Tékozló Homár

Az év kedvezménye

Oázis/marketingakció

2007.04.02. 12:14 | szily | Szólj hozzá!

Na honnan van ez az idézet, úgyse találják ki, Google az nem ér! A jobb és bal láb eltérõ mérete esetén a lábak méretét átlagoljuk, a lábméréskor a lábmérõn, s nem pedig a lábbelin lévõ értéket kell nézni. Lábat bérbe adni tilos, azaz nem ajánlhatja fel egy vásárló társainak, hogy újra megméretteti lábát. Csak a megjelent vásárló lábát lehet megmérni, azaz nem elfogadható az, ha valakinek van otthon egy nagylábú rokona, ismerõse. A kerekes székkel közlekedõ vásárlók automatikusan a maximális (46 %-os) kedvezményt kapják meg.

Szóval az Oázis kertészet leghihetetlenebb akciója, hogy tegnap, április elsején lábméret alapján adtak kedvezményt. Tréfának tûnik, vagyishogy az, de tudomásunk szerint tényleg adtak kedvezményt. Egy következtetést azért levontunk, miszerint a tulajnak picike lába lehet, mert 46-osnál nagyobbat el sem tud képzelni. Kár, hogy a zseniális szabályzat nem tér ki arra, mi van, ha nagyra faragott falábbal próbálunk hamisciprust venni.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása