Tékozló Homár

Robbantott krinolin a SPAR-ból

2008.10.16. 12:54 | jackyll | 172 komment

Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet:

Bizony elért minket is a válság, és egyik kedvenc reggelimet, a krinolint, kénytelen voltam a LowEnd kategóriából a kosárba komissiózni. A közeli SPAR volt aznapi forintjaink beváltóhelye, ahol a meglepően olcsó, de elfogadható kinézetű S-BUDGET feliratú (SPAR Gazdaságos) tárgyat a SPAR csoport iránti, eddig töretlen bizalmammal vettem magamhoz. Talán nem kellett volna. Talán inkább BUDGET vajas kenyeret kellett volna ennem, BUDGET párizsival... A képek alapján a tapasztalt felhasználó azt mondaná elsőre, hogy 110 fokos vízben főztem 3 hétig, a teljes sterilitás elérése céljából, de nem. A vízbe téve, 3 perc után, kb. 40-50 foknál kipattant a burok, mint a bimbó, és másodpercek alatt kivirágzott a "krinolinusz sparikusz".

A legtapasztaltabb, OKJ vizsgával is rendelkező lecsókolbászista kutatók kedvéért elvégeztem a kísérletet bemetszett, és nem bemetszett bőrrel is (a kolbász bőrét metszettem be, ugyebár) az eredmény tökéletesen ugyanaz lett. Aki tehát nem szeretne kifordított aranyhörcsög makettet építeni 1:1 méretarányban, inkább kerülje az S-BUDGET lecsókolbászt.
 
Üdv,
milu

Szűrt kommentelők

Témába vágó kommenteket várunk kulturált formában. A sértő, személyeskedő, trollkodó, spamnek minősülő és politikai tartalmú kommenteket töröljük. Gazdájukat a vétség súlyosságától függően kizárjuk, akár örökre is. Senkivel nem kell egyetérteni, de a véleményt elfogadható formában kell közölni. Köszönjük.

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek:

helianthus 2008.10.16. 12:56:17Szűrés

Szorgalmas ember elsőként nézheti meg ezt a gusztustalan valamit!

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2008.10.16. 12:57:24Szűrés

furfangos rajzolónk a két kép között hat kis különbséget rejtett el...

grillcsirke 2008.10.16. 12:57:36Szűrés

110°C-os víz? Kuktában főzől???

helianthus 2008.10.16. 12:58:53Szűrés

"a SPAR csoport iránti, eddig töretlen bizalmammal vettem magamhoz."
Ez mi és hol lehet kapni? Én is akarok Spar csoport iránti töretlen bizalmat, sőt én a Tecsó csoporthoz meg az Osenhez is akarok ilyet!!!! Fontos!

elwood 2008.10.16. 13:02:49Szűrés

Ez rondább mint az előző zombis képek.

De !
User szart vásárol, és nagy meglepetésre szar lesz belőle.

Kéretik mindennemű budget, value, etc. terméket kerülni, meg amíg az emberek szart vesznek, addig azt fognak árulni, és én nem vehetek fincsi kaját.

ssosso (törölt) 2008.10.16. 13:04:27Szűrés

Most akkor krinolin vagy kolbász? Mert ha krinolin akkor tényleg gáz ha kolbász akkor meg guszta. De tökmindegy a héját húzd le mind a kettőnek ... (ha csak nem bőrös virsli) Nekem a két kép egyforma....

hiszti 2008.10.16. 13:05:13Szűrés

Ez már a sün?
Vagy ami utána jött még?
boááá

gelsystem 2008.10.16. 13:05:15Szűrés

baf@sz felhasználó..........nem tanította meg anyukád, vagy annak idején a gazdaasszony-szakkör, hogy miként kell kÓbászt-krinolint-virslit-debrecenit főzni???????????
szégyelD magad, leülheCCC: 1-es!!!
legközelebb rakd be mikróba, akkor rágnod sem kell:)

É2I 2008.10.16. 13:07:31Szűrés

Ma csak gusztalanságok lesznek?

Gusztustalan 3000Ft
Gusztustalan zombimacák
Gusztustalan kifordított aranyhörcsög
és még a macska oda is csinált a tányér széléle, emmán gusztustalanul dulva.

hiszti 2008.10.16. 13:07:58Szűrés

Ezt már nem kell rágni, sőt emészteni sem. Rapid sün

elwood 2008.10.16. 13:09:11Szűrés

Kifordítottam az aranyhörcsögemt, de nem teljesen így nézett ki. Viszont mustárral egész jó volt.

Hubika 2008.10.16. 13:11:43Szűrés

Ez Fake! Legalább apró különbség lehetne a képeken :)

É2I 2008.10.16. 13:15:04Szűrés

Na én például a frissen töltött vékonykolbászt mikróban sütöm. 20mp és kész, a saját zsírjában, nem ég meg, nem sütöm túl, stb.
Persze ha otthagynám 3percre, meg is lenne a házi pokolgépem.
Ilyen krinolint meg egyen aki nem tud kolbászt csinálni :P

jpmjpm 2008.10.16. 13:16:14Szűrés

FONTOS!!!

De végül azért megetted vagy mi lett vele?

É2I 2008.10.16. 13:19:24Szűrés

Ja és elírtad; nem LowEnd, hanem LOLend.

bekbórd! 2008.10.16. 13:27:36Szűrés

Arra nem gondoltál, hogy kis faszenesen süsd meg? Úgy biztos frankó lett volna!

staropramen 2008.10.16. 13:27:40Szűrés

Hát ez úgy fest mint amit egyszer már megettek

theutat villám 2008.10.16. 13:28:47Szűrés

mégegy spar fikázó post, azért szerintem még mindig az egyik, hanem a legkultúráltabb lehetőség a bevásárlásra a spar.

Koronás Udvari Chinpoko Mester 2008.10.16. 13:29:55Szűrés

Ez tényleg gááz...

Mondjuk én olyan dolgokból vásárolok "Value" dolgokat, ami kb tökmindegy milyen márka. Parizer.. citromlé.. ilyesmi.
HA meg megnézed az összetételét, és látod, hogy sok az E, vagy csak annyi van rajta, hogy "Forgalmazza: Tesco/spar/plus (nem kivant torlendo)" Akkor meg se veszem.

De ha jol megnezed a gyártót, akkor lathatod, hzogy gyakran jo.

az ilyenek, mint ásványviz, meg "babérlevél", "bors", ezek mind ugyanazok, tök mindegy ki csomagolja.

de a robbantanivaló tesco virsli, meg a műsajt, műjoghurt, műtejszin: Ezeket kell bojkottálni

Koronás Udvari Chinpoko Mester 2008.10.16. 13:32:43Szűrés

ja, mellesleg, ha már ráirjak, hogy lecsókóbáász, vagy krinolin, akkor elvarhato lenne, hogy ugy is viselkedjen..

a Spar meg szarjon sünt, amugy is, a "sajat markas" termékek, amelyek minosege minden uzletlancban megegyezik, ketszer annyiba kerul, mint a Tusko-ban

a többiről nem is beszélve.

egyszer laktam fél évig egy spar mellett, de csak az elejen mentem be oda vasarolni, kétszer, aztan inkabb buszoztam ki máshova.

Loree 2008.10.16. 13:33:53Szűrés

@ Az Olvasó 2008.10.16. 13:29:55

A babérlevél, bors teljesen megállja a helyét példaként, de a párizsi és a citromlé már nem! Az Olympos citromlé 50%-os gyümölcstartalmú, a "kevésbé márkásak" akár 30%-ig is lemennek. A párizsi rohadtul nem mindegy miből van, a 2-300 Ft-os kilóárú Tesco párizsit a nővéremék macskái nem ették meg!!! Én pedig, miután párszor berókáztam az olcsó felvágottól, inkább leszoktam róla. ;P
Saját kárán tanul a hülye. :/

Stupidella 2008.10.16. 13:39:25Szűrés

Én is ugyanígy jártam pár napja a virslivel (nem sparos, cseh ínyenc virsli, máskor nem volt vele gond). Egyik percben még nem forrt a víz, a másik percben meg már csak a szétnyílt virslivirágokat láttam a lábosban. Én az ufókra fogtam, hogy biztos elraboltak pár órára, csak kiesett az az idő.

Stupidella 2008.10.16. 13:41:48Szűrés

amúgy itt a két képen most meg kéne találnom a 9 különbséget?

binike 2008.10.16. 13:43:36Szűrés

hööö ..ez egy kép háromszor .. de így is gusztustalan

Montezuma 2008.10.16. 13:43:51Szűrés

Mostmár tudjuk, hogy október 16.-ik án nyilnak a krinolinok:-]

hófehérke (törölt) 2008.10.16. 13:47:44Szűrés

@ Loree,
"a 2-300 Ft-os kilóárú Tesco párizsit a nővéremék macskái nem ették meg!!!"
az én macskám - maikor még élt - a whiskast és a színhúst sem ette meg, csak a csirkenyakat...

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.10.16. 13:47:44Szűrés

Szerintem elég jó teljesítény a spartól, ha ugyanolyan kolbászt/krinolint képes gyártatni, amelyek hajszálpontosan ugyanúgy durrannak szét. Sőt, még a mustár is pont úgy tekeredik melléjük mindannyiszor. Fantasztikus!

havajj 2008.10.16. 13:48:46Szűrés

Mi köze ennek a homárhoz könyörgöm?
Tegnap én is kicsit túlsütöttem a pizzát. És? Legközelebb majd ügyesebb leszek.

bekbórd! 2008.10.16. 13:51:33Szűrés

Én mikróba főzöm a virslit: a tányérba alá egy kevés víz, teljesítmény 60-70%, aztán figyelem, mikor dagad a vége :). Kis rutinnal még repedés előtt ki lehet kapcsolni.
Egyébként kajailag nagyon jó szerintem is a (zinter)spar. Legalábbis itt lenn minálunk. Mondjuk általában nem a budget cuccokat szoktam venni.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 13:52:16Szűrés

az élet nagy problémái...szétnyílik a krinolin te úristen mi lesz...én azthittem már nem lehet hova süllyedni...de valaki mindig rácáfol!

hófehérke (törölt) 2008.10.16. 13:55:55Szűrés

@ tük vagytok parasztok,
nem az a gáz, hogy vki ezt beküldi, hanem az, hogy ki is teszik. szerintem.

vicsigabi · http://vicsigabi.blog.hu 2008.10.16. 14:02:24Szűrés

pattogatott krinolin. Szabadalmaztatom!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:02:41Szűrés

hófehérke 2008.10.16. 13:55:55

azonban tudom ám : az elvről van szó, nem a krinolin a lényeg, hanem az elv...és csak azért küldték be, hogy más ne járjon így...más sz@rik rá....ha nekem szétnyílik megeszem...nem ám még fényképezem, meg levelet írok bammeg, max a Józsinak mutatom meg, hogy némmá mijez!

Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:05:23Szűrés

Első hozzászólásom alkalmából alkalmából üdvözlök mindenkit.

Ilyen förmedvényt mikrohullámú sütőben lehet előállítani 60 fokos vízben "főzve" biztos, hogy nem.

A kedves posztoló kolléga elbaltázta, aztán még közhírré is teszi... Ej-ej...

Mikróban krinolint "főzni" amúgy is csak a sikertelen emberek szoktak :-D

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:06:27Szűrés

egyébként az ilyen posztokat szerintem az otthon ülő tv játékba telefonáló emberek küldik be...szerintem! most hívjon, mert most csak ön néz minket...lehet azért robbant fel a krinó is mert épp beugrott a megfejtés és telefonált vadul...300+áfáért...persze nem nyert...a krincsi is szétposszant....most mi legyen...áh megvan homár....a hüle homár meg kiposztolja...ezért tart itt az ország!

Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:12:01Szűrés

Most látom csak, hogy 40-50 fokos volt a víz. Hát nem tudom... Aki tud 40-50 fokos vízben főzni, az szójjommá!

staropramen 2008.10.16. 14:12:15Szűrés

Ráckevén a strand melletti kajáldában direkt így adják.Az étlapon úgy szerepel ,hogy kakastaréj mustárral. Viszik mint a borhamisítók ősszel a cukrot.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:14:33Szűrés

Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:12:01

lehet, hogy hegymászó...nemtudhassuk...vagy a 10. emelet panel...bár ott még nem érezhető annyira a légnyomás különbség...

Impega 2008.10.16. 14:15:41Szűrés

Melyik a krinolin? Kis sarga fos vagy a nagy voror sz@r?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:18:47Szűrés

miért nem vitted vissza a sparba és kérted a vásárlók könyvét? írtad volna bele : itt vettem, de nemtudom megcsinálni, ilyen lett!

Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:22:14Szűrés

tük vagytok parasztok 14.14.33

Az bizony meglehet. De azért mégse! Azért, mert valaki hegymászó, nem tud 40-50 fokon főzni.

Ennyi erővel a keszonmunkások soha nem tudnának egy tisztességes csülkös bablevest megfőzni! :)

staropramen 2008.10.16. 14:24:53Szűrés

Valamint a sajtkészítők és az egypúpú teve-hajcsárok sem tudnának. Jelzem nem is tudnak

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:27:59Szűrés

Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:12:01

"...Most látom csak, hogy 40-50 fokos volt a víz. Hát nem tudom... Aki tud 40-50 fokos vízben főzni, az szójjommá!..."


egyébként a víz nem lesz ám egyszerre forrásban annak idő kell...ő csak azt írta...hogy 3 perc után 40-50 fokos lehetett a víz! mielőtt még beregel oszt neked esik...ahogy az lenni szokott! :)

Impega 2008.10.16. 14:32:19Szűrés

Nos utananneztem, mert fonok nincs bent az irodban.
Szoval a Mont Blanc-o, a viz 85 °c-on forr az Everesten pedig 72 -n. Namarmost. A oceanok melyen olyan nagy az nyomas hogy a forraspont meg alacsonyabb is lehet. Tehat a postolo egy das boot-tal felszerelt kolbasz/krinolin falo, aki spar gazdasagos termekeket vasarol hogy aztan melytengeri elmenyeit, tapasztalatait mindekivel megoszthassa.

É2I 2008.10.16. 14:32:44Szűrés

@tük vagytok parasztok

Egy pár napja nincs megfelő fogyasztói elégedettlenség. Így kirakja a homárt, azt ami van. Más nem fikázva lesz a posztoló, hogy milyen szar az élet, szétdurrant a krinol(n)inja.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:34:40Szűrés

enenmegaziren 2008.10.16. 14:32:44

krinol ninja -- lehet, hogy szétkaratéjozta dühiben, mert nem nyert a betelefos műsorban! :)

Vombatus Ursinus 2008.10.16. 14:39:21Szűrés

"A vízbe téve, 3 perc után, kb. 40-50 foknál kipattant a burok, mint a bimbó, és másodpercek alatt kivirágzott a "krinolinusz sparikusz". "

Mielőtt megszaggatom a ruhámat, és letépem a Spar bejárati ajtaját, azért engedtessék meg nekem némi hitetlenkedés.

A burok tehát kipattant 40-50 foknál. Nyilván figyelemmel kísérte a posztoló a krinolin héjának kipattanását, majd ezt követően (egyébként rendkívül leleményesen) egyfajta élelmiszeripari kísérletet végzett a Spar-krinolin elemekre bontásának mechanizmusáról.

Ezt követően "másodperceken belül" felvette a képen látható formát (a krinolin), ami egyszerűen lehetetlen. Ha a mikrohullámú verziót elvetem, egy ilyen alakzat előállításához nem másodpercek, hanem percek kellenek.

Vajon a posztoló tud-e tojást főzni úgy, hogy nem reped el a héja?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 14:39:45Szűrés

aztán az lehet ám, hogy éjjel a raktárban dulván meghuzogatták a békán...

Geitenbeffer_ 2008.10.16. 14:39:59Szűrés

Mondjatok inkább jó krinolinmárkákat, mert lenne rá igény.

szmoker (Homo Trollicus) 2008.10.16. 14:40:44Szűrés

Ez fotosop.
Meg a levélíró nem tud krinolint főzni.

Meg a krinolinba hús helyett kitudjamit tesznek :)

É2I 2008.10.16. 14:53:59Szűrés

Geitenbeffer

OLYan nincs! FONTOS! Csak iLYen szétpukkanós, meg még van oLYan,ami nem szétpukkanós.
Jah meg van ninjas, de az dulva, vigyázz vele, mert könnyen ledob a padlóla!

BiG_ 2008.10.16. 14:56:49Szűrés

Enyhe telünk lesz, virágzik a krinolin :-)))

Viszont olyan az a mustár, mintha az lenne a hörcsög bele, külön. Vagy az a sün, kifordítva...

Javaslom a postolónak az alábbi lágytojás-receptet: főzd a tojást addig, míg meg nem puhul...

Üdv!

staropramen 2008.10.16. 14:59:25Szűrés

@Geiten
erről szegény Hofi jut eszembe
Megkérdezi a riporter a tanácselnököt (aki eléggé aluliskolázott)
-van önöknél apartheid?
-háát kérem az nincs, de igény az volna rá

Dr.Bio74 2008.10.16. 14:59:49Szűrés

Bazz...
Rég jártam már ezen a vidéken, de úgy látom nem maradtam le semmiről.

É2I 2008.10.16. 15:00:09Szűrés

Ezt a lágytolás leceptet kiplóbálom. Legfeljebb, ha nem sikelül dulván ledobom a padlóla.

Dr.Bio74 2008.10.16. 15:02:38Szűrés

Krinolinista esszenciális kolbászis, meg nem is, de meglepődtem, azta....

Dr.Bio74 2008.10.16. 15:03:51Szűrés

Egy úr nem dobja le a padlóla, hanem ledobatja, de dúlván!

BiG_ 2008.10.16. 15:05:02Szűrés

enenmegaziren 2008.10.16. 15:00:09

Csak óvatosan, nehogy feltölje a metlachit... :-))

(Egyébként apám jóképességű főnöke anno bevette, hogy így kell csinálni. Kipróbálta. Kiröhögték. Nagyon :-)))

Üdv!

Dr.Bio74 2008.10.16. 15:07:04Szűrés

Ez az, na mindegy mindenkinek jó étvágyat.

staropramen 2008.10.16. 15:07:41Szűrés

Lehet gyorsbusszal Mátraházára menni Vácon át?

hottentotta 2008.10.16. 15:09:03Szűrés

FAKE!

beraktad mikróba 50 percre, 30nál kidurrant, a balfasz homár meg kirakta.

40fokos vízben nem durran így ki, márcsak azért sem, mert a melegvizes csapból kb 40-50 fokos víz jön ki :D apád faszát, hülyegyerek :) ( ezt olyan jó volt elmondani :D )

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:15:31Szűrés

apám mondja mindig : az nem baj ha hülye vagy amíg nem reklámozod!

Vombatus Ursinus 2008.10.16. 15:20:33Szűrés

hottentotta: 15.09.03

Persze, hogy hülyeség...
Talán meg kellene tanulni egy krinolint megfőzni.

Ha én holnap odaégetem a rántást, akkor lefényképezem, írok egy posztot a lisztgyárról, meg a gázművekről?

Én lennék terrorista! 2008.10.16. 15:27:35Szűrés

Labancék sosem értettek a kolbászfélékhez, egyél itthoni krinolint!

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:29:31Szűrés

ez nem is krinolin
ez BUDGET-bélszín

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:30:55Szűrés

bekbórd

és miért mikróban főzöd?
Azért mert úgy négyszer annyiba kerül, mint gázon?
csakkérdem

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:34:51Szűrés

ja és még annyit, hogy ha én krinolint főzök (ami egyébként soha nem történik meg), akkor előtte mindig benézek a mikróba, hogy nincs-e ott valaki a Júdea Népe Front Elit Öngyilkos alakulatából

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:35:48Szűrés

Egyéves Önkéntes 2008.10.16. 15:30:55

mert gyorsabb? meg nézd meg mit csinál a gáz 3 perc alatt 40-50 fokon...a képek brutálisak...önmagukért beszélnek...bámulatos...

a homárt az index mikor adta el a blikk-nek???

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:38:10Szűrés

staropramen

nono, nem apartheid szó van ám ott az eredetiben...

Egyébként pedig a Homáros törzsgárdásoknak klikk ide:

www.nimportequi.com/videos.php

Kezdetnek a L'ASTRONAUTE -t ajánlom, utána jöhet a Touchdown és a Rocky...

Sünt szartam a röhögéstől.

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:39:24Szűrés

tük vagytok parasztok

jó-jó
mondjuk ekkora rombolást gázon nehéz abszolválni...

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2008.10.16. 15:40:45Szűrés

SÚLYOS FÉLREVEZETÉS VAN ITT!

ez nem lecsókolbász, hanem instant rák, ami a meleg víz hatására felveszi speciális és fléreismerhetetlen alakját...

úgyhogy adjál hálát, hogy kolbász árban hozzájutottál ehhez az igazi ínyencséghez, és fogyaszd egészséggel...

(a citromkarikák biztos véletlenül maradtak le a képről.)

INSTANT RÁKOT A SPÁRBÓL!

staropramen 2008.10.16. 15:43:21Szűrés

Egyéves
igazad lehet teljesen biztos én sem voltam benne,de nagyon ez rémlett.Mi az eredeti?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:45:30Szűrés

Egyéves Önkéntes 2008.10.16. 15:39:24

lehet, hogy utánégetős...valami kukázott mig29-es hajtóműve van beépítve...

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:46:44Szűrés

antiszemitizmus

de ezt csak 300 hozzászólás után olvasd el... :))

staropramen 2008.10.16. 15:46:45Szűrés

Készítette a Forszázs BT

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:47:52Szűrés

hát nekem is van a szovjetúnióban vásárolt mikrómon egy "Pljutónium" nevű piros gomb, de még sosem mertem megnyomni

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.16. 15:54:42Szűrés

majdnem elszaladtunk mellette, hát egy új szakma született! ezzel is bővítve a homáron fellelhető szakmák széles választékát

- lecsókolbászista (OKJs képzés)
- spektikus (2ember 3diplomával)
- jegyészmérnök (bárki lehet)
- és ugye van a mi kis füredi atomfizikusunk az EDE...
- békahuzogató

EÖ (törölt) 2008.10.16. 15:56:21Szűrés

olyan is van, hogy ápdétológus (OKJ 7654-45)
no meg a szociofelmérős (OKJ-00000)
bölcsészmérnök (OKJ 6544-111)

Impega 2008.10.16. 15:58:25Szűrés

tük vagytok parasztok 2008.10.16. 15:54:42

Bizonyara csak mero figyelmetlensegbol maradt ki de talan hozzaadhatnak a lisahoz a Dolcsegabbanaspapucsossmukkos-etteremlatoatot.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 16:19:05Szűrés

szerintem a krinolin meg a lecsokolbasz az tok mas
lecsokolbaszt pirosarannyal ettuk az egyetemen mikot az 5 diplomankat szereztuk
a krinolint foztuk a virslit sutottuk
de en a debrecenit szeretem a legjobban
azt erezni kell meddig fozod, hogy nyers se legyen de azert meg ropogos
majd adik Marynej jovore ha ven meg debreceni/nem a Jozsef/

bekbórd! 2008.10.16. 16:34:04Szűrés

Egyéves Önkéntes 2008.10.16. 15:30:55
"és miért mikróban főzöd?
Azért mert úgy négyszer annyiba kerül, mint gázon?"

Mikróba kb 1,5 perc alatt kész kb.70%-os fokozaton. Gázon ill. villanytűzhelyen, mert itt az van, ennyi idő alatt föl sem forr a víz. A mikróba azon a tányéron teszem be, amiről megeszem, a tűzhelyre meg lábosban kell tenni, amit utána méregdrága szerrel el kell mosogatni. Az még nem jutott eszembe, hogy ehetném kifele a lábasbul is.

JohnnyB 2008.10.16. 17:35:47Szűrés

Én víz nélkül szoktam mikróban. Annyira kell vigyázni, hogy ne érjenek össze a virslik, mert az érintkezési felületek megégnek valamiért. És igen, figyelni kell a végét, ahogy bekdórd mondja. :)

Zakó Zoltán · http://celebtestor.blog.hu/ 2008.10.16. 17:47:29Szűrés

Hosszában bevágni, lapsajtot beletuszkolni, mikroba berakni... jótvágy!

É2I 2008.10.16. 18:01:42Szűrés

Na eddig fölztem a tolást. A gáztűzheLY meglágyult. Mondom jolvan. Mostmál lágy a tolás is. Kivettem, lákopogtattam, kemény maladt. Hú, hogy a ninjak krinolinozzák!
Ledobtam, dulván a padlóla - nincs itt molst Análusz Fingusz, így kénytelen voltam salát kezűleg -, és feltölte a metlakiszt. Szölnyűség!!!!

EÖ (törölt) 2008.10.16. 18:35:01Szűrés

bekbórd

én nem bánom főzzed mikróban,nem én fizetem a villanyszámládat
hacsak nem a feleségem netezik ezen a nicknéven:)

Nyuli 2008.10.16. 18:35:21Szűrés

Azért nyílt szét, mert sok benne a szója - ezért S-Budget. Vegyél minőséget - szója nélkül - az nem fog.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:00:24Szűrés

a tojast 5 perc 43 masodpercig kell fozni forras utan
akkor tokeletes
aki a kemnyet szereti fozheti 2 oraig is csak figyeljen a vizre

JohnnyB 2008.10.16. 19:01:03Szűrés

Önkéntes: nehogymár másfél percnyi 500W 2 forintnál többe kerüljön...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:02:07Szűrés

a virslit sutni kell kicsit bevagdosod forro oljba ejted
aztan tormaval, majonezes tormaval es mustarral talalod, valamint kenyerrel
sor az termeszetes

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:03:53Szűrés

johny
az attol fugg hogy fogjuk-e emelni a gaz arat
meg a villanyet
valsag van
tessek azt a qrwa virslit nyersen enni
jo az ugyis
meg a krinolin is
a lecsokolbasz meg csak nyersen jo
nahat

dekaszta 2008.10.16. 19:08:43Szűrés

Egyébként meg hogy a francba bírod megenni a krinolint?
A debreceni páros, na az rendbe' van, meg az nem is reped, de legalább jól van fűszerezve.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:16:09Szűrés

ugyehogy a debreceni a legjobb
en montam

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.16. 19:17:24Szűrés

a debreceninek a vilagorokseg reszenek kellene lennie

havajj 2008.10.16. 19:28:39Szűrés

másfél percnyi 500W 55fillérbe kerül
kb.

bekbórd! 2008.10.16. 19:57:07Szűrés

Lehet, h azért robbant fel, mert mikor leesett a földre a Sparba, nem dobták egyből vissza, hanem körülnéztek, h valaki-e látja őket. Aztán a nagy sasolás közbe kicsit megtaposták szegény kolbit, ezért megnőtt benne a nyomás, és már 40-50°-on forrt.

lopicigaspar 2008.10.16. 19:59:31Szűrés

Impega 2008.10.16. 14:32:19: "Szoval a Mont Blanc-o, a viz 85 °c-on forr az Everesten pedig 72 -n. Namarmost. A oceanok melyen olyan nagy az nyomas hogy a forraspont meg alacsonyabb is lehet."

:D

havajj 2008.10.16. 20:25:59Szűrés

az ócejánok méjén forr a víz
ezt mindenki tuggya

É2I 2008.10.16. 20:35:00Szűrés

A debleceni sehol nem van a csabaihoz vagy a gyulaihoz. És ez FONTOLS!!!
De a legljobb amit otthon gyáltassz, na azt nem kell a padlóhozz vágni dulván.

É2I 2008.10.16. 20:42:33Szűrés

Most megnéztem a képet mégegyszer. Fújj, mostmár teljesen úgy néz ki, mint egy paprikás kutyaszar a mustáros cicafos mellett. Bloáf
Na nem iszok többet.......ma............

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.10.16. 21:04:56Szűrés

az elobb kiforditottam a macskam, ugyanigy nez ki, csak tobb foga van.

dwdHU 2008.10.16. 21:13:48Szűrés

nagyon hanyingerkelto :s

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.10.16. 22:49:17Szűrés

Na most ez ízlés dolga. Barátnőm pl. úgy szereti a virslit ha már szétrepedt a főzéstől. (Nem, nem azt a virslit, azt amelyiket meg lehet enni.)

Viszont aki ide jár az tudja hogy az igazi kaja az BOGRATSCHban készül!!!És ez alanyi jogon jár nekünk, ami FONTOS!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 00:44:42Szűrés

egyebSnt tenyleg eleg igenytelen a mustar is
ma' bocs
valami tesco gazdasagos lehet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 00:54:31Szűrés

debrecenit a csabaihoz vagy gyulaihoz hasonliyani eleg meresz vallalkozas
az utobbiak az szarazkolbaszok

Ofélia . 2008.10.17. 06:53:07Szűrés

Ezen termék összetételét az összes helyszinelő összes profija sem tudná kideríteni egy teljes évad alatt.

Egyszer az asszony is hozott valami hasonlót"na többet nem teszi" és mikor ránéztem az árára 780/kg már csak röhögtem.

Amugy ezeket a szarokat hidegen esetleg meg lehet enni.

Nagyjábol 1500.-Huf-nál kezdődik sz ehető daráltáru ára.

Egyébként az eredmény mint a poston és az a legdrágább ami azonnal a kukában landol.

Dr.Bio74 2008.10.17. 08:21:35Szűrés

ne szólj hozzám! 2008.10.16. 21:04:56

Ez ott van a szeren. Köszi!

Dr.Bio74 2008.10.17. 08:30:28Szűrés

Viszont elég frankó fiz-kém dolgozatot lehetne írni a krinolin történéseiről.

vomit 2008.10.17. 08:40:04Szűrés

mar 20 evvel ezelott lehetett ilyenben felbetort disznofogat talalni.

Magam_a_Mondomét! 2008.10.17. 08:59:33Szűrés

"Na most ez ízlés dolga. Barátnőm pl. úgy szereti a virslit ha már szétrepedt a főzéstől. "

A barátnőd szétreped, ha főznie kell rád?
Ilyent sem hallottam még!

harcibarbi 2008.10.17. 09:07:47Szűrés

Most legalább tudod, hogy mijaszar van beletömve abba a bélbe.

Istenem... hogy mindent el lehet adni.. :-/

É2I 2008.10.17. 09:22:16Szűrés

Csabaiban van lángolt is, Gyulaiban nem tudom. De mindegy is, én általában a saját recept alapján gyártom, majd azt eszem.Frissen, lángoltan, szárazon. Olcsóbb is, jobb is, na meg tudom, hogy készült és nem utolsó sorban mi van benne. (Hozzávalók: házisertés, házi őrölt piros paprika, ugyan ez erőssben, só, fokhagyma, kömény. További hozzávalók: egy munkanap, sógori segítség, pálinka, sör, izlés szerint bor. A munkanapon kívűl minden mennyiség szigorúan titkos :-)

Csokis · http://csokis.blog.hu 2008.10.17. 09:26:30Szűrés

harcibarbi 2008.10.17. 09:07:47

Naná, elvégre a posztoló a béltartalmat is odatette a képre.

Mellesleg akkor a legszebb az ilyen tecsógazdaságos virsli, amikor olyan vastag/nyúlós műanyagba töltik, hogy nem durran ki. A melegítéstől megnő, mint fasz a lakodalomban, és ha nem eszed meg, hanem hagyod kihűlni, akkor újra összemegy. De ezt már nem tudja követni a héja, úgyhogy hihetetlenül ráncos és gusztustalan lesz. Szóval tecsógazdaságs virslit a biológiaoktatásba, és mindenki időben megismerkedhet a férfiak életútjával.

Ja, és miként valaki már megírta: az is hülye, aki szójás virslit vesz ízfokozóval. A szart közvetlenül is ki lehet enni a vécéből, azért kár pénzt kiadni a boltban.

eszembejutottvalami 2008.10.17. 09:30:53Szűrés

A kép analizálása közben arra a feltevésre jutottam, hogy a krinolin túl lett főzve. A krinolin belső felén lévő sötétedés erős túlhevítésre utal.Kérem a poszt azonnali megszüntetését!

enenmegazirén !
"feltölte a metlakiszt" ezen lefejeltem a billentyűzetet és könnyhullásig kacagtam. Köszönöm,tényleg!

JohnnyB 2008.10.17. 10:03:03Szűrés

Amúgy már ha ilyen okosak vagyunk, akkor: ezek késztermékek, nem főzzük, csak melegítjük.
Ja, majd elfelejtettem: mi köze ennek a homárhoz? :D

staropramen 2008.10.17. 10:08:17Szűrés

21 órája van fent ez az izé.
Ahogyan azt a jóemlékezetű Pósalaki bácsi szokta volt mondani :UGORGYUNK !

elwood 2008.10.17. 10:24:25Szűrés

sehol egy poszt, nem vernek át senkit ?

Legalább Mándrusz Tamás behajthatna a yuppie skodájával a váci főtérre.

staropramen 2008.10.17. 10:42:37Szűrés

Spórol a Homár csak a hétvégi posztot rakja majd fel.remélem kevésbé idióta témában mint a mult heti ügyvédes.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.17. 10:44:05Szűrés

Trükkös moziakció a Westendben

ennél a posztnál fennforgás van...válaszolt az étterem kommentben!

röviden és tömören : szánjuk bánjuk, de a többség nem ragaszkodik a jegyhez ezért csúszott hiba a rendszerbe...elénést és miegymás...és ha kell még a jegyed is megkapnád...de azt nemértem, hogy mert le sem adta....no mind1

cégalapító · http://cegalapitas.blog.hu 2008.10.17. 10:51:19Szűrés

Kicsit kamu dolognak találom. Ésszerűen szerintem simán nem 40-50 fokos vízben volt ez belerakva...

É2I 2008.10.17. 10:51:30Szűrés

@eszembejutottvalami

NTT, de azért vigyázz, nehogy beüsd az alcod, de dulván. :)

staropramen 2008.10.17. 10:58:44Szűrés

@enenmegaziren
lobelt ledfold pegig egy nagy labló

Lefty Rosenthal 2008.10.17. 11:02:05Szűrés

AZ VAGY, AMIT MEGESZEL. Te ezt keszultel megenni.

staropramen 2008.10.17. 11:08:14Szűrés

@Lefty
én azért visszafogottabb lennék.Az vagy amit megeszel az elég sarkos fogalmazás.(töpörtyű, pacal, sóskifli, öcsisajt,giros pitában)

elwood 2008.10.17. 11:19:20Szűrés

én például tegnap rakott karfiol voltam, sikeres-e vagyok

staropramen 2008.10.17. 11:24:15Szűrés

Ha minden igaz akkor én vasárnap vadas leszek ,gobbóccal.Nem tudom e vagyok-e sikeres

Blád 2008.10.17. 12:05:57Szűrés

Sziasztok,

Nemtudom hogy feltűnt-e valakinek hogy mi a különbség a két kép közt. Az még oké hogy a mustár ugyanúgy tekereg (kicserélték a kálbászt), de ennyire nem hasadhat ugyanúgy a kettő - szerintem.

bekbórd! 2008.10.17. 13:26:49Szűrés

Az egyik kép kissé világosabb. De a modell ua.

scubadiver 2008.10.17. 13:31:15Szűrés

Már megint a postolót cseszegetitek! Miért nem lehet elhinni, amit írt?
De! Szar kolbászt, krinolint, virslit ne vegyél! Legalább 80% hús legyen már benne és ne műbélbe töltve!!!

JohnnyB 2008.10.17. 13:41:13Szűrés

Akkor én cigánypecsenye-e vagyok? :)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2008.10.17. 13:57:07Szűrés

scubadiver 2008.10.17. 13:31:15

nem az a baj, hogy nem hisszük el, hanem ilyet minek megírni...bammeg...holnap én is szétfőzök sütök valamit mert gyökkettőt nemlátok a piától és majd írom a posztot....kit érdekel...nem is írom meg!

Dr.Bio74 2008.10.17. 14:22:17Szűrés

scubadiver 2008.10.17. 13:31:15

Mert hihetetlen, sőt felfoghatatlan, egyszerűen elképzelhetetlen, nemlétező látomás.

Új projektet indítok:
Betettem egy tojást a mikroba . Már készülnek a képek ! A tojást a Tescoban vettem erre a célra! Szörnyű! lesz nekem ha hazaér az asszony.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2008.10.17. 15:03:03Szűrés

@Magam_a_Mondomét : Az emberi hülyeség csodákra képes, én gondoltam rá hogy valaki félreértheti a "virslit", de hogy a szétrepedést...! :D
Ez a legjobb eddig :D

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.17. 18:46:00Szűrés

mert nem tudsz bazdmeg főzni!Az olcso zsirragasztott cumokat csak forrázni szabad, vagyis forrásban lévő vízbe beledobod és max egyetlen perc mulva már veszedki, vagy felrobban a picsbe.Ilyen a teszkos virsli is de az inkáb feloldodik a vizben mint szétrobbanjon :D
Miből van a virsli meg a krinolin valamint a párizsi?
Zsír,színezék,aromák,tartositószerek, állományjavító és ritka esetben huspép 0.0000000001%...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 20:23:30Szűrés

hat azt en se ertettem mit keres a krinolin 40- fokos vizben
eloszor forralunk es ahogy elobb irtak rovid ideig beletesszuk
Te beleteszed a hidegvizbe es meg akarod fozni?
na akkor lehet tenyleg ilyen lesz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 20:52:19Szűrés

flex
a dragat is csak forrasban levobe es nem sokaig
eppen most ettem
vot vagy 5 dollar, Mary vette, mongyuk 20 db es meg jo is, de tormat elfelejtett igy mustarral ettem
na nem oyannal mint ami a foton van ....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:18:14Szűrés

40 fokos vizben a nagyanyam ult az egri strandon
a dogonyozot is beleszamitva az volt a 4-ik medence

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:48:17Szűrés

nem
a dogonyozovel egyutt az otodik

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.17. 21:51:57Szűrés

utana volt meg ketto
meg a platanfak
az utolsot gombasnak hivtak

JohnnyB 2008.10.18. 01:09:32Szűrés

Kövezzetek meg, egyszer vettem valami winny-s kolbászt, valami 500 ft/kilóért. A kutya sem ette meg.

MMKaresz 2008.10.18. 03:30:49Szűrés

Sajnos volt alkalmam az ilyesmi "húskészítmények" gyártástechnológiájának rejtelmeibe betekintést nyernem... Gondolom mindenki tisztában van azzal, hogy amit "dúlván a földhöz vágtak" tán még el is csúsztak, azt ledarálva még egyszer fel tudják használni az ilyesmi hengeres formákban... (Kérném szépen, ami nem kidurranós csomagolás, az valószínüleg biciklibelső.)
Tisztában vagyok azzal, hogy sajnos a "low-cost" kaják rendszerint nem túl tetszetősek főzés után, ezért (már csak a sterilizálás miatt) egyszer bepróbálkoztam a mikróval.
Hasonló volt a helyzet, mint a mellékelt ábrán, csak nagyobb felületen oszlott el a mutatvány.
Főzés nélküli fogyasztása nem ajánlott - a már említett alapanyagok miatt sem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.18. 03:47:52Szűrés

Johhny
az en kutyam a Manci megette volna
O mindent megevett
orokre megvasolrtad volna egy adag winnys kolbasszal a kedvesseget
mondjuk a zoknimat nem kehetett elvenni tole meg kaja fejeben sem

EÖ (törölt) 2008.10.18. 07:59:44Szűrés

JohnnyB

de minél többe?

nem azt mondtam, hogy sokba kerül, hanem hogy többe, mint a gáz, úgy kb. négyszer.


Spórolni kell, ez FONTOS!!

EÖ (törölt) 2008.10.18. 08:01:54Szűrés

szelintetetk ezt a klinolint az aflikai fecske elbilná vinni?

Dócziné a ládából 2008.10.18. 09:59:28Szűrés

Nah, még mindig nem eszem húst......nem értem, hogy aki húson is él, hogy a bánatba gondolja, hogy a húszforintos kolbász és társai az valami mennyei, bio-öko,űberfasza finomság?

bekbórd! 2008.10.18. 11:27:38Szűrés

Azt nem írta a posztoló sem, hogy bio vörösáru-különlegességet vett pl. az egyéves együttjárási évfordulójukra, csak simán halózni akart vmit vacsorára. Mustárral.

tom. 2008.10.18. 12:58:36Szűrés

miért van 2 kép a post alján?
volt e már szó róla? mert sztem tökugyanazok a képek..
ha nem akkor kérem a postolót hogy tanítson meg ilyen egyforma mustárt kinyomni belőle, ni.
:D

., (törölt) 2008.10.18. 14:47:22Szűrés

Mit is fűzhetnék még hozzá?
Jó étvágyat!

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.18. 17:09:11Szűrés

a pick-virslit főzheted egy órán keresztül akkor sem lesz semmi baja, nade az nem is gazdaságos árú...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.10.18. 19:26:15Szűrés

ezek szerint te mar foztel 1 oran at virslit
nem tul sikeres

pazola 2008.10.18. 21:59:30Szűrés

Bar tudnam, mi az a krinolin..

jesszumpepi (törölt) 2008.10.19. 09:19:43Szűrés

Krinolin

1.Főként a 18-19.században divatos,abroncsokra varrt,földig érő,szélesen elálló szoknya.

2.A virslihez hasonló,de annál nagyobb kolbászféle.A német Krinolinwurst előtagjából önállósult.

(Értelmező szótár)

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.19. 09:29:08Szűrés

Vagyok olyan feledékeny hogy volt már virsli ami alol a viz is elfőtt :D Nem lett semmi baja :D
A krinolin ugyanaz mint a virsli meg a párizsi.Más aromával.Tök ugyanazok az anyagok.Zsir,viz,aroma,szinezék :D

Dr Kangörény 2008.10.19. 19:03:11Szűrés

Ezek a cuccok a gyárban már szakká lettek főzve. (szakkifejezés a szakká szó) Tehát ezt már csak melegíteni kell, de hidegen is ehető.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.10.20. 08:41:11Szűrés

mekkora lúzer. általában még a méregdrága, elvileg jóféle virslik/debrecenik/krinolinok/szafaládék/kolbászok/ stb stb is ehetetlenek.. nem tudom mit vársz. ennyi rutinja már igazán lehetne egy nagyvárosi bozótharcosnak.. a csóróságból azért nem kell életformát csinálni. mert akkor az ember nap mint nap így jár és egy idő után elveszíti azt a kis önbecsülését is, és az az ami igazán sokba kerül. ilyen hozzáállással nagyon mást ne várj az élettől, barátom!

szafaládé :) de szép szó :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.10.20. 08:43:16Szűrés

spórolni úgy lehet, ha NEM veszel meg ilyen szarokat, nem pedig úgy, hogy ilyen hitvány minőségű szarságokra dobod ki a pénzt, csak mert huszonkét forinttal olcsóbb..

További magyar hang 2008.10.20. 10:12:48Szűrés

Tökmindegy, mert ha nem nyílt volna szét, hanem szépen egybenmaradva megfő, akkor is csak ugyanez van belül és szó nélkül megeszed. Annyi csak a különbség, hogy így látod is mit eszel.

the real 2008.10.20. 11:36:55Szűrés

Én direkt így szeretem.

"kísérletet bemetszett, és nem bemetszett bőrrel is (a kolbász bőrét metszettem be, ugyebár)" - ez meg tetszett :)

Már csak azt nem értem, miért van ugyanaz a kép háromszor.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.20. 18:12:59Szűrés

azért mert az alsó kettőről hiányzik valami, meg kell találni a különbséget ha mind az 1672 különbséget felfedezted akkor a Teszkó egy csomag gazdaságos kilós virslit ad ajándékba! :D de ez csak akkor érvényes ha van mozijegyed meg kuponod :D

bugsy 2008.10.20. 23:03:25Szűrés

Hőgyeimésurajim, ez a dolog pedig kultúrafüggő. Afrika izgalmasabb részein ugyanekkora fehér férgeket burkolnak a népek, a japók mérgező halakra buknak, mi meg darált vágóhídi hulladékot burkolunk, amit gondos kezek belehelyeznek 10 deka sült ízfokozó és lisztjavítószer közé, lelocsolva egy evőkanálnyi paradicsomaromával, gumiarábikummal és módosított keményítővel, te meg asszed hogy hamburger... cöcöcöcö :-D

ex-Zep 2008.10.21. 15:17:05Szűrés

faszkorbácsot a spárnak!!!

BGYCS 2008.10.21. 15:21:50Szűrés

Mi véradás után kaptunk ilyet, gondolom a SPAR tamogatta a vöröskeresztet. Kérdeztük hogy ez meg mi? Azt mondták hogy együk csak, ne legyünk finnyásak, meg még nem is láttuk a fazekat teli kiforditott kandúrral.

Koppi 2008.10.21. 21:46:28Szűrés

Ha előtte kicsit megszurkálod és nem akarod felrobbantani és vízben főzted volna meg akkor meg is ehetted volna de akkor ugye nincs poszt.

Ja egyábként Spar lecsókolbászt ettem a múltkor nem volt kifordítva ize viszont nyema...
Igen sok mustár fogyott rohagyon meg a spar összes befőttje.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.10.25. 19:25:44Szűrés

Erre mondta egy régi kolegám: ,,nem látszik mi van a bélben" :D
Na ő megette a kissé hangyás csokit is :D

Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal

süti beállítások módosítása