Tékozló Homár

Re: Egy magyar reklámguru házatája

2007.05.03. 11:46 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Tegnapi honlapkritikánkra dicséretes gyorsasággal válasz érkezett, egyenesen a reklámszakma "tengelyétõl", Sas Istvántól:
Csak a tények kedvéért: Sas Ádám "weblap designer" alig 15 évesen készítette a nagy nyilvánosság elõtt jól meghomározott "mûalkotást". Te hány éves vagy? BéZé nevû kedves ismerõsödnek így ismeretlenül is köszönöm, hogy fejlõdésed érdekében a könyvemet ajándékozta Neked. Most ráadásul (ha lehet még karácsony elõtt ) arra kérem, szerezze már be Neked Illyés Gyula: Írástudók felelõssége c. kis tanulmányát. A web2 korában is jó hasznát veheted.

Sas Ádámnak meg azt üzenem, ne kenõdjön el. Én egy barátnõmnek (igaz, hogy négyszemközt) 15 éves korában megjósoltam, hogy nem lesz belõle senki. Annyira felbosszantotta, hogy ma õ Közép-Európa legmenõbb szívsebésze. Úgyhogy: kösz. Üdvözlettel Sas István

T. Sas úr, köszönjük levelét, bár pertúra most éppen nem emlékszünk. Természetesen senki sem vitatja el a magyar reklám „kultikus alakjától", hogy olyan honlapot készíttessen magának, amilyenhez úri kedve szottyan. Legfeljebb kiröhögik érte, ugye. Sas „Eagle Junior" Ádám tehetsége elõtt meg levesszük tökfedõnket és külön gratulálunk neki, hogy ifjú kora ellenére már egy állami cégnek, a Magyar Honvédségnek is dizájnkodhatott.

A sokat emlegetett Reklám és pszichológia c. könyvre "fejlõdésünk érdekében" még visszatérünk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.