Tékozló Homár

A gyurcsányista csodaképlet: 5=hat

pénzbehajtás

2007.04.05. 11:58 | szily | Szólj hozzá!

Isteni reformmódszert találtak ki egy sajnos meg nem nevezett magyar vidéki város polgármesteri hivatalában. Az állam bevételeit az 5=hat képlettel egy csapásra sikerült húsz százalékkal növelni. A titok hajtás után leplezõdik le.

Kedves Homár!

Pedig Te mindig jól megmondtad, hogy vigyázzunk, mert mindenhol le akarnak nyúlni minket mindenféle trükkökkel. Éppen ezért akkor is érdemes olvasni eseteidet, amikor az embert nem éri semmi közvetlen kizsákmányolás. Reformok idején persze az államgépezet is beindul. A mellékelt eset elgondolkoztatott, hogy akkor most mennyit is akarnak beszedni?? Vagy valami új dologból nekem már nem jutott a régi matek órákon? Vagy itt van valami burkolt ÁFA a rendszerben, amit még nem vettünk észre? Mert azt azért nem írja a nagyon hivatalos papír, hogy ötezer plusz ÁFA lenne a vége. Vagy az elhíresült centrumosok ötletgazdakánt már kiterjesztették befolyási övezetüket más városokra is????

Hát marad az alaptétel: vigyázzunk,mert mindenhol le akarnak nyúlni minket!

Üdvözöl régi olvasód: Négyszög

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása