Tékozló Homár

Nem csak az ADSL-eseket szívatja a T-Com

2008.04.24. 09:17 | jackyll | 38 komment
Grafamos eléggé kibukott, mert össze kellett volna raknia egy irodát határidőre, de 2,5 hónap alatt mindössze addig jutott az internettel, hogy kiderült: "a 13.kerületbe nem tudnak SHDSL-t biztosítani":
Végső elkeseredésemben írom eme levelet. Egy multi cég fiókirodát szeretne nyitni Budapesten, a többi irodával nyilván az internet jóvoltából tudna kommunikálni, de… Február közepén miután sikerült kiválasztani a megfelelő irodaházat az Árpád híd környéki üvegpaloták egyikében, felvettem a kapcsolatot egy alternatív internet szolgáltatóval, SHDSL (szimmetrikus le és feltöltési sebesség) szolgáltatás megrendelése végett. A szélessáv kereső szerint, hiába a 20 különböző szolgáltató, az alapinfrastruktúrát a T-Com adja. Azt hittem 2,5 hónap elég lesz egy nyamvadt internet bekötéshez 2008-ban Budapesten.

Az alternatív szolgáltató létező analóg fővonalra tud előfizetést kötni, ezért az irodaház tulajdonosának jóváhagyásával, megrendelem a T-Com vonalat. A megrendelőlap nincs kint az interneten, de a T pontban nagyon szívesen nyomtatnak egyet. T-pont, cetli, félóra, megrendelőlap kinyomtat, hurrá, vissza a bázisra. Kézzel kitölt aláír, lepecsétel, hurrá, vissza a t-pontra. T-pont, cetli, félóra, megrendelőlap lead, de…

Ha így kötöm akkor bekötési díjas, de ha akcióban, hűségnyilatkozva, akkor ingyenes. O.K. Mivel ügyintéző vagyok, kellene faxolni meghatalmazást, aláírási címpéldányt, cégjegyzék kivonatot, O.K. Fél óra, addig a hölgy kitölti a kézzel írott megrendelő helyett a géppel írottat. (ezt megtettem volna én is, ha le lehetne tölteni a netről). Megrendelés kész, majd hív a technikus, hogy mikor kötik a vonalat.

2 hét eltelik, bekötik a vonalat, van hívószám. SHDSL megrendel az alternatívtól, 1 nap, és szerződés a postafiókba aláírva megérkezett. Az alternatív bevizsgálást kér a matávtól, hogy a vonalra szeretne SHDSL-t rendelni. 2 hét eltelik, az alternatív szabadkozik, hogy a megrendelést már feladta, de nem kap választ.

A mai napon az alábbi tartalommal E-mail érkezik:

„A Műszaki területtől azt az információt kaptam hogy attól függetlenül hogy nem sikerült leadni a megrendelést azt már most is tudják hogy a 13.kerületbe nem tudnak SHDSL-t biztosítani. Utána járok a PP csoportnál is hogy mi lehetett a hiba.”

Most van 2 darab analóg fővonalam, amit nem kívánok használni semmire. Nincs internetem, az iroda 7 munkanap és a hosszúhétvége után nyitna. A multi pedig nem érti, hogy a fenébe történhetett mindez.

Jelentem alássan, 2008 Magyarország, Budapest Angyalföld, 2,5 hónap után kiderül, hogy "azt már most is tudják hogy a 13.kerületbe nem tudnak SHDSL-t biztosítani".
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.04.24. 09:27:51

Pároméknál ugyanezt játszotta el a T-Com, csak a XVI. kerületben és tavaly év elején. Nekik telefonjuk sem volt, pedig mindent leegyeztettek még költözés előtt, de a T-Com csak akkor jött rá, hogy az adott területre (ipari park!!!) nem tud szolgáltatást adni, amikor már a cég fele ott volt (egyébként karácsony és újév közt, amikor aztán még vitézni sem volt kivel, mert a főnökség nem dolgozott)
Mindezt úgy, hogy kiemelt ügyfelek a T csoportnál, ami végül is annyit segített, hogy, mikor belengették, hogy akkor innen bukta minden T-s szerződés és pár mila éves forgalom (jó, először még visszafenyegették őket, hogy hűségszerződésük van, de aztán jó útra tértek)
Igaz, "rendes" netjük most sincs, de legalább valami áthidaló megoldással szolgáltak arra a pár évre(!!!), míg elér a műszaki fejlesztésük a cégig.
Azóta mindig röhögök, mikor a T csoportok sirámait olvasom, hogy egyre kevesebb az előfizetőjük.
Na, ja, ha nem kell nekik az ügyfél...

Keen25 2008.04.24. 09:38:08

Par eve meg az ADSL-lel jartam igy. FElhivott a kedves holgy a T-comtol, hogy vegre valahara nalam is elerheto, es jajj de jo nekem, akar azonnal is megkothetjuk a szerzodest. Montam, hogy koszonom, de van szolgaltatom, majd veluk. Freestartnal rendeles lead, majd par nap mulva megjott a level, hogy a T-com elutasitotta, mondvan, hogy nem lehetseges. Telefon felemel, felhiv T-com, megerdeklodes, hogy van-e lehetosegem a hivo szamrol ADSL-re. mondtak, hogy persze. Freestart felhiv, megmond, hogy T-com szorakozik. No megkoszonte, majd intezkedett. 1 het mulva megvolt a ADSL, meg egy koszonolevel toluk, hogy segitettem megszivatni a T csoportot. a lenyege csak annyi volt, hogy nem akartak atadni az elofizetot. JAvaslom, hogy probalkozz be a T-comnal egy megrendelessel.:) Szerintem menni fog, ha naluk akarod. Utana Fogyasztovedelem, estebe. :)

Richárd · http://probadolog.blog.hu 2008.04.24. 09:45:48

Az ADSL-lel vigyázni kell, mert nagyon át tudnakl vágni a szolgáltatók.
Nekem az a tapasztalatom - tudom hazabeszélek :-) - érdemesebb kisebb céget megbízni, nem multit, mert a kisebb cégek többet tesznek az ügyfelekért és sokszor többet el is érnek, mint pl a tcom.
Nyilván a technikai megoldásokban nem fog senki csodát tenni, de ügyfélkezelésben van különbség.

Itt van, mire vigyázatok még:
itmegoldasok.hu/blog/arhivum/64-ADSL-kedvezo-aron-mivel-vagnak-at-a-szolgaltatok.html

Layosh 2008.04.24. 09:47:12

Jaja, tényleg ez van. Nálunk is sokat szívózott a t-com. Itt a tvnet az alternatív szolgáltató és valami hurkot bérel a t-com-tól. Na ezt nem nagyon akarta a t-com odaadni, 2-3 hónap volt mire lerendeződött.
Persze előtte t-online netünk volt, de nem értették meg, hogy elégedetlen voltam velük és nem kell többet, mindenképp tovább akartak szolgáltatni, még valami képviselőt is küldtek hozzám beszélgetni...persze amikor már késő és látják, hogy egy jólfizető cég távozik tőlük megpróbálnak kedveskedni.

nem várt fordulat 2008.04.24. 10:04:44

most mondjam azt, hogy édesapám január elején rendelte meg az ADLS-ét, és a mai napig nincsen neki? T-Homa adsl.

A szerelő már kint volt, be is izgatta a gépet, de hát még "aktiválni" kell a szolgáltatást. mondom, január eleje óta. 4 hónap vazz.

daGegen 2008.04.24. 10:07:42

A t-com ügyintezese bena.
Nalunk, egy uj epitesü tarsashazban, több mint 9 honapig tartott csak a telefonvonal. Elöször megigertek, hogy 15 nap, mert van az utcan kabel. Utana level, hogy 3 honap az uj hataridö, ha nem tetszik elallhatok a szerzödestöl. Es meg 2x jött ilyen level. Pedig van aki ugy köktözött, hogy a munkajahoz feltetlen kell az internet. Neki is megigertek a 15 napot, pdig akkor mar 6 honapja nem törtent semmi.
Aztan kiderült, hogy 8 honapig tartott utburkolatbontasi engedelyt kerni!
Gratulalok!

shibuya 2008.04.24. 10:38:12

na most akkor nekem azt mondjatok meg hogy en a kovetkezo honapban koltozom at egy uj lakasba.az uj lakas a keletinel lesz es nagyon szeretnek valami kevesbe szar internetszolgatot talalni, ugyhogy lehet ide adni az otleteket.7 keruletbe kellen.
Egy a nagy szopo, hogy DIGITV erre meg nincs kiepitve.kaaaar......
tudom, sikeres nem sikeres, de ha nincs net nem tudom olvasni a homaaaart!!!!

shibuya 2008.04.24. 10:38:12

na most akkor nekem azt mondjatok meg hogy en a kovetkezo honapban koltozom at egy uj lakasba.az uj lakas a keletinel lesz es nagyon szeretnek valami kevesbe szar internetszolgatot talalni, ugyhogy lehet ide adni az otleteket.7 keruletbe kellen.
Egy a nagy szopo, hogy DIGITV erre meg nincs kiepitve.kaaaar......
tudom, sikeres nem sikeres, de ha nincs net nem tudom olvasni a homaaaart!!!!

McCann 2008.04.24. 10:46:52

Nem T-com,de hasonló. Chellonk volt, nagyon szerettük és át akartuk vinni az új lakásba. Megkérdeztük, hgoy lehet-e telepíteni ide is, természetesen igennel válaszoltak. Miután átköltöztünk, 2 hét mulva közölték, hogy tulajdonképp nem hozhatjuk át, mert ide nem lehet bekötni. Az utca túloldalán lakó öreg hölgynek Chello-ja van, de ide már nem tudják bekötni, mert a kábelt nem húzták át az úton... Mivel még nem járt le a hűségszerződés, kellemetlen helyzetbe kerültünk. Végül a régi lakás lakói használják a UPC kábelnetünket a hűségszerződés lejártáig, utána újat kötnek maguknak. Mi meg T-kábel lettünk és havonta telefonálok az ügyfélszolgálatra, hogy "kezit csókolom, MA miért nincs internetünk?".
Kezdem azt gondolni, hogy akinek netje van, nem lehet sikeres ember.

Keen25 2008.04.24. 10:59:11

Amiota T kabeles vagyok, haaaat.... Sacc annyi gondom van, mint elotte a jogosulatlanul hasznalt WiFiwel.... Pedig az aztan megbizhatatlan volt. :)

Nagroth 2008.04.24. 11:06:57

T-kábelnek nincs is internettye... ;) csak úgy mondom. zárojelben. mert nem vok sikeres.

Nagroth 2008.04.24. 11:10:55

T-kábelnek nincs is internettye... ;) csak úgy mondom. zárojelben. mert nem vok sikeres.

kismandala 2008.04.24. 11:21:21

T-izével azóta nem szerződöm, mióta bírósági úton kellett az igazamat velük szemben bizonyítani.. 2001 tájékán náluk volt kábelnetem, amit felmondtam egy T-ponton, amikro elköltöztem abból a lakásból. És hittem hogy minden OK. Kb. másfél év múlva jött egy számla 120k körüli összegről behajtócégtől.. (t-tőkl semmi ebben a másfél évben), miszerint én tartozom tizenX havi díjjal. Kérdeztem hogy ugyan hogy, mikor pont azóta nincs szerződésem velük. azt a választ kaptam, hogy de van, és én nem mondtam fel semmit, lemondó nyilatzkozatot, szerződés módosítást ők nem látnak. Kértem h akkor nézzenek körül jobban, semmi.. végül fizettem a behajtónak, és bíróságon pereltem vissza a pénzem.. Kb. 2 évembe került.. köszi T..

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.04.24. 12:01:03

'Utána járok a PP csoportnál is hogy mi lehetett a hiba.”'

Mit követően fog járni a PP csoportnál az illető? Ennyire nehéz az, hogy 'utánajárok'?

mqqq 2008.04.24. 12:07:37

UPC nem szolgáltat ott? Azért nem olyan rosszak a csomagjaik, ha meg 99,9%-os net kell, akkor van ilyen elérhetőségű business csomag is (persze drágábban).

gyepetto baggio 2008.04.24. 12:18:45

upc 20 le 3 fel. nem elég?

próbálj mikrohullámú szolgáltatót keresni. ace telecom így nyomta nekünk olcsóért 10/10be, igaz az zuglóban volt, de van nekik máshol is

Calogero 2008.04.24. 13:42:47

Nálunk is,ami a T-comnál 2 hónap volt,az az Invitelnél 1 hét. Pedig én életem végéig is T-comos ügyfél lettem volna,ha nem tesznek meg mindent,h szerződést bontsunk.. Kis cégek rulez!

szepi79 2008.04.24. 14:38:43

VII. ker, actel szolgáltat. kis cég, korrekt. még az ügyfélszolgákat is el lehet érni hosszabb várakozás nélkül. jelenleg 5mbit/640kbit-es csomagom van, szal a feltöltést sem szokták sajnálni.

Dr. Fotos 2008.04.24. 14:49:10

Sztori nagyon ismeros. Valami azt sugja, hogy a T-Com igy all bosszut azokon akik nem vele akarnak szolgaltatasra szerzodni. Tokre ugyanezt jatszotta el velunk meg par eve a 14-ik keruletbe. ADSL-t akartunk tvnet-tel. 2 honap varakozas + sok telefonalas utan kisult, hogy T visszadobta tvnet kerelmet miszerint nem lehet ADSL-t szolgaltatni oda. De mindezt csak azutan miutan kiderult, hogy nem T-Com elofizu lesz hanem tvnet. Egeszen odaig az volt a valasz, hogy lehetseges meg minden okes. Meg a vonalat is bekotottek. Az internetes keresojuk is azt a valaszt adta, hogy oke a dolog.

Ekkor lett UPC a vege. Csutortok telefon az uzletkotonek, meg aznap kijott, szerzodes alair, kovetkezo Kedden(!) mar jottek is bekotni.

További magyar hang 2008.04.24. 15:28:48

Teljesen nyilvánvaló mindenki számára, hogy az infrastruktúrát a T építette és birtokolja. Ennek tudatában miért is jut eszébe bárkinek is, hogy ne a T-vel szerződjön, hanem egy harmadik felet vonjon be a dologba?
Nem értem én az embereket.
Olyan ez mintha egy lakást az albérlőtől akarnál kivenni...

moli 2008.04.24. 15:41:41

nemmondjatok, hogy VALLALATI ugyfelnek a tpontba kell maszkalnia barmiert is, es nem egy hozza rendelt ugyintezo jon hozza szemelyesen a megbeszelt idoben, aki utana szemelyesen felelos mindenert..

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2008.04.24. 15:43:37

Bérelt vonal?
Nehéz szerintem ettől a T akármitől netet kapni, bármilyen esetben. Ne felejtsük el, hogy ez ugyanaz a szolgáltató akinek 20 évvel ezelőtt a telefonvonalára 5 évet kellett várni...

Volt egy ügyfelem aki 2 vonalat köttetett be az irodába, egyiket kisszolgáltatótól másikat a nagy téhatalomtól.

Természetesen az utóbbi lett hamarabb élesítve, a második (ugyanabban az irodában) hetekig "nem volt létesíthető", húzódott majd egy hónapig.

Persze hosszabb távon a kisszolgáltatóval jártak jól. A másikat backup vonalnak használták az év végéig utána ment az is a kisszolgáltatóhoz. Végtére is backupból is jó a megbízhatóbb, nem ? :)

polgár jenő (törölt) 2008.04.24. 16:23:24

el kell felejteni a teleonvonalon működő netet.
Mikrohullám!!
NIncs telefonvonal, kise cégek, gyors(abb) ügyintézés.

Bezmag 2008.04.24. 16:33:11

Sajnos, a kedves ügyfél figyelmét elkerülte az az aprócska tény, hogy a XIII. kerületben nincs SHDSL szolgáltatás. Ezért felesleges volt a post.

www.t-com.hu/kkv/internet/szimmetrikusdsl.vm

Beerhead 2008.04.24. 18:29:24

www.digikabel.hu/Internet.html

Itt érdemes megnézni, nem biztos, hogy benne van a listában, de ha igen akkor az nagy szerencse. Ugyanis ők saját kábelt húznak be, és eddig csak jót hallottam róluk.

Bezmag 2008.04.24. 19:00:55

@ Sörfej, a Digi lakossági szolgáltató.

Gonoszfóka 2008.04.24. 19:03:34

Skalpoljatok, de nekem is T-s netem van. T-Home dupla...olyan 1 hónapja, és nem igazán van rá panaszom. Az első napokban volt 1-2x pár másodperces (napi egyszeri) szakadás, azóta semmi gond. Tréonlányos ADSL-ről váltottam erre, az júl-tól volt, és igazából csak akkor szakadt a netem, ha sikerült a modem és a telefon közötti szűrőből kimozgatni a lábujjammal a kábelt :-D Amúgy 1 megabites, de nagyobbra nem igazán van szükségem.
És hogy miért tréonlány lett? 2 (vagy 3, már nem emlékszem) hónapot ingyért adtak...így, kiszámolva 1 évre a díjat, egész jól jöttem ki. Utána ingyen válthattam a mostani T-home-ra, és ezzel a telefont visszamondtam, de helyi körzetben így is maradt havi 100 óra ledumálhatóság, ami bőven elég.

Egy dologban nem vagyok teljesen elégedett: nem a legolcsóbb...sőt...most már lelnék olcsóbban is, de az efféle kis szabolcsi faluban nincs harmincféle szolgáltató. Kábelnet egy kis szolgáltatón át talán lehetséges volna, de a kábeltv adásuk se éppen egetverő...a nettel ezek után nem kísérleteznék :-) (megjegyzem, kábeltv-m nincs :-) )

Ja, nem vagyok T-bérenc...igaz, sztem sikeres se, mert biztos ráfogjátok, hogy lenne olcsóbban is :-D Ja az ADSL élesítés vagy pár napon belül megtörtént. Amikor váltottam T-Home-ra, megrendeltem telefonon, és használtam tovább az ADSL-t. Aztán T-s csóka kijön, kütyüt beüzemel, negyedóra alatt beállít, elmegy, júzer netezik változatlanul. Csak a telefon újraélesítéséhez kellett vagy 1 hét, de mobilja ugye van mindenkinek...

Privát vélemény...kéretik nem megkövezni :-)

Ábelesz-kobelesz 2008.04.24. 19:45:44

"Mikrohullám!!
NIncs telefonvonal, kise cégek, gyors(abb) ügyintézés"

Ja! Ha esik az eső vagy fúj a szél, akkor net sincs...

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2008.04.24. 19:53:16

tovabbi magyarhang : tevedsz nem epitett a t-com semmit abbol ami a falakban van, az a magyar kir posta volt, ami akkoriban meg allami ceg volt , aztan amikor eladtak t-csomoportnak akkor kikotottek , hogy egy ido mulva a halozatot at kell engednie a konkurencianak.

1. talaltak kiskaput igy nem adta at ;)
2. tcomnak mindmaig az allammal kell elszamolnia - szerencsere ez meg megvan - es az allam kenyszeriti ra hogy mas isp/telco -knak adja ki a halozatat , t-comnak ez nemtetszik, ezert ahol tud betart .. ez tortenik most... adls es telefont szinten, es a reszleges/teljes hurokatengedes szart sem er ;)


mellesleg meg 1 aprosag , rettenetes allapotban vannak a telefonvonalak Bp-n (videkennemtom) es/mert a t-com baszik /baszott felujjitani ... ezert lehet az hogy az adsl sebesseget mar egy ideje nem garantalja t-com senkinek , es ezert sirnak az adsl-esek - tisztelet a kivetelnek - hogy nem megy annyit amennyit kellene .... maskerdes hogy tenleg olyan osszeg volna a 80-as evekbeli kabel halozat csereje ami nem eri meg ilyen kis piacon a t-com nak...

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2008.04.24. 19:59:35

+adjuk hozza hogy

- t-com akkora ceg hogy egyik vegen felveszik a megrendelest mire odaig jut a masik vegiben hogy valositani kellene, elkallodik a dolog
- t-com mindmaig kemenyen olyan emberek erdekszferaja akik az aktualis kormanyzatokban jelen vannak , gyakorlatilag 22-es csabdaja, megdonthetetlen hurok
- nemismerek mas ceget ahol ennyi fonok jutna 1 dolgozora ;) ez tovabb rontja a helyzetet.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.04.25. 07:35:20

És akkor ez most hogy a rákban van?Viszonylag új irodaház gondolom, és a többi ott levő irodának is van valahogy netje.
De akkor azoknak hogyan van?! :-D :-D
Ezek készek hallod. Legalább akkor tartanának fent egy adatbázist mint a UPC, ahol a honlapon, mielőtt megrendelnéd a netet, meg tudod nézni hogy az adott város adott UTCÁJÁBA lehet-e. Vagy legalább az ügyfélszolgálat megmondja.

De ezek? Amikor a mostanimat köttettem, megkérdeztem hogy ez matáv terület-e, lehet.eabba az épületbe ADSL. Nem tudtak mondani semmit, még azt se hogy megnézik, mert nincs is ilyen nyilvántartásuk.
Szánalmas banda. Ez egy szolgáltató? Rablóbanda.

paranoid 2008.04.25. 10:37:39

Dehogy akar a T csoport bosszút állni. Eccerűen csak hülyék és fogalmuk sincs semmiről...
Ennek ellenére egész jó hibaszázalékkal dolgoznak, ha azt nézzük, hogy mennyi emberenek van mégis működő T internet elérhetősége. :D

Az én kicsi történetem:
Cég fizeti az otthoni adsl-t flottában, tehát választás nem volt: T-Online.
Működött is szépen, ám tavaly ősszel költöznöm kellett. T-Pontba bemegy, megkérdez: új lakcímen lehet-e adsl? Persze, hogyne, természetesen. Először igényeljek telefonvonalat és ha az megvan, kérhetem az adsl áthelyezét.
Vonal megigényel. 1 hónap múlva meg is van (mi tart 1 hónapig, ki tudja? na mindegy). ADSL áthelyezést T-Pontban megrendel.
Aszongya az ügyintéző, mivel céges (flottás) net, soron kívül bekötik, pár nap múlva majd telefonálnak, hogy időpontot egyeztessünk. Fasza! Kezdem magam Európában érezni...
Telik-múlik az idő, eltelik egy hét, semmi. Mail az üf-nek: mi van? Válasz semmi. Pár nap múlva telefon az üf-nek: nyugodjak meg, már ki van adva a szerelőnek, bármikor hívhat, hogy mikor jöjjön. Jó.
Persze megint nem történik semmi, majd egy mail landol a postaládámba: sajnos ebben a körzetben dslan kapacitás hiányában momentán nem tudnak adsl-t biztosítani. Nem is tudják mikor, de majd egyszer biztos lesz.
Válasz megír: nézzenek már körül, mert telefonon nem ezt mondták. Néma csend.
Telefon az üf-re: mi a fene van? Üf: semmi gond, mindjárt hív a szerelő.
Ez pénteken történt, tehát igencsak meglepődtem, amikor szombat délben mobilon csörget a szerelő, hogy itt áll a ház előtt. Mondom, remek, én viszont kb 250 km-re vagyok otthonról, arról volt szó, hogy időpontot egyeztetünk előbb, nem gondoltam, hogy állandó készenlétben kell lennem, pláne hétvégén. Jó, mondja,a kkor hétfő reggel jön. Rendben.
És tényleg: jön, szerel, de jelzi, hogy még pár napig nem fog működni, mert aktiválni kell, majd távozik.
Nem baj, délután azért összedugom a modemet és láss csodát: működik, van net!
Na mondom, akkor megnézem itthonról a postafiókomat. Megnézem, benne levélke a T-Online-tól: sajnos nem tudják bekötni a netet kapacitás hiány blablabla....
Gyors válasz: oda se neki gyerekek, semmi baj! Amúgy egészen biztos, hogy nem tudjátok? Csak mert már működik.
(Válasz azóta sem érkezett.)

Másnap telefonál egy tag a T-től, hogy mikor hozhatják a modemet. Mondom neki, áthelyezés volt, már van modemem, működik is. (Azt, hogy a modemet átviszem egyik helyről a másikra egyébként be is jelöltem az áthelyezést kérő adatlapon.)
Jó, mondja, akkor beírja, hogy nem kérek modemet.
Másnap izgatott telefon a szerelőtől, hogy itt áll a kapuban kézében a modemmel, amit feltétlen át kell adnia. Mondom, épp tegnap mondtam, hogy nem kell, mivel áthelyezés volt. Aszongya, hogy őt megöli a főnöke, ha nem adja oda. Most erre mit mondjak?

Van egy vadi új modemem (bontatlan csomagolásban) és van netem, ami tulajdonképpen a T csoport e-mailes supportja szerint nem is lehetne....

Juzer 2008.04.25. 14:07:23

Tudomásom szerint 13.kerület nagykörút-hungária közötti részén digitális telefonközpont van, ADSL ritkán telepítenek oda sikeresen. Javasolt a kábelnet használata.
DigiTVt nem ajánlom ha külföld fele is szeretnél kommunikálni, ismerősőmnek az van, hajlamosak bukarest felé routolni a csomagokat, ami nem lenne baj, ha nem lenne 2 percenként 10mpnyi packet loss.

vtec 2008.04.25. 18:21:16

ahol nincs ADSL oda bérelt vonalat kell rendelni :) Megfelelő díjazásért bekötik...

Bezmag 2008.04.25. 20:49:34

Csak magamat tudom ismételni:
"Sajnos, a kedves ügyfél figyelmét elkerülte az az aprócska tény, hogy a XIII. kerületben nincs SHDSL szolgáltatás. Ezért felesleges volt a post.

www.t-com.hu/kkv/internet/szimmetrikusdsl.vm "

Picujka 2008.04.30. 12:44:29

Aki a Tö-cöm-el szóba áll sikeres embör nem lehet.
süti beállítások módosítása