Tékozló Homár

Most bizonyíthat a magyarság Homár-olvasó része

magyarok/panaszkodás

2007.05.02. 09:48 | szily | Szólj hozzá!

Önök állandóan panaszkodnak, sírnak, riváznak, nyafognak, nyavalyognak, nyekeregnek, és szepegnek. Most végre bizonyíthatnak is, puhány fogyasztók. Azzal, ha panaszaikkal, esetleg személyesen, a torkukkal részt vesznek a budapesti Panaszkórus projektben. Az tuti, hogy jól fognak szórakozni, remélem mi, hallgatók is. A vicc lényege, hogy ki más, mint pár finn egyszer csak kitalálta, összegyûjtik sorstársaik nyavalygásait, aztán dalt kompilálnak belõle, majd elõ is adják, szépen felöltözve, kórusvezetõvel, ahogy kell.

A dologból, minthogy semmi értelme, a mûlegyes horgászathoz hasonlóan nemzetközi mozgalom lett, ami egyszer csak hozzánk is elért. Ez az egész rohadt cikin is elsülhet, de mint azt a fentebbi lejátszóablakban látható finn példa is mutatja, egész vicces is lehet, ha van elég sok panasz, amibõl ollózhatnak plusz elég spánielarcú dalnok. Önök mindkettõt biztosíthatják. Nézzék meg a blogot, aztán panaszkodják ki magukat. A fejleményekrõl az Index videósai mozgóképben számolnak be.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása