Tékozló Homár

Infantilis dizájntárgyak: A gyereklengetõ takaró

Tiny Dodo/pokróc

2007.04.20. 08:52 | szily | Szólj hozzá!
Az majdnem mindenkinek eszébe szokott jutni, hogy megfogja a pokróc sarkát és a rajta lévõ kisgyermekkel együtt elkezdje lengetni. (Ehhez kell még egy felnõtt a pokróc túlvégére.) Az azonban talán csak egy praktikus hollandnak juthat eszébe, hogy ehhez a mókához speciális pokrócot fejlesszen ki.

Harry és Patrick, a Tiny Dodo tulajdonosai megtették, az eredmény a 40 eurós gyereklengetõ takaró, ami muszklis felnõttek híján persze hagyományos üzemmódban is használható. A trükkje a sarkokra varrt hurkokban rejlik, így könnyû megfogni és ha lazul a szorítás, a gyereket nem kenjük a plafonra. Brühühü, nincsenek itthon a gyerekek, úgyhogy ontopic módon idemásolok két képet arról, hogyan nem nézett oda Homár Miriam és Homár Borisz, miközben óriási ollózásos (haha) gólokat lõttem.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása