Tékozló Homár

Az egérszagú egértől az ötpozíciós kankalinig

2007.06.11. 13:27 | szily | 5 komment

Ma úgy látszik megint teszkónap van, ezúttal egy volt teszkós dolgozó hülyefelirat-gyűjteményének legszebb darabjait mutatjuk be, irigykedve. Levél és második kép alant.

A képek még régi szép Teszkós időből vannak, amikor még szinte ott éltem. Szomorú, de élveztük komolyan. Főleg az átcsomagolást/átcímkézést. Egérhangú egér és egérszagú egér - igéretes, mint olyan, de én az eredeti egerekre esküszöm, azokban minden extra benne van gyárilag. Niátkölenszo vegyes one size - sem akkor, sem most nem lettem okosabb, hogy mi akart lenni. Talán valami ruha. A címtartó macskán el is gondolkoztam, hisz elég hasznos jószág, nem csak a kaját zabálja, oszt alszik, hanem ha kirakja az ember a kapu elé, mindenki jól megtudja, hol is jár éppen. Veri a kertitörpéket. Hogy lehet egy kankalint ily sokféleképpen pozicionálni? Lehet, hogy a génkezelt növények új generációja érkezett meg hozzánk? Mára már be lehet tanítani egy virágot is? Ül, fekszik(punnyad), hopi, hozd vissza, megeheted. Ahamm. Vagy. Na üdvözlet: LlamaDalai

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az ombi 2007.06.13. 14:16:13

Valaki bebaszva ment dolgozni biztos.

iko 2007.06.14. 01:26:33

Kérem szépen ezek macskás cuccok. Egérszagú egér olyan műegér amit egéreszenciába mártottak, és ezért vannak oda a macskák. címtartó, macska - nyakörvre akasztható kapszula amibe egy cetlit lehet rakni hátha elkóboról a jószág.

pacman 2007.06.15. 23:52:15

A kankalin a sötétben virágzik.

Sir.Nyeteg 2010.01.06. 20:57:38

Vajon milyen pozíciókba állíthatunk egy kankalint?
süti beállítások módosítása