Tékozló Homár

Dühítő panaszkezelés a Harkányi Gyógyfürdőben

2009.02.25. 09:35 | ge | 289 komment

Krisztián és Tamás, a két jóbarát egy napon úgy döntött, a harkányi fürdőben költik el  üdülési csekkjeiket. Wellnesselni vágytak, korlát nélkül, ezért a pénztárnál a minden szolgáltatásra kiterjedő jegyet kérték, majd egy órával később még mindig szárazan követelték vissza a pénzüket, de hiába.

Megérkeztünk Harkányba, leparkoltam a fürdő előtt majd besétáltunk. A bejárati ajtón örömmel láttuk a matricát hogy üdülési csekket is elfogadnak, úgy hogy bátran folytattuk utunkat. Benn az épületben kicsit sok infó zúdult rám, tábla erdő, regény hosszúságú szövegek, de szerencsére sikerült szűrni a sok adat között így a szembe lévő, kicsit távolabbi pénztárnál megláttam az üdülés csekk matricát, amit azonnal célba is vettünk. Kedves fiatal hölgy ült az üvegfal mögött, kérdezte mit szeretnénk, mondjuk kánonba hogy mindent.

Visszakérdez hogy csak az úszó részt szeretnénk, vagy a gyógyfürdő részt is. Mert a gyógy jeggyel lehet a fürdő részbe is menni, de a másikkal csak a fürdő részt lehet használni. Mondjuk továbbra is: „minden jöhet, nem számit, meg hát szaunázni is szeretnénk”. Rendben, megkaptuk a jegyet, gyors pár kérdést még a hölgynek szegeztem, többek közt hogy hol tudunk átöltözni, merre kell egyáltalán menni, mivel soha nem jártunk még itt. (Persze mint korábban mondtam én már jártam, de hely annyit változott hogy gyakorlatilag teljesen mindegy volt hogy jártam-e már ott vagy sem)

Elindultunk a kapu felé egy fiatal srác állt ott, mutattuk a blokkot, adta a karszalagot, majd a biztonság kedvéért megkérdeztem tőle is, hogy akkor ezzel tényleg mindent tudunk csinálni, nem fog minket sehol senki feltartani és mehet a szauna is? Nézi a jegyet, forgatja, kicsi bizonytalanság a szemében, majd rávágja hogy persze. Bizonytalanságon kicsit fennakadva rákérdezek hogy biztos? Majd jön a válasz: „biztos”. Kétségek eloszlottak, hisz még is csak ő dolgozik itt, csak tudja.

Átöltöztünk, majd útnak indultunk. Kicsit bizonytalanul, hogy most merre is vagyunk, meg hova megyünk, de a táblaerdő segített valamennyire, sok jel, némelyik nem egyértelmű, de azért használható. Gyógyfürdő résznél jártunk, mint utóbb kiderült, eljutottunk a medencéhez, ahol kinn és benn is lehet fürdőzni, de a barátom erősködött mint egy rossz gyerek: „szaunaszaunszauna…”.

Séta tovább! Emeltre fel, emeleten már jelek megkevertek, ezért inkább lejöttünk, visszamentünk a starthoz, majd átmentünk a fürdő részre. Itt már kezdett felvillanni hogy mintha itt lenne valahol a szauna. Séta tovább, valami étterem szerűség mellé jutottunk, ahonnan csak fel az emeletre lehet menni. Séta visszafelé, mivel volt egy szauna jel amit követtünk, de az még mindig oda mutat ahol állunk. Fejforgatás, nézelődés, majd egyszer csak feltűnik egy eddig nem látott felirat egy üvegajtón (bocsánat ha nem szó szerint idézem): „Elnézésüket kérjük, de a medence és a szauna átmenetileg nem üzemel”. A bő 20 perces séta után itt éreztem az első feszülést az idegrendszeremben!

Újra séta vissza a starthoz (tiszta gazdálkodj okosan társasjáték), nagy levegő és egy kérdés újra a fiatalembernek aki a karszalagot adta: „hol találom a szaunát?” Gyorsan jön is a válasz: „Itt a lift a bal oldalon, felmennek a másodikra és pont ott lesz szembe”. Újra öröm az arcon, újra séta, egy kis megkönnyebbülés hogy lift is lesz. Felérünk, mit látok? Egy pult, a pult mögött hölgyek és szemmel láthatólag belépőt szednek. Magabiztosan megindultunk a pult felé, hogy na végre megérkeztünk, mutatjuk a karszalagot és már mehetünk is, hisz mi mindent kértünk. Sajnos nem! Közölték hogy ez itt még plusz 500 Ft és különben is már csak 1 órát lesz nyitva. Vissza lift, vissza a starthoz, újra kérdés hogy most ez mi, majd mondja hogy mutassam a jegyet, mert hát azon rajta van hogy nekünk az is jár. Ruha kikér, táskából előkapar a jegy, ruha vissza, mutatom a srácnak, aki most azt mondja hogy ja háát ezzel nem váltottuk meg a szaunát. Na itt lett vége a sétának!

Odamentem a pulthoz ahol vettük a jegyet és elmeséltem mi is történt, meg hogy mindent kértünk és még a srác is azt mondta mehet a szauna és mi még csak vizesek se vagyunk, max. izzadtak a gyalogtúrától. Itt azért egy elnézést vagy hasonlót vártam volna, majd egy kicsit kinevetős vigyorral közölt a kedves hölgy hogy ja hát igen ahhoz még meg kell venni a jegyet, meg plusz 500 forint, meg a srác mit szól bele hogy mit csinálhatok a jeggyel amit vettem, mert ő nem is tudja stb-stb. Mondom akkor itt álljunk meg, nekem honnan kellett volna tudnom hogy a „kedves” fiatalember nem tudhatja hogy nekem hova szól a jegyem, ha meg nem tudja akkor miért mondja hogy tudja, miért nem mondta hogy menjünk vissza pulthoz és kérdezzük meg?

Mondom akkor lehet visszaadni a pénzt és mi távozunk a helységből. A válasz: üdülési csekket nem adhat vissza. Mondom akkor oldják meg nem érdekel hogyan, nem az én dolgom. Rendben akkor hívja a vezetőt.
Vezető megérkezik, se kézfogás, se bemutatkozás, a jónapot-ot is én kezdtem. Újra elmesélem a történetet, megjegyeztem neki, hogy egy labirintus az épület és ezért már egy komolyabb gyalogtúrán túl vagyunk, igaz mentségére legyen ez nem az ő hibája, hisz mi vagyunk itt először.

Jön is a válasz szintén valami hülye vigyorral, hogy igen vannak táblák amik lógnak a plafonról, 500 forint a szauna mivel itt ez egy külön élményfürdőnek hívják és működtetik, meg hát különben is én (mármint én) vagyok a hibás, mert miért nem olvastam el a táblát a bejáratnál (kb még mindig olvasnám, mert olyan rövid szövegecske). Arra hogy én vagyok a hibás még a talpam is ökölbe szorult! Mondtam neki hogy én úgy gondolom hogy ez olyan mint a kereskedelem, és én vettem valamit, jelen esetben egy szolgáltatást, de nem kaptam megfelelő tájékoztatást. A válasz továbbra is az volt hogy én vagyok a hibás, mert nem olvastam el a táblaerdőt. Itt rövidre fogtam a dolgot, mondom kérem a pénzt és távozunk. Nyugodtan távozhatunk abban nem akadályoz meg és különben is nemtetszésemet nyugodtan leírhatom a „könyvbe”! (természetesen semmilyen könyvbe nem írtam bele, mert ha ennyire ajánlotta valószínűleg értelme nem sok, annyi se lett volna), meg különben is már használtuk a fürdőt ezért nem adnak vissza semmit. Mondom ember nézzen rám, a homlokomon gyöngyöző izzadságon kívül egy csepp víz sincs rajtam, ezek után úgy nézek ki mint aki használt bármit is? A válasz nem az ő dolga ezt megítélni. Ahhoz képest már meg is ítélte. Na mindegy! Akkor jött a kibúvó hogy az öltözőt használtuk. Ekkor mondtam hogy ne játszunk tovább egymással, vonja le az öltöző árát és vissza pénz vagy valami. Röhögés, hogy ezt nem tudja levonni. Mondom akkor adjon utalványt, pénzt vagy valamit, engem nem érdekel oldja meg. Újabb kibúvó hogy csak tulaj adhat vissza. Mondom én meg úgy gondolom hogy ön is visszaadhat csak nem akar! Itt már nem vigyorgott! Mondom akkor hívjunk egy tulajt. Itt újabb nevetés hogy szombaton nem fogunk elérni egy tulajt se. Mondom akkor ezek után én meg úgy gondolom ön van megbízva hogy megoldja ezeket a dolgokat, de sajnos úgy látom nem tudja és nem is akarja megoldani, mert alkalmatlan a feladatra. Továbbra is csak azt hangsúlyozta hogy nem adhat vissza pénzt, meg különben is ha nem olvastam el a táblaerdőt miért nem kérdeztem. Mondom kérdeztem, ott az ember aki adja a karszalagot, megkérdeztem tudunk-e ezzel szaunázni ő azt mondta tudunk. Mondja menjünk oda. Odamentünk, szegény srácot kérdőre vonta, aki beismerte hogy igen mondta hogy tudunk szaunázni. Itt váltott hangsúlyt a „vezető” és bocsánatot kért, majd mondta hogy nyugodtan menjünk fel szaunázni, nem kell fizetni. Mondom még mindig nem értjük egymást, nem kívánok tovább itt maradni, ezek után meg főleg nem, arról nem is beszélve hogy kb 30-40 percet lesz már csak az élményfürdő rész nyitva, és nem ezért utaztam 50 km-ert és nem ezért fizettünk be 2700 Ft-ot! Jön a válasz hogy szívem joga távozni, de pénzt nem ad vissza! Itt már egy súlyos testi sértés elkövetésén gondolkoztam, úgy hogy újra rövidre zártam a dolgot! Mondtam a barátomnak öltözzön és távozzunk, ők meg ba****-ák meg a 2700 forintjukat!

Azért a Harkány Gyógy és Strandfürdő tulajainak üzenem: lehet valaki mást kéne beállítani probléma megoldónak, mert a jelenlegi ember alkalmatlan rá és remélem nem csak én érzem így!


Én: Krisztián
Barát: Tamás 
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:08:03

@Gumidomino:
en igen de a gyertya nem
valakinyugtasson meg hogy Tamas szaunazik mar vegre vagy nem

szemig jimmy 2009.02.25. 14:09:00

@hagyma: nemmegmondtam, most magyarázkodhatunk

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:09:52

@Veg_:
2-kor
ezert tart itt az orszag
meg az udulesi csekk miatt
szauna, meg fulgyertya
hihhetetlen

májgeriberi 2009.02.25. 14:09:53

@A mosóporos: vagy egymás aranyerét égettük gyertyával?

Tsabi 2009.02.25. 14:11:05

@Veg_: en se kotekedesbol irtam :) jopofa dolog lehet, es minden bizonnyal kellemesebb, mint a szuras..

elwood 2009.02.25. 14:11:06

A fülgyertya annyira lehet hasznos mint Draco a mágus nézése, vagy a homeopátia. Az utóbbiak kicsit veszélytelenebbek mert ha fülgyertyád leég akkor kigyullad párna.

Bár állítólag Vazulnál is fülgyertyát használtak és nem volt többet fülgyulladása.

szemig jimmy 2009.02.25. 14:11:10

tamás csöndben végighallgatta a kultúrált jegyellenőr mondanivalóját, fogott egy tekercs előreszínezett vécépapírt és félrevonult egy csendes helyre cigizni

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:11:29

mindenki udulesi csekekkel rohangal kulonbzo strandokra
dogozni ki fog?
Tamas?

elwood 2009.02.25. 14:12:13

Ha Tamás ledobja a türcsit akkor kiszaladok darált jégért és ráborítom.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.02.25. 14:12:27

Amúgy szaunában dugni nem valami jó, durva meleg van...

Pittykapitany 2009.02.25. 14:13:22

@hagyma: Szerintem meg mindig eroskodik mint egy rossz gyerek: szaunaszaunaszauna.

elwood 2009.02.25. 14:14:03

@szemtanú - alibit nem igazol!: "Van Balcsin egy kis apartmanunk és a házban van wellness-részleg"

Na akkor futja új fuxra is. Legalább műemléki környezetben van ?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:14:09

@elwood:
inditsuk el a
szaunat Tamasnak mozgalmat

májgeriberi 2009.02.25. 14:15:08

@A mosóporos: az nem én voltam :)

Tsabi 2009.02.25. 14:15:50

free szauna for tamas! Szaunaszaunaszauna!

szemig jimmy 2009.02.25. 14:16:14

tamás nem tud beszélni
egész végig énkrisztián beszélt

Impega 2009.02.25. 14:17:18

Nekem volt egy pasim akinek volt hamamja otthon a ffurdoszobaban. Tok jo volt. A pasit kirugott, adhatta volna a hamamjat vigasznak :). Eleg is lett volna :D

a paraszt a fatelepről (törölt) 2009.02.25. 14:17:50

@szemtanú - alibit nem igazol!: biztos úgyvan, ahogy mondod! mekkora baromság! tényleg!

IndaMuncher 2009.02.25. 14:18:11

@májgeriberi: Google képkereső esetleg??? Mezőbe beír: "Hug"

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:18:17

@Pittykapitany:
ez a resz engem is megfogott
Tamas meg sosem volt szaunaban
es csak azt tudja mondani szaunaszaunaszauna
de Krisztian kompleno
a finn no ledobja a torcsit
ettol Tamas eldurranna ha latna, de nem latja
nekem volt egy csajom vacn az elcalt szolariumba
aszonta tul feher vagyk
mondtam neki erre buszke is vagyok, de usse ko
barnabb nem lettem de megdugtam a szolariumos csajt

szemig jimmy 2009.02.25. 14:18:26

@Impega: most meg hamamja
az meg mi?

Tsabi 2009.02.25. 14:18:47

Kicikissszkinceccckem, gyönyörüszegesssz sssszaunacckam, Frodo urfi, tesssszekmar sssszolni a ssssszörnyüssszegesssz igassssszgatonak! Szaunaszaunaszauna!

Loree 2009.02.25. 14:19:15

Nyamvadt buzi Krisztián és Tamás, a két hűséges jó barát, és Tomika hisztis is, Kriszike meg egy álkeménykedő idióta.

Akik ilyen melegek, azoknak minek szauna???

májgeriberi 2009.02.25. 14:19:56

megint egy szó amit nem értek!
"hamamja" ez meg mit jelent?

Gumidomino 2009.02.25. 14:20:32

@Impega:
a nagyapámnak is a fürdőszobában volt a hamhamja. folyton vigyorgott rám a pohárból.

elwood 2009.02.25. 14:20:47

@hagyma: "inditsuk el a
szaunat Tamasnak mozgalmat "

jó, asszem van egy lávakövem a kertben, eddig tartogattam hátha jön egy finn csaj, de nem jön. Ezt elküldöm neki.

elwood 2009.02.25. 14:22:10

ez jó dumának is, vagy egy hamamom gyere fel nézd meg

staropramen 2009.02.25. 14:22:20

azt irja a gugli, hogy a hamam az török fürdő.

Impega 2009.02.25. 14:23:27

@A mosóporos: Ami forro gozt fuj, vagy meleg, izzadsz benne. Van Pesten a Gellertben is

májgeriberi 2009.02.25. 14:24:02

@F.house: ezen már rég túltettem magamat

elwood 2009.02.25. 14:24:13

a guglimail viszont biztos nem megy mert a posztok sem pörögnek nagyon

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:24:50

@staropramen:
Impeganak volt egy Jumurdzsakja?
hihhetetlen

staropramen 2009.02.25. 14:25:51

Sztrovacsekek
A hamamról ju eszembe :Mi az -nappal ugat éjjel fürdik?
válasz: az anyósom fogsora

májgeriberi 2009.02.25. 14:26:16

@A mosóporos: ahogy gondolod drága, de én ezt nem kívánom tőled!:)

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.02.25. 14:26:19

@elwood: Ott:)
És az udvaron tilos a bográcsozás, turnusváltás pontban 14.00.
Lebuktam volna?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:26:25

@hagyma:
remelem nem Gojko Mitic jatszotta

Impega 2009.02.25. 14:28:02

Nem jumurzsakom volt, hanem penzes pasim. Annyit is ert, de a hamamja jo volt :D Mindenkiben rejlik valami ertek.

Pittykapitany 2009.02.25. 14:28:02

Tamas Bharat for President!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:28:05

en akarok hamamba szaunazni
Maryveel

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 14:29:16

@Impega:
akkor megvolt mind a ket szeme + egy hamam
tudsz elni
nekem van egy kadam
ha erdekel

elwood 2009.02.25. 14:30:09

nálunk van melegvíz, ki jön föl megnézni ?

Impega 2009.02.25. 14:30:27

@hagyma: Neked Mary-d is van, ne izzejjj! Kádam nekem is van, meg tisztesseges ferjem. Majd maskor, jo? ;)

maincoon © 2009.02.25. 14:30:38

@Impega: és a pasi milyen nemzetiségű volt? török, mint a hamamja???

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.02.25. 14:31:19

az üdülési csekk egy fasza találmány, pont arra nem használom, amire kitalálták: üdülésre

de

járhatok vele spa-ba (ezt nem tudom, hogy kell mondani magyarul) infraszaunázni(egyedül, csak én büdösödöm a kabinban), vagy
a masszőz házhoz jön és jól megmassza a fáradt hátamat,vagy
fogfehérítés, fogorvos

hirtelen ennyi jutott eszembe

nem szeretem az össznépi fürdést, mert rettegek, hogy kapok valami izét (gombát, nem penészt, hanem hüvely vagy láb, meg ótvar meg ilyesmi)

elwood 2009.02.25. 14:31:40

nemzetiségi pasas volt ? ... igaz 200 fölött járunk

Impega 2009.02.25. 14:31:41

@elwood: Talan Tamas:) Es ha szimpi vagy viszi Kriszt is magaval :D Joooo buli lesz!

Impega 2009.02.25. 14:33:11

@maincoon ♀: Nem, de lehet a hamam is méd in csájná volt.

Gumidomino 2009.02.25. 14:34:32

@elwood:
nézni a hideg vizet is lehet. úgy nincs sok különbség.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.02.25. 14:38:05

Most lehet, hogy csak én gondolom rosszul, de a postoló pénzt akart visszakapni, mikor üdülési csekkel fizetett? A postoló nem írt a "könyvbe", mert ajánlották? A postoló nem hívott ki egy rendőrt, hogy őt megkárosították, és vele is vitatkozzon a főmufti? Remélem a postoló, még a Fogyasztóvédelmet is elfelejtette értesíteni, mert akkor teljes csőd.

Ettől függetlenül jár a 200 kilós sünleány a vezetőnek.

Impega 2009.02.25. 14:38:48

@EnZsolt: Ti vettetek a roncs autot a masik posztban?

elwood 2009.02.25. 14:42:42

Mándrusz Tamást azért nem engedték be a szaunába mert penászes volt a Dolce Gabbana papucsa.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.02.25. 14:44:31

@Impega: Dehogy is, szerinted vennék hitelre egy használt KIA-t 2,8 misiért?
Inkább kérek egy gyári Ceed kombit, oszt van rá 7 év gari.

Ha használt autó, akkor meg csakis németet. Mert az bírja.

Impega 2009.02.25. 14:48:51

@EnZsolt: hja, tudom Seat, na VW motor. Szar a turbo. Pedig en is nemet auto parti vagyok, de ez bosszant. Na de ez nem a tomtalcar ;)

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.02.25. 15:01:31

@Impega: turbo lehet, hogy bekormosodott, tisztíttasd ki, aztán meg kicsit pörgetni kell, hogy jó legyen. Kollégának Audival volt ez a baj, megcsináltatta, azóta megy.

Impega 2009.02.25. 15:18:11

@EnZsolt: En is hallottam ilyenrol, de lehet az hogy a turbo kormosodik? Es csak a TDI 110? Hmmm, de azert lehet az lesz. Olcsobb mint cserelni.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2009.02.25. 15:18:46

tavaly voltunk a dunakanyarnál egy kis háromcsillagos hotelban. volt úszómedencéjük, és szaunájuk is. esténként lementünk, 1-szer volt ott más vendég is, 3-ból 2-szer miénk volt az egész :) ja volt még jakuzzi is.

kurva jó volt. ja és mi nem ott döbbentünk rá hogy hű itt lehet utazási csekkel fizetni.

szerintem a cikkíró sem, de akkor nem értem mért úgy írja hogy igen. ha mégis akkor hülye. harkányban meg szarjanak harkályt.

bocs ez utóbbi nagyon szar volt

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.02.25. 15:23:18

@Impega: én sem tudom, hogy mitől kormosodhat, mindenesetre érdemes megnézni.

bAnál Amál 2009.02.25. 15:35:18

Ott is vannak parasztok?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 15:46:27

@Impega:
en nem mondtam hogy egyut
de ha erre jarsz letusolhatsz

Impega 2009.02.25. 16:34:48

@hagyma: Udulesi tschecc niss, tamas sem. Akkor most mar csak tusolni lehet?az elobb meg volt kad is? Vagy az csak a csabitasnak volt?

Dolce Vita 2009.02.25. 16:38:10

A szegeny posztolok mindig megkapjak. :) Pedig azert irnak egy hosszu posztot ide, amit aztan saccra 20000 ember elolvas (vmelyik mod pontosithatna). Szerintem ez forintositva nagyon sok, mert en pl. sose mennek "homaron jegyzett" wellness szalloba. A ceg bocsanatkerese az elso lepes, hogy elgondolkodjak. Szoval, bar nem a jog altal, de boven nevelve vannak ezek a szolgaltatok.
A terhes sun meg tenyleg jar a kedves ugyintezo urnak es a fonoksegnek mindaddig, amig itt meg nem jelenik a bocsanatkeres.

Alikam 2009.02.25. 16:44:11

Ez megint egy olyan se füle se farka sztori.

Lehet, hogy a pénztáros is hülye volt, de ha nekem két hülyegyerek mondaná azt, hogy mindent szeretnének, akkor eltanácsolnám őket a legközelebbi bordélyházba.

Baszki, hogy lehet így kommunikálni?
Tájékozódni kell, és tényleg el kell olvasni a táblákat, a kísérőszövegeket, mindent. Saját érdekedben.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 16:48:00

@Impega:
mi a kadban tusolunk
az az amerikai van ami kijon a falbol es csincsin csin
vagy hogy volt hicskokknl
@Alikam:
ez nekem is tetszett
mindent.........
elmegyek etterembe mingya a fiammal mert meghivott
Mary is jon
pincer megkerdezi mit akarok
megmondom
mindent
fog nagyot nezni

Impega 2009.02.25. 16:52:22

@hagyma: Mi is a kadban tusolunk.

Szűcslaci 2009.02.25. 16:59:09

"Azért a Harkány Gyógy és Strandfürdő tulajainak üzenem: lehet valaki mást kéne beállítani probléma megoldónak, mert a jelenlegi ember alkalmatlan rá és remélem nem csak én érzem így!"

A problémát megoldotta, méghozzá úgy, ahogy a tulajdonosnak a legjobb:
1. Az üdülési csekkeket otthagytad
2. A vizet nem testezted össze
3. A KÖNYVbe nem írtál be
4. Elmentél a toszba
5. Élményeidet még meg is írtad

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.25. 17:02:41

amugy lehet senki nem hiszi el de nekem eletemben nem volt udulesi csekkem
viszont Tamassal egyszer elmentunk csajozni az ejszakaba
jol bebasztunk
utana hanytunk
es pisilni is pisiltunk anepligetben
tudom ez nem volt erdekes de ez legalabb megtortent

Alikam 2009.02.25. 18:38:32

Meg amúgy is, mit akarsz visszakérni? Amint átadsz ilyen csekket, azt azonnal aláírják, hogy átvették, vagy nyomnak rá egy pecsétet...

mazsolina 2009.02.25. 19:24:34

és a barát mit csinált, míg Krisztián gutaütést kapott?:)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.02.25. 19:27:52

"Kedves fiatal hölgy ült az üvegfal mögött, kérdezte mit szeretnénk, mondjuk kánonba hogy mindent."

Lehet ez volt a baj. Pedig nem is volt kiírva, hogy szopok, nyalok, gombot varrok.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.02.25. 19:33:37

Én a helyetekben belehugyoztam volna a medencébe, rajtkőről!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.02.25. 20:07:17

Tomi és Krisz két lúzer meleg cicamica.
Megérdemlitek!

Megdobbent, most erEDEti izzel 2009.02.25. 20:30:41

Jozsibarattal kellett volna menni, o megerti a vezetot is. Amugymeg lofasz.

Totter 2009.02.26. 11:50:22

@hagyma: szerencse csomag az üdülésicsekket a munkáltató adja bruhaha te szar

scubadiver 2009.02.26. 11:57:44

Hagyma! Egyszer tudnál végre a poszthoz értelmesen, magyarul hozzászólni?!

Harkanyfurdo 2009.02.26. 15:23:28

Tisztelt Tamás és Krisztián!

Sajnálattal értesültünk arról, ami Önökkel történt fürdőnkben.
A táblák sokasága sajnos elkerülhetetlen, ugyanis sok mindent a szabályzások következtében is ki kell írni. A táblák és piktogramok értelmezhetőségét felül fogjuk vizsgálni.
Ami az alkalmazottak viselkedését illeti, keressük a felelősöket. Legközelebb ha, hasonló helyzetbe kerül, tanácsolom, hogy írjon a panaszkönyvbe, hivatalosan ugyanis akkor lehet eljárni, és egy ilyen esetnek biztosan lett volna következménye.
Tisztelettel:

Értékesítési Csoport
Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Mylady 2009.02.26. 15:43:30

@Totter: @scubadiver: nehogymár ennyire komolyan vegyétek hagymát

mer' akkor dolgozni ki fog???

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.26. 15:43:50

@Totter:

nem az enyem
es naes?
mi Tamassal itt Tomnak hivjak telleg bebasztunk
ez miert okoz neked frusztraciot
@scubadiver:

ha akarod irok angolul

de....../buuuuuuuuuuut/
abban meg tobb hiba lesz
problem?
@Harkanyfurdo : \


1 a lenyeg Tamasnak aggyatok 1 szaunajegyet
please

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.26. 15:50:58

@Mylady:

imadlak
es most megyek ebedeltetn
addig is veggye meg
please
thxi

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.02.26. 15:58:45

@Harkanyfurdo :

Köszönjük a választ - sajnos új dolgot nem tudtunk meg.

Azonban nyilvánvaló, hogy nem a jegykezelő biztonsági őr hibázott - ő nem tudhatta biztosan, hogy a kapott jegy pontosan hová jó
a pénztáros hölgy talán, ha az urak mindent kérnek a masszázs és kemoterápia belépőt is oda kellett volna adnia.

Én inkább áttekinthetőbb jegyeket javaslok:
Legyen ráírva 2cm betűvel (kisebbel angol, német, orosz, olasz nyelven)
-Szauna
-Gyógyfürdő
-Élménymedence
-Gőzfürdő
-Kardio centrum
-sportfoglalkozás
-patológia
stb.

Esetleg a hátoldalon a szezonális nyitvatartást, kicsi térképet rá lehet biggyeszteni.

Tipp:
- legyen színkód pl. sárga=szauna stb.
- ne jegy, hanem karperec (színes, a jegy mellé jön) legyen ami mágneskártyás.
Forgóajtó csak kártyára nyílik.
Úszómester ill. felügyelő személyzet kiszúrja, hogy kin nem a megfelelő karperec van így meg lehet spórolni pár ember unalmas munkáját.
- információs pult de jobb lenne 5 nyelvű tájékoztató kioszk

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.02.26. 16:01:08

Ha valami meg nem működik (vagy tudnak róla, hogy nem fog 1 órán belül) akkor szóljanak le telefonon / írják ki hirdetőn, vagy a számítógép jegyet se adjon ki.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.02.26. 17:15:27

Gyerekek most már senki ne írjon a panaszkönyvbe a gyógyfürdőben, mert már itt is ajánlják. EZ NAGYON GYANÚS!!!!

ÉS FONTOS!!!!!


!!!

Totter 2009.02.26. 17:27:39

@hagyma: Tuti hogy te nem basztál be Tommal barátom

Mr. O'Donaghue · http://watchdog.blog.hu 2009.02.26. 22:17:48

@Almatlan Jozsi: És ha Krisztina és Tamás lenne, akkor is felháborodnál, hogy Krisztina hangsúlyozza a Tamáshoz fűződő viszonyát (barát?). Gondolom nyilván nem. Ennyi erővel ezen meg én háboroghatnék, mert engem meg az nem érdekel. De nem háborgok, mert kulturált embernek születtem, és szüleim megtanítottak, hogy ha valami nem érdekel, akkor arra nem figyelek oda.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.02.26. 22:39:15

@Totter:
nem hiszem hogy baratk lennenk
valahol ugy erzem nem egyforma a neveltetesunk

Mylady 2009.02.26. 23:56:26

@hagyma: jaj, most olvaslak
nem tudtalak megvédeni, mert el voltam foglalva az agancsos posztban az ezredikezéssel

jelentem, sikerült! :)

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.02.27. 15:14:05

Üdv Mindenkinek
Beregeltem, mert régota olvasgatom a homart, de az ebben a témában szuletett posztok melyek a legjobban megröhögtettek.
Tán berakják az enyémet is egyszer

by horex

csillagszemu_juhasz 2009.03.01. 11:08:53

2700 forintert azt nem vartatok hogy felesegul is vegyenek-e? :D

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.03.02. 10:27:24

Még az jutott ezzel kapcsolatban eszembe, hogy 2 fő részére ez az egynapos sportolási létesítmény 2700Ft-ért nem valami drága. Annyira biztosan nem, hogy ezt a hisztit megérte volna.
süti beállítások módosítása