Tékozló Homár

Meg foug hah tom ah pop-shit dat? - Kevés szóval csajozni

2007.05.17. 08:13 | jackyll | 1 komment
Ezt a térképet német ismerõseim hagyták nálam, a hátulján a legalapvetõbb magyar kifejezések német fonetikával Véletlenül beleolvastam....
Hm. Ez a fránya német egész angolosan hangzik, dehát a teutonok sem vonhatják ki magukat a nemzetközi trendek alól. Fõleg, ha a végeredmény egy jóízû kamatyolás, ami után azt mondhatjuk az élveteg gulyászabálónak, hogy „El west-ham, menee-y pic aba”

A szószedet a City Spy nevû térkép-guide Budapestrõl szóló kiadásának része amúgy, bizonyos Mr Gordonsky gondozásában. A weboldaluk tanúsága szerint készült már City Spy Amszterdamról, Prágáról, Berlinrõl, Bécsrõl, Krakkóról és titokzatos okokból Cesky Krumlovról. City Spy-os barátaink jól éreztek rá, a magyarokkal egyenesen, de keményen kell bánni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Té, mint Tamás 2007.06.19. 21:40:44

Na de a 6-ból hogy lett Hot Sex? :)
süti beállítások módosítása