Tékozló Homár

Trükkös moziakció a Westendben

2008.10.14. 14:24 | szily | komment

Bevallom őszintén, hogy az alábbi sztoriban az hökkentett meg legjobban, hogy olvasónk, mtoma és csaja az egy éves járási évfordulójukon minden megvásárolt jegyet eltettek emlékbe. A laza tízlábúakra nem jellemző a dátumfetisizmus, azt viszont jól tudja a fajtánk, hogy aki kuponos akcióban részt vesz, az sajnos nem sikeres ember. Illusztráció alant.

Egy esetet szeretnék megosztani az olvasókkal, ami elég tanulsággal szolgált számunkra és hűen tükrözi a kereskedelemben és vendéglátásban felbukkanó akciós ajánlatokat. 2008.10.11-én szombaton ünnepeltük barátnőmmel az 1 éves évfordulónkat. Sok helyen voltunk mindenhol eltettünk valamit emlékbe (jegyet, prospektust, stb.).Késő délután moziba mentünk a Westendbe. A 2 jegy mellé kaptunk 2 kupont is, amire az volt írva, hogy az 1. emeleti T.G.I. Friday's amerikai étteremben 500 ft-ot ér. Nem szoktunk általában mindenféle akciós ajánlatnak bedőlni, de úgy gondoltuk mozi után megiszunk valamit, amire beválthatjuk majd a kuponokat.

Meg is kerestük a helyet mozi után, de már a bejáratnál "kedves" tábla fogadott, ami jelezte, hogy aki kupont akar beváltani, annak kupononként legalább 1000 Ft-ot kell fogyasztani. Elkértük az egyik alkalmazottól, az itallapot, hogy megnézzük mit is tudnánk inni. Természetesen az italok 990 Ft-ba kerültek, tehát 2 ital 1980 ft lett volna, igy 20 Ft-ért kellett volna keresni valamit, amit persze, hogy nem lehet, mert a legolcsóbb mini süti is 390 ft. Ezen negativ felfedezések után mégis úgy döntöttünk, hogy beülünk. Rendeltünk is 2 italt és egy sütit. Végülis  2670 Ft lett a végösszeg, amiből lejött volna a 2-szer 500 Ft-os kupon értéke.

Elfogyasztottuk a rendelést, hívtuk a pincért és kértük a számlát. Mielőtt elment volna mondtam neki, hogy majd kupont is szeretnénk felhasználni a fizetésre. Erre ő elkérte tőlünk a kupont és elment. Kis idő múlva visszajött és elkérte a mozijegyet is. Erre mi mondtuk, hogy odaadjuk a mozijegyet, de szeretnénk megtartani, ezért kérjük vissza, akár a hátuljára is pecsételhetnek, hogy ne lehessen újra felhasználni, de szükségünk van a jegyre, mert emlék. Még szerencse, hogy elraktuk a jegyet emlékbe, mert egyébként a film vége után kidobtuk volna. Meg is jegyeztük, hogy nem volt sehol írva, hogy a jegy is kell. Erre az volt a válasz, hogy ők szóltak a mozi pénztárába, hogy a pénztárosok mondják, hogy a kuponhoz a jegy is kell. Azt azért nem értem miért a mozipénztáros feladata egy étterem akciójáról tájékoztatni a mozilátogatót?

Ezután elment a pincér a jegyekkel és kuponokkal, de kis idő múlva megint jött, ekkor már rossz hírrel, ugyanis nem adhatja vissza a jegyet. Na ez eléggé felháborított, és azt mondtuk, hogy akkor kifizetjük készpénzben, mert a jegyet nem adjuk, mire megint elment. Ezután már nem ő jött vissza, hanem egy fiatal nő, aki az étterem menedzsereként mutatkozott be. Már azt hittük a problémát jön megoldani, de legnagyobb megdöbbenésünkre azt kezdte el mondani, hogy a weboldalukon kellene kitöltenünk valami kérdőívet. Na itt elszakadt a cérna, és megmondtuk neki, hogy nem töltünk ki semmit, sőt fel vagyunk háborodva azon, amit művelnek ezzel a kupon akciónak álcázott lehúzással. Senki nem mondta nekünk, hogy a jegy is kell, miért nem tudják lefénymásolni a jegyet, és minek van a kupon, ha végülis a jegy a fontos. Erre ő elkezdte mutogatni az asztalon levő kicsi reklámtáblájukat, hogy azon ott van, hogy a jeggyel érvényes a kupon és elviharzott ott hagyva a számlát. Mi odatettük a pénzt, de távozás előtt még elolvastam ezt a reklámtáblát. Az első mondta így kezdődött: "Mutasd fel a mozijegyed" és 500 ft kedvezményt kapsz stb. Erre kihívattuk a "menedzsert" és megpróbáltuk elmagyarázni neki, hogy mi a különbség a mutasd fel és az add át között, és javasoltuk nekik, hogy javitsák át a táblát a hasonló félreértések elkerülése végett.


Láthatóan nem fogta fel a "tapasztalt menedzser kisasszony", ellenben próbálta elmagyarázni nekünk, hogy a kettő tulajdonképpen ugyanazt jelenti. Na erre otthagytuk, mert olyannal nem érdemes vitatkozni, aki ennyire ragaszkodik a saját hülyeségéhez. Valószínüleg a "menedzser hölgy" a BKV ellenőrnek is odaadja a bérletét, amikor azt kéri tőle, hogy mutassa fel. Erre csak Besenyő István örök érvényű szavait tudom leírni: "NOOOOOORMÁÁÁÁÁLIS?"
Gondolom a kis táblán még mindig ugyanaz a felirat. Viszont felmerült bennünk, hogy ez nem szándékos megtévesztés-e, mert nem tartott volna semmeddig rányomtatni a kuponra, hogy csak a jeggyel érvényes. Ráadásul már a bejáratnál, amikor érdeklődtünk, akkor sem mondta a pincér, hogy a jegy is nálunk van ugye, ő csak az 1000 ft-os fogyasztásról beszélt. Bár a másik pincér bizonytalankodásából is az derül ki, hogy szerintem nekik sincs fogalmuk, hogy működik ez a kuponrendszer. A mozijegyre is csak az van írva, hogy az előadás végéig tartsuk meg. Nem tudom hány ilyen eset lehetett, amikor valaki hasonló szituációba került itt, mert eldobta a jegyét? Az árképzés is biztos nem véletlenül van így kitalálva, hogy 20 ft miatt minimum 200-300 ft-ot még kell költenie az embernek, ha be akarja váltani a kupont. Nekünk mindenesetre a tanulság: örökre immunisak lettünk bármiféle akciós ajánlatnak akár csak az elolvasására is, nemhogy részt vennénk benne és másnak is csak ezt tudom tanácsolni.

Üdvözlettel:
 
 mtoma

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlulírottFentemlített 2008.10.14. 18:42:14

Én anyajegyet gyűjtök.
Mindig magammal hordom őket.
Sajnos kupon nem jár értük, de legalább nem szarok sünt'

cégalapító · http://cegalapitas.blog.hu 2008.10.14. 18:45:13

Párommal mi közös programnak tekintjük az ilyen dolgokat. Közösen játszunk ingyenes nyereményjátékokon, és Párom is szereti megőrizni emlékbe a dolgokat. Szerintem el kellett volna kérni a panaszkönyvet/vásárlók/fogyasztók könyvét, és szép kisregényt írni bele a panaszról, majd egy jegyzőkönyvet felvetetni felük az esetről és a fogyasztóvédelemhez eljuttatni.
Megérdemlik az ilyenek, akik úgy akarnak akciót csinálni, hogy minél kevesebben vehessék igénybe.

deputy sheriff 2008.10.14. 18:55:13

Bezzed en elvittem Edet tegnap a nevnapjan a Yuppie Skodammal autosmoziba, a "Broken Dohanyzoasztal" c. filmet vetitettek.

Dax 2008.10.14. 19:16:21

és hogy tetszet neki? én az "IMPORTAN QUESTIONS AND THE BLUE TAPE!!!!!!!" vittem volna

Xezs 2008.10.14. 19:17:01

De akkor nem értem, a jegy nálatok maradt? Ez esetben 1000 Ft-ot adtál két lejárt jegyért? :)

Magam_a_Mondomét! 2008.10.14. 19:18:50

Jegyesmedve. Ennyire futotta most tőlem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.14. 19:35:57

aze' igy melyen belegondolva es aterezve a problema gyokeret, hat ki a picsat erdekel 2 mozijegy
elmegyek a csajommal moziba aztan ingyen ezer forintert nem adom oda jegyet
hat akkor fizesd ki kupon nelkul
az en csajom ilyen szarragas utan ott is hagyott volna
izibe
nem megyek csaka zert inni mert kuponom van, de hamegyek es van hasznalom
ez a kulonbseg
vagy vehettel volna meg 2 mozijegyet
bar akkor megint kaptal volna kupont....
oh ez mar a vegtelen tortenet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.14. 19:45:31

az egy sutivel is galans voltal
akupont nem akartad megtartani, vagy a poharat?
itt rock coffeba meg lehet venni
kupon nincs
legkozelebb vidd kocsmaba es kerjel blokkot
hehe
lesz nemulass

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.14. 19:47:27

amugy szerintem a pincerek szetrohogtek az agyukat hatul rajtad
de ez nem baj

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.14. 19:55:34

tenyleg nem cseszegetlek de ha 1 eves evfordulo ilyen fontos erdemes komplenolni 2 mozijegyert, vagy 1000 forintert?
ettetek vona stekete sok sor utana viszkikola
mozijegy kuponnal aztan kufirc
igy meg erre fogtok emlekezni, hogy buzi volt a Fridays
nem vagy te rokona EDE-nek?

2008.10.14. 20:14:22

Te filléres huszár.... Imádtam a sztoridat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.14. 20:23:28

azt meg hozza kell fuznom ,de ez kifejezetten prajvit, hogy en kizarolag eldobahato mozijegyet hasznalok

Almatlan Jozsi 2008.10.14. 21:02:49

Amiota nem udvarolok (es nem tartjuk be az evfordulokat ilyen precizen mint a cikk panaszosa), nem igenylem a mozit. Nekem a DVD valtozat is megfelel, ki tudom varni, a film nem szalad el. Otthon sokkal kenyelmesebb a 47"-os HD tv-men megnezni, es a film utan rogton kettesben lehetunk. Na jo a TV fullentes volt, de akkor is kenyelmesebb es mindig van melle elegendo sor.

Szerintem nem kellett volna ilyen hamar lelepni es feladni, ebben a tortenetben meg sok potencial volt, es siman lehetett volna varialni az esemenyeket, pl. rendorrel kifizettetni, stb. Vegul ha kialakul egy masfel oras sztori holivudba eladni a jogokat. A film cime egyszeruen csak A F e t i s lenne, Brad Pitt jatszana a foszerepet, Tom Cruise a T.G.I Friday's mentalis pincere lenne, stb.

bekbórd! 2008.10.14. 21:09:20

Látom magam előtt, miután a posztírót egyszer elkapja a gépszíj és későn ér haza, Aranka meg közben bedurcizva szaggatja darabokra az 500 forintért hősiesen megmentett mozijegyeket...

Smile82 / Dark Lord Smileybird 2008.10.14. 21:11:24

ezt nem hiszem el... nem az a lényeg B******meg, hogy mi a mániája két embernek, és mi jelenti számukra az emléket, legyen az bármilyen kis baromság, hanem az arcátlan, mocskos, aljas, lehúzós rohadt gané multipropaganda, és ez a rohadt bürokrata hozzáállás!!! az ilyen birkák miatt lehet ebben az országban bármit megcsinálni... hihetetlen... ne a panasszal élőt b*szogassátok, hanem próbáljátok legalább az agyatokba vésni, hogy ha ilyen nyomi akciót láttok, nem kell bedőlni... bár gondolom, nektek kurvamindegy, hogy mennyivel húznak le, mert olyan rohadtul el vagytok eresztve... ja, és ez nem csak az akciókra érvényes, hanem csak egy általános vásárlás közben is lerántanak a multik, mert ugye rossz árcédula, stb..(tisztelet a kivételnek)

Almatlan Jozsi 2008.10.14. 21:20:31

Smiley,

Hidd el mindenki megerti oket. Minekunk is rosszul esik amikor nem valtjak be a kuponjainkat. Csak vicceskednek itt a hozzaszolok, mert igy kellemesebben telik az ido a munkahelyen, de amugy riszpekt a panaszosnak es legkozelebb azert irjanak be a panaszkonyvbe, mert anelkul biztos csak fotosopp.

Keep smiling!

Smile82 / Dark Lord Smileybird 2008.10.14. 21:30:13

Almatlan Jozsi 2008.10.14. 21:20:31

értem én a viccet, meg a szarkasztikus hozzászólásokat cimbora:) de van egy pár kretén, akik nem egy posztban rendszeresen el kezdik a panasszal élőt csesztetni mindenféle hülyeséggel, és elsiklanak a lényeg fölött.. egyszerűen ezekez az embereket vagyok képtelen megérteni, és most borult ki a bili:) persze majd kapom én a savat, hogy biztos én is náci vagyok, meg kommunista is, meg satöbbi:D

bekbórd! 2008.10.14. 21:30:48

Itt lent minálunk mindenki ismer mindenkit, ezér a kocsmáros nem meri megcsinálni, hogy meghírdet mondjuk egy ingyenszódás akciót, azt utána meg mindenféle kifogásokkal mégis felszámolja.

hiszti 2008.10.14. 21:34:27

a kölköm összegyűjtött évfordulós/vagy nem évfordulós gyűjtögetett sz@rjait negyedévente kidobom a kukába. Fel sem tűnik neki. Pedig minden darabja FONTOS!
ennyit a bespájzolt fecnikről:)

Smile82 / Dark Lord Smileybird 2008.10.14. 21:38:58

nem sok kommentet olvastam, az igaz, de már az elején is azzal kezdett el foglalkozni pár ember, hogy "milyen hülyék ezek, hogy gyűjtik a jegyet, mert ez egy emlék" és ilyenek... ez bosszant engem.. (persze nem mindenki, hangsúlyozom ismét);)

Dax 2008.10.14. 22:08:45

Az én barátnőm is gyüjti a jegyeket, ő is rinyált volna ha nem kapjuk meg utána, és sztem is lehuzás ez amit a postoló megírt és teljesen igaza volt. De az is igaz hogy diákmunkából viszem el moziba a nőmet (20 évesen talán csak félig nem sikeres egyetem mellet) és a nőm is első fius 18 éves (és gój (én is)). Lehet full-time jobbal leszartam volna a kuponokat.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.10.14. 23:33:37

@Smile82 : Ja és még a fogsorod is rendezetlen és büdös a szád.

s.o.v.i.e.t 2008.10.14. 23:54:50

evolúció:

1 év - kupon- minusz 1000,
3 év - 5% önerő - +18 lóerő
5 év - szocpol - +2 szoba
15 év - jelzáloghitel - +7 gurbli
17 év - állami garancia - világgazdasági válság.

kolbász józsi 2008.10.15. 00:09:19

...a moziban a pénztáros azt mondta hámhúsz lesz a jegy. megnéztük a filmet, jót nevettünk, beültünk egy italra, kupont beváltani, kicsit veszekedtünk, félreértettünk, mire a végén a pincér kinyögte az árat: HÁMHÚSZ! na akkor mondtam neki takarodj innen büdös szörnye!:)))) Bocs, csak arról jutott eszembe, hogy a pap majd egy 1000-est fog kérni :)))

Arikel · http://hogyanfu.blog.hu/ 2008.10.15. 00:15:31

Mi is gyűjtöttük 5 éven át egy dobozkába a jegyeket meg hasonló emlékeket. Mikor nemrég költöztem elfele, nagyon jók voltak arra, hogy erős szuicid gondolatokat vessenek fel bennem és hajszálon múlt, hogy a dobozkából nem lett panel-tábortűz a parketta közepén. Ilyen ez a romantikus lelkület :)

DEGEC 2008.10.15. 00:26:43

ha nektek évfordulón nem volt jobb dolgotok vazze, mint moziba menni....

lúzerek...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.15. 01:58:22

smile82
itt semi nem tortent csak egy 1000 forintos kedvezmenyhez elkertek a hasznalt mozijegeyt
ne ertem mi a habrgas targya
ha nem akarja igenybe venni hat ne vegye, ha akarja akkor nem fogjak a mozijegyet nezegetni 35 ev mulva
mi a problema?

logoff 2008.10.15. 08:23:24

vszeg a kedves személyzet eltette a kuponokat és jegyeket, és nyilván végül a maga számára fordította az ezer forintot (értsd: kivették a kasszából)
megj.1.: sose legyen nekik több
megj.2.: ha nem adnak rá kedvezményt, vissza kell kérni a kupont, vagy b-verzió, ha már otthagytak a számlával, akkor szépen elsétálni nulla fizetéssel.
Tudom, hogy az évfordulóján az ember nem akar a pincérekkel harcolni (de akkor érdemesebb a kuponozást is más alkalomra tartogatni).

Degec · http://diszallat.blog.hu 2008.10.15. 08:49:06

milyen degec vagy te öcsém??

bekbórd! 2008.10.15. 08:54:39

Én a fiú helyébe kinyomtatnám az összes kommentet, és eltenném emlékbe :D . Ez legalább olyan "romi", mint évfordulón kuponozni.

(Mindig úgy olvasom a címet, hogy "Trükkös mozaikszó".)

Mnofőnix 2008.10.15. 09:01:35

A DM-es pontgyüjtögető akció megéri egy kisgyerekes családnak, amelyik hetente 2szer megy pelenkát (+popsitörlőt, egy rakás krémet ...) venni. Ha már amúgy is meg kell venni ezeket a dolgokat, akkor hasznos dolog, ha minden harmadik-negyedik vásárlásnál adnak egy kis kedvezményt.
De ha a gyerek kinövi az állandó pelenkacserélgetős korszakot, akkor már nem nagyon éri meg.

neet 2008.10.15. 09:02:39

1. Romi :DD))))
2. Jegyespár :D)))))
3. Ingyen bármit? Naivitás, de olyan aranyos, őket még nem mérgezte meg a társadalom, még hisznek. :D))))
4. Egyedül a tescos kóstolók vannak ingyen, amikor pl bailey's kóstoló van, és nem én vezetek, kimondottan jó a tesco.:D

De a legfontosabb: NE RAGASZKODJATOK TÁRGYAKHOZ!!!! A lányom még nincs 4, de már most tanítgatom neki. Néha látványosan kidobálunk 3-4 zacskó csetrest. NE A TÁRGYAKHOZ ragaszkodj, hanem a barátaidhoz, családodhoz, egészségedhez. Ha a tárgyakat nem tudod elengedni, beteg leszel, és ez nem vicc.

Az összes kuponakció baromság, van, aki még nem tudja? A múltkori tescos kupon is, vazze, 60000 HUF elköltése után nyertél 1000 HUFot, na, mekkora biznisz? A kesiőr meg csodálkozik, miért nem kérem a 100 HUFos kupont. Amit ráadásul csak megadott intervallumokban lehet felhasználni, és épp akkor sose mentem tescoba, de ez már mörfi.

neet

egggyüttműködő partner 2008.10.15. 09:05:35

parkolójegyhez is kell mozijegy!
miért nem volt a posztban!
mozijegy fénymásolatát szódával töltött kotonba, bekeretezve a falra!

neet 2008.10.15. 09:05:45

Ja, az intersparos kupon jó még. Elköltesz soktízezer HUFot, és a végén jó, ha kapsz egy merő- vagy fagyiskanalat. Ami lehet szép, de a lepukkant konyhában nem mutat.
(Amúgy enyém nem lepukkant, de van pár ereklye, amit még a déditől kaptam. Azt megtartani viszont nem beteges, mert ezerszer jobb minőségű, mint a mai gagyi lábasok, és azért, mert dédi is főzött bennük. :) )
neet

egggyüttműködő partner 2008.10.15. 09:13:04

nagyinak volt Peugeot kávédarálója!
meccsen is lehet vele kerepelni!
kuponvágok vele akárkit!

bekbórd! 2008.10.15. 09:39:58

Ráckevén a strandon a belépőjegyért cserébe ingyen kapod a fokhagymát a frissen melegített lángoschra. Ott már csak megegyeznék az asszonnyal, hogy egyet váltsunk be, majd átkenjük a cuccot a másik langallóra is, és egy jegy meg mehet a szívecskés dobozkába!

mtoma 2008.10.15. 09:48:45

Nagyon "szórakoztató" volt olvasni a hozzászólásokat.
Néhány kiegészités:
- nem raktuk el a kotont
- nem vagyunk jegyespár, nem volt lánykérés
- nem csak moziban voltunk
- a jegy mellé adták a kupont(gyk: egy másik papirdarab volt), ezért nem értettük, hogy miért kell a jegy is
- kifizettük az egészet és visszakaptuk a jegyet, és most örülünk
- a lényeg az lett volna, hogy ez a kuponos akció is átverés
- a más is átélhetett ilyen helyzetet arra vonatkozott, hogy ha eldobod a jegyed, akkor sem érvényes a kupon, nem kell jegyfetisisztának lenni.
Azért biztató az az 1-2 hozzászólás, akik felfogták a lényegét az irásnak, van még remény.
Szép napot jó kommentezést!

bekbórd! 2008.10.15. 10:12:30

Szerintem azért kérik a jegyet, mert
1.) Félnek, h olyanok is igénybe veszik a kedvezményt, akik nem voltak moziba, csak kiszedték a kukából a kupont
vagy
2.) ahogy már vki írta, csak a pincérek trükköznek, h a kupon náluk maradjon, de az ötszázast is bekaszálják.
A másodikat ne a plázába ünnepeljétek!

mtoma 2008.10.15. 10:17:10

bekbórd:
1. Akkor meddig tart ráirni a kuponra, vagy kiirni a táblára a bejáratnál?
Az asztalon levő reklámtáblán is az volt, hogy mutasd fel a jegyet, nem az, hogy add oda.
2. Ezen valahogy nem tudok meglepődni, ha igy van.
Nem itt ünnepeltük az évfordulót, a mozi csak az egyik része volt.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.15. 11:02:25

mtoma 2008.10.15. 09:48:45

figyi, mindenki levágta mi a problémátok...csak éppen a helyzet komolyságát nem bírtuk felfogni...nem jött át...ekkora levelet írni 2 kupon miatt azért elég nagy merevségre vall...bár tévedhetek...azonban a világon ennél sokal de sokkal nagyobb problémák vannak...a homár is csak azért teszi be az ilyen posztokat...hogy legyen min röhögni és beinduljon az emberek beteg agya...szerinted ők nem röhögtek? hmm? nem azért lettél poszt, mert a 21. század legnagyobb csalására jöttél rá!az emberkék a homáron meg rárepülnek az ilyen piti problémákra...szerintem ebben semmi rossz nincs...sőt...rommá röhögtem magam a sok kommenten...ha így nézed ezzel is elértél valamit...

brand_boy 2008.10.15. 11:56:47

Sokan előadják magukat, és a posztolón élcelődnek, amikor nyilván nem lenne kismillió ilyen kuponos akció, ha nem használnánk mindannyian őket.
Vsznüleg bekbórd megfejtése a helyes:
Sajnos mi egy ilyen trükkös ország vagyunk, trükkös emberekkel, és ezért kellenek mégtrükösebb jogi-, és egyéb szabályok, még egy ilyen kupon akciónál is.
Bár ez akkor sem menti föl az éttermet, mert ugyan mitől nehezebb kiírni azt, hogy "a kupon a jeggyel együtt érvényes, és kerül beváltásra", mintha mást írnának ?

kicsilara 2008.10.15. 12:15:34

Westend minden szintjéről WC papirt vittetek-e haza?esetleg pattogatott kukorica tartózacskótokat? vagy az üdítős poharat...apáám röhej min akadsz fenn... komolyan. Csak nem a 08. sor 10 és 11. székre szóltak a jegyek hogy így ragaszkodsz hozzá?

Nem vagy sikeres....
Te kötekedni azt nagyon tudsz.

mtoma 2008.10.15. 12:41:31

tük vagytok parasztok:
Örülök, hogy ilyen sok embert megnevettettem, és annak is, hogy te ilyen okos vagy. Ne haragudj, hogy történt velem egy eset, és másoknak okulásul beirtam, hogy más esetleg ne járjon igy, mert eldobta a mozijegyét és nem azért, mert azt gondolnám, hogy az évszázad csalására jöttem rá.
Elnézést, hogy fárasztottam a szemed, amikor el kellett olvasnod a hosszú posztomat. Bár lehet, hogy te olyan okos vagy, hogy neked felolvassák.
Na mindegy azért elég tanulságos a hozzászólásokat is elolvasni jól jellemez embereket.

Kicsilara: Az se vall valami sikeres
emberre, aki még mindig a "nem vagy sikeres"-t használja, mint jópofa hozzászólás. A többi mondatodhoz no comment, hallgass borosbocskort.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.15. 13:42:34

mtoma 2008.10.15. 12:41:31

nem vok okosch, csak egyszerű parasztgyerök. azt viszont jó tudni, hogy vannak emberek akinek ilyesmire van idejük és ez a legnagyobb gondjuk...szerencsés vagy ebben a szerencsétlen világban...mindenki szív...neked meg nem fogadnak el kupont mikor majdnem 3000HUF-ot adnál ki egy italért meg egy sütiért....valaki ebből egész héten megebédel...és nem sír! nem fárasztottad a szemem, sőt hasizmoztam egy kicsit, mert mondom RÖHÖGTEM! jó volt olvasni....:) csak az a nagy különbség, hogy veled, vagy rajtad nevetnek az emberek....de akinek így bejött az élet...az persze nem érti meg ha a problémáját a többi normális ember nem tartja akkora becsben...

Dax 2008.10.15. 17:29:26

Nem tom mi itt a gond, én is szarrágó vaok és lehet hogy én is ugyanezt megírtam volna a homárnak... igazából mozijegy fetisiszta vagyok a párommal (és asszexuálisok)

Xezs 2008.10.15. 19:21:22

És még visszajön magyarázkodni, istenem, mit vétett az emberiség?

A kotont nem elrakni meg atomnagy prosztóság, az én barátnőm már rég kidobott volna ha nem teszem el mindet.

mtoma 2008.10.16. 07:51:22

Xezs:
szerintem még forgasd egy kicsit az értelmező kéziszótárt. Az elmagyarázni (tudod gyengébbek kedvéért) és a magyarázkodni közötti különbséget talán megérted.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 08:40:45

mtoma 2008.10.16. 07:51:22

miért harcolsz? tapasztalatok szerint innen már csak lelefelé vezet az út. eddig bárki aki poszt lett és kommentelni kezdett a végére felb*szta az ideg.

ezt jegyezd meg : "a hülyékkel nem érdemes vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal"

gondoltam szólok...

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 09:10:39

aztán, hogy persze ki a hülye ez megint nézőpont kérdése! Szerinted én(mi), szerintem te…ezzen lehetne vitatkozni sokáig…megegyezés nem lenne. Ilyenkor jön az, hogy próbáljuk a többieket is győzködni….szerintetek ki a hülye? A végére lesz mondjuk 60/40%, azonban aki kevesebb százalékot kap akkor sem fogja belátni, tehát továbbra is a másik a hülye…így megy ez a kocsmában nap mint nap….néha verekedés is van, de néha a kocsmárosné csap a pultra, hogy jóvanmánhát eléglegyen, hogy issza meg! A lényeg az egészben : te elmeséltél egy történetet valaki veled van valaki ellened….100% soha nem lesz, széllel szemben meg nem érdemes pisálni…a másik nagy idézet „aki szarral hadakozik szaros lészen maga is“ így megy ez a kocsmában és ezt kiterjesztve a mi kis hazánkra….már engedtessék meg nekem, hogy ne érezzem át a te a súlyos problémádat és megírjam a véleményem….ezt nyomtasd ki kereteztesd be és tedd el a mozi jegy mellé.

mtoma 2008.10.16. 09:51:23

Nem vagyok ideges, maximum elkeseritőnek érzem, ahogy az emberek reagálnak, és nem arra gondolok, hogy mindenkinek egyet kellene értenie velem, vagy akár sajnálnia. Egyáltalán nem erről szólt az egész. Csak lehet szinvonalasan is ellenvéleményt kifejezni, vagy akár poénkodni, de úgy látszik nem sokat olvasom a homáron levő kommenteket, mert akkor tudtam volna, hogy itt általában, aki segitő szándékkal ir egy posztot, arra csak alacsony szinvonalú poénkodás a vége.
Amúgy szerintem nem hülyéztelek le sem téged, sem senki mást. Elfogadom, hogy vannak érzelmileg sivár életet élők, akik azzal áltatják magukat, hogy milyen fasza poénos gyerekek. Remélhetőleg egyszer kinővik ezt. Addig is a homár megfelelő terep nekik arra, hogy kiélhessék az ilyen irányú vágyaikat és tovább áltassák magukat.
Részemről ennyi volt, ha segitettem valakinek a sztorimmal, akkor örülök, akik meg röhögtek rajta, azok keressenek újabb célpontot és jó röhögést nekik.
Hülyékkel nem volt és nem is lesz célom harcolni.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 10:05:13

csak tudod az életben ennél sokkal de sokkal nagyobb problémák vannak amivel ezek a kis sivár életet élő embereknek szembe kell nézni...ők már megedződtek és ilyenen amin a te naivságod fennakadt ők már csak jót nevetnek...tudod mosolyogj a világra és vissza nevet rád...de ha itt elakadsz...akkor nemtudom mi lesz veled...az élet ennél bonyolultabb és még sok sok ilyen pofáraesés fog történni (bár kívánom, hogy ne) de mindenre nem lehet posztot írni...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 11:14:30

nem is az a baj hogy kis problema vagy nem hanem nem problema
mint emlitettem a mozi valoszinu fizeti mondjuk a felet a sutinek, de ehhez be kell nyujtani a jegyet
ezert elkerik
most ha valaki hasznalt ozijegyert kap 1000 forint erteku piat es komplenol az nalam gaz
most azon zelni hogy felmutassam a jegyet vagy odaadjam
hat na...
sajat esteteket basztatok el kicsit asszem ilyen baromsagon
ez maganvelemeny volt
sorry

mtoma 2008.10.16. 11:40:15

hagyma:
Ez már tuti az utolsó.
Az a gáz, hogy nem érted, hogy mi a lényeg. Az, hogy csak a fizetésnél derül ki, hogy kell a mozijegy, addig senki nem mondja, nem irja ki a bejárathoz és szerencsétlen hülye, aki beugrik ebbe az akcióba, és mozi után eldobja a jegyét, és van olyan hülye, hogy beül tudva, hogy mennyit kell fogyasztani, nem hogy nem kap kedvezményt, hanem jól lehúzzák.
Ennyi, de nem hiszem, hogy ez nem derült ki a posztból. Na jóccakát!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 11:48:54

mtoma 2008.10.16. 11:40:15

kell a mozijegy is ennyi! a pénztáros nem mondta a moziban! itt a probléma, nem az étterem a hibás! nálatok meg ott volt a jegy is meg a kupon is...oszt mégse...még mindig nemértem a problémádat...jah kell a jegy...aha...így mindent értünk. igazatok volt...teljes mértékben...köszönjük, hogy erre felhívtad a figyelmét a kisembereknek, egyébként az ilyen magunkfajta kisembernek a 1000huffos pija is mán lehúzás...:) az tod mennyi fröccs ingyé szódával...a probléma ott van, hogy értelmes ember oda be sem megy, akimeg bemegy mer mit neki 1000 HUF egy löttyért az meg pampog a végén! fura ez a világ!

kicsilara 2008.10.16. 12:33:14

Kedves mtoma!

Ha nem bírod a negatív kritikát, akkor kérlek ne küldj be semmit. ez ennyi. Tudom hogy mindenkinek a maga problémája a legnagyobb, de akkor is ez elég gáz. Hogy az évfordulótokon képesek voltatok elbaszni az estéteket azért mert nektek kellett az a mozijegy.
Szerintem a legnagyobb, legszebb emlékek nem holmi fecniken lapulnak hanem a szívetekben. És azt soha el nem veszi tőletek senki. Ennek tudatában adtam volna oda a jegyeket, elfogyasztottam volna az italt, és romantikusan kettesben otthon befejeztem volna az estét.
Részemről ennyi.

bekbórd! 2008.10.16. 13:20:42

Most már tuti, hogy kib***nám azokat a jegyeket, hiszen mi jutna róluk eszembe pár év múlva:
egyedik évfordulónkon lehúztak a vesztendbe, miután ezt megírtam egy blogra, ott még hülyét is csináltak belőlem...
:D

Dax 2008.10.16. 14:39:07

Megkérdeztem anyámat, és ő őszíntén azt felelte hogy poénos fasza gyerek vagyok!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:14:50

jovan mtoma
en tenyleg romantikus alkat vagyok
meg hajlamos vagyok baromsagokert komplenolni, foleg ha iszom valami sort
aszontad az OK hogy fel kell mutatni, az le van irva valahol, csak odaadni nem akartatok
ez elvi kerdes volt, erzem
en tenyleg nem tamadok
rohogni az egeszen es ha kell a mozijegy fizetni ha nem akkor kuponolni

Xezs 2008.10.16. 19:37:07

Ahaha, és a posztíró még megpróbál intellektuálisan felsőbbrendűnek tűnni :) Tuti bölcsész.

fluxuskondenzátorgenerátorékszíjfeszítőgörgő (törö 2008.10.17. 09:16:09

Aki sz@rrágó, az nem menjen a T.G.I. Friday's-ba bazzeg. Jóhogynemmá kuponnal viszed a csajodat a Hiltonba vacsorázni. :-O Fú, de nem szeretem az ilyeneket... És még paláverezik is 1000 kib@szott forinté, meg 2 használt mozijegyé. Nevetséges. Inkább én kérdezem: Nooooormáááális?! Pfff...

mihalytoth · http://www.kerkom.hu/ 2008.10.17. 10:05:13

Kedves Szily László!

A TGI Friday's éttermek marketingeseként ezúton is köszönjük Önnek, hogy felhívta a figyelmet akciónkra, melyben a WestEnd mozi látogatóinak 500Ft-ot jóváírunk a fogyasztásából 1000 Ft-os minimum fogyasztás esetén.

Különös tekintettel arra, hogy az ön munkássága a neten 2198 saját post és 150 hozzászólás, melyek nagyobb hányada inkább negatív hangvételű, megvizsgáltuk az Ön által kritikával illetett folyamatot.

A kuponra valóban feltüntethetnénk az akció minden részletét, de ez csupán technikailag lehetetlen, ezért szerepel rajta a "Részletek az étteremben".

A mozijegy értéke a filmlátogatást követően eddigi meggyőződésünk szerint nulla, ezért nem probléma, ha a "felmutatja" egyben "beszedjük" is. Természetesen kollégánknak célszerű lett volna a jegy másolatát eltennie elszámolási célból, és a romantikus okokból értékessé vált jegyet Önöknek visszaszolgáltatni. Számára újszerű helyzet volt ez, most igyekszünk ezt a hibát javítani:

Mivel eltároljuk ezeket a jegyeket, ezért az Önnek fontos darabok sem vesztek el. Ha megírja nekem, hogy mely két jegy (nap, óra, esetleg ülés vagy terem) ami Önnek fontos, akkor haladéktalanul kikeresem és eljuttatom Önnek.

Meggyőződésünk, hogy az akció kommunikációja során a tájékoztatási kötelezettségünket teljesítjük.

Az akciót a napi 30-40 kuponnal és mozijeggyel érkező vendégünk folyamatosan pozitívan igazolja vissza, így sikerét ezen mérjük le.

Zárásként pedig engedje meg, hogy meghívjam minden éttermünkbe, kritikus szemléletű látogatásai hozzá fognak járulni emberek által működtetett rendszereink javításához.

A keresett mozijegy adatait ide küldje:
mihalytoth@csi-eu.net

Üdvözlettel:

Tóth Mihály
KERKOM | a Rosinter éttermek kommunikációs partnere

É2I 2008.10.17. 11:14:41

Korrekt, csak van két probléma Szily csak kirakta, nem ő a poszt szerzője (ha jól tudom). Attól persze meghívhatják.
A másik; a poszt írója leírta hogy kifizették a teljes összeget, és hazavitték a mozijegyet.

Azért nekem kicsit furcsa, hogy a "csak a mozijeggyel együtt érvényes" nem fért rá a kuponra. Bár lehet olyan kicsi, nem láttam.

havajj 2008.10.17. 11:33:45

látod Szily, és még te vagy a hüle :)))
és különben is negatív hangvételűek a posztjaid! :D

Mihály, ez mind a te blogod?
webvizio.blog.hu/
Mondjuk nem csodálkozom, hogy az egyetlen poszt egy hirdetés, miután a hozzászólásaid nagyrésze is az. Mér nem az expresszben hirdecc, vazze? Ez így elég gáz, csak égeted az ügyfeleidet.

kicsilara 2008.10.17. 11:53:31

kedves Tóth Mihály!

Szerintem elég érdekes marketing vizsgálatokat végeztek ugyanis sem a poszt, sem a vélemények nem az Önök étterme ellen irányulnak. Marketing szemszögből nézve reklámot kapott, mert szerintem ha vki most moziba szeretne menni a Westendbe megy mert ott kap 1 kupont amit beválthat Önöknél. Ebben nem hiszem hogy bármi negatívum lenne. ez egy ingyen reklám volt önöknek.

Negatív kritikát a posztot beküldő mtoma kapta akinek legnagyobb bánata a mai gazdasági válságos világban, hogy az évfordulón fecniket gyűjtenek és önök megfosztották ettől.

Csak ismételni tudom magam: az igaz emlékek a szívünkben élnek,nem fecnkire irva azokat soha senki el nem veszi tőlünk!

A posztoló nevében is köszönöm a korrekt hozzáálásukat az ügyhöz. Remélem a közeljövőben is ilyen segítőkészek lesznek a vásárlóik felé!

Köszönöm.

bekbórd! 2008.10.17. 13:09:43

Tóth Mihály nem olvasta valami nagy odafigyeléssel a posztot, de teljesen korrektül áll a dologhoz. Ha Ede is így reagált volna, nem tartana lassan 5000-nél, igaz, ő azért jelentős hátránnyal indult :)

Hebelebebele 2008.10.17. 18:27:22

Kedves hozzászóló úriemberek!

Jókat nevettem a véleményeken és igen mtoma, itt vannak poénos emberkék akiktől szívesen olvasom a baromságokat! Szórakoztatja az én bomlott és szegényes lelkivilágomat!

pl ezen nevettem a legnagyobbat:
2008.10.16. 13:20:42

ide lyutottam! ide lyutottál te is! Ide lyutott az ország is!

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.17. 19:18:04

a kuponon sem volt rajta hogy jeggyel együtt érvényes és gondolom az sem hogy minimum 1000ft-ot kell fogyasztani.Mivel nem volt ráirva nem tájékozodhatott a vendég, simán megbassza a fogyasztóvédelem az üzletet.Be kell szolni hetente az ÁNTSZ-hez is és akkor lehet a köcsög kuponbrokereken röhögni.Szálltak már rá úgy üzletere hogy többet volt bezárva mint nyitva....

bekbórd! 2008.10.17. 20:17:15

Tóth Mihály erre ezt írta a kommentjében:
"A kuponra valóban feltüntethetnénk az akció minden részletét, de ez csupán technikailag lehetetlen, ezért szerepel rajta a "Részletek az étteremben"."
Így sztem már nem b***ogathatja a fogyasztóvédelem. Azt, hogy tényleg nem fért volna-e ki, nem tudom, nem láttam a kupont.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.18. 04:29:11

en egyszer akartam dugni kuponert
a qrwa nem fogadta el, aszonta hozzam a mozijegyet is
ezert aztan elvettem Maryt
azota kozosen kuponzunk

bekbórd! 2008.10.18. 11:41:07

mtoma is jobban jár, ha elveszi a lányt, azt' ő majd kever neki olllyan fröccsöt az esti filmhez, amit még egy oridzsi érdi buszjegyért se kapnának meg!

Xezs 2008.10.18. 12:19:18

Azert remelem hogy ez a balfasz nem mutogatta a nojenek ezt a homar posztot, mert ha igen akkor az o evfordulojat is elbassza. Ranez a csaj a jegyre, es nem az jut eszebe hogy milyen jo is volt, hanem az, hogy a higagyu baratja milyen balfasz modon probalta megmagyarazni onnon kicsinyesseget a nagyvilagnak.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.20. 18:17:30

Azért az nem úgy müködik hogy részletek az üzletben...
Még a reklámban is be kell mondani hogy az ajánlat nem teljeskörü érdeklődjön a helyszinen.
Egyébként a kuponra mindig rá szokták irni ha valamivel együtt érvényes kizárolag.Ha nincs rajta simán lehet fogyasztóvédelemezni.Egyébként én nem kuponoztam volna mikor kiderült hogy dupláját kell fogyasztani.Ez olyan tipikus hülyemagyaroslehuzás :D Ha ilyet akarok megyek a szeretett teszkoba :D

bekbórd! 2008.10.21. 08:29:54

"Egyébként én nem kuponoztam volna mikor kiderült hogy dupláját kell fogyasztani.Ez olyan tipikus hülyemagyaroslehuzás :D "
Az étterem nem eü., ill. szociális okokból adja a kupont, hanem hogy a forgalmát kicsit növelje. Tehát ő nem akar senkinek sem ingyenpiát osztogatni -még szódát sem-, csak bevállal némi engedményt, hátha így többen beülnek FOGYASZTANI. /Gondolom, ennek tothmihaly sem állítja az ellenkezőjét./ Ezért én a lehúzást nem a kuponozásban keresném, hanem hogy pl. azért a 990 forintért milyen italok voltak: csak egy kóla, vagy azért komolyabb?

mtoma 2008.10.21. 11:28:23

Ha valakit érdekel. Menetközben Tóth Mihállyal is letárgyaltuk emailben a történteket, tisztáztam vele is, hogy mi volt a problémánk. Amit itt sokan nem értettek, vagy nem akarták problémának felfogni, azt ő megköszönte, hogy jeleztem, és utánanézett és állítólag (nem ellenőriztem) intézkedett ezügyben, hogy egyértelműbb legyen az akció kiirása.
Egyébként elnézést kért a félreértésért és a kollégája nem igazán rugalmas reakciójáért.
A kuponra egyébként nem volt ráirva, hogy részletek az étteremben, amit jeleztem is felé, ő ezt megköszönte.
Az árakról:
990 Ft-ért pl. kapsz egy pohár banán shake-et. Gépi üdítőt (szerintem a gépi üdítükhöz képest is elég vízízűt) 590 Ft-ért kapsz, ezért akárhányszor utántöltik. Koktélok kb. 1500-tól. Mini süti 390, nagyobb verzió 590. Ennyire emlékszem az étlapról.
Konkrétan a lehúzás jelen esetben az volt, hogy ha a bejárathoz legalább kiirják, hogy csak jeggyel érvényes a kupon, akkor be sem ülünk. Aztán, hogy ez szándékosan nem iródott ki, vagy csak lustaság, azt csak az tudja, aki nem irta ki.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.21. 12:47:23

mtoma
en sose szoktam ilyet leirni, de most kenysxzert erzek
vizsgald felul az eketviteked

mtoma 2008.10.21. 13:07:28

Milyen életvitelemet? Komolyan ebből az 1 posztból és a hozzászólásokból tudod milyen az életvitelem, amin változtatni kellene? Igazán megoszthatnád velem, mert nagyon kiváncsi vagyok rá.

kicsilara 2008.10.21. 14:54:02

mtoma, azt is lebeszélted a Tóth Mihállyal hogy tolsz még 1kis ingyen reklámot az itallapjukról??

Te nem érted szerintem a hozzászólók kiadasást.

Leirom harmadjára is hátha eljut a kisagyadig:

Az igazi emlékek a szívedben vannak, azokat el nem veszi tőled/tőletek senki. Nem holmi fecnikre írva.

Elhiszem hogy hibázott az étterem de nem akkorát, hogy Homárra való legyen.
Örülök, hogy az életben ez a legnagyobb probléműd, hogy holmi mozijegyekért harcoljál.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.21. 15:14:45

mtoma
ne haragudjal ram biztos jo srac vagy
de nekem qrwara erthetetlen az en elvitelemmel, hogy 2 kibaszott hasznalt mozujegyert cirkuszolok amiertkaponek 1000 forint kedvezmenyt
dehogy meg ezekutan emileket kuldok ebben az ugyben Toth Mihalynak
hat nalam ez gaz
de ez nem jelenti azt hogy az en eletvitelem jobb, hanem hogy csak mas

mtoma 2008.10.21. 15:27:30

kicsilara most már igazán tudom mi a mottód, nem kell leirni többet, és ha nem irtad volna le, akkor is tudtam volna.
Azért azt viszont engedd már meg, hogy mindenki maga döntse el, hogy neki mi jelent emléket, akár a szivében őrzi, akár egy papirfecni.
Ha szerinted ingyenreklám az a néhány ár, amit irtam, irány, irj valami adminisztrátornak, hogy törölje ki. Igazából elég szánalmas, ahogy te is próbálsz mindenbe belekötni, ami persze pont nem a lényeg, bár elég jól szórakozok rajtad is. Légy szives ne ird, hogy ha nem birom a negativ kritikát, blabla..., mert egyáltalán nem erről van szó. Te nem érted meg még mindig, hogy ez a poszt nem neked szólt, tök feleslegesen gépeltél ilyen hatalmas okosságokat, de hát én nem mondom meg neked mit tegyél, szabad ember vagy, csak próbálok segiteni, hogy neked jobban fekvő témákban talán hasznosabb gondolatokat is tudnál másokkal megosztani.
A végeredmény szerintem inkább azt igazolja (feltéve, ha tényleg javitanak az akció reklámozásán), hogy igenis érdemes volt ide beirnom.
Persze sok mindenért lehet harcolni, mindenki maga dönti el, hogy az kis probléma, nagy probléma, nem probléma.
Bár úgy látom te (és még sokan) tényleg nem értetted a sztori lényegét, mert itt nem a mozijegy volt a lényeg, hanem a tájékoztatás hiányossága, amire fel szerettem volna hivni a figyelmet.
Nem baj az érintett (TM) szerencsére értette miről szólt a történet és ez a lényeg.

mtoma 2008.10.21. 15:34:03

hagyma: mi ebben az életvitel? Egy eset történt ennek ez lett az eredménye. Életvitelt akkor mondhatnál, ha állandóan posztokat irnék hasonló ügyekkel ide a Homárra. Amúgy szerintem ebből a posztból semmit nem fog senki leszűrni sem rólam, sem az életvitelemmel kapcsolatban. De azért vicces, ahogy teljesen ismeretlenül is megállapitja valaki, hogy én milyen vagyok szerinte.

havajj 2008.10.21. 18:57:59

én értem a lényeget mtoma
az a lényeg, hogy 1000ft helyett 500ft-ot fizettél valamiért ami 300-at se ér
de ez a te dolgod
azt is értem, hogy beírtál a homárra, mert el akarták kérni a használt mozijegyed, és ezt nem közölték előre
bár a mozijegy emlékbe eltevésétől felmerül bennem hogy buzi-e vagy
de ez is a te dolgod
aztán elkezdesz alkudozni, meg megbeszélni TM-mel? hát könyörgöm, legyél már kicsit egyenesebb
ha úgyérzed hogy kibasztak veled, akkor rendben van hogy írsz a kiskönyvbe, hommárra, bárhova, de utána mit kell "letárgyalni"? visszakapod az 1000Ftod, vagy mi? ez volt a cél?
nem értem mi tárgyalni való van ezen, az étterem kib.szott veled (mert akiben annyi rugalmasság nincs, hogy visszadjon egy használt fecnit azt így mondják), te bepanaszoltad őket, hogy okuljanak a többiek, ennyi
a banánsékjük ettől még lehet jó

amúgy ez nem tartozik ide, de sikeres ember nem jár olyan bevásárlóközpontba, ahol a parkolást, tömegnyomort, sorbanállást a mai napig nem sikerült megoldani

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.21. 23:00:15

mtoma
en azt irtam szerintem jo srac vagy
meg fiatal es romantikus
az igazsagerzeted dongeti a kapukat
csak arra gondoltam, ne huzd fel mgad ilyen szarsagon
eljel lazabban
es ha megsertettelek volna a akkor elnezest kerek

kicsilara 2008.10.22. 08:57:51

mtoma mééééég mindig nem érted a problémámat de asszem nem is fogod. Hogy jutott eszedbe ezzel elcseszni az évfordulótokat? hatalmas luzerség!
Most megérte ez őszintén????
És mellesleg ugy gondolom, hogy leírhatom a véleményemet. Ha nem tetszik ( már pedig úgy tűnik nem tetszik) akkor sajnálom. Még mindig tartom hogy nem bírod a negatív kritikát. És kérlek azt is engedd meg hogy ahhoz a poszthoz szóljak hozzá amelyikhez akarok, azt amit akarok, és akkor amikor akarok!

Remélem nem nagy kérés.KÖSZI.

kicsilara 2008.10.22. 09:05:12

még valami én értem a problémádat. Csak tul nagy dolgot csináltál belőle, és szerintem azon a napon volt sokkal sokkal fontosabb dolgod is a pároddal.Én ezen vagyok kiakadva. Hogy meg kellett játszani a menőt, és háborúzni, mert az FONTOS neked! úgy tűnik a mozijegyek fontosabbak voltak, mint az este a pároddal. mint már említettem SZERINTEM. nem hiszem hogy ezt a beszélgetést nekünk még tovább kellene húznunk.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.22. 09:50:14

kicsilara 2008.10.22. 09:05:12

nyugi ne add fel...olyan jó olvasni, ahogy vergődik a gyerek...:) szegénykém magasabb körökben él ezért nincs neki más problémája mint, hogy verje a hisztit két 1000huf-os pia miatt, amiért a végén nem kapott kedvezményt...a lényeg a lényeg....ő ráér ilyenekkel foglalkozni nincs ezzel semmi baj....meg még tárgyal is muhaha...megtárgyalja...hogy most akkor mivan....szegény TM meg szerintem bekereteztetve viszi körbe az étterem láncán a levelét mint elrettentő példa....de ő tárgyal....letárgyal....mit bammeg? két használt mozijegyet letárgyaltál?

kicsilara 2008.10.22. 10:04:59

@ tük vagytok:

:)

Na hát hagyjuk már tárgyalni szegényt. Elvégre 2azaz KETTŐ MOZIjegyről beszéünk..ebben a gazdasági válságos világban! mtoma a mozijegyek hőse! szerintem azt is ki akarja harcolni, hogy a Westend moziában ( mittoménmiaz nem járok oda, de biztos valami multikultipleksz)ingyen nézhessen nyugdíjas koráig filmeket, mert majdnem oda lett 1 mozijegye!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.22. 10:27:19

amíg mtoma meetingel, meg tárgyal meg egyeztet addig a világ meg forog tovább...jó, hogy vannak ilyen emberek a földön akik megtárgyalják a használt mozijegyek sorsát....az évezred tárgyalása....gondolom ügyvéd is volt mert úgy kerek....én meg megtárgyaltam magamban, hogy soha nem ülnék be egy 1000HUF-os piáért még ha tárgyalásról is lenne szó. inkább a fröcsi szódával oszt ott is tudok tárgyalni....lassan már túl van tárgyalva....gondolom az asszonykával is megtárgyalják majd...nem beszélgetnek tárgyalnak!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.22. 10:32:36

Tele igével ez a poszt…megnézték, eltették, bementek, ittak, fizettek, nem adták, nem kaptak, megírták, lefikázták, megszólalt, lefikázták, bedurcizott, megtárgyalták, lefikázták, kötekedik, megtárgyaljuk, ennek soha nem lesz vége…..vadász, vadász……te csak sz*pni jársz ide….

mtoma 2008.10.22. 11:17:54

Légy szives folytassátok, nagyon jól szórakozom rajtatok, ahogy elképzelitek, hogy én milyen lehetek, és mennyire távol áll a valóságtól.
Kicsilara túl gyorsan olvasol:
"de hát én NEM mondom meg neked mit tegyél, szabad ember vagy,"
De legyen a tiéd az utolsó szó.

kicsilara 2008.10.22. 11:31:39

mint mindig...! :)

Tük vagytok: remélem a szóda ingyen van a fröcsihez! :)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.22. 11:47:23

kicsilara 2008.10.22. 11:31:39

persze, az le van tárgyalva a kocsmában...!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.22. 11:48:31

mtoma 2008.10.22. 11:17:54

ez egy ilyen világ....rajtad az egész homár szórakozik...rajtunk csak te....ne szívd fel magad, mi csak viccelődünk....üljünk le és tárgyaljuk meg!

kicsilara 2008.10.22. 11:58:50

tük vagytoknál a pont! :) ez hatalmas!

havajj 2008.10.22. 13:12:58

már olyan lent van ez a posz, hogy alig találom, de látom még megy
miaz hagyma, kákattantál mtoma romantikus alkatára?
mit fog szólni mamapici? :D

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.25. 19:38:25

mtoma:,,Te nem érted meg még mindig, hogy ez a poszt nem neked szólt"

Akkor nekem szólt?Mert szerintem is faszság volt létrehozni :D Pláne hogy még mailban le is cirdeltek virtuálisan szóval tuti boldog vagy a papircetliddel.Remélem azért a papircetlit nem fekteted az ágyra mig a nődet bedugtad a fiokba az emlékek közé....Gondolkodj el rajta hogy mi a fontos vagy mérgelődj apróbb sérelmeken.Te dolgod.Csak ne lopd az emberek értékes idejét értelmetlen posztokkal :D

Ti többiek most miért vagytok kiakadva ezer forintos piján?VAn még 40ezres pia is és?Meg pezsgő amiben arany uszik és az sem éppen olcsó.Akinek kicsi a pénisze muszáj valamivel játszania a menőt :D
süti beállítások módosítása