Tékozló Homár

Csalnak a McDonald’s-ban? - Miért jó zsebre tenni a Smart-pontokat?

McDonald's/nulla pont

2007.04.23. 10:22 | szily | 2 komment

Nincsen Smart-kártyánk, úgyhogy egyelõre nem értjük, miért is jó a McPénztárosnak nem beírnia 3 pontot, de Önök majd nyilván megmondják. A telefonkönyvfejû Barnee-t az Astoriánál akarták átverni, majd lecsillapítani egy forró itallal. Részletek hajtás után.

Az Astoria mekiben ettem négy sajtburgert a minap. Fizetéskor odaadtam a Smart kártyámat is a pénztárosnak. Elvileg minden elköltött 200 forint után jár egy pont, a négy sajtburger 780 volt, tehát 3 pontot kellett volna kapnom. Ehelyett a mellékelt bizonylatot kaptam vissza, ami talán fel meg sem néztem volna, ha nem mondja a pénztáros, hogy "Köszi, a kártyádon 335 pont van!". Az a típus vagyok, aki egy telefonszámot is elsõre megyjegyez, nincs ez másként a Smart kártyám egyenlegével sem. Szóval mondom hoppá, hiszen tegnap is ennyi volt rajta! Kérdésemre az eladó ártatlanul mosolygott, és hebegte, hogy hááát, biztos nem jó a gép, vagy....õõõ...nem is tudom....de iszol egy forró italt cserébe?! A szomorú az egészben az, hogy ha nem veszem észre, akkor a pénztáros széles mosollyal letagadja, hogy elszúrtak valamit, és hogy ezért elnézést kéne kérni.

Üdv: Barneee

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Clown (törölt) 2008.05.26. 20:43:11

Ó Barnee!

Hol is kezdjem?...

1. Igazad van, kellett volna kapnod 200 Ft-onként 1 pontot, azaz 3-at!

2. Ügyes vagy, hogy - furfangosan - megjegyezted a Smart ponjaidat, és így csőbe húzhattad a gonosz kasszást!

Ugyan már...

1. Kaptál bizonylatot a Smart pont felírásról, ami azt jelenti, hogy a kasszás felírta Neked a pontokat, vagy NEM AKART ÁTVERNI, egyszerűen valami baj volt a géppel, és nem írt fel semmit.

2. Mivel ő ez ellen semmit sem tehet igazából, próbált felajánlani valamit azért a nyomorult 3 pontodért (csak megjegyzem, 1 db satburger 210 pont!!!)...

Ennyi történt csak. De most komolyan.
Jó étvágyat legközelebb!
süti beállítások módosítása