Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Minden idők legjobb pornófilmcíme?

2007.05.29. 10:05 | szily | Szólj hozzá!

Ízlelgessék, mint a részeg agnosztikus a szent ostyát: Szex és halál – Csetnik Halál Brigád. Ez lenne a versenyző a címre, mármint a legjobb pornófilmcímére. Így jár, aki vaterázni kezd. Az előző poszt megírása után persze elkövettem a szokásos hibát, és elkezdtem kalandozni az oldalon. Mi mással indítottam volna, mint a „szex” keresőszó beírásával, mire Fortuna Istenasszony ezt az ígéretes tételt lökte elém.

Ha minden jól megy, megveszem, azzal a kikötéssel. Hogy a Déli pályaudvartól 5 percre gyalog vehessem át. Csodáljuk együtt műfaj, forma és tartalom varázslatos egységét, az alant beidézett ajánló szövegben! Képzeljük el, ahogy a vágy vezérelte leányok konszenzusos alapon gangbangelnek egy Csetnik halál Brigáddal! Ugye Önöknek is feláll? Alig várjuk, hogy milyen a film igazából. Az nem lehet, hogy egy rokonszenves, nagyfarkúakból álló halálbrigádról szóljon. Na jó, igazából még én is félek egy kicsit. Ha nagyon undorító, majd nem posztolok be képeket.

KIZÁRÓLAG 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK! Jugoszlávia, kitört a háború. Etnikai és vallási ellentétek dúlnak az addigi barátok és szomszédok között. De a vágy felülkerekedik az indulatokon. Szerelmeskedés közben már nem számít, ki honnan származik. Az élvezet közben egy nyelvet beszélnek, mely sajnos mulandó állapot, mert utána újra folytatódnak a borzalmak. Nyelv: magyar Játékidő: kb 130 perc A DVD VADONAT ÚJ, BONTATLAN, CELOFÁNBA CSOMAGOLT, Eredeti, nem másolt! SEMLEGES CSOMAGOLÁSBAN KÜLDÖM Budapesten a személyes átvétel is megoldható, munkaidőben (déli pályaudvartól 5 perc gyalog) SEMLEGES CSOMAGOLÁSBAN KÜLDÖM, a postaköltség 430 Ft , a fizetés CSAK banki átutalással lehetséges.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása