Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Szex és sör együtt? Ki látott már olyat?!

2008.10.03. 08:18 | jackyll | komment

Az évszázad levele birtokába jutott a Homár. A Magyar Sörgyártók Szövetsége, azaz a Heineken, a Dreher, a Borsodi és a Pécsi Sörfőzde píárcége erkölcsileg elhatárolódott a most futó erotikus sörfesztiváltól, amiért az mocskos testnedvekkel párás csarnokban fog sört itatni emberekkel, azaz nyilvánvalóan pinával akarja befogni a kóstolókat:

A Magyar Sörgyártók Szövetsége valamint tagjai nevében ezúton nyilvánítja ki tiltakozását a 2008. október 3. napjától október 5. napjáig a Lurdy Ház bevásárlóközpontban tartandó Nemzetközi Sörfesztivál és Vásárközpont címmel megrendezésre kerülő esemény és az ahhoz kapcsolódó hirdetési tevékenység ellen az alábbi indokok szerint:

A Szövetség teljes mértékben elhatárolódik a Sörfesztivál és bizonyos, az eseményhez kapcsolódó hirdetésekben megjelölt erotikus programok összekapcsolásától, egyben kijelenti, hogy a Szövetség illetőleg tagjai a rendezvény megtartását semmilyen formában nem támogatták és támogatják, a rendezvénnyel összefüggésben érdekelt reklámozónak nem tekinthetők, a rendezvény és a Szövetség valamint tagjai között semmilyen kapcsolat nincs.  

A Szövetség tagjai nevében teljes mértékben elhatárolódik azon reklámozói gyakorlattól, mely a sört és a sörfogyasztást valamint az alapvetően egyes sörtermékek bemutatására és megismertetésére szolgáló sörfesztivált összekapcsolja bizonyos, az eseménnyel összefüggő hirdetésekben hivatkozott erotikus programokkal. A Szövetség tagjai semmilyen formában nem kívánják a sört és az erotikus szórakoztató programokat egymással kapcsolatba hozni és a sör fogyasztását ezzel az álláspontunk szerint helyteleníthető módszerrel ösztönözni, az értékesítés növekedését ezen eszközzel előidézni.

A Szövetség a jelen nyilatkozat kiadásával ismételten hangsúlyozni kívánja, hogy a kulturált, felelősségteljes alkoholfogyasztás és a sör, valamint a sörgyártók társadalmi megítélését előnyösen érintő reklámgyakorlat elkötelezett híve. Ezen kívánalmakat és értékeket a Szövetségnek a hatályos Reklámetikai Kódexe alapján jogilag érvényesíteni kizárólag a tagjaival szemben áll módjában, azonban a sör és az iparág védelme érdekében ezt minden más reklámozótól is elvárja.  

A Szövetség meg kívánja jegyezni továbbá, hogy a felelősségteljes, kulturált és mértékletes alkoholfogyasztás elkötelezett híve, így helyteleníti, hogy a hatályos jogszabályi rendelkezéseket megsértve a fesztivál részeként sörivó verseny került meghirdetésre, mely verseny túlzott alkoholfogyasztásra ösztönöz, adott esetben az emberi egészségre is veszélyt jelenthet.    

A Magyar Sörgyártók Szövetsége tagjai képviseletében is kijelenti, hogy az erotikus programok szerepeltetése a Sörfesztiválon, illetőleg az ehhez kapcsolódó hirdetési tevékenység rendkívüli módon sérti a Szövetség Reklámetikai Kódexe által is megtestesített, fent hivatkozott, az iparág kedvező megítélésére vonatkozó kívánalmakat és értékeket, ennek következtében a Szövetség és tagjai alapvető érdekeit. A Szövetség a Sörfesztivál megrendezésének fenti módjától teljes mértékben elhatárolódik és felkéri a szervezőket arra, hogy tartózkodjanak a hasonló gyakorlattól.     
 
Budapest, 2008-10-02

Sivó Imre

Elnök

Az elnök úr bizonyára még nem találkozott szexista sörreklámmal, ezért a Homár ezzel a hirtelen összecsapott, és messze nem teljes, csupán ízelítőnek szánt toptizes listával emlékeztetne, milyen is amikor sörre gerjedő szexbabákkal vagy jópofa nőgyalázással reklámozzák a jópofa sört:

10. Dreher

A sör és szex párosítás elkúrására is van lehetőség, ha mégoly hihetetlen is. A Dreher szpotjában a csókának még sörrel sem sikerül becsajoznia, mert elfelejtette levenni a gyűrűjét.

9. Budweiser

A részeg taplók a padon ülve trágár szavakkal illetik az előttük elvonuló női altesteket.

8. Old Milwaukee

Azt hitték már nem lehet jobb a buzi kovbojos csapatépítés, amikor találtak aranyat, megérkezett a SVÉD BIKINICSAPAT és lebombázták őket Old Milwaukee lájttal.

7. Heineken
Minden idők legszexistábbjának kikiáltott szpotja inkább bizarr és beteg. A vonagló cyberkurva megszül egy söröshordót és sörrel kínál.

6. Borsodi

A klasszikus nőgyalázás esete, amikor a haverok kiiktatják az asszonyt, hogy végre lehessen inni.

5. Bud Light

Ugyanaz pepitában, csak kicsit szofisztikáltabb ávbrázolással. A Bud Light tudósai évtizedek óta azon dolgoznak, hogy elfoglalják a nőket valamivel, hogy a férfiak ihassanak. 

4. Fernet Stock

A csehek kivégzik az asszonytémát a tökéletes feleség = gumibaba tételmondattal.

3. Hahn Super Dry

Autentikus ausztrál tahóság, ami igazából minden férfiból genetikailag kikívánkozna.

2. Guiness

Rossz az, aki rosszra gondol, csak itt elég nehéz nem arra asszociálni, hogy hárman kúrnak egy csajt, akinek sör van a hátán.

1. Tuborg

Talán bizony ki is halna az emberiség, ha nem lenne a bebaszva véletlenszerűen kiválasztott idegenekkel ismerkedés. Köszönjük a lehetőséget.

 

+1. A tökéletes sörreklám

Minden sörreklámnak ilyennek kellene lennie.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Potenciális Disznó 2008.10.03. 09:17:39

ööö az 1. az Tuborg, kéremszépen, nem Heineken.

Egyébként jóreggelt.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.10.03. 09:17:43

A szexszövetség vajon elhatárolódik-e?
Hülye szövetségek... sör kell, nem szövetség! Ez FONTOS!

Dugott már valaki sörfesztiválon? Most itt az alkalom!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.10.03. 09:21:47

A világ leghíresebb sörgyárainak vezetői beülnek egy kocsmába. A Budweiser igazgató egy korsó Budweisert rendel, a Heiniken igazgató egy korsó Heinekent kér, stb. Végül a Guiness tulajdonosa kér egy teát. A többiek megrökönyödnek:
- Hogy-hogy te nem Guinesst iszol?
Arthur Guiness kortyol egyet a teájából, majd igy szól:
- Gondoltam, ha ti nem isztok rendes sört, akkor szolidaritásból én sem fogok.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2008.10.03. 09:24:33

Abszolút egyetértek a levéllel. A két kategóriát ne mossák már össze. Természetesen nem mondom, hogy én nem élvezem mind a kettőt, de ez itt nem az otthoni dolgokat hivatottak reklámozni.

Kedves jackyll, kérlek vedd észre a Dreher reklámban a csávó nem akart csajozni és nem felejtette el véletlenül levenni a gyűrűt. A csaj akart a csávótól valamit, aki a poharat megkocogtatva a gyűrűjével, tudatta vele, hogy bezony ez nem fog összejönni. Ezért jó ide a szlogen is. Ami belül van az számít igazán. Hiszen egy gyűrű önmagában nem jelent semmit. Az a fontos, ami mögötte van, egy házasság. ÉrtEDE? :)

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2008.10.03. 09:27:35

A cseh turista Londonban jár. Itatják vele az angol söröket, majd megkérdik, mi a véleménye? Mire a turista:
-Szerintem öntsétek vissza a lóba gyerekek. :)

Tits & Ass beer, jól hangzik, jobban, mint a tegnap látott Tesco gazdaságos sör.

elwood 2008.10.03. 09:37:34

Igényes, kultúrált rendezvénynek tűnik.
Lesz ott sulinetes asztal ?

csuf (törölt) 2008.10.03. 09:38:42

"a hatályos jogszabályi rendelkezéseket megsértve a fesztivál részeként sörivó verseny került meghirdetésre, mely verseny túlzott alkoholfogyasztásra ösztönöz, adott esetben az emberi egészségre is veszélyt jelenthet."
ez nagyon tetszik! bántja a lelkiismeretüket, a túlzott alkoholfogyasztás.
kedves sörgyártók!
a létezésetek és az egymással való versengésetek is túlzott alkoholfogyasztásra gerjeszt! vagy a kupakos játékokat nem azért rendezitek? vagy a borsodi által a kocsmánként meghirdetett "aki több korsó sört vedel meg 3-4 hét alatt az kap egy minihűtőt/napernyőt" akció? az nem véletlenül sörivóverseny? hm??????

gelsystem 2008.10.03. 09:58:50

álszent majmok!!!!!!!!!!4
kérek még egy korsó csapoltat.....hukk!

CssaBee · http://cssabee.blogspot.com 2008.10.03. 09:59:34

A magyar erotikus rendezvényeket elnézve nem csodálom, hogy tiltakoznak...Ami nekem így hirtelen eszembe jut, a nap fénypontja csakis az lehet h két csaj elégít ki egy sörösüveget, vagy még rosszabb...

Inkább iszok egy sört és gondolok vmi szebbre. Egészségetekre!

=Ford Prefect= 2008.10.03. 10:00:58

Video is no longer available...

Roan 2008.10.03. 10:02:17

Jó a gyűjtemény, csak egy baj van vele: összesen két magyar reklámot láttam köztük, a 9. és a 10. helyen. A Dreher ráadásul lehet vagy 3-4 éves, a Borsodi mondjuk frissebb. Szóval ez alapján nem az jön le, hogy a magyar sörgyártók a szexszel akarnák eladni a sörüket.

red7 (oda adjad befelé a labdát, bazzmeg!) 2008.10.03. 10:05:14

Jackyll, nézd már mégegyszer a Dreher-reklámot. A pultos csaj akarja felszedni a fickót, és nem fordítva. Sztem ez elég egyértelmű. A sör és a szex meg kéz a kézben jár, ez így van, mióta világ a világ :)

◄ViZion 2008.10.03. 10:09:03

HEHEHE....
Tits & Ass... kéne, pedig nem is vok sörös...

Külföldi Viktor 2008.10.03. 10:10:49

+sör szex-szel reklámokban:

napielet.hu/napi/rovat/reklama/2516/extrem_szex_uveggel

+sör és szex összebékíthetetlensége (szintén a reklámokban:

napielet.hu/napi/rovat/reklama/2470/frigid_sc

kiskicsicsiga 2008.10.03. 10:41:33

ne mond,hogy nem az 5. a legjobb:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.10.03. 10:44:11

Sör magában jó. Pina magában jó. Akkor a kettő együtt miért nem? :) Legalábbis én össze tudom hozni így magamban :P

Izé. A Sörszövetségnek meg az a baja hogy oda többen fognak menni mint az ő rendezvényeikre ahol csak sör van? Pedig oda is mennek elegen (én is).

Magiaro 2008.10.03. 10:53:03

A magyar focitól nem határolódnak el? Hö! Bár , szar sörök (AranyÁszok, Borsodi) szar foci...
CSEH SÖRÖKET A VILÁG SZOMJAZÓINAK!

b0risz · http://zahar.blog.hu 2008.10.03. 10:53:44

a sörgyártól LOL
viszont én nagy fröccsivó vagyok, a kérdésem: miért nem lehet kapni instant fröccsöt?
hallottam olyat, hogy létezik, de SOHA, SEHOL nem láttam még.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.10.03. 11:18:20

@zahar : Gondolj bele milyen lehet, szerintem jobb hogy nem láttál még sehol...

geröl 2008.10.03. 11:28:51

na ne cseszegessük a Borsodit, kérem szépen...

Sokorai_Atala 2008.10.03. 11:35:17

Megjegyezni kívánom, hogy sért, hogy a sört-szerető hölgyekről ( a heteró részükről) nincs szó, azaz senki sem kecsegtet "csippendél" fiúkkal a rendezvényen:)

Sam8888 2008.10.03. 11:36:23

A Borsodis a legjobb szerintem. Azon tényleg hangosan röhögtem. :)

Elmeboy (törölt) · http://elmeboy.blog.hu 2008.10.03. 12:45:54

Egyébként milyen az a kultúrált sörfogyasztás!?
A legtöbb folyékony kenyér még mindig a falusi kocsmák törzsközönségének torkán folyik le - és ugyan közben miről is lehetne beszélgetni mint fociról, politikáról, és nőkről..
Megint egy, a valóságot csak messziről ismerő PR..
Ezer és ezer éve a pina körül forog a világ - Imre, buzi-e vagy? ;)

AlulírottFentemlített 2008.10.03. 13:02:37

"Egyébként milyen az a kultúrált sörfogyasztás!?"

Az olyan, hogy idióta rövidnadrágban kell inni a sört és néha az asztal alá hugyozunk :-)

labi 2008.10.03. 13:02:51

"csókának még sörrel sem sikerül becsajoznia, mert elfelejtette levenni a gyűrűjét"

Hát, ha neked ez jött le ebből a reklámból, akkor ne olvass bonyolultabbat soha egy kifestőkönyvnél, mert úgysem fogod érteni...

olegblohin 2008.10.03. 13:05:55

jackyll, gondolom, neked nem lehetett valami jó a szövegértésed az iskolában, és gondolom olyan szerencsétlen vagy, hogy még csak papírod sincs arról, hogy tanultál újságírást. nem is értem, ki az a hülye, aki téged itt alkalmaz...
gratulánlunk

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.10.03. 13:08:39

hurrá! már nem éltem hiába :)
fika.blog.hu/2008/10/01/erotikus_sorfesztival

vajon a pornóskurvák futtatója, mayday, itt is felbukkan majd? :)

Conyo (törölt) 2008.10.03. 13:47:10

Igazan nem akarok kötözködni, de a fernet az mióta sör?

lápi lidérc 2008.10.03. 14:43:15

Csak szólnék, hogy a Dreher-reklámot kicsit félreértetted. Ott a pasi NEM akar bacsajozni, a csaj akarja felszedni, ő pedig a gyűrűvel jelzi, hogy foglalt.
Azt még értem, hogy egyeseknek szövegértési problémái vannak, de hogy valaki ilyen filmet se értsen meg... De akkor minek megy újságírónak? (Újságíró... muhaha.)

A Fernet Stock meg nem sör, olyasmi, mint a Jägermaister, csak csehben, nem tudom, mi köze lehet hozzá a sörgyártóknak.

Illetékbélyeges elvtárs 2008.10.03. 15:12:06

Al Bundy mar 20 eve megmondta a sorreklamokkal kapcsolatban:
A CSINOS NOK MIATT MEGVESSZUK A SORT, A CSUNYAK MIATT MEGISSZUK.

Az erotikus musor kozben legalabb egy uvegtalpu Batz pacsker marad-e a holgyeken?

cégalapító · http://cegalapitas.blog.hu 2008.10.03. 15:17:08

Illetékbélyeges elvtárs:
Erre az Al Bundy mondásra nem emlékszem, de tényleg jó... :)

gidabiga 2008.10.03. 15:40:06

a dreher reklámot tényleg benéztétek.
a fernet pedig gyomorkeserű. tényleg nagyon keserű, de nagyon hatásos.
eredetileg olasz, azt hiszem 42 féle gyógynövényből készült.

Geolány 2008.10.03. 15:42:28

Szerintem az összes Borsodi reklámot be lehetett volna rakni ebbe a válogatásba az elmúlt 5 évből. A legnagyobb tajparaszt banda, már a reklámjaik üzenete is az, hogy az igazi kőbunkók kedvenc söre a Borsodi....

The AVE 2008.10.03. 15:43:42

A Guiness reklámban a 3. kéz női - sztem.

okostojgli (törölt) 2008.10.03. 16:03:32

Az ifjú pár megbeszéli a menetrendet.
Kiscsaj:
- Ha tiptop a hajam, szexelni szeretnék. Ha kicsit kócos, akkor vagy igen, vagy nem. Ha nagyon kócos, akkor nem akarok szexet.
Mire a pasi:
- Ha megiszom egy pohárka sört, szexelni szeretnék. Ha kettőt, akkor vagy igen vagy nem. Ha hármat, akkor kurvára nem érdekel, hogy kócos vagy-e.

Kedves Geolány! Nálad csak a Borsodit szeretem jobban.

okostojgli (törölt) 2008.10.03. 16:05:01

Inkább egy láda sör mint egy hisztis nőnemű.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2008.10.03. 16:20:34

Első!

(Aki eddig tudja, hogy a GUINNESS az Guinness, és nem Guiness. Eddig mindenki rosszul írta.

Látszik, hogy sosem láttatok még sört. :-) Főként nem Guinnesst.

Ofélia . 2008.10.03. 16:53:15

okostojgli: Inkább három láda meg egy szitává tüzijátékozott horgász

Ofélia . 2008.10.03. 16:54:45

bonifac: A tizedik után nem mindegy, hogyan vagyon irkálva?.

Ofélia . 2008.10.03. 16:56:09

Geolány: Csak nem te rpúltél a nádasba?

Ofélia . 2008.10.03. 17:03:51

illetékbélyeges: Természetesen EDE összetört asztalkájának maradványai lettek beépítve.

A pacsker már megér húszezer Huf-ot

hiszti 2008.10.03. 23:02:37

Ez remek összeállítás volt. Jót röhögtem.

chevyfan 2008.10.04. 15:57:34

" ColT 2008.10.03. 10:44:11
Sör magában jó. Pina magában jó. Akkor a kettő együtt miért nem? :)"

Húsleveses töltöttkáposzta, sajtleveses mákosguba stb...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.04. 22:41:44

exaposom nehanyhszor osszeontotte a levest a masodikkal
"ugyis egy helyre megy"
amugy mi is sorozunk Maryvel
elotte
meg utana
neha kozben

Hajlé Szelasszié (törölt) 2008.10.08. 00:18:43

Megnézném a werkfilmet, hogy oldották meg, hogy a csaj ilyen gyoran repült azzal a tünci pink úszógumival. Motorcsónakkal húzatták-e, vagy Ede leugrott a vitorlásával-e???
Ennél a reklámmál kit érdekel a sör? Asse tudom melyiket reklámozza de már huszadszorra röhögöm magam tőle halálra!
süti beállítások módosítása