Tékozló Homár

Csináld magad szerzõdés a K&H-nál

2007.04.25. 13:22 | jackyll | Szólj hozzá!

A jelek szerint kicsit túlzásba vitték az imidzsfelvarró fiatalítást a K&H-nál, legalábbis erre enged következtetni "sz" története, aki egy széfbérlés alkalmával egy idõ után átvette a szerzõdés szerkesztgetését az ügyintézõtõl, amikor elfogyott a türelme:

elmeselnem a k&h bankfiokjaban atelt remalmot amit egy szef szolgaltatas megkotese alatt eltem at jomagam es meg 2 velem szenvedo 2 labu. a tortenet azzal kezdodott, hogy a szamlavezeto fiok nem tud szefszolgaltatast adni ezert atmentunk egy masik fiokba amelyik kepes erre, de a ceg papirjai mind a szamlavezeto fiokban voltak. az ugyintezo holgy (aki egyebkent kedves es csinos volt) arra szeretett volna minket ravenni, h hozzuk at, de hatarozott ellenallasunkra letett errol es elerte, hogy atfaxoljak (! 2007) a masik fiokbol a szukseges dokumetumokat.
Ezek utan kb 45 perc alatt bepotyogte mindharmonk adatait, alairkaltunk, eljott a szerzodes megirasanak ideje, ez kb 15 perc alatt meg is volt, ekkor azonban feltunt az ifju holgynek, hogy a szerzodes formatuma kisse gagyi, mivel o nem tudta megformazni ezert megkert bennunket. Mi rovid legzesleallast kovetoen kisegitettuk a holgyet, ki is nyomtatta szepen atolvastuk, kihuztuk/kijavitottuk a hulyesegeket es ujra megszerkesztettuk helyette a doksit es vegul sikerult megszulni a dokumentumot. Ezutan diszkret 10 perc varas utan meg is kaptuk az alairt szerzodest es a kulcsot a szefhez es kimenekultunk.

Tanulsag egyreszt aki teheti kerulje el a k&h-t, masreszt a k&h miert ultett olyan emberket akit meg nem kepzett ki kellokeppen a feladatra, sajat magunk utan a holgyet sajnalom mert kinos lehetett neki ennyit benazni es a vege fele mar mi is forgattuk a szemeinket/csapjainkat.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása