Tékozló Homár

Hazugsággyár a hobbikertészetben – Oltári átverés a Terrasan pázsittápján

Terrasan/trágya

2007.04.11. 00:05 | szily | komment

Ritka az ilyen könnyen leleplezhetõ, ugyanakkor kendõzetlen füllentés trágyászacskón. Olvasónk, Pirosviziló osztott-szorzott egy rövidet, és rájött, hogy a Tescóban kapható pázsittápra ugyan azt írták, hogy 250 mégyzetméterre elég, pedig valójában fele ekkora területre sem. Részletek alant.

Tisztelt Homár!

Egy újabb adalék a Tesco-s dolgokhoz, bár most épp nem a személyzet és az akciós árak lesznek a fókuszban. A képen szereplõ pázsittáp 3kg. Ha 30g/m2 az ajánlott mennyiség, akkor az pont 100 m2-re elég, szemben a feltüntetett 250 m2-rel. De lehet, hogy egy Tesco minõségû számológéppel kellett volna számolnom, és akkor minden rendben lenne.

Üdvözlettel Pirosviziló

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

strapabiro 2012.03.25. 11:21:34

A Tesco valóban nagyon vicces tud lenni mindnyájunk "nagy örömére"! Itt speciel elírás lesz, mert mindenütt máshol az Interneten a 3 kg.-os termék mellé 100 négyzetméter van írva, a 7.5 kg.-os mellé pedig a 250. lehet, hogy elírás. Bár, ha saját csomagolás.. Tescoéknál mit lehet tudni?...
süti beállítások módosítása