Tékozló Homár

A Bricostore durvábban csal a hipermarketeknél is

2008.06.18. 09:12 | szily | 127 komment
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A Bricostore-trükk lényege, hogy nem egyszerűen meghirdetek valamit irtó olcsón, ami persze sosem járt a boltjaimban, hanem utána előrendelés címén kifizettetem az árát a hülye törzsvásárlóimmal, majd nem persze szállítom le nekik az árut. Bravó, a következő fokozat az lehet, hogy overallos szakembereim kimennek a vevő címére, megverik és elveszik a pénztárcáját. Sergeant rekorder sztorija alant. Figyeljenek arra az elemre, hogy Sergeant egy SMS-reklámnak dőlt be, és vonják le a megfelelő következtetést.

A Bricostore áruházlánc 10. születésnapja alkalmából akciót tartott! Minden napra más termék volt meghirdetve! "Születésnapi ajánlatunk: Június 3.-án kedden a 850W teljesítményű PRO WORK fúrókalapács kofferben, kiegészítőkkel csak 4995 Ft. www.bricostore.hu" szövegű SMS-t kaptam a 20/9000628 telefonszámról. Az üzenetet eltároltam! Felkeltette érdeklődésemet a gép, vásárolni szerettem volna. Ellátogattam tehát a fóti Bricostore áruházba, ahol alig több mint egy órával a nyitás után közölték, hogy már régen elfogyott a készülék, mert "központilag" kevesebbet rendeltek a kelleténél. Amennyiben gondolom, előszámlát állítanak ki (csak ha törzsvásárló vagyok) és az újabb rendelésből biztosan jut majd. Közölték: kérdezzem meg hányadik vagyok a sorban, mert maximum 50 db-ra vehetnek fel rendelést!
Azt az információt kaptam továbbá, hogy több nappal előre tudták, hogy kevés lesz a rendelt mennyiség, tisztában voltak azzal, hogy botrány lesz.. Ez egy belső konferencián hangzott el, tudtam meg egy segítőkész alkalmazottól. Azt is tőle hallottam, hogy nem is a meghirdetett PRO WORK készüléket adták, hanem egy másik, EINHELL márkájút! Abból is bevásároltak a dolgozók, a maradék néhány darabot vihették a szerencsés vásárlók!

A vevőszolgálaton ELŐRE KIFIZETTETTÉK a 4995 Ft-ot, ezt az általuk előszámlának nevezett dokumentummal tudom igazolni. Ezzel kell majd mennem a gépért. Kérdeztem, hogy mikor vehetem át a gépet, azt válaszolták, hogy 1-2 nap, de legkésőbb június 10.-én megkapom! Eközben jött egy férfi (dolgozó), aki a fülem hallatára nevetve megvitatta a -valószínűleg nem véletlen- vevőszolgálati pulthoz állított biztonsági őrrel, hogy még nem is volt balhé a meghirdetett, de nem létező fúrókalapácsból! Ekkor kértem a vásárlók könyvét, ahova bejegyeztem, az eljárás helytelenségét.

Június 10.-én telefonon érdeklődtem a Bricostore központi telefonszámán! Közölték, hogy nem ők rontották el a rendelést, hanem áruházanként rendelnek, ők csak összesítik a rendeléseket. Szíveskedjek az áruházban érdeklődni. A bricostore áruházlánc weblapján az "írjon nekünk!" funkciót kihasználva kértem korrekt tájékoztatást, hogy mikor vehetem át az egy hete kifizetett terméket! Egy automatikusan generált e-mail volt a válasz: "Üdvözöljük! Köszönjük, hogy írt nekünk! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Üdvözlettel: Bricostore Hungária Kft." Természetesen azóta sem válaszoltak!

Telefonon felhívtam a fóti Bricostore áruházat, ahol kértem az ügyvezető igazgatót. A telefont felvevő hölgy -mikor elmondtam, hogy milyen ügyben kérem a vezetőt- közölte, hogy nincs bent az illető (három napos konferencián vesz részt a központban). TALÁN a jövő héten bent lesz! Nincs bent senki, aki vezető beosztású! A néhány kérdés után, amit nem tudott megválaszolni, közölte: Ő csak egy huszadik senki, adja az ügyeletes vezetőt.
Az illető Kálmán László néven mutatkozott be, elmondása szerint a faosztály vezetője, egyébként az adott napon az áruház ügyeletes vezetője! Sajnos csak annyit tudott mondani, hogy TALÁN 24.-én megkapom a fúrókalapácsot! Elismerte, hogy legkésőbb 10.-re igérték, de NEM HOZTA A BESZÁLLÍTÓ, nem tudnak mit csinálni! Majd valamilyen módon kárpótolnak, szólni fog a szerszámosztály vezetőjének ez ügyben!

Problémám az üggyel kapcsolatban:
- Kifizettettek valamit, amiből még mintapéldányt sem tudtak mutatni!
- Miért nem tájékoztatták a vevőket, pl. a weboldalon, hogy nem érkezett elegendő mennyiség, fölöslegesen ne utazzanak oda. Ezt ingyen megtehették volna.
- Ahogy a reklám SMS-ekkel tudnak bombázni, úgy jelezhették volna, hogy akadozik, vagy nincs szállítás!
- Meg sem tudják mondani, hogy mikor kapom meg amit kifizettem! Legyek türelemmel!
- Amikor nem hozta a beszállító, miért nem értesítettek? Regisztrálva vagyunk, hiszen CSAK törzsvásárlóknak állítottak ki előszámlát! Az ügyeletes vezető szerint ez a szerszámosztály vezetőjének lett volna a feladata! Milyen büntetést kap a mulasztásért, és a TÖRZSVÁSÁRLÓKNAK okozott kellemetlenségért?
- A meghirdetett PRO WORK típus NEM IS VOLT!
- Úgy gondolom, hogy a NAPI AKCIÓ azt jelenti, hogy nyitástól-zárásig lehet megvásárolni a meghirdetett terméket. Nem zárás előtt öt perccel estem be, hanem nyitás után egy órával!
- Ha megérkezik a termék, mégegyszer utazhatok fótra! Ha feladom és esetleg visszakérem a pénzem, akkor is! Ez nekem költséget jelent, amit megspórolhattam volna, ha korrektek! A telefonokat is..
- Miért nincs bátorsága az áruház vezetőjének átvenni a telefont, és azt mondani, hogy elnézését kérem, hibáztunk, ekkor és így orvosoljuk a problémát! Ehelyett élő védőfalként letagadóművészeket tartanak!
- Miért, és meddig csinálhatják mindezt büntetlenül?

Sergeant
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizsama 2008.06.18. 10:25:24

Szerda van, de szerda van
Homárversek napja van
Szily bátyja gyorsan szól
Írj verset a Brikósztór
Írom is már izibe
Kommentdoboz közibe
Hogyaszondja nincsen furó
A vevőket jól átkúró
Lókötő román eladó
Batzpapucsot hordó tahó
Sms-nek sose higyjé
Palkovicsné le ne fürdjé
Miért nem jó a blekendeker
Öreganyám azzal teker
Csavarokat hokedlibe
Úgy megyen annak elibe
Összedöjjön alatta
Aggódik ám miatta
Tehát ne légy occsójános
Mert átver ám a furmányos
Brikósztóros köcsög szaki
Rímekből is most fogytam ki
E!

Stress Testing As A Service 2008.06.18. 10:33:47

Azt nem teljesen értem, miért előnyös kifizetni az árut előre, csak úgy, mert azt mondják.

tcxbalage 2008.06.18. 10:38:06

Pizsama: ez oriasi volt :D

Kedves posztolo: bocs, de te sik hulye vagy, ez nem homarra valo eset, hanem orvoshoz kellene ezzel menned inkabb :(

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.06.18. 11:00:14

A 4995 Ft-os fúrókalapács (NEM ÜTVEFÚRÓ!!!) azt jelenti, hogy fúrógép alakja van, de csak kalapácsként használható. Mondjuk egyszer leárazásban én vettem egyet annyiért a Tescoban, de azért voltak leárazva, mert az egyik nem forgott, a másik nem ütött, aharmadikból a vésők, a negyedikből a fúrók, az ötödikből a normál, az SDS+-ba befogható tokmány, a hatodikból a tokmánykulcs, a hetedikből a zsírbetöltő nyíllás spéci kulcsa, a nyolcadikból a zsír hiányzott, a kilencediknek a doboza volt sérült, a tizedik meg meg sem mozdult. Részben már a kínai óvodások "elkúrták", részben meg szétlopkodták a vásárlók, az eladók és a biztonsági őrök. Kihasználva az eladók és őrök figyelem-hiányát, egy közeli konnektorba sorba bedugdostam a gépeket, amikor találtam egy olyat, ami forgott is, ütött is, sőt, ütve is forgott, akkor megkerestem hozzá a legjobb állapotú koffert, és feltöltöttem az összes tartozékkal. Egy darabig, amíg csak tipliknek csinéltam vele helyet, egész jól ment, csak egy fél méter vastag betonalap átfúrása közben kiment a szimeringje, és - bár továbbra is működik - gépzsír-pakolással látja el a barkácsoló orcáját és az egész környéket.
Megjegyzem, hogy eljárásomat többen követték, és ez feltűnhetett valakinek, mert másnapra leszalagpántozták az összes maradék koffert, és utána zsákbamacskaként lehetett megvenni, ugyanannyiért, mindenféle, hiányos, sérült stb. felirattal, garancia nélkül...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.06.18. 11:03:49

Off: Titeket felhívott már Fodor Gábor, hogy lépjetek bele?

Szil-Ka 2008.06.18. 11:09:40

ez egy lúzer, aki minden mondatának a végére felkiáltójelet biggyeszt.

dwdHU 2008.06.18. 11:12:01

nagyon szanalmas sztori es tengermely szanalommal aldott az iroja is

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.18. 11:14:02

De mijaza BrOcosztór???

Pro Work vagy EinHell... Nem mindegy? Azért, mert valami PRO, még nem az :DDD

Asidotus 2008.06.18. 11:55:25

Függetlenül a posztoló butaságaitól, azért elgondolkodtató, hogy ilyet hogy engednek meg maguknak az áruházak.
Talán nem a Versenyhivatal pénzbírságaira lenne szükség, hanem néhány hónap hűvösre az illetékes elvtársnak (merthogy egy ekkora cégnél minden döntés mögött áll egy felelős dolgozó), és akkor talán nem mernének ilyet megreckírozni. A pénzbírsaággal az a baj, hogy a vevővel fizettetik meg.
Meg kell keresni, hogy ki b.szta el, hogy nem lehet kapni az akciós terméket, és azon elverni a port.
Három hónap fogház után biztos nem merne ilyet tenni még egyet.

Gumidomino 2008.06.18. 11:58:34

Kitalátor,
mibe?

mé, sünt szart?

moli 2008.06.18. 12:17:27

en is vettem noname furokalapacsot a baumaxbol ("O.K." sajatmarkas) majd' 2 eve. ha a kolcsonzest veszem alternativanak, boven behozta az arat. 3 ev garancia van ra.
mas kerdes, hogy a letezo legkemenyebb betonbol epult hazban lakom, es viszi, mint a vajat.

DrDre 2008.06.18. 12:33:37

Sergeant tesa! Hogy megokosodjál:
Nem csak a brikó, az összes gecisóvár multi kurvanagyívben leszarja a fejedet, mert homokszem vagy az óceán mélyén, csepp a tengerben, van még rajtadkívül félmillió majom aki ott vásárol ha te elfordulsz tőlük, pláne ha szaros 5 ruggeres fúrószarságokkal basztatod őket, ha fél millás hidromasszázsos jakuzzis kádat veszel akkor talán nem szarnak le de egyébként mész a levesbe. A multikat a nagyságuk viszik előre, nem a vásárlók, mikor tanuljáok már meg. Meg azt is hogy dinnyét a zöldségesnél, cipőt cipőboltban, kalapácsfúrót barkács szaküzletben (nem áruházban). :P

moli 2008.06.18. 12:34:01

karpotlasrol: tavaly vettem egy periferiat Mistralban (tudom.. de akkor meg nem tudtam) 7000ft-ert, ami ujonnan hibas volt, de a hiba jellege miatt erre csak 1 honap utan jottem ra (mikoris ~6 ora huzamos hasznalat utan jott elo).
vissza Mistralba, ahol termeszetesen a cuccot elraktak a sarokba, majd egy het utan visszakaptam: nincs semmi baja. a hiba jellege miatt nem tudtam demonstralni, de velemenyem szerint normalis helyen ilyenkor vasarlonak igazat adunk es lenyeljuk a veszteseget.
igy elkezdtem levelezni a gyarto Trust-tal, akik azt valaszoltak, hogy csak akkor tudnak segiteni, ha csodbe ment az elado. ezert nagyon megorultem, mikor valoban csodbe ment a Mistral, es ujra leveleztem a Trust-tal. masfel honap folyamatos ertetlenkedes utan mar elkezdtem uvoltozni veluk, erre megadtak egy magyar kepviselo telefonszamat. o aztan felajanlotta, hogy vigyem be az importorhoz, ott kicserelik, es vigasztalasul kapok egy ajandek egeret, mely erteke 3000ft.
az eset elott mar 2 hettel nezegettem magamnak egeret, pont akartam venni.
szoval igy is lehet, bar szerintem ez a minimum.

nőre lágyuló 2008.06.18. 12:45:06

Na!

Emberünk balek kissé, ezt mindannyian látjuk...
Egyébként annak inkább örüljön, hogy pro mittomén mi helyett Einhellt kapott volna, mert az az ilyen noname masinák között a legjobb vagyis... legkevésbé szar. Anno kezdő furdancsolóként én is azt használtam, és sikeresen kitermelte az árát a mai Hitachi, Makita gépeimnek...
Más kérdés, hogy azóta apám sikeresen tönretett belőle kettőt...
Következésképp: Einhell fúrókalapács riolittufába való pinceásásra alkalmatlan!

Pejo 2008.06.18. 12:50:07

Ki az a sügér aki előre fizet noname termékekért manapság?

Noinfo (törölt) 2008.06.18. 12:53:44

Hilti, Metabo, Makita, DeWalt...
Itt kezdődnek a kemény anyagba való fúrási lehetőségek. A többi kidobott pénz.

Persze attól még kérjük a 100millás GVH bírságot, és SDS max koronafúró a marketingigazgató fenekébe!

OFK 2008.06.18. 13:02:14

Multi... így gyakorlatilag bármit megtehet. A fogyasztóvédelem büntetésein meg csak röhög egy jót.
Ilyen ország lettünk.:-(
Próbálná ezt megcsinálni mondjuk Németországban, vagy Svácban!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.06.18. 13:08:22

Megspammolják smsben, és még liheg is érte?

bldo 2008.06.18. 13:10:45

Nem értem ezt a sztorit.
Az áruház eljárása szörnyű, ez biztos. De a kedves posztoló a másik fele, képes elrohanni, hogy a PRO WORK fúróizét megvegye 5k-ért. Megvallom őszintén, soha nem hallottam erről a márkáról, ezért nem tudom, hogy ez jó biznisznek számít-e vagy nem.
A másik dolog, amit nem értek az az, hogy sürgős volt a fúróizé? Ha igen, miért nem vett a kedves Vevő egy másikat, amiből volt? Ha nem sürgős, miért baj, hogy később szállítják? Ha az a gond, hogy "de hát ő előre kifizette, hol van?" akkor: miért fizette ki előre?
Szóval amire ki szeretnék lyukadni: az áruházak azért engednek meg maguknak ilyet, mert tudják, hogy egy csomó ember van, aki minden szart megvesz, mert akciós, "jóleszazmég" felkiáltással.

little honey 2008.06.18. 13:13:52

Sergeant,

Mindig jókat röhögök, amikot lúzerek próbálják a vélt igazukat védeni. Nos, mikor nyitod ki végre a szemedet, és jössz rá, hogy ha Te nem véded meg magadat, akkor más nem fog??? Ha előre odaadod a lét, akkor persze futhatsz utána. Akinek nincs a fejében, legyen a lábában!
Értem én, hogy gonosz a multi, és olyat is megtesz itt, amit nyugatabbra nem lehetne, de azért nem kéne hagyni, sőt kiszolgáltatni magunkat!

(Úgyegyébként egy noname fúrókalapács tulajdonosa vagyok, és még nem akadt el soha betonban. Nyilván nem napi 10 órát tolom, hanem évi 10-et, de arra jó.)

Üdv,

Kicsi Méz

Lxxxx 2008.06.18. 13:23:16

Ajjaj! Még mindíg nem igazán tudom, mi az a fúrókalapács (a lódarázzsal már tisztában vagyok), de kezdek rájönni, mennyire hiányzik egy...

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2008.06.18. 13:25:28

ez de gáz...
az index főlapon: "A Bricosotre durvábban
csal még a hipermarketeknél is"
itt a cikk címe: "A Brocostore durvábban csal a hipermarketeknél is"
ennyire nehéz szó a Bricostore?

Zsirparaszt/színesfémérdekelt megélhetési buckalak 2008.06.18. 13:27:44

Az Einhell elvileg valamikor középkategórás barkácsmárka volt. De már elmúlt. Egyébként nem tök mindegy, milyen matricát ragaszt rá a kínai szakember?
Én vettem 5-6 E forintért egy "Trovex" márkájú szalagos csiszolót. Tök ugyanazt árulják "Kizno" felirattal (szintén valamikor középkategórás barkácsmárka volt) tizensokért.
Gagyi fúrókalapácsot meg én is tudtam venni születésnap nélkül is 7000-ért.
Felesleges hiszti az egész.

Zsirparaszt/színesfémérdekelt megélhetési buckalak 2008.06.18. 13:31:26

Kitalátor feljegyzete · nemzetiszavak.net 2008.06.18. 11:03:49
.
Engem hívott, de nem hallgattam végig, hogy mi a faszt akar. Viszont írtam neki egy mailt. Megérne egy Homár-posztot.

Silent Bob 2008.06.18. 13:57:04

Mi a jóég az a fúrókalapács???

NorbArt 2008.06.18. 13:57:57

Nahh, mondom mit kell csinálni:

Akció napján már nincsen a termék mert bla bla...

1, kéred a vásárlók könyvét, beleírod mi történt stb. ez tuti bünti nekik, mert bár már megtanulhatták volna hogy bemondásos szállításra nem akciózunk... második példány elküldöd fogy védnek...

2, kifizetteted velük a benzint, időt mert a reklámbaromságukkal csábítanak oda, s ráadásul az akció első napján. Ugyanis ha nem lenne olyan termék amivel csábitanak nem mennél. Kötelesek kifizetni a benzinemet mivel a meghirdetett faszság miatt mentem oda, ne basszanak át és főleg ne az én pénzemmel és időmmel szórakozzanak. Valamint én az informatikusi óradíjjamat is ki szoktam fizettetni: 5000 + áfa/óra...

Érdekes, egy kiskert vezetek de sose akciózok semmit ami nincs a raktáramban...

Ha nem akarnák fizetni, vagy vezetőt hívni szépen módszeresen mindent behajigálni a vevőszolgi pult mögé...
Vagy ha ez sem akkor sós víz és az asztalra hányni, hát istenem rosszul lettél pont...

gven · http://gvenphoto.blogspot.com/ 2008.06.18. 14:14:09

mi a pélóér kell minden kib"""ott mondat után felkiláltójelet tenni?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2008.06.18. 14:17:22

Hömm...kicsit drasztikus NorbArt kolléga véleménye, de lélekben osztom...már csak azért is, mert a Brico velem is kibaltázott már párszor. Én a csömöriben szambáztam fel-alá kerek 60 percet (nem túlzás, pont annyi volt), mire az alkalmazottak hada kiderítette, hogy OLYAN zuhanytálca nincs a raktárban.
Bevallom, én hülye azt hittem, hogy a Brico német tulajdonú bót. közölték, hogy nem-nem, francia. Ekkor elkezdtem megérteni a káoszt, de az unott, lusta, inkább magyarázkodó, mintsem dolgozó alkalmazottakra nincs magyarázat.

Kb. ugyanannyit kapnak nettó, mint anyám, aki betegekre vigyáz a kórházban, 34 éve. Neki még nem került 60 percébe sosem infúziót vagy intubációs tubust találni a raktárban...

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.06.18. 14:20:59

Nincs akciós termék?
Tök egyszerű: Egy nyomtatott papír a bejáraton amivel elnézést kérnek, és meg van oldva.

Túl sokan vannak akik a multicégeket sötét összeesküvéselméletekkel képesek csak értelmezni, miközben aki dolgoott kereskedelemben, az tudja, hogy milyen szállítási határidők vannak a nagykereskedők között, egy multinál pedig olyan szinvonalú a központosítás, hogy a központ kiküldi a reklámot, de a rendelésnél raktárkészletre nem figyel, és máris van egy ilyen eset.

Nem a céget védem. Ezek tények.

Kifizetni előre viszont tényleg baromság volt.
Ekkora értéknél felesleges önszopatás...
Átmész az úton a Cora-ba, és megveszel egy másik gagyit...

Dr.Bio74 2008.06.18. 14:21:45

NorbArt
Bocs, de egy 5000 Ft -os "remélem jó lesz" kategóriájú gépnél, melyből adott esetben hegynyit lehet találni a pénztárak megett, kár lenne ennyi energiát pazarolni.
Előre kifizetni?
Ha előre fizetek, az már olyan szerződés része, melyben komoly szintű jogaimnak kell lenniük.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2008.06.18. 14:36:15

Amúgy az einhell az a noname-ek közt elég jónak minősül: van egy láncfűrészem, semmi gondom nincsen vele, műxik szépen. Megint vennék, mert nem favágó vagyok, de olykor össze kell csapni pár ágat...

Viszont van egy flexem ami black & decker és sajnos a forgórész működésileg erős kihívásokkal küzd. A javítása kb. 10e Ft lenne, amiért lesz egy márkás, működő, de régi kütyüm. Amíg keveset kell vágnom, addig sajnos megéri a gagyit venni.

Szóval aki nagyon hurrog először azt nézze meg, hogy MIRE akarja az illető használni.

avogadro00 2008.06.18. 14:36:58

bizonyitékok begyűjt, feljelentés, elkerülés

NorbArt 2008.06.18. 14:44:28

Bio74
Félreérted, illetve nem ismered célravezető, vevőközpontú hozzászólásaimat.
Nem azért írok vk, vagy kérem a vezetőt mert abból az egy két ezer forintból élnék a következő héten. Ez nálam elvi kérdés. Üzletről van szó, s ez esetben szándékos van hogy előre megtervezett becsapásról. Tudod a képek csak szemléltető jellegűek, megjelent árakakért nyomdahibákért felelősságet nem vállnak... stb. Nekem az a pár forint számít még csak idő sem annyira. Az elv, a gusztustalanul működő multi cégek... Ez számít. Én vagyok aki ha vásárol bárhol mindennek megjegyzem az árát, pénztárnál csekkolok, ha valahol csak 1 forint eltérés is van, akkor viszasétálok a polchoz, letöröm az árcimkét a polcal együtt és elviszem a vevőszolgihoz. S ezt csak azért mert nem viselem el senkitől sem ha becsapnak ! Senkitől. Sem egy forinttal sem tízzel, sem semennyivel sem... A pl. kávét sem azért veszem meg 500 forintra van kiírva, sőt teszek rá hogy mondjuk 700 van kivésve, de akkor is lehet nem azért választom azt mert annyiba kerül henem mert szükségem van rá. De ha már annyiért van kiírva akokr annyiért veszem meg, ebből nem engedek. A műltkor valami üdcsit öntöttem be az ügyfélszolgira, mert bár kint volt plakát hog egyet fizet kettőt kap, mégis kettőt vettem kettőt fizettem. Úgy üvöéltöttem mint a sakál, pedig csak anynit kértem hogy olyan feltételekkel vásárolhassam meg ahogy az ki van írva. Azt mondták hogy csak addig volt akciós amíg a hostessek kint voltak, csak épp elfeledték levenni a plakeszt... Ez engem mennyiben érint? Megjegyezném hogy mikor szóltam sem rohant senki levenni... Én ezért bátorítok mindenkit : ne hagyjátok becsapni magatokat semmivel sem...

NorbArt 2008.06.18. 14:49:08

sambalab...
Einhell flexem 1 órát sem bírt, heggesztőtrafó meg fél óránként kikapcsol, mert venti helyett egy nyomorult thermo relét tettek bele. Biztos egy forinttal olcsóbb volt.
Igaz gariba cserélték a flexet 450 W helyett 700 W marha jót kaptam... Azóta bírja.
Láncosból meg hiba de O.K. vettem hát kalap szar, pár hónap és elkopott benne a MŰANYAG fogaskerék... Persze az nem garis, mint kiderült a motorra van gari, de mint levágtam a garis intézésüket arra is csak akkor ha bizonyíthatóan vajat vágsz vele, vagy sajtot...

Dr.Bio74 2008.06.18. 14:57:58

Nem értettelek félre, sőt nagyon is értettelek,és tisztellek érte, mert az ilyen emberek jelentik a gátat az elbaszott multik és a gátlástalan, esetleg csaló kereskedők számára.
A panaszt azonban két részre osztanám:
1. Hirdetnek valamit, ami nincs, sőt a képedbe mosolyogják, hogy nem is volt, csak átverés.
2. Viszont ennek ellenére előre perkálsz, hátha mégsem átverés?
Nos, szerintem az első pontban mehet a lángszóró, a másodikban, nos ...
Az az érzésem, hogy amig a te fellépésed a visszatartó erő, addig a siránkozóé a buzdító az ilyen átverők számára.

Dr.Bio74 2008.06.18. 15:11:40

Hogy ki mit vesz, az az Ő ügye. Gagyi vagy márkás? Sok mindentől függ, hogy ki melyiket választja. Lehet pártoskodni is, hogy melyik miért jobb. Nekem az nem fér a fejembe, hogy a boltok egymást érik, hogy akár gagyi-akár nem gagyi termékekkel Dunát lehet rekeszteni, tehát van választási lehetőség, mért marad ott?
Borítsa az asztalt a fejükre, írjon be a panaszkönyvbe,írjon a fogyasztóvédelemnek, de csakazért is üzletet kötni?

Dr.Bio74 2008.06.18. 15:14:30

Bocs újraolvastam:
TÖRZSVÁSÁRLÓ YESSSSSSSS

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2008.06.18. 15:42:36

Nekem van 1 einhell flexem. 2 napon keresztül szinte ki sem kapcsoltam, csiszoltam vele. Nem romlott el. (Még.) Csak ennyit akartam :D

moli 2008.06.18. 15:44:31

NorbArt: szimpatikus a hozzaallasod, ha barmikor szervezel felkelest vagy forradalmat, szolj, ram szamithatsz.

Noinfo (törölt) 2008.06.18. 15:50:48

NorbArt! A műanyag fogaskerék azért kopott el, mert életlen a láncod. Annak az a dolga! Ha életlen lánccal reszeled a fát (nem szép nagyszemű forgács jön, hanem por szerű dolog a fából), és csak nyomod neki, akkor a fogaskerék úgy van méretezve, hogy ledarálódjon, ne pedig a motor égjen le.
Láncot akár egy rönk elvágásával is ki lehet csorbítani, ha pl. homok vagy föld van rajta. Ilyenkor megoldás: láncélezés (kb 400-600 Ft szakboltban, vagy veszel élezőt).

szófogadatlan prókátor 2008.06.18. 16:23:15

A Birkaszar a legtrébb a barkácsok közül, akkor már inkább OBI, vagy Bau, építkeztem, van összehasonlításom. Az Einhell pedig tényleg jó választás, ha nem ipari felhasználásra kell.

_wood_ 2008.06.18. 16:28:12

kicsit túl teátrális ez a "Miért, és meddig csinálhatják mindezt büntetlenül" befejezés egy 'nem volt akciós fúrókalapács'-témájú poszthoz.

talán nem is kicsit.
megint jót derültem... :D

berkazs 2008.06.18. 16:43:57

Helló!

Nálam van Makita fúrókalapács akciósan csak most 15000.- Ft!!!!

Most fizesd ki! Megadom a számlaszámomat is, aztán majd egyszer ha a kedvem is úgy hozza megkapod. Vagy nem.

misterx 2008.06.18. 17:01:46

Nűnű 2008.06.18. 11:55:25
Kapiskálsz valamit: a lehúzás eme magas foka szerintem is hasonlít a CSALÁS Btk. tényállásához, amit ugye csak szándékosan lehet elkövetni... Itt aztán még a folytatólagosság, és (összértéket tekintve) nagy összegű minősítés is felmerülhet. (Esetleg egy kis sikkasztás, hűtlen kezelés, naaa?) Hé, van itt valaki, aki büntetőjogász??

homa78 2008.06.18. 17:30:59

Ezen nincs mit csodálkozni!Ma már mindent a büdös zs.-k irályítanak!Megoldás:Előre semmit sem szabad kifizetni!!!

Thickleg 2008.06.18. 17:39:29

Ezen nem kellene különösebben fennakadni.
Minden multi üzletláncnál előfordulnak ilyen esetek. Sőt én láttam ennél sokkal cifrábbakat is. A panaszosnak azt tudom ajánlani máskor ne fizessen ki semmit előre. Ezt a terméket már úgysem fogja megkapni. Max levásárolhatja az értékét. Ha nagyon kardoskodik hozzá vágnak még egy pár száz forintos utalványt is. Általában ez az eljárás. Ha normális kiszolgálásra és megbízható gépekre, szervízre vágysz maradnak a megbízható kis üzletek ahol az eladó a tulajdonos. Nekik még fontos az elégedett vásárló. Ha pedig valaki ilyen fúróra vagy hasonló készülékre vágyik van egy javaslatom:

Minden barkács multinak vannak saját termékei a szerszám osztályon (is). Ezek általában a legolcsóbbak és olyan silányak és sz*rok, hogy nem is szervízelik őket. Sima cseregarancia van rajtuk. Tehát megveszed, elviszed, elromlik, beviszed, kicserélik, hazaviszed...
Ezt el lehet játszani a végtelenségig, vagy ameddig nem végzel a munkával. Ha végeztél és mondjuk éppen még használható a gép, akkor jól leégeted a motorját, beviszed és blokk ellenében levásárolhatod mondjuk akármire.
Tehát tulajdonképpen nem fizettél semmit a gépért, de a munkát elvégezted.
Bár ez a módszer nem mindig kifizetődő, de én láttam olyat is, hogy egy vállalkozó ezzel a módszerrel dolgoztatott. Nagy tételben vitte a gépeket, a munkások meg nagy tételben hozták vissza. A gépek meg mentek a kukába ( bocsánat szelektív hulladékkezelőbe :-) ). De hát neki megérte. A srácok úgyis majd minden nap bejöttek valamiért...

Végszónak pedig:

Az a hülye aki normális elvárásokat támaszt az ilyen multikkal és az ott dolgozókkal szemben.

Felesleges ilyenen bosszankodni...

NorbArt 2008.06.18. 17:50:37

noinfo:
biztosan élezett lánc volt, ugyanis szerintem jól dolgozni csak jó szerszámmla lehet, ebbe beletartozik az élezés is. Valamint olajra is figyelek, sőt nem csk a tartályba nyomom, hanem a láncot is kenem. nem írtam ide, de annó írtam panaszt az OK nak is és levélben elismerték a hibát, valamint közölték hogy tudnak róla, gyenge széria volt a fogaskerék, azóta más anyagból csinálják... ELISMERTÉK ! ilyen is ritkában van...
Szal én vigyázok a szeszámamimra és nem nyomom nekik ész nélkül.
Ui: nem mindenkinek telik HILTI, HITACHIra, abból meg ugye legalább 40, 50K egy normális szerszám. Hiába ha 20 évig bírja, de ha nincsen rá keret... Dolgozni meg kell... Örülök hogy vannak még kiknek örömet szerez a munka, és ne egyből iparoshoz rohan...

NorbArt 2008.06.18. 17:52:42

noinfo:
egy kezdetleges kuplung legyártása, belerakása kb 1 ezer forint plusz lenne...
Bár mit várunk újabban egyik másik kocsiban MŰANYAG gömbfej van

Labancz 2008.06.18. 17:53:22

Basszameg, Nagyonhüje!
Nem látyja, nincs, nem is azt igérik, de kifizeti...
Gratulálunk, leiratkozott a hírlevelünkről!

NorbArt 2008.06.18. 17:59:10

homa78...
fogd vissza magad, nem védek én semmit DE,
legalább nem kell eltartani mint a Mo. élő 400.000 tehát több mint NÉGYSZÁZER nem épp fehérembert (persze azért van ott is aki dolgozik) Lehet talán a zs.-k még talán a nagy közösbe is dobnak valamit. De ha meg nem ők akkor más lenne aki... És akkor még felháborodás van hogy közmunkához kötik a szociális segélyt. persze inkább a semmittevés, mert ugye magyar honban mindnekinek minden alanyi jogon jár épp csak a munka nem ugye ??? és a köteleség? mert jog van ugye?

toshiba 2008.06.18. 18:03:54

Na miután tavasszal építkeztem és hazavágtam a szomszéd fúrókalapács készletéből a laposvésőt kénytelen voltam ezt pótolni. Kaptam is 3000Ft körüli áron egy db laposvésőt, igaz világmárka volt. Így aztán megörültem a nevezett cég akciójának, veszek egyet mondván én ugyis csak egyszer-kétszer használom egy évben, egy darabig kitart, a 3000Ft-s vésőhőz képest pedig a készlet 5000Ft-s ára semmiség.
El is mentem a szfvári bricoba az akció napján és keresem a cuccot mindenhol éppen amikor bemondjék az aznapra elrendelt reklám szöveget: Kedves vásárlóink! 10éves az áruházunk és ezért minden nap más terméket adunk mélyen leszállított áron. Ma a ...fúrókalapács akciós.(nem szó szerint). Ekkor gondoltam, hogy eljött az én időm és egy arra járó biztonsági őrt kérdőre vontam hol találom a gépet (eladó véletlen sem volt a közelben). Szerinte régen elfogyott, volt aki 5 db-t is vitt.
Nem vagyok balhézós típus, de engem többet itt nem látnak. Az őrrel meg hiába is vitatkoztam volna, neki nem sok köze van a dologhoz. Azért nem kis marhának lenni ahhoz, hogy a már elfogyott árut reklámozzák.

jön Pipacs bácsi a nagykéssel, trallala 2008.06.18. 18:07:53

mit gyilkosság, genocídium, feleim, asztakurrogó...

Dr. Fotos 2008.06.18. 18:12:10

"- Miért, és meddig csinálhatják mindezt büntetlenül? "

Ameddig akadnak meg olyan hulyek akik kepesek elore fizetni egy olyan termekert amit meg csak nem is lattak!!! Mar bocs...

kaqxar 2008.06.18. 18:30:48

Hadd védjem meg a posztolót.
Azért, mert valaki nem úgy él, hogy biztos minden sarkon átkúrnak, attól még nem hülye. Benézte, tanulópénz, stb. De mér kell lesegghülyézni. Téged még nem basztak át, mi?

kaqxar 2008.06.18. 18:34:04

Ja meg látom ezt sem ússzák meg a zsidók... pff.

Secnir 2008.06.18. 18:48:38

"homa78 2008.06.18. 17:30:59
Ezen nincs mit csodálkozni!Ma már mindent a büdös zs.-k irályítanak!"
gondoltad volna?
itt mindent a zs-k csináltak!
még téged is...

ritka minta... 2008.06.18. 19:35:38

Tavaly, szintén bricoban: felújítás alatt álló fürdőszobánkba csak rendelésre kapható üveg-mozaikcsempét rendeltünk. A "2 héten belül megérkezik"-ből több, mint 3 hét lett (még szerencse, hogy a kőműves megértő és rugalmas volt) az ára viszont a várakozás alatt folyamatosan változott, 2x bementünk személyesen érdeklődni, telefonszámlával pedig nem tudunk nem törődni (csak kész legyen már végre a fürdő, mert kell!). Most már bánom, hogy nem tettem panaszt, mert már siettünk haza a végre megérkezett áruval. Egyáltalán meg sem fordult a fejemben, hogy nem a megrendeléskori árat számolják végül. (nem kellett előre fizetni - esetünkben jó lett volna) Egyébként az üvegmozaik nagyon szép lett! :)

Chrom 2008.06.18. 19:52:33

Nemtom, én soha nem fizetek semmiért ami nincs...ez kb. olyan mintha egy étteremben a megrendelt kajából nincs, amit kérek, de a pincér kifizetteti, hogy majd a jövő héten nézzek be érte, szól majd a szakácsnak::):):) (ez csak példa, nem konkrétan a vendéglátásnak szól és a pincéreknek:))
Komolyan, az emberi hülyeség valami végtelen...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.06.18. 20:29:24

Még nem olvastam a kommenteket, de fogom (hosszú az éjjeli műszak :) ).

Szóval a levélíró hülye volt, mert ha kapok egy sms-t olyan dologról ami nincs, és nem akarok venni, akkor nem veszek...
Ha valamit venni akarok akkor nem várok sms-re.

DE ha mégis bedőlök, nem fizetem ki előre...


DE ha kifizetem előre, akkor a BRICO menjen és bassza az anyját a nagyanyja hátán ha így kib*ik a vevővel!!!!
És utána nagy nyilvánosság előtt lesz szíves bocsánatot kérni!

J.Hard 2008.06.18. 20:35:42

"bejelentést tett a Fogy.véd-nél, vagy az illetékes Ker.és Ipar Kamaránál?" nahat oda jol bejelenthetsz:)))) nekem volt mar dolgom az iparkamaraval olyan mint a magyar politikai elit. SEMMIREVALO több e-mailt irtam nekik szartak valaszolni.Elmentem szemelyesen hazudoztak pedig csak penzt akartam nekik adni mestervizsga cimen

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.18. 21:34:35

hat akkor en nagyon hulye lehetek, mert rengeteg mindet fizetek elore
nagyon kenyelmesnek tartom az interneten vasarolni, legutobb a cipomet es a szekemt fizettem elore es aztan meg is erkezett
pedig nem is lattam csak a monitoron
hat ez van
mongyuk moziba is elore fizetek es lehet szar a film...
na so...
vician sose vett semmit amit nem foghatott meg targyi valosagaban

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.06.18. 21:37:23

J.Hard : Fotosopp! :D Pénzt tuti elfogadtak volna! Oklevelet tuti nem kaptál volna, de zsebre el tudták volna tenni az tuti!

forexfelix 2008.06.18. 21:49:02

Na azt hittem csak a Lurdi házzal szembeni Praktiker ismeri ezt a trükköt. Én májusban előleget fizettem egy napkollektoros vizmelegitőre, ami akciós volt. Aztán arra jártamban rákérdeztem, hogy mikor jön már, minjárt 2 héttel későbbi időpontot mondtak, mint az előleg fizetésekor.
Aztán megkaptam postán a papirt, hogy mehetek érte. Megyek az információra, lobogtatom a papirt, a pénztáros csaj leblokkolja, kifizetteti, mehetek a raktárba.
A raktárban várok egy órát, majd jön a raktáros, hogy ilyen termék nincs, majd csak két hét múlva lesz!!! De ha akarom visszafizetik az árát.
HÁt ennyit a vevők hülyitéséről, lefogadom, hogy zsebpénzért az eladogatták a készletet,a ki kifeizette előre várja a sorát. Ez két hete volt, més mindig semmi hir a napkollektorról. Télen jó lesz, csak utazni kel vele 2000 kilómétert délre, hogy működjön.

New Borika 2008.06.18. 21:52:57

Sajnálatos eset és egyben felháborító. Nem baj lassan mind a 10 millió magyar megtanulja, hogy a vadkapitalistákat le se kell köpni nemhogy bedőlni nekik.
Amúgy tapasztalatból tudom hogy nem a postolót kell hibáztatni. A nagyüzemi átverés igen jólszervezett és profi. Ha te is éveken keresztül azt tanulonád, hogy hogyan bassz át másokat neked is menne.

forexfelix 2008.06.18. 21:53:57

Azt elfelejtettem leirni, 50 ezer forintos tétel volt, az kamatozik ott náluk.

szajberpiraty 2008.06.18. 22:24:29

Az ilyen boltot gázolja le 120 darab sáros kandisznó!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.06.18. 22:25:47

Miért nem kérted vissza az árát...?

Balna 2008.06.18. 22:34:49

Valaki már írta, én is ezen a véleményen vagyok: várásoljatok kis boltokban. A legtöbb kiskerben normális és segítőkész az eladó (aki sokszor maga a tulaj), elemi érdeke ugyanis, hogy a kedves vevő elégedetten távozzon, és legközelebb is jöjjön, vagy küldje a haverját is vásárolni. Vannak persze kivételek... de nem jellemző.

ehhh 2008.06.18. 22:44:03

a napkollektoros vizmelegitő az egy fekete hordo? szerintem a legtobb ember mar csak azert jar vasarolni, hogy aztan megirhassa a homarba. divat lettetek. en amugy a multkor vettem egy fulhallgatot, de a kisdzsekk dugoja tul kicsi volt, es harangozott az mp3 lejatszomban, es amikor visszavittem meg az eso is esett, pedig onnan meg busszal kellett mennem a vonathoz, amit epphogy elertem.

eLzsÉ 2008.06.18. 22:55:10

És az milyen, hogy valamelyik barkácsáruházban ki volt írva, hogy ha valaki céges, ÁFA-s számlára vesz valami kínai szupergépet, akkor arra nem vonatkozik a garancia?

Persze, mert ha számlára veszem, akkor nyilván azonnal nekiállok vele felbontani a járdát...

Egyébként nekem is van valami kínai ütvefúróm, Pozsonyban vettem és kurva jó.

Georgethebig 2008.06.18. 22:58:03

Az ilyen esetek után be kell záratni az üzletet 1 hétre...
pár hét bezárás után mindjárt felébrednek..
a TV-k esetében letiltják az adást, itt pedig az el-adást kellene letiltani... csak nem 4,5 percre...
Amit még érdemes tesztelni mazihizmus gyanánt: vegyél valamit és vidd vissza 1-2 napon belül és kérd vissza a pénzt.
Lehet küzdeni... hiába van rá törvény..

Sloane (törölt) 2008.06.18. 23:33:00

Nem olvastam végig a kommenteket, lehet, hogy már tanácsolták feljebb: azonnal feljelenteni őket a GVH-nál! Ez fogyasztói döntés tisztességtelen befolyásolása. A GVH honlapján van letölthető adatlap is a bejelentés megtételéhez.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.06.18. 23:50:04

@George : 1 napra elég lenne... tudod mekkora bevételkiesés ez 1 ilyen üzletnek?

Nlacza 2008.06.19. 06:14:54

Üdv.

Sajnálom, hogy így járt a kolléga.
Nekem eddig csak +tapasztalatom volt a fóti Brico-val kapcsolatban. Én is bementem a szülinapi fúrókalapácsért kb. dél körül. Az volt az info, hogy elfogyott. Mindenképpen kellett egy ilyen szerkezet, így közöltem az igényemet az eladóval. Egy másik márkát ajánlott, kihozta a raktárból, és az információnál leárazták az akciós árra. Egy utánam jövő vásárló is így kapott akciós áron fúrókalapácsot.

lennox24 2008.06.19. 06:53:28

Na cső. Sajnálom hogy így jártál, résen kell lenni, ha akció van.. Én is egy Brico eladó vagyok, úgyhogy tudom, hogy mindenből kevés érkezik, viszont legalább érkezik! Ezt nem lehet elmondani nagyon sok általad jobbnak titulált hipermarketről. Egyébként mindenki előtt nyitva áll a lehetőség hogy szépen felemeli a kagylót pár nappal az akció előtt és félretetet egy példányt az általa kiszemelt gépből. Valamint, ha nagyon olcsó termékről van szó, akkor nem délre kell becsoszogni, hanem a fél kilences nyitásra illik ott lenni. Egyébként, aki ott volt időben, annak jutott, minden áruházban volt belőle legalább egy raklapnyi.:) Lehet azt mondanád ez kevés, de van pl amikor egy tescoba valamiből csak 5 darab érkezik, ami akciós, ahhoz képest meg sok. Egyébként meg fogod kapni a kávédaráló motoros prowork csodádat, de csak holnap, azaz 20-án ér Rotterdamba. Ha további info érdekel, mielőtt felhív a Brico, akkor Te is felhívhatod az Einhell Hungáriát. De szerintem nem érdemes pattogni.. úgy tudom hogy 1000 darab gép fog beérkezni, jutni fog minden előszámlásnak. Csövi!

lennox24 2008.06.19. 06:57:10

Az előszámla pedig pont a Te védelmedre szolgál, ugyanis csak így kaphatod meg az aznapi akciós áron a gépet. Ha akkor szeretnéd megvenni amikor már megérkezik, 6995 Ft lesz a rendes ára, nem 4995 Ft. Ez van, remélem minden tisztázódott!

Kazimír 2008.06.19. 08:30:06

Az a kedvenc részem, amikor az igazgatóval akar beszélni.

- Az ügyvezető igazgatót keresem.
- Öööö...Milyen ügyben?
- /Ezért, meg ezért../
- Jaaa.. akkor nincs bent. 3 napos konferenciára ment, ebédszünet van, és az előbb ütötte el a villamos. De adom a takarító Juliska nénit, hátha ő tud segíteni..

szajberpiraty 2008.06.19. 08:36:52

Lennox, ha jól emléxem nem is olyan régen büntették az Auchant hasonló korrektségért, mint a Brico-t.

Akkor ki lett mondva, hogy az akciós termék nem fogyhat el seperc alatt, és hasonlók. Az , hogy akció esetén illik ott lenni fél kilencre, nekem a szocialista Tüzépes korszakot idézi. Egy raklapnyi cucc nevetséges.

Mindenesetre a Brico is mehet a klubba a többi gagyi lehúzós bolt közé.

szajberpiraty 2008.06.19. 09:15:27

A felelőst pedig arra büntetném, hogy egész nap négykézláb rohangáljon a vevők között, meztelenül, egy szem meggybefőttel a segglukában.

Gumidomino 2008.06.19. 10:02:05

leonox24,

ezt azért beszéld meg a főnökeiddel, mert legjobb tudomásom szerint a megrendelés - melyet az eladó, jelen esetben a brékó leigazol - szolgál a vevő védelmére, így ha öt év múlva kapja meg és fizeti ki, akkor is az azon szereplő összeget hajt(hat)ják be rajta. így az előszámla csak arra jó, hogy a brékó bebiztosítsa magát és kamatoztassa a pénzt...
mit adsz el?
remélem, nem információt! ;)

Gumidomino 2008.06.19. 10:04:05

ja, egyúttal megkérlek, hogy tegyél már félre nekem egy kinzo eszközt, ami a jövő hét után őrületes akcióval érkezik az üzletbe. reggel 5 körül ott leszek, nehogy lemaradjak! :D

Jegkoko 2008.06.19. 10:20:49

Ehhez elég hülyének kell lenni. Kifizeti az árut ugy hogy még csak meg se fogja vagy egyálltalán nincs ott. A legtöbb helyen a rendelés elött nem kell semmit se fizetni.Megjegyzem ennyiért nem hiszem, hogy normális fúrógépet lehet kapni. Sokkal inkább valami noname kínai vackot.

lennox24 2008.06.19. 13:47:35

Kinzot nem árulunk, az csak az obizóknak jut.:) Egyébként tényleg érdemes még egyszer kiemelni, hogy mindössze napi akcióról volt szó, nem heti, legfőképpen nem havi, tehát senki sem köteles semmiféle utánpótlásról gondoskodni. Ami van, az van, aztán elfogy és kész, de komolyan jutott mindenkinek nálunk is, aki előre jelezte, sőt én amit félretettem, azért csak 11 órakor mentem be és épp utánam vitte ki egy vásárló az utolsó darabot. Tehát akkor is jutott volna nekem ha nem teszek félre, de ha délre megyek, akkor természetesen nem.:)

Ha mélyebben bele akarunk menni a storyba, akkor azt is elárulom, hogy az einhell nem egyezett bele több darab lerendelésébe, mivel elcseszték, nem érkezett meg időben a prowork-ös gép, így nem egy 7 ezres gépet kellett 5 ezerért adni, hanem a 11 ezres einhellt. Magyarul sz*ptak rendesen, ezért limitálták a rendelhető darabszámot. A mi osztályvezetőnk is próbált rendelni még és átkérni más áruházakból, nem jött össze, maradt az előszámla. Most viszont akik majd gépet kapnak, azok már csak a valódi gagyi prowork-öt kapják, nem az einhellt, ez van. Nem mintha az olyan csúcs lenne, csak egy fokkal talán jobb.:) Üdv

Nlacza 2008.06.19. 18:58:51

lennox24

Én csoszogtam be délre, nem a blog indítója. És Én is kaptam akciós áron gépet, meg az utánam jövő vásárló is.

Szyl 2008.06.19. 22:41:22

csak annyit tennék hozzá hogy pl a soroksári brico-ba 10-re már elfogyott pedig 150db volt nyitáskor de 2000Ft-tal befizetve lehetett előrendelni 10-ére igérték hogy megjön a gép felhivtak hogy ne haragudjak de sajnos nem fog csak 20-ára megérkezni
aztán 18-én már hivtak is hogy ott a gép és mehetek érte ma bementem kifizettem a maradék részét és megkaptam a fúrót ami Einhell :)
egyébként a brico-ba volt már olyan hogy az újságba elnyomtatták az árát a terméknek és nem azt mondták hogy bocsi a nyomda a hibás hanem elnézést kértek és az újságban szereplő összegért oda adták ...

de ahogy irták is fentebb aki siet mert dolgozna vele az vegyen inkább metabo-t vagy hilti-t ez hobby célra tökéletes

kertes 2008.06.19. 23:19:22

még valami, amit elfelejtett az úr leírni.Igaz hogy nem volt egy darab sem, de ha nem akart előszámlát, miért fizette be? Volt más lehetőség, a segítőkész eladók elmondták, hogy van helyettesítő termék és az is megkapható ugyanazon az áron. Meg lehetett volna fogni nézni, és kipróbálni a vevőszolgálaton, hogy működik-e nehogy vissza kelljen menni. Egyébként ha vki törzsvásárló nem azt jelenti hogy rendszeresen odajár?! Akkor meg miért akad fenn azon ha egy ill. két hét múlva újra el kell mennie.Egyébként fölösleges egy ilyen semmi ügynek ekkora feneket keríteni, mindenhol előfordul, hogy valami nincs, vagy elfogy idő előtt. Csak a fővárosi emberek ilyenek, hogy ordibálással és fenyegetőzéssel akarnak mindent elintézni. Azok a szerencsétlen dolgozók akik ennyi pénzért hallgatják nap mint nap, a hülye vásárlók idióta kérdéseit és minden kérésüknek próbálnak eleget tenni, nem tehetnek semmiről. Egy sms után rögtön volt mit kalapácsolni, addig meg nem volt fontos, hogy legyen egy ilyen szarod?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.06.19. 23:44:00

@Szyl : a Tuskó is benézett egyszer egy ilyet, akkor valami 8Ft volt a Túró Rudi, vagy ilyesmi... Egy hétig nem lehetett Túró rudit kapni, mert ha bajött egy kamionnyi, akkor elkapkodták -3 perc alatt :D
Mi is vittünk haza egy kisebb szatyorral, pont belefutottunk egy olyan pillanatba amikor volt, 2 napig azt ettük :D

homa78 2008.06.20. 18:20:54

ÉN CSAK ANNYIT ÍRTAM HOGY BÜDÖS ZS-K!LÁTOM
HOGY ITT IS VAN PÁR GYÖKÉR AKI EGYBŐL ZSIDÓZÁSSAL VÁDOL!VICCES..

homa78 2008.06.20. 18:22:10

ÉN ZSIVÁNYRA GONDOLTAM!ÉRDEKES MI?

Attee 2008.06.22. 16:11:43

Előttem sokan leírták gondolom, de:
- ekkora összegért bármelyik hipermarketben kapsz időnként gagyi fúrókalapácsot.
- pontosan ezért hülyeség előszámlát kérni, előre kifizetni, ha nincs, elfogyott/soha nem is volt, át kell fáradni a teszkóba, oszt ott megvenni.
- Barkács célokra általában valóban megfelelnének ezek a gépek, ha nem lenne némelyik rendkívül silány minőségű anyagokból készül. Volt olyan 500W-os fúrógépem (vagy 2500 Ft-ért...), aminek nem a motorja égett le, hanem az "acél"(?)tengely csavarodott meg! Mégcsak meg sem volt különösebben erőltetve...(A ford.szabályzó kapcsoló legalább tovább szolgál egy másik, régi gépben)
- Az einhellel valóban jobban jártál volna, az azért többször felhasználható.
- Ha munkára kell, nem hobbi célra, nem szabad gagyit venni. Hilti, DeWalt, Makita, Milwaukee, Hitachi, stb. Igaz, baromi drágák, de úgyis visszahozzák az árukat.
- Ha intenzívebb használatra, de barkács célra kell, (nem 2 évente egyszer), akkor talán a Bosch-t, a Black&Decker-t és társaikat érdemes megvenni.
- Nem tudom, ki hogy van vele, de én szeretem megnézni, hogy mire adok ki x összeget. Erre valamilyen szinten van lehetőség online vásárlás esetén is. (Fotók, részletes műszaki adatok, felhasználói vélemények, pl. internetes fórumokon, stb.)Ezt egy ismeretlen gagyi gép esetében nemigen lehet megtenni, ha nem is látta senki...:)

Nagyhirtelenjében ennyi.

Partylöwe 2008.06.25. 16:31:11

kisgyerekek,
a hiperek tényleg férgek, de nekik egy elbaszott kaposvári hadaró üzletkötő ígérte meg azt, amit az ügyeskedő főnöke nem tudott időben kifizetni, illetve/vagy a rízs gyerekek nem tudták időben összeszerelni-elküldeni. A brokistore-osok nem hibásak, a balfasz aki egy piti fúró miatt képes hetekig intézkedni nem egy nemzetközi hírű üzletembernek (brokik-ügyvezetőjének) tesz rosszat (a hiperes vezérek halálra röhögik magukat ezeken a storykon), hanem a bajszos vállalkozónak, aki szarérhugyér bevállalta a csájníz bizbaz kiszállítását. mivel az a rohadék tetű nem tudta időben biztosítani ezt az életfontosságú eszközt, most aztán jól tönkreteszik, min 5-10m et rávernek, hogy egy életre emlékezzen arra, hogy a fogyasztók félrevezetése, megdöbbentő megalázása stb. nem vicc. főleg egy olyan letisztult csapaté mint a cigánymagyar. ha ti (köcsögök) komoly fúrót akartok, komoly célra, komoly szervezésben, komoly szervízháttérrel, akkor ne egy 1dolláros turkálóban alkudozzatok, háborogjatok, henem menjetek el egy márkakereskedésbe és vegyetek egy szerszámot 11990-ért. egy életre. barmok:)

a hiperek el vannak baszva, 1000 sebből vérzik az egész szolgáltatás amit nyújtanak,. én rosszul vagyok attól, hogy mindenből a világ leggagyibbját mutatják be, mégis azt mondom: ne legyünk már náluk is pitibbek. vagy?

puszi!

ui: ha megkapod a fúródat, akkor kezdődik az igazi intézkedés.. okvetlenül hivatalos szertvizben installáld, onnan egyenesen a fogyvédhez menj, közben folyamatosan legyél ott telefonon/faxban stb a brokisoknál, ill. a kaposváriaknál. remélem mire felteszed a falra a 100ft-os képet, lerokkansz:) hehe

igazam van homárok?

Jííííííííííííí 2011.06.15. 17:03:33

Az odáig szép és jó hogy a multi átbassza az emberek, csak nem azokat az eladókat kéne baszogatni akik havi 60-80 ezerért robotolnak ott napi 12 órában. Láttam olyan tökös vevőt hogy bement az áruházvezetőhöz és szemen köpte mert nem volt 3000-ért fúrógép amit meghirdettek nem az eladót kell basztatni aki csak kb 1 százalékban eladó a többi százalékban tróger robot. Az eladó még kb annyit sem tud ilyenhelyeken a belső dolgokról mint a vevő. Amúgy meg ez a magyar betegség nincs valami reklamálunk aztán kapunk 10 ezres ajándék utalvány, az eladó meg azért nem kap már 5 éve béremelést mert a sok féregre elmegy 1 évben 20 milló vásárlási utalvány. röviden ennyi. Mi a faszért nem bosch gépet akartál venni abból mindig van :D :D :D
süti beállítások módosítása