Tékozló Homár

Boldogabb új évet a T-csoportnak!

2007.12.31. 15:45 | jackyll | komment
A nagy számok törvénye alapján adja magát, hogy elég sok T-csoportos történetünk volt idén is, belinkelni sem tudnánk mindet. Andy találta ezt a gyöngyszemet a Mátraszentistváni Sípark oldalán, amivel szerencsésebb logisztikát és világszínvonalú ügyfélszolgálatot kívánunk mindenki kedvenc Magentabirodalmának a következő esztendőre!
A Sípark vásárolt 2 db szuperminőségű webcamerát (fűtött kameraház, Canon Powershot digitális fényképezők, nagylátószögű objektívek...), de beüzemelni ezidáig az internet kapcsolat hiányában nem sikerült! A Magyar Telekom Nyrt. (T-Com) képtelen biztosítani számunkra a már két hónapja megrendelt ADSL szolgáltatást! Az ADSL vonalnak nem fizikai korlátai vannak, tehát elvileg létrehozható a kapcsolat, egyszerűen a T-Com munkatársai nem akarnak kijönni és telepíteni a vonalat!
Olvasson tovább!

Boldogabb új évet Kozsónak!

2007.12.31. 14:16 | jackyll | komment
A Homár szokásához híven tartózkodott az év végi értékeléstől, mert amúgy vicces lenne felhívni a C*****m káeftét, hogy akkor ki venné át tőlük a "2007 legparasztabb köcsög agresszív lehúzós duplán fantombüntetős cége" különdíjat, de sajnos nincs elég ügyvédünk a projekt biztosítására. Bizonyos trendeket azért ki lehet szúrni enélkül is, például, hogy a Kozsó nevével jegyzett Zöld Teknős teaházban idén tragikus módon nem sikerült vendéglátós üzemeltetőt és személyzetet szerezni. László szakmai múltjával különösen hátrányos helyzetből figyelhette meg az összes vendégriasztó bunkóságot egy helyen, a saját bőrén:
Mert van úgy, hogy a hóhért akasztják. Bizony, évek óta a kereskedelemben dolgozom, embereket szolgálok ki, és viszonylag ritkán kerülök olyan helyzetbe, amikor én vagyok a vendég. Ilyenkor persze naivan számítok arra, hogy azzal az elkötelezettséggel szolgálnak ki engem, ahogyan ezt jómagam teszem naponta a saját ügyfeleimmel. Néha azonban csalódnom kell. A minap elvetődtem másodmagammal a Jókai utcában lévő "Zöld Teknős Barlangja" nevet viselő (egyébként Kozsó Művész Úr érdekeltségi körébe tartozó) teaházba. Azzal az egyszerű szándékkal, hogy ezen a két ünnep közötti egyetlen szabadnapomon felhörpintek kedves ismerősömmel néhány csésze teát, felüdülésképpen. Van úgy, hogy egy vendéglátóipari egység működésében nincs minden rendben, netalán imitt-amott hiányosságok merülnek fel, de ilyenre nem számítottam:
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása