Tékozló Homár

A falmelléki Burger King a notebookosok ellen

2007.11.27. 00:05 | szily | 319 komment

Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő villanyszámlát csináljanak gyorstáplálkozás közben. Zotmund meg notebookot töltött volna, sőt éppen evégett ment oda ebédelni, állítása szerint utoljára. Szarrágó sztori hajtás után.

Amit ma tapasztaltam az mindenképp a kicsinyesség csimborasszója! Pesten való rohangálásom közben akadt egy kis dolgom amit csak számítógéppel lehetett elintézni. Minden szükséges adat a gépemen volt, csak az már annyira lemerült, hogy bekapcsolni se nagyon lehetett. Sebaj, gondoltam én naiv, majd jól feltöltöm az oktogoni Burger Kingben. Hogy ne legyen teljesen pofátlan (valamit valamiért ugyebár) az ebédemet is oda időzítettem. Hiba volt. Miután tálcával megrakva az egyik konnektor melletti asztalhoz értem akkor vettem észre az új üzletpolitika sajátos megnyilvánulását. A konnektor bal oldalába akkurátusan egy műanyag pöcköt ütöttek, nehogy véletlenül az emberek rákössék a 24 amperes hobby ütvefúrójukat és iszonytató számlát csináljanak a cégnek. Először csak valami gyerekcsínyre gondoltam a "keressünk jó konnektort zarándokút" végén rá kellett jönnöm, hogy nem az. Ezzel a lépéssel a Burger King megnyerte a "Hogyan veszítsünk el egy rendszeres vásárlót 10 mp alatt" nagydíját az Arany Fütyiszt.

Bye: Zotmund

Ps.: Slusszpoén: Ezt a levelet az eladótérben kihelyezett terminálról írom... :)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vernarancs 2007.11.27. 14:30:31

hagyma 2007.11.27. 14:10:26

Hogy franba ne! 50 ft egy adag. Es nem toltogetheted ujra azt sem :)

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2007.11.27. 14:31:37

azért tök jó, hogy itt van, aki azt mondja, felesleges a dugó, mert nevelni kell a gyereket. az én gyerekeim biztos nem nyúlnak bele, de ismerek az ovibó és az iskolából is olyat, aki simán megtenné, a szülei nagy ívben tojnak rá, hogy éppen merre kolbászol és mit csinál a gyerek.
a másik meg hogy: mi is voltunk kicsik, és nem vágott agyon az áram. ez már csak azért is hülyeség, mert biztos volt olyan, akit viszont agyonvágott, de az nem fog itt ülni és gépelni, hogy a maga igazát védje...
igenis legyen konnektorvédő az ilyen nyilvános helyeken.
és ha valaki használni akarja, azért van a szája, hogy megkérdezze: lehet-e.
van az ősi román mondás: ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak, van neked szád is...

Bognár Zsuzsanna 2007.11.27. 14:32:19

kim. bauer

utoljara irom le: az ettermi es kozteri szulofelugyelesrol irtam, nem az otthonirol.
Ezt van, akinek sikerult ertelmezni, pl. Tarikanak (akivel maximalisan egyetertek) es van, akinek nem....

A gyerek pedig nem "laktanyaban" no fel, de nem art, ha vannak feladatai,kotelessegei a jogai mellett is, ha pedig nem, ugy sok sikert kivanok azon fiatalok gyarapitasahoz, akik meg 20 evesen is agyba kapjak anyucitol reggelit, a szemetet pedig csak akkor latjak meg, mikor kitakaritja noverke a szobajukat vegre.

Es nem banom, ha nem ertesz velem egyet, en se veled, ez a vilag rendje ;)

NetzArbeit 2007.11.27. 14:32:54

Hopika!
Miért ne vállalnám? melyik részével van problémád?

moli 2007.11.27. 14:33:11

emzéperiksz: """Hülye levélíró!"""

hulye vagy te.

a ovatlan gyereked meg hamar megtanulja, hogy ne dugjon szivoszalat sehova, utana biztos (nalad valoszinu) nem csinalja tobbet.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2007.11.27. 14:36:14

Gyorsétterem: gyorsan adják a kaját. Te meg maradsz, ameddig kedved van. Persze tömegben nem illik mások elől foglalni az ülőhelyet, de tömegben nem is olyan jó laptopon dolgozni.

moli 2007.11.27. 14:36:47

Jencike """Ha jól értettem, csak az egyik lukban volt pöcök. Ez pedig azt jelenti, hogy nem a gyerekek védelmében volt bedugaszolva, hacsak nem tudja százszázalékosan, hogy melyik a fázis!"""

van ra szabaly, hogy a bal oldal a fazis. igaz senki se tartja be.

Hopi Bond 2007.11.27. 14:36:57

Remek, tehát vállalod. Akkor a következő kérdés, hogy lássuk volt-e összefüggés a mondandódban.
Ha nem dolgozna a gépén evés közben, akkor kevesebb lenne az éhező?

Ha a válasz nem, akkor minek adtad elő a szívhezszóló éhező témát? Ha válasz igen, akkor meg érdekelne, hogy miért is lesz kevesebb éhező. Tudod, ez is eldöntendő kérdés, és innen is csak két út vezet ki.
Az egyiknek a végén a gratulálok-s*gget-csináltál-a-szádból (éhezőkre hivatkozol, mert gyorsétteremben történt valami, miközben te magad nem tömöd az éhező embereket kajával), a másiknak a végén egy áhítattal hallgató közönség van. Merre mész tovább?

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2007.11.27. 14:39:56

Ja, én meg - magyar ember létemre :) - egyedül nem ülök asztalhoz könyv (felfoghatjuk notbuknak is) nélkül! Még nem ártott meg az emésztésemnek, az viszont megártana, ha üres szemekkel bámulhatnám a falat, miközben rágicsálok. Az időm ennél értékesebb. Az ilyen dogmákat - anyukád mondta, hogy evés közben mit ne csinálj - nagyon birom!!
Netz - te tévé előtt sem szoktál enni? Mert az valóban kissé káros - kegalábbis az agyadnak :)

moli 2007.11.27. 14:43:01

párolt zsiráffül 2007.11.27. 09:20:56

tokeletesen egyetertek.

NetzArbeit 2007.11.27. 14:43:03

hopika!
Akkor olvasd el mégegyszer és újra és ha nem megy kérj meg valakit, hogy olvassa fel.

én azt írtam:

"A világon több millióan éheznek, te meg azon rinyálsz, hogy zabálás közben nem tudsz dolgozni a nótbukodon."

Ha azt akartam volna írni, amit Te érteni akarsz, akkor így írtam _volna_:

"A világon több millióan éheznek, mert te zabálás közben akarsz a nótebookodon dolgozni"

Ez utóbbit látod fentebb TE!?
Ha érted a különbséget, akkor foglald össze.

NetzArbeit 2007.11.27. 14:45:55

Tarika.

Nem is az emésztésed miatt van ez így, de azt hiszem most már mindegy.
Mondjuk ez meg is látszi azon, hogy személyeskedés nélkül nem megy neked.

Dr Net Elek (törölt) 2007.11.27. 14:46:48

hagyma: lehet, hogy pénzbe kerül a kecsap, de az eladónök cicijei...minden pénzt megér

Bognár Zsuzsanna 2007.11.27. 14:47:17

Bogoj

hidd el, es ezt most tenyleg szomoruan mondom (mert az embernek tenyleg lehet szaja, hogy vegyek ki a dugot), de nem tehetsz mindenhova dugot a vilagon.. bar igy lenne...

mindig lesz valami, egy elol hagyott kes, egy borona, egy uvegajto, amit befejel a 16 eves... es meghal. Igen, ok mar nem irnak ide :(

De ezzel sajnos nem lehet, nem tudsz mit kezdeni... az otthonat az ember "biztonsagossa" teheti, de a vilag nem lesz az, soha.

En is tennek otthon dugot, de ez nem eleg, mert nem lesz mindenhol dugo, es lesz esetleg forro sutoajto mancinenieknel, pedig otthon nem..

hat ezert kell megprobalni leghamarabb elkezdeni a nevelest, es nincsen soha 100%-os eredmeny, kulonben nem lennenek meg mindig halott gyerekek neha (utobbi szerencsere), meg felnottek persze :(

akik szinten voltak gyerekek...

es vannak szuleik -meg.

Tragikus, de ez a jatek resze es csak szoritani tudunk, hogy sokaig legyen mazlink, mert a vege ua., csak nem mindegy mikor es hogy.

En szoritok mindenkinek, hogy sikeruljon, ezert kertem a fentieket is, nem baj, ha nem ertetek vele egyet, sose kelljen.

Na, ez mar tenyleg nagyon off volt, bocsi.

Hopi Bond 2007.11.27. 14:51:46

NetzArbeit:
a különbség érthető. Semmi köze az éhezőknek ahhoz, hogy miért rinyál egy gyorsétteremben. Akkor te minek adsz elő olyan dolgokat, aminek semmi köze hozzá?
A világon több millió AIDS-es van, te meg azon rinyálsz, hogy zabálás közben nem tudsz megdugni egy jó kis csajt a nótbukodon.
Nagyjából erre lehet lefordítani amit mondtál. Ha látod a párhuzamot, akkor foglald össze.
A mondat első részének semmi, de egyáltalán semmi köze sincs a mondat többi részéhez, ergó felesleges előadni és úgy tenni, mintha az éhezőknek bármi szerep is jutna a gyorsétteremben nótbukozó emberek életében, így kérlek ne sződd bele a mondanivalódba, semmilyen szinten.

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2007.11.27. 14:52:53

Siona 2007.11.27. 14:47:17
való igaz, nem lehet dugót tenni mindenhová. de ahová lehet, tegyünk, és ha valaki valóban tesz (BK), azt ne szidjuk azért, mert a postoló nem merte megkérdezni, hogy használhatja-e a konnektort.
és igen, neveljük a gyerekeket is a dugók elhelyezésével együtt, pontosan azért, mert nem lehet mindenhová tenni.

moli 2007.11.27. 14:53:05

hopika: """Én üdvözítő megoldásnak találnám, ha lenne a boltban olyan kassza, ahol én magam ügyetlenkedhetnék az áruval, lehúzhatnám és _becsületesen_ kifizethetném. Bizisten beállnék oda, már csak a móka kedvéért is."""

becsi Plus-ban van ilyen.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.27. 14:54:35

hat az megis
nade a kecsap...
itt van egyt gep, oszt amennyit akarsz, ha drive thru akkor amennyit akarsz beledobnak a zacsekba
szodat egyszer fizetsz es iszol amennyi beledfer
fura mekik vannak otthon

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2007.11.27. 14:55:37

"és evés közben nem olvasunk"
Bocsi, Netz, ez egy általános "kijelentés" volt, úgymond kötelező érvényűnek hatva, és 33 évi (mert 6 éves korom óta teszem) evés közbeni olvasás után sem értem a miértjét. Ha ilyen kinyilatkoztatásokat teszel, felvilágosíthatnál arról, mire alapozod. A tévét pedig pontosan azért írtam, mert ugyanebbe a tárgykörbe tartozik, és van egy csepp megérzésem, hogy azt pedig gyakorolja az is, aki ilyen épületes megállapításokat tesz...

vernarancs 2007.11.27. 14:56:13

Siona 2007.11.27. 14:32:19

A gyerekneveles otthon kezdodik. Az etteremben nem szerencses nevelni, plane mas gyerekek elott mert az megalazo lehet a gyerek szamara. Ezert irtam en is es mas is az otthonrol. Aki otthon nem viselkedik az az etteremben sem fog.

Hopi Bond 2007.11.27. 14:56:44

moli: neked is elmesélem, hogy nem magamtól találtam ki az álomvilágomat. De most menjek el Bécsig? Úgy már sokat veszítene a játék az élvezeti értékéből.

NetzArbeit 2007.11.27. 14:58:22

Szerintem meg az a felesleges, hogy homár poszt legyen abból, ha valaki nem tudja a notbukját bedugni egy gyorsétkezdében.

De ha már ennyire nem érted az összefüggést.

Van aki azt sem tudja mi az a notbúk, vagy ha tudja, akkor nem látott még villanyt, vagy ha látott most van éppen kikötve. De az is lehet, hogy még burgert sem látott, sőt konkrétan nem tud mit zabálni a nemlézető notbukja mellett.

De emiatt egy kurva posztot sem ír sehova.

Nekünk van notbukunk, burgerbe járunk de ki vagyunk akadva, mert ép ott és akkor nem tudjuk bedugni. Gyorsan beírjuk a homárnak.

Jó ez így?

Bognár Zsuzsanna 2007.11.27. 15:02:25

Bogoj

igazabol nem az volt a problema lenyege (lasd fenn, bar sokan felrertelmeztek), hogy van dugovedo, hanem az, hogy mikeppen kerul egy gyermek a konnektor kozelebe egyaltalan egy etteremben vagy nyilvanos helyen..

hol a szulo?

mert a konnektort be lehet dugni, de a forro viz ugyanakkora veszely es hadd ne ismeteljem magam s masokat tobbszor...

de monandok lenyege ez volt, ezen meg nem segit a dugo, legyen, de nem ertettul, hogy lehet az, szulok figyelnek a dugovedore, de arra nem, hogy csimotajuk szlalomozik valamerre...levest vivo pincerek labai kozt..

na ez a problema, ez volt eloszor, masodjara, szazadszorra..

udv:pumukli

NetzArbeit 2007.11.27. 15:02:56

Tarika!

Most miért gond az neked, ha én nem úgy gondolom. Legfeljebb nem adok kölcsön könyvet, és nem hívlak be nappalimba, ha nálunk jársz, hogy tévézés közben lezabáld a szőnyeget. :-)

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2007.11.27. 15:03:01

lehet, Netz, ha előszörre is így írod az éhezőkről, akkor nem keltesz ekkora felháborodást. Az okfejtésed valahol csúszik egyébként, csak még nem tudtam rájönni hol - majd megmondják a többiek :)

NetzArbeit 2007.11.27. 15:04:56

Tarika!

Mekkora felháborodás is van?

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2007.11.27. 15:04:56

Az olvasás azért gond, mert még mindig nem értem a miértjét :)

vernarancs 2007.11.27. 15:06:06

Tarika 2007.11.27. 14:55:37

Es te mindig egyedul eszel, hogy olvasni tudsz kozben? En szinte soha nem eszem egyedul es sertene is ha valaki olvasgat mikor egyutt eszunk. Plane ha az en foztomet eszi. Az nagyon sertene. Mert enni elvezettel kell es az etelre is figyelni kell.

5perc 2007.11.27. 15:06:35

NetzArbeit 2007.11.27. 14:58:22
"Van aki azt sem tudja mi az a notbúk, vagy ha tudja, akkor nem látott még villanyt, vagy ha látott most van éppen kikötve."
Az ő igényeik teljesítésére találták ki a 100$-os laptopot. Direkt Afrikába, Ázsiába. Tekerős.

Hopi Bond 2007.11.27. 15:07:00

Nem értem, mert nem volt összefüggés abban a kontextusban amit előadtál.
De így máris másabb a leányzó fekvése, hogy végre előadtad a mesédet.

A világon sokan éheznek, pont, ténymegállapítás, kész, vége. Ennek ellenére egyesek legnagyobb baja az, hogy nincs áram a gyorsétteremben, pont, megállapítás, kész, vége.
Esetleg ebbe belemagyarázhatnád, hogy jobban tenné a postoló, ha inkább az éhezőkre gondolna és nem azért aggódna, mert nem kapott áramot a gépébe.

De akkor megkérdezném azt, hogy te milyen "szolidaritást" vállalsz azokért a nélkülözőkért akik nem tudják mi az a notbúk vagy akik még nem láttak villanyt? Én bevallom: semmilyet, élem az életem, ahogy tudom és használok mindent, ami a rendelkezésemre áll. Te?

NetzArbeit 2007.11.27. 15:07:26

Tarika!

A kezed maszatos. Fogod a könyvet az meg olyan lesz. Legalább is minálunk így van.

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2007.11.27. 15:10:12

Amikor egyedül eszem, mindig olvasok, igen és a saját főztömet :) amit élvezek is :) Kissé eltérő a család időbeosztása, van ez így is gyakran. Másokkal NEM szoktam olvasni, de ezt így is írtam...

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2007.11.27. 15:11:49

Ja, a kezemet szalvétába szoktam törölni...

Bognár Zsuzsanna 2007.11.27. 15:14:03

vernarancs

igaz. Ha otthon nem nevelte, akkor bizony annyi neki:) a nevelesen meg nem a verest ertettem:)))

hat eppen ezert vigyazzon ra (vagy vegyen fel bebiszittert) vagy (mint azt fent is irtak), ne menjen etterembe vele se mashova eszerint, ha nem tud rajuk vigyazni.

Javaslom a bolcsit vagy ovodat, hatha ott tudnak vele mit kezdeni:)

De azert sokan megis megoldjak valahogy, nem?

szuloi bizonyitvany:))

ha meg nem, lasd fenn :(

kim.bauer 2007.11.27. 15:15:17

siona, hálát adok az égnek, hogy nem te vagy az anyám, tleg. :)

moli 2007.11.27. 15:20:06

hagyma: nalunk egyedul az ikeaban lehet ujratolteni az italt. es egyebkent is fast food teren csak az ikea nem smucig, a tobbi mind az. pl ikea-kartyaval (adatgyujtes) ingyen van meg a kave is

moli 2007.11.27. 15:21:11

hagyma: ikea: tovabba gyerekeknek ingyen bebietel, egyeb faszsagok. olcso gyerekmenu, olcso felnottreggeli

moli 2007.11.27. 15:23:41

5perc: """Amíg a szülő nem tudja biztosítani, hogy... ...a gyerek... ...15kHzes hangot kiadva"""

naigen, ez adja a vegso dofest. lemertek, a gyerekuvoltes hangosabb, mint a legkalapacs.
persze ha en uvoltenek, igenhamar kint talalnam magam.

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2007.11.27. 15:23:52

Siona 2007.11.27. 15:02:25
'mert a konnektort be lehet dugni, de a forro viz ugyanakkora veszely es hadd ne ismeteljem magam s masokat tobbszor...'

tehát azért ne dugjunk dugót, mert a forró víz is veszélyes?
ezt nem igazán értem, nem látom az összefüggést...
pont azért kell a dugó, hogy a balesetveszélyes helyzeteket csökkentsük. ha valamit nem tudunk, az nyilván nem tesszük, de amit tudunk, és amit lehet, ne hanyagoljuk el...
én - ha autóval megyek -, bekapcsolom a biztonsági övet, pedig bármikor a fejemre eshet egy cserép.

és ne mondjuk más szülőknek, hogy nem teszünk dugót, mert inkább neveld a gyerekedet.
lássuk be, vannak szülők, akik nem nevelik.
ilyenkor a szülő hanyagságának igya meg a levét az a szegény kölök?
miért? pláne, ha megtehetjük, hogy védjük őt bizonyos szinten. vagy úgy véled, hulljon a férgese?

vernarancs 2007.11.27. 15:23:57

kim.bauer 2007.11.27. 15:15:17

Nyugi, mas az elmelet es mas a gyakorlat. Feladat es kotelesseg :) Ezeket a szavakat egy 3 eves igy nem fogja erteni. Ehez kell a gyermek piszologiat erteni.

vernarancs 2007.11.27. 15:28:35

moli 2007.11.27. 15:20:06

Csak mint erdekesseg: az IKEA-ban ingyen van a bebietel!

labi 2007.11.27. 15:29:09

Az tök jó, hogy valaki elmondja, hogy bezzeg az ő gyerekei úgy vannak nevelve, hogy nem dugdosnak semmit a konnektorba, de azt már nem fogják hogy az ő gyerekein kívül egyéb seggfejszülők gyermekei is megtalálhatóak ott, akik nem lettek erre megtanítva.

Az helyiséget meg nem bontják két részre külön a seggfej és nem seggfej szülők gyerekeinek, egyik oldalon dugózott a másik oldalom meg szabad konnektorokkal.

(mondjuk szerintem aki ilyen gyorszabáldába viszi a gyermekét szemétkaját enni, az eleve kivette magát a "nemseggfej" kategóriából, tehát a dugózás indokolható. Logika ez vazzeg) :)

NetzArbeit 2007.11.27. 15:30:27

Moli!

Lehet az IKEA-ban újratölteni? Ez tutti? Nagyon finom a kávéjuk!

Bognár Zsuzsanna 2007.11.27. 15:32:02

kim. bauer

hat en se banom:)

ha a te gyereked feleannyira halas lesz neked, mint en az anyamnak (az o nevelese nelkul sose sikerult volna mindazt elernem, amit: kozepsuli, munka, felnottfejjel egyetem, csalad), akkor gratulalok:)


es bizom abban, hogy az enyem is megkoszoni majd :)

vernarancs 2007.11.27. 15:32:16

moli 2007.11.27. 15:23:41

Az eleg nagy baj, hogy ha egy gyerekhez hasonlitod magad :) Sok felnottet idegesitenek a gyerekek mert nem tudnak veluk mit kezdeni. Ilyenkor potcselekveskent ugy tesznek mintha nevelo szandekkal rinyalnanak.

NetzArbeit 2007.11.27. 15:33:24

Tarika!

Háát nem is tudom, ha megtörlőd akkor is maszatos. Meg rá is csöppenhet.
Nem baj ha én nem?

kim.bauer 2007.11.27. 15:41:23

vernarancs 2007.11.27. 15:23:57

látom vérnarancs,mi egy családból származunk. ;)

Siona 2007.11.27. 15:32:02
kicsit hektikus lettél, vagy nem???

NetzArbeit 2007.11.27. 15:44:09

hopika!

Na csak mert kérdeztél, és részemről le is zártam a dolgot.

Persze most az lenne stílusos, ha azt írnám erre, hogy hát énse segítettem még, csak pofázok.

Pedig nem így van és persze ez most nem illik bele az elképzeléseidbe.

De ettől még Te nyugodtan "használj mindent ami neked jár", sokan vannak ilyenek.

És ha nem tudod bedugni a noteszodat, nyugodtan kiabálj!

Hopi Bond 2007.11.27. 15:49:13

NetzArbeit:
úgy látom te még mindig nem érted. Nekem ez nem jár, ez a rendelkezésemre áll. De várom az idézetet, amiből kiderül, hogy én azt írtam, hogy használok mindent ami nekem jár. Mert ha ilyet nem tudsz elővarázsolni, akkor megint csak hülyeséget beszélsz barátom.
Próbálj meg érveket felhozni, ne pedig debil módon belevagdalkozni az éjszakába.
Ha van otthon villany, akkor az a "rendelkezésemre" áll, ezért használni is fogom függetlenül attól, hogy hol és hányan éheznek. De a villany csak akkor jár nekem, ha ki is fizetem. Világos már?

vernarancs 2007.11.27. 15:53:03

kim.bauer 2007.11.27. 15:41:23

Talan mert te is tudod mit jelent valojaban gyereket nevelni. Ami nem a folyamatos szabalyozast es felelossegrevonast jelenti hanem a peldas viselkedest. Amikor a gyerek magatol "nevelodik" mert amit lat azt koveti.

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2007.11.27. 15:56:51

Netz, nem én mondtam, hogy evés közben (márpedig) nem olvasunk... Tehát, Te nem engednéd másnak, nem én akarom Rád erőltetni az "alapigazságaimat". Ergo nem baj, ha nem olvasol evés közben :)

NetzArbeit 2007.11.27. 15:58:39

Hál'istennek nem vagyok a barátod, és ezen nem is kellene változatni.

Az meg, hogy lehülyézel és debilnek nevezed a vitapartnereket, attól még nem feltétlenül lesz igazad.

Ja akkor most te vagy Zotmund? Csak hogy ennyire ugrasz erre az egészre.

Világos. Ha már van villany... És a burgerben a konnektor melyik kategória? "rendelkezésedre áll"?

Bognár Zsuzsanna 2007.11.27. 16:02:42

bogoj

mint lathatod nem mondtam ilyet :) idezze mar vki tolem azt a reszt, hogy: semmikeppen ne hasznaljunk dugot, a gyereket ne kossuk be, meg kulonben is, nevelni csak latin szavakkal lehet :)

de mar kezdem erteni, miert is van mindez, miert kell mindez.....
ha meg felnottek sem ertik a szoveget, mit varjon az ember a gyerekeiktol?

ugyebar hazankban a szovegertelmezes 0x0


egyetemi sztori (tanarom Gati Oszkar volt, tanarkepzo, beszedtechnika ora): 1 mondatban foglaljak ossze a vers lenyeget (JA: mint a mezon), tanulsag:
ooo, szal huszoneveseknek nem sikerult, csak neztem vele, mint Rozi a moziban......

ezek utan mar nem csodalkozom semmin... itt is feladtam.

az ilyesmi vagy megy also tagozatban vagy mar sose fog (akinek nem inge ne vegye magara)..


De mostan mar megtertem, mindent ertek, mert Hofi is aszontaja:
"minden lukba dugo kell, ez a vegso cel "

:)

na csa

NetzArbeit 2007.11.27. 16:03:30

Tarika!

Ennek semmi köze az én engedélyemhez.
Szerintem ezt még az iskolában is tanították. Ettől persze még lehet másképp csinálni. Mondtam, legfeljebb nem fogunk kaját adni amikor jössz, vagy eldugjuk a könyveket. :-)

Hopi Bond 2007.11.27. 16:03:47

NetzArbeit: most tényleg az a megoldás, hogy még több badarságot beszélsz? Nem lenne egyszerűbb kiállni és azt mondani, hogy bocs fiúk, ezt elkúrtam, nem jól fogalmaztam. De nem nagyon, kicsit. Ezért járna a taps és a két pont a neved mellé, mert bevállalod.

Amúgy két apró kiegészítés:
1. nem hülyéztelek le, azt mondtam hülyeségeket beszélsz (ugye nem fantazmagória, hogy okos ember is mond néha ordító hülyeségeket?)
2. nem neveztelek debilnek, azt mondtam, hogy debil módon (ugye nem fantazmagória az sem, hogy okos ember is viselkedik debil módon?)

aranyhaj.blogspot.com 2007.11.27. 16:04:05

Hülyeség lemondani valami jóról, amire van lehetőség. Nem az a kérdés, hogy "jár", "nem jár", hanem ha valaki teheti - tegye.

Konnektorokról szólva jut eszembe: egyszer egy vicces tízéves azt mondta az elsősöknek, hogy aki nem akar holnap iskolába jönni, az nyúljon a konnektorba. Szerencsére egyikük se csinálta meg.

aranyhaj.blogspot.com

maccar 2007.11.27. 16:07:22

A mai rohanó világban már egy plusz szolgáltatás, ha az ember egy gyorsétteremben, vagy kávézóban tudja használni a laptopját. Netán még wifi kapcsolatot is biztosítanak hozzá. Ez a jövő, akkor is, ha ez egyeseknek nem tetszik.

UI.: Az oktogoni burgerben lehet ingyen wc-zni?

NetzArbeit 2007.11.27. 16:11:10

Hopika!
Húha. Most komolyan az itt a cél, hogy Hopikának megfeleljek és pontot nyerjek?

Nem Te vagy aki a tapsból élsz? ;-/

Mindenesetre érdekes, hogy nem hozzád szólt a bejegyzés, de folyamatosan személyeskedsz.

Miért tünik úgy hogy pontokba szedve magyarázkodsz?

NetzArbeit 2007.11.27. 16:12:30

Aranyhaj, Maccar!

Tök igazatok van. Ha van és lehet használni akkor használja. Ha nem lehet használni, vagy nem kérdezem meg, hogy lehet-e akkor meg ne irogasson emiatt posztot.

Téevdek?

Bognár Zsuzsanna 2007.11.27. 16:12:34

kim bauer

hadd legyen utoljara neked meg egy hasonlo relevans valaszom, mint a tied:) :

huha, huha (es meg folytathatnam....:)

Hopi Bond 2007.11.27. 16:17:25

NetzArbeit:
sajnos ez nem magyarázkodás volt. Próbáltam neked egyszerűen, érthetően és követhetően (pontokba szedve) előadni, hogy miért nem úgy van, ahogy te azt mindenáron elő akarod adni, ráadásul erősen torzítva. Nem tehetek róla, hogy ezt nem tudtad még így sem feldolgozni. Kezdjük valami egyszerűbbel, hátha az átmegy a résen. Hal?

Hopi Bond 2007.11.27. 16:19:12

NetzArbeit:
és ne lopd el a szavaimat.
"használok mindent, ami a rendelkezésemre áll" = "Ha van és lehet használni akkor használja". Ez nagyon csúnya dolog ám.

NetzArbeit 2007.11.27. 16:19:25

hopika!
Mármint, hogy nem úgy van, hanem Te úgy gondolod?
Jófej srác vagy! Te vagy a nagydumás a srácok közt mi? :-)

Hopi Bond 2007.11.27. 16:21:28

NetzArbeit: az ég megáld. Én elmondtam amit akartam, ha idézel, akkor pontosan, ne pedig a saját szavaiddal. Mert te végig ezt tetted. És amikor megkérdeztem, hogy hol használtam én ezeket a szavakat így, akkor nem tudtál mit kezdeni a kérdéssel.

NetzArbeit 2007.11.27. 16:24:43

Úgy látom Te vagy a megmondó ember a csapatban! Az egy, a vitathatlan, a véleményezhetlen! Ugye a bandában is Te vagy a góré mi? A Te szavad a tutti! :-) Nem is nagyon mondanak ellent általában ugye? :-)

Csak azt nem értem még mindig, hogy most miért vagy így kiakadva?

Hopi Bond 2007.11.27. 16:28:29

Vitasd, véleményezd, rajta, bátran, tessék csak tessék folyton-folyvást. De neked sajnos nem volt ilyened. Se bandám nincs, se góré nem vagyok és még csak az én szavam sem tuti. Ráadásul még ellent is mondanak, ha bizonyíthatóan hülyeségeket beszélek. Sikeres ember én már biztosan nem leszek.
Az a kérdés, hogy te miért vagy képtelen elfogadni, hogy néha, nagyon néha, tudom, mert szülő vagy, meg neked nagy felelősség nyomja a válladat és mindent 5x átgondolsz, hogy jó példát mutass a gyerekeknek, satöbbi, satöbbi, hogy te is tudsz hülyeségeket beszélni?

moli 2007.11.27. 16:30:28

vernarancs: """Az eleg nagy baj, hogy ha egy gyerekhez hasonlitod magad :) Sok felnottet idegesitenek a gyerekek mert nem tudnak veluk mit kezdeni. Ilyenkor potcselekveskent ugy tesznek mintha nevelo szandekkal rinyalnanak."""

hubzmeg, ezzel mellelottel, mert bennem semmi nevelo cel nincs a gyerekekkel kapcsolatban.
ellenben vegleges kiirtasi cel az van. jelenleg. ezert nincs gyerekem, es ezert nem lesz addig, amig ez az erzes meg nem valtozik. nyilvan.
sok mas kenyszer- es impulzusszulovel szemben.

NetzArbeit 2007.11.27. 16:31:54

Hopi!
Ne má na, most ne vonulj ennyire vissza. Nekem szimpi volt ez a barbár ledorongoló stílusod, ez meg most olyan puha lett.
Hol az IGAZI hopi?

Amúgy észrevetted, hogy csak mi tartjuk fenn a posztot, már mindenki kiszállt! :-)

Az egész úgysem ért egy kalap szart sem, megmondtam. Beírni azért mert nem tudom bedugni a notebookomat brühühühühüüüü. :-)

Ha nem egy tök unalom tanfolyamon ülnék én se írtam volna egy betűt se. De így egész jól elszórakoztam Veled!

Na lehet, hogy még megkedvellek! :-)

Hopi Bond 2007.11.27. 16:37:13

Látom én is, hogy mi tartjuk fent a témát. :D

Nem vonultam vissza, de kezdett átmenni ilyen nyálverős stílusba a dolog, hogy banda, meg góré.

A mai napom amúgy nekem is halál unalmas volt, de így akadt valaki, akivel lehetett párnacsatázni egyet. :D

EasyFriend 2007.11.27. 16:37:25

Azt nem értem csak, hogy ketchupos ujjal hogy lehet gépelni.

vernarancs 2007.11.27. 16:44:12

moli 2007.11.27. 16:30:28

Konkretan nem rad gondoltam, hanem altalanositottam. Neked csak a 15kHz-es sikitozasra reagaltam, hogy bezzeg neked nem lehet mert kidobnak. A kiirtashoz csak annyit, hogy te is voltal gyerek es teged sem irtottak ki :D

Tajparaszt 2007.11.27. 18:36:56

Mekibe, Börgibe enni kell, nem laptopolni, leckétírni, trécselni, mobilozni, kártyásjátékozni, könyvetolvasni, szexelni, randizni, hangoskodni, zenéthallgatni, artikulálatlanul röhögcsélni, feltűnősködni, koldulni, menőzni, előadni felsőbbrendű színjátékunkat, darabottanulni, veszekedni, szülinapozni, halotti torozni, keresztelőzni, fingorászni, böfögni, a szokásos üritésezni, legózni, fakockázni, kisautót tologatni, gyereket etetni, zenéthallgatni, ismerkedni, szakítani, házassági ajánlatot tenni, szexuális ajánlatot tenni, lopni, rabolni, megölni, felgyújtani, rendőrthívni, politizálni, kabarézni, drámázni és még sorolhatnám. ENNI BAZZMEG:) És nem mindegyiket csinálja a közönség? Ejnye-ejnye, no:)

princessophia 2007.11.27. 19:19:50

Szerintem mindenki nyugodjon meg.:-)

Hopika,NetzArbeit: élvezet volt olvasni a szócsatát:-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.27. 19:19:55

en nem akarok belefolyni a parbeszdbe, de most is eszek
ha nem neteznek akkor olvasnek, akkor is eszek ha olvasok
a klotyon is olvasok
es van mikor a notimat is viszem ha kajalni megyek
mert ha csak eszek az elfecserelt ido a letfentartasomra

princessophia 2007.11.27. 19:21:19

hagyma! szinte egyszerre mozdultunk!:-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.27. 19:21:32

ja rantottcsirke krumplisalival es mielott irok megtorlom a kezem
mondjuk igy is ki kene mar takaritani ezt a gepet
a szobamat is
lehet ma porszivozok
Vicianek minden vasarnap reggel porszivoztak

mindegggy 2007.11.27. 19:24:41

Itten sábeszesek üzemeltetik a gyorséttermet, meg sábeszesek járnak oda az áramot lopni! Pedig kigyó kígyónak.... Ez hogy is van???

princessophia 2007.11.27. 19:26:43

Háromszázadik vagyok? Na ezt csinálja utánam a sok elsőző!:-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.27. 19:43:19

EasyFrend
kecsapos ujjal ugyanugy lehet gepelni mintha majonezetormas lenne
vagy mintha tiszta ujjal
a kulonbseg kizaolag a klavin latszik meg

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.27. 19:44:44

ezt csak azert irtam be, hogy \haromszazelsonek lenni meg klassabb mint300-iknak

kim.bauer 2007.11.27. 20:29:23

moli 2007.11.27. 16:30:28
hűűű moli, vegleges kiirtasi cel???
miért vagy ilyen rossz véleménnyel róluk, megkérdezhetem?

Vladimir Harkonnen 2007.11.27. 21:08:16

Klozetba be, kézszárító dugója konnektorból kitép, töltő be, laptop a mosdóra, oszt jónapot!

Némber Ván 2007.11.27. 21:12:20

Hi Hagyma!

Mondjunk valami pozitívumot is a Burger Kingről...van rántott hagymakarika! :-P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.27. 21:40:38

nembikem
es szeressuk is
ugye?

Némber Ván 2007.11.27. 22:30:23

Jajj, jajj, Kisszívem, tudom ám én, hogy azt szeretnéd hallani, hogy nagyon szerressük a hagymát, na de evidenciákat nem hangoztatunk, az olyan snassz!
Esetleg decensen megjegyezzük, hogy egész ehetős (by VanMásik).

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.27. 23:07:39

azt hat
milyen jo azt hallani

vsop14 (törölt) 2007.11.28. 00:45:48

A múltkor hallottam valami csodatalálmányról. Egészen új dolog, nanotechnológiával készül, a neve fáziskereső, lehet, hogy valami ilyennel megnézték, hogy melyik a fázis, vagy ez elképzelhetetlen?

moli 2007.11.27. 14:36:47
Jencike """Ha jól értettem, csak az egyik lukban volt pöcök. Ez pedig azt jelenti, hogy nem a gyerekek védelmében volt bedugaszolva, hacsak nem tudja százszázalékosan, hogy melyik a fázis!"""

van ra szabaly, hogy a bal oldal a fazis. igaz senki se tartja be.

moli 2007.11.28. 13:09:18

kim.bauer: huuu, hat eleg sokminden. lehet nagyon sokminden. igazabol minden. kb ugy viszonyulok a temahoz, mint a Dexter sorozat fohose az o temaihoz.

Hopi Bond 2007.11.28. 13:17:07

princessophia 2007.11.27. 19:19:50
Szerintem mindenki nyugodjon meg.:-)

Hopika,NetzArbeit: élvezet volt olvasni a szócsatát:-)

A kedvedért bármit. :DDDDDD

NetzArbeit 2007.11.28. 13:42:33

hopi!

Na megjöttél a Burgerből? Feltöltődtél rendesen? :-)

Hopi Bond 2007.11.28. 14:22:10

NetzArbeit!

Már megtaláltam az utódodat is azóta. :D
Burger Kingben nem szoktam kajálni, ahogy MekDönciben sem. Így engem nem is érdekelt a topic, hogy miért nincs áram a notebook-ba, meg hogy milyen gyerekek rohangálnak körbe-körbe. :D

NetzArbeit 2007.11.28. 14:23:37

hopi!
Találkoztál a gyerekeimmel???

Hopi Bond 2007.11.28. 14:29:17

Csak akkor, ha Fantozzi valamelyik gyereked álneve a homáron és a VW fórumba írogat. :D

kim.bauer 2007.11.28. 14:48:20

moli 2007.11.28. 13:09:18
sajna nem ismerem a sorozatot. :(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.11.29. 00:28:28

amugy itt mindenki ugy elhatolodik a mekitolm burgerkingtol mint gyoziketol oszt mukodik mndharom
vajon miert is?
gyoziket nem nezek de megesik hogy ehsegerzet csap ram es sok idom nincs
megyek a kocsimmal es beallok egy big mekre, nagykrumplival es kecsappal
es megyek tovabb es akkor jobb hogy miutan megettem nem vagyok ehes
hat ez a meki

moli 2007.11.29. 09:57:48

tolem mukodhetnek, mert en szeretem is. persze a gyrost sokkal jobban szeretem, ha lehet inkabb azt eszek
fastfoodnak az az elonye, hogy mindig ugyanazt kapod

ssybaf 2007.11.30. 02:20:08

a burgerking meg az összes ilyen szar arra való, hogy a hülyék össze tudjanak gyűlni, és akkor oda bemehetnek az okosok, és puszta kézzel kiharaphatják a genetikai hulladékok gennyes szívét, és mikor már térdig járnak a vérben, akkor az egyik néger felemkedik, aki akkora mint egy ló, és ordít egy nagyot, hogy aaarrrggghhh, a még élő kacsák pedig ijedten repülnek szerteszét a naplemente felé, amely
süti beállítások módosítása