Tékozló Homár

Hogy rázzuk le a kitartó telemarketingest?

2009.01.20. 13:05 | ge | 209 komment

Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.

Most már naponta zaklat telefonon a Capital Partners nevű cég, és mindenképpen el akarják adni nekem valamelyik nélkülözhetetlen szolgáltatásukat. 
Az eddigi, Homár-kommentekből épített anti-ügynök tárházam kimerült:
- rejtett szám fel nem vétele (mindig más szám, jelzett számról hívnak)
- ügyfél adatbázisból történő törlés kérése (felesleges, nem csinálják meg és az x+1. callcenteres újra hív másnap)
- számonkérés, honnan van meg az elérhetőségünk ("telefonkönyv, ami nyilvános" aha, persze)
- főnök kérése (nem adják)
- "minőségbiztosítási szempontból rögzítjük a bejövő hívásokat, és az alapján zaklatás miatt feljelentést teszünk, ha újra hívnak" (leszarják)
 
Nincs titkárnőm, hogy ő kezelje a bejövő hívásokat, ráadásul, ha nem vagyok az irodában, előfordul, hogy a bejövő hívások továbbítása miatt még fizetek is ezért.
 
Kétségbeesve várom a jó tippeket (nyilván nem fogok bebattyogni a rendőrségre / NHH-hoz / adatvédelmi ombusdmanhoz meghallgatni, hogy ők úgysem tehetnek semmit)!
 
Köszönöm előre is!
 
Gábor

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutáns csiga 2009.01.20. 19:53:06

Az Afin kft-nél illetve Capital Partnersnél én is voltam másfél éve
állásinterjún.Majdnem megfeleltem, de
végül nem jött össze a dolog.Egy hétig egy oktatáson kellett volna részt vennem de az akkori munkahelyem miatt nem tudtam elmenni.Később egy másik állásfelvételnél összeakadtam egy hölggyel aki ott dolgozott pár hónapig.
Horrorisztikus dolgokat mondott.
Az újonc brókereknek hideg címeket kell hivogatni telefonkönyvből, vagy olyan címlistákat amik már lerágott csontok voltak.Naponta négyszer, ötször volt meeting (értekezlet).Aki késett, vagy
nem hozott magával eszközöket (tollat papírt) a bérből vontak le büntetési összeget.A hölgy a végén maga jött el botrányos körülmények közt, mert még a beígért fizetést sem akarták kifizetni.
Persze egy üzletet sem tudott kötni.

Xezs 2009.01.20. 19:55:23

Én egyszerűen félreraknám a kagylót. Magántelefonnál szerintem simán követhető, céges vezetékesnél meg általában több vonal is rendelkezésre áll. Aztán egyszer csak megunná a delikvens. Vagy beígérnék neki egy leszámolást.

Xezs 2009.01.20. 19:57:14

@Baluci: Ha kell valami, elmegyek a boltba vagy a bankba és megveszem, ennyi.

Xezs 2009.01.20. 19:58:30

Ja még egy dolog, nekem feltöltőkártyás telefonom van évek óta, lehet azért nem zaklatnak? Úgy vannak vele hogy csóringer paraszt, még előfizura se telik neki. Mit gondoltok?

trewq 2009.01.20. 19:59:39

AFIN HU Kft.
13/2. Lehotkai Péter ügyvezető (vezető tisztségviselő) (an.: Spek Margit)
1073 Budapest, Dob u 108.
De csak finoman dobjátok a féltéglát!

trewq 2009.01.20. 20:02:39

A stock-market.hu domain whois rekordja

admin-kontakt: Lehotkai Péter
cím: Sas utca 14-16.
cím: 1051 Budapest
cím: HU
telefon: +36-30-816-4646

Kérdezzétek meg tőle, hogyan lehet törölni valakit a címlistából!

Tilcsák Bea (törölt) 2009.01.20. 20:35:09

nem avgy hajlandó tenni valamit, de azért adjunk tanácsot, mit tegyél.
akaszd föl magad.
az adatvédelmi biztosnak egy levél ha nem fér bele az idődbe, akkor csak kínlódj.

fuhur 2009.01.20. 20:44:01

@sörecet:

"Szerintem aki a rendőri hivatásnak szentelte életét és felesküdött a magyar köztársaság zászlája nem ebben a szellemben végzi a munkáját, így ha a kedves posztíró a rendőséghez ill. a hivatalos szervekhez fordul együttes erővel biztos találnak valami megoldást!"

Te melyik országban élsz? :-)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.20. 20:44:49

Én kicsit megértem a saleseket, mert én is dolgoztam egy nagyon rövid ideig telemarketingesként. Mivel azonban nem nagyon volt kedvem bejárni dolgozni, kirúgtak. Ember úgy még nem örült kirúgásnak!Szóval ott is csak emberek ülnek, és utálják, unják amit csinálnak, de amíg nem találnak jobb állást, addig kénytelenek ezt csinálni. Ha őket baccogatjátok, azzal nem a céget bántjátok, hanem a telefonvonal végén ülő embert, akinek már amúgy is tele van a töke. Persze szemét geci dolog hívogatni az embereket, én is szégyelltem magam rendesen. Sajnos ez egy ilyen dolog.

Secnir 2009.01.20. 20:45:16

"hiszti 2009.01.20. 13:25:23
Engem a Jehovások üldöznek. "

engem nem. egyszer, mikor tavasszal jártak hittéríteni, meg a torony című szakfolyóiratot terjeszteni, képesek voltak vasárnap kora hajnalban 9-kor felcsöngetni. leblattyogtam papucsban, pizsamában, szakállasan, messziről láttam, hogy kik (évek óta ők járnak oda). kapuhoz érve, kulcs, ajtó kinyit:
mondom nekik
-salem aleikum testvéreim.
itt láttam, hogy a szoftver runtime errorra futott náluk, de az egyik sikeresen újraindította magát:
-ööö azért jöttünk testvérem, hogy beszélgessünk a hitről...
ekkor elüvöltöttem magam úgy, hog az utcában szerintem 8-10 szomszéd biztosan hallotta:
-ÉRTEM ÉN! Meg akartok térni az igaz hitre gyaurok! TESTVÉREIM Allahban!
na ennyi elég volt nekik, ez '92-ben volt, azóta rég elköltöztem az apai házból, de az utcában azóta sem járnak Iehova tanyúi. asszem kiixeltek valami adatbázisból.

más:
a vezetékes telefont két éve így vesszük fel:
-tessék, patológia...
ha a hívó fél be tud bootolni 2 mp-en belül, azt azért megvárjuk. ilyenkor jön a kérdés:
-nem Secnir úrral vagy feleségével beszélek?
-milyen számot hívott?
-111-223
-ááá, akkor mellétárcsázott, az ő számuk a 211-223
-jaj, nagyon köszönjük...
na, az az egy szám eltérés a helyi börtön központi száma.

fuhur 2009.01.20. 21:00:15

@Impega:
Egy két betőréshez meg autólopáshoz elég ha Kőbányán (3 emeletes társasházas környéken), vagy Zuglóban laksz. De ismerősömnek már a Moszkva tér melett is lopták le a kocsijháról a motorháztetőt. Szóval nem kell ehhez a nyócker

2009.01.20. 21:00:49

Évek óta egy nulla komplexitású algoritmust alkalmazok a telemarketingesek lerázására - nem veszem fel a vezetékes telefont. Feltalálták már a mobilt. :)

Átvitel honvéd 2009.01.20. 21:00:49

Egyszerű... Amint bemutatkozik, szó nélkül bontom a kapcsolatot. Tahóság, de eddig bejött... ;)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.20. 21:12:25

@Borbíró Piroska:
dehogy bunkosag a tiltas ellenere meg itt son ugy havonta egy kosza kiserlet a Mary mobiljara
abban a pillanatban kinyom

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.20. 21:17:38

@Umberto Suasso: Biztos ilyen is van, de hidd el, ebbe belefásul egy idő után az is, aki szeret telefonálni és szereti az embereket. Napi 8 órában azért nehéz szeretni bárkit is. Állítólag 3-4 hónap után telik be a bili az átlagnál. Nekem ez 2 nap volt.

Kisbandi 2009.01.20. 21:21:38

Ezek jók, engem is hívnak, kb. havonta 1szer. Szokásos ügynök duma, hogy mindenre igennel válaszolj, a végén meg vegyed meg az akármit, amit árulnak. Múltkor úgy kezdte, hogy tudom-e hogy Kínában lesz az olimpia. mondom nem. Nagy csönd :):) Marha jól lehet szórakozni rajtuk, meg azért tanulni is tőlük. Pofátlanságot. Azért engedem, hadd küzdjenek csak :):)
Legutóbb, mikor 5-ödször mondtam, hogy nem, nem veszek részvényt, akkor megsértődött, és azt mondta, hogy most le is húztam a sikeres emberek listájáról.
Azóta nem vagyok a listán :) Remélem 1 hónap múlva nem hívnak

5t012 2009.01.20. 21:21:41

Én faxhangot szoktam adni...

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.20. 21:24:39

Mi az a telemarketing? Engem le se szarnak. Van igazság?
Húha! Jól látom-e, hogy ebben a posztban Tüvapok az önjelölt kápó?
Jelentem a továbbiakban szorítkozni fogok:))) a témára e

Fellow · http://fellow.atw.hu 2009.01.20. 21:28:06

Kedves Gábor!
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ÉN dolgoztam a Capital Partnersnél és nyugodtan közlöm veled ( a számodra megrázó hírt ), hogy még jó pár évig fognak hivogatni! SAJNOS ÍGY VAN!
Javasolni csak azt tudom, hogy üvöltözzél a telefonban, mond hogy feljelented őket, adja a főnökét blabla, párszor még felhívnak majd végül, ha szerencséd van TILTÓLISTÁRA kerülsz!
Nem gépes rendszer van itt, mint egyesek hiszik, hanem egy kinyomtatott szar papíros lista, amit naponta meg kap a közel 300ember ( legalábbis ennyien voltak, mikor ott dolgoztam ).
Sajnos új lista nincsen, tehát mindig ugyanazt a listát hivogatják az emberek napi 9órában...
Mikor ott voltam már nekem volt kényelmetlen hogy naponta hivogatom az embereket már-már zaklatva, főleg mikor közli velem az ember, hogy 5perc alatt 3an hívtuk fel a CAPITAL PARTNERS-től, így hát nagyon hamar fájó ( :D ) búcsút vettem a cégtől, és inkább a munkanélküliséget választottam, mint ezt.
Brókercég? Ez? Egy fos... papírról hívni embereket? felejtsd már el... dolgoztam normális ( már ha lehet annak nevezni ) telemarketinges helyen, ahol csak 20an voltunk, de mindenki számítógépnél ült, és látta hogy ki-kit hív fel, nincs átfedés, itt? áááá
na de mind1, fenyegesd őket, az talán célhoz vezet.
nem tudom, hogy ugyanaz-e még ott a főnök amikor én voltam ( bár valószínű ), de ha legközelebb felhívnak, akkor kérd a RADEK-et, ő volt a nagyfőnök amikor ott dolgoztam még fél éve. Ne lepődj meg ő SZLOVÁK, de jól beszél magyarul. Valószínűnek tartom ha sikerül vele beszélned, akkor talán tiltólistára tesznek, de neki is mindenképp fenyegetőzz feljelentéssel, mert mi is kaptunk anno papírt, hogy kik azokat akiket nem szabad felhívni :D

remélem tudtam segíteni érdemben,
üdv: Fellow

moli 2009.01.20. 21:33:14

@F.house: de nekem mar a szobamba jon a kajam, neked pedig meg mindig nem. tovabbi jo gyomorrontast!

dodogeza 2009.01.20. 21:36:32

Engem is sokat hivogattak a BrokerNettol. Felveszem: nem, nem erdekel. Masnap megint, harmadnap megint, stb. Egyszer aztan felveszem, hagyom, beszeljen, nem szolok bele, sot, beraktam a fiokba (melohelyen voltam). Ot perc mulva kiveszem, letette. Masnap ugyanez. Harmadnap ugyanez. Egy het utan meguntak, tobbe nem hivtak :)

Feketecsuklya 2009.01.20. 21:36:37

Hehe....
A Rubochemet hogy élveznétek.... (ha még létezik)

moli 2009.01.20. 21:41:07

@Secnir: a sztori mar volt ;) a telefonszamod meg nem lesz nehez ennyi infobol megtalalni :)

Kutyi 2009.01.20. 21:49:55

Két akcióm volt eddig...más más telefonáló, s úgy tünik használt, mert egy ideje nyugalom van:

1. nagy hangzavar a háttérben - mint a régi szép időkben a tőzsdén :-D - majd bejelentkezik lópici gáspár és előadja k..va jó befektetési lehetőségét. Reakció: WC-be beviszem a sétáló telefont majd lehúzom a klotyót, hapsikám hallom hogy hallózik a vonal végén...majd elunja, s megszakad

2. Feszültséglevezetős módszer - biztos mindenkiben van felhalmozódott méreg, na ilyenkor ki lehet adni...ordítva bele a telefonba a vonal túlfelin sunnyogó faszika rokonságának és néhány állatnak a kapcsolatát felemlegetve közlöm, hogy a telefonhívást rögzítjük, a rendőrség a folyamatos zaklatások miatt már a készülékre van kapcsolódva és na most megkapod, te tróger !

Az a helyzet hogy dühöngünk, de tulajdonképpen ezek a faszik csak bábok akik holt kevés lóvéért végzik ezt a genyó melót, s ők maguk is rühellik sokszor, az állandó elutasítás, leugatás miatt depisek lesznek, sok öngyilkos is...erről statisztikák készültek ! Végül is sajnálom őket, de köszönöm nem kérek belőlük :-D

magyari 2009.01.20. 21:51:19

Lehetőségek (ha nem olvastam volna végig rendesen a hozzászólásokat):
1. Rejtett szám - kinyomod (vállalja magát a hp, ha-már hívott). Ajánlott - ezt követően - kinyomni magát a készüléket is, mert a hp-t alkalmazó cég szoftvere beállítója a 2 perc múlva hívásra c. fejezetet.
2. Ha már fölvetted - "Jaj, cégem csődben van, éppen most van itt a...". Bejött, nekem. RÖGTÖN leteszik!
3. Tenyéssz postagalambot, oda repül, ahova akarod. Meg. Visszahozza azt a postaküldeményt, amit vársz.
4. Nincs más - így tapasztaltam.
éva

Dimebag Darrell (törölt) 2009.01.20. 21:57:17

Én kértem azt a szolgáltatast hogy ha nem adja a hivószámát akkor nem csöng ki a telefonomon. Azota nem tudnak felhivni.

Kutyi 2009.01.20. 21:57:47

még egy ...ez nem telefonos marketing hanem amit a hipermarketekben látunk ünnepek előtt...pancsolt kölni, palackozott trutyi és dugdossák a vevők orra alá, hogy kapott már ajándékot??? Na egyik pi...át megszivattam. Kikaptam a kezéből a flakont - kösz még nem, mondtam... Libalány rohan utánam ...ez nem úgy van, nem úgy, vegyek tízezerért a trutymóból és kapok "ajándékot"...na ez az igazi ajándék :-D

Bruno 2009.01.20. 22:10:19

Nem értem a problémát sem, meg a tanácsokat sem.

1. Engem nagyon ritkán találnak meg, merthogy nem rakmo ki a számom mindenféle nyilt helyekre (ahonnan a robotok levadásszák),

2. Ha váletlenül (kéthavonta egy) magtalál akkor a válasz: "nembaj", és lerakom. Soha nem hívtak mégegyszer.

Ennyi,

big_mafa 2009.01.20. 22:11:07

Kollégát nyelviskolákból keresik állandóan. Egyszer amikor közölte hogy ő nyelvtanár, jött a meglepő fordulat:


"Ó, nagyszerű, nincs kedve nálunk tanítani?"

:-)

2009.01.20. 22:17:55

@big_mafa: Régen engem is felhívtak mobilon egy nyelviskolától. Reggel 7:30 környékén ültem a vonaton félig leragadt szemmel, amikor vonal másik oldalán a hölgy rákérdezett, hogy nem érdekel-e célirányos intenzív nyelvvizsgaképzés. Mondtam hogy köszönöm, már készen van a felsőfokúm, mire ő: "oh, az nagyon jó! és tanítani nem lenne kedve nálunk?". Na ez a mi? :) Nem hittem el.
Fábry Sándor egyik kedvenc mondása, az "angol órát adok-veszek", úgy tűnik, valósággá lett. :)

TONTON 2009.01.20. 22:18:57

...ezen be fogtok xarni...a gugliba beíram őket és a negyedik találat így néz ki:

Capital Partners
Az oldal káros lehet a számítógéped számára.
www.capitalpartners.hu/felso.html

amatőr 2009.01.20. 22:19:42

Küldjétek el a telemarketingest a Polisorhoz, majd ő helyrerakja az ilyet:

humor.serveblog.net/polisor/

csarlee 2009.01.20. 22:20:56

Érdekes, engem nem szoktak hívogatni semmilyen marketyingesek. Ezek szerint nem vagyok sikeres...
Egyébként meg csak sajnálni tudom azokat a szerencsétleneket akik ilyen helyen dolgoznak. Szart lapátolni sokkal kellemesebb lehet...

0xFFFF 2009.01.20. 22:27:01

Recept: Okostelefon és advanced call manager. Soha többé nem hív az ilyen.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2009.01.20. 22:27:24

vauvauvau------látod,látod, én mondtam, hogy bírom a kommentjeidet!!!!!!!!!

kicsi a világ e. :D:D

0xFFFF 2009.01.20. 22:29:44

Ja, és egyszer mobilszámról hívtak. Hajnali négykor egyszer felhívtam a számot egy buli után. Az üzletkötő sírt a végén :)

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2009.01.20. 22:34:37

Capital Partners Kft.
Hatályos: 1998/01/10 ...
A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/6. Fehér Andor ügyvezető, tisztségviselő (vezető tisztségviselő) (an.: Szepesy Edit)
1106 Budapest, Bojtocska utca 13/A.
A képviselet módja: önálló

hüjehalyó · http://www.aldi.hu 2009.01.20. 22:44:20

A cég elnevezése
2/1. AFIN HU Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Hatályos: 2006/05/16 ...
A képviseletre jogosul(tak) adatai
13/2. Lehotkai Péter ügyvezető (vezető tisztségviselő) (an.: Spek Margit)
1073 Budapest, Dob u 108.
A képviselet módja: önálló

trewq 2009.01.20. 22:57:33

hüjehalyó:
Az első cég szerintem nem a szóban forgó cég. A második igen, és valaki már a mobilszámát is megtalálta lehotkainak

Mazsika1 2009.01.20. 23:12:00

Cseng.
Felveszed.Bemutatkozik, hogy ő az XY telemarketinges az N cégtől.

Mire te is bemutatkozol:
XX kerületi Rendőrkapitányság Felderítési Osztály. Miben segíthetünk?

Prosectura3 2009.01.20. 23:12:50

Én is voltam "állásinterjún" ennél a cégnél, tök nem készültem fel rá, de persze még aznap délután hívtak, hogy felvettek. Konkrétan arról szólt az egész, hogy 1 hét oktatás, ahol megkaptuk a szokásos ügynökdumát - ilyen drága az órám meg ennyire tök jó, hogy ilyen sokat keresek és én is ennyit fogok -, a hét végére a 15 emberből 5-en maradtunk. Én másfél napig bírtam, hogy 1 nyomorult mobillal (headset - ugyan már) hívjak 1 listáról - volt 1 csomó lap, mi meg választottunk belőle pár lapot - egy csomó embert, akiket jó esetben aznap még nem, de a múlt héten mindenképpen hívott valamelyik "munkatársunk", aki ugyanúgy nem tudott az egészről semmit, ahogy én sem - hívjam fel és jó lesz. Ja, és beígértek fix 100 rugós fizut, persze erről kiderült, hogy csak akkor adják, ha üzletet is kötünk - persze akkor az ígéretek szerint csak az üzletből ennek többszörösét lehet kivenni...

masterfield 2009.01.20. 23:17:02

Több mint egy éve hívogatnak folyamatosan engem is a CP-től. Egy ideje már gyűjtögetem az adatokat, tizen valahány mobilszám van már tőlük a telómban + ügyintézők nevei (6-8), már aki ártatlannak tűnő kérdésemre megadta adatait (wiw-en ellenőrizve általában szerencsétlen főiskolások vagy láthatóan iq 30 emberek). Lerázásukra nem használ semmit.
A legdurvább az volt, amikor az egyiket nagyon elküldtem a k..anyjába, válaszképpen egy másik számról hívott és iszonyat vulgáris stílusban ő is osztott. Ezután napokig, óránként felváltva hívogattak -> vagyis körbeadták a számot, hogy ezt kell b.sztatni. Mocskos egy tetű, rohadék banda.
És én nem értek egyet, hogy sajnálni kellene őket és csak a főnököket kell hibáztatni: aki ilyen munkahelyre téved, és nem áll fel néhány napon belül, az egy gusztustalan féreg vagy olyan iszonyatosan ostoba, hogy semmi mást nem tud elvállalni.
Egyszer majd a hírekben olvassátok, hogy egy őrült betört az AFIN Kft.-hez ás kivégezte az összes droidot aztán magával is végzett.

bjela szila 2009.01.20. 23:19:05

szar meló az biztos . én imádok eldumcsizni velük . nemtől függetlenül biztatom találkára jó kis anális vagy torok sex céljából . egész agresszív reakcióik vannak .

trewq 2009.01.20. 23:30:39

Ez a "csak a munkámat végeztem" szöveg már Nürnbergben sem jött be.

csarlee 2009.01.20. 23:38:48

Hmm... Régen dolgoztam call centerben (egyik nagy mobilcég), ott voltak érdekes esetek. Persze, oda az ügyfelek telefonáltak be:
-Jó estét kívánok! XY vagyok. Miben segíthetek? - édes női hang.
-Afaszomatmikorkapodbetövigbazmeg? - ügyfél.

No comment.

schwung 2009.01.20. 23:43:38

@keeroy: engem a mobilomon hívogatnak :o

crix 2009.01.20. 23:43:41

felveszem kulturáltan: tessék fix y
visszakérdez: az a fix y?
mondom: attól függ ki kérdezi
elmondja
ekkor előveszem a legjobb haverkodós fábrisanyis cigány akcentusom ilyenkor már a közönségnek játszom és általában súlyos röhögés követi.
de mondjuk a faxhangos ötlet odab@sz

oberka 2009.01.20. 23:51:55

elöljáróban el kell mondjam hogy munkámhoz tartozik hasonló telefonálgatós procedúra, kellőképpen utálom is (bár én nem vagyok ilyen erőszakos, és ha nemet mond a túloldal, már törlöm is). néhányan akik meglepve tapasztalják hogy a telefonjukat megtalálták, holott nem járultak hozzá a szolgáltatónál a közléshez, legtöbb esetben ők maguk követték el azt hogy a számuk publikus lett (valamelyik közösségi oldalra felrakták, vagy ilyesmi).

engem egyszer valaki elkezdett zaklatni úgy, hogy folyamatosan automata visszahíváskérő smseket küldözgetett nekem. persze a számot kiírta. először visszahívtam, nyilván nemtudtam miről van szó. felvette, csend, párszor szólongattam, aztán leraktam. folytatódott a móka, egymásután 2-3x jött sms a számmal, volt hogy hajnali 2-3-kor. egyik haverom is felhívta őket (én hangomat a túloldal már hallotta), túloldal felvette.

-jónapot kívánok, volt erről a számról egy hívásom.
- (némi háttérzaj, majd távolabbról egy 10-12év körüli kiskölök beleszól): te hülye, tedd már le!

oké. a túloldal száma ismert volt. és itt jön a tanács a kitartó zaklatók elrettentésére, ha a számukat kiírja, és mobil: felkerestek valami szexrandi oldalt (melegrandi mégjobb), regeltek egy kamu emilcímmel, és a zaklató telefonszámát megadva kiötöltök egy kellően csábító és figyelemfelkeltő szöveget.

nekem bevált. a kis nyomoronc kölök szerintem sírt amikor papa mama elverte, és furamód attól a naptól hogy a hirdetést felraktam, megszűntek jönni az smsek :D

Morvaq 2009.01.21. 00:00:57

én is dolgoztam ennél a cégnél...kemény 4 napig bírtam. Az oktatás arról szólt, hogy bizony te egy igazi bróker vagy, ne hagyd magad lerázni, légy határozott, ha kell üvölts az "ügyféllel" hisz te akarsz neki jót, lényegében te teszel szívességet...semmi kérem, jónapot, esetleg, feltételes mód vagy ilyesmi (ez így ki lett adva, hogy meg ne hallják:) egy a fontos legyél agresszív, rámenős különben sohasem fogsz rengeteg pénzt keresni. DE ha így jársz el akkor bizony a havi 4-5kiló az alap. Persze ezt a sok szerencsétlen -köztük én is- jól megette, hogy mostaztán de meggazdagszik. A kívánt stílust sajnos nem sikerült hozzam, de a sok szerencsétlen akit felhívtam...hát érződött rajtuk a fásult szomor. A beígért fix fizetésről kiderült, hogy humbuk. Amikor pedig -mivel ez egy rettenetesen nívós és fontos munkakör, tehát az öltöny-nyakkendő kötelező- rámszóltak, hogy tűrjem be az ingemet elgondolkodtam, hogy tényleg célom-e nekem az, hogy pingvinszettben reggel 8ra járjak embereket zaklatni 0 ft-ért nem volt nagyon megeröltető míg rájöttem: Nem :)
Ritka gusztustalan egy cég. Járna nekik a tarajossül-analexus.

Alternatív 2009.01.21. 00:03:41

Úgy tudom, lehet a T-izével emeltdíjas szerződést kötni. 500 Ft/perc, fele a tiéd, fele a T-é.

Köss egy ilyet, és magad is meglepődsz, milyen udvariasan és örömmel beszélteted majd a hívó droidot... (ha rokon, ismerős hív, azt meg visszahívod).

kisgalád 2009.01.21. 00:05:49

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: "A multkor felhivott egy telemarketinges es kozoltem, hogy egy bunugyi helyszineles folyik a keresett szemelyt most oltek meg."
Ez nagyon tetszett, kár, hogy engem olyan ritkán hívogatnak. Csak egyszer akartak bioptronlámpás előadásra meghívni. De nem mentem, most meg biztos tiltólistán vagyok ezért.

kisgalád 2009.01.21. 00:27:50

Hittérítők viszont hozzánk is rendszeresen becsöngetnek, méghozzá azt hiszem két vagy három felekezettől is. Kb. 2-3 hetente. Nem visz rá a lélek, hogy üvöltsek olyannal, akiben tényleg igazi hit buzog, úgyhogy többnyire kedvesen elhajtom őket. Csak egyszer fordult elő, hogy igen rosszkor találtak rám, és mikor a hölgy megkérdezte, megnyíltam-e már Krisztusnak, közöltem, hogy még nem volt meg a pasi.:)

janosski 2009.01.21. 00:29:50

vegyél egy fasza ipari sípot és a következő alkalommal teszteld le rajtuk, milyen a hangja telefonon keresztül.
szerintem hatásos lehet.

Fedup Sári 2009.01.21. 00:37:21

I. Bűncselekményt cég nemigen tud elkövetni, úgyhogy zaklatás miatt a céget feljelenteni szerintem nem lehet. Mivel sokan dolgoznak a cégnek + gyorsan cserélődnek, így egy-egy személy biztosan nem minősülne zaklatónak.

II. Céges telefonszám nem személyes adat, úgyhogy az "adatvédelmi tv." alapján nem tudsz fellépni a céges telefonod hívogatása miatt.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2009.01.21. 00:52:30

Szerintem fel kellene rejtett számról hívnunk ezt a Lehotkai Pétert, meg az összes többi szemétláda főnököt. Mondjuk éjszaka közepén, amikor valaki éjszakás műszakban van, és ráér. Mennél több ember hívja őket, mennél többször, annál inkább elmegy a kedvük a főnököknek ettől a zaklatástól. A Lehotkai Péter telefonszámát egyébként már megírta valaki fentebb, a többit meg ki kell deríteni.

veszti81 2009.01.21. 01:50:16

ezt a gyilkossági helyszínt már eljátszották, amúgy barom jó ötlet, itt van a telefonbeszélgetés, nagyon üt :D

vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=44399473

glad az egyetlen 2009.01.21. 03:34:14

Aki a mai világban tart még vezetékes telót az meg is érdemli a büntetést. :-)

Na de hogy érdemben is hozzá járuljak.
Eddig egy alkalommal (pedig figyelek erre) megszerezték a mobil számomat marketinges ördögök.
Hívogattak is habár nem olyan sokszor, de azért folyamatossan.
Egyszer aztán hirtelen ötlettől vezérelve úgy vettem fel a telefont, hogy teljessen másnak mutatkoztam be. Másnap kaptam egy ellenőrző hívást ahol szintén a másik identitást használtam és azóta nyugtom van (kopp-kopp-kopp).

A lényeg az, hogy minden marketinges telefonszolgálat bizonyos ügyfélkörre épít (magyar, 18-40év, ff vagy nő, városi, stb) és nagyjából azt kell elhítetni hogy kiesünk ebből a körből.)
Ezért működik ha pl.: idegen nyelven vesszük fel vagy valamely közintézmény nevében mutatkozunk be. Kevés olyan marketing cég van akinek ez az ügyfél megfelelne így.

Persze ez csak magán mobilnál működik.

Fellow · http://fellow.atw.hu 2009.01.21. 08:48:51

@Morvaq: "Amikor pedig -mivel ez egy rettenetesen nívós és fontos munkakör, tehát az öltöny-nyakkendő kötelező- rámszóltak, hogy tűrjem be az ingemet elgondolkodtam,"

Fellow · http://fellow.atw.hu 2009.01.21. 08:53:43

ehh, írtam egy szép regényt és eltünt :D
akkor most röviden, én se értettem az öltönyös dolgot, hogy minek ha csak telefonon kommunikálok az ügyféllel, ha bejön az illető személyes találkozóra akkor úgyse aznap találkozom vele, mind1.
1hónapot bírtam ott anno, és azért hagytam ott másodmagammal, mert sajnos későn nyílt ki a szemünk, meg hát amit többen is mondtak már elöttem az a 100ezer forintos fizetés volt amit ígértek, és mivel hó elején kezdtem, ezért megvártam a következő hó elejét, hogy kapok-e pénzt vagy sem :S én sem kaptam.
na meg persze közre játszott még az is, hogy a "managerek" minket is ugyanolyan hülyének néztek, mint az ügyfeleket, és nem sok kedvem volt ahhoz, hogy üvöltözzek az ismeretlen emberekkel telefonon és a pénzüket csaljam ki mindenféle hazugsággal :S

Birca Man 2009.01.21. 10:08:55

Az ott dolgozó embert nem érdekli, hogy ki panaszkodik és ki nem. A munkatárs képernyőjön megjelenik egy napi lista, s azokat fel kell hívnia. Az akadékoskodó, panaszos ügyfél még jó is, mert vele hosszabb ideig lehet beszélni, azaz potenciális ügyfél.

Csak nem-szabványos viselkedéssel lehet a hívólistákról lekerülni.

Én egy időben alaposan teszteltem ezeket a cégeket, mert vicces volt.

Egyik eset:
- Jó napot kívánok, szeretnék néhány kérdést feltenni az Ön nyaralási szokásairól. Kb. 3-4 percre fogom az idejét rabolni.
- Jó napot, készek állok a kérdésekre.
- Ön 25 és 55 év közötti és házas?
- Igen.
- Szeret Ön nyaralni?
- Nem.
- Nem?
- Nem.
- Öööö... nem szeret nyaralni?
- Nem!
- Akkor elnézést, viszonthallásra...
- Na és a többi kérdés? Sseretnék választ adni minden kérdésre.
- Öööö, Ön nem tartozik a célcsoportba...
- De én nagyon szeretnél részt venni a kérdőívben, nagyon szeretek felmérésekben részt venni.
- Sajnálom, nem segíthetek, viszlát!

Capital Partners As. 2009.01.21. 10:24:39

Tisztelt Gábor!

Látatlanban is elnézést kérek a Capital Partners As. nevében, az afférért.

Van egy rossz hírem: az Ön Neve, Cége szerepel a Capital Partners As. által vásárolt nyilvános (cég)adatbázisokban.

Ettől a problémánk ugye nem oldódott meg, ezért szeretnénk kérni egy szívességet.... A napokban üzembe állítottunk olyan ügyviteli szoftvert, amelyben tiltólistán rögzítjük azokat a nyilvános adatbázisban szereplő telefonszámokat, melyeket munkatársaink (alkalmazottaink, alvállalkozóink, brókereink, közreműködőink, a képzésben résztvevői tanulóink) NEM HÍVHATNAK, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM, HISZEN SZOLGÁLTATÓ EZENTÚL NEM ENGEDI AZOKRA A SZÁMOKRA ELINDÍTANI A HÍVÁST! Ez most egy megkerülhetetlen biztonsági mechanizmus.

Eddig csak manuálisan A4-es lapon lett átvetetve a tiltólista, és a közreműködőkkel kötött szerződésben is rögzítve lett, hogy szerződésbontással szankcionáljuk a tiltólistán szereplő személyek, cégek kéretlen megkeresőit.

Ismételten is bocsánat, és kérném Önt, hogy legyen a segítségemre abban, hogy az Ön által megjelölt (nyilvános adatbázisban szereplő) PONTOS TELEFONSZÁMOKAT, MOBILOKAT írja le tételesen, egy szabad formátumú email-ben, vagy faxban, hogy a jövőben ne kerülhessünk még egyszer ilyen méltatlan szituációba….

Levelét az admin@stockmarket.cz e-mail címre várom, vagy keressen bizalommal a 06 30 528 7979-es telefonszámon.

Előre is köszönettel, kellemes hetet Önnek….


Nagy Elvira

BéLóg 2009.01.21. 10:40:30

A sok jó ötlethez hagy tegyem hozzá az enyémet is, ami ugyan kicsit hosszú, de eddig hatásos volt. A lényeg hogy fahangon kell elmondani:
"Jó napot kívánok! Ön az APEH automatikus önkéntes vagyonvizsgálat kérő számát hívta. Hívását rögzítettük. Munkatársunk hamarosan felkeresi Önt!
Köszönjük hívását!"

A patológia és rendőrség is jó tipp, majd alkalmazom. Ezek alapján a fenti szöveg rövidítése is megfelel:
"Jó napot, APEH vagyonvizsgálati osztály. Miben segíthetek?"

VilMarci 2009.01.21. 11:05:58

Kedves Elvira, már ha tényleg Capitalos...
"...PONTOS TELEFONSZÁMOKAT, MOBILOKAT írja le tételesen..."
Jó trükk... Ugyen ez nem komoly? Esetleg ne írjam hozzá a családom, barátaim, üzleti partnereim stb. telefonjait is, hogy legyen mivel bővíteni az adatbázist?

xi00 2009.01.21. 11:34:19

nem tudom meg-e van, de ebben a műfajban tom mabe az isten:

www.dailymotion.com/video/x6d3p0_tom-mabe-pranks-a-telemarketer_fun

ennél jobbat még nem hallottam anti-telemarketinges témában

xi00 2009.01.21. 11:36:04

ah, azt hiszem valaki már ellőtte előttem :)

nomindegy

Birca Man 2009.01.21. 11:56:17

@Birca Man:

Másik esetem. Valami 50-ezer forintos turistakártyát akartak eladni nekem, ami állítólag egymillió forintot spórol nekem, mert pl. ha legközelebb utazom Moszkvába (az ügynök nevem alapján orosznak hitt, pedig semmi közöm az oroszokhoz, de úgy tűnik, hogy az orosz és a délszláv az náluk ugyannak számít...), akkor hatalmas kedvezménnyel tudok majd repülni.

Kipróbáltam, hogy csak hümmögök, s várom meddig bírja az ember. Eldarálta a szöveget 15 perc alatt, majd mivel megint csak hümmögtem, újrakezdte az elejéről. A végén már ő lett ideges, s ő zárta le a beszélgetést, hogy "akkor visszahívom Önt 3 nap múlva, hogy végig tudja gondolni".

veszettfejsze 2009.01.21. 12:50:24

engem céges mobilon hívogattak kitartóan tavaly tavasztól. először kultúráltan leráztam őket, hogy nincs pénzem, nem akarok befektetni. mivel céges telefon volt, és a számot mindig kiírta, nem tudhattam, hogy ügyfél-e, vagy valami marketinges. aztán nyárra kezdtek idegesíteni. a cégnél falragaszokat helyeztem el a következő szöveggel, arra az esetre, ha vezetékesen keresnének:
Ha capital partners keres:
a. jelenleg Mongóliában vagyok
b. csak észtül beszélek
c. meghaltam
d. nem érdekel

A mobilhívásokat meg elkezdtem számolgatni, és negédesen közöltem velük a szavukba vágva: maga a 17. aki emiatt hív, és a 17. akinek elmondom, hogy nem érdekel az ajánlata és szálljon le rólam. a végére már nem voltam se kedves, se udvarias, de azért csőbunkó sem, és láss csodát, 30ig már el sem jutottam. jelentem, leszálltak rólam novemberben, és azóta "tünetmentes" vagyok :-)
az egyéb marketingesek lerázásából (tisztítószer, irodaszer, online tudakozó etc) meg sportot űzök. az udvarias "elküldésben" a rekordom 7 másodperces telefonbeszélgetés :-)
sajnos nem tudtam megjavítani a rekordot egy ideje, mert nem nagyon hívnak mostanában :-)
a lényeg hogy légy határozott és higgadt. nem kell túl udvariasan, de a káromkodás-üvöltözés se célravezető

Rák Attantam 2009.01.21. 13:01:52

Tisztelt Nagy Elvira!

Köszönöm megkeresését és kérésének eleget téve meg szeretném adni azokat a telefonszámokat és elérhetőségeket, melyek nem szeretnének élni az Önök által nyújtott lehetőségekkel.

Mivel sajnos a lista hosszú lenne, ezért a telefonszámokat és neveket egy weboldalról elérhető adatbázisba gyűjtöttem Önnek.

A cím: www.telefonkonyv.hu

Kérem, hogy az itt (kereséssel) fellelhető összes telefonszámot és nevet tiltólistájukra tenni szíveskedjék!

Köszönettel: admin@stockmarket.cz

Birca Man 2009.01.21. 13:09:54

Egyébként az ilyen cégek az ügyfeleiken kívül csak egy valakit vernek át jobban: saját dolgozóikat. Van ismerős, aki ilyen helyen dolgozik. Van olyan, hogy pl. megállapodnak, hogy mondjuk minden hívásért kap a dolgozó mondjuk x összeget, aztán pedig csak a "sikeres" hívásokra fizetnek.

Gumidomino 2009.01.21. 13:26:11

Egyébként azzal, hogy Nagy Elvira nyilvánosan közzétette a (nyilván munkahelyi) mobilszámát hozzájárult, hogy tízpercenként (kivéve amikor ki kell mennem vagy dolgoznom kell) hívogassam és kihagyhatatlan ajánlatokat tukmáljak rá?

VilMarci 2009.01.21. 13:49:04

Ja, és ha Elvira ennyire jóban van az IT részleggel, megkérdezhetné a rendszergazdákat, hogy miért leskelődnek férgek a weboldalukon?
safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?client=Firefox&hl=en-GB&site=http://www.capitalpartners.hu/also.html

Kozi_ 2009.01.21. 14:41:06

Az én életem is már jó ideje keseríti ez a Capital Partners nevezetű cég.

Valamikor 1,5 éve kezdődhetett a folyamatos megkeresés. Próbáltam kedvesen - de határozottan, fenyegetőzve feljelentéssel, bunkón...stb lerázni őket, illetve kérni, hogy tüntessenek el az adatbázisból, de nem jártam eddig sikerrel.

Nyáron már ott tartottam, hogy megváltoztatom a számom, mivel 1-2 naponta hívogattak ezek a szerencsétlenek, de mivel ez egy ügyfélszolgálati 0-24 órás forródrót, ami 3 éve él – és szinte minden ügyfelünk ezt hívja – így elvetettem az ötletet, illetve ez miatt nem igazán volt az sem kivitelezhető, ha ismeretlen számról/idegen mobilról hívnak, akkor nem veszem fel.

Próbáltam megérdeklődni, hogy honnan is van meg ez a szám nekik, mivel – direkt megnéztem a szerződést – le lett tiltva a telefonkönyvben való megjelenés, illetve az is, hogy a szolgáltató kiadhassa marketing célokra a számot. No erre az egyik zaklató azt mondta, hogy biztos az interneten találták meg a számot.
Amikor kértem – az egyik normálisabb hívótól – hogy töröltetni szeretném magam, akkor ő elmondta, hogy erre nincs lehetőség, úgysem törölnének ki… felajánlotta, hogy mondjam azt a többi zaklatónak, hogy már van üzletkötőm, és hivatkozzak a nevére. A következő hívóval közöltem, hogy XY az üzletkötőm, és vele tartom a kapcsolatot. Erre elkezdett visszakérdezni, hogy milyen számon szoktam őt felhívni, mikortól állok vele kapcsolatban..?

Volt olyan eset is, hogy amikor másnál ismét kértem, hogy töröljenek az illető elkezdett olaszul beszélni vagy hablatyolni (nem beszélek olaszul, de alap dolgokat úgy ahogy értettem).
Egyébként rém bosszantó, hogy felhívnak – iszonyatos háttérzaj náluk – és ordítanak a telefonba, hogy hú de megéri most befektetni náluk, meg tudom-e, hogy most a válság miatt mindennek leesett az ára, és most kell belépni a tőzsdére..stb.
Ha meg azt mondod, hogy „köszönöm, de nem érdekel az ajánlata” akkor van pofájuk visszakérdezni, hogy „és miért?”. Talán egyszer fordult elő az egész zaklatós idő alatt, hogy normálisan elköszönt a droid, amikor elmondtam, hogy köszönöm, de nem tartok igényt a szolgáltatásra.

natokatona · http://www.myspace.com/sculpsit 2009.01.21. 15:04:03

Srácok nemvagytok ti profik :) minket 1 éve nem hivogatnak és mondom mi a csodarecept. Ha felhív egy telemarketinges akkor mond meg neki hogy : Elnézést tudna várni egy másodpercet. Na most 2x50wattos hangfal elé berakod a telefont és beteszel egy Cannibal Cropse Diszkográfiát. Nálam eddig bevált. A death metál gyógyszer minden problémádra!

forintosProjekt - · forintosprojekt.blog.hu 2009.01.21. 15:12:49

Capital Partners egy nagyon szemét cég.

Egy ideig kerestem munkát, és feltöltöttem őket mindenféle módon online állásközvetítőkhöz.

A leglényegesebb paraméterek:
-2 felsőfokú nyelvvizsga, 1 közép, 1 alap
-phd-t fejezem be (bioenergetika, és egy halovány része a biotechnológiának)
-10 év munkatapasztalat (ebből 2 év külföldön)
-közgazdász, agrármérnök

No telefonon felhívott, időpont megbeszélve, munkakakör felajánlva: elemző

Mire beértem telemarketinges lett a munkakör, nem sok kellett volna, hogy fejbebasszam az interjúztatót. Nyeltem-nyeltem (gondoltam stressz-interjú - bár elég gázul csinálta a gyerek).

Nos tévedtem, ez volt a konkrét ajánlatuk számomra!

forintosProjekt - · forintosprojekt.blog.hu 2009.01.21. 15:14:42

Capital Partners egy nagyon szemét cég.

Egy ideig kerestem munkát, és feltöltöttem önéletrajzaimat mindenféle módon online állásközvetítőkhöz.

A leglényegesebb paraméterek:
-2 felsőfokú nyelvvizsga, 1 közép, 1 alap
-phd-t fejezem be (bioenergetika, és egy halovány része a biotechnológiának)
-10 év munkatapasztalat (ebből 2 év külföldön)
-közgazdász, agrármérnök

No telefonon felhívott, időpont megbeszélve, munkakakör felajánlva: elemző

Mire beértem telemarketinges lett a munkakör, nem sok kellett volna, hogy fejbebasszam az interjúztatót. Nyeltem-nyeltem (gondoltam stressz-interjú - bár elég gázul csinálta a gyerek).

Nos tévedtem, ez volt a konkrét ajánlatuk számomra!

Baloo27 2009.01.21. 16:56:45

Üdv!
Csak azt nem értem, hogy ha valaki már cégképviselőnek adja ki magát, és még a telefonszámát is közzé teszi, akkor miért nem hívja fel valaki közületek?

Azonnal rárajtoltok, hogy micsoda egy baromság ez, és megy tovább a fika.
Gondoljatok bele: ha reagálnak céges oldalról, az sem jó; ha nem reagálnak, az sem.

Valljátok be: ha nem lenne a C.P., akkor most ti sem szórakozhatnátok, és nem oszthatnátok meg a nagyérdeművel magasröptű bölcsességeiteket. :-)

Azért hajrá, fel kéne hívni ezt az Elvirát, hátha mégis tud valamit tenni.

Fellow · http://fellow.atw.hu 2009.01.21. 20:19:23

legjobb az volt amikor a C.P.-nél dolgoztam, hogy az egy hónapom alatt 3szor hívtak fel, hogy akarok-e náluk dolgozni, meg hogy ekkor-akkor-amakkor menjek be interjúra, mindezt úgy hogy 3méterre ült tőlem a kollegina aki felhívott :D
így jár aki nem veszi le az önéletrajzát a cvonline-ról meg a profession-ről :D

trewq 2009.01.21. 21:40:09

A telefonszámlistából Lehotkai Péternél, az AFIN HU Kft vezetőjénél lehet leiratkozni, a következő számon:
+36-30-816-4646

Ha nem venné fel, hívjátok nyugodtan később, mert sok a dolga szegénynek.

Seik 2009.01.22. 00:20:38

Egyszerű: nem kell otthon lenni, amikor hívnak.

Bandus 2009.01.22. 08:21:54

Ez a CP. mi cégünket is többször hivogatja és valóban nagyon erőszakosak és még bunkó a stílusuk is!1x bekapcsoltam őket a főnökömnek, de mivel nem érdekelte a téma, pár perc után elköszönt tőlük.Mikor legközelebb telefonáltak,mondtam, hogy nem érdekelne minket a téma-kiakadt rögtön, közöltem vele,hogy már telefonáltak (errő ő: mi biztos nem!!) és elég bunkón beszélt velem, hogy ebben én nem vagyok kompetetens és különben is több milliós üzletről van szó! Amikor meg nem volt bent a főnököm, akkor meg a mobilszámát követelte!Amit ugye nem adunk ki akárkinek..na ez sem tetszett neki! Erőszakkal nem mentek semmire!!!!!

Prosectura3 2009.01.22. 11:10:32

@Bandus: Ez nem meglepő, az oktatáson azt szajkózták, hogy a titkárnőkön "át kell lépni", ők csak droidok...

Bandus 2009.01.23. 11:45:38

@Prosectura3: rajtam nem tudott átlépni! :-))

kétszersült · http://www.ketszersult.blog.hu 2009.01.24. 10:10:16

@Xezs: nem a telefon feltöltő kártyás vagy előfizetéses mivoltja a meghatározó, hanem hogy a szerződésnél bepipálták-e, hogy titkos legyen a szám vagy sem, és kiadható legyen-e... (Ténél valami olyan kérdést is fel szoktak tenni, hogy kellenek-e reklámok a telefonomra - "nemlegesség" esetén ez is megoldáshoz vezethet.)

Pál a postoló · http://autostat.hu/magazin 2009.01.28. 13:55:38

@Secnir: vazzeg én végigpróbáltam az összes körzetszámmal, de ezen a számon nincs egy börtön se ;)

C00ler 2009.02.06. 09:10:47

Nálunk a következő módszer vált be, amit amiatt kellett bevezetni mert:

- naponta 6-20-ig úgy átlag 10-szer hívtak ilyen marketinges férgek

- rosszabb napokon sokkal többször, és a bevált módszer az volt hogy ha nem vettük fel akkor felhívtak egymás után 10-20-szor, ha felvettük akkor lerakták azonnal.

Szépen beszereztünk egy üzenetrögzítőt és rámondtuk hogy marketingesek menjenek a fenébe, aki pedig szeretne velünk beszélni az beszéljen a rögzítőre és felvesszük.
Onnantól kezdve még 1-2 hónapig próbálkoztak marketingesék, de aztán feladták. Azóta már nem kell a rögzítő sem, mert hónapok óta nem volt egy marketinges hívásunk sem.

BlueBear · http://proletarmatrix.php0h.com 2009.03.06. 22:21:37

Nos, engem a mai nap immár másodjára hívtak fel ettől a cégtől, mivel az első interjúra nem mentem el. Nem kellett sokáig győzködnöm magam, mert a homáron kívül vagy féltucat oldalt találtam, ahol ezt a céget gyalázzák a sárga földig. Egyébként sem volna pénzem Pesten lakni, még munkásszállón sem. A telefonban azt mondta a csaj, hogy közel sem arról van szó, amit interneten lehet róluk olvasni. Akkor miről? Ezt már valahogy nem fejtette ki. A kérdés, hogy hol van a kutya elásva. Nem szívesen dobnék ki pénzt a jegyre, ha színtiszta igazság, amit írtok. Jó lenne a gyors infó, hogy mit gondoltok erről a kijelentésről, mert két nap múlva megint vár(ná)nak. Üzenetben adhatok msn elérhetőséget is.

BlueBear · http://proletarmatrix.php0h.com 2009.03.06. 23:12:24

@Morvaq: Mikor voltál bent? Mert engem most akarnak mindenáron beszipkázni. Én marha azt hittem a profession-ön jó helyen lesz az önéletrajzom.

kivalo 2009.04.11. 10:34:10

Ha kell valakinek a CP Rt. managerei, mint iwiw-es ismerős akkor az szóljon!!!! :-D

gnme 2009.10.01. 17:32:15

Pénzért megvenném a cégnél dolgozók adatait, brókerek nevei, telszámait stb.

Minden érdekel ami ezzel a céggel kapcsolatos.

Ha vki ott dolgozik és feldobná a kollégákat, szóljon!

Az adatok feljelentéshez kellenek alátámasztásnak.

gnme 2009.10.01. 17:52:30

...valaki írta itt, hogy ha jól leugatod őket depisek lesznek és öngyilkosok.

.. dögöljönek napszámra, mitérdekel az engem.

Még örülök is neki, hogy van kit naponta leugatni, lemegy a feszkó.

Én már élvezem ha hívnak van kit leszopatni.

Most pedig az adataikra vagyok kíváncsi, ha vki tudja kik dolgoznak ott és stb. és kell a lé, szóljon.

Jaaa.. címek is kellenek ki hol elérhető helyileg. ..máhogy hova küldjem a bérelt verőembereket.
süti beállítások módosítása