Tékozló Homár

Re: Megvezette utasait az EXIT

2009.02.05. 10:50 | ge | komment

A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét.

Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft. évek óta sikeresen működő utazási iroda, amelyik elsősorban diákturizmus szervezésével foglalkozik, ezen belül is síutak szervezésével. Évek óta többezer egyetemista ill. diákutas utazik egy szezonban az Exit Tours-szal síelni. Jelenleg is körülbelül 2.700 utas tartózkodik franciaországi síterepeken az Exit Tours szervezésében. Ezen adatok alapján nyugodtan kijelenthető, hogy elenyésző a panaszok száma.

A két posztból igyekszem kiszűrni a tényállításokat, és az utas véleménynyilvánítását és egyéb ehhez kapcsolódó meglehetősen gyerekes dolgokat figyelmen kívül hagyni. 

1.) A busz nem volt túlfoglalva, annyian voltak a buszon ahány hely van. Egyébként a buszutazást az utazási iroda szerződött partnere végzi, és nyilvánvalóan nem vállal szabálytalanságot. 

2.) A társas, buszos síutak  állandó problémája a csomagok mennyisége. Az utazási iroda előre tájékoztatta a résztvevőket, hogy korlátozott mennyiségű csomagot tud elszállítani. Ehhez képest a résztvevők jelentősen több csomaggal érkeztek. Az utazási iroda munkatársa – nagyon helyesen – rugalmasan kezelte a helyzetet, és a résztvevők többségének egyetértésével a közlekedő részre is pakoltak csomagokat. A síbox problémáját a harmadik poszt érinti. 

3.) A több mint ezer kilométeres buszút pontos időtartama nehezen kalkulálható. Az utazási iroda előzetesen tájékoztatást adott, hogy a szállások elfoglalása a kora esti órákban történik. A busz a kedvező időjárási viszonyok miatt az előzetesen vártnál hamarabb ért oda. Gondolom, hogy kedvezőbb volt ezt az időt már a faluban eltölteni, nem valamelyik autópálya-pihenőhelyen. 

4.) A szállások megfelelő színvonalúak, sőt a többi hasonló árfekvésű szállásokhoz képest kifejezetten kiemelkedő (www.eurogroup-vacancies.com/balcon-des-arelles). A szállások szűkössége ezeken a síhelyeken teljesen általánosnak mondható. Ami ezzel kapcsolatban felmerült probléma (pótágyak) azt az utazási iroda az utasai érdekét szem előtt tartva oldotta meg. 

5.) Nincs jogszabályi kötelezettsége az utazási irodának magyar mentősöket biztosítani, ezt az utazási iroda mintegy plusz „szolgáltatást” biztosítja. 

6.) A biztonsági őrökkel a konfliktus nem tartozik az utazási iroda kompetenciájába, de azért fontosnak gondolom megjegyezni, hogy iroda vezetője, és munkatársai tucatszám rendeztek el már ebben a síszezonban is a helyi biztonságiakkal és sokszor rendőrökkel, részeg és vélhetően kábítószeres rombolásokat, balhékat. Elképzelhető, hogy a biztonságiak elfogadhatatlanul viselkedtek, de úgy tudom, hogy elég jó okuk volt a fellépésre. 

7.) Az utazási iroda mindemellett gyakorlatilag mindennapra szervezetten valamilyen közösségi eseményt: hófoci meccset, pókerbajnokság, diszkót stb. 

Összefoglalva, kérlek T. Homárt, hogy a fenti helyreigazítást leközölni szíveskedjél, valamint az utazási irodát negatív fényben feltüntető hamis és egyoldalú közlésetekért – különös tekintettel a valótlan címre - ugyanolyan terjedelemben és helyen (Index címlapján) és időben a sajnálkozásodat kifejezni szíveskedjél!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taurusz 2009.02.05. 10:51:41

Mondtam már, hogy hányadik?

Héttörpe (törölt) 2009.02.05. 10:54:15

szíveskedjél te homár, te!

vic 2009.02.05. 10:56:52

magyarázkodó, felületes vélemény nyilvánítás...
ennél csak jobb reakciókat láttunk eddig...
homár már ezt is leközlöd?

CssaBee · http://cssabee.blogspot.com 2009.02.05. 10:57:36

valahanyadik.

Szíveskedjél, szíveskedjél, szíveskedjél... van ott 1 kis szóismétlés, nem?

Mellesleg ebben semmi konkrét nincs, azon túl, hogy előbb ért oda a busz. Ezek után kérjen bocsánatot a halál EXIT TOURSa.

Azt már nem is mondom, hogy az illető nem tudja mi a különbség a nem ugyanazt kaptuk , mint amit lefoglaltunk és a semmi probléma között. Röhej.

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2009.02.05. 10:59:16

na menjenek a büdös qrvaanyjukba, mindenki tehet mindenről csak ők nem, tipikus.

guruka 2009.02.05. 10:59:27

azért ez erősen csúsztat, szar az Exit.

Taurusz 2009.02.05. 11:00:30

"... sajnálkozásodat kifejezni szíveskedjél!"

Sajn, sajn...

Aha, és mi is van az oroszlánnal?

Kopasz Mercis 2009.02.05. 11:00:47

A fresh csajt kifizettétek már?

A www.eurogroup-vacancies.com/balcon-des-arelles cím nem működik.

Calogero 2009.02.05. 11:01:43

Ez cáfolatnak nagyon gyenge, nem mellékesen pedig egy újabb olyan cég, aki azt hiszi, hogy aki a szolgáltatását igénybe veszi és valami nem tetszik neki jogosan, az egyrészt rágalmaz, meg hazudik, másrészről meg hülye. Javaslom az ilyen cégeknek, jogi képviselőknek, hogy ahelyett, hogy hülyeségeket válaszolnak, amiből nem jobban kijönnek a helyzetből, hanem még mélyebbre ássák magukat, dolgozzanak legalább egy évet külföldön hasonló szektorban és talán ragad rájuk valami abból, amiről ennek az egésznek szólnia kellene. Előrebocsátom, meg fognak döbbenni!

2009.02.05. 11:02:11

Én egyetértek !

satho 2009.02.05. 11:02:22

Jah és azzl mi van, ki azt irta hogy az EXIT-es idegenvezető a pofájába nyomott egy gázpisztolyt ? Erre mit mondd a jogász ?

Érdekes

CssaBee · http://cssabee.blogspot.com 2009.02.05. 11:02:46

@psmith: Akkor már értem miért nem az előzetesen lefoglalt szállást kapták. Nem is létezik:)

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2009.02.05. 11:06:34

Mi az, hogy helyreigazitas meg ilyesmi... Mar elnezest, de ha nekem ugy tetszik, hogy nem tetszik valami, akkor annak igenis szot szabad adnom, akar a Homaron (ahol legalabb masok is okulhatnak a tapasztalataimbol), akar mashol. Szerintem ez belefer a szolasszabadsagba, de javitsatok ki, ha tevednek.

Masreszt, ez a valasz korulbelul annyit er, mint egy rakas jetiszar... Tipikusan es jellegzetesen azt az allaspontot veszi fel, hogy a tisztelt ugyfel bekaphatja tovig, amugyis segg hulye es raadasul oruljon, hogy egyaltalan abban a megtiszteltetesben reszesult, hogy az irodankkal utazhatott. Na az ilyen kokler bekaphatja es remelem csodbe megy az irodaja.

Azt nem veszi eszre a tisztelt valasziro, hogy neki nem az a feladata, hogy MINOSITSE az ugyfel panasza(i)t, hanem hogy azokat megvalaszolja. Ebbol a szempontbol kurvara tokmindegy, hogy a tisztelt jogi kepviselo ur/holgy gyerekesnek minositi-e az egyes problemakat (kar, hogy nem konkretizalta, hogy melyeket) vagy sem, a funkcioja az lenne, hogy megnyugtato valaszokat adjon, de ez az a dolog, ami hianyzik a valaszbol. Szokas szerint altalanossagban beszel, meg hogy ennyi-annyi ideje ennyhi es annyi ugyfel, stb... Ki a szart erdekel? A tisztelt jogi kepviselo meg csak ott sem volt a helyszinen, szoval honnan tudna, hogy mi hogyan tortent? Ja kerem, a helyi emberuk beszamolojabol... ...ami meg veletlenul sem lehet elfogulatlan, aaa dehogy....

A lenyeg az, hogy a tisztelt JOGI kepviselo meg uljon vissza az iskolapadba es tanuljon meg egy kis jogot, sot, javasolnam, hogy nemi marketing- es PR-ismeretek orara is iratkozzon fel, mert ezen a teren nulla tudasa van. FAILED / REJECTED! :)

nick nolte (törölt) 2009.02.05. 11:07:06

hú... most aztán minden más...

nick nolte (törölt) 2009.02.05. 11:08:15

"kérlek T. Homárt"..ez mit jelent "Tisztelt" vagy "Tékozló"?
...végülis mindegy
me ez a rövidítés-mánia a legprosztóbb dolog...:S

Dscdbb 2009.02.05. 11:08:19

Eddig igyekeztem pártatlanul szemlélni az esetet, de ilyen hozzáállású céggel, aki csak saját magát tudja mosni és az ügyfelet sározni, nem fogok szóbállni.
Ha megyek valahova, biztos, hogy nem Exit-tel teszem. Kár volt megszólalniuk.

bekbórd! 2009.02.05. 11:10:42

És a kedves kommentelők is szíveskedjenek nem megfeledkezni a sajnálkozásról és bocsánatért való esedezésről!

AdyBaby 2009.02.05. 11:11:08

Hűűű...Én egy főiskolával voltam egyszer sítúrán. Nem évek óta sikeresen működő irodával. 1,5 hét, kb. 40 ember buszonként, full felpakolva teljes felszereléssel mindenki. Furcsa módon nem voltak poggyász-beli korlátozások. Buszonként külön poggyászkocsi, stb.

Erre egy évek óta sikeresen működő iroda ilyenbe keveredeik, és MERI állítani, hogy semmihez semmi köze. LOL.

Sítúránál ilyen pitiáner dolgokban nem biztosra menni VICC!

Erre jön egy ilyen "jogi képviselő"-i válasz...Kucc-kucc. :D

Dr. Kix 2009.02.05. 11:13:35

Kamu, kamu , kamu. Ja, és egy kis hablaty is.

Gumidomino 2009.02.05. 11:20:04

arcodból és a burkolt fenyegetőzésből visszavenni szíveskedjél mert ez itten a homár és nem egy csapat tejelő diák!

AdyBaby 2009.02.05. 11:22:10

Az igazsághoz az is hozzátartozik amúgy az is, hogy aki a tömegturizmusban szeretne résztvenni, annak hajlandónak kell lennie a kompromisszumokra látatlanban is. :) Persze vannak határok...Ezért sem fordulok sohasem szervezőkhöz, ugyanakkor koránt sem biztos, hogy olcsóbbak. Ha meg azok, akkor valószínű, hogy jobban járok, ha egy kicsit többet fizetek ugyanazért a magam szervezésében.

staropramen 2009.02.05. 11:22:31

Sztrovacsekek!
ez nem helyreigazítás ez pontokba szedett tényközlés.Mi innen nem foglalhatunk állást csak érzelmi alapokon.
Személy szerint korrekt magyarázatnak tartom,a kifogások szerinti pontokba szedve.Ezekkel lehet vitatkozni,de csak a VALÓS tények ismeretében
Az iroda úgy tudja, hogy a biztonságiak fellépésének jó oka volt.Mit mond erre dúsfantáziájú haditudósítónk?
Annyit persze jó tudni, hogy egy üdülőfalu nem engedheti meg, hogy csak úgy erőszakoskodjanak a vendégekkel.
Összefoglalva:nem hiszem, hogy az iroda grál lovagok gyülekezete, de az első 3 fejezetet összehozó ifjú sem szavahihető az fix.Na.

Nikorene 2009.02.05. 11:28:09

Az volt már, hogy hülye a posztoló? :D

Emiceha 2009.02.05. 11:31:30

Én egyetlenegy cáfolatot sem olvastam a válaszban. Elmulasztottam volna?

ügyfél: Nem jó a szállás.
szervező: De, a szállás jó.

Hm?

genyó kapitány 2009.02.05. 11:33:09

exit jogi képviselő

nincs olyan, hogy "elenyésző" panasz te ostoba pökhendi majom.

boldiii 2009.02.05. 11:33:14

"Elképzelhető, hogy a biztonságiak elfogadhatatlanul viselkedtek, de úgy tudom, hogy elég jó okuk volt a fellépésre. "

Kedves jogi képviselő itt éppen tényállításokat fogalmaz meg, vagy mások jóhírnevét sérti éppen meg, főként, hogy előtte még drogosokat is említ.

Jó lenne tisztázni, hogy tartja-e az állítását, vagy esetleg helyreigazítást közzétenni, miszerint az előző posztoló NEM DROGOS.

ha már.

Mérgező Hulladék 2009.02.05. 11:34:04

Ez most egy levél? Megszólítás, aláírás? Vagy megint valami kamu?

Az egyik kedvenc részem a 2. pont végén található, a síboxok problémája.
"Magyarországon rendelkezésre álló síboxok száma tizedannyi mint amennyire szükség lenne az évnek ebben az időszakában"
Miért nincs síboxa az utazásszervezőnek, ha ekkora szükség van rá? Tilos vásárolni, csak bérelni lehet? Importtilalom van síboxra? Esetleg az egész világ síboxhiánnyal küszködik? Vagy mi lehet a gond? Egyszerűen nem értem, magyarázza már el valaki.

Ofélia . 2009.02.05. 11:35:59

Bruhaha ez tipikusan a seggcégvezetők és sajtóreferensek csúsztatós dumája

Bolee 2009.02.05. 11:36:29

már le is mondtam
'nyukat!

frocli 2009.02.05. 11:36:46

Hát... nem egy frappáns reverz.

Az "alapvető tényekhez": Annyit ismertet, hogy most kb. hányan tartózkodnak kint, majd hogy ehhez képest elenyésző a panaszok száma.
Mennyi az annyi? Hol van a küszöbérték, ameddig a füle botját sem kell mozdítania a szolgáltatónak?

"Igyekszem kiszűrni a tényállításokat" - Sikerült!

"Az utas véleménynyilvánítását ... és kapcsolódó gyerekes dolgokat figyelmen kívül hagyni" - Ez most akkor hogy?!

1.) Ha a szerződött partner azt mondja, akkor az úgy is van. Punktum!

2.) Az állandó probléma az állandó probléma. Megoldás nincs, kiváltható az utasok részéről kényelmetlenség felvállalásával.

3.) Az utazási iroda elintézte, hogy kedvezőek legyenek az időjárási viszonyok és semmi hála!

4.) A szállások szűkössége megfelelő mértékű, lehet ennél szűkösebb is még, csak ráncigálják a bajuszt!

5.) Semmitmondok.

6.) Ha valami elfogadhatatlan, arra nincs magyarázat!

7.) A mondatnak nincs állítmánya! Mit csinál az utazási iroda? Rendez, biztosít, betiltásában közreműködik?

Összefoglalva kedves T. Homárt(!)ez nem helyreigazítási kérelem.

(Mindazonáltal szíveskedjél megfontolni a kérést, mert úgy járhatsz, mint a panaszkodó utas!)

Ofélia . 2009.02.05. 11:37:19

@bekbórd: Na megyek seggencsúszni és alamizsnáért esedezni:))

Tsabi 2009.02.05. 11:38:12

Hja a gazdasagi vilagvalsag a siboxokat is megtizedelte... Amugy szerintem fotosop az egesz az elejetol kezdve.

Nem kereste 2009.02.05. 11:40:00

Exitet nem számoltatja fel senki? Nincs Emberibb Fhansziaohszági Sielésért Mozgalom? (EMFHASIMO?)

Ofélia . 2009.02.05. 11:40:06

A fejemen már annyi a hamu, hogy a fodrászom harakirit fog elkövetni

Nem kereste 2009.02.05. 11:43:19

.) Nincs jogszabályi kötelezettsége az utazási irodának magyar mentősöket biztosítani, ezt az utazási iroda mintegy plusz „szolgáltatást” biztosítja.

Tudjuk-e már, hogy-e élnek-e még?

pizsama 2009.02.05. 11:43:47

Kedves EXIT Tours, a Homár-t befenyítED-E?

frocli 2009.02.05. 11:45:51

@ofélia: 11.35.59.

Egyetérteni szíveskedek ebben a meglátásodban

elwood 2009.02.05. 11:46:24

Mi az, hogy az utasok több csomagot vittek mint szabad ? Vittek sílécet, meg bakancsot vagy mi ?

A mocskok csótányai. Akkor jól berakjuk őket a törött vendégágyra ... hehe.

elwood 2009.02.05. 11:47:49

A két mentős ha majd megfagyott csak ki kell billenteni őket a dombtetőn, és két három utas meg egy halom síléc vissza tud jönni a mentőautóval.

frocli 2009.02.05. 11:52:21

Minden úgy van, ahogy a jogi képviselő állítja, - aki nem hiszi, járjon utána!

Utánajárás-körút 3 nap/2 éjszaka/ félpanzió az EXIT TOURS-nál! Csoportoknak kedvezmény!

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.02.05. 11:52:37

@Tsabi: egészen pontosan, a síboxok hiánya idézte elő a gazdasági válságot.

cepulacalului 2009.02.05. 11:54:50

Szarjon silecet az Exit T. jogi kepviseloje (T. mint tahoe)

Tsabi 2009.02.05. 11:57:38

@Nelson Mandula : megfejtettuk, ugorgyunk :)
ha mar silecet szarjon, akkor keresztfekvesest!

lodenkabat 2009.02.05. 11:57:56

Ezek az Exit-es sztrovacsekek politikai iskolába járhattak...honnan tudnának különben folyamatosan úgy beszélni, hogy nem mondanak semmit? Ha kiértékeljük ezt a dumát, semmi kiértékelhető nincs benne. Én 0-ást adok rá.

holas 2009.02.05. 12:00:23

A vélemény olyan, mint a segglyuk:
Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra...

Gumidomino 2009.02.05. 12:05:10

én leragadtam a pakkok számánál, szóval ebből is az látszik, hogy azt írták, három pakkal gyertek maximum, erre mindenki megjelent 4-5 bőrönddel plusz a sífelszerelés. azért ez tipikus, nem?

jó-jó szabályok, de hát nem-e lehetne-e csak most ezért meg azért???

frocli 2009.02.05. 12:05:13

@holas:
ebben azért nem vagyok olyan biztos, lásd melegfelvonulás

holas 2009.02.05. 12:06:49

"A két posztból igyekszem kiszűrni a tényállításokat, és az utas véleménynyilvánítását és egyéb ehhez kapcsolódó meglehetősen gyerekes dolgokat figyelmen kívül hagyni."

Először is 3 post volt, de azért örülünk, hogy kettőre válaszoltál, mert a 3. úgyis csak öndícséret lett volna...

-Tény, amit az iroda jogi képviselője ténynek gondol, a többi csak vélemény.
-Megmondja mivan, pedig ott sincs.
-Kicsit sem pártatlan.
-Minden utazási iroda tart jogi képviselőt, vagy csak a problémásak?
-Az hogy meglehetősen gyerekes (nem tudni miről beszél) az véletlenül nem egy VÉLEMÉNY?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.05. 12:07:09

amúgy azt én is imádom, amikor az emberek még a konyhai almáriumot is magukkal cipelik és mindenáron be akarják tuszkolni a buszba.
De az ülések közötti folyosót csomagokkal elfoglalni nem helyes eljárás volt az idegenvezető részéről, hanem akkora szabálytalanság, mint a ház (vagy minimum mint egy nagyobbfajta síbox). Ezt egy utazási iroda jogi képviselőjének illene tudnia.
A drága jogi képviselő úr válaszáról pedig ordít, hogy nem nézett utána a kérdéses esetnek, csak az előre betanult hárító szöveget szajkózza a magas lóról.

deresedő 2009.02.05. 12:09:49

Nos, ha síelni megyek, nem ezt a céget választom. Elsősorban nem a panasz, hanem annak lereagálása miatt. Gikszer előfordulhat, de ezt elhanyagolhatónak tartják és vitáznak, ahelyett, hogy megoldanák a problémát. Különben is, mikor minden évben 1-2 utazási iroda kinnhagy párszáz utast külföldön, mert váratlanul tönkremegy (pedig előtte mekkora volt az arca), akkor csak azt tudom üzenni az EXIT-nek, hogy POFA BE ÉS VIGYÁZZÁLLÁS!

frocli 2009.02.05. 12:12:07

Egyébként ez az EXIT Tours-os jogi képviselői vélemény elfogadhatatlan, bár biztos jó oka volt rá, hogy megírja.

holas 2009.02.05. 12:16:31

Akkor én is megpróbálom kiszűrni a "gyerekes véleményét" és kihalászni a tényeket:

1."nyilvánvalóan nem vállal szabálytalanságot"
Ez vélemény...
2."Az utazási iroda munkatársa – nagyon helyesen – rugalmasan kezelte a helyzetet"
Ez is vélemény...
"A síbox problémáját a harmadik poszt érinti"
Nem arról volt szó, hogy csak két postra reagál a képviselő? Jaa, hogy erre nem is reagált... jogos.
3."Gondolom, hogy kedvezőbb volt "
Ez is vélemény...
4." A szállások megfelelő színvonalúak"
Ez is vélemény, (mihez képest?) ja, van szarabb is...
5. A mentős nem fizetett, ezért le van szarva (nehogy a következő post az övé legyen)
6."vélhetően kábítószeres"
Baszki, ez nem megint egy vélemény?
(Szerintem iszik is..)
Amúgy mindenkinek lehet jó oka pofonverni egy fizető vendéget minden következmény nélkül. (legalábbis ez a képviselő véleménye)
7. Szerinte volt diszkó, szerintem meg a polgármester lefújta, mert meghúzták a lion bajszát...

Az a gyerekes véleményem, hogy ROSSZ VÁLASZ...

Tsabi 2009.02.05. 12:16:59

3 pakkba el se fer a fel diszno, a 2 talca sor meg az egy alsogatya. Az udulofaluban biztos nagyon orulnek egy ilyen 900 fos csoportnak, akikrol ordit hogy kulturaltsagi muveltsegbol 0asra erettsegiztek, beveteluk ebbol nem lesz, mert annyira soherek, handabandazni viszont tudnak. Amugy meg, ha nekem akkora arcom van, hogy megirom, hogy nekem egy securitys a szemembe vilagitott a felszemu viperajaval (vagy mi), akkor nehomma egy darab jetifotonk ne legyen errol... Tudom, kifogas, ellenfenyben nem lehet fotozni... De egy dolog azert erdekelne, a mentosokkel mi van? Vagy elmentek tankolni?

VilMarci 2009.02.05. 12:20:01

Ezek szerint mostanában ez a trendi. Tavaly én is írtam egy udvarias (tényleg) levelet a Karthago toursnak, amiben felhívtam a figyelmüket, hogy a kinti képviselőnél foglalt programoknál voltak gondok. Nem követelőztem, nem fenyegetőztem, csak jeleztem nekik, hogy jó lenne, ha erre odafigyelnének. Erre kb egy "köszönjük észrevételét, utánanézünk" jellegű levelet vártam. Ehelyett egy ilyen "jogi képviselő" írt vissza, hogy a fakultatív programokat külső cég szervezi, nekik semmi közük hozzá... Na, emiatt biztos, hogy nem megyek velük többet sehova.

holas 2009.02.05. 12:23:35

A többség beleegyezésével a vészkijáratot lezártuk, ahogy a tűzlétrát is, majd meggyőződtünk, hogy a tűz egyedül is képes továbbterjedni, ezért a további táplálása helyett aludni mentünk...
Persze, mert a munka- biztonság- és tűzvédelmi törvények és szabályok közmegegyezéssel felülírhatók.
Ezt egy jogi képviselő mondta!!!

holas 2009.02.05. 12:25:38

@Tsabi:
a postoló szerint vannak fényképes bizonyítékai és tanúk.
A fényképeket még photoshoppolni, a tunúkat még itatni és viperával nevelni kell, de mire hazaérnek minden meglesz.

Jó Estét 2009.02.05. 12:27:36

aki busszal utazik franciaorszagba sielni az sikeres ember nem lehet, foleg nem magyar busszal ahol azert sejtheto hogy 0 ures hely, 20oras utan nemigen lehet megmozdulni sem, es veletlen sem hoznaka buszhoz utanfutos csomagtartot pl. Szal nincs penzunk tessek menni Szlovakiaba, ott a kaja is jo, meg van olcson beherovka meg zlatyibazsant, vagy osztrijaba, ami olyan nincs messze hogy kezenallva is ki lehet birni oda a buszutat, vagy tessek venni autot oder bekonyorogni magunkat autos tarsasagba. Amugy meg exit is szarjon sunt, mer ha olcso szar utat hirdetnek tessek rairni hogy az ut azert olcso mer szar. Bar mondjuk 70ezer forintos siut utazassal szallassal ellatassal berlettel, na oda se mennek el, mert hat min lehet sporolni, a buszon meg a szallason, es mint lassuk meg is teszik.

na kellokeppen zavaros voltam? :D

Jó Estét 2009.02.05. 12:29:39

@VilMarci:

orulj hogy nem neveztek nilusi palocnak, latszik te sem olvastad a "hogyan szabad viselkednunk ha penzt akarunk adni egy szolgaltatasert" cimu nepnevelo celzatu konyvet. Varsz is valamit a penzedert? Szornyu, milyen emberek vannak...

Jó Estét 2009.02.05. 12:31:07

@Tsabi:

Ez osi magyar szokas... Olaszorszagban a sipalyan ami szemet volt az magyar tescos ivoles doboz, meg magyar csokipapirok, sot talaltunk egy magayr konzervdobozt is, na az aki azt elhagyta lehetett az elet igazi csaszara :D

Mr.paksimogyoró 2009.02.05. 12:32:20

@holas: :DDDDD
Innentől ez a mottóm...
Exit válasza meg tényleg gáz!

gonoszpok · http://gonoszpok.blog.hu 2009.02.05. 12:32:46

A kutya most rendelte meg interneten az Exit tourstól az "egzotikus tájak terrierekkel" utazást. Van zsebpénze, de hiába magyarázok neki:
1. Ön nem terrier
2. Ne költse erre a pénzét, mert hamarosan magát féregteleníteni kell
3. Miért gondolja hogy nem veszem észre hogy megint bebújt az ágytarakró alá?

A jövőröl a GonoszPók tojásából tájékozodjon!
A GonoszPók szolgája

Tsabi 2009.02.05. 12:35:12

@holas : kivancsian varom a kepeket, bar bevallom, utolag nehez lesz majd bizonyitani, hogy mikor tort el az uvegasztal.
@Jo Estet : hozzank halistennek nem jonnek az elet csaszarai, errefele nincs ilyesfajta turizmus..es nagyon remelem, hogy nem is lesz :) mondjuk tomegkozlekedve azert foleg a belvarosban lehet neha hallani nehany izes karomkodast.. :)
amugy a sielokre visszaterve bogratschuk legalabb van-e?

hiszti 2009.02.05. 12:40:02

Attól még hogy neveletlen , részeg, ordítozó stb. diákok, ők az ügyfelek. Olyanok amilyenek, fizető ügyfelek, az iroda, mint szolgáltató köteles eleget tenni a vállalt kötelezettségeinek.
Megoldás:
Ne tessék diákokat szállítani, tessenek jól viselkedő nyugdíjasokat utaztatni és akkor nem lesz ilyen gondjuk.
(Síbox nélküli busz 50 főre? az ész megáll!)

Trejo 2009.02.05. 12:40:43

A tehetséges ügyvédbojtár kihagyta a 8-as pontot, ami így hangzik:

8.) Az hozzászólók bekaphatják az összes F@SZUNKAT, mert ha velünk utaztok mi mondjuk meg, hogy KI B@SZ MEG KIT!

csipa 2009.02.05. 12:44:02

ez a 8. pont jo! :-D

holas 2009.02.05. 12:44:37

Amúgy a nyuggerek meg lopnak és büdösek, úgyhogy velük is gond van.
A halott tours a legjobb, ott senki nem hőbörög, senki sem éhes stb...
A halott utas jó utas!
Igaz megpróbálták viperával átszervezni a hazautra az utasok életképességeit, de még dolgoznak rajt.

Rájöttem az sms titkára:
Valójában egy francia nyelven írt sms-t félrefordítottak. A helyes fordítás a következő:
Cikk a homáron...
Megnyertétek a Lion-i utat ottalvással, ha felébredtetek hívjatok!

É2I 2009.02.05. 12:51:13

Na ez a um. jogi képviselő is csak egy a sok feleslegesből.
Jól meghámozott egy lufit hét pontban. Aztán gondolom elment megpihenni, mint aki jól végezte dolgát.

Nekem csak két pontom lenne:

1. Az Index főoldalra, nem a homár teteti ki magát T. nemtom ki.

2. Szíveskedj, és nem szíveskedjél, ugyanis ez csak a pökhediség érzetét erősíti, hiteltelenít. (Bár a hét pontos konkrétum nélküli megfogalmazás ezt teljesen megalapozta. Annak kiváló befejezése.)

A többi már minősítve lett.

Geitenbeffer_ 2009.02.05. 12:52:58

A síbox az egy közösségi program bebrogozott vendégeknek?

"azta" 2009.02.05. 12:53:34

9.) Amennyiben sajnálkozásra való kérésünknek eleget nem teszel, úgy még a jogi lépéseink előtt megjelenünk nálad - Kovács-mesterekkel (plusz 1 fő bádogos mester).

۝merta-X 2009.02.05. 12:56:38

"különös tekintettel a valótlan címre - ugyanolyan terjedelemben és helyen (Index címlapján) és időben a sajnálkozásodat kifejezni szíveskedjél!"

Nekem eddig a mondatig fel se szaladt a szemöldököm, de ez leverte a csillárt.

Hogy a teleibeszart büdös redvás faszát ez ilyen arrogáns gecinek, aki ez ellenfél fórumán a nyilvánvalóan túlképzett, túlintelligens, és túl sokat látott fórumozó bandát egy ilyen SS zárómondattal tréningezteti!

bagolybagoly 2009.02.05. 12:57:46

Áh, hiábavaló próbálkozás. küldtél volna utánuk síelős bébiszittert.

Gumidomino 2009.02.05. 13:05:45

@É2I:
"Az Index főoldalra, nem a homár teteti ki magát T. nemtom ki"

hát nemtom. én azért bizonyos összefüggést vélek felfedezni a homárszerkesztők indexes újságíróként való ténykedése és a homárposztok főoldali szerepeltetése között.
főleg ha szily jegyzi a posztot...

de sajnálkozásomat szíveskedek kifejezni ha nem létező összefüggést vizionálnék.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.02.05. 13:08:15

@Trejo: Na ezért jobb a Homár az Exitnél. Itt legalább mi dönthetjük el, ki kit dug meg egy új posztért. Lassan esedékes is a dolog...

É2I 2009.02.05. 13:11:26

@Omerta-X:

:DDD Kell azért a tüzelő a téli időben. Jobb, mint a gázszámlát lapozgatni.

elwood 2009.02.05. 13:12:18

@Geitenbeffer_: "A síbox az egy közösségi program bebrogozott vendégeknek? "

Hehe, igen. Mikor eltették a viperákat.

Gumidomino 2009.02.05. 13:12:45

a múltkor talán álmatlan józsi dugott vagy őt dugták? már nem tiszta. bár azóta mintha el is tűnt volna.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.02.05. 13:14:52

@Gumidomino: talán még dug vagy dugják.... ezért az Exit sagaért meg kell dolgozni.

Impega 2009.02.05. 13:16:13

"A két posztból igyekszem kiszűrni a tényállításokat, és az utas véleménynyilvánítását és egyéb ehhez kapcsolódó meglehetősen gyerekes dolgokat figyelmen kívül hagyni."

Kar volt a gyerekest beleirni. Ajjaj, pedig meg ciamonn-t sem kertek :/

elwood 2009.02.05. 13:17:56

Nem kell lekisszerűzni a hazait vivő csoró egyetemistákat, mind onnan indultunk.

Ezek az üdülőterületek ú.n. lyukkitöltő szerződéseket kötnek a szegényebb országokkal (ami nem az amire gondoltok), vagyis eladják az összes apartmant kivéve x mennyiséget, de a végén derül ki melyikek maradtak. Így ez a kintieknek is jó, mert teltházuk lesz, a csórók viszik a maradékot.

És valóban nem a helyi Gucci boltban fognak gatyát venni, meg a helyi kováccsal éleztetni a lécet, de ők is fizető vendégek, és őket is a helyiek szerződték oda. win-win

É2I 2009.02.05. 13:19:21

@Gumidomino:

Nem azt mondtam, hogy nem lehet összefüggés(sőt persze, hogy van, mivel index blog). De a posztokat eszter rakta ki.
Ugyanakkor teljes biztonsággal csak a főhadiszállás tudna alátámasztani.

La Tangolita 2009.02.05. 13:20:40

Mondjuk en el tudom kepzelni, hogy az utasok se normalisak.

De arra nem kene elore figyelmeztetni oket, hogy az udulohelyen tilos pialos/kabitoszeres/hangoskodos bulikat rendezni, es ha valaki ezt leszarja, az viselje a kovetkezmenyeket (jonnek a bizti orok fenyiteni)?

Mondjuk a jogi kepviselo levele nagyon amator. 12 eves-e?

kim.bauer 2009.02.05. 13:25:17

BREAKING NEWS
most kaptuk a hírt, hogy az EXIT Tours rendkívül kedvezményes utakat szervez a közeljövőben a balatonfüredi FAINT vendégházba; a közösen létrehozott EXIT EDE Zrt. jóvoltából műemléki környezetben. Jegyeket bérleteket a BKV jegyirodákban lehet igényelni 14 órakor. Diákoknak kedvezmény!

elwood 2009.02.05. 13:27:17

Ákos ma kiment a sípályára.

staropramen 2009.02.05. 13:31:42

@elwwod
alkoholosan be e volt folyásolva a kimenés tárgykörben a sípályát illetően?

frocli 2009.02.05. 13:37:07

@elwood:
pont ezt akartam írni.
Illetve azt, hogy hiányolom a reflektálását erre, illetve újabb tudósítását.
Vajon Ákos most:
- végre síel;
- G-vel barátkozik és az üdülőtelep problémáit számolják fel kart karba öltve;
- még mindig gúzsba kötve fekszik az apartman matrac nélküli kanapéján;
- a rohammentősökkel együtt ismeretlen helyen tartózkodik?

Trejo 2009.02.05. 13:37:48

Mi az a hófoci?
Havat kell rugdalni?
Kevéssé fantáziadús, ám annál kimerítőbb, gólokban szegény játék lehet, bár izgalmasabb. mint a levegőfoci és kevéssé veszélyes, mint a betonfal foci.

trewq 2009.02.05. 13:44:37

"ugyanolyan terjedelemben és helyen (Index címlapján) és időben a sajnálkozásodat kifejezni szíveskedjél!"

Igazán sajnálom, hogy az exit-tours egy csaló tolvaj adócsaló szarházi banda!
Így megfelel?

buksikutya 2009.02.05. 13:46:19

ez vicc. szerintem.

b

Harlequin 2009.02.05. 13:52:55

" Ami ezzel kapcsolatban felmerült probléma (pótágyak) azt az utazási iroda az utasai érdekét szem előtt tartva oldotta meg. "

Tehát én befizetek egy 4fős apartmanra és ehelyett 6-an kell laknunk, az tulajdonképpen az én érdekem? Nekem, jó értem teszik? Vagy hogy a frászkunyhóban van ez?

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.02.05. 13:54:32

Kedves névtelen jogi képviselő!

Sajnos nyertél, a mondandódban sehol nem találtam tényeket. Csak nyomokban fellelhető ami kevés. Valami ilyesmit kellett volna írnod:

1, a ...-i járaton 50 utas tartózkodott (utaslista központunkban). Ez egy mz/x típusú 75 személyes emeletes busz. A posztoló megfigyelése helyes volt, sajnos ebben a kategóriájú utazásban utánfutót, síboxot nem tudunk biztosítani - az ezt tartalmazó üdülésünk itt foglalható, s bár drágább, de több más kategóriában is jobb.

2, Mivel utasaink túl sok csomagot hoztak így a közlekedő folyosón voltak elhelyezve, melyből fakadó esetlegeses balesetekért XY utaskísérő / biztosító felelős.

3, A forgalomtól függő +/-2 (10%) órás csúszás a buszos út sajátosságai miatt elfogadható, de mivel ez egy kedvezményes út, így a csomagok őrzését/zárt tárolását vagy fűtött várakozóhelyet nem tudunk biztosítani. Ezt is tartamazó kirándulásunkról itt tájékozódhat:___

4, A szállások a nemzetközi hotel/apartman osztályoknak megfelelő méretűek és besorolásúak a ... szabvány szerint.
A kedvezményes pótágyakért általában 30% kisebb árat fizetnek utasaink, az esetleges reklamációt a helyszínen intési utazáskísérőnk (jegyzőkönyv, panaszkönyvi bejegyzés nem született).

5, Társaságunk a magyar mentős szolgálatot minden turnusban felár nélkül biztosítja.

6, A biztonsági szolgálat külső cég, panasszal lehet élni a vezetőségben:--- ill. felügyeleti szervnél: --- Még nem volt a cégre panasz, de köszönjük az észrevételt, felülvizsgáljuk, blabla értesítünk blabla
(nem kell megjegyzés, hogy utasaitok mind drogos, részeg, büdös vandálok, mert senkinek nem lesz kedve ezután veletek utazni. nem mintha ezek után lenne...)

7, Társaságunk fakultatív (nagyrészt ingyenes sportolási) programokat is szervez, melyről az értesítőt a buszon elmondta a kísérő és a szállás faliújságján is mindig megtalálható.

Sajnálattal olvastuk az erről szóló posztokat az érintettektől ezúton is elnézést kérünk, illetve kérjük keressék fel irodánkat személyesen (ügyintéző: Izomerő Jakab) ha úgy érzi nem válaszoltuk meg a problémát.

Üdvözlettel:
Névtelen Jogi Képviselő

Stubb 2009.02.05. 13:56:09

Tudom én vagyok a barom, de sokadik olvasásra sem értem, hogy fejenként? (vagy akár páronként) 3 csomag hogy a f*szba nem elég?????????
Én a 2hetes nászutamra vittem összesen 1 bőröndöt az asszonnyal.
Sítúrára egy hétre aszongya köll: 7gatya, 7 zokesz (+ 3-4 hátha vizes lesz és nem szárad meg másnapra), 7 póló, 1 sí ruha (+ 1 hátha vizes lesz és nem szárad meg másnapra :P ) 1 farmer/gatya/skótszoknya meg vagy 2-3 pulcsi, hogy legyen mibe dizsibe menni. A válogatósak vihetnek susogós mackót.
Namármost ez egy nagyobb sporttáskába is belefér nem egy böhömnagy bőröndbe vazz...

Alikam 2009.02.05. 13:59:50

Szaremberek vagytok EXIT.

Te tintanyaló jogi fasz, lemosnálak a bíróságon 2 perc alatt, te gyökér.

staropramen 2009.02.05. 14:01:11

Stubb
sztrovacsek, tudod, hogy milyen sok helyet foglal az 500 karton Borsodi Világos és az 50 rekesz Kiskörösi Csurrantós?

Kopi3.14 2009.02.05. 14:06:16

stubb: ket siruha pro kopf, 3 pulcsi, plusz sicipo befer egy nagyobb sporttaskaba? Akkor az igen nagyobb kell legyen. De kifelejtetted mellole a silecet, ami nem biztos, hogy oly konnyen pakolhato az adott buszon- kulonosen, ha boxot nem akalitottak ki neki.

Tsabi 2009.02.05. 14:07:34

Stubb, fel desznyo meg 2 talca sor a minimum.. Ezt kifelejtetted.. :)

pingpong 2009.02.05. 14:08:46

hogyan lehet ilyen hosszan semmit mondani??? és a végén az a csavart mondat azé odavágott... azt a mondatot megmagyarázni szíveskedjél.

genyó kapitány 2009.02.05. 14:11:02

azért nem lehetett több bőröndöt vinni, mert kellett a hely a drogoknak.

ge-za (törölt) 2009.02.05. 14:11:49

"...ugyanolyan terjedelemben és helyen (Index címlapján) és időben a sajnálkozásodat kifejezni szíveskedjél!..."
-------------------------
Ha nem,akkor minden homározót elutaztatnak Füredre!!FONTOS!!

genyó kapitány 2009.02.05. 14:14:04

azon elgondolkodott már valaki, hogy a nevük miért exit?

kívül tágasabb?

ugyanitt levelező jogi tanfolyam gyengeelméjűeknek.

Stubb 2009.02.05. 14:15:05

Jogosak az ellenvetések megkövetem magam és szíveskedek sajnálkozásomat kifejezni. Elfeledkeztem a sörről meg a kóbászról. Kimnet afejemből, hogy mikor a haverokkal mentünk síelni a ruha nem volt sok, de a kocsi hátulja mégis ült, mint a szárnyashajóé... :)

genyó kapitány 2009.02.05. 14:20:42

Genyó Kapitány

Óda a homárnak,
írta

Rakjatok ki a főoldalra!
A banner-on is én legyek!
A híradóba is tegyetek be!
Mert ha nem.
A jogi képviselőm ipari sajtreszelőt tol a seggetekbe!

genyó kapitány 2009.02.05. 14:22:14

Mint az ügyvéded mondom neked

Szükségünk lesz kokainra és meszkalinra.
Hawaii mintás ingekre meg fegyverekre.
Ja, és egy nyitott tetejű sportautóra.

frocli 2009.02.05. 14:22:36

@Stubb:
Ez így kevés, Kedves Stubb!

Ugyanolyan terjedelemben, helyen és időben szíveskedjél kifejezni sajnálkozásodat a magyar síturistákat negatív fényben feltüntető hamis és egyoldalú közlésedért!

pingpong 2009.02.05. 14:27:54

@genyó kapitány: és lehetőleg ugyanoda utazzunk, ne is Franciaországba sielni! az sokkal izgibb :) EZ FONOS!

holas 2009.02.05. 14:30:31

Félelem és reszketés Franciaországban...

CssaBee · http://cssabee.blogspot.com 2009.02.05. 14:35:27

@holas: Akkor a kedves posztoló csak hallucinált?:P Így már érthető, hogy G. miért volt előbb ördögi, aztán oroszlán, végül pedig jótündér:D Köszönöm kedves holas!:)

staropramen 2009.02.05. 14:47:09

@csabi
az általad felsoroltak a delirium tremens egyes szakaszai.Az még nem volt, hogy a kredencen sétálgató lila patkányokat viperás fr kommandóslégiósok kergetik a fekete pályán hosszában.

Gumidomino 2009.02.05. 14:48:33

@Stubb:
mondjuk nászútra én se (sok) ruhát vinnék azt meg kell mondjam. :))

rainman35 2009.02.05. 14:55:28

Lehet, hogy a feketeruhás security-k viperával nem is fr-k, hanem tovább képzésen kintlevő BKV ellenőrök?

rainman35 2009.02.05. 15:00:50

Délelőt Vujity Trutyko elindult volna a francia alpok háborus övezetébe tényfeltáró riportot késziteni. De sajnos nem fért fel az ekszit tursz ikarossz buszára 901. utasnak.

pingpong 2009.02.05. 15:01:20

vagy a recepciós hölgy las vegasból

habba habba · http://twitter.com/ezazbazmeg 2009.02.05. 15:06:42

Hát bakker ez a válasz kb szarnak a pofon kategória.

Utas: a szállás szar
Exit: Nem, a szállás kifogástalan.

Ezekután mégjobban megerősítették hogy itt valami gáz van, mert semmi cáfolatot nem tartalmazott a poszt. Tényszerű adat nulla.

AlulírottFentemlített 2009.02.05. 15:11:21

Szíveskedném sajnálkozásomat kifejezni(az Index címlapján), mert ez egy fogatlan oroszlán.

gyuróspityu 2009.02.05. 15:15:13

A vége eléggé vidékies hangulatúra sikerült. Jól viselkedjél tisztelt homár és leközölni is sziveskedjél... Ha ez egy jogász írta akkor az valami bohóc lehetett. Név nélkül küldte vagy legalább aláírni szíveskedett?

habba habba · http://twitter.com/ezazbazmeg 2009.02.05. 15:17:17

Aláírás: A felébresztett (régebben alvó néven futott) oroszlán.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.02.05. 15:22:21

Ez a szart egy jogi képviselő írta? MUHAHAHAHAHA. Vagy csak én gondolom úgy, hogy egy jogi képviselő nem tegeződne?

Kedves Exit Tours, mit gondolnak mennyire ásták el Önök saját magukat itt? Segítek, kurva mélyre. Mi az, hogy elenyésző a panaszok száma? A panasz az panasz, ki kell vizsgálni, vagy eldöntik, hogy 1200 embernél 100 panasznál szándékozunk tenni is valamit? Mi az, hogy a problémák gyerekesek? Már elnézést tisztelt (szándékosan nem T) jogi képviselő úr, de ez a válasz semmit sem ér, és szánalmas. Az ön cége egy szar, és az is marad addig, amíg normálisan nem tisztázza magát. És majd elfelejtettem, kérem, szarjon sünöket!

RMs 2009.02.05. 15:25:28

Ez izgi, lassan olyan lesz mint egy brazil szappanopera, már most várom a következő részt, bár egyenlőre a szerelmi szál még hiányzik. Bár volt már benne oroszlán is, az azért dobott a történeten. :))

elwood 2009.02.05. 15:41:47

A szerelmi szál G. és Ákos között kezdett szövődni tegnap. A III. postból már meleg hangulat áradt.

elwood 2009.02.05. 15:42:51

Nem biztos, hogy jogász, lehet, hogy bőcsész.

Zorro2007 2009.02.05. 16:02:17

Egy pontot majdnem mindenki kihagyott:
"5.) Nincs jogszabályi kötelezettsége az utazási irodának magyar mentősöket biztosítani, ezt az utazási iroda mintegy plusz „szolgáltatást” biztosítja. "

Kurvara erdekelne miert van ott kinn egy magyar mentos brigad, ki fizeti oket, privat vagy omsz?Csak nem valami biztositos hokusz-pokusz van benne??OSzineten meg sosem hallottam rola , hogy kovet egy tarsasagot egy mento...

Tsabi 2009.02.05. 16:17:24

@Zorro : foleg, hogy akkor a mentosokhoz hatra csak befertek volna a silecek...

Trejo 2009.02.05. 16:44:57

@Zorro2007:
Te a torkánál ragadtad meg a kérdést!

A mentősök csempészték be a drogot.
Így már eléggé extra a szolgáltatás.

jusztlacika 2009.02.05. 16:46:52

En es Mary soha nem mentunk meg Franciaorszagba. Nem is fogunk.

Van sor a hutoben, Mary most alszik, kell meg valami mas?

Loree 2009.02.05. 16:52:16

Örömmel látom, hogy itt nem birkák vannak. Egyetértek a többséggel:
- az "utazási iroda" hárít és hazudozik
- Attilát vagy Ákost vagy kit megvették
- az utasok is valószínűleg nem feddhetetlen viselkedésűek, és a költői túlzások sem állnak tőlük távol.

Kovácsok üssék a nemiszerveiket, mindkét bagázsnak!

elwood 2009.02.05. 16:58:30

Több alkalommal volt szerencsém/pechem busszal síútra menni, de jogtudor megjegyzése:
"A társas, buszos síutak állandó problémája a csomagok mennyisége."

még nem okozott problémát. Utánfutó ismert volt már a múlt században is, ha meg a busz aljában volt a cucc akkor is elfértünk odafenn csomagok nélkül.

CssaBee · http://cssabee.blogspot.com 2009.02.05. 17:04:33

Gondoltam egy kis illusztráció.
indafoto.hu/cssabee/image/2818817-632c2ce8/details/m

@Zorro2007: Ha netalántán nekilátnál odakint homárra pisztolgatni, akkor legyen aki ellát:P Azért kell a mentő...

Tsabi 2009.02.05. 17:09:30

Gyonyoru illusztracio, lehet ilyet kovacsoltvasbol is?

neet 2009.02.05. 17:13:16

Stubb,
tetszik a pakolásod. :)
Tudjátok (te biztos), h biz.helyeken lehet kapni miniatűr méretű tisztálkodási szereket? Pici tusfürdő, pici sampon, stb. Pl DM, de ez nem reklám. Na, ezek ponjók nyaraláshoz.

Amúgy igénytelen-e az, aki nem minden nap dobja a mosásba a pólóját (nem beleizzadva, nem lepecsételve, alatta egy trickó vagy ilyesmi), és közben csapvizet iszik?

neet 2009.02.05. 17:14:59

Ccsabee,
presents és The Alps, csak mert ez egy ilyen hejesírás fikázó blóg. Az ori édes benne. :D

CssaBee · http://cssabee.blogspot.com 2009.02.05. 17:25:47

fhansziául nem tok,az alpok direkt akart lenni, de akkor javítom:)

További magyar hang 2009.02.05. 17:29:42

"kábítószeres rombolások" LOL

Riska 2009.02.05. 17:54:41

Sajnálkozást fejezze ki?! Meg az apja f.át! Ez mégis mi? Most kinyílt a zsebemben a bicska! Mi ez az általánosítás hogy részeg és drogos ügyek, és mégis hogyan tartja elfogadhatónak a 3 postban leír körülményeket? Ó anyám, most tényleg felment a vérnyomásom. Már itt tartunk? Kérj bocsánatot mert megvernek, a szállás rossz, és mert úgy utaztál mint egy hering? Köszönöm EXIT tours, én ebből kimaradok, és az ismerőseim is!

nagyd 2009.02.05. 19:40:39



vegyétek észre, az egészet az utazási iroda webmestere írta, hogy megugrassza a látogatottságot (pfú mennyi t betű)

Megdobbent, most erEDEti izzel 2009.02.05. 19:50:10

"szíveskedjél" ezt a tajtparaszt, es ismetelten idiota fogalmazast... Node szo-szo, itt senki soha semmit nem mond.

Volt akit megpofoztak: seggreszegen kotozkodott az orrel, abuzalt egy falubelit, ezert megutottek. VAGY ult szerenyen a szeken, odarohant egy bakancsos, es pofoncsapta...

Ah, faszkivan ezzel a bena szarsaggal.

Ofélia . 2009.02.05. 19:52:51

@neet: A csapvíz zavar egy cseppet

@kismunk: Váltsál golyófelyre lécci!!!

@Riska: Tessék szeretni a szardíniát!!!

@Tsabi: Lehet csak kurva drága

@Loree: Nőben macerás ámbár hallottam olyat, hogy rézzel kivert puncinyílás de ez inkább az ötvösmesterség tárgykörébe tartozik:))

radómanci 2009.02.05. 20:13:08

Une nuit aux Alpes (asszem) - szuperjó a plakát!!!

lótumfaktum! Megtaláltam a III.-ból kiszorult vesszőket. A fhansziák lopták el az éjjel.

bohuš 2009.02.05. 20:13:34

"az utas véleménynyilvánítását és egyéb ehhez kapcsolódó meglehetősen gyerekes dolgokat figyelmen kívül hagyni"

Ha egy kicsit nyelvészkedünk:
1.1. véleménynyilvánítás és egyéb ehhez kapcsolódó gyerekes dolgok
1.2. véleménynyilvánítás és egyéb gyerekes dolgok
1.3. véleménynyilvánítás = gyerekes dolog

2. Az utas véleménynyilvánítását figyelmen kívül hagyni (vagyis kit érdekel (hiszen gyerekes dolog, gyerekekre meg úgyis magasról teszünk...))

Merthogy ebben a megfogalmazásban ezek benne vannak.

Amit meg a biztonsági szabályok rugalmas kezeléséről meg többségi egyetértéssel felrugásáról ír (csomagok a sorok között), az tényleg meghökkentő.

BeneC · http://www.pokerstrategy.com/u0ZFQ2 2009.02.05. 21:18:31

Mélyen tisztelt Mr. Névtelen jogi képviselő.

Ha olyan elenyésző a panaszok száma, akkor nem állna érdeketekbe azt a néhány panaszkodót valamilyen módon kárpótolni, hogy megőrizzétek azt a most jól elbaszott jó hírneveteket?
Remélem olvashatok még ilyen szépen pontokba szedett, tartalmatlan posztokat az EXIT jóvoltából.
EXIT, irány a kijárat...

Radi 2009.02.05. 22:06:54

A Homár mikor ivott pertut az EXIT jogi képviselőjével?

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.02.05. 23:12:36

Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hová tűnt Ákos?

drhb (törölt) 2009.02.05. 23:51:43

@Stubb:

Amiket felsoroltál XXL méretben nagyon szűkösen férnek be egy bőröndbe, de akkor mi van ha viszek még egy plusz cipőt is(a sibakancsról ne is beszéljünk)? Aztán odafelé a buszon gondolom nem eszel semmit, hanem a benzinkúton veszel kaját, ugye? Meg nem is iszol semmi vizet/üdítőt/sört útközben(nyilván ha lett volna elég csomagtér, akkor csak ezek kerültek volna fel).

De gondolom aki látott már buszt, az tudja, hogy fejenként 1 bőrönd sem fér el a csomagtérben, ha 50-en utaznak, és akkor még ott vannak a lécek.

moli 2009.02.06. 01:18:23

hat kevesebbe kerult volna tobb idot szanni az ertelmes valasz megirasara. akar kulon kommunikacios szakembert vagy ceget megbizva is jobban jottetek volna ki belole, mert e valasz nelkul jobban hittem nektek, mint ez utan.

ezazt 2009.02.06. 02:46:07

Az utasok eltüntek (vagy kint sielnek még a pályán az éjszakában), de senki nem látta őket, a fényképek megsemmisültek, a szerződés szintén megsemmisült, az utasok szerződése is megsemmisült, a buszos utaslista, és a sofőröket is meg kellett semmisíteni, a mentősök megfagyhattak odakint, az irodát EXIT-ről ENTRANCE névre keresztelik hamarosan, aminek a vezetője P. lesz, aki G.-re keresztelkedik át, és plasztikai műtéteken kell, hogy átessen, mert mindenki felismeri a fejét, címet is változtat majd, honlapot leszedik, és új design lesz, és tényleg 3 alkalmazott lesz a régi-új cégnél, mondjuk nem minimálbéren, mert az gyanús már az APEH-nak...
..kis magyar valóság...Ez a magyar jövő! Ide viszik az országot az értelmiségiek, valójában barmok!

Persze a bemószeroltak száma is nőtt:
1. posztban: a buszsofőrök, mert több utast akartak szállítani, a kressz biztonsági előírásait felrúgva! (fel is rúgták a biztonsági előírásokat!), és velük együtt a saját buszos cégük is természetesen, ezen kívül természetesen az EXIt, és P. lett bemószerolva, valamint a fiktív, és feketén foglalkoztatott munkatársak lettek bemószerolva.
2. posztban: a francia rendfenntartók!
3. posztban: egy jó nevű francia utazási cég lett meggyanúsítva!
4. posztban: maga az 1-3-ig terjedő poszt írója lett bemószerolva (bár valójában csak 1-2-ig terjedő, mert a 3-as posztot más írta, az még nem lett bűnbak, bár lehet, hogy maga P., akkor mindegy, mert már az első posztba belekerült) Ezen 4. poszton belül még a Homár is be lett mószerolva: "hamis és egyoldalú közlésetekért"

Valójában P. egy jogász aktakukac dr. aki viszont meg fogja találni és ki fogja mondani az igazságot a Magyar Államra felesküdvén!, hiszen talán tanult valamit az egyetemen, és nem csak melegedni járt oda, így idővel előkerülnek a megfagyott mentősök tetemei, előkerül az 51 ember közül is pár ember talán, hacsak a 2 buszsofőrrel együtt nem lesznek öngyilkosok, és a szakadékba vezetik a buszt visszafelé, netán előkerül 2-3 photoshopolt fénykép, ahol minden rendben van a szállással, előkerül a francia utazási céggel kötött szerződés módosított változata is, és természetesen a módosított buszutaslista is, mint bizonyítékok, hogy ez az egész valójában nem is történt meg, csak véletlenül került bele a google adatbázisába az utókornak... ja, a francia síparadicsom lakóit, és rendfenntartóit is el kell tüntetni, ami viszont már kemény meló lesz az "i-gazság" megvédésénél, de semmi sem lehetetlen ha pénzről/profitról van szó kis hazánkban... Első a zsebem megtömése, bárki más ember meg le van szarva!

ezazt 2009.02.06. 03:00:39

Persze sajnálhatjuk a szegény kis magyar cégeket: mindig a profitot kell nézni, mert korrupt az állam, vezetőik, rendőreik, értelmiségi rétegeik... És nem lehet csóró egyetemistákat "kicsikét olcsóbban" sieléshez juttatni, hogy meg legyen a csóró magyaroknak is a kis örömük, hogy voltak sielni legalább 1x, anélkül, hogy a közlekedési, adózási, és egyéb minimális jogszabályokat ne sikerüljön felrúgni... Normális jogszabályokat meg nem tudnak hozni a képviselőink, így nincsen olyan vállalkozás, amelyiknél nincsen jogszabálysértés... A kérdés csak az, hogy mennyi jogszabályt sértenek? Pl. egy ügyvédi irodánál betartják a munka törvénykönyvét, mint egyik alap jogszabályt, esetleg alapvető törvényeket? De ha nem is törvényeket, akkor erkölcsi normákat? pl. ne SPAMmeljünk mert az bunkóság, ne gyűjtsük össze illegálisan mások adatait, tartsunk tiszteletben mások személyiségi jogait, privát szféráját, stb!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.02.06. 03:00:49

"A szállások megfelelő színvonalúak"

Ez csak nekem tűnt fel? Remélem nem mert a fene olvas végig 150 kommentet :) :P

...a hűtő pedig PONT MEGFELELŐ MÉRETŰ!!!!

hanzs 2009.02.06. 08:23:31

Jesszus milyen buta válasz

Roberto1 2009.02.07. 13:17:35

A franciákhoz az menjen sielni, aki elfogadja az előnyeit és hátrányait!
Mellette:
- hatalmas pályarendszerek, olcsó szállás - síbérlet kombó
Ellene:
- hosszú vagy költséges utazás
- ótvar, rossz minőségű, kicsi szállások
- magas árak (étel-ital)
- büdös bunkó franciák, egytől egyig mind

Használd az eszed, mérlegelj, hogy mire vágysz és mit tudsz megfizetni, aztán dönts. Befizethetsz 70000Ft-os útra utazással szállással síbérlettel mindennel, de akkor ne várj minőséget. Egy jó minőségű apartman ennyi 1 éjszakára... Használd az eszed szép magyar testvérem, csodák nincsenek, csak feltalálók!

- R -

bala78 2009.02.09. 14:23:57

most jöttünk haza Chamrousse-ból. szintén Exit Tours szervezés. Először voltunk velük, de semmivel sem kaptunk kevesebbet, mint az előző 4 francia sielésünk alkalmával.
Aki már volt francia apartmanban az pontosan tudja mire számítson: tipikus 6fős apartmanba 1db emeletes ágyas egy francia ágyas szoba van és egy nappali konyhával és kanapéval. Konyha fölszerelt nálunk eddig mindig megvolt a 6tányér és a főzéshez szükséges edények.
Nálunk most kivételesen mindenki betartotta a csomagkorlátot. Nyilván ha a Kedves utasok figyelmen kívül hagyják a csomagkorlátot és zsák krumplit, meg tálca söröket akarnak kicsempészni, nem fog beférni a cuccuk. Nem véletlenül van a repülön is korlátozva, a poggyász. Az iroda helyében én minden plusz csomagért beszednék 5-10rugót(bár tuti az is itt kötne ki a Homáron).
A franciák mentalitásával sem volt soha semmi gond: amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.Az emberek 90%-a sielni megy a hegyekbe akik, este pihenni szeretnének. Mi sem örültünk volna ha a mi ablakunk alatt piáltok és ordibáltok. Észre kéne venni, hogy nem a franciáknak kellene alkalmazkodni, hozzátok hanem nektek hozzájuk barátom. Ha ök nem isznak az utcán akkor ne igyál te sem!
Egyetlen kellemetlen élményünk volt.A visszaindulásunk 4órát csúszott a kauciók miatt: az esti sörözések vége 1-1 apartmanban falátszakítás, ajtóletépés és poroltás volt. Szóval mielőtt beírsz ide, nézz magadba ember és ha minden ok csak utána vádaskod!

Gunter 2009.02.12. 11:57:23

Csak saját szervezés!!!
süti beállítások módosítása