Tékozló Homár

Lopós benzinkutak: bécsi úti Shell

2008.04.30. 10:25 | jackyll | komment
Mintha semmit nem változna a helyzet, a benzinkutak nem tudják vagy nem akarják szűrni a lopós alkalmazottakat. Az eszeveszett forgalom sok pénztárost (vagy üzemeltetőt?) elcsábít, hogy "fáradtan" rosszul adjon vissza, vagy "véletlenül" nemlétező tételekkel növelje a számlát. Dennyöl a Bécsi úton talált megint egyet:
Voltam tankolni Shell kútnál, és mivel lelkes olvasó vagyok hallottam már egy két ilyen átverős sztorit, de sose gondoltam, hogy velem is előfordul, illetve, hogy ilyen pitiáner összeggel. :) Kocsim megetetése után bementem a shopba, egy csokit felmarkoltam és mentem fizetni. Pénztárosnő beütögeti, mondja, hogy 17ezer lesz, fizetek, a visszajárót a kezembe adja, a nyugtát pedig fejjel lefele lecsapta a pultra. Nem szoktam megnézni, de mindig elteszem, így történt most is. Hazaérve rápillantottam a számlára, és mit látok? Ferrari kulcstartó 2950Ft-os tételt, 2665Ft-os árengedménnyel kiegészítve. Nem a 295Ft-om sajnálom, hanem azt, hogy hova süllyedünk...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Birike 2008.05.02. 09:35:39

"Kedves"Dennyöl!Matekóráról minden bizonnyal rendszerint felmentést kaptál(tornából meg fix).Ha 17ezret fizettél,mennyivel is lettél becsapva????!!!!
Ha lenne agyad(akár mákszemnyi is),nem csináltál volna ekkora cirkuszt a butaságodból.

euAgWzgmmtq7K 2008.05.02. 10:07:39

Hasat:
1.) nyilvánvalóan a pénztáros dolga, hogy előadja-e a saját verzióját, kérlek mutasd meg, hol írtam ennek az ellenkezőjét.
2.) _szerintem_, számomra egyértelműsíti a helyzetet, hogyha hallgat (ezt oda is írtam), szerinted meg nem. különbözőek vagyunk, szerencsére (bevallom, nagyon nem szeretnék még csak hozzád hasonló se lenni.)

Hasat 2008.05.02. 11:11:40

D.hardman!

1.) Valóban, te nem állítottad ezt. Az előző hozzászólásom erre vonatkozó részével nem kívántam annak a látszatát kelteni, hogy tettél volna ilyen kijelentést. Elismerem, félreérthető volt.

2.) Igen, te így gondolod, én meg úgy. Nincs ezzel semmi baj, és nem is kívánlak meggyőzni. Te csak rákérdeztél valamire, én meg elmondtam erre a véleményemet. Mindazonáltal kívánom neked, hogy a környezeted ne ennyire felületesen ítélkezzen rólad, és pláne, ha - ne adj' Isten - a vádlottak padján találnád magad egyszer, a bíró ne ezzel analóg módon állapítsa meg bűnösségedet.
Az, hogy kire szeretnél hasonlítani, kire nem, hogy mi a véleményed rólam, na az végképp nem érdekel, az csak a te dolgod. Nem vagyunk sem rokonok, sem barátok, sem munkatársak, sem üzletfelek (nem kell megemlítened, tudom, a te legnagyobb örömödre), egyáltalán semmi releváns interakció nincs köztünk. Vagy legalábbis nem tudunk róla, mert mindkettőnket véd az anonimitás.

cseremisz 2008.05.02. 13:55:34

ti még mindig átbaszásról beszéltek! nem értem ,olvassátok el újra,amit jackyll leírt még a legelején.idézem;azt mondta a pénztáros 17000 lesz.....;akkor mi itt a történet?nagy baj ,ha a pénztárosnak megtetszett a kulcstartó!!?felszámlázta,de nem fizetette ki a vásárlóval,nálatok ez meriti ki az átbaszás fogalmát?

cseremisz 2008.05.02. 13:58:22

jackyll fogadjunk,hogy magányos vagy !

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.05.02. 15:36:55

- Kérek egy Milka csokit.
- Egy milka csoki és egy Ferrari kulcstartó lett. Maradhat?

ajklu 2008.05.02. 18:39:52

Ti tényleg nagyon sötétek vagytok!! Gondolom közületek senki nem járt még Horvátországba. Vagy igen??? Miből tellett rá?? Csak nem valami büdös szalámit melegítettek valakire egy közértben??? Ami nektek pluszba volt??

ajklu 2008.05.02. 18:42:38

d hardman elfogytak az öreg burnyákok a népligetbe hogy leültél a gép elé vagy csak még világos van?

vgdr 2008.05.02. 19:05:09

önvédelemre forgót!!!! Miért nem othonra baszól be valami kézigránátot hogy még véletlenül se szaporodjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bumburnyák 2008.05.02. 20:17:36

Két baj van:
1) van sok funkcionális analfabéta, műfelháborodó;
2) az említett cég 1 egyáltalán nem tisztességes benzinkút-hálózat.
A bónusz a sok (ál)személységi-jog-védő.

Aki elolvasta a bejegyzést, nem értheti mi a baj. Ha tudsz olvasni, akkor meg még érteni sem érted, ahogy arra páran rámutattak. Kevesebbet fizet, többet kap. Hja, hogy kulcstartót nem kapott (ez persze nem derül ki ...) az 1 más kérdés. Ha olyan fasz vagy, hogy játszod a Csekonicsot és nem nézed meg miért fizetsz és mennyit, hát szívd meg, de jó alaposan. Ez nem nagyvonalúság, hanem nem ismered a pénz értékét (mert valószínűleg sose dolgoztál meg igazán érte). Viszont utána ne reklamálj, főleg, ha nincs is igazad.
A pénztáros hölgy valszeg némi hiányt próbált meg eltüntetni (ha nem kaptad meg azt a nagyértékű kulcstartót). Vagyis akkor tényleg átvertek, nem nagyon, kicsit. Hiányzott 1 kulcstartó, ezért "nagyvonalú" ajánlatával, meg lehet saját pénzével felszámolta a hiányt. Ez is lehet 1 verzó.
(Nem) mellesleg én nem tankolok a kagylósnál, mert helytől, időtől függetlenül mindig át akartak verni (összesen 3szor, mert utána esélyt sem adok nekik). Ennyi elég is volt belőlük. Leginkább az rázott meg, mikor legutóbb (vagy 10 éve Ausztriában próbáltak átverni - igaz, mind a kiszolgáló, mind a pénztáros magyar vendégmunkás volt.
Ami meg a személyiségi jogokat illeti: valóban nem szép dolog - főleg esetleg jogtalanul megrágalmazni valakit (számla), de az iwiwen lévő adatok meg nyilvánosak, ha nem tiltod le. És ha jogos a panasz, akkor se nevesítsünk? Itt sajna csak részben volt az, de az nem a beküldő hibája, hanem a tanáraié, akik nem tanították meg olvasni, adatokat, információkat értékelni (valszeg viselkedni sem).
Más: ha ugyanolyan mólos benzint tankolsz a kagylónál, akkor miért nem mész a magyarhoz? Talán még olcsóbb is. Vagy az snassz?

Dennyöl 2008.05.02. 23:50:00

Hello! Látom van néhány nem tiszta rész. Én annyit fizettem amennyi a számlán áll, 17367Ft-ot, és csak lustaságból írtam a történetbe 17ezret, és a kulcstartónak még a csomagolását se láttam...

Birike 2008.05.03. 12:21:45

Ebből a szarból már nem vakarod ki magad.Megcsinálod a műbalhét,most meg helyesbítesz.....
Na,hagyjuk már!!!!!Elszáll a szavad mint a fing!!!!

numerate 2008.05.03. 12:54:01

Dennyöl! Látom menekülőre fogtad a dolgot, mert magad is rádöbbentél, hogy mekkora hülye vagy! Mint szakmabeli mondom (és nem a fent említett hölgy), hogy ismerem a fajtádat. Ne akard már bemagyarázni senkinek, hogy Te, mint ennek az oldalnak a lelkes látogatója, nem figyelsz minden apróságra, ha betévedsz egy benzinkútra! Egy üldözési mániás, de leginkább rosszindulatú barom vagy! A fajtádra leginkább jellemző tulajdonság a hazugság! Mert az egy hazugság, hogy Te lustaságból írtál 17 ezret! Észrevetted Te már a pénztárnál, hogy ráütötték a kulcstartót, mert gúvadt szemekkel figyelted a kijelzőt és örültél, hogy végre "megint átvágtak"! Megragadtad a nyugtádat és rohantál hazafelé, hogy feltedd a homárra a legújabb arcátlan "benzinkutas trükköt".:))) A tény az, hogy még Te kaptál a hölgytől 72 ft borravalót. Ingyen volt a fél csokid, Te szerencsétlen! Te egy tipikus ruppótlan gyökér vagy, aki még az 5 ft-ot is visszaveszi (egy olyan helyen, ahol azért illik némi aprót hagyni). Tanácsolom neked, hogy ha vmi problémád van, a kúton tisztázd, ahol vásároltál. (De gondolom erre már gyáva vagy!). Akkor megkíméled magad a jövőben az effajta leégésektől. Nekem, ha valahol átvágnának (mert engem, ki tudja miért, még nem vágtak át sehol)az lenne a célom, hogy visszaszerezzem a pénzem, nem az, hogy bemocskoljak bárkit is. De neked a mocskolódás fontosabb mint a pénzed, úgy látszik! Jelenesetben mondjuk, még neked kellene fizetni 70 ft-ot!:))) Másrészt, nem kötelező ám bizonyos cégeknél tankolni!!! Lehet menni máshová is. Boldogítsál már kicsit másokat is! Egy szerencséd van, hogy nem én voltam az a hölgy! Egyrész én nem vagyok fent az iwiwen, másrészt a rendszámod alapján megtaláltalak volna! Mert nehogy azt hidd, hogy a Te személyedet nem lehetne leleplezni, ha vki annyira akarná!
Ja, és még van egy rossz hírem az összes homárosnak! A mai világban az embert mindenhol lehúzzák a kisközérttől kezdve az autószerelőig. Sajnos ez van! Figyelni kell mindenhol és törekedni kell a kultúrált megoldásokra. Visszamenni és személyesen megbeszélni a pénztárossal. Íratlan szabály, hogy a kasszától való távozás után nincs reklamáció! Örülhetünk, ha szóbaállnak velünk. Ettől függetlenül szinte mindenhol megteszik. Meggyőződésem amúgy, hogy az ilyen Dennyöl félék a legnagyobb tolvajok!!!

vagad 2008.05.03. 14:19:04

Hát igen Kedves Dennyöl,lehet már rég nem titok a kiléted.Köztudott,hogy kamerás rendszerrel van ellátva minden benzinkut...........................

Birike 2008.05.03. 14:54:46

Vagad!És mennyire igazad van!Ez a kis ripacs jó nagy szart csinált magának.De meg is érdemli.
Ne csodálkozzon,ha 1 nap az autóját meglocsolják.

avatartalan 2008.05.03. 14:55:42

nekem az a véleményem hogy töklyó a kulcstartó,holnap megtankolom a másik céges vasat is a kagylósoknál és lesz még1 :-))))

Dennyöl 2008.05.03. 17:45:01

Nem akartam menekülőre fogni, csak gondoltam leírom amit még hozzáfűznék, de nem érdekel, dobáljatok meg sárral, hogy be mertem küldeni egy történetet ami engem ért egy olyan helyre, ahova elvileg ezt lehet.
A kocsival meg csinálhatnak bármit, tegnap óta nem az én tulajdonom képezi.

jesszumpepi (törölt) 2008.05.03. 18:51:58

Birike!
Fúriamódra viselkedsz,anélkül,hogy udvariasan elmondanád a te álláspontodat.
Azzal,hogy beír ide néhány munkatársad,meg a pasid,nem győzöl meg senkit.
"Az kiabál leghangosabban,akinek ég a háza."

Gumidomino 2008.05.03. 21:14:53

Birike 2008.05.03. 14:54:46

nekem tetszik ahogy minden egyes hozzászólásoddal egyre lejjebb süllyedsz és magad alatt vágod a fát; akárki is vagy.
de én nem minősítek.
:D

vagad 2008.05.03. 21:25:44

Dennyöl!Azzal nincs is gond ,hogy leirod sérelmeidet ,de ez nem jogosit fel arra hogy valaki nevét bemocskold nyilvánosság elött!Nem tudom te hogy élnéd meg ha a te neved került volna ide és név szerint csámcsognának rajtad,turkálnának a magánéletedben mint ahogy ezt itt teszik sokan a fent emlitett hölgyeménnyel.Mindig mielött teszel valamit képzeld magad a másik fél helyzetébe..........(hát én nem lennék a hölgy helyében)

csipa 2008.05.03. 21:34:16

jesszumpepi ratapintottal a lenyegre! Krisztina es tarsai ilyen atlatszok nem lehettek!!!

herk 2008.05.03. 22:44:36

Én meg azt mondom, hogy engem is (jé, de fura) megpróbáltak lehúzni egy 100-assal, de valahogy olyan rutinosan adta vissza a 100-ast, hogy alig hittem el. És nem tehetek semmit. Be vannak kamerázva.
Zsaruk egy százasért ki sem jönnek, ugye. Meghát végülis megkaptam a pénzemet, károm nem esett.
Ha meg esetleg kiütném a fejét a fülei közül, még én lennék bajban.
Örülök, hogy legalább itt odapörkölnek ezeknek a kutasoknak. Sokkal gyakrabban kéne..

Birike 2008.05.03. 22:53:16

Jesszumpepi!Ha visszatekintenél,látnád,hogy több ízben leírtam álláspontom.
És úgy látom,fejlövésed,hogy én vagyok a fennt említett hölgy.Nehéz elképzelni,hogy nem veled értünk egyet.Kapaszkodj meg!Van ilyen!

Birike 2008.05.03. 22:56:13

Ne tegyél rá nagyobb összeget,hogy nem kerülsz 1x te is a másik oldalra.

Megdobbent 2008.05.04. 00:04:59

Kedves Birike!

Ideje lenne vasarolni ujabb 2 db. kozepes rudelemet, mert igy kicsit ledobtad a fedot magadrol. Nem tudom miert, de eros meggyozodesem, hogy te igazabol Palkovicsne alairassal probaltal emberektol penzt lehuzni, es azota vagy ilyen erzekeny jogvedo.

Hasznos tanacs az eletre: ha egyszer beegetted mar magad, ne jarj vissza tovabbi taslikert, mert az olyan "... es most is odamegyek" feelingu.

"Vadasz, vadasz, te sz*pni jarsz ide"

Vagad: en megertem a duhodet, de ez nem jogosit fel arra hogy valaki nevét bemocskold nyilvánosság elött!

Koszi!

numerate 2008.05.04. 08:51:33

Kedves Herk! Dennyöl a sunyi-ostoba, Te pedig az frusztrált-agresszív vásárlói kategóriába tartozol!Hmmm..., nem is tudom melyiket utálom jobban. De tényleg jó ez az oldal itt legalább megmondhatom az ilyen magadfajta primitív embereknek a véleményemet. Mert Te is azokközé az emberek közé tartozol akikre csak annyit szoktam mondani: "Na, ezt is tudnám ütni reggelig!" Képzeld, mi történt velem az éjszaka! Volt egy vásárló, akire semmi rosszat nem mondhatok, rendes volt, aranyos volt (annak ellenére, hogy egy fillér jattot nem hagyott, de legalább nem volt bunkó). Így számla, úgy számla, lesz kisautó is, közben elfelejtettem számlát írni, emiatt ki kellett tölteni egy nyomtatványt. Felét ezzel fizetem, felét meg azzal. Az ügyfél elégedetten távozik. Akkor veszem észre, hogy ott felejtette a kulcstartóját. Kiszoltam neki, visszajött. Megnyugodott a lelkem, elment. - Most figyelj, most jön a csattanó, ami nagyon fel fog téged kavarni. - Rá egy percre bevillant az agyamba, hogy a kulcstartót elfelejtettem felszámolni neki. És most végképp ki fogsz boruni! Nem kezdtem el anyázni senkit, hanem nyugtáztam magamban, hogy én voltam a fa..! De ha már a 100-asnál tartunk! Múltkor, szintén éjszakámban egy roma asszonynak adtam vissza egy 100-assal többet véletlenül! Az ajtóban volt még, utána szólhattam volna, de nem tettem. Érdekes módon a vásárlók sem szólnak ám soha, ha többet kapnak vissza véletlenül! Vagy ez most hogy is van? Szándékosan? Ezekszerint magunkat is szándékosan basszuk át???:))) Számomra nevetséges vagy a 100-asoddal együtt!!!

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 09:34:42

numerate, gondolom felnőtt ember vagy, ez esetben elég szomorú, hogy huszon-, vagy harminc-x éves korodra nem jöttél rá, hogy minden ember különböző, más és más fogalmakkal a korrektségről, becsületről, életről, halálról. van, aki ezt tudja tolerálni, vagy van empatikus képessége, vagy egyszerűen egy mosollyal elintézi magában, nem idegesíti magát olyan dolgon, amin úgyse tud változtatni. te nem ilyen vagy ("Na, ezt is tudnám ütni reggelig!"), nem való neked olyan munkakör, ahol emberekkel kell foglalkozni. javaslom, gondolkozz egy pályamódosításon.

Birike 2008.05.04. 10:53:25

Megdöbbent!A két közepes rúdelemet dugd fel a se....be.Szerinted megégettem magam?Mivel is?Ha nem tűnt volna fel,nem vagyok egyedül a véleményemmel.Sőőőőt!

Birike 2008.05.04. 10:57:15

Ja,és nem véletlen nem dolgozom kereskedelemben,mivel elég csak sorban állni,és rájöhetsz,mekkora parasztok szoktak lenni a "kedves"vevők.
Csak figyelj,néha!

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 11:06:30

ja, értem már, Birike, tehát ha nem vagy egyedül a véleményeddel, akkor már egyből igazad is van. ilyen szellemi egyszerűségen tényleg nem lehet könnyen segíteni.

punpa 2008.05.04. 11:54:38

Jó lenne, ha a nickeknél meg lehetne nézni a regisztrációs időt és a hozzászólások számát, mert az a gyanúm, hogy jelen posztban igen sok frissen regisztrált illető van (illetve egy-két illető, sok reggel)

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 12:00:37

punepa: google,

site:blog.hu és utána a nick

így kiadja a posztokat, ahova kommentelt az illető. egyébként tényleg tanulságos :]

Birike 2008.05.04. 15:20:12

Legalább annyira gondolom,hogy igazam van,mint Te.Szerintem ezzel mindnyájan így vagyunk.
A szellemi egyszerűségről pedig ne nyissunk vitát.....,és segtségre inkább neked lenne szükséged,de nagyon gyorsan,Mr Ego!

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 15:41:04

birike=vagad=???
csak azért gondolom, mert következetesen rosszul központozol, a történet egyik szereplőjét "hölgy"-nek nevezed, és a ".......," és társait is majdnem minden hozzászólásba beleírod. persze ez nyilván nem bizonyít semmit, szükségtelen válaszodban erre felhívni a figyelmemet.

besz@rok 2008.05.04. 16:04:51

"Birike 2008.05.04. 10:53:25
Megdöbbent!A két közepes rúdelemet dugd fel a se....be."

Eriggggy, most meg a szád, csúnyan beszélsz!
Utána meg igyál egy fröccsöt. Jót fog tenni, hidd el!

numerate 2008.05.04. 16:04:51

d.hardman! Majd ha egyetlen percet is dolgozol legalább hasonló munkakörben, akkor okoskodj itt! Kíváncsi lennék meddig bírná a nagy toleranciád, amikor szembesülnél vele, hogy 1-2 vásárló úgy beszél veled, mint a kutyájával, mert Te vagy a csicska eladó, és "a vendégnek mindig igaza van"! Igen, én az ilyet nem tudom tolerálni! Amikor azt látom, hogy a kezdő kolleganőm a könnyeivel küszködve, remegve áll a pult mögött, mert az izomagyú állat üvölt vele, mint a sakál, ugyanis azt merte neki mondani, hogy legyenszives fáradjon át a másik kasszához. És nehogy már Ő menjen át, és amúgy is egy útszéli fa....opó kurvák vagyunk....stb. Lehet, hogy bennem nincs elég empátia, de nem is lesz, és nem is akarom, hogy legyen! Az embernek a hajat is leüvöltöttem a fejéről, és igen, oda is elküldtem! Sőt, még a rendőrséget is kihívtam rá! A végén másik rendőröket akart kérni, mondván, hogy ezek elfogultak. A rendőr meg mondta neki, hogy örüljön, hogy nem viszi be közrend megzavarásáért! Annyi szerencséje volt, hogy nem tett kárt semmiben! Na, kicsim! Majd, ha ilyeneket megéltél, akkor beszélj itt a különbözőségek elfogadásáról! Én a különbözőséget elfogadom, sőt tiszteletben tartom, de csak akkor, ha mindehhez egy ember kapcsolódik, nem pedig egy barom!

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 16:25:07

gratulálok, hogy leüvöltötted valakinek a haját, meg kihívtad a rendőröket, meg elküldted oda is, remélem jobban érezted magad utána, vagy nemtom mit vártál, erre most mit mondjak :D
továbbra is az alapvető különbség köztünk, hogy én toleráns, és empatikus vagyok, te pedig ezzel az egész történettel ismét aláhúztad, hogy te pedig nem. ez van, én ezt elfogadom, mint látod, tőled pedig idegen ez a hozzáállás.
egyébként mi az a közrend megzavarása? btkban nem látok ilyen tényállást.

Birike 2008.05.04. 16:49:00

Ja,hogy ennyire utánanéztél a dolgoknak?Csak nem elég alaposan:)Biztos van pár rendőr ismerősöd(talán az iwiw-en is),akitől tanácsot kérhetnél ez ügyben.
Igenis küldje el a paraszt vevőt nyugodtan az a.....ba,ha megérdemli.Érdekes,engem még sosem útáltak ki egy üzletből sem.Talán,mert normálisan beszélek az eladóval.Ja!!!!
És,ha belépek valahová,hangosan köszönök....
Ugyanis anya szült,nem úgy,mint némelyik suttyót.

herk 2008.05.04. 16:51:03

Kedves Numerate!
Reagálnék.
"Képzeld, mi történt velem az éjszaka! Volt egy vásárló, akire semmi rosszat nem mondhatok, rendes volt, aranyos volt (annak ellenére, hogy egy fillér jattot nem hagyott, de legalább nem volt bunkó)."
Én most nem azokról az emberekről beszélek, akik tisztességgel végzik a munkájukat - én is ilyen vagyok. Én azokról az emberekről, akik mások lehúzásából egészítik ki a fizujukat. Gondolom tudod mi a különbség a két emberfajta között. Van még kérdésed, ami nem tiszta?

"Érdekes módon a vásárlók sem szólnak ám soha, ha többet kapnak vissza véletlenül!" Itt álljunk meg. Nagy különbség az "abból élek, hogy meglopom a másikat", meg a "vazze elszámolta, nem baj elteszem" stilus. Egyik sem etikus, de az elsőtől kinyilik a bicska a zsebembe, a másiktól nem.

Na én is leirok egy "jócselekedet", hogy nehogy ne legyek szimpatikus a közönség előtt. Szóval: idős hölgy virágot árul + ki van téve egy mérleg miszerint "50 forintért megmérheti magát az ember". Minden arratévedő embert leszólit, hogy vegyen tőle virágot. Én odamentem és adtam neki 200 Ft-ot, és továbbmentem. Na, leesett az állad?

"Számomra nevetséges vagy a 100-asoddal együtt!!! " Itt az elvről van szó. Éppen azért ilyen kicsi az összeg, mert ennyiért nem állnak az emberek le vitázni, inkább lenyelik.

Na helló!

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 16:56:14

Birike, most, hogy már tudom, hogy hangosan köszönsz, ha belépsz valahová, nyugodtan hajtom este álomra a fejem. ezt tényleg igazán fontos volt kinyilatkoztatnod.

herk 2008.05.04. 16:59:44

Kedves Numerate!
Még egy gondolat:
"Mert Te is azokközé az emberek közé tartozol akikre csak annyit szoktam mondani: "Na, ezt is tudnám ütni reggelig!" "
Talán megindokolhatnád, hogy miért nem csipázol engem. Talán azért, mert nem hagyom, hogy az ilyen kis férgek lehúzzanak? He?
Te melyik oldalt képviseled? Megpróbál az eladó átverni, de azért elsunnyogsz? Vagy tökös legény vagy és összeborzolod a fogait?

Birike 2008.05.04. 17:01:01

Persze,mert sajnos a magadfajtának fel sem tűnnek az ilyen apróságok.A "Jónapot"Köszönöm"Viszontlátásra"ismeretlen fogalom számodra.

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.05.04. 17:07:53

Látszik, hogy sokan a gép előtt rohadtak ilyen szép időben. Nahát, nahát.

Tessék kérem disztingválni itten. Ez kérem a fogyasztóvédelmi blog és nem szeretjük a trágár válaszokat és a betámadásokat.

Azt a kurva kiba**ott rohadt par*szt p*csa gennyes életbe már. Na. :D

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 17:08:09

ja, valóban biztos így van, ismeretlen fogalom :D na jöhet is a következő megalapozott köpködés :D biztos impotens is vagyok, meg kompenzálok, meg vesztes, és irigykedek a sikeres benzinkúti pénztárosokra. meg nem merek kiállni magamért, meg nem is anya szült. jobb lenne a világ ilyen emberek nélkül, mint én.

Birike 2008.05.04. 17:12:12

Nem én mondtam:-))))

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 17:14:28

uh, na most aztán tényleg porig lettem alázva, és megszégyenültem. így kellett lennie, az erkölcsi győzelem pedig a lopkodós pénztárosoké. mert csak az hibázhat, aki dolgozik, meg emberek vagyunk, és sokan nem köszönnek, amikor bemennek egy helyiségbe.

puffancs 2008.05.04. 18:01:33

hello emberek!
igenis hogy a bunosoket nem adatvedeni kell, hanem kitenni a nyilvanossagnak. ha bebizonyosodik, hogy a vad hamis, meg mindig bocsanatot lehet kerni es karpotolni barkit. ha bebizonyosodik a vad, johet a jolmegerdemelt bunti, nem?
de a nyilvanossag kell. hogy lehet, h tolvajok, rablok es gyilkosjeloltek elvezik a vedettseget a normalis polgarok helyett?

puffancs 2008.05.04. 18:04:01

en is hihetetlen ideges tudok lenni, ha megprobalnak penzzel atverni. en is kitennem az iwiw-adatlapjat az illetonek.

numerate 2008.05.04. 18:25:33

Kedves Herk!
Én azt az oldalt képviselem, aki odafigyel, amikor vásárol bárhol is, és ha észreveszem, hogy átakarnak ba..ni, felmérem a helyzetet, és lereagálom. Ha 100 ftról van szó, volt már, hogy nem szóltam (Közért). Ha nem szimpatikus az eladó, lehet, hogy szólok neki, teljesen normásis hangnemben, hogy: "Ne haragudj, ez nem stimmel"! Hagyom, hogy eljátsza a "hattyú halálát", hogy: "jaj, bocsi". Egyrészt, mert én idiótának érezném magam, ha nekiállnék bárhol is nyilvánosság előtt ordibálni, másrészt meg ilyen esetekben egyszerűen lehetetlen bizonyítani a szánkékosságot, tehát felesleges ilyeneken örlődni. Harmadrészt lehet, hogy tényleg véletlen csinálta. Nem lett károm belőle, akkor meg kit érdekel! Egy gyorsétteremben egy 1000-sel akartak kevesebbet visszaadni, ott szóltam, de még a kezében volt a pénz, el sem vettem tőle. Mondta, hogy: "elnézést". Mondtam, hogy: "nem történt semmi"! Nem tudom, nekem nem okoznak az ilyen dolgok ekkora lelki traumát. Megértem azt is, hogy valakit ez bosszant, de ha józanul belegondol, nincs értelme ilyenekkel vergődni! Szélmalomharc!
Nem az a tökös legény aki primitív ember módjára viselkedik, hanem az aki nem hagyja magát lehúzni és ezt kultúrált ember módjára intézi! Szerintem!

blackbaby 2008.05.04. 18:29:08

De tudjátok mi a legszebb ebben az egész műbalhéban?!A barátnőmtől hallottam e sztorit;és mondta,hogy ez a valaki,ez a nő,aki megalázta a hölgyikét,ráadásul 1 ÚJ AUDIVAL jár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na az meg már akkora kamu,hogy már tegnap óta nem az ő tulajdona!!!!!!Biztos lecserélte 1 zsír Új másik nagy értékű autóra!!!de sír a szája 295 ft miatt!na ezek az igazi parasztok!ja és tudd,ha a pénztáros,beüt vlmit a gépbe,azzal el is kell számolnia nem gondolod???okoska...

blackbaby 2008.05.04. 18:37:16

és hány olyan ember van,aki nem köszön se akkor,amikor bemegy a shopba,se akkor amikor távozik....na erről ennyit!!!

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 18:50:15

ehh, új nick, birike/vagad/blackbaby ?:D írogass még pár néven, akkor már tényleg el fogjuk hinni, hogy a HÖLGYIKE nem baszott át senkit és nem írogat most más néven itt :D

numerate 2008.05.04. 19:02:58

Puffancska!
Te nem tudom honnan csöppentél ide, de ez nem a Kékfény! Itt nem gyilkosokról, rablókról és tolvajokról van szó, hanem pénztárosokról és vásárlókról. De még az előbbieket is védi az ártatlanság vélelme! Ha néznél néha jogi műsorokat (a fix tv-n is volt(van), ami ebk. nagyon jó) lenne fogalmad róla, hogy ez a kártérítés + bocsánatkérés egy jogi megoldást nyújt ilyen esetekben, de igazából akinek a neve egyszer belekeveredik vmibe, arról már az életben senki nem mossa le a dolgot, hiába a bocsánatkérés! Mindenki, aki hallott róla, ahhoz a "rossz"-hoz fogja kötni a nevét, nem ahhoz, hogy a végén kiderült, hogy nem is volt bűnös! Előítéletesek maradnak vele szemben az emberek.
Kívánom, hogy a Te nevedet mocskolják így be egyszer (ártatlanul). Akkor majd megérted miről is van itt most szó!

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 19:07:25

tudod, numerate, azért volt már olyan a homáron, nem egyszer, hogy a valamivel meggyanúsított illető VÁLASZOLT. nem csak kommentben, hanem külön cikkben. mivel az illető tudomásom szerint törölte magát az iwiwről, ezért feltételezem, tud a cikkről. miért nem írja meg, mi történt, ha már ártatlanul megrágalmazták, és bemocskolták a nevét? engem továbbra is érdekel, mi történt, és készséggel elhiszem, hogy egy bunkó paraszt audis volt, aki megalázta a pénztárost, meg minden, de amig ezek csak mindenféle, hm, kevéssé nagy múltú nickek által beokádott félmondatok formájában jelennek meg, addig valahogy nem tudok hinni neki.

numerate 2008.05.04. 19:55:14

D.hardman!
Örülök, hogy végre tudunk emberi hangnemben is beszélgetni.
Én arra tudok gondolni, hogy esetleg főnöki utasításra nem teszi. Úgy gondolják ott fent, hogy jobb ebbe nem belefolyni, nehogy megsértsük a kedves audis vásárlót. Elveszíthetünk egy potenciális ügyfelet! Aki igaz, hogy gusztustalanul megalázta az egyik alkalmazottunkat,(ráadásul a mi érdekünk miatt) de hát ahogy ez lennni szokott, ez nem számít! A profit a lényeg!(Ez mindenhol így van, ezt is meg lehet érteni). Hidd el nekem, abból a kulcstartóból ő semmi haszonra nem tett szert! Félti az állását. Ennyi! Lehet, hogy az ő helyében én sem ugrálnék.
De, HANGSÚLYOZOM! Ez csak az én személyes elképzelésem! Lehet, hogy más miatt nem reagál!

Birike 2008.05.04. 21:41:16

D.hardman!Te tényleg betege lettél ennek a több nick-nek?Azért remélem,eret nem vágsz.

euAgWzgmmtq7K 2008.05.04. 22:20:41

Birike: nem, mert az első pillanattól kezdve egyértelmű volt. nem rázott meg különösebben.

cantaloupe 2008.05.05. 02:36:40

Ennyi tokeletes embert egy rakason!

Kivanom mindegyiknek, hogy belegondoljon, o soha nem hibazott? Tiszta a pedigreje mint valami szentte, soha soha nem csinalt olyat, amiert szegyellte volna magat? Nincs olyan titka, ami ha nyilvanossagra kerul, torolne magat az iwiwrol?

Meg ha lopott is a holgy es direkt is tette, nincs jogotok zaklatni es nyilvanossag elott csamcsogni a neven, mintha legalabbis az FBI korozne, olyan szornyu tettet kovetett el.

Az artatlansag velelme ot is megilleti.

Es ha veletlen is volt, nem csodalom, hogy leszedte az adatlapjat. Egyesek mar kimondtak az iteletet, jo hosszu tavcsovuk lehetett, hogy nemcsak odalattak a Shell kuthoz, hanem meg a holgy gondolataiban is olvasnak, marmint hogy direkt csinalta es ebbol gyujti a havi zsebpenzet.

Felreertes ne essek: nem partolom a lopast, barmilyen kis osszegrol is van szo, es eleg szomoru, hogy az embernek vizslatni kell a blokkot, mert sokan tisztessegtelenul akarnak megelni.

De nem az a modszer, hogy nehany nicknev moge bujo nyikhaj lenyomozza es pellengerre allitja a nevezett szemelyt.

Internet vilaga ide vagy oda, nekem a gyomrom felfordult ettol.

Megdobbent 2008.05.05. 06:39:52

No viszont konnyu lesz kideriteni, pontosan hol is dolgozik, es ki is Birike nevu kis nagyszaju ostobank.

Mostantol mindenki figyeljen: barmelyik henteshez, publikus wc-be, egyeb primko helyekre (fatelep, szinesfemtelep, stb...) bemesz, es amint nekedesik valami rikacsolo hangu sutyerak redneck picsa, hogy "KOSZONJ TE VEVO, A KURVA ANYADAT, DE ELORE NEKEM, VAGY KIUTOM A FOGAD", akkor maris verd pofan, hogy kifekudjon, aztan fotozd le minden oldalrol, keszits fotot a szemelyierol, lakcimkartyajarol, bankkartyajarol, publikald (helyet szivesen adok), es maris megcsiptuk :)

Megdobbent 2008.05.05. 06:44:58

cantaloupe: komam, regbben (illetve meg most is nehany keleti, del-amerikai, afrikai) orszagban ilyenkor nem nickes kis irogatas volt divatban, seperc alatt ott termett a fel falu, szarra vertek a kocsog arust, es aztan foldrajzi megoszlasban hol karoba huztak, hol kalodaba zartak, hol elve elegettek, hol lecsaptak a kezet, vagy egyeb kellemeset kovettek el ellene.

Na baratom, azok az arusok a seggedet csokolgatnak, ha az iwiwes oldaluk lenne a legnagyobb aldozat.

Btw: ha kiteszem a nevem, fotom, eletem a netre, ahol jogaban all barkinek engem megtalalni, akkor ne mar fakadjak sirva, ha meg is talalnak. Legyel mar eszednel te is, meg a tobbi kekszalagos is, mert ez a hipokrata szarsag mar bicskanyitogato, komolyan.

Megdobbent 2008.05.05. 06:53:25

Jujj, ha 22 eves es gyori illetosegu a kedvencunk, akkor azt hiszem mar meg is talaltam iwiwen :))))))

euAgWzgmmtq7K 2008.05.05. 08:08:27

cantaloupe: aki nem teszi föl az összes személyes adatát és az aktuális fotókat magáról iwiwre, azt nem is lehet megtalálni. aki meg igen, azt pedig meg lehet, és be is lehet linkelni, stb. undorító, vagy nem undorító, pellengér, stb., az internet világa sajnos pont olyan igazságtalan és kegyetlen, mint a valódi. bocs, ha ezzel most felkavartam a világképedet.
egyébként pedig, amit csinálsz, az a csúsztatás, politikus-e vagy? sokmindent irogattak ide a 180-akárhány komment alá, ki ezt, ki azt. nem értek egyet mindegyikkel, mint ahogy te sem, és feltételezem, hogy a többi kommentelő sem, nem arról van szó, hogy előre megfontolt szándékkal valakit ártatlanul zaklatnak, és csámcsognak a nevén - ezt én ki is kérem magamnak a többeszám miatt, az illető nevét nem is tudom, nem is említettem, és az illetőt nem is zaklattam. mindössze beszélgetünk, kommunikálunk, vágod? dennyöl néven valaki megírt valamit, és ki-ki vérmérsékletének, stb. megfelelően hozzászól. senki se mondta, hogy az eredeti post tükrözi a valóságot, se azt, hogy a kommentelőknek igaza van. téged felháborít, kösz, tudomásulvettük, de neked pontosan úgy nincsen jogod fölöttünk ítélkezni, vagy akárcsak egy fokkal helyesebben megítélni az esetet, mint közülünk bármelyik másik kommentelőnek.

numerate 2008.05.05. 08:54:56

Szerintem azt derítse már ki vki, hogy ki ez a közveszélyes hülye, ez a Megdobbent! Ez most szabadult vmi bezárt pszichiátriai osztályról?! Ezzel az "emberrel" vitatkozni sem szabad leállni, ezért nem is kommentálom az általa írtakat. Csak annyit mondok, hogy jó lenne, ha abban a világban élnénk amit itt felvázoltál. Akkor egyszerűen a falhoz állítanálak és lelőnélek, mint egy kutyát!(Nem, egy kutyát nem tudnék lelőni) Mert egy ilyen szintű hülye, nem erre a földre való! Ez MEGDÖBBENTŐ!

moderátor 2008.05.05. 11:13:30

Óvatosan az azonos IP-címekkel!

Gumidomino 2008.05.05. 14:04:18

200!

ja és persze utolsó...

cantaloupe 2008.05.05. 14:56:22

D. Hardman:

Ha te nem tartozol az altalam megnevezett csoportba, akkor miert haborodsz fel? Akinek nem inge...
Ugye azt nem gondolod, hogy most mind a 200 kommentre egyenkent irok valaszt.
Nem csusztattam, kiragadtam azt, ami nekem a szememet csipi.

Az iwiw meg hiaba mindenki szamara hozzaferheto, mas az, ha volt osztalytarsak nezik a nyaralasrol, csaladrol a kepeidet, es megint mas, ha arra hasznaljak fel ezt az oldalt, hogy egy embert kipellengereznek.

Dennyolrol meg annyit, hogy egy blokkot masolt be ide, es leirta a tortenetet. Na most, ha igazat is mond, azt nehogymar igy latatlanban tudja, hogy a penztaros most direkt vagy veletlen lopta meg.

Be kell menni a szamlaval a Shellbe es eloadni a problemat. Meg jobb, hogy a helyszinen megnezi a blokkjat az illeto, ha olyan sok a lopos benzinkutas alkalmazott.

Ismetlem: ha direkt csinalta a kiscsaj, elitelem, mert nem arra megy ki a buli, hogy a lopast elmismasoljuk.

De akkor sem az a megoldas, hogy iwiwen lenyomozzuk, zaklatjuk.

Birike 2008.05.05. 15:29:06

Megdöbbentő!Javaslom sürgősen keress fel egy szakorvost,mert ez már nagyon súlyos....
Ja,hogy már a vigyorgóban is van net?Na,ez a megdöbbentő!!!!!

euAgWzgmmtq7K 2008.05.05. 18:31:57

Birike, óvatosan az azonos IP címekkel!

Birike 2008.05.05. 19:23:23

Drága!Nem nekem szólt,hanem neked.Ezt mindketten nagyon jól tudjuk:-)

LyukasBogrács 2008.05.05. 23:17:39

Mikor tanulják meg az emberek, hogy kúton csak benzint veszünk, magunk tankolunk, bezárjuk a kocsit, a kútoszlopról megjegyezzük az összeget, kártyával fizetünk, és nem köszönünk?

Ez tényleg ennyire nehéz?

Mondjuk én csak a céges robogót töltöm, kerek összegre és errefelé nincs áfás számla, jó a pénztárblokk is.

Ha meg tissztességes kulcstartót akarsz, akkor keress egy jó ékszerészt.

LyukasBogrács 2008.05.05. 23:43:59

Ejnye, Kriszta... Látod, hova jutottál, szerintem csak magadnak köszönheted. Nekünk nem kell, mi ezt szivességből tesszük minden tolvajjal. Most menj, és keress magadnak egy tisztességes állást. Többet nem fog fizetni, de megúszod a hasonló meghurcoltatásokat. Gondolom te se akarod még egyszer, vagy igen?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.05.06. 02:48:52

bogracs
a kocsit nem zarjuk be
kartyaval huzunk le az oszlopon
meg a kocsiba megy a materia beugrunk kv-ert, vagy ilyesmi
aztan ennyi
ilyen is van

unsaid 2008.05.06. 08:41:03

Dennyöl!Tudod az éremnek két oldala van.Inkább örülnél,hogy 316 Ft-os üzemanyagot tudsz tankolni a kocsidba.Miért mocskolódsz?Én is a kagylósnál dolgozom,éjjel-nappal,mellette gyereket nevelek,háztartást vezetek stb.
Ennyire kicsinyes vagy?Inkább fogd fel úgy ezt a sztorit,hogy segítettél valakin.Vagy ez volt a borravaló.Vagy te ezt a fogamat nem ismered?Tudod átlag 75,000 Ft fizetésből elég nehéz fenntartani magad és ezért a pénzért takarító(sz..os WC),snack-es,pszihológus i és egyéb teendőket kell ellátnunk.Ha leltár van az még pluszban befizetős,talán a kulcstartóval lehet kompenzálni azt amit a kedves vevők ellopnak.(Tiszt.a kivételnek)Azt pl miért is nekünk kell fizetni?Na erre varrjál gombot.A napi jatt amit megkeresünk,arra elég,hogy az autonkba tudjunk tankolni és hazajussunk valahogy.na persze hozzáteszem,hogy nekünk csak a sima 95-ös üa-ra futja

unsaid 2008.05.06. 08:56:06

És még valami,naponta kb 10-15 direkt kötözködős ügyfél jön be a kútra és ezeket nekünk mosolyogva el kell tűrnünk,még akkor is ha az anyánkat szidják.Neked ilyenekre van időd,nyugtát kirakni az oldalra és mocskolódni másokkal mikor azt sem tudod hogy mi miért történik.Miért nem találsz magadnak jobb elfoglaltságot?Csak ne a TV előtt ülj sokat,mert a sok baromságot onnan lehet tanulni.Biztosan te is a TV-ben láttad vagy valamelyik szennylapban olvastad,hogy mekkora csalók a kutasok.Az hogy minket hogy húznak le senkit nem érdekel?Az is megérne egy félórás adást pl a naplóban.Tudnék mesélni sok kollegámmal együtt,csak féltjük az állásunkat.Egyébként mivel foglalkozol,hogy ilyen drága üa-ra van pénzed és mellette ennyi szabadidőd van mocskolódni?Meg is érdemled a sossodat.Nyomorult vagy.Elég sz.r életed lehet.Inkább keress valakit aki szex-szel veled.Jót tesz testnek léleknek.

pernyekergető 2008.05.06. 12:32:18

"Inkább fogd fel úgy ezt a sztorit,hogy segítettél valakin.Vagy ez volt a borravaló.Vagy te ezt a fogamat nem ismered?Tudod átlag 75,000 Ft fizetésből elég nehéz fenntartani magad és ezért a pénzért takarító(sz..os WC),snack-es,pszihológus i és egyéb teendőket kell ellátnunk.Ha leltár van az még pluszban befizetős,talán a kulcstartóval lehet kompenzálni azt amit a kedves vevők ellopnak."
Akkor ez most beismerés volt? Azért lopnak, csalnak, hazudnak a kutasok mert keveset keresnek? Ezt lehet nekik??Ja kérem így megértem ha átb@sznak...

unsaid 2008.05.06. 13:01:11

Pernyekergető.Nem gyanús,hogy az illető 1 Ft-tal sem lett megkárosítva?Miért alkotsz te is véleményt olyanról amiről fogalmad nincs?Sok TV-t nézel te is?Szerinted is lopnak csalnak a kutasok?Dolgoztál már benzinkúton?Próbáld ki és utána monddj véleményt a csalásokról.Nem kell lehúznod 13 órát,csak 3-at utána írj!!

pernyekergető 2008.05.06. 13:28:24

unsaid nem gyanús. Tudod van ismim aki kagylóson melózott több évet. Szerintem tudod mire gondolok. Had ne hozzak fel itt példát a számlanyomtatásra,olajok stiklijére, pénzkezelésre, üzemanyag elszámolásra. Egy szomorú van ebben, hogy szerinte rá voltak kényszerítve...Ja és ő sem tankol ott.

cso zsi 2008.05.06. 13:29:07


cantaloupe 2008.05.05. 14:56:22

A blokkon egy szimpla elütés szerepel, a 295 Ft-s kulcstartó (igen, ennyibe kerül) 2950-re lett beütve, majd azonna javítva egy visszáruzással.
Egy fillér kára nincs a posztolónak.

euAgWzgmmtq7K 2008.05.06. 18:10:16

cso_zsi, és a vonalkódnál mégis mi a tarka faszt kell beütni? :D ez nem jött be.

unsaid/vagad/blackbaby: tehát neked muszáj lopnod, és ezt nekünk pedig szó nélkül kell tűrnünk, mert félted az állásodat. kurvára nem a vásárlókra tartozik, hogy mennyi fizetést kapsz, milyen rendszerben, milyen munkakörökben és hogy mennyi benzint tudsz venni, hogy hazamenjél. gondolom, senki sem kötelezett rá, hogy ott dolgozzál, ha pedig komoly erkölcsi dilemmát okozna, hogy ezekszerint rendszeresen köteles vagy átvágni embereket a napi betevőért, akkor pedig már nem dolgoznál ott. javaslom, legyél gerinces ember, ne féltsd az állásodat (mit is féltesz? az átlag 75.000/hót, amiből nehéz fenntartani magad), és lépj elő, és áruld el a többi trükkötöket is.

LyukasBogrács 2008.05.06. 22:27:12

"bogracs
a kocsit nem zarjuk be
kartyaval huzunk le az oszlopon
meg a kocsiba megy a materia beugrunk kv-ert, vagy ilyesmi
aztan ennyi
ilyen is van"


Tudom, én is éltem arra. Talán előtted.

LyukasBogrács 2008.05.06. 22:40:28

"Egyébként mivel foglalkozol,hogy ilyen drága üa-ra van pénzed és mellette ennyi szabadidőd van mocskolódni?"

Biztos benzinkutas a konkurenciánál.

"Meg is érdemled a sossodat.Nyomorult vagy.Elég sz.r életed lehet."

Hát, a tiedé sem egy leányregény. Még kevésbé fiúregény.

LyukasBogrács 2008.05.06. 22:48:23

Trükkökről csak hallottam, elszenvedő alanya azért nem voltam, mert benzinen kivül semmit nem veszek a kúton.
Szélvédőmosó: ecetes vizbe áztatott kreppapir
Olaj: örülj, ha egyáltalán olajat tölt a flakonból a motorba
Árucikk: kintről hozott, lopott
Benzin: egyből a legdrágább pisztoly után nyúl
Pénztár: visszajáró megtartása
Bankkártya: helyetted nyomja meg a zöld gombot, hogy ne lásd mennyit húz le rólad, mire kimész, a kútoszlop lenullázódik.

De van erre egy speckó indexes topik, ott keresgéljetek.

unsaid 2008.05.07. 07:52:52

Szélvédőmosó: ecetes vizbe áztatott kreppapir
Olaj: örülj, ha egyáltalán olajat tölt a flakonból a motorba
Árucikk: kintről hozott, lopott
Benzin: egyből a legdrágább pisztoly után nyúl
Pénztár: visszajáró megtartása
Bankkártya: helyetted nyomja meg a zöld gombot, hogy ne lásd mennyit húz le rólad, mire kimész, a kútoszlop lenullázódik.
Ezeket honnan veszed ha nem voltál szenvedő alany?A zöld gomb mellé PIN kód is kell.Itt látszik a rengeteg ferdítés.

cso zsi 2008.05.07. 09:07:54

d.hardman 2008.05.06. 18:10:16
Ha a vonalkódolvasó hozta be ezt az árat, akkor megint csak nem a kasszás a hibás, hanem aki felvitte a kód mellé az árat.

Nem védem őket, nem tankolok Shellnél, csak ha ott fogy ki előttük.

messiah 2008.05.07. 11:10:37

nemértem..:D mi a probléma? 295 ft a kulcstartóért? Ha igen akkor kivan írva, hogy 20 L felett 295 ft-ért lehet megvásárolni..vagy most miröl van szó?

euAgWzgmmtq7K 2008.05.07. 14:35:53

cso_zsi: igen, akkor nem a kasszás a hibás, hanem aki felvitte az árat. mondtam, hogy nem?

LyukasBogrács 2008.05.08. 19:59:07

"A zöld gomb mellé PIN kód is kell.Itt látszik a rengeteg ferdítés."

nincs ebben semmi ferde, elmagyarázom:
meglátja a tovaj pénztáros, hogy kártya van a kezemben, egyből nagyobb összeget üt be. Lehúzza a kártyát az olvasóval, és rögvest megnyomja a zöld gombot, mintegy helyettem rábólint a vételárra. Mindezt persze a gyorsabb kiszolgálás átlátszó szándékával.

-Pinkódot, légyszi!- mondja flegmán.

Erre én:

-Ez meg mi volt?

-Hogyhogy mi?-értetlenkedik a tolvaj - Pin kódot üsd be, légyszi. (tegez a tolaj, haverosra veszi a figurát)

-Azt hitted, hogy helyettem leokézod a vételárat, anélkül, hogy én láttam volna?

(A tolvaj mocskolódása, ami ez után következett nem hölgyeknek való.)

Végszó: Kurva anyád, te rohadt benzinkutas geci!

bigibaby 2008.05.09. 14:42:04

vagy egy un "leadó" a kutasoknál, amit minden nap a főnöknek le kell számolnod ha ott akarsz dolgozni. ez a kutak frekventáltságától függ, helyenként a napi 30000Ft-ot is elérheti. Ezt ki kell termelned, bizony úgy hogy ott nyúlod le a vevőt ahol tudod. ez csak egy kis részlet abból ami igazából megy ott

LyukasBogrács 2008.05.10. 14:55:41

Ja, és miután kimegyek a bakterházból, a kútoszlopról már eltűnnek a számok.

Vajon miért?

Nem is tudom, melyik a kisebbik rossz: autózni és tankolni, vagy BKVzni és bérletet felmutatni..

Robogózni és bliccelni!

jesszumpepi (törölt) 2008.05.10. 19:18:50

Nyolcadik utas/A benzinkutas!

cseremisz 2008.05.11. 14:05:39

szerintem mindenki fejezze be!!!mert itt már tényleg elkanyarodunk a valóságtól!az a baj,hogy itt már mindenki egymást szidja,ezt nem lehet gyerekek(bocsi a tegezésért) és nem illik más anyját szidni....stb.stb.úgy látom egy -két ember nem bír viselkedni.

jesszumpepi (törölt) 2008.05.11. 22:24:47

Nem ez a hír.A hír majd az lesz,ha egy-két ember tud majd viselkedni.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.05.15. 21:44:36

Nemértem miért lenne mentség a csalásra az hogy keveset keres az ember.Én ebben a hónapban még 75öt se fogok kapni a sok szünnap miatt, mégsem érzek erős késztetést arra hogy másokat lehuzzak tőlük vagy rajtuk keresztül pénzt csaljak ki, ez egy gerinctelen és gusztustalan dolog.Remélem ha valóban gyereket nevelsz akkor nem erre neveled...

LyukasBogrács 2008.05.18. 22:52:17

flex! Mégis, honnan a jóindulat, hogy ha valaki nem tud (valójában nem akar) tisztességesen dolgozni, az majd tisztességesen fog gyereket nevelni? Mégis hogyan? és mire?

euAgWzgmmtq7K 2008.05.21. 11:58:32

flexsnake összefoglalta a lényeget, amit kétszázvalahány kommenten keresztül, a feltehetőleg az ügyben biztosan nem érintett, több nicken írogató ember úgy tett, mintha nem lenne képes felfogni.

Roxa 2010.04.02. 09:57:06

Sziasztok
Én ezekről az átverésekről órákat tudnék mesélni! 8 éve Németországban élek, havi rendszerességgel utazok ide-oda, így minden alkalommal érnek a benzinkutakon meglepetések. Az alábbi blogbejegyzésben leírtam, mikre lehet számítani! Hihetetlen, de ilyen világban élünk:s
jegeskave.hu/naplok/11/edes-elet-avagy-sose-nyald-kivulrol-mezes-kocsogot/osterreich-osterreichuber-alles
süti beállítások módosítása