Tékozló Homár

Hogy kerül a kancatej a hüvelybe?

Béres Rt./egészségügyi reklám

2007.05.14. 01:34 | szily | Szólj hozzá!

Van olyan pont, ahol még mi, elvtelen hedonisták is azt mondjuk, eddig, és ne tovább! Szédelegve mondjuk ezt, nyeles szemünk elõtt megszemélyesített lábgombák, fingtól felpumpálódó családapák, korpás taták és székrekedéses háziasszonyok vonulnak, mind valamelyik undorító gyógyszerreklámból. No de hogy szamárkancatejet lõjenek egy hüvelybe, mindezt egy magazinban közzétett reklámban, az rosszabb, mint Gál J. Zoltán humorérzéke. Azt sem bírjuk mondani, hogy tejószagúúristen, mert rögtön valami bifiduszos puffadástól fingadozó teremtõ jut eszünkbe. Fúj, fúj és még egyszer fúj. Feljelentõ levél a hajtás után.

Egy életmódmagazin melléklete volt e Béres Egészségtár Házipatika szórólap, amelynek FemiFit intimzuhanya kvázi animálszex élményt jelent. Nem lehet tudni, hogy az "egyedülállóan jó irrigátor" vajon minõségre vagy inkább élményre hajt, mindenesetre a szamárkancatej a hüvelybe nemhangzik túl bizalomgerjesztõen.

Üdv: Bence

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása