Tékozló Homár

Egérszar a chipsben

bélsár

2007.04.03. 00:01 | szily | 4 komment

Olvasónk m00 nem kóstolta meg, a Tescóban mégis kicserélték volna. Õ azonban inkább elhozta és lefotózta azt, ami lehet hogy régebben egy patkány vagy egy nutria bélcsatornájának volt a lakója. Vagy csak kakának látszó tárgyról lenne szó? Vészhelyzet! Van Önök között állatkakaszakértõ? A sztori alant olvasható.

Nehany napja a tescoban vasaroltam, amikor is megakadt a szemem egy zacsko chipsen: az atlatszo zacskoban egy fekete valami (elso ranezesre egerurulek, de merete utan akar patkanye is lehet) hevert az egyik snacken. Persze nem hagyhattam ott, 89 ft-ert vettem egy zacsi egerszaros Szlovak gyartmanyu snack tipusu fuszerezett gabonatermeket. A vevoszolgalatnak megmutattam hogy mifele fortelmenyt arulnak, amire persze dobbent arc volt a reakcio, illetve keszsegesen felajanlottak, hogy nyugodtan csereljem ki egy masikra. Amikor legutobb peneszes volt a vajkrem amit a lejarata elott 2 hettel vettem naluk, szinten ajanlottak hogy csereljem ki, gondolom a felhasznalok mar csak ugy mukodnek hogyha szar van a kajaban, akkor majd kicserelem hatha a masikba nem jutott. Mellekletkent kuldok egy kepet az emlitett zacskorol.

udv, m00

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása