Tékozló Homár

Ötszáz kilométer mosdó nélkül

2009.01.16. 09:45 | ge | komment

Zsófiék Prágától Pozsonyig feszülő hólyaggal, ám reménnyel telve utaztak a buszon, amin nem működött a mosdó. Még egy sört is vettek, hiszen megkapták az ígéretet, hogy Pozsonyban pihenőt tartanak, ahol mindenki elintézheti a dolgát, de erre végül csak a Népligetnél került sor.

Nyáron elmentem a barátommal és nővérével három napra Prágába. Az Orangeways buszjáratot választottok, mert így a legolcsóbb. (Vezetni nem tud egyikünk se.) A hirdetéseikben is az szerepel, hogy alacsony árak mellett milyen kényelmes utazást biztosítanak mindenféle extrákkal. Odafelé nem is volt semmi problémánk.

Lehetett filmet nézni, rádiót hallgatni (kapott mindenki fülhallgatót), lehetett üdítőt, sört, szendvicset venni, igaz jó drágán (de nekünk volt kajánk), működött a wc. Normális körülmények közt töltöttük el a hétórás utat, ami nem kevés idő egy buszon. Jól telt a három nap, ráadásul az utazási iroda tévedése miatt (valamiért nem foglalhattuk el a szobáinkat az előzőleg kiválasztott helyen) egy négycsillagos hotelba irányítottak át minket a lefoglalt szállás helyett, ahol nem kellett felárat fizetnünk, hisz nem a mi hibánk volt. De aztán eljött a Budapestre hazautazás napja.

A busz indulása után némi idővel elmentem vécére. Foglalt volt. Van ez így, de mikor fél órája vártam, kezdtem ideges lenni. De továbbra sem láttam senkit kijönni a zárt ajtó mögül. Egy idő után feladtam. Már szinte meg is feledkeztem az állandósult izommunkával őrizgetett pisiről, mikor nagyjából egy óra trónolás után kijött egy nyúzott arcú lány a wc-ből. Szegény biztos beteg, gondoltam, mindenesetre eljött az én időm. De meglepetésemre a wc ajtaja továbbra is zárva volt. Elindultam a busz elejébe, hogy szóljak az utaskísérő hölgynek, de annyira összemelegedett épp az egyik kollegájával, hogy gondoltam a megtorpanás és tanácstalanul ácsorgás is elég figyelemfelkeltő lesz. Meg is kérdezte az egyik pasi, mi a gond (nem emlékszem, hogy az utaskísérő faszija volt-e, lényegtelen), mondom nem lehet bemenni a wc-be. Ő közölte, hogy az zárva van, mert megtelt. A hét órából jó ha eltelt három. Kétségbeesésemet nem titkolva érdeklődtem, hogy hát mi lesz így... Megnyugtatott, hogy hamarosan Pozsonyba érünk, és ott megállunk. Megkönnyebbültem, és még annak a szintén régóta feltett szándékomnak is eleget tettem, miszerint vettem egy sört. Izzommunkát továbbra is folytatva bár (még nem volt olyan durva), de vidáman ültem vissza a barátom mellé, és a sört felbontva megnyugtattam őt is a legfrissebb hírekről.

Pozsony előtt nem sokkal az utaskísérő be is mondta a mikrofonba, hogy elézést kérnek, de a wc megtelt, így nem üzemel, mindenki intézze el a pozsonyi állomáson, azt is elmondták, hol van a wc. Megállt a busz, leszálltam. Kérdeztem, mennyi a pihenési idő, a csaj erre közölte, hogy öt perc, amiből kettő már eltelt, úgyhogy siessek... Vajon normális ez?? A tájékoztatás ellenére nem is sejtettem, hol lehet a mosdó, már az öt percet vett igénybe hogy megtaláltam. Nem volt nehéz felismerni a kígyózó sorokról. Hosszúságából ítélve negyed órát állhattunk volna. Gondoltam, csak megvárnak, hogy bírjam ki Budapestig, de végül mégis úgy döntöttünk, hogy ezt ne várjuk ki, esetleg még körberohanunk az állomáson. De sehol egy bokor, a restiszerű vendéglátóegységben sem volt wc, úgy éreztük, kénytelenek vagyunk visszamenni, így is a tervezett pihenőidő sokszorosa telt el, a személyzet már ingerült volt.

Váltig állítom azóta is, hogy szerintem úgyis megvártak volna, barátomék beszéltek rá, de könyörgöm, még ha meg is várnak, miért kell ilyet tenni a fizető utazóközönséggel?? Még mikor azt hittem, pisilhetek, akkor is, az az eszeveszett rohangálás, mert három percet kaptunk, hát menjenek a.. Mondanom sem kell, milyen állapotban töltöttük a maradék legalább négy órát. A barátom ugyanúgy nem tudott pisilni menni, de őt mégjobban zavarta, hogy a fulladás szélén vagyunk, mert nem lehet kinyitni az ablakot, hisz légkondis buszról van szó, ugyanakkor a légkondi meg nincs bekapcsolva. A fingszag még hagyján, de az oxigénhiány is kezdett elég rémes lenni. Úgy még nem örültem a Népligetnek, mint mikor megérkeztünk és megrohantuk a wc-t. Vajon mi lett volna ha késik a járat negyedórát? Ha valaki eláztatta volna az egyik ülést az kisebb baj? Vagy ha az a 30-40 ember soha többé nem választja az Orangeways-t...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2009.01.16. 09:45:48

Na végre egyszer most én szólok elsőnek. DE aztán el is olvasom:)

helianthus 2009.01.16. 09:48:27

Én pedig másodikként érek célba.

liven 2009.01.16. 09:49:59

Boldog Új Évet Minden Homározónak 2010-re! A Pocsay család.

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2009.01.16. 09:52:29

Fapados busztarsasagnal utankent csak egy retyouritesre telik. Szoval mindenki szarja/pisalja ki magat utazas elott, mert ha megtelt, akkor megtelt, nincs mese. Lehet meg probalkozni esetleg a menet kozbeni szelbeuritessel, csak figyelj oda, hogy ne szellel szemben, mert akkor visszacsapodik az egesz az arcodba. :-)

helianthus 2009.01.16. 09:53:05

NYÁRON elmentem a barátommal és nővérével három napra Prágába.
Tisztázzuk, tavaly nyáron, vagy idén nyáron? :D
Ha tavaly nyáron, akkor hogy jön ez most ide, januárban? Nem szoktam összeesküvés elméleteket gyártani, de a konkurenciának eszében jutott lejáratni az Orangeways-t?

liven 2009.01.16. 09:53:47

Aki nekiáll sörözni, és 4 órát tud utazni, annak nem kellett pisálni!!!

Átlagarcú 2009.01.16. 09:56:22

Jó post. Fagyottvarnyút nekik. ...meg sünt, hogy az ajtóletépést, meg a papucst, meg kis faszenest már ne is említsem.
...és nem csak nekik, hanem a postásnak is. Hol a túróban volt eddig, hogy nyár óta csak most érkezett meg a levél?

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2009.01.16. 09:56:48

"A busz indulása után némi idővel elmentem vécére" Azért illik elötte elmenni, ugye?

Elolvastam.

Nálam a sztori leírása vhogy így nézne ki.

Elmentünk egy ivótúrára Prágába. A 3 nap alatt folyamatosan hullarészegre ittuk magunkat. Hazafelé a háromnegyed busz még mindig be volt állva, mint a gerely (fingott és böfögött mindenki), ráadásul a buszút elött és alatt is ittuk vödörszám a söröket. Máá majd behugyoztam, de a WC zárva volt és amúgy is megtelt volna 2 perc alatt a sok sörözős cimborától. Megkérdeztem a hölgyikét, aki enyelgett vmi pasival, h mikor lehet már brunyálni, mire ő mondta h majd Pozsonyba. Látszott, hogy inkább már dugni akarna, mint idegenvezetni. Sebaj. Úgyse a táj miatt mentünk Prágába. Aztán Pozsonyba érkezve aztán, rohant mindenki a slozé felé, de ott ugye kígyózó sorok fogadtak minket. Ezt látva lebrunyáltam a WC oldalát majd, röhögve visszaszálltam a buszra és nyugodt mámoros szunyókálásban töltöttem a hazautat.

Amúgy az iroda tök jófej volt, a szállásunk az ő hibájuk miatt nem volt elérhető, ezért kaptunk egy 4csillagos hotelben szobát, meg minden ami kell :)

Jó kis buli volt.

Ez csak az én sztorim, nem kívánom a postoló levelét megkérdőjelezni... csak de :)

sorry

jusztlacika 2009.01.16. 09:56:50

Egyszer telefingottam egy buszt. Megállt.

Zorro2007 2009.01.16. 09:57:00


Ha mar amugy is pisalnod kell, miert iszol még sört?A kis mazochista.

Pikka 2009.01.16. 09:57:37

Á, én Pécstől Szekszárdig alig bírom:) Valószínüleg ezért nem utazom busszal, vagy ha igen, porzó vesével. Egyszer megjártam a London-Pécs távolságot, igaz iskolai bérelt busz volt, megálltunk 2 óránként.
Amúgy én biztos összepisiltem volna a buszt, aztán gondolkozzanak egy ürítésen :) (de tényleg, az nem úgy van, hogy ilyen nagy buszparkolókban lehet üríteni?Mármint a buszt :) )

Fikázó · http://zsarufika.blog.hu/ 2009.01.16. 09:58:46

ez egy igen kis sör lehetett, vagy már porzott a veséd rendesen
jaaa, nyár volt? akkor kiizzadtad, ugye?
Homár, nyár óta elkerülte a figyelmed ez a levél?

jusztlacika 2009.01.16. 09:58:48

Ha nyakonpisálod a sofőrt, akkor megérti-e? :D

Átlagarcú 2009.01.16. 09:59:34

Én a családomnál súlyos seggberúgások kilátásba helyezésével bevezettem a preventív pisilés intézményét. Működik.

citromtorta 2009.01.16. 09:59:41

Pozsonyban megálltatok. Ott kellett volna. Le van tojva, hogy 5 perc, vagy 25, megvártak volna. A másik pedig, ha Pozsony után bármikor, bárhol az a 30-40 utas szóvá teszi, hogy meg kéne állni, akkor megállnak... Szóval az utóbbi 4 órás kínlódást te csináltad magadnak. (Persze nem normális, hogy a wc lezárva, mert megtelt).

Pikka 2009.01.16. 10:01:34

Csak most gondoltam bele...az a szerencsételn lány, aki előtte jött ki, 1 óra alatt mennyit "termelhetett", hogy tele lett a retyó?

IndaMuncher 2009.01.16. 10:05:31

@liven: Melyik post a Pocsays? Valaki segíthetne mert megőrülök ettől ez egy visszautalástól.

Pikka 2009.01.16. 10:07:41

@F.house: Sms helyett e-mail küldését javasolja a Pannon -asszem ez az

liven 2009.01.16. 10:08:34

Egyébként ha jól olvastam a sztorit, volt nála üres sörös üveg.......

Pikka 2009.01.16. 10:09:47

@liven: de lányról beszélsz...persze a fiúknak könnyű... (mondjuka fiú wc előtt nem is szokott 15perces sor állni)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 10:11:54

Pár évig dolgoztam idegenvezetőként buszon, igaz nem menetrend szerinti, hanem szervezett utakon. Az út 2 nap oda, 2 nap vissza és x nap a célhelyen, tehát jó sokat buszoztunk.
Az autóbusz vécéje a közhiedelemmel ellentétben nem arra való, hogy 30-40, esetleg 50 ember ott végezze el a dolgát. Arra való, ha valakinek esetleg hirtelen nagyon kell, vagy valamilyen betegség miatt csak 1-2 órát bír ki wc nélkül. De ezt minden út elején bemondtam és kértem mindenkit, hogy lehetőleg a 2.5-3 óránként tartott (és szigorúan betartott) szünetek alatt menjenek wc-re. A tartály kapacitása véges - sokszor segítettem a sofőrnek üríteni és tisztítani, szóval tudom, miről beszélek.
Itt úgy tűnt, hogy kicsit fejetlen volt a szervezés. Egy menetrend szerinti, naponta közlekedő járaton illik beiktatni fix, bejáratott, kitapasztalt szünetelőhelyeket, ahol mindig megáll a busz és mindig kb ugyanannyi időre (az ideális pihenő 15-20 perc): olyan benyakút-pihenőhely, ahol kulturált és elegendő mosdó, normális butik és egy kis sétálásra alkalmas placc áll rendelkezésre. Ha pedig látom, hogy a pihenőhelyen épp hat turistabusz áll, akkor vagyok annyira rugalmas, hogy bemondom: a 15 percet valószínű nem tudjuk tartani, természetesen megvárom, amíg mindenki el tud menni wc-re, de kérem, lehetőség szerint igyekezzenek, különben csúszik a napi program.
Szóval rutintalanul járt el az utas, ami megbocsátható, és az utaskísérő is, ami viszont nem.

liven 2009.01.16. 10:13:47

@F.house: Sajnos pontosan már nem emlékszem, de azóta a rokonaim lettek!

(Valakinek a párja karácsonyi üzenetet kapott, és mivel tetszett neki tovább küldte az ismerőseinek. Azt nem vette észre, hogy alul ott volt a Pocsay család, az ismerősök meg csodálkoztak, ki az a pocsay család. Kb ennyi a sztori. Külön post nem volt)

Roltii 2009.01.16. 10:14:21

egyszer utaztam Orangeways-szel, és akkor is csak Bécsbe. De 100%-osan megvoltam elégedve mindennel, bátran tudom ajánlani. Aki a postot írta, az egyszerűen hülye.
Az árak a buszon meg kurva jók, akinek az sok, NE UTAZZON.
(pl meleg ital ingyen van, a dobozos sör asszem meg 200 forint. Melyik másik buszon kapsz ennyiért? boltba is ritka...
Egyébként erre azért emlékszem, mert baromira meglepett, hogy olcsó)

Úgyhogy ha valakinek a buszozás nem gáz, akkor menjen nyugodtan a narancssárba buszokkal. Az ilyen hülyékre meg ne hallgassatok. Jah, nem dolgozom nekik vagy hasonló, és még egy kurva ingyenjegyet se fogok ezért kapni, csak felbasz ha valami olyat fikáznak, ami valójában jó.

jusztlacika 2009.01.16. 10:14:35

@Rékuc:

én téged azért tarkónvágnálak. Aki kurvának megy, az ne csodálkozzon, ha megbasszák.
Aki sofőrnek megy, az budit is ürítsen, vagy menjen a piroshetesrebasszameg!

elwood 2009.01.16. 10:16:01

Az Orangeways buszán a budit teleszarták sünnel. Balesetvédelmi okokból lezárták, nehogy ráüljön valaki.

A sofőr és az idegenvezető inflexiós pontja edukálásra szorul.

Ha pisilni kell ne igyál több sört !

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 10:17:50

@jusztlacika: ezt nem értem, miért is kapom a tarkónvágást?
A sofőr ürít budit, meg az utasok után is összeszedi a szemetet, de természetes, hogy az idegenvezető segít neki, még akkor is, ha ez nem kötelező. Szép is volna, ha fogom a kis bőröndömet és bevalcerozok a szállodába, amíg ő a ganét takarítja... ha egy, netán két hétig dolgoztok együtt hajnaltól éjjelig, akkor az ilyen dolgok eléggé természetesen jönnek.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.01.16. 10:21:40

@Rékuc:
Korrekt. Hozzátenném, hogy 7 órás útra be lehet iktatni egy közbeeső autópálya-közeli nevezetességet valahol a pusztában vagy bevásárló helyen ha az utasok megszavazzák. Addig lehet a buszt üríteni és várhatóan elég idő mindenkinek

homár molla 2009.01.16. 10:25:15

ilyen esetben nem egy sört kell meginni, hanem kilencet. ha jól láthatóan be vagy baszva, és úgy közlöd a sofőrrel/sztyuvival, hogy márpedig most azonnal hugyozni fogsz, ha megáll, akkor lent, ha nem, akkor fent, akkor garantáltan meg fogják teremteni a lehetőségét a buszon kívüli ürítésnek.
nagy társasággal könnyen biztosítható a hangos többség is. alternatív lehetőség: kis befektetéssel még néhány idegen utast meg kell vendégelni egy pár sörrel (garantáltan lesz jelentkező), és akkor lehet skandálni, hogy majdbehugyozunk. komoly népszerűségre persze az absztinens utastársak között ne számíts, pláne hogy ha egyszer elkezded a hugyozást, onnantól negyedóra-húszpercenként garantáltan újra meg kell állni.
gondolom, sose utaztál szurkolóbuszon.

jusztlacika 2009.01.16. 10:26:27

Megkérdezed a sofőrt, hogy megáll, vagy adja ide a kulcsot, ez a jó megoldás.
Rékuc, nem neked, mondom, hanem, hogy ha utas szeretne megállni, akkor stop! Ő FIZET.

Az diktál, aki penget.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 10:27:05

@sambalabammbumbumm: az a baj, hogy
1. ha menetrend van, abba sajnos nem fér bele egy ürítés, míg egy 10 perccel megtoldott vécézés simán
2. wc-t nem lehet mindenhol üríteni, csak az erre alkalmas helyen, vannak nagyobb pihenőhelyek, ahol van erre kialakított tartály + mosóberendezés, de ezek ritkák. Az árokpartra nem lehet, meg nem is szabad, meg hát hogy nézne már ki. :)

Roltii 2009.01.16. 10:28:02

jusztlacika 2009.01.16. 10:26:27

Ember, gondolkodj már. Nem csak egy utas fizet, hanem mindegyik. Ha egy f@sz miatt kell állandóan megállni, azt én se tenném, mert a többiekkel kibaszás. Erre nem gondolsz?

liven 2009.01.16. 10:30:38

Pár éve egy hétvégét egy barátomnál töltöttem egy kis településen. Az esti program, más nem lehetett, csak a kocsmalátogatás. Itt született meg az egyik liven-törvény: Minél többet iszol, annál közelebb pisálsz a kocsmaajtóhoz!

Secnir 2009.01.16. 10:30:39

hát nem tudom, sose mentem busszal hosszabb útra, de a wc-t nem úgy kellene üzemeltetni, mint a MÁV-nál?
kisdolgonál szétspricceli az autópályára, nagydolgot meg összegyűjtene?
(igaz a MÁV korszerű modelljeinél örülni kell, nehogy kiess a dologgal együtt....)

Pikka 2009.01.16. 10:30:55

@Rékuc: értem én, de:
Hogy lehet az, hogy odafelé bírta a busz 7órán át, visszafelé meg bírt másfél órát (úgy, hogy abból egyet egy csaj trónolt)? Nem tudom mekkora a tartály, de a csaj vagy ott dobta ki magából az 1 hetes adagját, vagy indulás előtt nem ürítették ki a tartályt.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 10:31:50

@jusztlacika:
Ha megtelt a wc, akkor egy szünetet be lehet, sőt be kell iktatni, avagy a betervezett szünetet előbbrehozni-meghosszabbítani, hogy mindenkinek legyen ideje elmenni. Ez a rugalmatlanság, problémakezelési képesség hiányzott az utaskísérőből. Csak akkor nem értem, hogy minek dolgozik buszon?
(ráadásul buszon amúgyis a sofőrrel illik kavarni, nem saját gavallért odavinni - amatőr lehetett a csaj) :D

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 10:34:27

Roltii: így van, egy személy miatt nem lehet megállni, viszont ha tele a tartály, akkor kell biztosítani lehetőséget a wc-zésre. Ugyanakkor érdemes ilyenkor bemondani, hogy sajnos emiatt pár percet csúszunk, tehát saját érdekükben igyekezzenek, ha lehet.
Secnir: fúúújjjjjj :D gonodlj bele robogsz a pályán egy busz után és a szélvédőd hirtelen sárga lesz... szerintem ezt még gondold át :D
Pikka: ez könnyen meglehet hogy nem volt idő tartályürítésre indulás előtt. Ami elég gáz, nem csak kényelni, hanem higiéniai okokból is.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 10:36:38

amúgy amikor tanultam a szakmát, a mentorom mondott egy örökéletű igazságot, amely azóta minden egyes alkalommal bebizonyosodott:
bárhova mentek, az első és legfontosabb dolog bemondani, hogy merre található a wc. Ennek hiányában a világ összes nevezetessége sem fogja érdekelni az utasokat.

Pikka 2009.01.16. 10:37:42

@Rékuc: 3napot voltak Prágában, nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem lehetett elintézni az ürítést (no meg ott büdösödött addig?)

Roltii 2009.01.16. 10:38:14

Rékuc · fika.blog.hu 2009.01.16. 10:34:27
Azokra a pöcsökre gondoltam, akik pisiszünet után 5 perccel mennek oda a sofőrhöz, hogy megkéne állni, mert pisilniük kell. Ne mondd, hogy nincs sok ilyen. Természetesen emberi időközönként biztosítani kell a lehetőséget, de a post akkor is zavaros nagyon...

Pikka 2009.01.16. 10:41:16

@Roltii: Az a baj, hogy ez nem mindig az utas köcsögsége miatt van. Nekem is olyan a hólyagom, hogy van, hogy 10percenként úgy érzem mennem kell...pedig tudom, h üres.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 10:41:34

Pikka: érkezés után üríteni kell a tartályt, ez egyértelmű... hogy indulás előtt üres legyen.
Még egy gyomorbeteggel is nehezen telik meg a tartály 7 óra alatt, sajnos tapasztalatból beszélek mert egyszer vesegörccsel csináltam végig egy utat és 2 napig hánytam a busz wc-jébe, a végén már epét :D és csak a 2. nap végén telt meg. (elnézést)

Roltii: hálistennek jópár év alatt sem találkoztam ilyennel, aki a pihenő után 5 perccel jelzi, hogy neki kell és tele a wc (ilyen esetre jó a busz wc-je), ez enyhén szólva is óvodás viselkedés. Aki ezt eljátssza, annak nem való a társas utazás.

Roltii 2009.01.16. 10:47:43

Pikka 2009.01.16. 10:41:16
akkor ne buszozz! Nem érzed, hogy másokkal baszol ki a saját betegséged miatt? Komolyan mondom, hogy ha ilyen vagy, akkor ne nagyon buszozz. mert ha működik is a wc, hogyha egy órán belül harmadszor mész el mellettem a folyósón és löksz meg akár egy kicsit is miközben aludnék, akkor nagyon ideges leszek. Egyébként keress fel egy urológust, mert ez nem normális. Jobbulást!!

Rékuc: én sajna találkoztam már ilyenekkel, egy időbe sokat buszoztam, és eszméletlen mennyi büdös bunkó van.

Pikka 2009.01.16. 10:49:13

@Rékuc: :S nem lehetett túl jó út. Mondjuk azt az utast is sajnálom, aki a 2.napon bement pisilni:D

Roltii és Rékuc: mondom, nekem volt már olyan, h Pécsen pisiltem, de Bonyhádon le kellett szállnom, annyira kellett. Mondjuk ilyenkor tudom, h nem nagy ügy, meg nem is lenne pofám odamenni a sofőrhöz...

Pikka 2009.01.16. 10:50:55

@Roltii: HOgy te mekkora tapló vagy! Szerinted tehet róla valaki ah beteg, vagy felfázik vagy gyomorrontása van? Valóban, eszembe nem jutna busszal Pestre menni, de nem furja mindenkinek autóra! Ha meg tudom, hogy utazok, akkor egyszerűen nem iszok és kész. És ahogy Réékuc is mondta: ezért van a buszon wc és ezért vannak 2óránként megállók...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 10:53:30

Roltii: most sokan fognak utálni hogy megint ezzel jövök, de az utasaim nem magyarok voltak... :)
Amúgy ha egy ilyen útra benevezel, akkor a katalógusban le van írva, hogy 2.5-3 óránként van pihenő, nos ha az ember tudja magáról, hogy félóránként kell vécéznie, akkor bepróbálkozhat ugyan a buszon lévővel, de számolnia kell azzal, hogy ha elromlik-betelik, akkor nem igazán pattoghat.

Pikka 2009.01.16. 10:57:54

@Rékuc: gondolom általában nem azokkal van baj, akik tudják magukról, hanem azokkal akik többet isznak a kelleténél. Mondjuk egy Prága-Pozsony túránál erre illene felkészülni :P

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 11:00:09

azért azt sem árt tudni, hogy azokat, akik nem bírnak magukkal, fenyegetőznek, vagy a többi utas kényelmét és utazását veszélyeztetik, le lehet, sőt le is kell paterolni a buszról, és saját költségükön folytathatják tovább az utat :)

Pikka 2009.01.16. 11:01:05

@Rékuc: hány ember raktál le eddig? :D

Secnir 2009.01.16. 11:03:51

@Rékuc:
mehet mondjuk alulra is az aszfaltra...

Roltii 2009.01.16. 11:03:54

Pikka 2009.01.16. 10:57:54
ha valaki nem tud viselkedni, akkor nem engedem fel a buszra. nem azért mert köcsög vagyok, hanem a többséggel nem akarok kibaszni, mert ők is rendesen fizettek érte. Gyűlőlöm, amikor 1-2 önjelölt barom kötelességének érzi, hogy mindenki szórakoztasson a buszon. Utazás alatt beszélgessen halkan vagy kussoljon, lehet filmet nézni, zenét hallgatni, olvasni, aludni. Ez egy ilyen dolog, ha ezt valaki nem tudja megtenni, ne buszozzon.

Pikka: van olyan betegség, amiről lehet tenni. De nem ezt mondtam, hanem, ha valaki beteg, menjen el orvoshoz. Kezeltesse magát! nem tudom miért olyan nagy kérés ez. Vagy inkább szopatsz másik 40 embert a saját bajod miatt? Második felesleges megálló előtt a kezedbe basznék egy 2l palackot, hogy intézd abba.

labi 2009.01.16. 11:04:08

bezzeg ha csapvizet ivott volna...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 11:04:18

Bevallom, borzongva olvastam a postot, mert épp a közeljövőben tervezek egy utazást az Orangewayssel, és a holnapjukon azt olvastam, hogy a busz nem alkalmas arra, hogy nagyvécézni lehessen rajta. Most nem azt mondom, hogy végig akarom fosni az utat, mert nyilván nem, de azért 13 órás út alatt valahol természetes, ha akár erre is igény támad. Én még nem utaztam az Orangewayssel, de nem vágyom rá, hogy 13 óra hosszán keresztül feszülő hólyaggal szívjam a fingszagot! Jusztlacika, kérlek te ne gyere erre az utazásra, jó? :-D Nyugtassatok meg, hogy nem mindig van ez, amit a postoló leírt!!!!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 11:07:29

Kicsit zavaros, amit írtam, na veselkedjünk neki még egyszer: szóval nem elég, hogy a honlapon azt írják h. nem lehet kábelezni, most még az is kiderül, hogy sárgát sem lehet dobni, ami azért már eléggé brutál. Légyszi aki utazott már velük, írja le a tapasztalatát! Nem szeretnék egyoldalú véleményeket olvasni.

Alikam 2009.01.16. 11:07:40

Szerintem a visszautazási kellemetlenséget leszámítva jól jártatok.
Nem ürítették ki a tartályt, lehet, hogy nem volt rá mód, az nem olyan, hogy az árokba lehet önteni.

A bevezető szöveg is ferdítés, mert az ember azt hihetné, hogy végül nem álltak meg Pozsonyban, ami nem igaz.

Az meg, hogy 5 percet adnak, valóban hülyeség, de akkor szólni kell kedvesen az utaskísérőknek, hogy ne haragudjanak de 100 méteres a sor a WC-nél, úgyhogy hosszab ideig kell várniuk.

Ennyi. Otthagyni nem fognak, mert akkor egyrészt perelhetőek, másfelől pedig eléggé rossz hírbe hozzák magukat.

A posztok fele már lassan sajnos nem is egy meghökkentő szrotiról, hanem az emberi balekságról, és a határozottság hiányáról szól.

Pikka 2009.01.16. 11:08:32

@Roltii: figyelj, nem ismersz, nem tudod, hány embert szopattam eddig. Elárulom, egyet sem. Mert tudom magamról, hogy ilyen vagyok és teszek ellene. Volt már pár hosszabb utam bérelt busszal, kibírtam. De ahogy Rékuc is mondta: ezért van ott a wc (bár még sosem pisiltem buszon).
Szóval szerintem ez nem egyenlő az önjelölt baromkodókkal. Azoktól én si agybajt kapok. Pláne a mobilon-hangosan-hallgatok-valami-divatos-tucctucc-zenét-ektől és a nem-tudom-megfegyelmezni-és-lekötni-a-büdös-kölkömet-től :D

Roltii 2009.01.16. 11:11:05

megélhetési sünöző - SALE-es mosoly 2009.01.16. 11:04:18
Halál nyugodtan utazz velük. Egyik buszon se lehet egyébként nagy dolgot végezni, csak ők akik ezt le is írják előre. Ahogy Rékuc írta, sürgős esetekre van. Valszeg itt is alkalmas nagy dologra a WC, csak ha nem tiltják, akkor minden második ember odaszarna, ami belátható,hogy nem túl jó dolog. Egyébként szabályos idözönként vannak pihenők, ahol mindent eltudsz végezni. Nekem a véleményem az, hogy utasként a 4 óránkénti pihenő még túl gyakori is tud lenni.
Én azt mondom hogy menj nyugodtan, ha megfigyeled senki más nem fikázta őket a postírón kívűl.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 11:11:26

Pikka: egyet sem hálistennek. De volt már olyan, hogy a határnál le kellett szállnia, mert érvénytelen volt az útlevele. Gondolj el egy svéd nyugdíjast, akit a (volt) német.cseh határnál leszállítanak, vasárnap reggel 8kor, hogy menjen isten hírével, Csehországba nemengedik be, a busznak pedig mennie kell tovább... rémálom. Utána már mindig induláskor végeztem egy útlevélellenőrzést, hogy legalább otthon szálljanak le szegények.

Roltii 2009.01.16. 11:13:36

Pikka 2009.01.16. 11:08:32
nem akartalak én bántani téged, és nem mondtam,hogy szopatsz embereket. Ahogy írod, megoldod, hogy ne tedd. Viszont van olyan, aki az egészbe szarik bele.

megélhetési sünöző - SALE-es mosoly 2009.01.16. 11:07:29
pisilni is csak akkor, ha nagyon kell. Értsétek már meg, nem ezért van a buszon a wc, erre a pihenőhelyek vannak.
Jah, én Bécsbe voltam már velük, és tervezek egy pozsonyi utat is a közeljövőben.

Roltii 2009.01.16. 11:15:27

Rékuc · fika.blog.hu 2009.01.16. 11:11:26
szegények? hülye aki indulás előtt nem nézi meg az útlevelét. Miért kell ennyire díjazni a hülyéket/hülyeséget manapság? Nincs érvényes útlevél, akkor beszopta, ennyi. Még sajnálni se fogom, mert valszeg többet áll emiatt a busz, mint amennyi be van tervezve-> késés-> én is szopatva vagyok...azt meg nem szeretem.

kisgalád 2009.01.16. 11:17:22

Nem igazán értem a postoló problémáját. Ha nekem kell, akkor addig nem iszok, amíg az előző adagot ki nem raktam. Ha kevés az idő és sokan állnak a WC előtt, rutinosan a fiúvécét veszem igénybe. Ha a dolog elhúzódik, mert mindenhol sokan vannak, elküldöm a barátomat a buszhoz, kérdezze meg belefér-e még tíz perc. (Ha az utaskísérő náci kápó módjára üvöltve megtiltja a pisit, vagy megidézi nőnemű felmenőimet, akkor Homár post). Ha miattam kellett a többi utasnak várni, felszállás után hangosan elnézést kérek.
Ja egyébként sose innék buszon sört. Nemcsak azért mert inkább boros vagyok, hanem mert nem tenném ki a többi utast annak, hogy kocsmaszagban utazzon.
Egyébként a szolgáltató korrekt volt (szállás ügy) a dolog tényleg a kísérő hülyesége volt, amire azért az utas is tett egy lapáttal. Tehát nem értem miért sugallja, hogy ne vegyük igénybe?

tejfogubandi 2009.01.16. 11:17:44

arról ne is beszéljünk , hogy a KRESZ szerint a sofőrnek 3óránkánt 20perc pihenőt kell tartania....

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 11:19:37

@Roltii: bárkivel előfordulhat, bárkivel - velem is előfordult. Amerikába készültem és féltve óvtam az útlevelemet, egy fiókba zártam, nehogy elkallódjon. Indulás előtti este látom, hogy pár hónapja lejárt... agybaj > 170km/h rendőrség > zárás előtt 5 perccel érkezés > vagon pénznyi illeték > sürgősségi útlevél > mégis elindulhattam. Szóval előfordulhat még akkor is, ha ezt előzőleg magáról sosem gondolná az ember.
No de nem mesélek itt tovább háborús történeteket inkább leírom őket az emlékezős blogomra :D

kisgalád 2009.01.16. 11:26:20

@sörecet: "...és nem csak nekik, hanem a postásnak is. Hol a túróban volt eddig, hogy nyár óta csak most érkezett meg a levél? "
Nem postán küldte, hanem sms-ben. A Pannonnal.:)

liven 2009.01.16. 11:27:02

@tejfogubandi: A pisisek jobban örülnének, ha 20 percenként lenne 3 óra pihenő :)

Mike36 2009.01.16. 11:27:59

előre kell menni, és terrorizálni a sofőrt, hogyha nem áll meg de rögtön az autópályán az egyik pihenőhelynél, akkor odahugyálsz a sarokba, és ez nem vicc, mert 2 sört is ittál

libudibu 2009.01.16. 11:28:59

sziasztok, én írtam a posztot

Az első mondat vhogy úgy kezdődött, hogy "nemrég fedeztem fel a homárt, gondoltam megírom.." de ez nem került ki. Nyáron még nem tudtam róla.

Voltam indulás előtt is pisilni!

Rolti: oké, nekem csak úgy rémlett hogy drága, fél éve volt. Ha szerinted nem, akkor elhiszem azt is. És kisebb utakra továbbra is az orangewayst fogom választani, mert a pisiügyön kívül többnyire nem volt más bajom és amúgyse vagyok haragtartó típus

Mike36 2009.01.16. 11:31:08

ahogy a posztoló irta, én is lebrunyáltam volna a wc oldalát
ha pisilni kell, akkor kell

egyébként is a busz megáll ha pisilni vagy hányni kell, senki nem szereti takarítani más mocskát

libudibu 2009.01.16. 11:36:20

megélhetési sünözőnek:
Nyugi, szerintem ez azért elég ritka. Ha mégis előfordul, hát el kell menni a pihenő alatt, úgyis megvárnak, nekem is kellett volna Pozsonyban. De kakilni tényleg nem lehet a buszon. De nyugodtan menj azért az Orangewayssel, ne parázz.

Mike36 2009.01.16. 11:37:05

@Secnir:

kivánom neked, hogy te menj a busz után amikor éppen szétspricclei a hugyot

Pikka 2009.01.16. 11:37:21

Na most eszembe jutott, amikor mentünk Villányba, illetve onnan haza, bérelt busszal, jól karbantartott társasággal. Majd bátyám kiállt középre, mint valami utaskísérő és felhívta mindenki figyelmét a fejünk fölött elhelyezett tescos zacskókra (okult más túrákból) és elmutogatta, szükség esetén, hogyan kell a zacskót a két fülre, s így a szájra rögzíteni:D

The Good Boy 2009.01.16. 11:39:20

@tejfogubandi: az nem 4,5 óránként 45 perc?
Egyébként pedig nem is biztos, hogy kresz lesz az:)
Érdekes, amikor én tavasszal mentem prágába családostól, akkor senki nem reklamált, hogy nincs pihenő iktatva. Mondjuk nem is pestig mentünk.
T. homár!
Ennyire pang a homár postafiókja, hogy nyári sztorit kell csepegtetni. Én az ünnepek elött küldtem nektek 3, homárra valót egy mailba csomagolva (két bankos spEMESEt, meg egy backdoort), de úgy látszik kuka lett, vagy csak jegelitek még pár hónapig.

AlulírottFentemlített 2009.01.16. 11:39:34

Legközelebb vigyenek magukkal nesteás flakont, annak elég nagy átmérőjű a szája. Abba lehet jót brunyálni!

Nekem ezt egy barátom mesélte, aki nem mellesleg informatikus és van egy haccker haverja, aki a Pocsay családdal együtt utazott ráckevére és így húgyoztak a platós ifán, miközben mosolyogtak Salesre nyitott szájjal!

Mike36 2009.01.16. 11:40:51

mit is irhatnék, aki nem autóval megy Prágába, nem lehet sikeres ember

kisebb csapattal, egy 7-10 üléses vmivel, meg nem is olyan drága

aztán ott állsz meg inni, szarni, hugyozni, hányni, ahol jólesik

Mike36 2009.01.16. 11:42:04

@AlulírottFentemlített:

Platós ifán minek üvegbe hugyozni, egyszerüen kiharmatozol a platón túlra

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 11:46:14

hugyoznia kell és vesz egy sört? ez sem normális, vagy direkt élvezi! muhahah :)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.01.16. 11:46:30

"Izzommunkát továbbra is folytatva bár (még nem volt olyan durva)..."

mit is jelent ez bővebben kifejtve? különösen az, hogy nem durván hogy kell ezt csinálni

libudibu 2009.01.16. 11:50:11

@kisgalád: egy kisdobozos heinekentől nem lesz kocsmaszag

nem az Orangeways elleni kampánynak szántam a posztot, csak azt az egy esetet írtam le és az amiatti felháborodást kifejezve, ami konkrétan az utaskísérő csajra irányul. Persze lehet hogy nem így sikerült, de nem az egész céget akartam ezzel lejáratni. Előfordulhat, hogy tavasszal Bécsben leszek, onnan az Orangeways-sel fogok hetente hazajárkálni. Azért írtam meg a sztorit mert szerintem érdekes és akkor nagyon felháborított minket.

libudibu 2009.01.16. 11:51:23

még nem kellett olyan durván mikor vettem azt a sört (abban a tudatban hogy hamarosan megállunk)

Mike36 2009.01.16. 11:51:51

@mamapicilánya:

gondolom még bírta
anno én is megbotránkoztam amikor vkit látam az utcán hugyálni mindki szeme láttára, egészen addig, amig nekem nem kellett egyszer annyira, hogy már egyáltalán nem érdekelt ki lát és mit szól.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 11:52:57

@libudibu: előtte is meg felszállás után is? meg még sört is kérsz rá? nooormális? tuti bőőőcsééész!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 11:53:47

@Roltii: Figyelj, értem én, és tényleg csak akkor akarok budira menni, ha elengedhetetlenül szükséges! Én már attól is rosszul vagyok, ha vonaton, vagy repülőn kell menni, iszonyúan zavar, úgyhogy ha egy md van rá, kerülni fogom az ilyen helyzetet!

Mike36 2009.01.16. 11:54:46

én pl. utazás alakalmával alig eszem, nagyon keveset iszom pontosan emiatt. bár nekem inkább mindig szarnom kell, szal ha egész nap utazás, akkor aznap no kaja

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 11:55:32

én pl ha vonatozom, vagy buszozom előtte 3napig nem iszom nem eszem, nehogymá valami szétkulázott redvás ülökenélküli mávos klotyón kelljen ülni vazzee! vót máá rá példa!

Mike36 2009.01.16. 11:56:41

sosem értettem azokat az embereket akik a vonat vagy a busz elindulása után egyből előszedik a hazait, és nikeállnak enni
gondolom abéli félelmükben, hogy netán éhan találnak halni, az utazás alatt

Pikka 2009.01.16. 11:58:06

@tüvapok: na ez az én módszerem is...mondjuk vonatra csak és kizárólag fertőtlenítő kendővel/zselével szállok (mert úgyse bírom ki)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 11:58:47

@Mike36: és akkor mivan, ha nincs ilyen autó raktáron, vagy csak simán nincs senki, aki épp elutazna az emberrel? Én is egyedül fogok menni!mi mást tehetnék, mint hogy orangeways?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 12:03:00

@Pikka: najó ezért ennyire hipohonder nem vagyok! fertőtlenítő kendő, meg hipó meg anyámtyúkja! szarok én a vonaton, csak nem szívesen! IC-ket leszámítva elég dúrva állapotok vannak, ennél még a pottyantós a telken is jobb!

Pikka 2009.01.16. 12:04:55

@Mike36: én másfél órát bírok vonaton evés nélkül, addigra kezem annyira unni az utat,hogy muszáj valamit ennem:D Modnjuk nem jutna eszembe elővenni egy fél rántottcsirkét meg hagymát...de láttam (szagoltam) már olyat.
Rám akkor nétek furán, amikor a buszon előkaptam a lekvárosüveget, emg a háztartási kekszet. Igaz az Londonból Pécs felé volt, már nem tudom hány órás úton...reggelire meg kell nekem az édesség:D

Mike36 2009.01.16. 12:07:40

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly:

nem kell ehhez saját kocsi
meg lehet sezrvezni, illetve a neten is szoktak szerveződni így utazások, már meg nem mondom melyik oldal, de simán össze szoktak állni így emberek

Pikka 2009.01.16. 12:10:39

@tüvapok: Én nem vagyok hipohonder, soha nem használok ilyen antibakteriális trutyikat, kizárólag a MÁV vált ki belőlem azonnali fertőtlenítési kényszert. Mármint a wcje.

Mike36 2009.01.16. 12:13:24

@Pikka:

én másfél óra alatt elalszom :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 12:14:24

@Mike36: na az lehet még egy jó móka, amikor neten összeszedett vadidegen 6-7 emberrel állsz össze egy út erejéig. Nekem egy ilyen tapasztalatom volt, de soha többet. Borszékről indultunk a Békás-szorosba és mivel ketten kevesek voltunk egy minibuszhoz, egy másik magyarországi házaspár is velünk tartott. Hát ne tudjátok meg, azok mennyit összefakszniztak: semmi nem volt jó nkeik, be nem állt a szájuk, no meg félúton közölték, hogy ugye elég lesz félóra is a Gyilkos-tónál, mert őket az annyira nem érdekli... pedig előre meg volt beszélve, hogy ez egy gyilkostós és békosszorosos kirándulás lesz.
Szóval brrr, akkor már inkább 40 idegen és egy kiszámítható, előre megszabott útiterv, minthogy ilyen idióták kezdjenek el variálni meg vitatkozni.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 12:14:44

@Pikka: jóó de ott úgysem bírsz vele! Kulabá' erősebb! papír az ülőkére és kész! no mind1. a posztoló meg fogalmatlan! ennyire szerencsétlen embereket rég olvastam!

1. a sofőr biztos megállt volna!
2. szerintem fel van fázva!
3. nem iszok ha hugyoznom kell, főleg nem sört!
4. nem is kellet brunyálnia, csak a felhajtás miatt írt be!

Pikka 2009.01.16. 12:14:56

@Mike36: nem tudok vonaton aludni...

manualis mammografus 2009.01.16. 12:17:04

@libudibu: azert azt elmagyarazhatnad, hogy eloszor irsz egy levelet, ami tele van csusztatasokkal, terelesekkel, majd idejossz jopofizni meg ajanlgatni a ceget, miert? miert jo neked, hogy segged csinalsz a szadbol?
te voltal, aki alkurta a dolgokat, ezt kijelenthetjuk. masfelol miert nem elobb a cegnek irtal panaszlevelet, hogy nem volt uritve a wc, igy nem tudtad elvegezni a dolgod? irjunk csak a homarnak, annyira ugysem fontos, de legalabb en is elmondhatom, hogy kuldtem be valamit... proszto

kisgalád 2009.01.16. 12:19:22

@Mike36: Na azt én se. Mondjuk lehet, hogy nincs náluk könyv (pl a Csendes Don):)))) Egyébként ismerős mesélte, hogy volt olyan eset, mikor a t. társaság a reptéri buszon elkezdte fogyasztani az elemózsiát vmi. occsó last minutes úton.:)))

@libudibu: Egy kisdobozos Heinekkentől még tényleg nincs kocsmaszag. De aztán iszik a haver, az ő haverja, néhányan a példán felbuzdulva megkívánják, esetelg vmi erősebbet is ...és kész a kocsmaszag. De ha véletlenül kilöttyen a sör, akkor egy doboz is elég. Szóval a legjobb bele se kezdeni. Persze embere válogatja, de annak ellenére, hogy igazán nem lehet antialkoholistának nevezni nem igazán tartom illendőnek az alkoholfogyasztást nappal, társas utazás közben.

@AlulírottFentemlített: és a többi tanácsadó:
Lehugyozni a WC falát, sörösüvegbe elvégezni, platóról lecsorgatni mind jó, ha FIÚK vagytok. Mármost arra kérnénk tanácsokat mit tegyen egy lány, feltéve, hogy nem úrinő? A postoló vajh milyen nemű?

DaM 2009.01.16. 12:24:04

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: (Meg Mike36): több olyan oldalt is láttam, ahol szervezik össze az utakat. Asszem az utv.hu-ról is volt link egy ilyenre, meg iwiw-en láttam hasonlót. Persze biztos van más, profibb, több kínálat, csak úgy mondom.
Sünöző: olvasd végig a kommenteket, valahol az első felében volt valaki, aki azért hülyézte a posztolót, mert neki x és y dolog miatt nincs kifogása az Orange-dzsal szemben. Olvasd el azt is. Én mondjuk még mindig kipróbálnám őket, akorhogy is, de lehet, hogy Istvánnak hívnak... barátaimnak Pista. Mazo Pista. :)
Utolsó apropó: Rékuc & mások, tudomásom szering az Orange egyfajta "Volánbusz", nem idegenvezetősdi kirándulósdi. Legalábbis régen pont ezt olvastam náluk/róluk, ezért is tetszett. Végre utazási alternatíva, a program kidolgozása meg a saját ügyem maradhat. Lehet, hogy már nem így van.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 12:24:31

@kisgalád: csaj! vagy buzzancs, mert a barátjának is pisálhatnékja volt! :) most olvastam el a kommentjeit! tutii bőőőcsééész! fogadok is rá!
Ír a homárra, fikázza őket, majd bekommenteli, hogy ő volt a hülye, és milyen jó velük utazni! nooormális?

manualis mammografus 2009.01.16. 12:24:43

@kisgalád: szerintem a legutolso problema a buszon valo sorozes, illendoseg szempontjabol. en fokent azert nem leptem apam nyomdokaiba es lettem sofor, mert valoszinuleg minden harmadik utast arconcsapkodnek a kulon ezen celra tartott olmosbottal, mert nem tudnak viselkedni. nem is ertem fater hogy birja ;]
lanyok meg ne igyanak sort. foleg ne dobozbol. pont.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 12:27:06

@afta: igyanak csak, az utaskísérő százalékot kap az eladások után :))))

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.01.16. 12:29:45

Lehet, hogy Kontakt-Busszal utazott, aztán belefagyott a matéria a wcbe. Szar dolog az...

Pikka 2009.01.16. 12:29:49

@tüvapok: "Zsófiék Prágától Pozsonyig feszülő hólyaggal..." szóval nő.

manualis mammografus 2009.01.16. 12:30:01

@DaM: menetrendszerinti autobuszokat kozlekedtett, akar a volanbusz, azzal a kulonbseggel, hogy kulturaltabb, kenyelmesebb, olcsobb. a lany pedig nem idegenvezeto volt a buszon, hanem utaskisero.

Átlagarcú 2009.01.16. 12:30:52

@kisgalád: "Mármost arra kérnénk tanácsokat mit tegyen egy lány, feltéve, hogy nem úrinő?"
Egy aprócska csurrantás még a kultúrált szexbe is belefér:)))

manualis mammografus 2009.01.16. 12:31:21

@Rékuc senki nem kap szazalekot, de nyilvan te ezt sokkal jobban tudod, mert evek gyakorlata van mogotted, nekem meg csak csaladtagom dolgozik naluk :))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 12:31:28

@afta: oszt miért ne igyon egy lány sört? amúgy? vagy a sört vagy férfiaknak főzik?

Vaszilisza · http://maganorultekhaza.freeblog.hu 2009.01.16. 12:34:28

Fiúk, érezzetek együtt a lányokkal! Meleg időben, szoknyában, harisnya nélkül még hagyján, mert kis rafinériával lehet úgy emelni-hajtani, hogy ki se látsszék semmi, és a pisi se a cipődben végezze. Na de hidegben (az egész bugyit le kell tolni!), harisnyában, esetleg szűk vagy vastag nadrágban vagy ezek kombinációjában...? Hát még ha leárazás is van??

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 12:34:34

@afta: elnézést, mea maxima culpa, az orangewaysnél lehet nincs százalék, kb mindenhol máshol Európában van, ezer bocsánat, nem tudom jobban, nem is állítottam soha. Bocsánat a tévedésért.

manualis mammografus 2009.01.16. 12:34:40

@tüvapok: hat, engem taszit, ha dobozbol/uvegbol/muanyagpoharbol isszak. buszon meg ritkan adjak uvegpoharban...

manualis mammografus 2009.01.16. 12:36:45

@Rékuc: nem haragszom en, csak ne allitsunk olyat, ami nem igaz. mer a vegen abbol is poszt lesz, hogy nem ihattad meg a buszon a sajat magad altal otthonrol hozott vizet, hanem vasaroljad naluk, mert ok szazalekot kapnak :))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 12:38:25

@afta: nem éppen ezt mondtad!

"lanyok meg ne igyanak sort. foleg ne dobozbol. pont." szal egyáltalán ne igyanak sört?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 12:39:26

nem tudom, ki csinálja a cateringet az orangewaysnél, de elég sóher dolog, hogy nem adnak százalékot, no de ahol adnak sincs az, hogy nem lehet sajátot felvinni...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 12:42:20

@tüvapok: a busz ellátása eladásra szánt rágcsálni-innivalóval, kávéval, poharakkal-szalvétákkal meg mindenféle szirszarral, ami a kiszolgáláshoz szükséges.

manualis mammografus 2009.01.16. 12:42:36

@tüvapok: lehetek oszinte? szerintem egyaltalan, ahogy egy ferfi se igyon cherry-t es egyeb noi vackokat. de reszemrol itt be is fejeztem ezt a soros temat, nincsen kedvem errol vitat folytatni. ha te no (?) letedre sort akarsz inni, hat igyal. ugysem ismerlek es nem fogunk egyutt sorozni, igy akar meg dobozbol is. magyaran leszarom :)

manualis mammografus 2009.01.16. 12:45:20

@Rékuc: onmagukat latjak el ragcsalnivaloval es minden egyebbel. koltseghatekonyabb :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 12:49:35

ááá, akkor már érthetőbb a nemszázalék. Nálunk egy külső cég szállította a cuccot, tehát érdekük volt gondoskodni róla, hogy mi is jól járjunk.
Persze van vele meló, mert minden megállásnál előrámolni a kisasztalt, terítőt, kipakolni a kávéspoharakat, sütit, tejszínt, cukrot, szalvétát, üdítőt, vizet, és felvezetni egy listára, hogy ki mennyit fogyasztott, majd utolsó nap behajtani az összeget és érkezéskor elszámolni a maradékkal *sóhaj*
De nagyon megéri.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 12:50:15

@afta: én nő? muhaha! még jó a világ sörgyártó felé nem így gondolkoznak mint te, mert pl az októberfest-en felőled a bögyös bajorbukszák szomjan is dögölhetnének! muhahaha! konzervatív!

demizson bobby 2009.01.16. 12:51:42

-alkoholt nem ihatsz a buszon úgyhogy...... -1 pont.
-biztos,hogy bemondta az idegenvezető, hogy a klotyót nem lehet életvitelszerűen használni ui. ez alap -1 pont
-a szendvicsek és üdítők nem drágák, kifejezetten korrekt árban vannak -1 pont
-ha eldugult a wc és behugyálsz akkor találjatok ki közös megegyezéssel vmit, ne hozd haza -1 pont

staropramen 2009.01.16. 12:52:07

Sztrovacsekek tisztázzunk valamit :
a sör folyékony kenyér.!Pécsett a széchenyi téren még a 60 as években is olvasható volt a megyeháza tetején a reklám.Sört bárki ihat, bár amikor némelyik tuskó jóízűt böfizik a végén-az lányoknak nem túl előnyös.

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.16. 12:55:26

A buszon való sörözésnek megvan a maga varázsa. El nem mulasztanám soha. Osztán, ha már kialakult a jó hangulat, megnézném én azt a sofőr urat, aki nem áll meg úton-útfélen. És igenis! Tessék a lányoknak is sörözni! Kötelező.
No, istenisten!

manualis mammografus 2009.01.16. 12:55:57

@tüvapok: sokfele jelzot aggatak ram, konzervativat meg nem. bekereteztetem.

Pikka 2009.01.16. 12:58:26

@staropramen: megyeháza tetején reklám? Elég csúnyácska lehetett (pont rálátok az ablakból, nem tudom elképzelni)
Amúgy lány vagyok, utálom a sört, pasim fogat mos sörözés után (papucs:D), de szerintem nem nőietlen inni... vannak női sörök is, nem?

Andie 2009.01.16. 12:59:11

Hát gyerekek, egy -egy ilyen buszút alkalmával frankón képet kap az ember a társadalom egyes tipusairól, komoly keresztmetszet egy busz utazóközönsége.
Annakidején, mikor még kis csóró informatikus voltam, nem tellett csak buszos görög utakra. Mentem én Sartitól kezdve (20 óra) Korfuig (36) mindenhova. Sajnos mindig, minden egyes kiba.ott úton volt egy vagy több kellemetlen élmény, és most nem a lerobbanó buszról van szó, hanem a T utazóközönségről. A büfögve fingó tajparaszt focidrukkerektől kezdve a 8 fős mindenkitleszarunk baráti társaságig, órákon át üvöltő 3 évestől a 8 sört bevágó, mindenkivel flörtölő 50es apukáig, komolyan, igazi esszét lehetne írni az egyes jellemekből.
Szerencsére a budi eddig csak 1 alkalommal volt eldugulva, legutóbb Hurghada és Kairó közötti turistabuszon, hát azt a pisaszagot 5 órán át szagulni nem volt egy élmény.

Ám az igazi jelenség az a repülőn van. Itt megmenekül az ember a hosszú társas úttól, meg többnyire erősen rostált társaság kerül fel (bár a fapadossal már higul azis), ellenben azt, hogy mi a tökömért kell a fél repülőnek elmenni wc-re az övek kicsatolása után rögtön, de izibe, azt soha az életben nem fogom megérteni. Eleve teli hólyaggal szállnak fel a gépre? Direkt viccből, mert buli a repcsin vizelni? Hogy van az, hogy én eddig vagy 10x kibirtam a 2-3 órás utakat úgy, hogy fel sem keltem a helyemről, de közben zöldnek nem láttam a wc piktogrammját, az tutifix. Ennyi prosztata és vesebeteg lenne? ÉS mind repül???

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 12:59:45

@staropramen: a sör az tényleg folyékony kenyér...no de a pécsi szalon az minden csak nem sör!

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.16. 12:59:58

Ez egy igazi gyöngyszem:"a klotyót nem lehet életvitelszerűen használni"

staropramen 2009.01.16. 13:01:37

@tüvapok
ki beszélt itt a szalon sörről?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:03:10

@staropramen: kombináltam! booocs! gondoltam pécsett csak azt reklámozzák, ha már ott gyártják az a hugyszínü löttyöt!

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.16. 13:04:21

@Andie: Te hálás lehetsz a sorsnak, hogy sikerült fölülemelkedned ezen a lumpen keresztmetszeten. Nekem sajnos még nem, úgyhogy kénytelen vagyok alulnézetből szemlélni.

staropramen 2009.01.16. 13:05:08

@pikka
a palatinusban lax?
egyébként a 60 as években készült képeslapokon is látható.Kölyökként elég hosszú ideig tartot, mire apám megértette velem a reklámszöveg lényegét.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:05:36

egyébként Libudubi hova lett? még 1 kérdés függőben van? bőőőcszééész-e vagy?

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.16. 13:05:37

Hálás vagyok, hogy szólottál hozzánk és ha nem esik nehezedre, meg is áldhatnál.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 13:06:29

@Andie: főleg, hogy a reptéren aztán igazán kulturált wc van, és rengeteg, nem kell sorbaállni... iszonyom van a fedélzeti miniatűr mosdóktól, ahol belépés után egy percig még azon gondolkozom, hogy fogok leülni úgy, hogy semmit ne bontsak ki a helyéről.

manualis mammografus 2009.01.16. 13:06:35

hat, igazan remek emberismerok vagytok mindannyian :) le a kalappal. ugye nem problema, ha nem adok a velemenyetekre ezzel kapcsolatban?

Pikka 2009.01.16. 13:07:14

@staropramen: nem, a városházán ülök egy irodában. Szólj ha találsz ilyen képet, kiváncsi vagyok rá.

DaM 2009.01.16. 13:07:36

@afta: Szerintem a srác hímsovinusztát vagy valami hasonlót keresett a minősítésedre. Vagy kuzltúrlélek és ezért "csak simán" konzerv lett, végülis sokminden belefér.

Naviszont, akkor jól tudtam. De még mindig úgy látom, hogy a legtöbben olyanokat kérnek számon és úgy általánosítanak, mintha átnyergeltek volna és nem veszik észre, hogy nem idegenvezetős buszjárat volt a téma. Mondjuk nekem már az is flanc, hogy utaskísérőt meg tápot adnak. Utazni akarok, wc azért legyen, de pihenőidő is (like Volánok). A 2-3.5 óra a vezetőnek is kell, nemcsak a pisiseknek. A többi az utas dolga, oldja meg. Vagy vonat vagy repülő, ha további igényeim vannak. Igazából csak a buszminőség és a csomagok ügye zavart a Volán esetében is.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:08:25

@afta: nem persze! amit eddig itt összehordál, hogy NŐK ne igyanak sört, mert azért se! az éppen elég volt!

ember ne igyon csapvizet (AnnaM)
nő ne igyon sört (afta)

mi lesz a következő pont a homáros tízparancsolatban?

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:08:28

@Mike36: köszi, de nekem semmi kedvem vadidegen emberekkel jópofizni, eszemben sincs! mellesleg egyáltalán nem is bízom meg az ilyenekben, miért kéne?

libudibu 2009.01.16. 13:08:32

@afta: szerintem nem voltam azért következetlen, megírtam a sztorit, mint egyszeri kellemetlen esetet, azzal együtt, hogy más baj nem volt. Aztán nem "idejöttem reklámozni", csak pontosítottam. Ha nem lett volna értelme megírni, nem került volna ki a homárra, gondolom megválogatják a posztokat
relax

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:10:37

@Rékuc: teljesen igazad van! nekem ne mondja meg senki, hogy mit nézzünk meg és mit ne. ezért is szeretek egyedül utazni. Akkor az van, amit én akarok, nem ugat bele senki semmibe.

staropramen 2009.01.16. 13:10:59

@tüva
a jelzett időben a helyi gyár SZALON, KINIZSI , MÁRCIUSI és BARNA sört gyártott közel sem ilyen nagy mennyiségben ezért a minősége sokkal jobb volt.Ez még a szoc hiánygazdálkodás közepe.Ezen kívül a dolgozók természetbeni juttatásként u.n.tikettes sört kaptak.A kis bádogtikettek a szabadpiacon is megszerezhetők voltak.Másfél literes csatosüvegben adták.
Hirtelen ennyi.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:11:14

@libudibu: húú de megám! úgy megválogatják a posztokat, hogy mindig csak hülyék kerülnek ki akiket lehet fikázni! :) muhahaha!

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.16. 13:12:31

Andie. Lehet, hogy nem egy országban élünk. Amelyikben én élek, ott az emberek 70%-a nem is megy nyaralni. Nem azért, mert már mindenhol voltak és unják. Valami más miatt.:)))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:12:50

@staropramen: na jó én akkoriban még ötleben sem voltam! csak apám szokta mesélni, hogy régen még meglehetett inni! én már ránézni sem bírok!

staropramen 2009.01.16. 13:14:44

@tarpa
aki nem megy nyaralni az ihat frissen facsart narancslevet, vagy csak csapvizet kannafedélből?
Jelena és a kicsik hogy vannak?

Mézes B. Ödön 2009.01.16. 13:15:11

A burkoltan történő leigázás lényege az,hogy a földönkvüliek az emberi kísérletek során klónozásokat és keresztezéseket hajtanak végre rajtunk,ily módon hibrid lényeket kreálnak,akik – bár inkább az emberre hasonlítanak – a kis szürkék utasításait fogják követni. Ez az úgynevezett hibridizációs program. Ezek a félig ember ,és félig földönkívüli lények aztán szépen ,lassacskán beépülnek az emberi társadalomba,onnan pedig a vezetői és hatalmi körökbe. Végül az így megszerzett politikai – gazdasági – társadalmi pozíció révén úgy irányítanak majd bennünket ahogy akarnak. Intézkedéseik és törvényeik emberellenesek lesznek majd. Ily módon aztán háborúkat lehet szítani és kirobbantani,hogy a káosz és anarchia még nagyobb legyen,majd mikor már zűrzavar és pusztulás lesz úrrá,akkor lépnek majd közbe a tiszta földönkívüli fajok,akik ezután kialakítják majd a földön saját strukturális hatalmukat és társadalmukat. Jelenleg a helyzet azonban nem úgy néz ki,hogy a földönkívüliek egy invázióra készülnének a Föld ellen. Nem tesznek erre vonatkozóan jelzéseket,utalásokat és nem hagynak hátra látható,vagy hallható információkat sem. Sőt,az UFO-megfigyelések és földönkívüli látogatások száma drasztikusan csökkent. Talán egyszerűen nincs rá okuk ,hogy ilyen szörnyűséget tegyenek. Legalább is reméljük nem következik be mindez…

staropramen 2009.01.16. 13:16:52

@tüva
igazad lehet ,nézni én sem szeretem annyira. Van úgy, hogy csukott szemmel iszom meg.

Secnir 2009.01.16. 13:18:15

"Ötszáz kilométer mosdó nélkül"

hát inkább mint ötszáz mosdó egy kilométeren...
...amúgy mennyivel mehet a busz, hogy az ötórás út 7 órába telik?

staropramen 2009.01.16. 13:19:45

@pikka
én régóta jó 200 km-re élek Pécstől,de biztos vagyok benne, hogy bármelyik helytörténész vagy öreg tüke (ismeritek még ezt a kifejezést?) megerősít.

staropramen 2009.01.16. 13:22:08

@tüva
nem a szalonról beszélünk, az mostanság már tényleg nem embernek való ital.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:22:10

@tüvapok: Minek kell még mindig azon a szegény csajon lovagolni? Igenis szar a csapvíz! Én is azt iszom, amikor lusta vagyok elmászni a boltba ásványvízért, de szar! Nnnna! Mondhatni plöe!

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.16. 13:22:45

@staropramen: mijaza csapvíz? mifelénk kútvíz van. Najó, van még a sarkon túl egy ártézi is. Személyesen még nem találkozhattam a kicsikkel, mert az annyuk csak a lyányt ereszti be.

Pikka 2009.01.16. 13:23:01

@staropramen: Nem kételkedtem benne, hogy ott volt, csak nem tudom elképzelni. Tüke csak Pécsen van, nem hiszem, hogy máshol ismerik ezt a szót...

Pikka 2009.01.16. 13:24:17

Ja és ha már Pécs, akkor FONTOS (!), hogy itt is sétálhastz 500kmt és nem találsz nyilvános wct (na jó 1 van, meg a Meki).
Viszont itt finom a csapvíz, én szeretem.

staropramen 2009.01.16. 13:24:45

Pikka
örülök, hogy még ismeritek ezt a szép kifejezést.Használják is?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:25:28

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: me miután leírtam, hogy szakmunkást sulit végeztem annyival kommentálta, hogy "mindent értek" kb ezért! valakinek dolgozni is kell! bőőőcséészekből ezt nem lehet elvárni, csak azt, hogy maximenüben kéred-e?!

Vaszilisza · http://maganorultekhaza.freeblog.hu 2009.01.16. 13:25:56

Pikka: de ismerik, én is ismerem, bár nem vagyok tüke :-)

Pikka 2009.01.16. 13:29:15

@Vaszilisza: akkor bocsánat:)
Hát, van pl Tüke-díj, így használják. Amúgy szerintem nem nagyon. Végülis a jelentése se tiszta már, mert ugye eredetileg az volt tüke, akinek szőlője volt a környéken. Nekem apukám itt született, én is, azóta itt élek, akkor tüke vagyok?

staropramen 2009.01.16. 13:29:35

Pikka
valamikor a pécsi csapvíz a tortyogói kútból jött.(6os út szentlőrinc felé) Annyira jóízű volt, hogy a telep kerítésénél volt egy csap, sokan onnan vitték haza a vizet. Ugyanis a dunából jövő vízzel keverték néha a Csapvizet.

☺ágica (törölt) 2009.01.16. 13:31:13

Pikka: igen:)

Egyébként nem a szőlőtőkét hívták régen tükének?

Pikka 2009.01.16. 13:31:24

@staropramen: ha jól tudom, ma is használják a Tortyogót, de nem tudom pontosan, hogy kevernek-e avgy városrészenként oszlik meg. Én szeretem a csapvizet, bár Pesten se volt vele bajom (csak a szegedit nem bírtam meginni)

staropramen 2009.01.16. 13:31:27

Pikka
ha pécsett születtél és volt szőlőtök akkor büszkén mondhatod, hogy te is tüke vagy.Ez FONTOS

Pikka 2009.01.16. 13:34:02

Szőlőnk az nincs...de van wcnk, nekem ez is FONTOS

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:35:22

@tüvapok: jaHH értem. elég felületesen olvastam a kommenteket, és csak az tűnt fel h. leszedtétek róla a keresztvizet :-) de most komolyan, mérbaj az ha valaki nem szereti a csapvizet? Valahol kimondottan jó, én nem is vagyok finnyás, de itten szar kéremszépen! (Kőbánya) De legalább hideg, az is valami :-P

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 13:40:11

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: nem az abaj hogy nem szereti, hanem az, hogy lenézi azokat, akik megisszák... a különbség nem kicsi.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:41:34

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: nem az a baj, hogy nem szereti! fosom le! hanem hogy beírt :"nem igényes aki csapvizet iszik" ez verte le a biztosítékot mindenkinél! amúgy témaváltás: Lubidubibudi merre vagy? köll-e még pisáni?

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:41:50

@Rékuc: igen, ez hülyeség. Aki szereti, igya, nem kérdés.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:43:42

@tüvapok: Lubidubibudi :-D
szegény :-D
na majd leírom én is, hogy bebrunyáltam-e az orangewaysen, ha igen, akkor írok egy postot, és lehet fikázni engem is :-D egy biztos, sört inni nem fogok! (...hallod afta?)

moli 2009.01.16. 13:43:43

szolni kell, tudsz beszelni.

demizson bobby 2009.01.16. 13:44:50

@Nálunk meg itt Tarpán: köszönöm,igyekeztem mindent beleadni :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 13:45:27

Ja ez is Orangeways volt? Nincs több kérdésem.

Ill. van. Mi van ha az utaskísérő csajnak vagy a sofőrnek kell pisálni? Akkor gondolom hirtelen meg lehetett volna állni akárhol...


Amúgy meg kapja be a munkahelyem, nem elég hogy szopatják az embert, azt se mondják meg hogy kit mikor rúgnak ki. Szopjon hanyatt az ilyen banda.
Ja meg szarjon sünt az Orangeways-sel együtt.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.01.16. 13:45:42

Na most, aki Prágában nem készít be sört a hazaútra, hanem a buszon veszi öccázé a dobozos aranyászkot, az ennél sokkal nagyobb büntetést érdemel.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:46:09

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: mióta van internet + homár ez már elegendő indok arra, hogy bárki beküldjön valami hülyeséget. ők meg kirakják, minél nagyobb baromság annál jobban, mert utánna jönnek a kommentek!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:47:45

@Nelson Mandula: az a baj, hogy bekészítette a sört, csak gyomorban kívánta hazavinni és nem számított rá, hogy olyan hamar átvándorol a húgyhólyag nevű helyre :-D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 13:48:34

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: Én rohadtul megiszom a capvizet.
Fizessek ugyanazért 40Ft/litert a Tuskóban? Á. Ugyanaz van tutira az ásványvizes üvegekben is.


Barátnőmön próbáltam ki egyszer ezt kólával : Fogtam és a kedvenc kólája (más nem hajlandó fogyasztani kólából) helyére töltöttem Teszkósat.
Itta mint a vizet... Üveg vége felé mondtam neki hogy mi volt benne. :D :D :D

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:54:15

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: a sört azután vette miután előrement pisálhatnékkal, és aztmondták majd! erre vett egy sört! egyébként meg a barátja is milyen töketlen már? mert oké egy rutinos buszosfőr nem áll meg egy lányka picsogásának, de a csávó előremehetett volna határozottan, hogy márpedig itt hugyozás lesz, vagy lent vagy fent az csak magán múlik! ennyi! töketlen banda, nyüzüge pasi, bugris lánygyerek!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 13:55:24

@ColT: ez csúsztatás! azért a tescós kólát aki nem különbözteti meg a cocától vagy a pepszitől annak elvannak halva az ízlelőbimbói!

Pikka 2009.01.16. 13:55:29

No, én befejezttnek tekintem a munkahetet, jó hétvégét mindenkinek!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:55:33

@ColT: Na jó azért a teszkós kólát nehéz összekeverni az igazival. :-D
biztos csak szomjas volt.
viszont a szénsavmentes ásványvíz ugyanolyan szar mint a csapvíz :-D

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 13:59:00

@tüvapok: Igen, a csávó eléggé lekvár volt, nekem nem kéne ilyen ropigyerek! (Meg ne ijedjetek, nem langyi vagyok, hanem csaj :-D)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 14:04:32

@tüvapok: Nem csúsztatás, tényleg nem vette észre. Lehet egy jobban sikerült eresztés volt a tesco-tól. Ittam már finom kannás bort is, vannak ilyen hibák a Mátrixban... :D

A helyzet kezelésére való javaslatod meg teljesen jó lett volna.

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: Az ásványvízzel egyetértünk. A szénsavas ásványvíz meg olyan mint a cspvízből készült szóda.
Érdekes wazze a 80-as éveekben nem volt ásványvíz, csapvizet ittunk, oszt' mégse hótt' meg senkise'.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 14:04:45

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly:
Biztos így volt a párbeszéd!

L: figyi mán pipilnem kell!
F: ott a budi
L: jó de ott izé valami hájas némber feszít!
F: akkor szólj a buszsofőrnek!
L: mé én?
F: me neked kell!
L: hogy te milyen izé vagy! (majd nagydugzogva előremegy)
L: bácsi, pipilnem kell!
B: majd megállunk!
L: jó köszönöm + kérek egy sört!
B: (magában) vazze sört kér hugyozásra? Nincs ennek semmi baja!
L: hoztam sört mert nem engedtek le pipilni!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.01.16. 14:07:14

@tüvapok: ez nem ér!
a főnököm most azt hiszi, hogy az ő hülye poénján röhögök :D

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 14:08:52

@ColT: ja, meg kóla sem volt. Meg teszkó se. Az volt a jó világ!

Vaszilisza · http://maganorultekhaza.freeblog.hu 2009.01.16. 14:09:53

Rékuc, te még jól jártál: az én főnököm nemrég ugyanígy azt hitte, hogy az ő hülye... ségén röhögök... :-(

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 14:12:02

@Rékuc: az tiszta haszon! Sokat olvasod a homárt és a többiek majd mindenféléket gondolnak, hogy miért is lettél a főnök kedvence :-D

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 14:18:46

@Vaszilisza: nálunk meg nem lehet homárt olvasni a munkahelyen. bárcsak lehetne, tojnék rá, ki mit gondol, hogy éppen min röögök...

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 14:19:55

egyébként meg az egész poszt egy reklám : gyerekek az Orangeways olyan jó, hogy beszarsz, behugyozó :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 14:23:15

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: Mindennek van jó és rossz oldala... :D
Azért én nem bánom hogy vége van :)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 14:26:14

na legyen már újposzt, nehogymá a LubiBUDI meg a Hugyosjóska maradjon hétvégére!!!!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 14:31:47

jajj ne, már megint péntek? múltkor is egy szar poston rágódtunk egész hétvégén...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 14:34:14

basszus en sose eszek buszon de sorozni soroznek
ha buszoznek
regen buszoztam, az telleg ugy van a ha egyszer elkezdessz brunyalni akkor 10 percenkent kell
de soroZni muszaLY
egyszer votunk lengyelorszagba ,a nejemre rajott a szapora es a sofor megallt a prerin
mondjukez akkor volt mikor LO-ban a pizzara cernameteltet tettek sajt heleyett
nem csoda hogy fosott

jusztlacika 2009.01.16. 14:38:24

@hagyma:
cérnametélt pizzára sajt helyett? :D

Hagyma ez volt hosszú idők óta a legjobb poénod! :D

tudom, anyámat! :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 14:44:50

eskuszom az volt rajta
sort se lehetett kapni
kenytelen voltam vodkazni
abban az idoben volt mikor olyan 1000 Ft-ert adtak 200 ezer zlotyit es abbol 2 evre bevasaroltal gagyi polokat meg minden ruhanemut
na az volt az elso es utolso bevasarloutam
azasszony beszelt ra, mentsegemre szoljon
klotyo meg egyaltalan nem volt a buszon

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 14:47:47

@tüvapok:
csak Marynek
imadja a magyar humort
mar' ha megerti
van mikor el kell magyarazni, de szokja
a'merikai.....
sose vegyetek el amerikai not, kulonosen Kentuckybol, foleg ha rednck
de mar megtanitottam hogy kell normalis rantottat csinalni es most meg is mutattam neki merre van a konyha
kezdek kemeny lenni

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 14:51:58

@hagyma: írjál posztot róla! SENKI NE VEGYEN AMERIKAI NŐT! há minek vetted el?

Vaszilisza · http://maganorultekhaza.freeblog.hu 2009.01.16. 14:52:01

Hagyma már pár poszttal előbb is méltattam a milkberizsát, csak addigra már nem voltál ott :-D
azt melyikőtök főzi?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 14:52:15

most egy amerikai film megy meg John Wayneval, olyan haborus az amerikai partraszallasrol, mondtam hogy fejezze abb mert ehes vagyok es kiderult a film kapcsan, hogy a Ryan kozlegenyt se latta
eskuszom tobb amerikai fikmet lattam mint O a kommunizmusban
ezek itt alandan iyen sorozatokat nezne mint a kis haz a prerin meg ilyenek
elkepeszto
a Hairt se latta, a Pulp fictiont mar megmutttam neki
nagy a lemaradas, de nevelem
megkerdeztem, meg buszon se ult sose
hihhetetlen
sose....

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 14:53:29

én viszont nem értem, akkor a csaj minden cérnametéltes húsleves után összefosik mindent?

jusztlacika 2009.01.16. 14:54:41

@hagyma:
hagyma, már megbocsáss, te egy nőt vettél el?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 14:55:30

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: csak ha pizza is van benne! a kettő együtt halálos! húúú az amerikánusok mekkora gyökerek te jó is ten!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 14:55:46

@tüvapok:
hat mer imadom
@Vaszilisza:
az vasarnap lesz, mondtam neki hogy kell eleg tudomanyosan bologatott
de a rantottanal is igy volt, mikor csinaltam ott sertepertelt, mosma O csinalja
lelkes
mer ok ilyen pancaket esznek meg white castellt vagy mit
szoval osszedobjuk
Hu vasarnap steelers-Ravens
aki nyerni akar tegyen a steelersre nagyon jok vagyunk, csak innen nem lehet fogadni mert le vagyunk tiltva
egesz amerika
brunyalni ehet, interneten fogadni nem

jusztlacika 2009.01.16. 14:57:00

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly:
össesfosásnál ez látszik?

A hüvelybemenet és a segglyuk közötti térbeli inflexiósponton (ún. nyeregfelületen) látszik a rendszeres edukáció?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 14:58:18

@tüvapok:
ez a magyar felesegem volt es lengyel pizza
az amerikaiak tok jo fejek
most pl. Mary reggeli elottre hozott egy sort es letette a klavi melle
@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly:
en enm mondtam hogy a cernametelt miatt fosott
a pizza miatt fosott, de azert eleg meglepo volt sajt helyett felfedeznia crnameteltet

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 15:02:37

@hagyma: hát persze! tiszta bábszinház az egész! az izraeliek irányítják, az arabok meg pénzelik. a nép meg pöffeszkedik, közben meg a fél világot rombadöntik! tényleg jó fejek!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 15:08:49

@tüvapok:
en ugy emlekszem mi igyekeztunka nemetekkel karoltve a fel vilagot...
meg amerikanak is hadat uzentunk
ketsegtelen a haboruzos genuk kicsit erosebb a szokottnal de misem panaszkodhatunk es altalaban-velunk ellentetben- a jo oldalon alltak
ja a bunkosagukrol meg annyit tegnap volt a legyen On is milliomos es pl van egy Californiai egyetem ami eddig 34 Nobel dijast adott
a nevere mar nem emlekszem
ez csak egy egeyetem
j o a koznep nem bocsesz de nem is akar az lenni
nekunk igy jo

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 15:13:39

nade ne terjunk el a tematol
pisilni ha kell akkor kell
Mary oszt tuti nem tudna orakig visszatartani ha O aszongya a gata pi akkor ott percen belul menni kell
40-es nok sokassaganak problemaja sor nelkul is kulonosen ha szutek
O harmat
a lanya afganisztanban volt a fiai Irakban
az exferje Vietnamban az apja Normandiaban
hat ez van

Ofélia . 2009.01.16. 15:14:36

Végigolvasva a kommenteket jól indult a délutánom.

Feszülő hólyag esetére van egy megoldás amihez azért hosszabb busz utaknál fel kell készülni:))

Feltétlen figyelni kell, hogy ki mikor mennyi sert vesz és lelkesen figyelni a nyitó pisszenésére,vagy a doboz reccsenésére.

Az ilyen utast azonnal lokalizálni kell mivel később szövetségesed lessz gond esetén.

A fóleg hazautazás során fellépő(mivel akkorra már összemelegedett a csapat és oldódnak a gátlások) feszülés esetén körülnézni és a asok görcsös tekintet meggyőz arrol,hogy a busznak a legközelebbi parkolóban meg kell állni mert nagyon kisdolog baj lessz:)))

Fogadjunk,hogy a legmorgósabb sörmentes(tehát lökött) utas fog először a budihoz érni:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 15:18:17

en meg Boldogon voltam lokatoros es a lokatordombot hugyaltuk korbe, mert a faluba mindig kiment az aggregatoros sorert

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 15:18:25

@hagyma: persze, hogy jó, me van minden, ami meg nincs az elveszitek! ennyi! no de tényleg ne menjünk bele....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 15:25:46

mi mindenrt fizetunk
mindenert
semmit sem el
azt mondtak Irakba is az olajert megyunk mintha nem lenne honnan es mibol venni
de tenyleg ne menjunk bele
ez pisilos topic
amugy otthon is van minden
csak itt nagyobb a piac es ocsobb, meg a koznep nem vesz meg mindent szart karacsonyra
nade telleg lapozzunk
hidd el aki majdnem 40 mikor kijon azt mar nem lehet megetetni es 11 ev utan itt is otthon van megha bocsesz is

lonicera 2009.01.16. 15:26:16

Már biztos írták mások, de nincs kedvem elolvasni a kommenteket. Szóval: pisálnod kell, nem lehet megoldani, de azért rádobsz egy sört... milyen hülye ember az ilyen?

Én mentem Prágába az Orangeways-zel, ugyanígy Pozsonyban álltunk meg és 1 perc alatt megtaláltuk a mosdót (kurva nehéz, 1 emeletet fel kell menni lépcsőn...) és teljesen jó volt minden.
Aki meg ilyen életképtelen, az maradjon otthon

jusztlacika 2009.01.16. 15:27:56

Aki mégegyszer kimondja, hogy Orangeway (jehova) azt megkövezzük! Értem?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 15:27:58

na akkor djatok ma'n egy jo hetvegi topicot mer olyan qrwa hideg van hogy egesz hetvegen csak fozok, meg sorozk meg homarozok, ja meg foci lesz
ja meg pisilek

Ofélia . 2009.01.16. 15:28:46

Az a söfőr aki a prága pozsony sörútvonalon közlekedik FELTÉTLEN ürítse a budit és az sem árt ha külön zárható edényeket szerez be mivel a folyamat elkerülhetetlen:)))

Ez természetesen menetrendszerü járatra nem vonatkozik de egy TÚRISTABUSZRA????.

15 éve voltam a sörfesztiválon de visszafelé még a német autópálya megállói is ritkának bizonyultak:)))

6 órát késtünk de egy dámának volt csak kifogása a késés ellen na annak összeadtuk a taxiköltségét hazáig.

Bp-Dabas utánna jó haver lett.

Persze a söfőr is megkapta a maga jattját.

AlulírottFentemlített 2009.01.16. 15:29:26

Szerintem be kellett volna tolnia egy békát a sofőr alá és azzal óvatosan felemelni úgy, hogy ne érje el a lábával a gázpedált!
Ekkor megállt volna a busz, s hudjozhatott vóna mindenki a kevére.

Ofélia . 2009.01.16. 15:34:46

@hagyma: Ezt a lokátorost azért nem értem mert mindenki a dombrol lefelé tette a dolgát körbe körbe.

Namármost ha az agrátoros nem megy le sörért akkor az agregátort hugyozod le???

Ofélia . 2009.01.16. 15:36:59

@hagyma: Volt egy osztálytársam aki a kapcsolószekrény ajtaját keverte össze a budiajtóval de hál istennek résen voltunk.

Legalább elihattuk a koszoru árát is:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 15:38:13

Orangeway
en szurke agarral vagy mivel utaznek de nem utazok

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 15:41:37

jotudom nem szurke de igy hijjuk
@ofélia:
a dombon ami forog abba mi nem ultunk hanem lent a domb alatt
akar az aggregatort is lehugyalhattam volna
az aggregatorosnak azert volt jelentosege mert mindig O maszott at a keritesen es hozott sort
teatol nem lehet hugyalni
kozben persze a kocsmaban meg kuglizott is a hulye, mindig kesett

wtchp 2009.01.16. 15:45:30

A népligeti pályaudvar wc-je sem egyszerű eset, mert ha nincs előkészítve 80 ft és már nagyon kell pisilni, akkor gáz van.

INGYENWC-t mindenkinek!!!

A takarítását fizessék kotonautomatákból, vagy plazmatv pisszoár reklámbevételéből bánomisén!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 15:47:23

@lonicera: lehet hogy valami fétis ez náluk! kitudhassa ezt a mai világban :)

Ofélia . 2009.01.16. 15:49:21

@hagyma: A kuglizás által elkövetett sörügyi késés BŰNTETT.

Az ilyet leszerelésig ingyenes sörszállításra kell itélni főbüntetésként!!.

Mellékbüntetésként meg anuszrózsán billenteni de dulván:))

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2009.01.16. 15:54:17

@Pikka: akkor már én is megkérdezem - szégyenkezve: ki az az EDE?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 15:55:44

@ofélia: annyi jo volt, hogy baszott gyorsan futoot es szokkent at a keritesen
ugy hivtak Lidi honved
jo srac volt es megbizhato csak az a qrwa kugli, mer sorbe jatszott
olyan rendes guritos volt a kocsmaban
akkor volt szar ha tenyleg aramszunet lett mert az istennek se tudtam az aggregatort beiinditani, oszt 7 perc volt ra
rohant is vissza mint agar

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 15:57:53

@hagyma: Teától simán lehet hugyozni. De még mennyit.
Mondjuk kevesebbet mint sörtől, de lehet.

Egy haver mondta ki a frankót, hogy "Az a baj a sörrel hogy megiszol 6 litert, és vagy 10-et hánysz ki vagy 12-t pisálsz..."

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 16:07:53

@ColT:
hat biztos lehet
nem vagyok egy tejjaivo
Vcian panaszkodott a vesejere, hogy neha faj meg ilyesmi
oszt a doki mondta neki igyon par sort az jot tesz
erre O nagy artatlanul: meg ennel is tobbet?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 16:13:01

@hagyma: LOL :D

Én otthon magamban nem sörözök (asszony nem szereti) csak ha elmászunk valahova vedelni, de akkor sokat :)

Teát meg télen iszok mert a buzi Pétáv nem fűt túl jó, meg még drága is, és néha jól jön valami forró ital.
Ha nincs asszony akkor annyiban módosul a tea hogy öntöm fel rummal. MIndig amennyi tea fogyott. A végén van 1 bögre rum...

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2009.01.16. 16:16:38

@Roltii: egy időbE sokat utaztál? sok a tahó, mi? magadat beleszámoltad? kívánom neked, hogy a Záhony-London turistabuszon jöjjön rád a cifrafosás hirtelen, aztán okoskodjál két szarás között, hogy "menjen el orvoshoz".. Tebenned annyi az empátia (ajánlom Bakos Értelmezőjét), mint egy vasutasban. VAgy az is vagy?

na_most_akkor 2009.01.16. 16:17:24

@hagyma: Na most akkor vedd tudomásul, hogy én is lokátoros voltam.
Boldogon elég messzire kellett szaladni a faluig, ha jól emlékszem, ami nem biztos mert régen jártam ott. Meg mindenhol ahol lokátor volt. Meg ez mind régen volt ...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 16:24:17

@morrisal_: Meg éld túl ha a többi utas meg akar lincselni a szag miatt ha befostál :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 16:24:51

@na_most_akkor:
eleg messze volt de telleg wrva jo futo volt
volt az a 3000 meteres futas, vagy mi, mar megkajalt meg letusolt mire a vege vegzett
es hatizsakkal is gyors volt
asszem borsodit ittunk borral meg vodkaval
hat a 24 oras szolgalat ugye
ejjel meg kb 5 repulo jott ha az oroszok nem gyakorlatoztak
meg ameterologiai lufit kellett kovetni
jo vot amugy

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.01.16. 16:26:30

Akinek pisilni kell, az pisil. Ha máshová nem, hát a bugyiba.
Nincs az a helyzet, ha nekem kell, nem állíttatok meg egy busz egy útmenti pihenőnél, vagy akár a kukoricás szélénél.
A postoló egy balfék és annyira biztosan nem is kellett neki.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 16:28:37

@szemtanu: Hát, volt egy ilyen kísérlet hogy ki mikor hajlandó összepisálni magát. Az emberek nagy része inkább kínlódott.
Amúgy az igaz hogy odamész a sofőrhöz és elkezded lepisálni, akkor csak megáll.
Na jó ha elkezdesz ordítani akkor is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 16:30:04

@szemtanu:
hat en megallitatom a busztakarhol, ha mar annyira kell

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.01.16. 16:41:25

@ColT:
Oké, de ez nem egy kísérlet, hanem az élet. A kínlódásnak pedig időbeli határa van: nem megy örökké az sem. Ha már kibírhatatlan, akkor jön a pisi:)
Szólni kell, finoman, aztán erélyesen, végül üvöltve és fenyegetve, ha nem megy másként. Aki ezt nem tudja, arra a természetes szelekció vár:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 16:43:46

@szemtanu: Nem azt mondtam hogy ne állítsa meg hanem hogy a legtöbben inkább kibírnák.
Nyilván én is megállíttatnám, bár még autóvaé sem szívesen állok meg pl. éjjel egy sáros árokparton csövelni, de ha kell akkor kell! :D

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.01.16. 16:49:02

@ColT:
én nő vagyok, pisiltem már autópálya leálló savján két nyitott ajtó között, képzelheted, hogy mennyire kellett:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 16:50:23

hat hosszabb utra tenyleg nem buszoznek
az az egy volt lengyelorszag jo regen akkor megfogadtam sose tobbet
Eger-Pest viszonylatban jartam sokat volannal gyorsjarattal, csak gyongyoson allt meg es az pont eleg is volt, mire felertunk elolvastam a lapokat, pesten nyugodtan sorozhettem es vissza szinten 1 ora 40 perc es 1 megallas gyongyososn
futve volt, olvasolampaval, dontheto ulessel
ment a franc kocsival

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 16:53:03

Mary meg mindig nincs kesz a reggelimmel kezdek aggodni, igaz kozben telefonon atiratta 5 perc alatt a biztositasat egy olcsobbra, hogy ezt hogy csinaljak nem tudom
engem is rairatott megint es igy is most 95 dollarra lement
ez masik tarsasag
5 perc volt eskuszom

manualis mammografus 2009.01.16. 17:30:52

ugy latszik ezt kell nezegetni egesz hetvegen

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 17:44:07

@ColT: Ne már, hangosan felnyerítettem és majdnem belefulladtam a kajámba!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 17:46:27

Szerintetek Bp-Velence viszonylatban hányszor áll meg a narancsbusz? Igaz, hogy éjszaka is megy, és akkor mondjuk nem annyira brunyálni, inkább aludni szoktak az emberek. Na de mégis?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 18:21:51

@tüvapok: és te ebben a mocsokban élsz és élteted!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 18:24:13

@tüvapok: de az a baj, hogy mi is az egész világ!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 18:26:52

@tüvapok:
dehogy neek ilyen hosszu szart vegig
nekem jo ez a mocsok
Te csak elj a tiszta magyarorszagon, a z artatlan europaban, meg ahol akarsz
en itt akarok
es nekem itt sokkal jobb mint barhol eddig
itt vagyok boldog
a mocsokban
sorry

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 18:29:33

@tüvapok:
ja ha ez a mocskos oerszag nem lenne asse udnad mi az internet es meg mindig Marioznal a C64-eseden es ruszki bicajjal jarnal a fatelepre oldalan a tejeskannaval
a masikon meg a gazpalackkal

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 18:36:08

ja es mivel Te is harmat irtal, engedd mar meg nekem hogy szeressem a hazam mellett a befogado hazamat a felesegemmel es csaladjaval egyutt
nekem ez a stilus bejon es ha szolok a buszsofornek hogy alljon meg mert leszallnek akkor megall, sot ket megallo kozott is leinthetem es megall, ha rohannak utana az ut tulso oldalarol es piros nekik akkor ordibalnak es megvarja oket
pisilni itt se lehet mindenhol az teny
nem nagyon lattam meg nyilvanos klotyot, van ahol nem is szeretik ha csak azert megy be, de mondjuk minden kozertben van es benzinkuton
abbol meg van boven

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 18:36:12

@hagyma: mondom nézd végig és megértesz mindent! addig páááá! nekem ne gyere a hülyeségeiddel! meg a világháborús dumáiddal, hogy amerika segített! VH1, VH2, VIETNAM, 9/11 mind Amerika kezdte és irányította! szevaaaaasz!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 18:40:02

na ejtozok 1-et a mocsokban
Mary sult bacont csinalt, olyan fott krumplit megforgatott hagymas zsirban meg tukortojast
isteni volt
mondtam is neki Te eddig csak azert nem csinaltad a reggeliket mert lusta vagy
erre elment pisilni
majd a hetvegi topikra meg jovok
Isten aldasaval

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 18:45:46

@hagyma: most is ruszki biciklivel járok! muhaha!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 18:48:17

@tüvapok:
tudom Hitler a kezuben volt
a WTC-t bush romboltatta le, vitnamba olajert mentunk, amerikai olte meg ferencet
amerika kuldte a magyarokat a don kanyarba, amerika miatt van a magyar allamadossag, amerika gonosz, kegyetlen rossz, zsido, buta
stb.
jo neked hogy mindent tisztan latsz
mi meg agymosottak vagyunk
hat igen ez igy van
sota gazt is amerika zarta el
sota busz is Obama miatt nem allt meg pozsony es a nepliget kozott
sot amerika miatt lopnak a postasok
sot kotont is amerika nem engedi arulni, sot
Gyurcsanyi is amerika miatt gyozott
sot a Gyozike showt egyenesen raeroszakolta a tengereszgyalogsag az orszagra
sot amerika miatt elveszik az boborjan vagy mi a radar miatt, sot
amerika miatt szar a focink, sot
amerika miatt meleg a sor es bunko az elado, futetlen a busz, kesnek a vonatok, sot amerika miatt volt az onos eso,sot amerika akkor is kapja be
ejjenek az oroszok meg az arabok
na telleg ejtozok mert meg ratettel a rggelimre egy lapattal

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 18:52:15

@tüvapok:
hat en meg chryslerrel Mary meg Pontiac Grand am-al
de azert enm kell szegyenkeznunk mert szeretunk setalni es mivel a belvarosban lakunk nem is hasznaljuk olyan sokat
de a lenyeg a szerelem es szeretet
meg hogy vasarnap nyerjen a steelers mert ugy megruhazom Maryt hogy ihajj

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 19:03:32

@hagyma: mondtam, hogy az egész világ odavan! ne szívd fel magad!

myrtill 2009.01.16. 19:05:23

bp-velence? ha buszos karneválos tömegiszonyosra mész, sünöző, akkor nem a megállókért aggódnék :-D

Eldarion84 2009.01.16. 19:28:20

Nem értem miért kell sört inni buszon, jóhogy rövid időn belül wc-re kell menni, azt csodálom h a népligetig kibírta, én tutira bepisiltem volna. a másik meg mért nem szólt a sofőrnek h várjanak még kicsit, biztos nem hagyták volna ott az utast. ez a levél így elég butaságnak tűnik.

libudibu 2009.01.16. 19:36:02

@Eldarion84: mert akkor még nem kellett annyira, meg tudtam hogy úgyis mindjárt megállunk, meg hangulatossá teszi a hosszú nyári utat a sörci
igen, valóban ki kellett volna várnom a negyedórás (de leht h inkább félórás) sort, bár 3 percet mondtak, úgysem hagynak ott
többi komment után mindenesetre simogatja a lelkem hogy csak "butaság" és nem "hülye, prosztó, balfasz" stb, ezt köszi:)

Vladimir Harkonnen 2009.01.16. 19:42:04

Apósom sokáig buszsofőrködött, bejárta Európát. Ő mesélte mindig, hogy ha lehetett ki se nyitotta a WC ajtót, inkább azt mondta, hogy rossz, csakhogy ne kelljen üríteni! Ráadásul az ürítés (a kijelölt helyen) sok pénzbe kerül, és zárt WC ajtóval lehet spórolni a napidíjon.

libudibu 2009.01.16. 19:45:09

hinnye... apósod nem android?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 19:50:26

@Vladimir Harkonnen: ezt sok buszos csinálja így! hát nem hülyék, hogy összeszarják meg hugyozzák a buszukat vazze! 2-3 óránként megáll egy busz, aki ezt nem bírja ki az menjen orvoshoz! aki meg hugyozhatnékra sört kér az meg saját magát szopatja! ezért kár is posztot írni!

libudibu 2009.01.16. 20:01:18

mér kell így kihegyezi a sörre.. mintha erről szólna a poszt. idemásolom: "mert akkor még nem kellett annyira, meg tudtam, hogy úgyis mindjárt megállunk, meg hangulatossá teszi a hosszú nyári utat a sörci"
amúgy meg nehogy azt higyjétek, hogy ha nem veszek egyet, nem kellett volna ugyanúgy pisilnem 7 óra után...

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 20:03:59

@libudibu:a baj, hogy nem is kellett pössentened, mert ha igazán kellett volna akkor megoldod, vagy ember módjára, vagy behugyozol! ennyi! de ha még kibirtál 3-4órát sörrel a beledben, akkor nem is kellett annyira, ergó vihar egy biliben tipikus esete!

sada65 2009.01.16. 20:06:56

Szép jó estét mindenkinek.
Néhány dolog az igazság kedvéért.
Tudni kellene, hogy a buszon vásárolható termékek egyáltalán nem drágák!
Minden üdítő valamint a sörök (Soproni és Heineken) 200 ft-ba kerül! Akinek ez sok az igyon csapvizet!! Ja és a szendvics is 200ft.
Nem hiszem, hogy bárki tudna ennél olcsóbbat!! Kivéve a Penny és a CBA:))
Az pedig, hogy a wc használhatatlanná válik nem a személyzet bűne vagy hibája, hanem az utasoké, akiknek szerintem két nyelven el lett mondva, hogy kell a wc-t használni,de sajnos néhánynak meghaladja a szellemi képességeit!
Ha pedig a rossz wc miatt nem vagy képes kiállni az érdekeidért, akkor utazz Prágától-Budapestig feszes hólyaggal! Szerintem megérdemled!
Talán mert ugy gondolom, hogy, ha szóltál volna a személyzetnek, hogy neked wczned kell, akkor biztosan megállt, vagy megvárt volna.
Minden éremnek két oldala van, tessék észben tartani:))

libudibu 2009.01.16. 20:09:30

tüvapok, 7 óra után ne mondd már hogy nem kellett... de most nem fogok sisilni egy buszülésen (pasim mellett)
meg nem ez az érdekes, hanem az akkor jelenlévő utaskísérők rugalmatlansága

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 20:12:50

@libudibu: kimondta, hogy hugyozz üvegbe a buszon? ha annyira kellett volna, tuti megálltak volna! a másik meg, hogy le is szálltatok! ne mondd már, hogy nem lehett volna megoldani! ők rugalmatlanok, ti meg tutyimutyik voltatok!

hiszti 2009.01.16. 20:13:18

a tachográf -vagy mostmár nem tudom hogyan nevezik- miatt 2 óránként szüntetet kell tartaniuk, és nem öt percet.2x2 óra után sofőrváltás, nem?
A postoló nem utazott még Münchenből hazatérőkkel oktoberfest idején?
10 percenként stop!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 20:15:09

@libudibu: az meg, hogy ebből poszt lett nem a ti igazatokat támasztja alá, hanem a homár fikázók támogatási politikáját! nemhiába "naiv ügyfél" a poszt fejléce!!!

libudibu 2009.01.16. 20:15:38

sada65: lehet, nem emlékszem, mennyi volt (csak rémlett, hogy drágának gondoltuk)
nem az volt a bajom, hogy megtelt
szerintem az a csaj aki megtöltötte, szintén tudta, hogy kell használni, valószínűleg elintézte a gyomrát Prágában. Ezek után nem tudom, mivel álljak ki az érdekeimért. Oké, Pozsonyban lehetett volna, de akkor épp ez parának tűnt az ígért 3 perccel szemben a 20 perces vécésor (de tudom, úgyis megvártak volna) Ha ott ezt csinálták vajon megállnak? Ha meg is állnak, nekem egy 30-40 fős busz megállításához még egy kis egó kéne..
aki szerint ezt bárki megérdemli, azzal még nem történt ilyen. Irigylem is..

libudibu 2009.01.16. 20:20:47

tüvapok: igen, tényleg el kellett volna ott intézni, várjanak csak meg (de ezt többször nem ismétlem el)
azt hogy ebből poszt lett, egyiket sem támasztja alá.. inkább az lehet a koncept, hogy valamilyen okból vitaindítónak tűnik valami, akármelyik félnek a hibájáról legyen szó (ha így van, nem tévedtek, a kakipisi mindig hálás téma volt)
a naiv ügyfelet eddig a legtöbb posztnál mindig láttam (az utóbbi pár napban amióta a blogot olvasom:D..hozzávetőleg 10-15 poszt?)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 20:27:13

@libudibu: történt ilyen!
"Lenne egy tiszteletteljes kérésem: állunk meg egy a legközelebbi parkolóban, mert nagyon kell a mellékhelységet használnom, nem hiszem, hogy kibírok még 30percet! Köszönöm"

ha ezek után nem állnak meg akkor jogos a poszt!!! de így?!!! most vallottad, be, hogy nincs egód megállíttatni egy buszt, miattad! miről beszélünk kérem szépen! Vihar a biliben!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 20:33:54

@libudibu: ugye ugye! mikor a töketlenség szembesül a valósággal, hamar megszületik a visszavonulás!

libudibu 2009.01.16. 20:39:02

áá csak erőt gyűjtök:D

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 20:47:27

@libudibu: hajrá hajrá! ne lapuljon a poszt! ezt kaptuk hétvégére :)

kisgalád 2009.01.16. 20:51:33

Na most értem haza. Ez a post nem lett jobb, ami hozzáfűzni való volt az többször többektől elhangzott. Libabundi nem olyan vérlázító, mint AnnaM, így az ő megjelenése se borzolja a kedélyeket.:)))

sörecettel már tuti nem kerülök egy ágyba, mert én a szex azon válfajáért nem lelkesedem, inkább a WC.:)))

Szóval akkormostanleszújpost?
Kérem, kérem! Anyám itt szekál, a szokásos esti mániájával, hogy olyan filmet tegyünk be ahol hullanak az emberek, ijesztő, véres, de nem lehet horror. SOS!:)))))

libudibu 2009.01.16. 21:00:20

Szal nem az én töketlenségem mértékétől függ, hogy a csaj közölte a pozsonyi megálláskor, hogy három percem van. Lehet h harcolni kellett volna, de akkor se paráztassa az utast.

Átlagarcú 2009.01.16. 21:01:44

Javaslom a Paranoia 1.0 című filmet. 5-ös:)))

Átlagarcú 2009.01.16. 21:03:34

Ennek a posztnak 500 kommentet kell hoznia mosdó nélkül. A hétvégén talán összejön.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 21:10:47

@libudibu: mit kell parázni egy buszostól vazze!??? ugyanmáá! szépen megmondani neki, hogy csóóókkolom, sor van a budinál! amúgy mekkora parasztok! más buszok simán 10perc szünetet adnak! aki tűri, hogy leossza egy csicska az akkor is megérdemli!

libudibu 2009.01.16. 21:17:27

nem őtőle paráztam.. csak nagyon ritkán utazom
jaja, paraszt volt

kisgalád 2009.01.16. 21:22:49

@libudibu: Igen, bki bmikor azt mondja, hogy 3 perced van rá, küzdj, harcolj! Főleg, ha az a pasid:))))

libudibu 2009.01.16. 21:24:44

nem,
főleg ha nem a pasim, hanem egy buszos csaj akit sose látok többé

kisgalád 2009.01.16. 21:24:50

@sörecet: Már oké, betettük a Nem vénnek való vidéket:))) A Paranoiát nem láttam, tényleg film?

kisgalád 2009.01.16. 21:28:47

@libudibu: Egyébként a fiúvécét próbáltad? Ott ált. nincs sor. A tanács pedig nem kizárólag a pisire vonatkozott...:))))

Mylady 2009.01.16. 21:35:30

megélhetési sünöző - SALE-es mosoly 2009.01.16. 17:46:27

Amikor én utaztam velük (nem Velencébe) a 8órás úton egyszer állt meg, félúton.
Megjegyzem, nekem inkább jó, mint rossz tapasztalatom van velük.

A karneválra mész? Én is gondolkodom rajta.

libudibu 2009.01.16. 21:36:19

asszem ott is sor volt de nem emlékszem annyira, lehet h egyetlen sor ált mindkét wc-hez
á mi egyet szoktunk érteni, nincs harcozás:)

Mylady 2009.01.16. 21:38:25

Én úgy saccolom, ezen a távon kétszer fog megállni. De érdemes rákérdezni.

Egy barátom utazott velük egyszer Prágába és akkor nem álltak meg (Csak Pozsonyban, de ott csak felvettek és letettek pár utast, nem pisiszünet volt.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 21:41:06

@hagyma: :-DDDDDDD
"sota busz is Obama miatt nem allt meg pozsony es a nepliget kozott"

EZ EGYÉRTELMŰ
:-DDDDDDDDDDDD

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 21:42:28

@myrtill: De igen, oda akarok menni! Ne menjek? :-D Magamat ismerve igencsak kerülni fogom a tömeget, már ha ez lehetséges ott egyáltalán.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 21:45:42

@kisgalád: Anyád jó fej :)
Horrorral mi baja?
A Nem vénnek való meg király kis mozi :)

A buszon való sörözést amúgy támogatom. Feldobja az utazást :)
De szigorúan csak olyan buszon ami rendesen megáll.
Pl. a buzi Kapos (Lapos) Volán járatain, főleg a Kaposvár-Tab viszonylatban azon ami majd'4 órát megy. Ott ALANYI JOGON kéne sört osztani. Ez FONTOS!!!!!!!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 21:47:43

@libudibu: sztem ezt a 3 percet senki sem gondolhatta komolyan, nyilván arra célzott, hogy ne bámészkodjatok, meg ne keféljetek egy jót a budiban, hanem lehetőség szerint kéretik haladni. Ha eger és budapest között leszállsz gyöngyösön hugyozni, akkor megeshet, hogy otthagy a busz, de ez nem a Volán.

kisgalád 2009.01.16. 21:49:16

Velencében karnevál idején nem lehet elkerülni a tömeget. Viszont szép, egyszer érdemes megnézni. Csak arra vigyázz, dagálykor hol vagy. Én kb 12 éve voltam kint, és nem néztem, hogy jön a víz. Aztán azon kaptam magam, hogy bokáig állok a vízben a Szent Márk tér közepén. A gond az volt, hogy a körülöttem álló kb. 1000 ember is így járt és alig lehetett kijutni. Mundjuk a pasival, aki végül kivezetett, majd elvitt pizzázni míg szárad a cipőnk utánna 4 évig jártunk.:)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 21:49:18

@Mylady: ha gondolkodsz rajta, akkor gyorsan gondold meg, mert nekem azt mondta a csávó ma, hogy már alig van jegy. :-( imádkozom, hogy hétfőn még legyen egy kóbor példány...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 21:51:19

@ColT: Kontakt buszon érdemes sört inni, ott úgyis kockára fagy benned a pisi :-D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 21:54:27

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: És garantáltan hideg a sör!
Pécsett a Jakabhegyi koliban csináltak amúgy a cimbik maszek hűtőt. Télen kilógatták a kaját az ablakon...

Amúgy az Narancsutakkal volt már gond a Homáron, pont az hogy ott hagytak emgereket Prágában vagy hol :D Lehet libudibu ismeri a sztorit :D

@kisgalád : Ez ám az ismerkedés :D

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 21:54:42

@kisgalád: huh de romantikus! Na nekem biztos nem lesz részem ilyen élményben, max az elázós részében. Lehet, hogy veszek is egy gumicsizmát és abban megyek :-D

Mylady, tudom, hogy más, nálam sikeresebb emberek nem valószínű, hogy a narancsbuszos nyomort választják, ha velencébe akarnak menni, csak azért írtam az infót, hogy hátha mégis érdekel valakit!

kisgalád 2009.01.16. 21:56:16

@ColT: Nem szereti, legalábbis a durvább műfajt. De az Alien filmeket például kifejezetten bírja.
A sörözést buszon nem kultiválom, szerintem ráér leszállás után. Akkor mondjuk lehet mellette snapszerezni is, bár ahhoz én inkább a fröccsöt szeretem.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 21:57:01

@ColT: múltkor kólákat raktam ki az ablakpárkányra kívülre, és amikor már majdnem megfagytak, akkor beszedtem őket, tök jó volt a jégdarabokkal!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 21:58:04

Ha engem is kinthagynak, akkor vérposztot írok róluk! HALLOD, ORANGEWAYS? :-DDDDDDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 21:58:28

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: Aki sikeres az a saját helikopteréhez megy.
Vagy megveszi Velencét... Esetleg megrendeli.

@kisgalád : Ez már jobb az átlagnál. MOndjuk a Nem vénnek valót anyám is megnézte, meg annak idején a 8. utat is, de manapság már rá nem venné senki ilyenre.
Főleg nem azokra a rettenetesen rossz zombifilmekre amiket mi nézünk a cimbikkel :D

libudibu 2009.01.16. 22:00:15

ColT: ezt nem ismertem, csak hogy nem fértek fel az emberek (csak nemtom az is orangeways volt-e)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 22:01:11

@libudibu: Sztem az volt az, akkor én vagyok már szenilis. Bár a mai meló után, örülök hogy hazataláltam :/

kisgalád 2009.01.16. 22:01:50

@ColT: Mi a gond a zombikkal? :)) Mondjuk zombifilm az már nálam a végső ínség jele. Bár a Holtak hajnala (a régi és az új verzió is) tetszett. Hétfőn megyek megnézni a rec-et.:)))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 22:05:38

@kisgalád: Hehe, a ... of the ead az nekem is bejött :) Evil dead sorozat :D :D

Anyám nem bírja ha bármi naturálisan véres amúgy, az a baja. Tehát pl. a Kill Bill is kiesik nála.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 22:09:29

@ColT: Tudod, szívesen mennék a saját helikopteremmel, de sajnos épp most gyártják, ugyanis én nem érem be akármilyennel! Ragaszkodtam az Alfatex bőrhatású üléshuzatokhoz, és így kissé tovább tart, míg elkészül! Ilyen görgős emelő is lesz rajta, meg kutya, meg béka, hogy fel lehessen emelni, ha leszakad a propeller!

Átlagarcú 2009.01.16. 22:10:27

@kisgalád: Tényleg film és tudom ajánlani. Kultgyanús pszihotriller.
Román-amerikai asszem

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.16. 22:14:14

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: Kígyó? Ha már béka van.
És akkor kiabálják alkattad hogy "kígyó! Béka!"

Na lépek aluszni mert meredek nap volt ma a gyáááááárban. :/
Jó kommentelést :)

Mylady 2009.01.16. 22:16:23

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly:

én eddig kétszer utaztam velük, egy hosszabb, meg egy rövidebb távon.
És szerintem megyek még.
Lehet, hogy én sem vagyok sikeres???

Ha egyedül utazol, (egy bizonyos távolságig) ez a legjobb megoldás. Sokkal olcsóbb, mint az autó. Főleg, ha az nincs. (Nekem nincs)

Mylady 2009.01.16. 22:20:14

Egyébként én anno nagyon sokat utaztam busszal-vonattal, 4órákat. (Szüleimhez)
Egyszer sem fordult elő, hogy ne bírtam volna ki. Mondjuk én ha úgy érzem, el kellene mennem WC-re, akkor nem iszok meg egy doboz sört.
Általában egy félliteres ásványvíz fele az oda-vissza útra elég, a másikfele csak tartalék. Nem eszem, nem iszom és kész. Nem hozom kellemetlen helyzetbe magam, ha nem muszáj.
Aki sokat utazik közösségi eszközökkel, az pontosan tudja, mit bír és annyit vállal.

kisgalád 2009.01.16. 22:32:18

@sörecet: Akkor utánna járok köszi. Biztos meg tudom szerezni dvd-n.

kisgalád 2009.01.16. 22:35:32

@ColT: Jóccakát, én várok még, hátha lesz új post. De lehet, hogy a Homár akár 2 napig is vissza tudja tartani.;)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 22:46:15

@Mylady: nincs, és jogsim sincs! Naggyon sikertelen ember vagyok! :-D

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.16. 22:46:39

@libudibu: aztat még hadd kérdezzem mán meg, vagyis már kérdeztem : oszt bőőőcsééész-e vagy?

kisgalád 2009.01.16. 22:55:23

@libudibu: Az olyan mint a bőőcsész, csak színesben?:))))))

libudibu 2009.01.16. 22:57:55

:D
pasim meg festő:)

libudibu 2009.01.16. 23:15:58

na jól behalt a blog:D

Xezs 2009.01.16. 23:18:46

Tipikusan az az eset mikor az embernek ki kell nyitni a pofáját. Személyzeti türelmetlenkedés ide vagy oda, akkor is.

kisgalád 2009.01.16. 23:21:06

@libudibu: Az meg olyan lehet mint a grafikus, csak színesebb. Már értem miért nem birtátok Pestig pia nélkül.:))))

kisgalád 2009.01.16. 23:22:28

Na mentem aludni, mert 4-kor kelek. Addigra csak lesz új post. Ált. éjfél és egy között jön, ha lesz.

libudibu 2009.01.16. 23:24:08

:D
csak én vettem sörit

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 23:29:11

@kisgalád: nyehe! jobban jártatok volna, ha csak simán betéptek!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.16. 23:30:05

@ColT:
mutasd meg neki a Ryan kozlegeny elso 10 percet
most eppen azt keresm mert meg akarom nezni Maryvel de meg nem talalom, pedig tuti fent kell lenni valahol
maximum fizetos
$-3-erdekes a sexfilmek nyoc dollarmal kezdodnek
vajjon me?

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 23:36:29

persze ezt libudibunak szántam, nem kisgaládnak, csak az ő hozzászólásáról jutott az eszembe :-D

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.16. 23:38:19

@libudibu: A magyarokat ez nem szokta érdekelni, EZÉRT TART ITT EZ AZ ORSZÁG! :-D

libudibu 2009.01.16. 23:41:31

na ez már várható volt:)
a hollandokat se érdekli, pedig má hol tartanak....

Vladimir Harkonnen 2009.01.16. 23:58:31

Jut eszembe:

Úgy szeretnék meghalni mint az apósom: csendben szundikálva!
Nem úgy mint az utasai: sikítva a félelemtől!

Tudom régi, de hátha valaki még nem ismeri!

myrtill 2009.01.17. 00:19:50

sünöző: olasz idvez vagyok, nem tudok elfogulatlanul beszélni a karneválról, már meglehetősen utálom :-D
egyszer kalandból kimentünk barátnőmmel buszosan. odafelé még istenes volt, egész nap zuhogott az eső (arra készülj fel lelkileg, hogy akkor nem jönnek ki az emberek a több százezerbe is kerülő ruhakölteményekben), annyira durván átfagytunk, hogy el se tudtuk mondani, váltásruhát vittünk, de reggel még nem esett, így jött velünk a hátizsákban és az is olyan volt, hogy csavartuk belőle.
hétvégén (sok iroda akkorra teszi az út időpontját) irrrrrrgalmatlan mennyiségű ember van kint, inkább hétközbeni dátumot keress és ne állj meg egy irodánál, több is van, vagy keress egy menetrend szerinti járatot, az is ugyanarra a térre visz be vagy elég, ha mestre városába megy, onnan meg pikk-pakk bent vagy a vonattal (nagyon sűrűn indul), remélhetőleg beszélnek ennyit angolul, de sok turista úgyis így megy, van ott pár parkolóház is, szóval karneváli szezonban tudni fogják, mit szeretnél :)
elég eurot vigyél, nagyon rossz árfolyamon váltják a forintot, de az a legtutibb, ha kaja, pia lesz nálad elég, mert aranyárban mérik és a sorban állás se finom.
érdekes, hogy az emberek nem tudják, hogy (csak az olaszokra vetítve) nem csak velencei karnevál van, hanem gyakorlatilag az összes környékbeli nagyvárosban, a veronai pl. teljesen más, nekem az is nagyon tetszett, ott vidámabbra veszik a figurát és esőben is megtartották.

myrtill 2009.01.17. 00:25:49

ha mégis esik, akkor keress hajókat, amik murano vagy burano szigetére visznek és nézz körül ott is, a hajók legalább felmelegedsz.
ha jól alszol buszon, estére talán kevésbé leszel fáradt, mindenesetre én soha többet nem mentem így, vinni is csak kis csoportokat vittem, mindig kocsival. még egyszer soha ilyet.

ha süt a nap, akkor viszont nagyon jól szórakozhatsz, tényleg szépek a ruhák, bár nagyon átment ripacskodásba a dolog, de még fogható a régi hangulat (kis utcákban nézd meg, milyen régi kosztümök és maszkok is vannak a boltokban), a város sokaknak tetszik, nekem biztos már csak azért nem, mert a könyökömön jön ki.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.17. 00:31:47

@myrtill: Köszi az információkat! :-) Azt gondolom, hogy már jócskán unhatod, ha annyiszor láttad, én ezért sem bírnék idvez lenni, megőrülnék, ha századszor kéne megmutatni ugyanazt a helyet, miközben tudom, hogy az emberek esetleg akkor látják először, és őket még érdekli.
Amikor legutóbb voltam Velencében, akkor is tél volt, hálistennek eső-hó nem volt, bár a nap sem sütött hét ágra...Viszont mégis hideg lehetett, mert a fényképezőgépünk lefagyott és elszállt belőle az a több mint 100 kép, amit csináltunk. :-(
Amúgy azért választottam ezt a buszos verziót, mert nekem így elvileg nagyon kényelmes: odavisznek, (remélhetőleg) visszahoznak, nem kell szállás (egyedülálló fizesse meg a felárat, vagy akassza fel magát, ugye)stb. A vonattól félek, nem szeretnék ott elkeveredni és kint ragadni. Olaszul csak annyit tudok, hogy vaffankulo :-D
Kaját mindenesetre viszek, mert ha tényleg annyira drága, akkor inkább nem arra qrnám el a pénzem...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.17. 00:33:41

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: Amúgy, bár ez költői kérdés, tök érdekelne, hogy a gondolázás mennyibe kerül?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 03:02:12

jay mi mar csendesen elunk, utazik a turo orakat hogy sok ember kozott elazzon
egy-ket rolling komcert vagy country
vacsora, ha nem csinalok olyan isteni tjfolos csirkepaprikast mint most akkor outdoor
gondola ugyben kerdezd meg EDE-t O a mi vizi vezerunk
a ,agyar nok sokkal szebbek es jobb fejek mint az amerikaiak de van egy nagy kulobseg
a magyarok allandoan komplenolnak, ezek meg nem
es ez nekem bejon

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 03:11:35

jae s en egyszer hatszaz merfoldet utaztam furdokad nelkul

aardwark 2009.01.17. 08:20:44

a 360.-ik ér-e annyit mint az első?:)
buszni nem buszoztam még, és nem is tervezem, ha megyek akkor repülő vagy autó, de ha esetleg megrettennék és busz akkor óvatosan fogyasztok és kihasználom a lehetőségeket és kiállok magamért ha gáz (piscsi, kaksi) van.
tegnapi szigorlat után úgy bebasztam, hogy alig találtam meg a wc-t, de nem kellett idegenvezető hozzá azért
Ede vitorlásán van-e wc?????????
ez még fontosch lehet...

aardwark 2009.01.17. 08:35:24

361:))
tényleg ez lesz egész hétvégén?
so, nem mintha nem lenne dolgom:)
pl csinálok vmi kaját a kisfaszenesen műemléki környezetben,miközben salesen mosolygok, pont 14 órára lesz kész mert ez ténleg fontosch

facsipesz 2009.01.17. 08:39:34

Ö, he.
Sört inni buszozás közben, aztán félóránként megállítani a buszt. Jesz.

Itt csak szerencsétlenkedésről van szó, elmondásod szerint senki nem volt tahó, a sofőr megértette volna a szitut, szóval életképtelenség rulez.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.17. 09:47:33

Itt a "fosőr" szó szó szerint veendő
:-D

mrbay 2009.01.17. 11:25:26

@hagyma: "meg hogy vasarnap nyerjen a steelers"

úgylegyen! :)
hagyma, van terrible toweled is?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 11:41:38

@mrbay:
nekem mindenem van en a'merikai bocsesz bagyok
kirugtak Grudent a Bicstol, lehet helyet xserelnek Dungival

GO Steelers
bar ok nem buszoznak Pittsburghban ;lesz a derby

HappyMan · http://borsod.blog.hu 2009.01.17. 11:56:53

A sörösüvegbe utazás közben lehet... lásd Jim Carrey és Jeff Daniels filmjét.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 12:06:17

en ketszer us 2 literes colasuvegbe
egyszer meg otthon a csajomnal aludtam oszt a szukei az istennek se akartak menni lefekudni ott dumaltak a knyhaban
ja mert azt nem tudtak hogy ott vagyok , es akkor ugy
egyszer meg floridaban az autopljyan megallt a sor ejjel mert valami hidelemet emeltek be
egyreszt nem mertem otthagyni a kocsit a kozepso savban masreszt qrwa sotet volt
es akkor ugy
hat az elet furabb a xarnal

libudibu 2009.01.17. 12:20:53

dobozos sör volt (kicsi) és lány vagyok
de mér mindenki pont a sörrel csesztet, mikor vettem még nem is kellett annyira és tudtam hogy meg fogunk állni, és anélkül is kurvára kellett volna 7 óra alatt
hétvégén nem szokott új poszt lenni?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 12:26:55

nem
leghamarabb vasarnap ekke; inkabb hetfon reggel
addig porondon vagy
amufy sor nelkul elni sem kehet nem tudom mit okoskodik a sok absztinens
na ha a komoly valaszomra ys hyvancsi vagy
egyertelmuen beallny a pisilos sorba baratod vissza a buszhoz es kozli, hogy kicsit kesni fogsz de ha efysze valakinek pisilni kell akkor pisilnik kell
es hagy fejezzem ki csodalatomat hogy kibirtad ilyen hosszu tavon
Mary tuti osszehugyozta volna magat, bar mondjuk O felallt volna barhol es kozolte volna a soforrel hogy ahol a legkozelebb tud alljon meg mert behugyal
multkor mar bent alltunk a liftben egy pasi meg vette ki a leveleit es szolt hogy tartsuk a liftet mingya jon
erre Mary
nem tartjuk, mert pisilni kell!!!!
hehe

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 12:28:06

@hagyma: Kreativitás rulez :D
Amúgy az tök jó ha az amcsi nők nem panaszkodósak. Hűha.
Bár itthon is van ilyen néhány, de az mind foglalt már :(
Egyébként koncertre utazni feelinges. Zenész haverokkal rengeteget jártunk, általában úgy hogy én is autóval mentem (no pia :( ), viszont ingyévót a dolog +be lehetett jutni mindenhova .)
Viszont azóta is fura ha egy-egy koncertre elmegyek ahol nem ők játszanak, és utána nem kell segíteni elpakolni :D

@kisgalád: A Homár sooookkal tovább is vissza tudja tartani, ld. január eleje...

@Mylady: Hát a 8 év egyetemből, 5-öt busz-vonat kombóval nyomtam, általában 2 hetente. Aztán mikor már olcsóbb lett autóval, elhordtam a családi járgányt, és abba beülve 4-en, jobban jöttünk ki mint a buszos ár :D
Az an hazajárás is azért volt meredek mert a 140km volt hogy 3-4 óra alatt jött össze a MÁV-Volán kombónak. De a legjobb idő (közvetlen busz) is 2,5 óra...
Na vajon miért sikertelen a MÁV meg a Volán...?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 12:30:40

@libudibu : "anélkül is kurvára kellett volna 7 óra alatt"
És akkor mersz szólni a fosőrnek?

@hagyma : "amufy sor nelkul elni sem kehet nem tudom mit okoskodik a sok absztinens"
Ez a nagy igazság! :D

"hat az elet furabb a xarnal "
A szart is becsülni kell mert van annál szarabb :D

libudibu 2009.01.17. 13:42:41

sztem sör nélkül is ugyanez lett volna a szitu

myrtill 2009.01.17. 13:49:41

sünöző: már nem vagyok idvez (jó, papíron igen), fotósként dolgozom, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy hideg miatt elszállt volna a sok kép, barátnőm észak-norvégiában járt és ott se történt ilyen, én csak -10 fokokban szoktam dolgozni, de ilyen nem volt...
sok szempontból ideális neked a busz, csak felhívtam a figyelmed a hátulütőire is :) én sima busztársasággal meg vonattal mennék, de nem lehet objektív a véleményem.
a vaffanculot ne nagyon hangoztasd kint, a közhiedelemmel ellentétben nem azt jelenti, h a picsába vagy h a fenébe.
mestre velence közvetlen szomszédja (a mesterséges földnyelv másik végén levő első város), ha ott eltévedsz, megeszem a kalapom :-D
ha mégis vonatozol, akkor viszont ne felejtsd el még az állomáson a jegyet érvényesíteni (olyanok, mint nálunk a lyukasztók), mert anélkül hiába vetted meg.

jesszumpepi (törölt) 2009.01.17. 13:51:45

A héten nem olvastam a Homárt.Tudja valaki,hogy Jelena Iszimbajeva lebabázott-e?

myrtill 2009.01.17. 13:52:25

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: sünöző: a gondolázás jelenlegi árát nem tudom, meg gondolástól és útvonaltól is függ, de hidd el, hogy drága és a karnevál idején meg még drágább. olyan 50-80 ojró körül biztosan számolhatsz, de baromi régen kérdeztem csak meg egyszer egy embert, sose vonzott, hogy bámuljanak az emberek a gondolában, nekem jó a sima hajó meg a taxihajó is :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 13:52:57

@jesszumpepi: Súlyos hiba volt nem olvasni... :D
Mondju Jelenáról én sem tudok mert melóban nem minden postot tudok elolvasni + kommentelni :(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 14:14:27

en is eleg regen olvastam homart Ede vegulis kitudta gorgetni rackevere a Mercit vagy nem?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 14:17:19

Mary hala egnek elment melozni en meg kombojos filmet nezek,
olyan regit
tegnap 4 csirkecombot bezabalt a tejfolos csirkepaprikasbol nokedlivel egy ulto helyeben, mer aszonta mostantol fogyozik
nem a komboly, hanem Mary

Ofélia . 2009.01.17. 15:29:06

@jesszumpepi: Igen szült egy két kilós tarajos sünt(ki a franc ez??)

@hagyma: Már írtam néhányszor,hogy a mercit a dob utcai vasgyüjtők takarították el.

A tippért kapott csillagot felszereltük a szomszéd ifájára:))

Ofélia . 2009.01.17. 15:40:56

@myrtill: Annyit még hozzáfűznék,hogy ha valaki eléggé mazohista, hogy egy buszos űtra megy a velencei karneválra akkor vigyen magával rengeteg pénzt mivel tényleg iszonyu drága ha jól is akarja magát érezni:)))

Egy ismerősömtöl hallottam,hogy a busz összesen egyszer állt meg velencéig mivel késésben volt.

Akinek ez kell ám tegye de utánna ne panaszkodjon!!.

Azt azért megnézném, hogy a müncheni sörös busz visszafelé nem áll meg óránként:))

A mienk már a város határában is blokkolt némi fenyegetés árán:)))

Bugreport 2009.01.17. 15:50:02

Bele sem merek gondolni mi van akkor ha valakire rájön a cifra fosás :D

Ofélia . 2009.01.17. 15:51:39

Sünöző: A gondolázás ára KB annyiba kerül amennyiért a busz kivisz velencébe (persze a lagunába pösölés nélkül)

Magyarán KIBA@szott drága mint minden más velencében.

Azért májkrémrt rnni a rialtó híd alatt eléggé kellemetlen, esőben és vihardagálykor meg pláne.

Murano jobb és a hajó se túl drágán visz át.

Ofélia . 2009.01.17. 16:00:09

@Acsi: megoldás létezik:

Ha már tudod,hogy közelg a vég előresomfordálsz a sofőr irányába és a szégyen pírral az arcodon szólsz beki,hogy álljon ki a legközelebbi parkolónál!!

Hidd el,hogy az arcodra lessz írva a közelgő katasztrófa és mivel utál takarítani pánikszerüen megkeresi az első alkalmas helyet:))).

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.17. 16:04:20

@jesszumpepi: ...hát ja.
A végeredmény: 6:1 az élők javára
4:2 a lányok javára.
Még személyesen nem találkoztunk, mert nem enged be. De a lányomat igen. Őszállítja a híreket.

myrtill 2009.01.17. 16:05:24

nem tudom, kaján, pián meg pár szuvenyíren kívül semmit se vettem velencében, én anélkül is jól éreztem magam, ha igen és vásárlással se lett volna jobb, ha nem :)

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.17. 16:14:41

Még szerencse, hogy Velencében is van interspór, a magyaréval azonos júróáron. Nem messze a nemzetközi hajóállomástól.

aardwark 2009.01.17. 16:15:58

én voltam velencében, nem olcsó
ténleg vki dugott már velencében?
és buszon?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 16:21:30

@ofélia: Már ha működik rajta a WC akkor nem is kell megállnia.

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.17. 16:25:38

disznó???????? Kikérem magamnak! Jelena egy gyönyörű, jó családból való fajsertés(cornwall[rasszistáknak corwald]). Hobbiállat. Jelenából nem lesz szalonna:))))

Átlagarcú 2009.01.17. 16:44:31

off
@Nálunk meg itt Tarpán: Helyes a következtetés, miszerint Jelena Isimbaeva fekete?

Ofélia . 2009.01.17. 16:55:46

@ColT: Köszi a fontos infót:))

@Nálunk meg itt Tarpán: A jó családbol való fajsertésekböl lessz a legfinomabb kolbász:))

A szalonnát én sem szeretem(annyira) viszont a rántotthús a cornwall vágás után fríss karajbol az isteni:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 17:21:03

@Nálunk meg itt Tarpán: az oroszok
mar Tarpan vannak?

@ofélia:
aakor a rackevei IFA egy onkenyuralmi sitthordo lett?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.17. 17:26:42

@libudibu:


"...de mér mindenki pont a sörrel csesztet, mikor vettem még nem is kellett annyira és tudtam hogy meg fogunk állni..."

Azért mindenki a sörrel csesztet mert ezt írtad időrendbenben!

- A busz indulása után némi idővel elmentem vécére. Foglalt volt.

- Egy idő után feladtam. Már szinte meg is feledkeztem az állandósult izommunkával őrizgetett pisiről

- Elindultam a busz elejébe, hogy szóljak az utaskísérő hölgynek

- Megnyugtatott, hogy hamarosan Pozsonyba érünk...

- Megkönnyebbültem, és még annak a szintén régóta feltett szándékomnak is eleget tettem, miszerint vettem egy sört.

Az elején még izomunkával benntartott kemény meló, majd veszel egy sört, most meg azt mondod nem is kellett! hííínye! Jah és hétvégén nincs új poszt, egész hétvégén a Te összekuszált sztoridat kell nézni! ami kb így néz ki mióta kommentelsz is

kell pisilnem? nem kell pisilnem? de kell pisilnem, áh nem is kell, de mégis, vagy mégsem, de aztán lehet, á dehogy, de de mégis érzem, mégsem!

kár, hogy nem vagy bőőőőcséééész, passzol volna az elméletembe :)

aardwark 2009.01.17. 17:41:21

hmmm, a bőőőőcséééééééészek nem is pisilnek vagy mégsenemdenem?:))))
azé rem eléri az 500 kommentet a post:)
de tüvapoknak igaza van...
kell, nem kell, mégse (olyan bizonytalan vagyok, vagy mégse????)és ezek után inkább iszol egy sört...
megérdemled libu...
jah és a helyedben amikor ott voltál a wc-nél akkor elintéztem volna és kész, nem hagytak volna ott, de szerintem ezt már 250 kommentel előbb is leírták

(van üvegasztalom de még nincs összetörve, oda adjam edének-e? ez itt a kérdés...)

Ofélia . 2009.01.17. 18:01:47

@hagyma:" aakor a rackevei IFA egy onkenyuralmi sitthordo lett?"

Nem vörös colt hanem króm és 3 águ.

Viszont találtak az ülés alatt egy úttörönyakkendőt őrsvezetői síppal:))

@aardwark: Ne add oda pipikélés közben törd össze!!.

aardwark 2009.01.17. 18:05:37

@ofélia: ok az rendben, megoldható feladat, de vajon felfér-e a buszra? mer szép nagy üvegasztal ám...
mondjuk sörözni most is sörözök, tehát ezzel nincs gond

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 18:07:13

ajjma' szerintem a posztolo az a szerenyebb fajta nem a nagyarc, aki azt hiszi mindent megtehet, es mindenki le van xarva
ha nekem pisilni kell de meg nem annyira hogy a behugyalas hataran allok de azt mondjak meg 10-15 perc es megallunk Poxzsonyban, mart miert ne innek meg meg egy sort, legalabb azt is uritem, es a nepligetig nincs gond
hacsak az FBI vagy a CIA keresztbe nem tesz
amugy meg akar az egesz busznak is kellhetett volna brunyalni erre azer 3 perc eleg keves, a cigisekrol nem beszelve
szoval ilyenkor illik egy 15 percet adni
mongyuk en tuti megreklamltam volna angolul, oszt akkor lett volna fel ora is ha akarom
nahat
akkor meg xarni is lehetett volna

elvisszuk az IFA-val nem gond

aardwark 2009.01.17. 18:12:09

@hagyma: igazad vagyon, de ha soha nem áll ki magáért akkor lúzer, nem de nem? vagy más fog helyette pisikélni?:)

lehet, hogy kis görgős emelőszerkezetet szerkesztek és azzal talán sikerül...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 18:18:10

hat a'merikaban ez a fajta szernyseg igencsak elkepzelhetetlen
mondjuk egy jo termetes feka csaj lerombolt volna buszrol oszt aszonta vona megyek mer majd behuggyozok, varjatok meg mert letepem a tokeidet

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 18:25:46

@hagyma: Vagy ha nem áll meg a sofőr akkor csöcsre vágja, hogy belefullad :D

aardwark 2009.01.17. 18:33:05

hmmm, 500 komment mosdó és pisi nélkül

vajon meg lesz-e?

aardwark 2009.01.17. 18:34:55

talán egy kis izommunkával sikerül, hiszen még nem olyan durva...

Ofélia . 2009.01.17. 18:37:40

@aardwark: Törd össze előre akkor felfér:)

Budi helyett meg viszünk bográtschot:!!

5 tálca sört még akkor is kibír ha duplán jön ki akoor is nahát irgumburgum:))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.17. 18:39:41

@ColT: vagy az lesz, mint a féktelenül c. filmben! túszul ejti az egész busz!

FBI: körülvettük a buszt, engedje el a túszokat!
PISIS: addig nem, amíg nem nyitják ki a budit!
FBI: nem tárgyalunk terroristákal!
PISIS: ha nem nyitják ki a budid, lehugyozom a sofőrt!
FBI: 1 órát kérünk!
PISIS: annyit már nemtudok várni! hogy lássák, hogy komolyan beszélek, befingok!
FBI: engedje el a nőket és gyerekeket!
PISIS: jó egy asztmás mehet, a többiek maradnak!
FBI: (mesterlövész) célpont tiszta, most feszít, izommunkája állandósult! leszedem!
FBI: (parancsnok) ne lőjjenek, ismétlem ne lőjjenek, ha meglövik, elernyednek az izmok!
PISIS: ne szórakozzanak velem!

aardwark 2009.01.17. 18:50:31

@tüvapok: "PISIS: annyit már nemtudok várni! hogy lássák, hogy komolyan beszélek, befingok!"
ez nem a jusztlacika feladatköre?:)

aardwark 2009.01.17. 18:56:36

na megyek is és hozok sört, @ofélia: bogratschba pisilni nem ősi szokás...:))
de buszon vajon lehet-e?

myrtill 2009.01.17. 19:11:42

@tüvapok: ez jó volt :)

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: el ne felejtsem, túl sok nyilvános WC nincs, fizetős és sorban állós erősen, viszont pofátlanul be lehet menni bármelyik kávézóba oszt oldják meg :)))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 19:12:33

@tüvapok: ha szétlövik akkor mindenkit beterít a pisi! Ez FONTOS!!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 19:14:22

@aardwark: Bogratscshba pisilni ősi részeg szokás...

Apropó részeg + bogratsch : Kollegák egy céges bulin éhesek lettek úgy hajnai sok körül, és "kimentek megmelegíteni a kaját". Csuma részeek voltak, raktak egy atom nagy máglyát a bogrács köré, majdnem a bogrács is szarrá égett, nem csak a kaja...

princessophia 2009.01.17. 19:18:27

Egész héten rohanásban voltam, nem nagyon tudtam benézni. Ma ráérek, és mit látok? Egy pisilős poszt miatt a 415. hozzászóló lettem.:)
Amúgy erről az esetről jut eszembe, hogy nyáron busszal mentünk Erdélybe, és a visszafelé úton Segesvár magasságában egy néni nem bírta tovább.Így egy sima 10 perces pisiszünet helyett fél órát ácsorogtunk az út szélén, amíg a sofőr előásta a csomagját a busz aljából a váltóruha maitt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 19:24:37

azt azert szogezzuk le
kabelezni nem kabelezunk a buszon
tenyleg a volan az zrt?

aardwark 2009.01.17. 19:24:39

@ColT: "Apropó részeg + bogratsch"
no igen ilyen sztorijaim nekem is vannak, pl ember könyékig belemerült a friss halászlébe mert nem nagyon volt már szomjas és kissé koordinálatlanná vált a mozgása; vagy vidéki birtok, pottyantós buda, hajnali éhség-melegítsük fel a kaját, no tüzelő de akkor mivel, a budiajtó lett az áldozat...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 19:29:34

es en is elmegyek sorert
pedig odakint 20F ami
-6 celsius
es 266.5 Kelvin
felraktam egy valtoprogit
hehe

aardwark 2009.01.17. 19:30:24

@hagyma: igen az, de mijaza zrt...:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 19:31:04

@aardwark:
csak remelni tudjuk nem muemleki kornyezetben tortent

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 19:32:07

mer benne lesz a blikkben hogy felgyujtottak IV. VaK Bela budiajtajat
es akkor EDE iden se nyeri meg a kek szalagot

aardwark 2009.01.17. 19:33:06

@hagyma: én már hoztam sört és a wc-m előtt nem áll sor...
itt +4 fok van, az mennyi is F és K?

ha van kábelfektetőhajó akkor van-e kábelfektető busz? ez itten a kérdés...

Ofélia . 2009.01.17. 19:34:33

@hagyma: Miután budiajtót égetni ősi magyar szokás de csakis pottyantás után

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 19:36:50

@princessophia: Ha a sofőr nem állt meg neki akkor megérdemelte, meg a közutálatot is.

@aardwark: :D :D :D: :D :D

@hagyma: EDE a budiajtót használta volna tutajnak, és így nem volt mivel indulni a kék szalagért...

Ofélia . 2009.01.17. 19:37:53

@aardwark: Kábelezni hagyma szokott de csakis koaxot sodrott rézmaggal:)))

aardwark 2009.01.17. 19:39:14

@hagyma: öööö, nem emlékszem...:))
de balatonon volt az biztos..., hmm lehet ede szelleme ott volt?:
hmm, üvegasztal kiengeszteli-e edét?:)

hardrock 2009.01.17. 19:40:04

Németországba menet ugyanez volt a helyzet velem Volánbusszal. Mindenféle külön tökölés nélkül föltörtem a klót, és akkorát brunyáltam, mint egy fölpántlikázott sörösló. A többi utas is hálás volt nekem. Ha meg is volt telve a retyó, mindenesetre ki nem folyt, és büdös se volt.

Ofélia . 2009.01.17. 19:40:12

@ColT: Már messzersmidt is megmondta" budiajtóval is lehet repülni ha elég erős a motor"

aardwark 2009.01.17. 19:40:36

@ColT: "EDE a budiajtót használta volna tutajnak, és így nem volt mivel indulni a kék szalagért..."
egy jól felszerelt budiajtó ede irányításával győzelemesélyes...
DDD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 19:40:50

@aardwark:
4 C =277.15 Kelvin
es
39.2 fahrenheit
nalatok meleg van
@ColT:

ezert nem nyerte meg de jovore, iden bogratschban indul

aardwark 2009.01.17. 19:42:33

@ofélia: jut eszembe nekem utp kábelre lenne szükségem, azt ki tud?:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 19:42:57

@aardwark:
de ha egyszer bebogratscholtak vele
hamun meg Ede sem tud vitorlazni, bar az a hir jarja alakitottak egy zrt-t toy-toy-ra

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 19:44:19

@ofélia:
szogzzuk le itt ma nem lesz kabelezes
ez FONTOS!!!!
14 ora utan brunyalas se

aardwark 2009.01.17. 19:44:33

@hagyma: thx
esetleg budiajtó-bogratsch-busz(wc nélkül mert ott a bogratsch)combó?
miljen szép épített dízájnos hajó lenne már
el se indul és máris kékszalag...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 19:45:58

hu mingya 14 ora, dobok egy sargat es elmegyek sorert
a mary kocsijaval mer az mos kozelebb van
igaz nincs benne klotyo

aardwark 2009.01.17. 19:55:31

@hagyma: a toy-toy cég volt iskolatársamé... hiába a pénznek nincs szaga...hehh
itt mingyá 20.00 és nem kell pisilni, most mi tévő legyek?:)

Ofélia . 2009.01.17. 19:55:59

@hagyma: Na jó akkor én is letámadom a hűtőt mert közelg a 20 óra.

Sört a népnek(meg klotyót)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.17. 19:57:48

van egy viccem ( szar, de jó, még jó, hogy bele nem lépett! azé elmondom)

Egy festő meg egy grafikus utazik a buszon! A grafikusra rájön a vizelhetnék, de mivel zárva a budi így előremegy a sofőrhöz, aki természetesen nem áll meg neki! szomorúan megy vissza, mire a festő megkérdezi, na sikerült, áááá má nem kell, de vettem egy sört!

(ha valaki tud jobb befejezést nosza hajrá)

aardwark 2009.01.17. 19:59:43

@tüvapok: DDD
elkezdek dolgozni a porblémán:)))))))
hmm, a sorbaállós részt vhogy belekéne tenni azé...

aardwark 2009.01.17. 20:00:59

no és az izommunka az valójában hüvelytorna vagy mi?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.17. 20:02:17

@aardwark: témaindítónak szántam, ha már ez van hétvégére! aztán meg lesz az ötszáz komment pisálás nélkül!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.17. 20:03:53

@aardwark: igen, annak utánna örül majd a PASIJA is! istenem, aki ezt a szót kitalálta! "a PASIM" teatyaúristen....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 20:04:17

nekem volt egy csajom vacon
na O rendszeresen edzette a hvelyet, de nnak a pisihez nem sok koze van


es most megiszom es lehugyalom az idegenvezetot
de hol vana bocsesz az egeszbol?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 20:04:23

@ofélia: Hát még ha felrobban a budi alattad... :D

@hardrock: Akkor volt az tele amikor az államkassza. Simán nem akart a sofőr fizetni a budiürítésért.

@aardwark: Ez már mindjárt érdekesebb kérdés!!!!!!!!! 8)

Ofélia . 2009.01.17. 20:07:33

@aardwark: 20 15-kor vegyél magadhoz még két sört talán 21-ig utoléred a szintársulatot.))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.17. 20:07:59

még egy kérdés hoppá ez fontos lehet!

hogy záródott be a budi miután megfeledkezve állandósult izommunkával őrizgetett pisiről, mikor nagyjából egy óra trónolás után kijött egy nyúzott kazánarcú lány???? ő zárta be??? vagy hogy? hogy jött ki? KI ZÁRTA BE A BUDIT!!!??? FONTOS!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 20:12:52

radasul ileyen burgonyaszirmot vagy hogy hivjak eszika csirkeporkolt nokedlihez, meg a szendvicsekhez is
sose de sose vegyeteke l amerikai not
az volt meg poen mikor floridaban laktam a haveromnak kedveskedni akart az annya es kuldott csomagot
es ilyen csipszek voltak benne, az itteni boltokban mondjuk 2 negyzetkilometert foglalnak el ezek
de jot akart
mi meg jot rohogtunk
zert draga am egy normalis zacsek $4 az majdnem egy pack sor
ez legalabb akkra uzlet mint az asvanyviz
csinalok is egy zrt-t

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 20:15:02

meg kene szervezni egy ilyen tulel showt
1 pisalassal a Fold korul
vagy legalabb 100 ezer lepes magyarorszagon
kotelezo sorivassal

aardwark 2009.01.17. 20:19:33

@tüvapok: de az 500 kommentet mindenképpen pisa nélkül kell elérni miközben sor van a wc előtt...

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.17. 20:22:40

@aardwark: én bírom! de ha kell elmegyek, legfeljebb kussolok róla! vazze, egy hugyozásról, vagy hogy nem hagytak hugyozni én nem írok posztot! muhaha!

aardwark 2009.01.17. 20:24:15

@tüvapok: és még egy csomó kérdés felmerült bennem...
szoknya vagy nadrág volt-e rajta?
bugyi színe?
ki tud-e nyitni egy sört izommunkával-e?
a megtorpanásos tanácstalanul ácsorgás milyen estekeben célra vezető eszköz?

aardwark 2009.01.17. 20:31:50

azon gondolkodám, hogy írjak-e a homárnak arról, hogy székrekedés esetén nem tudok majd kábelt fektetni..., ja és a budi is zárva lesz pedig nincs is ajtaja
ki kerül-e?

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.17. 20:49:16

Li Budi Bú
Itt lehet a kutya elásva. Még nem tudom mi az összefüggés, de rajta vagyok a problémán.
A 700-adik komment körül megint benézek. Jóccakát.

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.17. 21:02:53

@tüvapok: Jó a vicc:)))
Mit szólnál annyi változtatáshoz, hogy nem a grafikus megy előre a buszon, hanem a busz megy előre a grafikuson?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.17. 21:41:58

na megyek a kocsmába! szevasssztook! majd megírom, hogy nyitva volt-e a budi!

milyen_Péter? 2009.01.17. 21:43:58

Hmm. Én busszal voltam Görögországban és odafelé 20 órát buszoztunk, vissza 17-et. Odafelé a sok pisilős miatt kellett megállni annyit, visszafelé meg mindenki vissza tudta tartani. Oda-vissza ugyanaz az útvonal, ugyanazok az emberek, szóval csak beosztás kérdése. :) Vagy nem. De ez már senkit nem érdekel. Ja, és sört sem vettem, csak vizet ittam. A busz kényelmetlen volt, de legalább ment, mint az ördög. Hátam közepére sem kívánom, legközelebb (ha lesz olyan), akkor inkább levezetem a távot.

Amúgy a vicc jó, bár még nem röhögtem rajta.

Secnir 2009.01.17. 21:51:30

@tüvapok:

ez volt az első normális hozzászólásod fél éve :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 22:03:07

@hagyma: Túlélőshow? Te, itthon ez folyamatos. :/

Mondjuk jövő héten kezdődik nekem, mert úgyis engem rúgnak ki, nem vmelyik 25. managggert, aki életében nem dolgozott még :/

Vaszilisza · http://maganorultekhaza.freeblog.hu 2009.01.17. 22:03:11

Na én is hozzáteszek, hogy meglegyen az ötszáz.

Hagyma, milkberizsa nem is volt??

Engem egy reggel, amikor már mentem volna munkába, üdvözlés örvén a saját (kan)kutyám pisilt oldalba... :-(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 22:33:54

@Vaszilisza:
montam, hogy milkberizs vasarnap reggel lessz de a Mery iylen darabos cinnamont vett /olyan cso alaku vagy mi, rud, tokom tudja/oszt meg reszelhetem is

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 22:39:18

sose vegyetek el amikai not, kulonosen Kentuckybol...

barmar Vician is figyelmeztetett vigyazzak mer az occse is itt lebzsel valahol amerikai novel

na mindegy cinnamonos milkberiza les ha nem is littledickns-en csina;lom

libudibu 2009.01.17. 22:57:20

jesszus még mindig ez megy?
azt hittem eddig h én unatkozom a legjobban de most megkönnyebbültem
"ja és a budi is zárva lesz pedig nincs is ajtaja
ki kerül-e?" helyesírás-tanfolyamot!!!!!!!!
és én vagyok a lúzer

libudibu 2009.01.17. 23:04:01

"tüvapok 2009.01.17. 20:22:40
@aardwark: én bírom! de ha kell elmegyek, legfeljebb kussolok róla! vazze, egy hugyozásról, vagy hogy nem hagytak hugyozni én nem írok posztot! muhaha!"

csak két napja folyamatosan kommenteled
az már mindjárt más....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.17. 23:12:01

libu
en veled vagyok de lgkozelebb vagy pisilsz vagy mennyetek repulovel

sálas 2009.01.17. 23:17:41

csókolomjóestétéséjjelt.
a tökéletes megoldás szerintem:

Tena lady.


:))

libudibu 2009.01.17. 23:24:27

videókölcsönző, tévé, könyvtár, kocsma, szórkozóhely, csajok/pasik/családod, szex, főzés, játék, utazás, sport (agresszív/frusztrált primkóbbaknak keményebb mozgás levezetésül)

libudibu 2009.01.17. 23:25:41

köszi hagyma hogy nem kívánod a kínhalálom

libudibu 2009.01.17. 23:28:29

Na mindegy. Csak irgalom (nektek pedig a fent említettek valamelyike)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 23:29:46

@libudibu: Hajjaj és még a kilincset is lelopták!

@sálas: Eddig ez a legkreatívabb :D

sálas 2009.01.17. 23:32:09

@ColT:
kösz. igyekeztem. átérzem libu problémáját. a héten üdültünk pár napot, utolsó este bedöglött a szivattyú. mi tudtunk volna pisilni, csak nem mertünk. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.17. 23:33:12

Ötszáz komment nyakló nélkül!

Vaszilisza · http://maganorultekhaza.freeblog.hu 2009.01.17. 23:36:02

Feltett szándékom volt, hogy lecsapom az ötszázast, de már nagyon álmos vagyok. Már a lottószámokat is megnéztem, és nem nyertem, úgyhogy jóccakát, az öccázadik majd jelentkezzen be a narancsos söréért!

sálas 2009.01.17. 23:52:00

nembírom 500ig. aludjunk.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 00:26:21

meg 23 hozzazolas es lesz mosdom
knuoruljetek

Átlagarcú 2009.01.18. 07:20:51

Jó reggelt, miegymááááááááááááás!
...még 500 sincs? Mizujs a pisichat-szobában? Még 500 sincs? Ez a post többet érdemel. Szedjétek össze magatokat:))))

Szűcslaci 2009.01.18. 07:37:29

hát ezt nem fogom végigolvasni........baszki, vizelnie kell már mint az állat, erre iszik egy sört! robbanjon fel a hólyagja. Teleszarják a busz vécéjét, italoznak, reklamálnak. Dehogy lennék én nektek busztársaság!

Átlagarcú 2009.01.18. 08:27:06

Off!
Új post: A franc essen az Indamailba! Miért nem lehet már órák óta belépni? Mindegyik fölösleges inda működik, csak ami kell az nem. ...és már nem először.
Lassan-lassan eléri az ingerküszöbömet és megbízhatatlannak nyilvánítom.

aardwark 2009.01.18. 08:35:25

@hagyma: "darabos cinnamont vett /olyan cso alaku vagy mi, rud, tokom tudja/oszt meg reszelhetem is" nehogy reszeld, azt hosszában ketté kell vágni és kikaparni belőle a cinnamont jól, amúgy jó reggelt mindenkinek.
Reggeli mellékhelység foglalatosság okozott-e valakinek problémát?:)
500 meglesz-e?:)

Átlagarcú 2009.01.18. 08:47:37

@aardwark: Nálunk minden reggel probléma. Ti a fürdőszobában van a WC és az asszony órákig építi újra magát.

Átlagarcú 2009.01.18. 08:50:23

Szarjon sünt az Indamail. Ahogy bejutok törlöm a fiókom és a böngészőben fölveszem a tiltott helyek listájára.

aardwark 2009.01.18. 09:10:48

@sörecet: na ezért kell megelőzni, utána felőlem akár délig beköltözhet:), csak hagyon nyugodtan kávézni...
gmail-t próbáltad-e már?:)

aardwark 2009.01.18. 09:31:43

offf, egy jótanács a mai napra:

"Akkor találod meg Belső Békédet, ha befejezed mindazt, amit megkezdtél."

Szóval, körülnéztem a lakásban, és megkerestem mindazt, ami nem volt befejezve - és inkább befejeztem....

- egy megkezdett palack vörösbort
- egy megkezdett palack fehérbort
- egy megkezdett palack konyakot
- egy megkezdett doboz cigarettát
- egy megkezdett doboz bonbont
- egy megkezdett tábla csokoládét
- egy megkezdett főtt, füstölt csülköt
- kevés maradék vodkát.

Fogalmad sincs róla, milyen k..va jól érzem magam!!!

szép napot:)
on
és a wc sem foglalt...

Átlagarcú 2009.01.18. 09:31:53

@aardwark: Köszi a tippet:)))
Van gmail fiókom is, de az történt, hogy az indára kaptam egy regisztrációs kódot, amire gyorsan kellett volna reagálnom, de nem tudtam megnyitni. Már bejutottam, de a címsorból még most sem megy. ...de már nem is kell, mert lekéstem.

Átlagarcú 2009.01.18. 09:35:35

@aardwark: "Akkor találod meg Belső Békédet, ha befejezed mindazt, amit megkezdtél."
Az én koromban már nem mindent tudok befejezni, amit hirtelen felindulásból, vagy kényszer hatására elkezdek:))))
Ezt már többször megfigyeltem magamon:)))
...duzzog is az asszony.

Impega 2009.01.18. 09:38:45

@aardwark: Veletlen nem latsz ra a 4-es metro epitkezesere?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 09:43:55

@libudibu: hát hogy picsbe ne kommentelném! most is itt rohadok a fatelepen, mert lehalt az egyik hántoló. más poszt meg nincs, hát marad ez! tegnap még a kocsmába is elmeséltem, rég volt ekkora vigadalom!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 09:47:06

@libudibu: nálunk a könyvtár meg a kocsmba ugyanaz! Józsiéknál meg van nyomda is :) utazás meg volt, -5fokban felpattantam a ruszki bicajomra és bejöttem a fatelepre!

aardwark 2009.01.18. 09:53:31

@sörecet: DDD, na igen, ez néha nálam is előfordul...:))
@Impega: rálátni nem, pedig itt vagyok a Móricz mellett, de azért szépen haladnak...

vajon lesz-e nyilvános wc sorba állás nélkül a 4-es metróban vagy sem?
ez fontosch lehet még...

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 10:02:05

@aardwark: ez tényleg fontos, mert a metro még 3percet sem vár!

aardwark 2009.01.18. 10:38:12

@tüvapok: megoldás lehet még a metrokocsiba beépített wc, ami mindig zárva van, kivéve ha egy nyúzott arcú lány jön ki, bár kis izommunkával minden megoldható egészen addig amíg nem dulva a helyzet, vagy esetleg segíthet még a megtorpanásos tanácstalanul ácsorgás...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 11:00:16

jaja en is megelozom Maryt, pontosan 1 orara van szuksege a make upjahoz
itt is azt kellett vo;na megelozni a buszsofort es Pozsonyban nyugodtan felallni
na felkoltom Maryt mert 6-ra megy a meloba en offos vagyok mert foci nap van
GO Steelers
aztan csinalok milkberizsat
sorrel

libudibu 2009.01.18. 11:42:42

Jaj de írnék egy ilyen kommentet hogy:
"örülök hogy szereztem az "életetekbe" egy kis történést, de most már lekötöm magamat valami értelmessel
tahókkal nem vitatkozom mert összekevernek vele (akinek nem inge ne vegye magára) (tüvapok vegye csak) (meg még páran)
további jó kiforgatást ha ettől nagyobb az egótok"

de nem teszem mert az milyenmá, enélkül is utáltok eléggé (hisz ti tökéletesek vagytok)
csak simán elköszönök, minek basszam fel magam vasárnap
szóval: csumi

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 11:48:00

miért mindig én vagyok a bögyében mindenkinek? AnnaM is rámpörgött, pedig még osztották rajtam kívül páran! meg a kis izmozós is nekem feszít! hát én írtam a posztot? minek ír be aki nem bírja a kritikát! a világ ilyen! mit vártál megsimogatják a buksit, jól van kislányom, meglett ember vagy és egy óvodás módjára arról regélsz, hogy a csúnya bácsik nem engedtek pipikélni! na muhaha! megyek mert megjött a hegesztő. a hántoló teljesen megállt, holnap meg menni kellene! szép vasárnap lesz!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 11:48:29

;ibu
latszik, hogy nem vagy oshomaros
a postolot mindig sarba kell kicsit tiporni, mindent a humor oltaran
hidd el itt mindenki szeret
de legkozelebb akkor is pisiljel ha kell, szarjal a soforre, meg az idegenvezetore
es sort is inni kell
ha meg ott hagynak elmegy a kobetkezo busszal es jo bepereled oket

mingya 500, mindenki mehet pisilni

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 11:50:21

@hagyma: jah még én is szeretem! vele nincs semmi baj! csak az irományával! be is lesz keretezve a kocsmába :)))) vagy ki lesz téve a budiban!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 11:51:35

@hagyma: még téged is szeretlek! hú de nehezen jött ez ki!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 11:56:10

szabad hugggyyyóóóóózni! tyőőőőőhe.....

milyen_Péter? 2009.01.18. 11:57:34

Na végre. Azt hittem sosem jön el az 500. Lesz ez még 600 is, gyerünk!

aardwark 2009.01.18. 12:01:29

@libudibu: figyelj hagymára, ott az igazság, a homáron az első 50 komment kitárgyalja és érdemben szól a posthoz, ami utána jön a post és a post beküldő kifigurázásáról szól, "mindent a humor oltárán", szóval mindenki szeret... én is...
nahh én már nem bírom tovább akár 500 akár nem én megyek pisilni...

staropramen 2009.01.18. 12:03:36

@hagyma
csak szólok, hogy nem IV., hanem II. Béla volt a vak.
ezen kívül emlékeim szerint a baromi randa pozsonyi buszpályaudvaron az emeleti étteremnek is van Wc-je.Persze lehet, hogy az étterem kifejezés kicsit erős,mondjuk inkább kocsmának.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.18. 12:06:04

@libudibu: Jajmá, miért utálnánk. Az izommunka jól halad a szálóigévé vlás útján :)

@tüvapok: Én nem szólnék be neki mert ha ilyen izommunkát levág, összerak azt bevág a budiba!
Ez FONTOS!!!!!
Oszt' jó hegesztést-e.

@sörecet: Neked az inda működése még nem is akkora gond. Gondolj bele, Tarzan mekkorát reklamált a Dzsumbuj Zrt-nél, amikor leszakadt alatta az egyik! Nem volt hosszú a mondandója :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 12:10:05

@staropramen:
most megmagyarazhatnam higy elutes volt de olyan messze van a V az I-tol
laccik, hogy bocsesz vagyok
na megyek vegre pisalni, itt a nepliget
aztan milkberizsa cinnamonnal

na mi van itt kitort a karacsony>/
Mybdenki szeret mindenkit>?
kiomlott a szenteltviz?

aardwark 2009.01.18. 12:15:05

no kisebb izommunkával megkönnyebültem, bár a helyzet még nem volt oljan dulva, és sor sem volt a budi előtt, mondjuk már ajtaja sincs...
libu: nem vagyok tökéletes, belőlem is hiányoznak a hibák...:))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 12:16:03

@ColT: jó-e hát! mikor megállt a hántoló, akkor volt egy megtorpanás és tanácstalanul ácsorgás, aztán felhívtak hajnalban, hogy baj van, holnap meg jönne a kamion! az a baj, hogy hatalmas és megszorult a hidraulika, de állandósult izommunkával kibírtuk szedni! azóta a Józsi hegeszti!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 12:16:22

Mary is lelepett
szep vasarnap lesz
na nezzuk a reggelit

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 12:17:14

@hagyma: ilyen korán reggeli? mé vagytok ti fent már vasárnap 5-6kor?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 12:30:26

mer Mary 6-ra jar a Hotelbe es ilyenkor en is felkelek vele, de majd reggeli utan ejtozok
van mikir en is 6-ra megyek
de en osszevissza dolgozom
ez egy Hotel
hol reggeliztetunk. hol ebed, vacsora, eskuvo stb
de ma csak Mary ment ma focinap van mindenki otthon marad, vagy Pubokban nezik nem Hotelben
magyaran a Hotel szinte ures, csak a pilotak meg a sztyuvik vannak

Mylady 2009.01.18. 12:47:59

Jaj, libudibu, nehogy már megsértődj!
Itt nem rólad van szó.
Írtál egy posztot, mindenki elmondta a véleményét, kész. Van aki megért, van aki jobban csinálta volna, szerintem te is tanultál belőle ezt-azt. Ennyi.

Csak az a peched, hogy pont ez lett az utolsó pénteki poszt. Hétfőig nem lesz más.
Márpedig a közösségnek hétvégén is csócsálni kell valamit. Ez FONTOSCH!!!
Ha ezt, akkor ezt.
Szerintem tök jó a homár, én szeretem azt olvasgatni, hogy hogyan lehet összekapcsolni a legképtelenebb módon az egyes szállóigéket.

És igen, jól írta valaki korábban, a tiedből is alakulgat már egy-egy szállóige.
Szerintem ezt vedd megtiszteltetésnek!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 12:53:28

továbbra sem értem, hogy záródott be a budi miután a jeti kijött?

staropramen 2009.01.18. 13:02:14

@tüva
úgy , hogy senkinél nem volt olyan kis görgős izé amivel ki lehetett volna nyitni.Az utaskísérő pedig ahelyett, hogy mindenkit végigkérdezett volna, hogy béka, vagy görgős van-e a csomagban, inkább a pasijával hetyegett.

neet 2009.01.18. 13:05:40

Na, akkor irigykedjetek a családomra (mindig tudnak wc-re menni tőlem:) én kelek reggel elsőként, fél-3/4 órában összefoglalom a magam-gyerek-férj-2 kutya szükségleteit (kakaó, tea, friss víz, reggeli igény szerint, öltözködés, öltöztetés, egyebek), és már itthon sem vagyok. Hja, hogy miért kell biz.nőknek reggel egy óra????? Ha még hajnalban kommentelek is max 40 perc. :D
neet

neet 2009.01.18. 13:09:43

Sztem a húgycsőtorna (vagy milyen izmok összeszorításáról beszélünk?) meg az intimtorna nem elválasztható dolgok. Ha szorítod, minden szorul, sztem. Bár lehet, ha egyszer végre bőcsész leszek, külön-külön tudom majd szorítani a lényegeseket...
neet

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 13:12:21

@staropramen: pedig ez érdekes rész a történetben én kibontatnám ezt a szálat! mert végülis miatta nem tudott szegényke pipikélni! lehet oxigénhiány is emiatt volt a buszon!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 13:13:22

@neet: a bőőőcsééészek ilyet is tanulnak?

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 13:15:22

bár szerintem oxigénhiány az állandósult izommunka miatt lehetett! és ha ugye emiatt buszon vákuum is volt, még nehezebb volt a pipikét benntartani! minden elismerésem!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:18:39

@neet:
jovan basszus a menyem meg 10 perc alatt kesz vab, mar nem lakunk egyutt hala egnek, O mef erre buszke, en em lennek
Mary meg kozel az 50-hez, hat kell neki ido
de csinaltam neki piritost parizsival szolo, egy doboz sor egy palackozott viz, ez vrt a furdoben reggel
na milyen ferj vagyok?
es megengedtem neki hogy meg 5 percet maradhat az agyban

ez telleg kerdes, hogy mit csinalt a amaca 1 oraig a budiban es miert zarta be maga utan
egy pisi meg tuti belefert volna

volt egyregi homaros duma es az istennek sem jut eszembe, mar regen nem alkalmazzuk de akkor nagyon ment

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 13:20:47

@hagyma: persze még tuti lehetett volna a budit használni! oszt a végére olyan lett volna mint a szigeten az emeletes tojtojok! a végén már csak ülőkére állva lehet rákullantani! az a kemény!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:20:48

@neet:
hay huvely mar szoritott hala egnek de huvelyt meg nem szoriyoyyam igy nem tudom
es intim tornat is csak Maryvel....

Mylady 2009.01.18. 13:21:01

@neet: ezt nem értem. Hogy csinálod???
Nekem simán kell másfél óra (pedig pl nem is sminkelem magam) és így is rohanás a vége. És persze késés. És nincs gyerekem, kutyám.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 13:22:22

@Mylady: szerintem férfi volt, csak átoperáltatta magát :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:24:49

@tüvapok:
ah egy kys pisi, maximum kifolyt volna a padlola

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:27:07

@Mylady:
hay eszomdom se kutyank se macskank es a reggelit is en csinalom es pont efy ira Marybej
borotvalkozassal egyutt nekem is kell 20 perc, pedig nem is maceuppolok

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 13:29:31

@hagyma: éles kanyarokban a felesleg mindig elfolyt volna! ez amolyan önszabályozó rendszer lett volna!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:30:01

szoval 1 ora marynek
minhya vilahosabb lesz en nem tudom miert vilagosban jobban irok vakon

Mylady 2009.01.18. 13:30:24

Jó, nekem is volt olyan kollégám (férfi), aki büszke volt rá, hogy reggel 10 perc alatt elkészül. No mosdás, no fogmosás, én meg szagolgathattam, hogy bűzlik és nézegethettem, hogy egész nap dörzsöli a szemét meg vakarózik, meg ilyenek.

Én még a szemetet sem vinném úgy le, hogy nem tusoltam reggel.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:31:59

@tüvapok:
azert azt tovabbta is fenntartom, ha nekem Pozsony elott mar ugyahogy kell es megiszok egy sort, az ki van zarva hogy eljussak a nepligetig
szoval ez teljesitmeny

Mylady 2009.01.18. 13:33:32

@hagyma:
Mondjuk nekem van egy olyan rossz szokáom, hogy reggel választok öltözéket...
Volt már, hogy a komplett ruhatáramat fölpróbáltam kétszer, mert nincs egy normális rongyom se :)
És csak félórát késtem munkából...

staropramen 2009.01.18. 13:34:57

@milady
nálunk a szemét ki sem jönne velem, ha nem tusoltam előtte.

Pistikének beírnak az ellenőrzőjébe:Kedves Szülők. A gyermek büdös, kéretik megmosni.
Válasz:Tisztelt Tanítónéni! Kéretik a gyermeket tanítani, nem szagolgatni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:35:23

bekene nevezni az ilyen celeb vagyok mentsetek ki a buszrol vagy ilyenek versenyre
Praga- Budapest
pisiloverseny
mindenki kotelezoen 15 percenkent sorozik
aki nem birja az leszall a busz ott hagyja az utolsonak fentmarado a gyoztes
de lehet hosszabb tavon is
akkor a klotyot mehnyitjak es amig a dullet szemu be nem zarja lehet hasznalni
igy lehetne taktikazni is
hej RTL
copy right!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:37:42

@Mylady:
Mary kikesziti este, mert reggel mindig meg aludna
de O is mindig elkesik
hat nekem 20 perc eleg a klotyo -tus- fogmosas combora
es a gep elott borotvalkozom
ja, 20, max 25 perc

Ofélia . 2009.01.18. 13:49:28

@Mylady: Jó ez az öltözék választás kora reggel:)))

Miután kommentelsz még nem hánytak kardélre:))

Ami lésik nem múlik:)))

Ofélia . 2009.01.18. 13:54:40

@hagyma: A 25 perc elkészülés KORREKT férfiembernél.

Ámbár már láttam osztálytalálkozón olyan pöccsel rendelkező egyedet aki megkérdezte,hogy az adott illatszere kellemes e????.

A most akkor mi?? vaan?? volt a válaszom:))

UI. szivem szerint a szappant ajánlottam volna!!.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:54:45

@ofélia:
na az en oltozekvalasztekom az varazslatos
jeans, polo dzseki, karora zokni cipo
1 perc
ja es boxer ha nem felejtem el

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 13:54:51

@libudibu: ha már visszajöttél, áruld már el a jeti után ki zárta be a budit? ő kijött, te meg ott álltál? vagy hogy? kulcskérdés!

Mária 2009.01.18. 13:56:28

@jusztlacika: én a helyedben nem próbálkoznék Rékuc tarkónvágásával, mert Rékuc vitt már be törött orrú pasit ügyeletre, miután saját kezűleg törte be az orrát :)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:57:56

@ofélia:
volt mar hogy elaludtunkes nem volt ido tusolni reggel
este azert megvolt, es mondtam merinek, most akko hungaryan shovel lesz
azaz sziszgos szappan, szoval spray
ilyen is megesik


ja es tuvapok!!
neha baseball sapkat is hordunk
floridanban mindig kellett
otthon volt olyan bolytos is
aztan az a a sima szemig behuzott, meg kesobb surda
most baseball, vagy semmi
hat ez ilyen

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 13:59:48

@Mária:
most akkor mar ijedtemben is bepisalok

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:02:04

jo lett a milkberizs
baconnal eszem, meg sorrel
aztan ejto

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 14:04:17

@hagyma: és ez miért is lényeges? mármint a sapi?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:04:38

@tüvapok:
a yeti ugy telexarta a tartakyt, hogy megtelt az
es ilyenkor az jto automatikusan lezar
telleg tebnap tuzriado volt a hotelben minden gulye viz beindult a plafonbol az etterembol meg menekultek ki vizesen a minuszba
hehe
valamelyik barom meghuzta azt a tuzriados izet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:05:40

@tüvapok:
gondoltam utalod a baseballsapkat
valahogy erzem

libudibu 2009.01.18. 14:07:24

nemtudom, tüvapok, mire odaértem már zárva volt, biztos a személyzet tette mialatt én elmásztam odáig
de fél év után nem emléxem minden részletre, ezt a sztorit is nehezen raktam össze az emlékekből:)

Ofélia . 2009.01.18. 14:07:27

Amugy a buszon lévő budi az esetek 99 százalékában rossz (macerés üríteni meg büdös is tud lenni)

6 évig voltam túrisztikai szakosztály vezető az eggyik legnagyobb bankunknál a buszt mindig béreltük.

Olyan komoly teljesítménytúrákat csináltunk min sörfesztiválok, vagy a szépasszonyvölgy.

Egyszer azért elmentünk a bakonyba is de ott mindenki eltévedt viszont a kisfalu kocsmájához mindenki odatalát(ki szekéren,ki a helyi vadásszal,ki a fatolvaj kisteherjével)

Rendes kis idősebb társaság volt:)))

Mylady 2009.01.18. 14:08:28

@hagyma:
én is végig szoktam gondolni este, hogy mit veszek fel reggel. De reggelre meggondolom magam. Az mindig a hangulatomtól függ, mit veszek fel. És honnan tudjam este, hogy milyen lesz a hangulatom reggel???

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:11:18

@ofélia:
oh
meg ujsahirokoromnan levittem a pestieket a szepasszonyvolgybe
ott hogy el lehet tevedni..... idegennek
3-4 oran at kerestunk egy pasit mire meglett
rengeteg am ott a pince

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:13:01

@Mylady:
Mary tudja
neki mindig almos
de neki azert tok mindegy vegulis, mert 5 percre lakunk a hoteltol, odabent meg egyenruhaban jarunk, magyaran atoltozessel kezdunk
sot en sokszor mar eleve egyenruhaba megyek at

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 14:16:28

@libudibu: fél éves ez a sztori???? aztakuvabammeg! azóta nálatok ez téma?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:18:57

@tüvapok:

na kzozos pont baseball sapka

hat irta hogy nyaron tortent
felejthetetlen
nekem is az lennne
Pozsonytol a nepligetig
kizart dolog
nalam
Esterhazy 10 evig irta a Harmonia Celestist most mit neked fel ev

Ofélia . 2009.01.18. 14:19:31

@hagyma: Pláne ha három pincés ismerős is van:)))

A sofőrrel nem volt gond mivel óradíjjal béreltük és már lennt a völgyben megkapta a késedelmi díjat:)))

Pestig a vezetésen kívül egy feledata volt: 20 percenként pösölőhelyet találni+este hétre egy normális éttermet:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:20:50

ez az kis e kerult a homarra!!!!!
ez fontosh!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:22:15

@ofélia:

hat ott a Kodmon
isteni a kaposztas csulkos bablevesuk

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 14:23:34

én rájöttem az Orangeways-nak egy ez új terápiás módszere az inkontinenciára!

libudibu 2009.01.18. 14:24:30

"tüvapok 2009.01.18. 14:16:28
@libudibu: fél éves ez a sztori???? aztakuvabammeg! azóta nálatok ez téma?"

persze, há most tél van, ez nyáron volt
nem téma, de nemrég mikor betaláltam a blogot gondoltam beküldöm (így jártam:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:24:36

na foci elott csinalok is egy ungarishe gulyast mert Mary mar napok ota emlegeti es tegnap finom utalasfelekeppen megvett minden hozzavalot
meg azt is ami nem hozzvalo
de azt nem teszem bele

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.18. 14:26:54

Ajjaj! Berágott a budiliba? Mégis mire számított?
...hogy égig magasztalják a kis muffját, mert egy izmos Atlasz módjára tartotta a hólyagját? Ráadásul nem is nagyon bántotta senki. Kis probléma, kis poszt, kis bántás. Ez így van jól.

Ofélia . 2009.01.18. 14:27:05

@hagyma:" hat ott a Kodmon"

Ön nyert egy kicsi lila hangszórót!!.

Tényleg ott vacsoráztunk és hajnali háromra haza is értünk:)))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 14:28:59

@libudibu: rutintalan voltál még! a homáron bizonyos témák robbanó elegyet alkotnak! általában az posztküldők így véreznek el

1. leírják mennyire nagy májerok, és ők mekkora királyok >> mégis átbaszták őket.
2. leírja mennyi iskolába járt (főleg a bőőőcsééész + a skeptikus képzés nagyon kedvelt)
3. egy idő után nem bírja és beregelve a parázsra rádob még egy kanna benzint!

aztán még sok sok ilyen van!

mbond 2009.01.18. 14:29:38

Nem is drága a kaja + pia az oranzsvéjzen.... Én tavaly voltam velük és azt hiszem max. 150 ft volt egy doboz sör és ilyesmi áron volt minden más is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:30:54

es ki se
aszittem mar tucc olvasni enhem

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 14:32:19

@mbond: budi nyitva volt? mennyi időre álltatok meg? nem volt a buszon egy állandósult izommunkás aki megtorpant és tanácstalanul ácsorgott?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:33:01

@mbond:
hat nem draga, de nem tucc hugyalni
itt van a trukk

Ofélia . 2009.01.18. 14:34:51

@Nálunk meg itt Tarpán:

"Berágott a budiliba"

KIesett a mangalicakolbász a kezemböl DDD

libudibu 2009.01.18. 14:35:50

Nálunk meg itt Tarpán: na azért:)
deee, bántottaaaak:(
túlzás hogy berágtam volna, csak szokatlan ez, nem vagyok nagy blogger (csak kicsi)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:36:35

hat tizebeve a vacy deakvari ABC-ben 50 folott volt a borsodi dobozos
szpval 150-ert ingyen van ga tucc hol pisalni
itt a legolcsobb kisdobozos boltban 50 cent es szasr is
a normalisabbak 70-80 centnel kezdodnek
buszon tilos sorozni!!!!!!!!!!!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:38:30

utcan is
vonaton nem tudom
repulon lehet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:40:32

kocsibam is tilosh
pisilni is, marmint utcan pisilni
kocsiba lehet, nem kell elmenni a nepligetig

libudibu 2009.01.18. 14:42:16

nem sokat számít, hogy elvileg mi tilos:)

Ofélia . 2009.01.18. 14:43:10

@libudibu: Ha nem vagy nagy blogger pont jó helyen kezdted:))

Vérzett itt már el PÓGÁRMESTER is!!.

Tényleg: 5 sör meg két feles után meddig tudod tartani??:)))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 14:49:05

@ofélia: hajaj meg két ember összesen 3 diplomával is! no meg sok kardélre hányt bőőőőcséééész! ők akadnak ki legelőbb!

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.18. 14:49:19

@ofélia: Vigyázz arra a mangalicakolbászra. Nagy tiszteletben tartom a mangalicafogyasztókat. Legalább még egy év kell a fajtamentéshez:))))

Ofélia . 2009.01.18. 14:50:31

@hagyma: buszon tilos sorozni!!!!!!!!!!!!!!!

Hólyagmérete válogatja!!.

Ezért nem utazok busszal az egy börtön.

A sörözésröl még le lehet mondani de ha véletlenül melléd ül egy 150 kilős nem a napon lebarnult azt hogy véded ki??.

Az,hogy vegyem meg midkét ülést lerágott csont ( már megtettem)

Akkor egy gyerek hányt le!!.

Ofélia . 2009.01.18. 14:52:22

@Nálunk meg itt Tarpán: Sajnos már nincs mire vigyázni:(((

libudibu 2009.01.18. 14:54:23

ofélia: eddig úgy tűnt, minden blogon megy a szétoltás, a többi is pont ilyen műfaj
nemtom, mert felest nem ittam buszon, máshol meg akkor pisilek amikor akarok, szal nem próbáltam és nem is fogom:)

Ofélia . 2009.01.18. 14:56:54

@libudibu: Mit főzöl vacsorára??.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:56:56

hat ha kocsiban vagy buszon sorozol elvisz a rendor a bortonbe
itt nem lacafacaznak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:58:27

@ofélia:
szerintem pizzat rendel
csapvizzel

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 14:59:28

@libudibu: gondolom mielőtt írtál biztos megemlítetted, legalább a PASIDnak, hogy én bizony megírom a homárra, ha bepisilok akkor is! vagy barátoknak! ők nem mondták, hogy Zsófikám ugye nem gondolod komolyan, hogy röhögtetni akarod magad? ez kb nálam az a szint, mikor az emberek elmennek a megasztárba énekelni! ott sem mondja nekik otthon senki, hogy édeslányom/fiam van te neked önkritikád?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 14:59:50

nade en a nagy a'merikai mostan megint hukasht fozok Marynek
mita elvettem csak hizik
telleg veszek neki szobabicajt

libudibu 2009.01.18. 15:00:14

nemtom, szerintem nem leszek itthon este
ha mégis, kocsonyát eszem amit anyum csinált (naggyonzsír)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:02:23

@tüvapok:
jajj haggyad mar hat az eleje a legjobb
most indult z american Idol
hat itt meg erdekes itt lehet rohogni
azok meg bognek
szerdan asziszem innen lesz Louisvillebol
mult heten is voltak olyan figurak hogy beszaras
kesobb mar olyanok maradnak akik tudnak enekelni a tancdalfesztivalt meg meguntaqm mar 70 korul
de a selejtezok
az IGEN:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:04:21

@libudibu:
a kocsonyat imadom
lehet fozok is meg egyszer a tavasz elott

most mitol fugg, otthon leszel -e?
A pasidtol vagy a klotyohelyzettol?

Ofélia . 2009.01.18. 15:05:50

@tüvapok: Nem említette észhelyébe se jutott, mi viszont röhögcsélünk és ez jó.

Tényleg tud e főzni??.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:06:16

egyebSt 0 ora 30 perctol asziszem otthon is adjak a steelers-Baktimoore meccset
harom meccset megbeztek belezerettek
igaz ebben a szezonban mar csak kettot tudtok

libudibu 2009.01.18. 15:06:47

tüvapok: PASIMnak mondtam (ő még életében nem látott blogot, azt mondta oké).. aztán belenézett és rosszul volt:) (mármint a kommentektől)

nem tudok erre normális szót, a "barátom" nem egyértelmű, a "szerelmem" az itt patetikus lenne, a "párom" meg még a "pasim"-nál is picsásabb mer az olyan "elmentünk párommal olaszbaaa"

jesszumpepi (törölt) 2009.01.18. 15:07:35

@aardwark:

Legyen szabad megjegyeznem,hogy összekevered a fahéjat és a vaníliát.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:10:22

@hagyma: csak az elejet nezem en is! a sok hülye.....

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:12:35

@libudibu: de azt csak tudtátok, hogy elég sokan fogják olvasni? ez nem más mint egy tükör! megírod és rájössz, hogy 10-ből 1 ember gondolja úgy mint te, ez persze elszomorít, de ez van!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:13:12

@jesszumpepi:
mar megettem baconnal
@tüvapok:
szetrohogjuk az agyunkat Maryvel
mondtam is neki jovore benevezek engem tuti mutatnanak a tiviben az en hangommal meg az akcentusommal hehe

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:15:44

@libudibu:
ha nem akar sehova se menni hivdd meg kocsonyazbi
annak ferfiember nem tud ellenallni
ha igen akkor dobjad
aztan ejfelkor nezzetek meg a meccset

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.18. 15:15:56

...vagy nevezd csak egyszerűen piktornak. mindannyian tudjuk kiről van szó.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:18:43

@libudibu: a fulladás szélén voltatok mi? mikor olvastátok! nem baj, majd a PASID-nak meghozza az ihletet a festéshez! :))) fest valami szééépet!

a címe: kétségbeesés!
kritika: a képen a festő jól ábrázolta a kétségbeesett nőt aki állandósult izommunkával őrizgetett valamit, feltehetően inkontinencia zavarokkal küzd! A kép a mozdulatlanságát tovább fokozza a megtorpanás és tanácstalanul ácsorgás.

híres lesz!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:19:06

@tüvapok:
amugy telleg qrwa sokan olvassak, ahhoz kepest hanyan irogatunk
kaptam mar parszz emilt hehe
amugy egy sokkal kisebb portalon irogattam regen es ilyen 3-5 ezres olvasoja volt
meglepett
az egy nagyobb falu, sot kisvaros
de mar nem irok csak ide meg neha a blikkbe
viszont...
februrtol elinditom a blogomat
hehe
fejemben a story
lehet hires leszek:)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:20:06

@hagyma: és miket írnak? nekem eddig valami újseggíró írt...aztán elhajtottam, erre berágott, pedig név alapján még a wiw adatlapja is megvolt! :) muhaha

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:24:01

azt hogy qrwara birjak a humoromat, meghogy kocsog vagyok es ne pofazzak amerikabaol meg a ketto kozott
az utobbiak nev nelkul
eleinte valszoltam de mar tul sok
meg most mar fogy is
azert akadtam 1-2 baratra es az jo
meg irogatok itt 1-2 amerikai blogra is
hat nekem az eletem a munkam , Mary az Internet meg az amerikai foci es a sor, meg szeretk fozni is
ebben a korban ez mar eleg
na meg az olvasas es iras
hat evvan

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:24:01

és szép csendben túlsiklottunk a 600-on! gyerünk gyerünk! csak így tovább! állandósult izommunkára szükség! megtorpanásra és tanácstalanul ácsorgásra nincs idő!

libudibu 2009.01.18. 15:25:02

:D jó majd megmondom hogy fesse meg, aztán ha befut, majd megérti az a sok ember, aki ezt olvassa, mily szar is volt
sokan olvassák de fullnévtelen az egész hálistennek

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:25:37

@hagyma: én is bírnám lehet, ha eltudnám olvasni, amit írsz! de néha feladom! türelmetlen vagyok!

libudibu 2009.01.18. 15:26:13

élőszóban meggyőzőbb lett volna

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:27:00

@libudibu: Zsófi, grafikus, budapest! ez még így tényleg névtelen! azonban volt itt pár posztküldő aki hamar híres lett, wiw adatlap, név, cím telefonszám minden itt hevert!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:27:15

najo meg a zene es a jo filmek
ezzel mar ki is adtam minden kartyamat
utalok vezetni es repulni, de naha kell
annal mar csak azt utalom jobban ha Mary vezet
az a tipus vagyok aki csak akkor nem fel a kocsiban ha O vezet
ja es a huvelykujjamat tovabbra is magyarorszag utoeren tartom, most nem soka pl magyar-roman kezimeccs lesz amit sasolok a neten
de teny a steelers mar jobban erdekel

Ofélia . 2009.01.18. 15:28:57

@tüvapok: 2009.01.18. 15:18:43

Mondtam már,hogyd kapd be??.

Most meg a kanál esett a levesembe:))

Hát lehet így vacsorázni???.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:29:29

@tüvapok:
szerintem kifejezetten javulok, csak iras kozben mindig tv-t nezek vagy olvasok, nem a monitort sasolom es ha egy betuvel elcsuszik a kezem akkor minden rossz helyre kerul
hat ez van

libudibu 2009.01.18. 15:31:28

hemzsegnek a zsófik meg a grafikusok is (sajnos)

libudibu 2009.01.18. 15:32:32

de van
de nem linkelem be:)
ez itt nem a reklám helye:)

Mylady 2009.01.18. 15:32:58

@ofélia: ilyen korán vacsorázni???

Mylady 2009.01.18. 15:34:07

hagyma, mikor lesz a magyar-román?

Átlagarcú 2009.01.18. 15:34:33

@libudibu: "fullnévtelen az egész hálistennek"
Egyáltalán nem névtelen. Te is leírtad, hogy Orangeways, mások leírták, hogy Finta Ede, Media Markt, Batz papucs, Cafe Intenzo, Wizzair stb...stb.
Ez a blog erről szól.

libudibu 2009.01.18. 15:36:51

oké, reklám
tessék, referencia
aki grafikust keres, ne habozzon

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:37:34

@Mylady:
ugy remlik itteni ido szerint11-kor az otthon 5PM
nem mudom, tudom e nezni de online tuti kovetem valamelyik ujsagban

libudibu 2009.01.18. 15:40:29

nem a cégek szempontjából értettem a névtelen, a felhasználók szempontjából (a keresztneveket se írja mindig bele a homár a szövegbe)

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:44:34

@libudibu: télleg mennyi idős vagy? öreg nem lehetsz, mert prága népliget között tuti becsurgott volna! :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:46:19

@tüvapok:
max
Marynek mar a masodpercek is szamitanak

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:46:44

@hagyma: saccolod vagy neked is ezt dobta a gép?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:49:17

saccoltam kizarolag
nem is neztem utana eppen az NFL-en boklaszok ki lesz a BUCS uj edzoje, mert Grudent kiruhyak tegnp

libudibu 2009.01.18. 15:49:24

a kisképző az gimi, huszonévesek nem járnak oda

Átlagarcú 2009.01.18. 15:50:05

Itt is van flood? Eddig nem is tapasztaltam.

Átlagarcú 2009.01.18. 15:51:36

de járhattak:))) A Kisképző szó minden nacionáléban benne van.

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:53:09

@libudibu: van elsősegély nyújtás a skicceid közöt?? :) nyugi nem doblak fel!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:53:42

@libudibu: van elsősegély nyújtás a skicceid közöt?? :) nyugi nem doblak fel!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:53:52

@libudibu: van elsősegély nyújtás a skicceid közöt?? :) nyugi nem doblak fel!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:54:26

@libudibu: van elsősegély nyújtos képed? nyugi nem doblak fel! :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:56:01

Morris lett a head coach , hat nem orulok neki ,biztamhogy elhozzak Dungyt
ha nem veszunk egy jo QB-et akkor iden se lesz pa[lay off
na csak nem betrafaltam a 23-al?

libudibu 2009.01.18. 15:56:37

mér írtad ki 3szor?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:57:32

@tüvapok:
szerintem elsore se hiszi el hogy nem dobod fel
nemhogy 4-re

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:57:56

@libudibu: akárányszor beírtam, mindig aztmondta hiba! aztán mikor frissítettem még nem volt ott! erre most nézem 4is megvan! muhaha mekkora egy szar!

libudibu 2009.01.18. 15:58:10

az egy szó amúgy
nemmondommeeeg
:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 15:58:39

@libudibu:
4
grafoman
meg van ideje heggesztik a azt a izet
a Jozsi

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 15:59:00

@hagyma: télleg nem! csak kiváncsi vagyok, hogy jó nyomon járok-e! :) kibaszni nem akarok senkivel!

libudibu 2009.01.18. 15:59:17

félórára el kell tűnnöm (de tényleg)

libudibu 2009.01.18. 16:01:47

grafomán az más
tényleg megyek, találkozom a Jóspannal

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 16:02:25

@hagyma: hántoló! nem izé! ez szedi le a fakérget, vagy a fahéjjat a cinamont vagy mit a lópikulát! :)

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.18. 16:03:39

Tanultál az esetből: fél órát szánsz egy pisilésre:)))
...már nem volt hiábavaló.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 16:06:13

@libudibu:
elotte psisild ki magadbol a mindent

tudom hogy hatolo, voltam en mar fatelepen csk nem jutott eszembe a neve
mer mar elmaerikasodtam

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 16:07:37

@libudibu: van egykét jó! a képkönyv az tetszik!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 16:08:45

@hagyma: ahogy szegény Hofi mondta : vát iz disz kerek?! zsömle Te barom!

libudibu 2009.01.18. 16:15:32

tényleg mennem kell
hali!

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 16:17:31

@libudibu: most mi lesz velünk! majd toporgung, megtorpanunk és tanácstalanul ácsorogjunk?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 16:48:35

700 elott senki se pisilhet
ez torveny

jesszumpepi (törölt) 2009.01.18. 16:50:20

Mi az abszolút lehetetlen?


A tanácstalan tüvapok.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 17:03:46

@jesszumpepi:
otthon mar mindenki tanacstalan
csak polgarmesteri hivatalok vannak a wc az maradt wc

hu de nagy hurmor volt megyeek is ejtozni 3 -tol foci

aardwark 2009.01.18. 17:11:40

hööe, kicsit nem vagyok és máris 660 komment van, so, irány a 700 azt a hétszázát nekije...

aardwark 2009.01.18. 17:23:38

jut eszembe:
mit mondanak az inkontinencia segélyhívó vonalán a hívófélnek?

kérem, tartsa egy kicsit...

Átlagarcú 2009.01.18. 17:32:53

Tarpa: "budiliba"
Ez olyan jó, hogy mától én mondtam:)))

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.18. 17:41:33

@hagyma: húzzatok mán bele, me nagyon kell pisálnom! holnap tuti izomlázam lesz!

Krypton 2009.01.18. 18:06:35

LOL 666. komment
ne spammeljetek
hagyma te meg főleg a 9k kommenteddel, nem hiszem hogy a homár fizet érte

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.18. 18:12:26

@myrtill: még mindig én :-)
köszi a vécés infót, kzben az is eszembe jutott, hogy vajon hol lehet ott? ha már a buszon se :-D
a többi infót is köszi, majd viszem otthonról a májkrémes kiflit teszkós zacsiban :-DDD

Ofélia . 2009.01.18. 18:34:11

Na lefürödtem az asszonykám megmaszírozott(a hátamat te irigy kutya)

Megeszem a marhapörit(tarhonyával)

És szunya.

Kedves csókokat lefolyós budikat és jó dugást mindenkinek:)))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.18. 18:37:19

Na gyerekek, jól elszaladtatok. Csak kapkodom a fejem :D Elmegy az ember Linuxot telepíteni aztán +100 komment :D

@libudibu : Ne rontsd az üzletet, a barátnőm is grafikus és melót keres :D

@ofélia : Na ja, buszon érdekes dolgok történnek, engem már majdnem vert meg egy idióta (értelmi fogyatékos) is 8-O

manualis mammografus 2009.01.18. 18:41:58

@ColT: linu telepites mindig jo. bar maga az install nem is tart sokaig, ubuntu peldaul 2x felmegy, amig a vinfos 1x :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 18:42:22

@Krypton:
hat fizethetne de neem ez csak szorakozas igy nem tartok ra igenyt, maximum majd ha lesz torzshomaros polora utanvettel, amin rajta les minden mi fontos, EDE borgratschstol, kek ifa, sgitt, stb. stb. stb.
ra ha regemet megnezted es tudsz gyorsan szamolni fejben ,mert en nem, akkor ez napi 11 komment atlagban
szerintem nem tul sok

a kezisek nyertek halaegnek -6-rol
3-tol fozi
most megyek vizelni
aztan elkezdem a gulyast, de nem bogratschban
nem, elotte meg megiszom egy sort, mingya itt van pozsony

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.18. 18:43:02

Na ez Debian volt, de 2x ment fel, mert először valamiért leakadt :/ Lehet éeállt a tesztwinyóm.
Nem is a telepítés sok csak mire magadra faragod... Az hetekig tart...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 18:44:02

ja es esik a ho
mit esik szakad!
sikeres-e vagyok?

manualis mammografus 2009.01.18. 18:45:33

@ColT: nekem is azert van fent ubuntu, mert a sima debian nem akart felkuszni. egyaltalan nem latott merevlemezt (ami mondjuk fura, mert ubuntu is debian alapokon nyugszik...). egyszer elkezdtem gentoo-t pakolni. 2 nap utan meg szinte sehol nem tartottam. akkor dontottem ugy, hogy nekem nem lesz gentoo-m :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.18. 18:56:55

@afta: Ööö én már a sokadik Debiannak futok neki, de egyet sem sikerült még rendesen használni. Valszeg ebből is Kubuntu lesz 1-2 hét múlva. Ez csak tesztrendszer, de váltani kéne valamire, mert a SuSE ugyan szép töld, de túl nagy, és komplikált, és jó lenne valami disztró amire felmennek a programok és kisebb mint a 11.x SuSE. Meg esetleg gyorsabb.

Mylady 2009.01.18. 19:00:40

@hagyma: én izgultam nagyon, félidő környékén
már temettem őket

a sport1 adta a meccset
nekem csak 2 van
nem láttam :(

@afta, @ColT: he???

myrtill 2009.01.18. 20:31:54

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly: én zsíros kenyeret viszek, a pár napra megyek, párat hagymával (no nem személyeskedek), párat almával (az ilyen becenevű ismerősöm nem hiszem, h itt olvas), feltétlen hússal. több napig eláll hűtés nélkül és isteni.

hagyma, ilyet evett már az asszony?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 20:46:44

@myrtill: a zsiros kenyertol kaiakadt, hogy ,i olyat eszunk
de nem csak O eddig meg minden amerikai akinek emlitettem, a hagymat szereti minden formaban
mondjuk itt telleg eleg szar a zsir agyon van homogezinalva vagy mi
@Mylady:


hat itt nem adta semmi es ejtoztem egyet hala egnek es csak az utolso 2 percre ebredtem fel akkor meg mar mentunk kettovel
NS-n kovettem onlany
na haromkor jon a Cardinals-eagles
erre meg a fiam is lefon konf. donto
besorozunk es pisilni is lehet korlatlanul

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 20:48:19

ubuntu meg debian?
ezek valami afrikai torzsek?
en almat hasznalok , hazahoztam, bedugtam oszt megy azota is

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.18. 21:04:07

Jaja, az alma. Nálam is az a nyerő, bár a net miatt elég sokáig forog a nyalóka.

Mylady 2009.01.18. 21:10:34

alma?
nekem hp van
az előző dell volt, az jobban tetszett
csak már elavult volt

ez meg néha furcsán működik
lelke van :(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 21:43:54

az akmanak is lelke van
de ez csak eg gyerekem altal levetett olcso darab
az az uzsonnasdoboz
de nekem eleg
van me itt egy waio is meg egy hp, de most ezzel szorakozok

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.18. 21:57:46

Ja, az Ubuntu meg a Debian azok Linuxok... Ugye Linuxból nem csak egy van mint windózból hanem rengeteg féle. Mindegyik egyediesített.
Én most próbálgatom őket mert a SuSE amit eddig használtam már túl bonyis.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.18. 21:58:34

Hm... mondtam már, hogy ÚJ POSTOT AKARUNK?????????????

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.18. 21:59:49

@myrtill: esetleg csótányos pizza csapvízzel
a csapvíz nem romlik meg, és a csótány is viszonylag sokáig eláll
ha rendesen meg van sülve

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.18. 22:14:37

@megélhetési sünöző - SALE-es mosoly:
leghamarabb ejfel korul, de in;abb reggelre
a Cardinals nagyon meglepett

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2009.01.19. 00:08:12

most akkor ebben mi a történet? volt megálló, volt szünet, meg is vártak volna, csak nem vártátok ki a sort...

eztet én nem értem...

aardwark 2009.01.19. 00:28:43

no megjöttem a kocsmából, mizujs?
a rock&roll kocsma királyság, van budi, van ajtaja és nincs sor, de sör viszont van sok...
meg hp (házipálesz)
meg van-e már a 700?
csak mer nagyon kell...

aardwark 2009.01.19. 00:54:18

no ebből sem lesz 700
csak nem utsó?:)

besz@rok 2009.01.19. 01:21:07

Csak nem elso?!?! :-D
Hinnye... abudoseletbe... vegre...

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.01.19. 07:43:13

bőőőőcsééééészZINFOMATIKUSOK! váááázzz nincs nektek valami más hely ahol binárisan dumálhattok?

felraktam a linuxkám, én is, én is! de az enyém jobb! nekem ububntus, bibi az enyém debcsi, az azért jó, mert mint egy ladát egész életemben szerelhetek mire jó lesz és akkor sem lesz jó! hőőő de jó neked!
kernelt mikor fordítottá? a winfos egy szar! linuxakurály! muhahahahaha.....ZINFÓSOK! fogadjunk mellényben vagytok és kockás ingben?

manualis mammografus 2009.01.19. 11:32:10

@ColT: valamelyik nap en is felraktam a suse-t, de nem estem tole hanyatt. valamelyik ubuntut feltolod, aztan viszlat. en simat hasznalom, nem vettem eszre, hogy lassabb lenne a kubuntunal. de ez mar csak izles kerdese :)

Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke 2009.01.19. 11:36:59

Rékuc útleveles hozzászólásához így utólag csak annyit, hogyha indulás előtt egy nappal látod, hogy az útleveled le van járva, és megcsináltattad, vízumot hogy a jóéletbe rakattál bele? Kissé sántít...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.19. 17:55:40

nehogy ma ne legyen 700 akkr nyitjak megint a mosdot, az mar miskolc

Vaszilisza · http://maganorultekhaza.freeblog.hu 2009.01.19. 22:16:20

na végigolvastam, hagyma, vazz, milkberizsát baconnal és sörrel? te hülyítesz engem ;-)

mrbay 2009.01.19. 23:18:41

@hagyma:

Tán a meccsre is kijutottál?

Pola nem semmi volt megint.. GO Steelers! :)

manualis mammografus 2009.01.20. 00:02:44

@mrbay: hat, igazabol en egyiknek sem szoritok (pats rlz), de inkabb a cardinals :) viszont, ha realista akarok lenni, akkor nyilvan steelers gyozelem lesz...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.20. 00:53:04

......HÉCCÁZ!!!!!!!!!!!

A hétszázát...!

neet 2009.01.20. 08:38:49

Naszóval,
hagyma és a többiek:
a 25 perc határeset, elfogadom, na egy óra??? Egy óóóóraaaa? Este kikészítem a ruhákat, este tusi (miért van az, h biz emberek az egész napi port és egyebet magukról nem lefürödvén ugranak pizsibe és a habos ágyba?), szal reggel csak macskamosi, fogmosi, ne menjünk bele ki mit mos még, meg az egyik kutya 4 lába, ha kint sár van, és még hideg van ahhoz, h egész napra kint hagyjam, és visszajönne szunyni még. Cappuccino magamnak, (hatásaként izommunka és megtorpanás nem kell, hisz otthon vagyok), mindenféle egyéb a családnak, és már indulhatok is. Ha egyedül lennék, kb 15 percet szánnék a reggelekre. ÉS ne legyek büszke? LOL
Ja, és ha a kinti kutya vize befagyott, gyors csere, fülvakarás, nyál lemosása kézről és ennyi.
neet

neet 2009.01.20. 08:45:26

Tüvapok,
nem tudom, miket tanulnak, én igyekeztem nem bejárni, és nem lenni rá büszke, ha egyszer papír meglesz...

Mylady,
neked elnézem a másfél órát, mert jókat tudsz írni. :)

Hagyma,
te meg jóférj vagy.

Nyaliztam eleget, munka van.
neet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.20. 09:56:56

ahh mi meg neha este nem tusolunk mert ejjel egykor a francnak van kedve
reffel mindenkeppen ja koravvab vegzunk este is, mer en nem mondom Marynek hogy ne furoggye le

telleg baconnal ettem a cinnamonos milkberizsat
itt mefszoknad, itt minden t esznek mindennel

ja telleg jo ferj vagyok
Mary mindig mondja
My husband ju are bjudiful

ja es GU Steelers!!!!
ez fontos
februar 1 Tampa

DRtorgyi 2009.01.20. 12:40:43

Nyáron elmentem a barátommal és nővérével három napra Prágába. Az Orangeways buszjáratot választottok, mert így a legolcsóbb.

Na, akinek ennyi esze van, az PISÁLJON BE! Az orangével soha nem szabad utazni, mert sz@r. Mi az, hogy legolcsóbb? Megspóroltatok 3000 forintot, amit aztán ott elittatok 4 óra alatt? Főleg Budapest és Prága között, ahol rengeteg járat van, legfeljebb egyszer át kell szállni.

bencusiu 2009.04.10. 04:13:11

Praga, Brno, Pozsony csak studentagency-vel!
süti beállítások módosítása