Tékozló Homár

Zebrán parkoló rendőrök, intézkedő polgár

2007.08.08. 12:48 | jackyll | 472 komment
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija:
Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai incidenssel kapcsolatban. A két rendőr oly mértékű flegma felsőbbrendű stílusa miatt, szeretném ha minél nagyobb nyilvánosságot kapna, és ezért kérlek hogy az oldalatokon is legyen kinn. Hozzáteszem, felhívtam a zöldszámos rendőrségi bejelentőt, ahol ezeket be lehet jelenteni, de a történetben csak addig jutottam el, hogy a rendőrautó félig a zebrán, félig a megállni tilosban parkolt. ezután elkérte a rendszámot és az időpontot és elérhetőséget, hogy később majd tájékoztatnak a fejleményekről… Én bízom a munkájukban, de pont a lényegig nem jutottak el, ami bent zajlott a Mekiben:

Tisztelt Rendőrség,

A mai este folyamán látogatást tettem a Móricz Zsigmond körtéri Mc'Donalds'-ba. A zebrát keresztezve sajnálattal láttam, hogy egy Octavia Combi rendőrautó félig belógva a zebrára, félig belőgva a várakozni tilosba parkolt le. Mivel nem először jártam erre ebben az időben, nagyon jól tudtam, hogy a rendőrök a Mc'Donalds'-ban csillapítják éhségüket, feltételezve a szolgálati idejük pihenő részében. Gondoltam egyet, és odaálltam a két körülbelül 23-25 éves rendőr urakhoz (egyikük vállán három csillag, másikuk vállán két csillag volt) és felhívtam figyelmüket, hogy a zebrára lógva állnak. mire azt a választ kaptam a három csillagos úrtól, hogy ÉS???

Ismételten felhívtam a figyelmet hogy szabálytalan a zebrán parkolni, nem kis mellesleg a várakozni tilosba is belelóg a rendőrautó. Erre mondta nem túl megbánóan, hogy "nem volt máshol hely". Mire felvetettem a kérdést, hogy amennyiben más áll így, akkor nem kérdezi senki, hogy miért állt úgy meg az ember. Ami szabálytalan, az szabálytalan. Ekkor a másik rendőr feltette a kérdést, hogy büntettek-e már Ők engem, hogy most elkezdem őket piszkálni. Ezt a kérdést nem nagyon értettem, hiszen engem amikor megállít a rendőr igazoltatásra, büntetésre vagy bármire, akkor nem a személye a lényeg, hanem hogy hivatásos rendőr.

Továbbiakban megjegyeztem, hogy felvételt készítettem az autóról, mire csak annyit feleltek, hogy remélhetőleg jól sikerült a kép. Én magam erre csak annyit feleltem, hogy szomorú, hogy ilyen rendőrök ilyen rangfokozatra eljuthatnak. Ekkor elmentünk feladni a rendelésünket, de nem hagyott nyugodni az a közömbösség, ami a rendőrök felől jött válasz, így hát a barátommal a mögöttük levő asztalhoz ültünk, és szóbahoztuk a mai napi fordulatot, miszerint új vizsgálat indul "Zsanett" ügyében, és hogy lehet hogy valóban a rendőrök "sz*patták le Zsanettet". Erre a fiatalabbik (a kétcsillagos) hátravágta a széket felpattant, és hangosan annyit jegyzet meg, hogy reméli hogy tényleg ők voltak akik lesz*patták. Ekkor a kollégája visszavitte a szemetet a kukához, míg én megjegyeztem ismét, hogy nagyon szomorú hogy ilyen gondolkodású rendőrök vannak a kötelékben, mire ezt a választ kaptam: "ha gondolod, akár le is sz*phatsz" és hogy "menjél még ki és készíts pár képet". Egyik felajánlásnak sem tettem eleget. Ezzel a két biztos úr távozott az étteremből. Az eset 2007.08.06 23:37 és 23:45 között történt. Három fotó készült a parkoló autóról, az egyiken tisztán látható az autó rendszáma: RB-71-20

Az étteremben a történet eseményei jól láthatók a biztonsági kameráról, kettő is rögzítette az incidenst.

A rendőr uraktól elkértem a jelvényszámukat, mire közölték, hogy nem adják ki csak ha hivatalos ügy lenne ellenem. A két rendőr mint korábban írtam 23-25 év körüli volt, egyik három másik két csillaggal. A három csillagos  (feltehetőleg az idősebb) magasabb, izmos testalkatú volt, világosbarna rövid hajjal, a másik rendőr alacsonyabb és szoláriumozott bőre, fekete haja volt.

Kérem intézkedjenek az üggyel kapcsolatban. Az elmúlt hónapokban látható és érezhető volt a rendőrök részéről az igyekezet, hogy megmutassák ami nyílvánosságra került, az nem a rendőrség valós képét mutatja, ebben bízva léptem oda az urakhoz ma este, de sajnos továbbra is látható, hogy vannak rendőrök akik felsőbbrendűnek érzik magukat, és ha nem találnak máshol helyett, akkor oda parkolnak ahova tetszik nekik.

Bónusz link a Zugügyvédre: A törvény ellenére próbálják behajtani az elévült parkolási tartozásokat.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. trafik nomac 2007.08.09. 13:39:56

winyetta:
Ezt megbeszeltuk :) Amugy meg ez fospunpanak ugyanugy szolt.

Gábor 2007.08.09. 13:40:08

nomac, ésatöbbiek:

Én pl. simán belelógok éjjel a kv-zó előtti zebrába pár centit a váci úton néha... Sőt néha csak azért, hogy bentről rálássak az autómra. Néha be is jön 2 járőr 1 kávéra, de eszükbe sem jutott még egyszer sem, hogy baszogassanak!

Forma 1 előtti estén az omega koncert után a hungaroring főbejáratánál össze-vissza álltak az autók, holott volt elkerített ingyenes parkoló egész közel.

Én is tilosban álltam természetesen, mint a többi hülye. Egy rendőr robogóval járta a parkoló autókat, és KERESTE a tulajokat, hogy FIGYELMEZTESSE őket, álljanak el, mivel a 2 kollégája már elkezdte a büntetéseket az egyik végéről. Megköszöntük, továbbálltunk. Ilyet még nem láttam azelőtt...

Hogy számíthatna az ember emberséges rendőri RUGALMASSÁGRA, ha az ilyen frusztrált pattogó gumilabdák, mint MG baszogatják a vacsorázó közeget?

Gábor 2007.08.09. 13:43:56

nomac, ésatöbbiek:

Én pl. simán belelógok éjjel a kv-zó előtti zebrába pár centit a váci úton néha... Sőt néha csak azért, hogy bentről rálássak az autómra. Néha be is jön 2 járőr 1 kávéra, de eszükbe sem jutott még egyszer sem, hogy baszogassanak!

Forma 1 előtti estén az omega koncert után a hungaroring főbejáratánál össze-vissza álltak az autók, holott volt elkerített ingyenes parkoló egész közel.

Én is tilosban álltam természetesen, mint a többi hülye. Egy rendőr robogóval járta a parkoló autókat, és KERESTE a tulajokat, hogy FIGYELMEZTESSE őket, álljanak el, mivel a 2 kollégája már elkezdte a büntetéseket az egyik végéről. Megköszöntük, továbbálltunk. Ilyet még nem láttam azelőtt...

Hogy számíthatna az ember emberséges rendőri RUGALMASSÁGRA, ha az ilyen frusztrált pattogó gumilabdák, mint MG baszogatják a vacsorázó közeget?

Pannon Puma 2007.08.09. 13:44:03

asszem ezt a témát alaposan kibeszéltük...

fospunpa 2007.08.09. 13:48:18

- Szily nemdolgozik, 1 napja nincs semmi új.
- Gábornak igaza van.
- MG egy fasz.

dr. trafik nomac 2007.08.09. 13:52:18

Gabor:
"Én is tilosban álltam természetesen,.. "
En meg nem, es azert fizetem a rendoroket, hogy elhatsajank onnan messzire, ha mag nagyon pofatlan vagy, buntessen is meg.

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2007.08.09. 13:54:03

fospunpa:
A listára vedd fel VitézLacikát is, nem hiányozhat :-)

NeeKoL 2007.08.09. 14:06:24

sztem kurvára igaza volt a levél írójának!mármint attól, hogy rendőr bármit megtehet?ugyan olya (najó nem) ember mint bárki más, csak azért mert kijárta a rendőr középsulit már istennek képzeli magát (az utcai járörök csak középiskolai végzettséggel rendelkeznek) amúgy meg, pont nekik kéne példát mutatni..mármint ha odajönne hozzám ez a rndszámú rendőrauto, h rossz helye parkolok, szét röhögném a fejté...

Emiceha 2007.08.09. 14:13:49

szőrszálhasogató, kellemetlenkedő, tudálékos, álszent, szűklátókörű. Ezek a jelzők jutnának eszembe, ha egy olyan emberrel találkoznék, akinek ilyenekre van érkezése.

Gratulálok.

Baszogassuk mán még őket egy kicsit, mondjuk első körben kezeljük az összeset nemi erőszakolósként! Az tutijó lesz.

Ember, belőled teljes mértékben hiányzik valami a szociális nagyvárosi együttéléshez.

De nem minősítelek.

VitézLászló 2007.08.09. 14:17:26

Winyetta összekeverte a dolgokat. Azt hiszi én takarom el a Napot és ezért van sötét, holott csak szegény még nem jött ki a barlangból.
Egyébként nem lehet választani: rendőrbuzievagy és kész!

2007.08.09. 14:39:12

mit lehet erről még ennyit gittetrágni ???

Apucika 2007.08.09. 14:53:34

Durchzugabwicklungskommandant!

„Akkor talán mondhatták volna, hogy őket bizony maga az atyaúristendandártábornok utasította arra, hogy ott azonnal álljanak meg és intézkedjenek, és nem azt kellet(t!) volna mondani "nem volt máshol hely".” Te ott voltál és hallottad, hogy mondták "nem volt máshol hely"? Én nem voltam ott és az írás szerint más tanú sem volt ott, aki hallotta, hogy mit mondott a két rendőr, leírni meg mindent lehet, de azt bizonyítani is kell! Menjen be a kerületi kapitányságra és tegyen panaszt az írás beküldője, az illetékes Pk. ki fogja vizsgálni, hogy történt –e fegyelemsértés. Arra már előre felhívom a figyelmét a cikkírónak, ha hitelt érdemlően nem tudja bizonyítani állítását, akkor számíthat arra, hogy az illetékes parancsnoknak kötelessége feljelentést tenni hamis tanúzás ill. hatóság félrevezetése miatt. Ha ez a hercehurca megéri a T. Panasztevőnek, hááát szíve joga. Én a helyébe biztos nem tenném! Az, hogy Te hol állsz meg az út közepén és mit, hol eszel az a Te dolgod, azért Te vállalod a felelősséget.

Kitalátor feljegyzet!

"Légy szíves mondd már meg nekem:
mi a bizonyítja, hogy a rendőrök nem hivatalos intézkedés miatt álltak ott meg? Lehet, hogy valamilyen más intézkedés miatt (lehet éppen szabálytalan parkolás!) álltak meg ott"
Na ja, de akkor azt a diszkóvilágítást a kocsi tetején be kell kapcsolnia.”

A „diszkóvilágítást” azaz a megkülönböztető jelzésre gondolsz, annak szigorú szabályai vannak. Nem feltétlen fontos bekapcsolni egy sima szabálytalan parkolás miatt, de gondolj bele mi lenne ha az autópálya belső sávjában történő baleset helyszínén intézkednének és nem kapcsolnák be a „diszkóvilágítást”. Tehát nekem továbbra is az a véleményem, hogy állt egy rendőrautó ismeretlen időben és ismeretlen okból, feltehetőleg amíg intézkedtek lefényképezték a Skodát és találtak ki hozzá egy kis Mekis történetet és mi már két napja csemegézünk rajta (szerencsére szabadságon vagyok és az eső miatt ráérek).

„Tisztesi rendfokozatot (őrvezető, tizedes, szakaszvezető), sőt krumplivirág nélküli vállapot (rendőr rendőr?) pár éve még a rendőr-szakközépiskolás tanulók viseltek, nem tudom, van-e még olyan.”

Ma már nincs krumplivirág (tisztesi rendfokozat), mert ma már a rendőrségre és más rendészeti szervekhez kizárólag érettségizett fiatalokat vesznek fel, ami automatikusan őrmesteri (tiszthelyettesi) rendfokozatra jogosít. A rendészeti szakközépiskolások (rendőr, határőr, vám –és pénzügyőr, büntetés-végrehajtási hallgatók) a tanulmányi idő alatt nem viselnek rendfokozatot, hanem az évfolyamnak megfelelő egy vagy két ezüst csíkot viselnek a gyakorló (harcászati) ruhán.

bratan 2007.08.09. 14:53:37

az ilyen MG-féle embereket még a mentőben is ütném...

de az is biztos, hogy a rendőr helyében gumibottal suhintottalak volna addig, míg magadtól nem futsz a 4-es metró árkába tölteléknek.

Te félkegyelmű...

dr. trafik nomac 2007.08.09. 14:59:34

Apucika:
Te vagy tenyleg nem ismered a szabalyokat, vagy sziman hazudsz. Miert lenne hamis tanuzas, ha nem tudod bizonyitani az igazad ? Ettol meg persze feljelenthet, sok ertelme lesz. Latom te is konstruktivan allsz az ugyhoz, sajnos ezert nehez elorebb lepni. Az meg mar milyen, hogy a rendor vizsgalja a rendort, na persze ez van.
Bratan:
Azaz ussunk mindenkit, mert az elhozza az igazsagot midenekinek.

dildo 2007.08.09. 15:01:07

nem todom megalni hogy beszaljak a posztoloversenybe hehe
hulye pocs a posztolo a szorszal hasogatas nem kifejezes ilyen faszsagra. mg monnyon le es vegyen batzpapucsot a tescoban a yodafon ügyfelszolgalat kozvetitesevel ugy hogy grobys torzsvasarloi kedvezmenyben is reszesul kozben.

winyettaval nem ertek sok mindenben eggyet de abba n biztos hogy vitezlaszlo tenyleg eltakarja a napot. muhaha
a kivegzosdi viszont kifejezetten faszsag volt. habar vitezlaszlo tenyleg megerdemelne akkora vadember, apuci biztos szocpolbol eldegelo egykori kisz-fotitkar akinek az a legnyagyobb baaj hogy mar nem szolitjak elvtarsnak a befenyitett szomszedok
nomac: te kire szavaztal legutobb? csak kivancsisagbol kerdem am ugyis nevtelen vagy itt mond mar el

dr. trafik nomac 2007.08.09. 15:17:05

dildo:
Ha megnezed a hozzaszolasaim nem csak itt, ki fog derulni, mert leirtam, de nem hiszem, hogy ez politika kellene legyen, sajnos sokan ugy fogjak fel.

ottikaa 2007.08.09. 15:23:09

Apucika nagyon rendőrösen gondolkodol, ha meg nem vagy rendőr azért biggyezd odaa ,hogy akár ez atörténet igaz is lehet mert nem ez lenne az első, hogy a rendőrök úgy gondolják minden szabad nekik.

VitézLászló 2007.08.09. 15:31:47

Kedves Dildo!
Te még csak nem is fasz vagy mint - winyetta szerint - én, hanem csak egy seggkotorász kínai utánzat, mint a nicked mutatja.
Azt nem tom, hogy miből következtettél a fater életkürölményeire és egzisztenciájára, de rossz nyomon jársz: A fater sikeres ősi román batzpapucsférj és letépettajtójavító mester

Apucika 2007.08.09. 15:40:08

nomac!

"Te vagy tenyleg nem ismered a szabalyokat, vagy sziman hazudsz. Miert lenne hamis tanuzas, ha nem tudod bizonyitani az igazad ? Ettol meg persze feljelenthet, sok ertelme lesz. Latom te is konstruktivan allsz az ugyhoz, sajnos ezert nehez elorebb lepni. Az meg mar milyen, hogy a rendor vizsgalja a rendort, na persze ez van."

nomac!
1,Megnyugodhatsz: ismerem a szabályokat!
2,Nem szokásom hazudni, nincs miért, főleg nem Neked,EZT KIKÉREM MAGAMNAK!
3,Próbáld ki, menjél be a rendőrségre és tegyél feljelentést. Ott azonnal közlik veled szóban is és ha nem álltál el a feljelentéstől, akkor írásban is (amit aláírásoddal kell hitelesíteni), hogy a hamis tanuzást vagy a hatóság félrevezetéséért a BTK §-a szerint milyen büntetésre számíthatsz.
4,Hivd fel a 107 vagy a 112-őt.Ott azzal kezdi egy gépi hang amit az előbb leírtam.
5,Ha egy rendőr fegyelemsértést követ el (NEM BÜNCSELEKMÉNYT),akkor legelőször az illetékes PK.végzi el először a vizsgálatot. Ha büncselekményre utaló (egy 40 cm-re a zebrán parkolás nem büncselekmény és nem jár érte "akasztás" sőt még ezért megnyugtatásul közlöm le sem fogják szereltetni a rendőrt!)jel felmerül, akkor az illetékes PK-nak kötelessége feljelentést tenni a nyomozó főügyészségnek (régi nevén katonai ügyészség) és az köztudott, hogy ott nem a rendőrt védik!
Kérlek fogadd el a másik véleményét is, mert lehet esetleg más is tisztában van a dolgokkal és nem bíztos, hogy valaki kitalál egy jópofa (csak egy kis fantázia kell hozzá)sztorit és azt nekem feltétlen el kell hinnem!
Üdv.

dr. trafik nomac 2007.08.09. 15:50:54

Apucika:
Mar leirtuk, senki nem akar akasztast, csak a stiklik el nem nezeset szeretnenk.
Amit most irsz az ok, de elosszor ezt irtad:
"Arra már előre felhívom a figyelmét a cikkírónak, ha hitelt érdemlően nem tudja bizonyítani állítását, akkor számíthat arra, hogy az illetékes parancsnoknak kötelessége feljelentést tenni hamis tanúzás ill. hatóság félrevezetése miatt." Ez igy nem allja meg a helyet, ezek szerint ugyanis minden feljelentesnel viszont kellene perelni a feljelentot, ha nem tudjak igazolni a szabalysertest, vagy buncselekmenyet, javits ki, de nem igy van. Arrol nem is beszelve, hogy most szamitHAT ra, van feljelentest fognak tenni? Masreszt, ha ezzel a fenykeppel bemegy abban aztan nem lehet semmi hamis tanuzas, vagy felrevezetes, felteve, hogy nem o festette a kocsi ala a zebrat.
Szal ne kezdjuk mar ugy az ugy kivizsgalasat, hogy megfenyegetjuk a feljelentot milyen mar ez, olyan 1970 kornyeke... (es nem az alairt papirokrol beszelek)

Apucika 2007.08.09. 15:52:11

T.ottikaa!

Egyetértek Veled! Egy 35 ezer főből álló testületnél elengedhetetlen, hogy ne legyenek nem oda valók és az is igaz, hogy valaki felkerül Sándortanyáról Bp.-re és felveszi a rendőrruhát, akkor azt hiszi neki mindent szabad. Hidd el az ilyen alkalmatlan kolegát előbb-utóbb kiszürik és javasolják neki, hogy menjen el biztonsági őrnek, mert ha ők küldik el akkor még oda sem veszik fel!
Üdv.

Apucika 2007.08.09. 16:01:05

Ok nomac!

Igazad van! Abban hunyó vagyok az irásom átolvasásakor, hogy "Ha büncselekményre utaló jel felmerül, akkor az illetékes PK-nak kötelessége feljelentést tenni a nyomozó főügyészségnek (régi nevén katonai ügyészség) és az köztudott, hogy ott nem a rendőrt védik!" -az első irásomban ilyen részletességgel nem fejtettem ki (a sietség miatt, de minek sietek?).
Üdv.

Durchzugabwicklungskommandant 2007.08.09. 16:07:01

Apucika: De most érted, nem tudhatjuk, hogy igazat írt-e a levélíró. Hát nagyon jó! Akkor akár alátámaszthatom az igazamat avval is, hogy (ugyan nem írta le) de azok a geci rendőrök utána jól elverték, és eltörték mind a tíz ujját, tehát megérdemelte a jard, hogy jól beszólt nekik. Mert ezis megtörténhetett volna. Vagy az, hogy felálltak és ráhugyoztak a cipőjére. Vagy az, hogy eltorzult hanggal, arámiul kezdtek üvöltözni, és a padlón fetrengve rángatóztak.

Te kikéred magadnak, hogy hazugnak nevezzenek, másokról viszont simán kijelented, hogy hazudik!

mbond 2007.08.09. 16:09:18

Az általános iskolában mindig az ilyen kis fontoskodó, spicliskedő, kötekvő hülyék töltötték be a boxzsák szerepét. Lefogadom, hogy MG volt a suliban is, aki az óra elején beköpte azokat, akik nem csináltak leckét, vagy a szünetben rohant panaszkodni, hogy valaki csúnyán beszélt, esetleg puskázott a dolgozatnál. Kb. hasonló kaliberű ez a mostani eset is. Tanító néééni, éjfélkor rálóg a rendőrautó segge a zebráraaaa!
Egyébként meg a zebra egy ősi román állat állt.

Apucika 2007.08.09. 16:52:35

Durchzugabwicklungskommandant!

"másokról viszont simán kijelented, hogy hazudik!"

Légy szives keresd már meg, hogy hol írtam én le, hogy bárki is hazudik!

Azt, hogy én nem hiszem el a történetet azt meg engedd meg, hogy legyen az én dolgom.
Hivatásomnál fogva én már csak ilyen vagyok, hogy nem kell bevennem minden dumát, mert elég sokszor kiderült, hogy bezony nem minden úgy történt ahogy előadták!

"Htb 2007.08.09. 08:31:08
Én azért meghallgatnám a rendőrök verzióját is..."

Én ezzel a véleménnyel értek egyet, mert az ártatlanság vélelme azt a két szabálytalanul 40cm-re a zebrán parkoló szolgálatban megéhező rendőrt is megilleti!!! Az vesse rám az első követ aki gk.-val közlekedik és nem csinált még soha semmi közlekedési szabálysértést!

Részemről elmondtam a véleményemet, Te is és ezzel én lezártnak tekintem a dolgot!

(Csak mellesleg jegyzem meg, hogy vidéken nem hogy feljelentik a rendőrt, mert megállt enni valamit és a szolgálati autót nem hagyta több száz m-re a büfétől,mert ha menni kell akkor abbahagyja az evést és ugrik be a kocsiba, bekapcsolja a kék lámpát és megy üres hassal intézkedni.Tehát a lényeg az, hogy a vidéki tanyán élő Mariska néni örül ha meglátja a rendőrt és ebéddel és kávéval is megkinálja, Pesten meg a saját pénzén vett vacsoráját se hagyja megenni nyugodtan egy Nyikhaly!Ennyi különbség van a néhány elemi iskolát végzett vidéki ember és a NAGY "tanult" az én adómból is vett sulinetes kötekedő szarjankók között!!!)

Durchzugabwicklungskommandant 2007.08.09. 16:58:12

Apucika: Ha mondasz nekem valamit, és én azt válaszolom neked, hogy márpedig én nem hiszem el amit állítasz, akkor avval nem azt sugalmazom, hogy márpedig valótlant állítasz, tehát hazudsz?

partizán 2007.08.09. 17:00:50

Valamikor smasszer voltam fél évig,egy két ilyen bunkót befogadtam,hatásköri túllépés miatt.A fele nem ilyen fasz,de atöbbire ráillik ez a viselkedés.Kiváncsi lennék rá hogy a parancsnoka hogyan intézte el az ügyet?!

partizán 2007.08.09. 17:02:45

Ja és a GETINAF HOZZÁSZÓLÁSÁVAL EGYETÉRTEK.

teisfiambluetooth 2007.08.09. 17:13:42

Túlbuzgó MG, te mekkora gyökér vagy!

Tipikus példája vagy annak a faszfejnek, aki puszta létével mindent megtesz azért, hogy minél jobban klikkesedjen a társadalom és lehetőleg mindenki utáljon mindenkit.
Te vagy az a köcsög, aki panaszkönyvezik -a McDöncis kiszolgálóra, mert elbaszta és jegett tett a kóládba pedig nem is kérted,
-a BKV ellenőrre mert nem kérte elég szépen a jegyed,
-a fénymásolós gyerekre mert meggyűrte a jegyzeted sarkát másolás közben,
-a benzinkutas fickóra aki először a bomba nőhöz sietett segíteni pedig te értél oda előbb,
-a parkolóőrre aki nem fogadta el, hogy előbb aprót kellett váltanod a közeli fagyizóban,
-a pénztárosra, aki nem tudott nyitás után 1 perccel 20E-ből visszaadni mikor vettél egy doboz gyufát
-stb

Persze tök igaz, mindegyik hibázott, de mindenki hibázik. Ki kicsit, ki nagyot. Csak éppen nem robotok, hanem emberek vagyunk. Az a kutas ezek után juszt sem fog odamenni a hozzád hasonló négyszemű köcsögökhöz, a pénztáros lehet pár ilyen eset után akkor is elküld vkit ha tudna váltani, a fénymásolós gyerek úgy vágja a vevőhöz a lapokat, hogy csak porzik a mekis srác meg még köp is egyet a hambiba ha rád emlékezteti a köv. vevő...
Ez a két rendőr meg (akik eddig lehet mindent megtettek, hogy védjék a törvényt és a hozzád hasonló pöcsöket) lehet ezután ha azt látják, hogy valami kis faszt ruház 2 kancigány, akkor csak annyit mondanak:
-Odamenjünk?
-Ezekért...?

Igaz történet:
Nénike feljelentette a kórházat, mert csupa református közé fektették a kórteremben.

Polgári öntudat, mi? Anarchia inkább.

partizán 2007.08.09. 17:14:10

Apucika.Apesti rendőr is rendőr ,és ha én is követtem el szabálytalanságot,nem jártattam a pofámat,hanem fizettem,és örültem hogy ilyen kevéssel megúsztam. Az a szarházi meg visszaélt ahelyzetével.Fasza gyerek.Egyébként a munkahelyemen én se tudom mindíg megenni a reggelit.

kócos cápalány 2007.08.09. 17:29:00

Azon túl, hogy szabályt szegett a két rendőr, azért érzek a kedves levélíró részéről némi provokációt.

Bunkó Béla 2007.08.09. 17:33:13

Érdekes, sok rendőr védi itt az olyan parasztokat akik a postban szerepelnek. Miért? Mert Ők is ilyenek! Ennyi.
MG jól tette amit tett, aztán ezért meg lehet engem bunkózni hisz nem az a véleményem mint a rendőrvédő rendőrőknek. Tudom senkik vagyunk Ti meg a hatalom és nektek mindent szabad, olyanok vagytok mint a politikusok csak kicsiben.

Apucika 2007.08.09. 17:37:18

T. Partizán!

Ajánlom figyelmedbe egy tegnap esti hozzászólásom részletét! Ebből kiderül „Apesti rendőr is rendőr”, tehát senki nem vonta kétségbe. A többi OK.


„Apucika 2007.08.08. 21:35:31

Kb. egy hónapja Kelet Mo.-ból Budapestre kellett mennem (Öcsém balesetet szenvedett és kórházban feküdt). Mivel nincs Bp.-i helyismeretem térképről "bemagoltam" az útvonalat, csak arra nem számoltam, fél Bp.fel van túrva. Ekkor megálltam nem éppen a KRESZ szabályainak megfelelően, elővettem a térképet, hogy keressek valami más útvonalat. Ekkor megállt az autóm mögött egy rendőrautó. Na mondom magamba végem van, ezért még taxival is odautazhattam volna ami büntetést fogok kapni. Ekkor odajött a két fiatal rendőr (egy zászlós és egy főtörm.)kérdezték van valami probléma? Elmondtam, hogy hova akarok menni és elkeveredtem az elterelt forgalomba. Ekkor a két rendőr azt mondta, csukjam össze a térképet és menjek utánuk. Elvezettek egészen Öcsém lakásáig, még azt is megmutatták, hogy hol tudok parkolni a lakótelepen. Még meg sem tudtam nekik köszönni, mert mosolyogva intettek és elhajtottak!
Ezúton is köszönöm nekik!”

Bunkó Béla 2007.08.09. 17:44:58

Kócos cápalány azt írd meg egy másik postban, ez most nem a levélíroról szól bármennyire is hihetetlen hanem a két rendőrről. Miért kell másról beszélni mindig? Az nem védekezés lopásnál ha azt mondom a Géza is lopott. Ki a faszt érdekel most engem kaptak el! Ha a Gézát fogják akkor majd azzal foglalkoznak!

teisfiambluetooth te mekkora egy gyökér vagy! Mert MG hibázott és egyből legyökerezed! Te vagy az aki
-legyökerezel egy embert mert nem a Te szájized szerint járt el és ezzel hibázzott
-...........
-........
-........
Visszanyal a fagyi, deszar.
Ha van véleményed a rendőrökkel kapcsolatban, mármint az itt leírt rendőrőkkel akkor írd meg. Ez a post nem MG-ről szól.
Gondolom most én leszek a gyökér, persze az vagyok meg bunkó is mert "visszaütöttem".

dr. trafik nomac 2007.08.09. 17:46:49

Apucika:
Ertsed meg, attol hogy jol vegzed a munkad, se teged sem mast nem jogosit fel szabalysertesre, barmilyen kicsi is legyen az. Foleg ha mar rendor vagy. Es ne kezdjuk el, hogy ki mennyit keres, hol eszik, stb. miert a tobbi embert szerinted egesz nap bikinis lanyok legyezik ? Ja es az az alap, hogy jol vegezd a munkad, nalunk is, pedig nincs legkondi sem, aztan megis nyomni kell :(
Ha mar ketelkedsz a sztoryban, ami ok, artatlansag mindket oldalt megilletei, nem is kerdes, de azt azert aruld mar el ha lehet, hogy mire alapozod a ketkedest, mert a kep szvsz elegge egyertelmu, diszkofeny meg nincs rajta.

Tiko 2007.08.09. 19:38:48

nem is értem.. itt egy rendőr sincs? jól értem? mindenki csak hobbiból védi őket ugye?

nomac: századjára írod le itt egy-két iq zérónak ugyanazt, miszerint: senki sem követeli a fejeket. szted ér valamit? nem hát. ismerjük ugye az ősi román születési szabályt, miszerint mindenki rendőrnek születik, de a többség továbbtanul. Nos náluk, vmiféle mongoloid kórság vehetett erőt, a fel nem fogható adás következtében...

szal no para. itt senki sem rendőr..

Valérka 2007.08.09. 20:26:40

OFF
eMM2 2007.08.08. 17:23:45
"...de azokban Csupati is tizedesként kezdte..."

Azért volt Csupati a beceneve, mert csupa (pontosabban három) "ti" volt a nevében és a rangjában: Tóti Tibor tizedes.

ON
Rendőrként, mk. jelzések nélkül zebrán parkolni, városban nyolcvannal rongyolni, sort nem kivárni, hanem a buszsávban előremenni, záróvonalon megfordulni, zöldséges előtt ellankadásjelzővel vásárolni k...va nagy gyökérség és nagyon rossz példát mutat az amúgy is a béka seggét alulról verdeső morálú többi közlekedőnek.
A rendőr mögé ülni a mekiben és beszólogatni neki meg faszság.

MediaSlave 2007.08.09. 21:02:56

Ember! Te normális vagy? Honnan ez a beidegződés? Vázolom!
1/3. Zavart téged az rb 71-20 frsz. rendőrautó a kijelölt gyalogátkelőn való közlekedés alkalmával? Netán este 23:30-kor árut szállítottál McDonaldsba? Szerintem mindkét dolog tök esélytelen volt.
2/3. Ezért, és az ilyen homo hungaro sapiensek miatt nem működik a civil ellenőrzés nyugaton kifinomult módszere. Unatkozó, kicsinyes, szánalmas, figyelemközpontos emberek feljelentgetése miatt! Legalább annyit tettél volna meg, hogy nem konyakként csacsogsz a két szervről, mint két csillagos, vagy háromcsillagos!
3/3. Körülbelül erre emlékeztet a viselkedésed, de ahogy felénk mondják, mindenki jön valahonnan.

kétcsillag 2007.08.09. 21:22:23

A két rendőrnek elegendő elolvasni a hozzászólásokat és simán megúszhatják a fegyelmit egy ejnye-bejnyével. Én a helyükben azt mondanám, hogy csak megvették a kaját, egy-két percet töltöttek mindössze a Mekiben, siettek, ezért álltak meg a zebrán.

Eredetileg "csillag-ügyben"akartam hozzászólni, de már elmondták mások, hogy a kezdő rendőr első rendfokozata őrmester, tisztesek (őrvezető, tizedes, szakaszvezető) már nincsenek.

Még egy megjegyzés: Valaki írta, hogy a katonai ügyészségen állandó ügyelet van. Ez valószínűleg igaz, de biztos, hogy szabálysértési ügyekre nem ugranak.

Luzso 2007.08.09. 21:51:39

Én a rendőrök helyében közöltem volna, hogy igen tudjuk, rossz helyen álltunk meg, de sajnos műszaki probléma miatt nem tudunk továbbmenni. Látjuk magán hogy szabálytisztelő lévén a maga szemét IS szúrja a megállásunk, ezért kérem segítsen eltolni az első lehetőségig.
Onnantól pedig biztos hogy 400 m-t enyhén behúzott kézifékkel tologathatta volna.

Apucika 2007.08.09. 22:13:42

nomac!

A fényképen látszik egy Skoda típusú rendőrautó. Ismeretlen időpontban és ismeretlen okból. Ez tény!!! Van hozzá egy igaz vagy kis fantáziával kitalált történet, hogy két rendőr a Mekiben kajázik és egy Mitugrász kis faszi odamegy hozzájuk és kötekedik velük, hogy így a parkolás meg úgy a parkolás, ráadásul még előhozza pofátlanul a Zsanett témát is. Én csak azt mondom, hogy örüljön a kis faszkalap, hogy nem egy olyan vérmérsékletű fickóval találkozott, mint én mert ha velem ezt csinálta volna úgy beleasztam volna a Meki pultjába, hogy csodálkozott volna hü rossz napot fogtam ki! Ha kapok érte 30 nap fogdát, akkor sem bántam volna.

„Ha mar ketelkedsz a sztoryban, ami ok, artatlansag mindket oldalt megilletei, nem is kerdes, de azt azert aruld mar el ha lehet, hogy mire alapozod a ketkedest, mert a kep szvsz elegge egyertelmu, diszkofeny meg nincs rajta.”

Mire alapozom a kétkedést? Hát arra Kedves nomac, hogy ha egy rendőrjárőr szolgálati útvonalán található különböző vendéglátó-ipari egységek, akkor oda szépen be kell menni, és szét kell neki nézni, egyrészt megelőzés, másrészt pl. egy kocsmában véletlenül nem –e borozgat egy körözött veszélyes bűnöző! Ilyenkor a diszkófényt nem kötelező és nem is praktikus bekapcsolni.
Másrészt, ahogy a fényképet nézem, úgy látom ott akár lakások is lehetnek és netalántán egy családi perpatvarhoz hívták ki Őket és amíg intézkedtek volt idő elővenni a mobilt és lehetett fényképezkedni. Tehát számtalan oka lehet a „szabálysértésnek”.

Valaki írta, hogy fél évig börtönőr volt (nem Te voltál?). A mi városunkba a bíróság előtt 200 m-re ki van téve a megállni tilos tábla. Ha visznek egy őrizetbe vett fickót meghallgatásra az előzetes letartóztatás bírósági elrendeléséhez, vagy a bv.-ek visznek tárgyalásra előzetest, akkor nem gondolod komolyan, hogy 200 m-ről viszik láncon az utcán az illetőt, már csak biztonsági okokból sem. Kiegészítő tábla nincs, és senkinek nem jutna eszébe, hogy odamenjen a rendőrökhöz vagy a bv.-sekhez kötekedni, hogy Uraim tilosban parkolnak!

Fakocka 2007.08.09. 22:30:43

Apucika!

Akkor mi (lenne) a normális megoldás?

Megcsináltatom a táblázást úgy hogy meg lehessen állni a rabszállítónak, vagy parkolok továbbra is a tilosban?

Ez a két dolog sokkal messzebbre vezet mint elsőre látszana.

Műszaki emberként tele van a hócipőm a félmegoldásokkal. "persze, megoldjuk okosba, szólunk józsinak, haver mondta hogy ért hozzá, majd ő megcsinálja") Szabványokban gondolkozom, és ha valaki ettől eltér, és a rá bízott munkát nem úgí végzi, mint szeretném, megdorgálom, rosszabb esetben kirúgom. Rabszállító esetében jelezném a problémát. Ha nem is történik semmi, de legalább jeleztem. Rendőrök a mekiben esetben, pedig ha már hibáztam, legalább nem ülök fel a provokációnak, és nem csinálok még nagyobb cirkuszt(magamból meg hülyét)(rendőr ne beszéljen így..) A rendőr igenismutasson példát akár éjfélkor is, és kaja közben se essen nehezére. Nem tetszik neki? Akkor menjel el kapálni.

Megjegyzem ezzel nem akarom MG-t védeni. provokálni sem szép dolog...

Bunkó Béla 2007.08.09. 22:53:03

Apucika magyarázod itt az elégtelen bizonyítványotokat. Kit akarsz meggyőzni? Magatokat? Mert minket nem fogsz az biztos. Tudod mit ereszd ki a gőzt, mutasd meg hogy Te mekkora májer zsaru vagy. Ugorj be egy mekibe és baszd bele mindenki arcát a pultba!
Ebben profik vagytok, persze tekintélyetek meg nincs és nem és értjük mi civilek hogy vajon miért van ez, sőt Ti sem értitek és erősen sérelmezitek. Magatokat égetitek folyton az ilyen viselkedéssel. Hajrá ettől mélyebbre már úgysem tudtok csúszni. Na most lehet bunkó Bélázni!

teisfiambluetooth 2007.08.09. 23:22:28

Re: Bunkó Béla 2007.08.09. 17:44:58

Ez MG-ről ÉS a rendőrökről szól. Azért mert MG írta meg a sztorit az ő szemszögéből még gondolhatom azt, hogy nincs igaza, nem? (vérmérséklettől függően meg talán azt is, hogy egy gyökér)

Mondjuk ez fordítva is megtörténhetett volna. Jelentkezik egy rendőr és elmeséli a Homáron, hogy micsoda okostojás kis faszkalapok vannak...

Arról nem is beszélve, hogy megnézném azt amikor MG mint az igazság bajnoka sorra kutatja fel a szabálytalanul parkoló >civil< autók gazdáit és állampolgári kötelességének érezvén rendreutasítja őket. Velük talán elnézőbb lenne, hiszen ők is csak próbálnak elevickélni ebben a városban ők is csak áldozatok.

Én inkább úgy érzem jött a flash, hogy "na már megint a bunkó köcsög erőszakoskodó emberrabló népverő rendőrök..." + a "benneleszek a TV-ben" örömmámor, megspékelve egy kis "elhoztam közétek Európát" messiás utánérzéssel.

Apucika 2007.08.09. 23:24:37

T.Fakocka!

Nyitott ajtókat döngetsz! Korábban már jeleztem az önkormányzat felé, akkor kihelyeztek egy kiegészítő táblát (kivétel a Rendőrség és a BV.gk.-i), de néhány hónap után eltünt és ezt mi megszoktuk, ha rabot visznek a tárgyalás végéig ott áll a rabszállitó és az égvilágon nem megy senki Strasszburgba a Nemzetközi Biróságra, mert megállt egy rendőr vagy bv.gk.

Bunkó Béla! NO COMMENT! (Kár lenne érted a billentyüt koptatni!)

The Good Boy 2007.08.10. 00:13:50

Többen irták, hogy úgysem lesz belöle semmi, meg, hogy rendőr vizsgálja a rendőrt. Ennek ellenkezőjéről lenne néhány gondolatom:
1. az a rendőr aki vizsgálja az ilyen eseteket, az picit nagyobb beosztásban van, több, minőségibb csillaggal. Ergó nem a kis rendőrők pártján van (általában), ráadásul félti annyira a semmittevő munkáját, és a hozzátartózó nem rossz fizetését, hogy még véletlenül sem kockáztat meg simlizni, hogy egy belső ellenőrzésen a mutyizás gyanújába kerüljön (mert a belső ellenőrnek is meg kell ám mutatnia, hogy szükség van az ő szakszerű és sok pénzt eredményező szakértő munkájára), ezért nagyobb árfolyamon méri meg, mint amennyit egy átlagember ugyanazért kapna! (ha van kisrendőr - vidéki - ismerőse valakinek, nyugottan megkérdezheti tőle, hogy tényleg igy van-e!!!)
2. hallottam olyan megyéről, ahol pár éve, amikor a "civil kontroll" számon kérte a rendőri vezetőktől, hogy a rendőrautókban miért nem használják az övet, közölték a vezetők az összes rendőrrel, hogy használják ezentúl az övet, mert szankciónálni fogják. Ezek után, kifejezetten a rendőrőket ellenőrizték (videózták az övet pl. rendőrségi épület közelében és trafizták öket a rendőrséghez vezető útszakaszokon!!!)és a szabálysértőket szankciónálták. Nem csak bírságot kaptak, hanem fegyelmi eljárást is. Azóta ebben a megyében nem igen lehet látni szabályszegő rendőrőket. Persze az értelmesebbeket ez nem érintette, a többi meg hozzászokott a rendhez! Ha a megyét leírnám, akkor ha onnan van olvasó rendőr, az ezt megerősitené, de nem teszem (egyenlőre, mert parttalan, szinvonal nélküli anyázás megy itt néhány ember részéről). Ezt csak azért irtam, hogy látható legyen, hogy a rendőrőknek sem minden (és mindenhol) rózsaszin.
3. a rendőrőket elmondásuk alapján gyakrabban szondázzák, mint az autósokat... gondolom nem azért,hogy úgyse lesz belöle semmi!

OFF: ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy a (kis)rendőr munka közben gondol egyet, hogy ő most g*ci lesz, kiáll az út szélére és beleköt minden autósba (kivétel korrupt egyedek...). Nekik is vannak fönökeik és az ő erőltetett akció terveiket hajtják végre amikor látszólag ok nélkül b*szogatját a közlekedőket és próbálnak a statisztika szemléletnek eleget tenni. Na ilyenkor jön elő a primitiv része az ok nélküli basztatással, az értelmesebbje meg megvárja amig találkozik egy tapló autóssal (aki kötözködik, beszól, zsanettozik) és azzal behozza a teljes statisztikai elvárást.

Apucika 2007.08.10. 00:51:47

T.The Good Boy!

Te irtad le a frankót! Ez szószerint így van, ahogy írod. Én már két napja próbálom nem kis erőfeszítéssel megvilágítani a sötétséget, de akinek rendőrfóbiája van azt úgy sem sikerül.
Üdv.

Tiko 2007.08.10. 07:48:35

The Good Boy 2007.08.10. 00:13:50

Tippelhetek?: Tolna?

gebines 2007.08.10. 08:19:23

Vaklárma.Vakláma.Vaklámpa.

The Good Boy 2007.08.10. 10:15:20

T. Tiko!

Az én általam hallott történet nem Tolna megyei,de közel voltál hozzá... :-) Dunántúl stimmel, de határmenti megye... :-D
De akkor a rend úgy látom nem csak az általam emlitett megyére vonatkozik (szerencsére).

el.lobo.malo 2007.08.10. 10:52:35

Csak a rendfokozatokról: a wikin Rendfokozat címszó alatt pont ott vannak, szalagokkal, "háromnegyed arany alapon"-nal, (így tanították katonáéknál), meg egésszel, különböző méretű és színű csillagokkal.

digitally_yours 2007.08.10. 12:34:38

Ez azért érdekes történet, mert – ha jól érzékelem – a kommentekben azt feszegetjük, hogy a KRESZ-en kívül tulajdonképpen milyen más közlekedési szabályaink vannak. Mintha lennének formális, illetve informális szabályok, mintha egy közlekedési helyzetre két forgatókönyvünk lenne. Ahogy persze, lehet is.

Esendő vagyok, megvallom, én általában 10 km/h-val túl szoktam lépni a megengedett legnagyobb sebességet. Mivel előzgetés nélkül is viszonylag elég jól együtt mozgok lakott területen belül (értsd: Budapesten) a többi autóval a magam hatvanas tempójával, ezért arra a felszínes következtetésre jutottam, hogy ezzel mások is így lehetnek.

Na most, vegyük azt az esetet, amikor ebbe a közlekedési idillbe egy csepp foszforeszkáló kékkel kevert fehér is vegyül. Autómban ilyenkor szolid káromkodás hallatszik, miközben a fékpedál finoman a padló felé mozdul. Ha nem így lenne, valószínűleg az előttem lévőbe rohannék bele, lévén ő is fékez, amiből arra a felszínes következtetésre jutottam, hogy ezzel mások is így lehetnek.

Ami, tulajdonképpen, álszent dolog. Miért nem a szokott tempóban haladunk tovább, ha egy rendőrcirkáló valahonnan mégis előkerül? Miattuk eljátsszuk – eljátszom – a törvénytisztelő állampolgár szerepét, egészen addig a kereszteződésig, ahol az ominózus jármű elkanyarodik. Aztán a színjátéknak vége, mehet minden tovább az eredeti forgatókönyv szerint.

Egyszer aztán egy éjszakai közúti ellenőrzés során kellőképpen ideges is lettem, mert nem váltottam időben forgatókönyvet: nem vettem észre a rendőrautót, sem a feketéllő büntetőpontok baljós potenciálját. Azt hittem, a sebességtúllépés miatt állítottak le. Tévedtem, szóba se hozták azt.

Tudtam, vaj van a fülem mögött. Valószínűleg, tudták ezt ők is. Ahogy a két forgatókönyvről is tudhatnak. Nem feszegették a másikat.

De ebben a helyzetben én se feszegettem, hogy az egyik irányjelzőjük kiégett.

farman 2007.08.10. 13:24:03

most mi van? nem lehet szólni a rendőrnek, h tilosban parkol? vagy különben bele.asszák az arcodat a pultba? bazz! én ezt nem értem! vagy az egy külön probléma, h a szemét civil kontroll miatt be kell kapcsolniuk a biztonsági övet? de azért ő büntethet, sőt KI IS OKÍTHAT, nem? hagyjuk már ezeket! szerencsére rég volt, h a rendőrtől félni kelljen (szigorúan normál, törvényt követő áll.polgárokra gondolok!)! személy szerint nagyon vágyódom már egy erős, normális, magabiztos rendőrségre - de abba apucikák nem hiszem, h beférnének...


ui.: zsanettes történet előbányászása szerintem is tapló dolog volt - ha mindez valóban így történt. de azért a rendőr visszaszólása se semmi!

nekem gyanus volt mar az elejen is... 2007.08.10. 14:58:38

irigylem a problémáidat...
örülj hogy nem törték el a gerincedet mikor paraszt modon a Zs ügyröl kezdtél el beszélgetni...

Apucika 2007.08.10. 15:41:21

pu yi!

"ui.: zsanettes történet előbányászása szerintem is tapló dolog volt - ha mindez valóban így történt. de azért a rendőr visszaszólása se semmi!"

Na látod pu yi-kám kimondtad a lényeget:"ha mindez valóban így történt"! Ezzel van nekem gondom!

Csak mellesleg: még szerencse, hogy a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem elvégzése után nem Te döntöd el, hogy ki hol és milyen beosztásba teljesit szolgálatot! (Te kijártad már a nyolcadikat?)

NoMojito 2007.08.10. 17:43:24

Már ugyan lecsengett de nem bírom ki………
Nagy tapló vagy te GM! Olyan igazi múzeumi darab.
Lássa csak a világ, itt egy példány kihez képest a gyökér is varázspálca!
Aztán még büszke is rá, kiteszi ide, mércét állítva a többinek.
Igaz egy pillanatra meginog, az állampolgár öntudata, mert majd mondasz ezt-azt a szembesítéskor.
De nem érdemes törni magad. Ha ott tapló voltál, ha hívtad a feljelentő számot és még ide is beküldte a tündér kis sztoridat, legalább állj mellé emelt fejjel. Én bizony ilyen vagyok.
Tippem sincs milyen rendőrrel kezdtem ki, lehet hogy nem is korrupt, lehet hogy lelkiismeretesen végzi a dolgát, de nekem azért sikerült arcába rúgnom a sarat. Fel tudtam bőszíteni, úgy hogy aztán jól megszívja.
Remélem szánalmas életed csúcspontja ért el azon az estén. Vadászhatnál esetleg mentősökre is, az lenne aztán a másik hatalmas móka.

Bunkó Béla 2007.08.10. 20:07:22

Apucika jogod van no commentezni de emberek fejét pultba baszni nem igazán, még ha a köcsög rendőr fajtából való vagy akkor sem.
Hozzád hasonló csírák miatt nem lesz soha tekintélyetek, mert mindig eröszakkal akarjátok kivívni vagy esetleg azzal hogy ha nincs igazam akkor is igazam van mert én vagyok a hatalom Te meg a bunkó álampolgár.
Ez vagy enyit értél el életedben.
Lehet továbbra is ugázni, anyázni, csontot törni, szemeket kilőni, magas lóról beszélni de ezt a postot most olvastam utoljára ugyanis nem tartalak értelmes embernek. Olyannak akivel érdemes vitázgatni még akkor is ha más a véleményünk ugyanarról a dologról mert más oldalakon állunk. Pedig lehetne emberek pofáját pultokba baszása nélkül akár barátian is.

Misskolcs1 2007.08.10. 20:14:08

Azért megnéztem volna, hogy mennyire pattogtál volna a szabálytalan parkolás miatt, amikor kimennek hozzád pl. egy betörés, vagy az eltűnt gyereked, ellopott autód miatt...

Apucika 2007.08.10. 21:29:00

Hééé Bunkó Béla!

Már egyszer kóstolgattál! Leírtam: NO COMMENT!

Én hozzád nem "szóltam"!!! Tudod nem jó dolog az amikor a kocsmában a csapos közbeszól! Értjük egymást Bunkó Béla?!

F(r)osch & tsa. 2007.08.11. 02:03:26

Üdv!
Az, hogy a rendőrök rossz helyre parkoltak, nem volt szabályos, ez tény. Olyan hozzászólásokat, hogy körözzön az egyik rendőr míg a másik bemegy kajálni? Nehogy már összeszarjam magam. Én se állok meg a zebrán azért mert hú de éhes vagyok. Törvények ugyanúgy vonatkoznak rájuk is, csak mint tudjunk, ők megtehetik. Azon rágódni, hogy mire ment ki a játék MG részéről, rohadtul mindegy. Nem ő parkolt rossz helyre. A rendőrök mögött azt beszél amit akar, úgy beszél velük, ahogy akar (természetesen nem etikus, és mindenki eldöntheti, mennyire szimpatikus neki MG stílusa, és vagánysága) Nyilván magasról szarik mindenki arra, ha 2 "értelmiségi" az utca kellős közepén ordenáré módon fantasztikus eszmeváltást folytat. A rendőr sem felsőbbrendű, csak max többet tanult ( vagy nem..) A lényeg, (provokáció ide vagy oda), hogy a mondanivalója lejön az egész eseménysornak. Már aki egy kicsit is bele akar látni a dologba. Igen is látszik, hogy a elfajultak a rendőrséggel kapcsolatban is a dolgok (bár nem vagyok benne biztos hogy most lett ez ilyen, csak mostanra kerítettek nagy feneket az egésznek, mert a jelenlegi politikai helyzet tök jó ok mindenkinek arra, hogy hibákat keressen.) Az emberek azt hiszik, ha ők (bármilyen szakterületen) emberekkel foglalkoznak, bíráskodnak, akármi (rendőrség, parkólóőrök, biztonsági őrök) akik tényleg szerezhetnek egy rossz napot a másiknak (nem csak lelkileg, hanem anyagilag is :D ) akkor ők bármit megtehetnek. Ez mindig így volt , van, és lesz is.
Viszont leszögezem, én sem pártolom az ilyesféle "provokációt" mint amit MG vitt véghez, de ez rohadtul mindennapos, és mint említettem, a rendőr sem felsőbbrendű, csak emiatt az egész ügy felfújódik. Ennyi igazából amit akartam írni, és tuti zavaros mert késő van :))

Sir Zet 2007.08.11. 08:03:03

Csak a tizedesezőknek akaorm megjegyezni, hogy rendőröknél a zőrmester a legalacsonyabb rang...

farman 2007.08.11. 09:02:20

:D apucika! :D ez a stílus!!.... :D eszem elhagyom... :D

a lényeg mégiscsak az, hogy mindenhol vannak bunkók - így a rendőrségnél is. csak ők játszhatnak hatalmat, mert sokan még mindig félnek, h a pultba .aszódik a fejük. ezek a "jómunkásrendőrök" csesznek ki a valóban korrekt, hivatásukat rendesen ellátó rendőrökkel. vagyis: hibázó rendőrnek szólni kell, hogy azért mi is figyelünk, nem csak ők (plusz: tényleg van némi példamutatás is, vagy mi a fene). és: a másik bunkósága nem menti a saját bunkóságunkat...

Apucika 2007.08.11. 15:09:25

Olyan élvezettel olvasom az ide író nagyszájú rendőrfóbiába szenvedő (Tisztelet a kivételnek!), az ismeretlenség homálya mögé megbúvó rendőrgyűlölőket. Ezután még nagyobb élvezettel fogok mosolyogni, amikor a mostani „jólmegmontam neki” típusú faszik bejönnek hozzám siránkozni mikor lemeszelik őket (50 helyett 70 -el hasítanak) és könyörögnek Drága parancsnok Úr, Drága ales úr stb. csak most az egyszer ne büntessenek meg, csak most az egyszer ne vegyék el a jogosítványomat, mert ha nincs jogsim éhenhalok, ezzel keresem a kenyerem, a gyermekemet vittem kórházba (még nem nős és nincs családja), az anyósom infarktust kapott (már örülne ha a libák legelésznének a sírján) és nagyon gyorsan orvoshoz kellett vinni (mire van az orvosi ügyelet és a mentők), még soha nem vétettem a törvény ellen (a nyilvántartásból kiderül az utóbbi két évben 1 hónapja lejárt műszaki miatt, intézkedtek vele, ja meg volt egy 1,4 %° -es ittas vezetése és egy hónapja kapta vissza a jogsit), stb. Ha nyugdíjas leszek könyvet írok a siránkozó kifogásokból. Addig is elgondolkodom, hogy érdemes –e ezután emberségesnek lenni és csak kizárólag a jogszabályok szigorú betartásával, zéró tolerancia elvét alkalmazva végrehajtani a törvényben leírtakat!

freaky (törölt) 2007.08.11. 16:38:08

Ekkor elmentünk feladni a rendelésünket, de nem hagyott nyugodni az a közömbösség, ami a rendőrök felől jött válasz, így hát a barátommal a mögöttük levő asztalhoz ültünk, és szóbahoztuk a mai napi fordulatot, miszerint új vizsgálat indul "Zsanett" ügyében, és hogy lehet hogy valóban a rendőrök "sz*patták le Zsanettet". Erre a fiatalabbik (a kétcsillagos) hátravágta a széket felpattant, és hangosan annyit jegyzet meg, hogy reméli hogy tényleg ők voltak akik lesz*patták. Ekkor a kollégája visszavitte a szemetet a kukához, míg én megjegyeztem ismét, hogy nagyon szomorú hogy ilyen gondolkodású rendőrök vannak a kötelékben, mire ezt a választ kaptam: "ha gondolod, akár le is sz*phatsz" és hogy "menjél még ki és készíts pár képet".

Nem akarom azt írni, hogy gyenge jellemű emberek, lehet csak rossz napjuk volt, de az egyetlen, aki helyesen cselekedett az a rendőrkolléga volt aki elvitte a szemetet kidobni.

freaky (törölt) 2007.08.11. 16:55:14

16:38:08 + 2 vessző.

Beleolvastam itt-ott, dave-nek néha igaza van.

Az emberek meg lassan már a Homárra gyúrnak, létezhet egy réteg, akiknek ez minden vágya. Bármi áron a Homárra kerülni. Talán küldjön egy képet magáról is.

nyekk 2007.08.11. 18:24:51

freaky!Pontosan így van, ahogy írod. Szerintem a rendőrök is csak azért parkoltak a zebrán, hogy bekerülhessenek a Homárba.

Bálintka:) 2007.08.12. 07:23:41

Azért egy dolgot vegyünk figyelembe!

Mindenki kihasználja a munkája adta előnyöket:

Orvosnak nincs vizit díj
Telefon szolgáltatók alkalmazottai ingyen telefonálhatnak
Danone dolgozók ingyen kefirt ihatnak
BKV-sok, MÁV-osok, Volánbuszosok stb ingyen utazhatnak
Elműs ingyen, vagy olcsóbb áramot kap
Munkám okán hozzám ingyen vagy baráti áron jön ki a rovarírtó, a vízszerelő, az ablakjavító, a villyanszerelő és a burkoló.
A rendőr meg olyan szabálytalanságot csinálhat következmények nélkül, amilyet csak akar. Én is láttam már rendőrautót villogó nélkül pirosban áthajtani, de ilyen apró dolgokkal nem kell foglalkozni.

Artie 2007.08.12. 20:50:01

Legújabb gusztustalan szokásuk az autópályán leállósávban kocsikázás. Éjjel az elég húzós, amikor lehajtósávokon, gyorsítósávokon kocognak 100-110-zel. Magukat nem büntetik meg?

buzadara 2007.08.13. 01:18:04

"Továbbiakban megjegyeztem, hogy felvételt készítettem az autóról, mire csak annyit feleltek, hogy remélhetőleg jól sikerült a kép."

muahahahahaha
rendorok humorerzekkel, kiraly. ez a post egy kicsit eroltetett.

mzoty 2007.08.13. 02:12:49

tudjátok ebben az országban az átlagenmbert csak korlátozzák mindenféle francos jogszabállyal és az a baj hogy túl sok van belőlük... és pont azok szegik meg, kerülik ki ezeket a szabályokat akik hozzák és betartatják ezeket.
a zebrán parkolás csak egy dolog a sok közül. de a rendőr se álljon a zebrán akár éhes akár nem. MG ről annyit hogy valszeg kötekedős fajta de az hogy eljuott erre a szintre az egy folyamat aminek oka van.
pl a sok hazugság meg cenzúra amit a médiának és a megmondó embereknek köszönhetünk.

tehenke 2007.08.13. 10:28:37

Mivel jogsértést tapasztalt (a KRESZ jogszabály!) kötelessége jelenteni a hatóság felé, ellenkező esetben bűnpártolást követ el...

tehenke 2007.08.13. 10:30:59

Ja. Én elnézném a rendőrüknek, hogy ha tudnám, hogy valszeg épp egy randalírozót fékeznek meg, azért állnak meg így, csak nem villognak, mert nem akarják, hogy összeszaladjon a tömeg. DE tegye már fel a kezét, aki az utóbbi időben látott olyan rendőri intézkedést, ami tényleg értünk van...

Apucika 2007.08.13. 14:00:54

Én felteszem!

A Horvát tengerparton szolgáló rendőrök nem értünk vannak? Aki nem hiszi menjen egy jót nyaralni és találkozhat velük.

Apucika 2007.08.13. 14:49:59

"DE tegye már fel a kezét, aki az utóbbi időben látott olyan rendőri intézkedést, ami tényleg értünk van..."

Tudtommal a melegfelvonuláson is volt rendőri biztosítás. Nem láttad Őket? (pedig a TV-be is benne volt!)

Tiko 2007.08.13. 15:18:24

Apucika 2007.08.13. 14:49:59
""DE tegye már fel a kezét, aki az utóbbi időben látott olyan rendőri intézkedést, ami tényleg értünk van..."

Tudtommal a melegfelvonuláson is volt rendőri biztosítás. Nem láttad Őket? (pedig a TV-be is benne volt!)""

Az max erted volt, meg a kis homo haverjaidert:D

Apucika 2007.08.13. 15:45:03

Bocsánat Tiko-ka. Én nem tehetek róla, hogy magadra ismertél. Tényleg volt egy pár, az egyik valami "kisköcsög" becenevü, akit a bőrfejüek elvertek és utána siránkoztak, hogy nem mentek időbe a rendőrök. Máskor nem szabad csókolózva végigmenni az utcán, mert a gyerekek megkérdezik Apucitól: mit csinál az a két bácsi!

Ja én szerencsére nem vagyok Bp.-i!(és homo sem!!!)

Tiko 2007.08.13. 17:49:45

Apucika,

1. "rendőri intézkedést, ami tényleg értünk van..."

erre te:

2. "Tudtommal a melegfelvonuláson is volt rendőri biztosítás."

IQ zéróhoz van szerencsém ugye?:DDDD

és még én ismerek magamra.. muhahahaha

Tiko 2007.08.13. 17:51:47

Apucika,

"Csak mellesleg: még szerencse, hogy a Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem elvégzése után nem Te döntöd el, hogy ki hol és milyen beosztásba teljesit szolgálatot!"

Te tényleg sikeresen elvégezted? Ennyi aggyal?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Látod-látod, ezért szar a magyar hadsereg, felmosni azt tudtok, másra nem is vagytok jók..

farman 2007.08.13. 17:57:01

apucika: "...és könyörögnek Drága parancsnok Úr, Drága ales úr stb. csak most az egyszer ne büntessenek meg, csak most az egyszer ne vegyék el a jogosítványomat, mert ha nincs jogsim éhenhalok, ezzel keresem a kenyerem, a gyermekemet vittem kórházba (még nem nős és nincs családja), az anyósom infarktust kapott (már örülne ha a libák legelésznének a sírján) és nagyon gyorsan orvoshoz kellett vinni (mire van az orvosi ügyelet és a mentők), még soha nem vétettem a törvény ellen (a nyilvántartásból kiderül az utóbbi két évben 1 hónapja lejárt műszaki miatt, intézkedtek vele, ja meg volt egy 1,4 %° -es ittas vezetése és egy hónapja kapta vissza a jogsit), stb. Ha nyugdíjas leszek könyvet írok a siránkozó kifogásokból..."

de hát ti ezt élvezitek! mikor könyörögnek, bazz! ezt vegyék el tőletek a polgárok, ales? hehhh : )

és őszintén remélem, h könyvet írsz, mert imádom a rendőri nyelvezetet: kicsit körülményes, kicsit hibás, kissé elvész a mondanivaló - de csak imádni lehet!
(csak arra kérlek, még most kezdd el írni, mert a szokásos egyujjas pötyögéssel sokáig fog tartani, félek nem érem már meg mire kijön...)

ui.: vannak rendőrök a baráti körömben - de azok is csak röhögnek rajtatok...

Apucika 2007.08.13. 20:03:47

Tiko-ka!

"Látod-látod, ezért szar a magyar hadsereg, felmosni azt tudtok, másra nem is vagytok jók.."

Az előző mondandódba még a rendőröket csesztetted, most már a hadsereggel van bajod? Ja meg van már!!! A "Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem" kavart be. Na idefigyelj kiskomám: tanulni még most sem késő! A fegyveres testület és rendvédelmi szervezet tisztjei c s a k akkor léptethetők elő főtisztté (őrnagy,alezredes) ha sikeresen elvégezték a ZMNE-et.

pu yi!

"vannak rendőrök a baráti körömben - de azok is csak röhögnek rajtatok..."

Már leírtam,de mégegyszer: egy 35 ezer főből álló testületben elkerülhetetlen, hogy vannak oda nem való emberek. A Te baráti körödben tartozók is valószinü ebbe a csoportba tartoznak!

"(csak arra kérlek, még most kezdd el írni, mert a szokásos egyujjas pötyögéssel sokáig fog tartani, félek nem érem már meg mire kijön...)"

Ráérek egy ujjal is pötyögni majd, nem zavar engem senki (még Te sem!). Apropó: az ipariba nem hallottad még azt a szót, hogy ECDL ja meg a tízujjas gépírás? Majd kérdezdd meg a tanító nénidet, majd Ő megmondja mi az.

Tiko 2007.08.13. 20:16:16

Apucika 2007.08.13. 20:03:47

Nem reagáltál a felvetésemre, miszerint:

"Apucika,

1. "rendőri intézkedést, ami tényleg értünk van..."

erre te:

2. "Tudtommal a melegfelvonuláson is volt rendőri biztosítás."

IQ zéróhoz van szerencsém ugye?:DDDD

és még én ismerek magamra.. muhahahaha"

Először erre válaszolj..

Utána:

"A fegyveres testület és rendvédelmi szervezet tisztjei c s a k akkor léptethetők elő főtisztté (őrnagy,alezredes) ha sikeresen elvégezték a ZMNE-et."

Csak nem azt akarod mondani, hogy olyan főtisztek vezetik a hadsereget, mint te?

Majd:

"Az előző mondandódba még a rendőröket csesztetted, most már a hadsereggel van bajod?"

Hát.. Ha olyan iq zérók vezetik mint te, akkor bizony velük is bajom van..

Apucika 2007.08.13. 21:13:38

"Ha olyan iq zérók vezetik mint te, akkor bizony velük is bajom van.."

Figyu Te IQ Bajnok!

"A fegyveres testület és rendvédelmi szervezet tisztjei c s a k akkor léptethetők elő főtisztté (őrnagy,alezredes) ha sikeresen elvégezték a ZMNE-et."

Már előre "szólok" ma már nincs több ingyen óra, mára elég volt a tanításból.
A fegyveres testület jelenleg a Magyar Honvédség.(régebben ide tartozott a Határőrség és a Munkásőrség).
A rendvédelmi szervezethez tartozik a Rendőrség,Határőrség (jan.01-től beolvad a rendőrségbe),a Vám és Pénzügyőrség,a Büntetésvégrehajtás.
Tehát ha a rendvédelmi szervezet hivatásos állományú tisztjei csak akkor léptethetők elő főtisztté, ha sikeresen elvégezték a ZMNE-et.(többször nem írom le!), ebből levezetve (ha eddig nem elég világos) a rendőrségnél szolgálatot teljesítő főtisztek (őrnagy,alezredes,ezredes) is a ZMNE-et végezték el! Mégegyszer: tehát nemcsak a honvédfőtisztek végeznek ZMNE-et!

Na Fiam ennyit ma estére az okításból!

"akkor bizony velük is bajom van.."

Arról én nem tehetek, hogy neked mindenkivel bajod van. Ezt a betegséget ma már elég jól kezelik, korszerü gyógyszerek állnak rendelkezés(ed)re.

A többi hülyeségeidre meg NO COMMENT!

Tiko 2007.08.13. 22:02:47

Apucika,

Csak nem azt akarod most mondani, a hasztalan ingyenórád után, hogy mindenki ilyen gyógy mint te, az általad fenntebb említett szervezeteknél? (költői a kérdés, nem kell megválaszolnod:D)

Ami pedig az én "betegségemet" illeti, mint írod kezelhető, ellentétben a te paraszti egyszerűségeddel..

Mert gondolom te is tudod, hogy a felfogásbeli hiányosságok mára már kinőtték magukat nálad:D Az egy mondatra adott válaszod mindezt bizonyítja. A feletteseid tudnak róla?! Minek is kérdem, hisz már definiáltuk a "szervezetben működő kórságot":D

Azért teszek még egy próbát:

"Apucika,

1. "rendőri intézkedést, ami tényleg értünk van..."

erre te:

2. "Tudtommal a melegfelvonuláson is volt rendőri biztosítás."

IQ zéróhoz van szerencsém ugye?:DDDD

és még én ismerek magamra.. muhahahaha"

Először erre válaszolj.."

No Comment ugye? Jól mondod..

hahahaha

Apucika 2007.08.13. 23:32:45

Látod, látod Te IQ bajnok Fiam!

Azért pazarolok rád annyi energiámat, hogy ragadjon rád valami és falra hányt borsó...Egy klasszikust, Hoffi Gézát még idézek neked: "A statisztika szerint Mo.-on az egy főre eső bunkók száma két fő!"

Az, hogy engem folyamatosan kóstolgatsz az engem egyáltalán nem zavar, sőt kifejezetten élvezem, az amit írsz téged minősít.Én megpróbáltalak okítani, de olyan IQ-val rendelkezel, hogy mérni sem lehet,pedig én mindent megtettem!

A folyamatosan feltett hülyeségeidre meg engedd meg, hogy van egy határ, amely alá még a Te kedvedért sem sülyedhetek. Csak annyit javaslok amit egy másik klasszikustól idézek: Tanulni,tanulni,tanulni!

Der Zebulon aus Tirol 2007.08.16. 00:48:36

Apucika !!
Csak így röviden : szánalmas vagy...

Apucika 2007.08.17. 02:09:00

Der Zebulon aus Tirol!

"(nem írtam volna ezt ,ha nem szivattak volna már meg egy párszor a nagy semmiért, és ha nem vertek volna össze 14 éves koromba a nagy semmiért ezek a kedves kékruhás emberkék)"

"Apucika !!
Csak így röviden : szánalmas vagy..."

Menjél már magadnak Te szerencsétlen sorsüldözött!
Mi a francnak mensz oda ahol balhé van. Azt hiszed Te vagy a fasza gyerek és mindig kikapol, utána sirsz, hogy elvernek.

Szánalomra sem vagy érdemes, ki osztott neked lapot?

dr. trafik nomac 2007.08.17. 11:05:35

Apuci hozod a szintet. Azt azert kapisgalod, hogy nem ert veled mindenki egyet, igy eleg soka fog tartani mig mindenkinek egyesevel belevered a fejet a pultba.
"Mi a francnak mesz oda ahol balhé van." Gyonyoru mondat a postkommunista rendorok szajabol...
A rabszallitas kozbeni tilosban parkolas, max diszkofennyel, amugy meg kezdesz atcsuszni a bunozo, es rendor vekony mezsgyejen, megha csak egy piti ugynek is tunik szamodra. Nem erted te ezt az osszefuggosdit.
Ja es a szenny media miatt van ez az egesz perszze ;) Meg mernek szolalni a pocsok, mert nem vertek meg rendesen oket, hat igy van ez.

Tiko 2007.08.17. 13:14:26

Hagyjatok:) Tul sokat guritott kockat a srac:D Meg szerencse hogy 19. szazadban felismertek az agyatlan viselkedest, es kivettek a cezaroman idiotak kezebol a hatalmat. Bar sztem ezt nem mondtak neki a ZMNE-n:D

reszemrol off, mar igy is kapott eleget:)

Apucika 2007.08.18. 13:58:21

nomac!

Igazad van! Győztééééél!!!(mi jár annak akinek igaza van: a .....)

Tiko!

Idefigyelj Te kisk....g!

Általános iskola 2.osztályba van olyan, hogy fogalmazás és külalak.Te hiányoztál? Előbb tanulnál meg egy valamire való értelmes mondatot leírni! A történelmi tudásod meg egyenesen undorító! Tudod t(T)e egyáltalán, hogy hanyadik században élünk most? A "srácról" meg annyit, hogy a legkisebbik fiam kiröhögött, hogy egy ilyen idiótával "szóba" állok.

"reszemrol off, mar igy is kapott eleget:)"

Ki vagy t(T)e,minek gondolod magad? (A választ tudom, de méltánytalannak érezném magamat arra, hogy ide azt leírjam!)

Felőlem azt írsz amit akarsz, engem kifejezetten szórakoztat. Röhögök egy jót és kész! (addig se csesztetitek a rendőröket amig engem kóstolgattok, már ezért megérte felvenni a kesztyüt...)

dr. trafik nomac 2007.08.18. 14:49:31

Apuci:
Ez nem haboru egyreszt, masreszt meg fogalam sincs mi jar annak aki gyoz, 2. osztalyban en is hianyzotam lehet.

Tiko 2007.08.18. 15:07:12

Apucika,

Úgy látom, téged a sötét oldal már átcsábított:D

"Általános iskola 2.osztályba van olyan, hogy fogalmazás és külalak."

osztályBA? És még én tanuljak fogalmazni, meg külalakra figyelni?

Még mindig nem érzed, hogy szánalmas vagy? Segítek:

"A történelmi tudásod meg egyenesen undorító! Tudod t(T)e egyáltalán, hogy hanyadik században élünk most?"

Tudom. És te? A múltról beszéltem, te igen IQ..

"Röhögök egy jót és kész!"

Gondolom milyen jót röhögsz, amikor a kommented így kezdődik:

"Idefigyelj Te kisk....g!"

Mr.Szánalom..

Muhahahaha

Tiko 2007.08.18. 15:19:08

részemről tényleg off, elég büntetés vagy te magadnak:D

black_man 2007.08.19. 09:26:57

Lerágott csont, de nem tudtam megállni,hogy ne szóljak hozzá.
Ez az MG gyerek egy lúzer v@kbuzi, aki kiszabadult a kocka fejével a számítógép elől, lehet, hogy épp egy rendőrgázolós-autós-gengszteres játék után, és úgy érezte, hogy most ő lesz a helyi vagány, és beszól a rendőröknek. Micsoda igazságérzet. Remélem, hogy ha legközelebb arra jár, akkor kigyúrt kopasz magyar/orosz/ukrán/stb honfitársaink
üljenek a mekiben, félig a zebrán parkolva, úgy, hogy drága MGnk arca nem fér át a zebrán. És szóljon nekik is. Kíváncsi lennék, hogy mi lenne a sztori vége..valszeg sportszelet a gatyiban, fület farkat behúz, és átmegy a burgerkingba. Gyűlölöm az ilyen kis kötekedő buzikat. Merek fogadni, hogy az elmúlt x hétben nőt 20 cm-ről csak monitoron keresztül látott...Legközelebb inkább menjen a Soroksárira, ott még láthat nőket is - élőben.
A Zsanettes beszólás meg tipikusan a megalúzer módszer. Megérdemelte volna, ha az arcában landol a bigmac..bár kár lett volna rá pazarolni a drága, egészséges mekis hambit.
Na ennyi.-

partizán 2007.08.23. 17:46:31

APUCIKA.Te aztán kapsz hideget-meleget a hozzászólóktól.Bele olvasva a szövegekbe azIsten barmaitól a normálisan gonndolkodókig sok féle a vélemény.Elolvastam amire felhívtad a figyelmemet.Ez az eset a rendőrök másik feléhez -normálisok-tartozik.provokatív vagy de jól teszed.Továbbra is olvasom ezt az oldalt,de már kicsit lefutott,és kezd gumicsont lenni.Meddig fut egy ilyen hozzászólás?Tudod én még kezdő netező vagyok Tarts ki apucika!!!!

Apucika 2007.08.24. 00:51:38

Ok partizán!
Nem az a fajta fickó vagyok aki megijed az árnyékától!
Üdv.
(A hozzászólások elvileg addig birják mig a szerver bírja szusszal,vagyis memóriával,csak ha ujabb postok (beírások,témák)jönnek akkor mindig tolódik hátrább.)

mikimaus (törölt) 2007.08.26. 19:33:23

Kedves Apuci!

A ZMNE-n kívül - tudtommal - a Rendőrtiszti Főiskola után is tisztesek lesznek a rendőrö, MAJD mivel a rendvédelmi diploméjuk megvan, ezután általában jogi diplomát (a heklyszínelők pedig műszaki szakmait) szereznek - ezután lehetnek üzembiztosan főtisztek. Meg ha kihal a "felettes öregek kara" ;-)

Egyébként pedig jó szívvel javaslom, hogy ne KIOKTASS, hanem nevelj - a kettő között jelentős elvi és gyakorlati különbség van: kezdve a két személy egyenrangúbb viszonyával. Ti. egy demokráciában a (feltételezett..) tudás alapján sem lehet senkinek a másiknál ab ovo magasabb "rangja" egy vitában, ahhoz ugyanis tisztességel lkellene indokolni. Az, hogy állítólagis tudást megosztasz mással, miközben mérhetetlen pimasz, udvariatlan, szemtelen és sértő hangnemben beszélsz velük-róluk, az sem nem kioktatás, sem nem okítás, de még csak nem is nevelés. Ez egyszerűen öntelt "bunkóhasznáklat", amire sem a ZMNE-n, sem a Rendőrtiszto Főiskolán, de pláne a jogi karon nem oktatnak :-(

És még egyetlenegy: a BV nem rendvédelmi szerv, az ugyanis a harmadik alapitézménybe (igazságszolgáltatás) tartozik, amihez sem a hadászatnak, sem a rendészetnek még véletlenül sem lehet köze (volt: az 50-es években, Te is tudod, mi lett belőle!).

Üdvözöl:
Maus Róbert

police 2007.12.20. 22:00:00

Öreg az autó ugye hatosági kocsi??? amin jol látható hogy rendőrség??? Ezek az autok ott álnak meg ahol akkarnak és a ott jelen lévö rendőrök helyében igazoltatalak volna! Aztán meg adtam volna neked nyilvánoságaott anyit hogy megemlegetheted volna még öreg korodban is!

police 2007.12.20. 22:01:18

ja és legközelebb meg abba kös bele hogy a mentő a tilosban áll! jó te Fasz

FTP 2008.07.01. 11:40:03

Minden ember rendőrnek születik, de egyesek tovább tanúlnak.
süti beállítások módosítása