Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet:
Bizony elért minket is a válság, és egyik kedvenc reggelimet, a krinolint, kénytelen voltam a LowEnd kategóriából a kosárba komissiózni. A közeli SPAR volt aznapi forintjaink beváltóhelye, ahol a meglepően olcsó, de elfogadható kinézetű S-BUDGET feliratú (SPAR Gazdaságos) tárgyat a SPAR csoport iránti, eddig töretlen bizalmammal vettem magamhoz. Talán nem kellett volna. Talán inkább BUDGET vajas kenyeret kellett volna ennem, BUDGET párizsival... A képek alapján a tapasztalt felhasználó azt mondaná elsőre, hogy 110 fokos vízben főztem 3 hétig, a teljes sterilitás elérése céljából, de nem. A vízbe téve, 3 perc után, kb. 40-50 foknál kipattant a burok, mint a bimbó, és másodpercek alatt kivirágzott a "krinolinusz sparikusz".
A legtapasztaltabb, OKJ vizsgával is rendelkező lecsókolbászista kutatók kedvéért elvégeztem a kísérletet bemetszett, és nem bemetszett bőrrel is (a kolbász bőrét metszettem be, ugyebár) az eredmény tökéletesen ugyanaz lett. Aki tehát nem szeretne kifordított aranyhörcsög makettet építeni 1:1 méretarányban, inkább kerülje az S-BUDGET lecsókolbászt.
Üdv,
milu
sg (törölt) · http://soccergirl-sgblog.blogspot.com 2008.10.16. 12:55:57
helianthus 2008.10.16. 12:56:17
rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2008.10.16. 12:57:24
grillcsirke 2008.10.16. 12:57:36
sg (törölt) · http://soccergirl-sgblog.blogspot.com 2008.10.16. 12:57:38
helianthus 2008.10.16. 12:58:53
Ez mi és hol lehet kapni? Én is akarok Spar csoport iránti töretlen bizalmat, sőt én a Tecsó csoporthoz meg az Osenhez is akarok ilyet!!!! Fontos!
sg (törölt) · http://soccergirl-sgblog.blogspot.com 2008.10.16. 12:59:13
elwood 2008.10.16. 13:02:49
De !
User szart vásárol, és nagy meglepetésre szar lesz belőle.
Kéretik mindennemű budget, value, etc. terméket kerülni, meg amíg az emberek szart vesznek, addig azt fognak árulni, és én nem vehetek fincsi kaját.
ssosso (törölt) 2008.10.16. 13:04:27
hiszti 2008.10.16. 13:05:13
Vagy ami utána jött még?
boááá
gelsystem 2008.10.16. 13:05:15
szégyelD magad, leülheCCC: 1-es!!!
legközelebb rakd be mikróba, akkor rágnod sem kell:)
É2I 2008.10.16. 13:07:31
Gusztustalan 3000Ft
Gusztustalan zombimacák
Gusztustalan kifordított aranyhörcsög
és még a macska oda is csinált a tányér széléle, emmán gusztustalanul dulva.
hiszti 2008.10.16. 13:07:58
elwood 2008.10.16. 13:09:11
Hubika 2008.10.16. 13:11:43
É2I 2008.10.16. 13:15:04
Persze ha otthagynám 3percre, meg is lenne a házi pokolgépem.
Ilyen krinolint meg egyen aki nem tud kolbászt csinálni :P
jpmjpm 2008.10.16. 13:16:14
De végül azért megetted vagy mi lett vele?
É2I 2008.10.16. 13:19:24
bekbórd! 2008.10.16. 13:27:36
staropramen 2008.10.16. 13:27:40
theutat villám 2008.10.16. 13:28:47
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2008.10.16. 13:29:55
Mondjuk én olyan dolgokból vásárolok "Value" dolgokat, ami kb tökmindegy milyen márka. Parizer.. citromlé.. ilyesmi.
HA meg megnézed az összetételét, és látod, hogy sok az E, vagy csak annyi van rajta, hogy "Forgalmazza: Tesco/spar/plus (nem kivant torlendo)" Akkor meg se veszem.
De ha jol megnezed a gyártót, akkor lathatod, hzogy gyakran jo.
az ilyenek, mint ásványviz, meg "babérlevél", "bors", ezek mind ugyanazok, tök mindegy ki csomagolja.
de a robbantanivaló tesco virsli, meg a műsajt, műjoghurt, műtejszin: Ezeket kell bojkottálni
Koronás Udvari Chinpoko Mester 2008.10.16. 13:32:43
a Spar meg szarjon sünt, amugy is, a "sajat markas" termékek, amelyek minosege minden uzletlancban megegyezik, ketszer annyiba kerul, mint a Tusko-ban
a többiről nem is beszélve.
egyszer laktam fél évig egy spar mellett, de csak az elejen mentem be oda vasarolni, kétszer, aztan inkabb buszoztam ki máshova.
Loree 2008.10.16. 13:33:53
A babérlevél, bors teljesen megállja a helyét példaként, de a párizsi és a citromlé már nem! Az Olympos citromlé 50%-os gyümölcstartalmú, a "kevésbé márkásak" akár 30%-ig is lemennek. A párizsi rohadtul nem mindegy miből van, a 2-300 Ft-os kilóárú Tesco párizsit a nővéremék macskái nem ették meg!!! Én pedig, miután párszor berókáztam az olcsó felvágottól, inkább leszoktam róla. ;P
Saját kárán tanul a hülye. :/
Stupidella 2008.10.16. 13:39:25
Stupidella 2008.10.16. 13:41:48
binike 2008.10.16. 13:43:36
Montezuma 2008.10.16. 13:43:51
hófehérke (törölt) 2008.10.16. 13:47:44
"a 2-300 Ft-os kilóárú Tesco párizsit a nővéremék macskái nem ették meg!!!"
az én macskám - maikor még élt - a whiskast és a színhúst sem ette meg, csak a csirkenyakat...
Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.10.16. 13:47:44
havajj 2008.10.16. 13:48:46
Tegnap én is kicsit túlsütöttem a pizzát. És? Legközelebb majd ügyesebb leszek.
bekbórd! 2008.10.16. 13:51:33
Egyébként kajailag nagyon jó szerintem is a (zinter)spar. Legalábbis itt lenn minálunk. Mondjuk általában nem a budget cuccokat szoktam venni.
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 13:52:16
hófehérke (törölt) 2008.10.16. 13:55:55
nem az a gáz, hogy vki ezt beküldi, hanem az, hogy ki is teszik. szerintem.
vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2008.10.16. 14:02:24
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:02:41
azonban tudom ám : az elvről van szó, nem a krinolin a lényeg, hanem az elv...és csak azért küldték be, hogy más ne járjon így...más sz@rik rá....ha nekem szétnyílik megeszem...nem ám még fényképezem, meg levelet írok bammeg, max a Józsinak mutatom meg, hogy némmá mijez!
Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:05:23
Ilyen förmedvényt mikrohullámú sütőben lehet előállítani 60 fokos vízben "főzve" biztos, hogy nem.
A kedves posztoló kolléga elbaltázta, aztán még közhírré is teszi... Ej-ej...
Mikróban krinolint "főzni" amúgy is csak a sikertelen emberek szoktak :-D
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:06:27
Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:12:01
staropramen 2008.10.16. 14:12:15
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:14:33
lehet, hogy hegymászó...nemtudhassuk...vagy a 10. emelet panel...bár ott még nem érezhető annyira a légnyomás különbség...
Impega 2008.10.16. 14:15:41
euAgWzgmmtq7K 2008.10.16. 14:18:17
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:18:47
Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:22:14
Az bizony meglehet. De azért mégse! Azért, mert valaki hegymászó, nem tud 40-50 fokon főzni.
Ennyi erővel a keszonmunkások soha nem tudnának egy tisztességes csülkös bablevest megfőzni! :)
staropramen 2008.10.16. 14:24:53
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:27:59
"...Most látom csak, hogy 40-50 fokos volt a víz. Hát nem tudom... Aki tud 40-50 fokos vízben főzni, az szójjommá!..."
egyébként a víz nem lesz ám egyszerre forrásban annak idő kell...ő csak azt írta...hogy 3 perc után 40-50 fokos lehetett a víz! mielőtt még beregel oszt neked esik...ahogy az lenni szokott! :)
Impega 2008.10.16. 14:32:19
Szoval a Mont Blanc-o, a viz 85 °c-on forr az Everesten pedig 72 -n. Namarmost. A oceanok melyen olyan nagy az nyomas hogy a forraspont meg alacsonyabb is lehet. Tehat a postolo egy das boot-tal felszerelt kolbasz/krinolin falo, aki spar gazdasagos termekeket vasarol hogy aztan melytengeri elmenyeit, tapasztalatait mindekivel megoszthassa.
É2I 2008.10.16. 14:32:44
Egy pár napja nincs megfelő fogyasztói elégedettlenség. Így kirakja a homárt, azt ami van. Más nem fikázva lesz a posztoló, hogy milyen szar az élet, szétdurrant a krinol(n)inja.
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:34:40
krinol ninja -- lehet, hogy szétkaratéjozta dühiben, mert nem nyert a betelefos műsorban! :)
Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:39:21
Mielőtt megszaggatom a ruhámat, és letépem a Spar bejárati ajtaját, azért engedtessék meg nekem némi hitetlenkedés.
A burok tehát kipattant 40-50 foknál. Nyilván figyelemmel kísérte a posztoló a krinolin héjának kipattanását, majd ezt követően (egyébként rendkívül leleményesen) egyfajta élelmiszeripari kísérletet végzett a Spar-krinolin elemekre bontásának mechanizmusáról.
Ezt követően "másodperceken belül" felvette a képen látható formát (a krinolin), ami egyszerűen lehetetlen. Ha a mikrohullámú verziót elvetem, egy ilyen alakzat előállításához nem másodpercek, hanem percek kellenek.
Vajon a posztoló tud-e tojást főzni úgy, hogy nem reped el a héja?
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:39:45
Geitenbeffer_ 2008.10.16. 14:39:59
szmoker (Homo Trollicus) 2008.10.16. 14:40:44
Meg a levélíró nem tud krinolint főzni.
Meg a krinolinba hús helyett kitudjamit tesznek :)
É2I 2008.10.16. 14:53:59
OLYan nincs! FONTOS! Csak iLYen szétpukkanós, meg még van oLYan,ami nem szétpukkanós.
Jah meg van ninjas, de az dulva, vigyázz vele, mert könnyen ledob a padlóla!
BiG_ 2008.10.16. 14:56:49
Viszont olyan az a mustár, mintha az lenne a hörcsög bele, külön. Vagy az a sün, kifordítva...
Javaslom a postolónak az alábbi lágytojás-receptet: főzd a tojást addig, míg meg nem puhul...
Üdv!
staropramen 2008.10.16. 14:59:25
erről szegény Hofi jut eszembe
Megkérdezi a riporter a tanácselnököt (aki eléggé aluliskolázott)
-van önöknél apartheid?
-háát kérem az nincs, de igény az volna rá
Dr.Bio74 2008.10.16. 14:59:49
Rég jártam már ezen a vidéken, de úgy látom nem maradtam le semmiről.
É2I 2008.10.16. 15:00:09
Dr.Bio74 2008.10.16. 15:02:38
Dr.Bio74 2008.10.16. 15:03:51
BiG_ 2008.10.16. 15:05:02
Csak óvatosan, nehogy feltölje a metlachit... :-))
(Egyébként apám jóképességű főnöke anno bevette, hogy így kell csinálni. Kipróbálta. Kiröhögték. Nagyon :-)))
Üdv!
Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.10.16. 15:06:03
Dr.Bio74 2008.10.16. 15:07:04
staropramen 2008.10.16. 15:07:41
hottentotta 2008.10.16. 15:09:03
beraktad mikróba 50 percre, 30nál kidurrant, a balfasz homár meg kirakta.
40fokos vízben nem durran így ki, márcsak azért sem, mert a melegvizes csapból kb 40-50 fokos víz jön ki :D apád faszát, hülyegyerek :) ( ezt olyan jó volt elmondani :D )
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:15:31
Vombatus Ursinus 2008.10.16. 15:20:33
Persze, hogy hülyeség...
Talán meg kellene tanulni egy krinolint megfőzni.
Ha én holnap odaégetem a rántást, akkor lefényképezem, írok egy posztot a lisztgyárról, meg a gázművekről?
Én lennék terrorista! 2008.10.16. 15:27:35
EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:29:31
ez BUDGET-bélszín
EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:30:55
és miért mikróban főzöd?
Azért mert úgy négyszer annyiba kerül, mint gázon?
csakkérdem
EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:34:51
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:35:48
mert gyorsabb? meg nézd meg mit csinál a gáz 3 perc alatt 40-50 fokon...a képek brutálisak...önmagukért beszélnek...bámulatos...
a homárt az index mikor adta el a blikk-nek???
EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:38:10
nono, nem apartheid szó van ám ott az eredetiben...
Egyébként pedig a Homáros törzsgárdásoknak klikk ide:
www.nimportequi.com/videos.php
Kezdetnek a L'ASTRONAUTE -t ajánlom, utána jöhet a Touchdown és a Rocky...
Sünt szartam a röhögéstől.
EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:39:24
jó-jó
mondjuk ekkora rombolást gázon nehéz abszolválni...
holex · http://fred-basset.blogspot.com 2008.10.16. 15:40:45
ez nem lecsókolbász, hanem instant rák, ami a meleg víz hatására felveszi speciális és fléreismerhetetlen alakját...
úgyhogy adjál hálát, hogy kolbász árban hozzájutottál ehhez az igazi ínyencséghez, és fogyaszd egészséggel...
(a citromkarikák biztos véletlenül maradtak le a képről.)
INSTANT RÁKOT A SPÁRBÓL!
staropramen 2008.10.16. 15:43:21
igazad lehet teljesen biztos én sem voltam benne,de nagyon ez rémlett.Mi az eredeti?
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:45:30
lehet, hogy utánégetős...valami kukázott mig29-es hajtóműve van beépítve...
EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:46:44
de ezt csak 300 hozzászólás után olvasd el... :))
staropramen 2008.10.16. 15:46:45
EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:47:52
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:54:42
- lecsókolbászista (OKJs képzés)
- spektikus (2ember 3diplomával)
- jegyészmérnök (bárki lehet)
- és ugye van a mi kis füredi atomfizikusunk az EDE...
- békahuzogató
EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:56:21
no meg a szociofelmérős (OKJ-00000)
bölcsészmérnök (OKJ 6544-111)
Impega 2008.10.16. 15:58:25
Bizonyara csak mero figyelmetlensegbol maradt ki de talan hozzaadhatnak a lisahoz a Dolcsegabbanaspapucsossmukkos-etteremlatoatot.
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 16:19:05
lecsokolbaszt pirosarannyal ettuk az egyetemen mikot az 5 diplomankat szereztuk
a krinolint foztuk a virslit sutottuk
de en a debrecenit szeretem a legjobban
azt erezni kell meddig fozod, hogy nyers se legyen de azert meg ropogos
majd adik Marynej jovore ha ven meg debreceni/nem a Jozsef/
bekbórd! 2008.10.16. 16:34:04
"és miért mikróban főzöd?
Azért mert úgy négyszer annyiba kerül, mint gázon?"
Mikróba kb 1,5 perc alatt kész kb.70%-os fokozaton. Gázon ill. villanytűzhelyen, mert itt az van, ennyi idő alatt föl sem forr a víz. A mikróba azon a tányéron teszem be, amiről megeszem, a tűzhelyre meg lábosban kell tenni, amit utána méregdrága szerrel el kell mosogatni. Az még nem jutott eszembe, hogy ehetném kifele a lábasbul is.
Giga Fika · http://gigafika.blog.hu 2008.10.16. 16:57:30
JohnnyB 2008.10.16. 17:35:47
Zakó Zoltán · http://celebtestor.blog.hu/ 2008.10.16. 17:47:29
É2I 2008.10.16. 18:01:42
Ledobtam, dulván a padlóla - nincs itt molst Análusz Fingusz, így kénytelen voltam salát kezűleg -, és feltölte a metlakiszt. Szölnyűség!!!!
EÖ (törölt) 2008.10.16. 18:35:01
én nem bánom főzzed mikróban,nem én fizetem a villanyszámládat
hacsak nem a feleségem netezik ezen a nicknéven:)
Nyuli 2008.10.16. 18:35:21
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:00:24
akkor tokeletes
aki a kemnyet szereti fozheti 2 oraig is csak figyeljen a vizre
JohnnyB 2008.10.16. 19:01:03
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:02:07
aztan tormaval, majonezes tormaval es mustarral talalod, valamint kenyerrel
sor az termeszetes
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:03:53
az attol fugg hogy fogjuk-e emelni a gaz arat
meg a villanyet
valsag van
tessek azt a qrwa virslit nyersen enni
jo az ugyis
meg a krinolin is
a lecsokolbasz meg csak nyersen jo
nahat
dekaszta 2008.10.16. 19:08:43
A debreceni páros, na az rendbe' van, meg az nem is reped, de legalább jól van fűszerezve.
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:16:09
en montam
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:17:24
havajj 2008.10.16. 19:24:39
havajj 2008.10.16. 19:28:39
kb.
bekbórd! 2008.10.16. 19:57:07
lopicigaspar 2008.10.16. 19:59:31
:D
havajj 2008.10.16. 20:25:59
ezt mindenki tuggya
É2I 2008.10.16. 20:35:00
De a legljobb amit otthon gyáltassz, na azt nem kell a padlóhozz vágni dulván.
É2I 2008.10.16. 20:42:33
Na nem iszok többet.......ma............
Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.10.16. 21:04:56
dwdHU 2008.10.16. 21:13:48
ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.10.16. 22:49:17
Viszont aki ide jár az tudja hogy az igazi kaja az BOGRATSCHban készül!!!És ez alanyi jogon jár nekünk, ami FONTOS!!!!!
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 00:44:42
ma' bocs
valami tesco gazdasagos lehet
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 00:54:31
az utobbiak az szarazkolbaszok
Ofélia . 2008.10.17. 06:53:07
Egyszer az asszony is hozott valami hasonlót"na többet nem teszi" és mikor ránéztem az árára 780/kg már csak röhögtem.
Amugy ezeket a szarokat hidegen esetleg meg lehet enni.
Nagyjábol 1500.-Huf-nál kezdődik sz ehető daráltáru ára.
Egyébként az eredmény mint a poston és az a legdrágább ami azonnal a kukában landol.
Dr.Bio74 2008.10.17. 08:21:35
Ez ott van a szeren. Köszi!
Dr.Bio74 2008.10.17. 08:30:28
vomit 2008.10.17. 08:40:04
Magam_a_Mondomét! 2008.10.17. 08:59:33
A barátnőd szétreped, ha főznie kell rád?
Ilyent sem hallottam még!
harcibarbi 2008.10.17. 09:07:47
Istenem... hogy mindent el lehet adni.. :-/
É2I 2008.10.17. 09:22:16
Csokis · http://csokis.blog.hu 2008.10.17. 09:26:30
Naná, elvégre a posztoló a béltartalmat is odatette a képre.
Mellesleg akkor a legszebb az ilyen tecsógazdaságos virsli, amikor olyan vastag/nyúlós műanyagba töltik, hogy nem durran ki. A melegítéstől megnő, mint fasz a lakodalomban, és ha nem eszed meg, hanem hagyod kihűlni, akkor újra összemegy. De ezt már nem tudja követni a héja, úgyhogy hihetetlenül ráncos és gusztustalan lesz. Szóval tecsógazdaságs virslit a biológiaoktatásba, és mindenki időben megismerkedhet a férfiak életútjával.
Ja, és miként valaki már megírta: az is hülye, aki szójás virslit vesz ízfokozóval. A szart közvetlenül is ki lehet enni a vécéből, azért kár pénzt kiadni a boltban.
eszembejutottvalami 2008.10.17. 09:30:53
enenmegazirén !
"feltölte a metlakiszt" ezen lefejeltem a billentyűzetet és könnyhullásig kacagtam. Köszönöm,tényleg!
JohnnyB 2008.10.17. 10:03:03
Ja, majd elfelejtettem: mi köze ennek a homárhoz? :D
staropramen 2008.10.17. 10:08:17
Ahogyan azt a jóemlékezetű Pósalaki bácsi szokta volt mondani :UGORGYUNK !
elwood 2008.10.17. 10:24:25
Legalább Mándrusz Tamás behajthatna a yuppie skodájával a váci főtérre.
staropramen 2008.10.17. 10:42:37
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.17. 10:44:05
ennél a posztnál fennforgás van...válaszolt az étterem kommentben!
röviden és tömören : szánjuk bánjuk, de a többség nem ragaszkodik a jegyhez ezért csúszott hiba a rendszerbe...elénést és miegymás...és ha kell még a jegyed is megkapnád...de azt nemértem, hogy mert le sem adta....no mind1
cégalapító · http://cegalapitas.blog.hu 2008.10.17. 10:51:19
É2I 2008.10.17. 10:51:30
NTT, de azért vigyázz, nehogy beüsd az alcod, de dulván. :)
staropramen 2008.10.17. 10:58:44
lobelt ledfold pegig egy nagy labló
Lefty Rosenthal 2008.10.17. 11:02:05
staropramen 2008.10.17. 11:08:14
én azért visszafogottabb lennék.Az vagy amit megeszel az elég sarkos fogalmazás.(töpörtyű, pacal, sóskifli, öcsisajt,giros pitában)
É2I 2008.10.17. 11:18:18
:)
elwood 2008.10.17. 11:19:20
staropramen 2008.10.17. 11:24:15
Blád 2008.10.17. 12:05:57
Nemtudom hogy feltűnt-e valakinek hogy mi a különbség a két kép közt. Az még oké hogy a mustár ugyanúgy tekereg (kicserélték a kálbászt), de ennyire nem hasadhat ugyanúgy a kettő - szerintem.
bekbórd! 2008.10.17. 13:26:49
scubadiver 2008.10.17. 13:31:15
De! Szar kolbászt, krinolint, virslit ne vegyél! Legalább 80% hús legyen már benne és ne műbélbe töltve!!!
JohnnyB 2008.10.17. 13:41:13
a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.17. 13:57:07
nem az a baj, hogy nem hisszük el, hanem ilyet minek megírni...bammeg...holnap én is szétfőzök sütök valamit mert gyökkettőt nemlátok a piától és majd írom a posztot....kit érdekel...nem is írom meg!
Dr.Bio74 2008.10.17. 14:22:17
Mert hihetetlen, sőt felfoghatatlan, egyszerűen elképzelhetetlen, nemlétező látomás.
Új projektet indítok:
Betettem egy tojást a mikroba . Már készülnek a képek ! A tojást a Tescoban vettem erre a célra! Szörnyű! lesz nekem ha hazaér az asszony.
ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.10.17. 15:03:03
Ez a legjobb eddig :D
flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.17. 18:46:00
Miből van a virsli meg a krinolin valamint a párizsi?
Zsír,színezék,aromák,tartositószerek, állományjavító és ritka esetben huspép 0.0000000001%...
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 20:23:30
eloszor forralunk es ahogy elobb irtak rovid ideig beletesszuk
Te beleteszed a hidegvizbe es meg akarod fozni?
na akkor lehet tenyleg ilyen lesz
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 20:52:19
a dragat is csak forrasban levobe es nem sokaig
eppen most ettem
vot vagy 5 dollar, Mary vette, mongyuk 20 db es meg jo is, de tormat elfelejtett igy mustarral ettem
na nem oyannal mint ami a foton van ....
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:18:14
a dogonyozot is beleszamitva az volt a 4-ik medence
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:48:17
a dogonyozovel egyutt az otodik
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:51:57
meg a platanfak
az utolsot gombasnak hivtak
JohnnyB 2008.10.18. 01:09:32
MMKaresz 2008.10.18. 03:30:49
Tisztában vagyok azzal, hogy sajnos a "low-cost" kaják rendszerint nem túl tetszetősek főzés után, ezért (már csak a sterilizálás miatt) egyszer bepróbálkoztam a mikróval.
Hasonló volt a helyzet, mint a mellékelt ábrán, csak nagyobb felületen oszlott el a mutatvány.
Főzés nélküli fogyasztása nem ajánlott - a már említett alapanyagok miatt sem.
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.18. 03:47:52
az en kutyam a Manci megette volna
O mindent megevett
orokre megvasolrtad volna egy adag winnys kolbasszal a kedvesseget
mondjuk a zoknimat nem kehetett elvenni tole meg kaja fejeben sem
EÖ (törölt) 2008.10.18. 07:59:44
de minél többe?
nem azt mondtam, hogy sokba kerül, hanem hogy többe, mint a gáz, úgy kb. négyszer.
Spórolni kell, ez FONTOS!!
EÖ (törölt) 2008.10.18. 08:01:54
Dócziné a ládából 2008.10.18. 09:59:28
bekbórd! 2008.10.18. 11:27:38
tom. 2008.10.18. 12:58:36
volt e már szó róla? mert sztem tökugyanazok a képek..
ha nem akkor kérem a postolót hogy tanítson meg ilyen egyforma mustárt kinyomni belőle, ni.
:D
., (törölt) 2008.10.18. 14:47:22
Jó étvágyat!
flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.18. 17:09:11
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.18. 19:26:15
nem tul sikeres
pazola 2008.10.18. 21:59:30
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.19. 00:03:44
jesszumpepi (törölt) 2008.10.19. 09:19:43
1.Főként a 18-19.században divatos,abroncsokra varrt,földig érő,szélesen elálló szoknya.
2.A virslihez hasonló,de annál nagyobb kolbászféle.A német Krinolinwurst előtagjából önállósult.
(Értelmező szótár)
flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.19. 09:29:08
A krinolin ugyanaz mint a virsli meg a párizsi.Más aromával.Tök ugyanazok az anyagok.Zsir,viz,aroma,szinezék :D
Dr Kangörény 2008.10.19. 19:03:11
Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.10.20. 08:41:11
szafaládé :) de szép szó :)
Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.10.20. 08:43:16
További magyar hang 2008.10.20. 10:12:48
the real 2008.10.20. 11:36:55
"kísérletet bemetszett, és nem bemetszett bőrrel is (a kolbász bőrét metszettem be, ugyebár)" - ez meg tetszett :)
Már csak azt nem értem, miért van ugyanaz a kép háromszor.
flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.20. 18:12:59
bugsy 2008.10.20. 23:03:25
ex-Zep 2008.10.21. 15:17:05
BGYCS 2008.10.21. 15:21:50
Koppi 2008.10.21. 21:46:28
Ja egyábként Spar lecsókolbászt ettem a múltkor nem volt kifordítva ize viszont nyema...
Igen sok mustár fogyott rohagyon meg a spar összes befőttje.
flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.25. 19:25:44
Na ő megette a kissé hangyás csokit is :D