Tékozló Homár

Hálózat nélküli címre számláz a UPC

2009.03.27. 13:30 | ge | komment

Előfizetést máshova költöztetni mindig izgalmas kihívás és sosem tudhatjuk mi lesz a vége. DaveID új albérletbe költözött, ezért indult el ezen az úton és futott bele többször is a  saját magával ellentmondásba keveredett UPC hibás tájékoztatásaiba. Végül nem tudni, akkor most van szolgáltatás az új pecóba vagy nincs?

Párommal idén januárban döntöttünk úgy, hogy szeretnénk egy másik albérletbe költözni, a költözés pontos dátumának február 27-ét tűztük ki. Ez év elején már több, mint 2 éve hűséges előfizetői voltunk a UPC Magyarország Kft-nek, internetet és kábeltelevíziót szolgáltattak nekünk havi kb. 5 000 Ft díj ellenében. Tudtuk, hogy időben szólni kell, ha az előfizetést költöztetni szeretnénk, ezért már a költözés előtt kb. 3 héttel felvettük a kapcsolatot a UPC ügyfélszolgálatával. A gondok már itt elkezdődtek: amikor először telefonáltunk, akkor nem tudták biztosan, hogy az új címen elérhető-e a szolgáltatásuk, és tájékoztattak, hogy mivel ők nem ismerik a pontos helyszínt, ezért csak az adatbázisukra hagyatkozhatnak, ott pedig az adott cím úgy szerepel a nyilvántartásban, hogy nincs hozzá UPC hálózat, viszont érdekes módon a házszámhoz hozzátéve egy "A" vagy "B" betűt ("A" lépcsőház vagy "B" lépcsőház) máris elérhető a szolgáltatás.
A mi bérleti szerződésünkben nem szerepelt a lépcsőház konkrétan, viszont utánanézve kiderült, hogy az "A" lépcsőházban található a lakás, ezért újra felkerestük őket, ezúttal személyesen az Örs vezér téri irodájukban, és immáron az "A" betűvel is megtoldott házszámmal jelentkeztünk. Ekkor közölték, hogy az adott lakásban (X. emelet Y. ajtó) már van egy élő kábelTV előfizetés, amit jelenleg is rendszeresen fizetnek!, ezért sajnos a miénket nem tudják elköltöztetni! Kérdem én, ha a lakást kiadó cég hivatalosan is igazolja, hogy a lakásban december óta nem lakik senki, és a régi lakók is a T-kábelnél voltak előfizetők, hogy lehet ott élő UPC előfizetés?! Mivel a lakás száma pontosan X0Y (mivel X. emelet Y. ajtó), újra felhívtuk őket, ezúttal nem X. emelet Y-t mondtunk, hanem X. emelet X0Y-t. És láss csodát, az ügyintézőjüknek visszadobta a számítógép, hogy ott még nem rögzítettek előfizetőt, ezért ő arról tájékoztatott minket, hogy el tudják költöztetni a szolgáltatást, meg is beszéltük, hogy február 27-én kiküldenek egy kollégát, aki majd aktiválja előfizetésünket az új lakásban.

A költözés napján a megbeszélt időintervallumban végig ott tartózkodtunk az új címen és a ház bejáratát figyelve vártunk!, de a UPC-től egy lélek sem keresett meg minket azzal a céllal, hogy aktiválja előfizetésünket. Az intervallum lejárta után betelefonáltunk az ügyfélszolgálathoz, ott egy hölgy arról értesített minket, hogy egy kolléga már a házban központilag átállította a hálózatot, tehát már elvileg van internetünk és kábeltévénk is. Azonnal nem tudtuk kipróbálni, hogy minden működik-e, viszont pár nappal később levélben értesítettek minket arról, hogy sikeresen átköltöztették az előfizetésünket, gondoltuk nem lehet több probléma. Amikor sikerült beüzemelnünk a számítógépet, azt tapasztaltuk, hogy se internet se kábelTV nincs, emiatt megint hívtuk az ügyfélszolgálatot, ahol miután elmondtuk nekik, hogy senki nem jött be a lakásba a modemet aktiválni, újra egyeztettek velünk egy időpontot (ez kb. +3 napot jelentett), amikor kijönnek hozzánk és megnézik, hogy mi a probléma.

Eljött a várva várt nap, amikor úgy volt, hogy este jönnek a szakemberek, de aznap dél környékén felhívott egy hölgy a UPC-től, hogy - és most jön a lényeg - sajnos a műszaki osztályról neki azt az információt adták, hogy nincs hálózatuk az adott házban, ezért nem tudják elköltöztetni az előfizetésünket, hanem minden a régi címen fog tovább menni!!! Mindez történt azután, hogy már kiküldték a levelet az új címre a sikeres költöztetésről!

A hölgynek a telefonba megmondtam, hogy mindennemű kapcsolatom meg fogom szüntetni a UPC-vel, ezzel együtt szeretném lemondani az internet és kábeltévé előfizetésem is, hiszen mire fizessek, ha nincs szolgáltatás? Azt tudni kell, hogy kábeltévére még 2010-ig hűségnyilatkozatunk van, ezért ő arról tájékoztatott, hogy sajnos nem tudom lemondani, mert köt a szerződés, stb. és fizessek inkább elő a UPC Direct-re, mert azt legalább mindig magammal vihetem mindenhova. Igen ám, de azt meg nem lehet hűség nélkül igényelni, tehát ettől a megoldástól inkább elzárkóztam.

Kérdem én, ha egy előfizető foggal-körömmel ragaszkodik az előfizetéséhez, több, mint 2 000 Ft-ot! eltelefonál (ezt számlával is bizonyítani tudom) _csak_ a UPC ügyfélszolgálattal annak érdekében, hogy át tudja vinni egyik helyről a másikra az előfizetését, de a szolgáltató tehetetlensége és fejetlen, egyúttal hibás és ellentmondásos belső szervezeti működése ezt lehetetlenné teszi, akkor melyik félnek róható fel a hűségnyilatkozat megszegése?!?! Egyáltalán ilyenkor mi a teendő a hűségnyilatkozat szerint? Miért vállal ilyet a szolgáltató, ha aztán képtelen tartani a megállapodását??? Ja és miért nem kaptunk egyetlen választ sem az ügyfélszolgálatnak írt levelünkre???

A dolog legújabb csattanója pedig az, hogy nemrég levélben kiküldték az újabb számlát! a régi előfizetésünkről, mintha mi sem történt volna, az új címre, úgy, hogy NINCS IS OTT HÁLÓZATUK!!!

Véleményem szerint ma, egy európai jogállamban egyik szolgáltató sem teheti meg azt, amit velünk megtett a UPC következmények nélkül! Ezek után nem kérdés, hogy egyik levelükre és megkeresésükre sem fogunk reagálni, és örülhet a UPC Magyarország Kft. mint egy amerikai vállalat itthoni képviselete, ha nem pereljük be kártérítéssel azért, amit itt eljátszott egy hűséges előfizetőjével.
--

Üdv,

DaveID 

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.03.28. 10:54:50

@Tron65: Jó reggelt Mindenkinek

Megjegyezném, én nem kifogásolnám ha uj helyre költöznék, kicserélnék ujra a TV-t, ágyat , néhány butort stb.
Emilcseréért mé' kell morgolodni?

Impega 2009.03.28. 10:54:57

@Miron: Mondjuk Te is marha ertelmesn szoltal hozza. Se nem on se nem Off :)

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.03.28. 10:58:09

@Énbagoly: "a hét hatodik munkanapján"
HA Isten megpihent volna a 7 5. munkanapján a Homar nem jöhetett volna létre.
Te mé' tartod magad többre Istennél?

Énbagoly 2009.03.28. 11:07:19

@horex:
mert a saját képére alkotott. :-)
Ja és arról nem szólt, hogy fáradt volt-e a 6. napon...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 11:23:27

@Tron65:

na ezt most tenyleg qrwara nem ertem

ha en elkoltozok valahonnan valahova akkor a szolgaltato torli az emilemet es ad ujat?
vagy miva'?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 11:25:09

@Impega:

navegre visszajon a 6 ora kulonbseg
ez sokkal jobb nekem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 11:29:45

@mamapicilánya/mpl:

nna aze;

amugyis most jut eszembe
tyuklabda nem tyukutes
na mindegy
10 eve nem lattam roplabdat
meg tv-be sem
mert csak eloben szerettem

es csak a noit

médinhángöri 2009.03.28. 11:29:53

@hagyma: Miazhogy. Még a lakcímedet és a személyi számodat is képesek törölni. :-))) És nemcsak a UPC, hanem a Matáv meg az elmű is. Az elmű a frissen telepített társasházi fogyasztási helyről is törölni tudta a fogyasztói számot 2 hónapon belül :-)

Impega 2009.03.28. 11:32:12

@hagyma: hidd el nekunk is :).

Na jo megyek a nemet testverekhez penzt kolteni. Maaar megint :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 11:43:37

@médinhángöri:
ha azt mondod a nickem is torolheto elmegy az eletkedvem
@Impega:

bea\
halagnek Woodstock elment dolgozni es a hotelben nem tud csipsznel komolyabbat vasarolni

Tsabi 2009.03.28. 12:19:33

@hagyma: egy no mindenre kepes, szoval szerintem ne becsuld le Woodstockot. Ki tudja, haza mar csörös Mack-el jon, mert a hotel lecserelte az agyakat, es a regiek olyan jo aron voltak :)))

AlulírottFentemlített 2009.03.28. 12:41:40

Úgy tudom, hogy az exit által biztosított mnetősök, nem jöttek még haza franciábúl, mert megdöglött az SD kártyájuk ami a térképszoftvert tartalmazta.
Az utolsó 49 eurójukért pedig gagyi prada táskákat vettek, tehát nem tudják kifizetni az új kártyát és az ügyintézési díjat.
Telefonálni és netezni em tudnak, mert korlátlan mobilnetjüket korlátozták, hívásaikat egyirányúsították.
Már csak a júpiszíben bíznak.

staropramen 2009.03.28. 12:46:26

@alulírott
Sztrovacsek! Csak akkor bízhatnak, ha van nekik jupiszi asszisztansz kártyájuk.Azzal állítólag haza lehet jönni, csak előtte installálni kell.Azt hallottam, hogy nagyritkán arra vetődő magyar kamionosok adnak nekik néha kaját, azon élnek.Próbáltak svarcban mentőzni, de a helyi Apeh lebuktatta őket.

AlulírottFentemlített 2009.03.28. 12:52:55

@staropramen:

Úgy tudom nincs asszisztansz kártyájuk.

Akkor szerintem csak az lehet a megoldás, ha valaki egy békával hazahúzza Őket.

Bugreport 2009.03.28. 12:54:05

beszéljünk inkább a politikáról. Anélkül sosem kvaanyáznánk egymást :) ez meg amúgy is unalmas. Százszor szét kommentelt szar post...

staropramen 2009.03.28. 13:10:48

@Alulírott
vagy hazatolja?

staropramen 2009.03.28. 13:12:31

hagymacentrikusfoktonosdünter-mekonhondolációval 2009.03.28. 12:54:
ne beszéljünk a homáron a politikáról.Az árt a blog komolyságának.Vannak erre külön helyek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 13:37:19

@AlulírottFentemlített:

de nem tudjak eldonteni mert van aki gorgot akar

no politika pliz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 15:37:40

megyunk Woodstockal szaunazni
ha van ertekmegorzo
ha nincs akkor iszunk 1 sort a BBC-ben

b[ALien] (törölt) 2009.03.28. 16:27:54

@Tsabi: ha már megígértem:
Fiuk olebe a lanyok
Rock a nevem
Nem kell semmi
Mindig péntek
Ezen a foldon
Füst és lábdob
Gyurd ossze a lepedot
Fold es eg
Irgalom nélkül
Egyszeru dal
A R&R rugoja
Adjon az eg
Ma megpróbálok nem jönni este, vezeklésül
Úgy emlékszem tegnap szanaszéjjel offoltam a hülyeségemmel:)

Ofélia . 2009.03.28. 16:41:25

@b[ALien]: Sehol nem vagy.

A kiszlány a kiszfiu ölébe Tolat:))

A hetvenéves cserkészekre ez nem jellemző:)))"Ma megpróbálok nem jönni este, vezeklésül"

Miért?? tessék vezekelni:))))

Ofélia . 2009.03.28. 16:44:15

@hagymacentrikusfoktonosdünter-mekonhondolációval: Téged érdekel a politika???

Keress másik blogot!!!!!

A morcosság a homáron BŰNTETT mint a politizálás:DD

Ofélia . 2009.03.28. 16:46:31

@hagyma: Ha lehültél egy normális hőfokra légyszi kommentet küldeni a hospitálbol:DD

Ofélia . 2009.03.28. 16:47:09

@hagyma: Ha lehültél egy normális hőfokra légyszi kommentet küldeni a hospitálbol:DD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 16:58:13

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:

inkabb sorozni megyunk ugy dontottunk/tem/
Tamas nelkul nem megyunk
de meg melozik Woodstock
en politizalok is most mert helyzet van de totanal
nem itt

Tsabi 2009.03.28. 17:05:58

@b[ALien]: ezekbol a regebbi notakat ismerem es kedvelem is, alapozo edzeseken kb. ugyanezeket le is nyomtuk szepen sorban, a tobbiek gondolom hasonloan jok, csak hat regota nem hallgatok magyar zenet, de eskuszom a legkozelebbi turnen bepotolom a lemaradast :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 17:11:41

@Tsabi:
pedig az nem tul bonyolult az interneten
nalam most kispal megy
a tv ben a jo a rossz es a csuf
es elfogyott a sorom
ezert delutan Woodstockot felelosegre vonom

Ofélia . 2009.03.28. 17:38:33

@hagyma: teneked elfogyott a söröd???(baj)

Politizálsz??.(nagy baj mert bezárták a sárgaházat)

Nem akarsz miniszterelnök lenni????(ezek után semmi akadálya:))))

Mi a francért nevezted Woodstocknak hogy kicsessz velünk????:))

Mari az Mari marad és punktum!!!!:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 17:39:41

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
dobja mar egy linket vagy valaki ahol van eselyem megnezni az esti meccset
ennel jbban nem unatkozhatok azon se

Ofélia . 2009.03.28. 17:41:31

@hagyma: MINEEEEK???? mármint a meccs!.

Csörcsil nézetét vallom: csak semmi sport!!

Ofélia . 2009.03.28. 17:50:25

@hagyma: Amúgy te unatkozol????

Nézz utánna a neten a bolygók együttállával kapcsolatos pszihodelikus blogoknak:))

Kb olyan értelmes hozzászóllásokat fogsz látni mint a ráolvasással történő faroknövelés, prosztatád kitágítása varnyúhájjal, csalánleves az ufók ellen, teljes kiőrlésü gabonakörök,és lipidus effendi minden mennyiségben:))))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 17:52:32

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
majd lefotozom reggel
tiszta Woodstock
napkozben kacsanak hivom

este honey bunnyinak
meg meg sok neve van
amugyis sok neve van
Mary Teresa Maggy H. a hivatalos neve

sportolasrol szo sem lehet de nezni nem problema

10 eve talan ha 2 rendes eurpai focit ha lattam
es azt olvastam ma a albaniaban jatszunk
hat gondoltam, miert ne....

szemuveget kuldjem?

Ofélia . 2009.03.28. 18:01:13

@hagyma: "tiszta Woodstock"
Namármost mivel vizuális tipus vagyok:

Ti sátorban laktok egy mező közepén ahol 5 napja esett az eső.

Hozzád közeledik egy lány nyakig sárosan átlátszó indiai ruhában a kezében virágkoszorú és nagyon megtetszik neki a jointod ezért és a melletted lévő hordó sörért hozzádpártol.

A koszorút és a nőt megkapod de a badymérivel a mai napig van némi gondod:))))

Ofélia . 2009.03.28. 18:13:48

@AlulírottFentemlített: Rosszul tudod.

A mentősök jégbefagytak és az utókornak őrzik a náthabacillusaikat amik kiolvadás esetén(150 év múlva) elpusztítják az összes minimálbérre bejelentett nagyvállalkozót:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 18:13:54

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
woodstock az egy madar a csrali braunbol
snoopy legjobb baratja
ez mas woodstock
de azt a woodstockot is szeretem
mostanaban teaval issza a vodkat
meg is kerdezem mi tortent? ha hazajon
mindig hazajon mongyuk
amerikai velem 1 koru es velem szivott eloszor jointot
na erre varrja gombot

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 18:15:38

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:

Te tudod rosszul
a mentosok tovabbra is lelkesen dugnak egy siboxban a pireneusokban

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2009.03.28. 18:15:46

Nem tudom jól olvasom-e a történetet, de adott egy naív ügyfél: Tudja, hogy őt még köti a hűség, tudja, hogy ha költözik és nem lesz UPC akkor bizony ez kötbéres szerződésbontás esete...

Az új albi kiválasztásánál nem szempont az UPC. Majd elkezdi variálni a címet amikor kiderül, hogy nincs, hátha sikerül ezzel elérni, hogy legyen...

Ofélia . 2009.03.28. 18:18:02

@hagyma: A jointot értem.de mi a szar az a csarli braun.

Verner fon braun még az is tiszta, de a snoopy megint zavaros:)))

Ofélia . 2009.03.28. 18:24:40

@TheElf: Jól érted:))) amúgy is albérlő hogy a szarban szerződhet az albérletében bármire is???

Ha én kiadnám a lakásom és tudtomon kívűl az adott címre az albi bárkivel szerződne akkor a hirtelen felindulásbol elkövetett azonnali kiherélés(miskárolás) minősített esete forogna fent!!:))

Ofélia . 2009.03.28. 18:26:40

@hagyma: Nem dugnak fagynak a jégkockában!!

EZ FONTOCH!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 18:32:25

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:

elmondom ezredszer is
mia qrwa eletbe kell husegszerzodes 1 internethez?
a modem nem lesz a tied
a kabel bent van
stb


charlie brown, snoopy es woodstock az Marynek olyan mint nekunk a susu a lolka es bolka meg a mezgacsalad

es neha nezzuk is
hehe

Ofélia . 2009.03.28. 19:09:07

Na jóccakát mindenkinek.

Leszállt a darányi gólyapár és ez tényleg fontos

Ha holnapra minden politikus + rokonai, boldogőse, mancikája eltüntnek lessz nyilvánítva ez ÁLOM de nem FONTOS:))))

b[ALien] (törölt) 2009.03.28. 19:17:37

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: hát az a vezeklés, hogy ma nem offolok széjjel
De azért fél szemmel benéztem;)

b[ALien] (törölt) 2009.03.28. 19:21:18

@hagyma: elfogyott a sorom
ez benne van a 10 mondatban,amit a legkevésbé szeretek hallani
egy másik: most forduljon meg, hogy kivegyem a többi sörétet is

b[ALien] (törölt) 2009.03.28. 19:22:24

@Tsabi: ezek a tankos fiuk ott vannak nagyon
Pedig nem vagyok egy nagy rockzene hallgató

b[ALien] (törölt) 2009.03.28. 19:27:01

És hol vannak a csajok?
Soha többet nem mondom el, mi lett a mentősökkel

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 19:30:33

@b[ALien]:
foznek mosnak takaritanak gyereket nevelnek, de mingya jonnek mert kezdodika meccs

Ofélia . 2009.03.28. 19:31:25

@b[ALien]: A csajok a bányában dolgoznak!!

Az, hogy vágd le a körmöt a lábujjaidrol hányadik???

A minek iszol annyi sört után:))

Ofélia . 2009.03.28. 19:37:11

@hagyma: De csak a hüvelygomba reklám után:))

Tsabi 2009.03.28. 20:34:02

@b[ALien]: en meg inkabb rock/metal amit szivesen hallgatok, de becsulok mnden mast is, ami nem agytalan.

Hagyma, van egy rossz szokasom, meg szoktam enni a zeneket amit szeretek (meg mondjuk a filmeket is), oszt van amibe megevetel elott belehallgatok, de konkretan Tankcsapdat most nem talaltam. Amugy Kispalt birom en is :)

b[ALien] (törölt) 2009.03.28. 21:06:14

@Tsabi: és milyen íze van?
Bocs, de ez ziccer volt:)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.03.28. 21:10:24

@b[ALien]:

ahogy mondod
mosnakfőznektakarítanakvásárolnakteregetnekakertbenvasalnakgyereketnevelnek
stb

és most megyek aludni

lö pá

b[ALien] (törölt) 2009.03.28. 21:11:46

Amúgy példamutató a hozzáállásod
Én bevallom, mióta feltalálták az mp3-at egy darab cd-t nem vettem:)
Mondjuk én elég csóró vagyok

Ofélia . 2009.03.28. 21:24:59

@Tsabi: Fura egy gusztusod van:))

Van egy pár mmár nem lejátszható de még éppen ehető cd-m ha érdekel szivesen odaadom:D

Amúgy hagyma eldobható zenét használ a fétorony felének a tövében:))

@b[ALien]: Ne izgulj most éppen torrentezek:((

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.28. 22:25:15

en kizarolag eldobhato DVD-t eszek
Rackeven, rovidgatyaban szandalban a mercimben lehuzott ablaknal
lattam a magyar meccset
nyertunk

Tsabi 2009.03.28. 22:45:16

@b[ALien]: @ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: jovanna :) VVVVVVVennni :)

en ugy vagyok vele, hogy meghallgatom, aztan, ha tetszik, akkor meg is veszem cd-n, altalaban digipack vagy limited valtozatban, mert ugye a normal verziot mar ismerem :) Hogy ez peldaerteku-e, azt nem tudom, en egyszeruen szeretem a kezzelfoghato dolgokat, a bookleteket olvasgatni, meg ilyenek.. :)

Viszonte legge valogatos vagyok, zenei cd-m talan ugy 150-200db ha van, asszonyak tobb :) Filmbol meg ugy 6-700db van dvdn..es nem, mas hobbink nincs :)

staropramen 2009.03.29. 09:32:02

JÓÓÓÓreggelt homáros sztrovacsekek!!!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 10:56:42

Sünökben gazdag jó reggelt! Kilenckor keltem, oszt' már tíz óra volt.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 11:02:22

Egyszer volt egy anyuka,
úgy hívták, hogy Marika.
Bográtschozni akart,
De nem engedték neki.
Kis faszenes grillezővel
Kellett beérnie,
Ezért a platós ifával
Rátolatott a vendégházra.
Műemléki környezetben
Palkovicsné laptopjával
Lábán baccpapuccsal
Szart egy halom sünt.
Ez a vers nem rímel,
De van benne SÜN!

Impega 2009.03.29. 11:15:32

Mindenki atalitotta az orajat? Aki nem, annak szolok, oraatallitas volt, es ha 10.15-kor lett volna randid akkor azt most nagyon, de nagyon lekested.

aardwark 2009.03.29. 12:15:43

reggelt:)
aki vasárnap 10.15-kor randizik az ágyon kívül, az nem sikeres szerintem:)

aardwark 2009.03.29. 12:18:01

ja, és ede támogatásával első

asszem du grillezek a teraszon kisfaszenesen roppant húsokat (ez viszont nem vicc, ténleg)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.29. 12:21:31

@aardwark:
nalunk is steak lesz de elektromoson a konyhaban, telleg van egy klassz sutom hozza
woodstock elment dolgozni halistennek
en meg ma offos vagyok
airplan 77 megy
leaggyak a 7vegen az osszes reszt
en szerettem ezeket annak idejen
nosztalgia

Impega 2009.03.29. 12:22:54

@hagyma: a Dallast meg majd egy hosszu hetvegen adjak?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.29. 12:35:21

@Impega:
a dallast nem csipaztam
eszek 1 kis marhaporit rehhelire es ejtozok 1-et asszem
koltsetek fel ha lesz miniszterelnok
vagy ha a mentosok elokerulnek

b[ALien] (törölt) 2009.03.29. 13:48:06

El kell mondanom, hogy kurvára mennyire nincs kedvem takarítani
Pedig nemsoká az jön
Ez a macska meg hihetetlen
Leülök ebbe a fotelbe és rögtön körbenyávog
Tán zavarja a homározás
AHM
Anti Homár Macska

Ofélia . 2009.03.29. 16:37:33

@aardwark: A szomszédok mit szólnak hozzá?:))

@hagyma: Az előhúsvétot megtartottuk mivel a három szuper régimódian gyártott E-számnélküli kötözött sonka egyikétmegfőztük az obligát keménytojásokkal együttt:))

Hej lányok az ablakpucolás kész e van mááá??:))
A mienk regyog az idén óccó voltam 3 sör:))

@b[ALien]: A macsesz TISZTA ablakot szeretne látni:)))

b[ALien] (törölt) 2009.03.29. 17:22:31

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: ablakmosásról szó sem volt, az feláras extra:)
Portörlés-porszívózás-felmosás
Én zöld ablakot szeretnék látni
Olyat, hogy a sörösüvegen keresztül nézem:)
Nemsoká le is megyek értük

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 17:24:11

@hagyma: hánszor megmondtuk már hogy EDE FOR PRESIDENT!!!!!!!!!
Mindjárt rend lenne, nem itt tartana ez az ország.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 17:43:09

Miért lenne EDE jó miniszterelnök?

- Azonnal bevezetné az eurót.
- Poroszos rendet tartana.
- A tűzoltóknak kevesebb munkájuk lenne.
- Mindenhol bevezetnék a műemléki környezetet.
- Fellendítené a Balaton idegenforgalmát.
- Hazánk lenne a katasztrófa-turizmus fő célpontja.
- Mi lennénk a világ legnagyobb faszenes grillező-exportőrei.
- Betiltanák az energiák felesleges pocsékolását.
- Minimálisra csökkentenék a bürokráciát, az írásbeliséget.
- A BKV-nál bevezetné a pontosságot: minden jármű pontban 14:00 órakor indulna.
- Magyarország nagyobb hangsúlyt fektetne a vitorlázók olimpiára való felkészítésére.
- EDE neve könnyen kimondható.
- Alanyi jogon eltörölné az IFA-t.
- Új színt vinne az irodalom- és nyelvtanoktatásba a halmozott felkiáltójelhasználat bevezetésével.
- Stabilizálná a banki középárfolyamot.
- Szabályoznák a hűtők fagyasztórészének méretét.
- Komoly rajongótábora van.
- Senki nem mer ellentmondani neki.

EDE FOR PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.29. 18:11:40

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:

hat mi reluxat hasznalunk ablakmosashoz...
@megélhetési sünöző - Egy sün tud sünt szarni???:

most nem mondod, hogy pont Ot meg nem kertek fel
meg kell tenni meg a kekszalag elott, mert utana nem er ra

Ofélia . 2009.03.29. 18:12:55

@hagyma: Hát jobb mint a nyagybalta:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.29. 18:29:46

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
jelentosen, foleg hogy kozel 0 fog van odakint
amugy a haloban 4 nagy ablakvan es Wody ha megszakad se tudna lemosni kivulrol
az erkelyajtpot a nappaliban le szokta, de amugy majdnem olyam lusta mint en
lehet megse steaket csinalok hanem sult csireket

hol lehet jelentkezni elnoknek?
dobjon valaki linket

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.29. 18:32:07

de lehet eszunk par CD-t
kicsit megfuttatom olajban
tort dvd-vel talalom

b[ALien] (törölt) 2009.03.29. 18:39:39

@hagyma: bakelitet birod?
Ha EDE lenne az elnök, minden üvegasztalt el kéne törni?
És az egész országban betiltaná a bográcsolást?
Ezek FONTOS!!!!! kérdések

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 18:49:17

@b[ALien]: sajnos igen. de hát ő sem lehet tökéletes! bizonyos dolgok megviselik őt lelkileg!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.29. 18:50:23

@b[ALien]:
gyerekkoromban gyakran volt vasarnap reggelire
citromos teaval

a bogracsolasok szama regionkent lesz meghatarozva
kis faszenes korlatlan

nincs tobb uvegasztal
csak tolgy!!!!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 19:22:55

Láttam ma egy üvegasztalt. Majdnem elkezdtem röhögni.

aardwark 2009.03.29. 19:37:17

@megélhetési sünöző - Ede for president! ------->: nekem az van, és minden este somolygok 1 jót amikor ráteszem a söröm vagy a borom (mikor mit)
jelentem a grillezés jól sikerült
a szomszédok meg bekaphatják, bár senki nem szólt...
különben is ede megvédene:)
de nem pont 14.00-kor kezdtem, remélem ez nem baj...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.03.29. 19:56:37

az elso lakasom elso "dohanyzoasztala" femkeretes fustuveg volt
ma mar a sorom is dobozos
es eldobhato

a butor meg fa
az a keves ami van

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 21:30:38

@aardwark: FONTOSCH lett volna, hogy pontban 14:00-kor kezdd. Vagy talán elkavartál valahova? Ha műemléki környezetben csináltad, akkor I. Rettegett Ede megbocsát neked.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.29. 22:19:44

"nincs hálózatuk az adott házban, ezért nem tudják elköltöztetni az előfizetésünket, hanem minden a régi címen fog tovább menni!!! Mindez történt azután, hogy már kiküldték a levelet az új címre a sikeres költöztetésről!"

Hát ehhez gratulálok nekik, gondolom a fogyvédnek is tetszene a dolog. Azért ez már a lámaság (vagy tudatos lehúzás de sztem csak hülyék) csúcsa...


OFF

Jajj, gyerekek, végre újra itt :)

Múlt hetet végigrakodtam (munkahelyen megszűnt 1-2 dolog, azt kellett elraktározni, újrahasznosítani, selejtezni, minden, idő ne volt netezni :( ) aztán otthon voltam (modemes net, nem jó róla kommentelni).

Viszont keddtől másik helyen vagyok a melóhelyemen belül, onnan sem lehet netezni :(
Picsába.

Miről maradtam le amúgy az 1 hét alatt? :)


@megélhetési sünöző - Ede for president! ------->: Hétvégén anyám kitalálta hogy be akar mászni egy bútorboltba nézelődni (éppen vásárlási lázban volt), hát én is amikor megláttam az üvegasztalt, csengben elbújtam pár szekrény mögé :D

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 23:29:47

@ColT: valamelyik posztban valaki röviden és frappánsan összefoglalta a hetet.
na ezt jól megaszontam. de nem maradtál le semmi különösről. főleg trés meg júpíszís posztok voltak...
Én már többször kaptam röhögőgörcsöt, pl. amikor megláttam a centrált (emlékeztek a minidesszertre) vagy az arénában a cserépvárost...
sőt!!!, ma láttam egy boltot, az volt a neve, hogy
FONTOS! bolt
komolyan
buszon ültem, így nem tudtam lefotózni.
de le fogom.
pusztultam a röhögéstől...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.29. 23:31:09

halálkomoly, a FONTOS! így volt leírva-nagybetűkkel és felkiáltójellel a végén.

Biztos EDE boltja.
bár ez pesten van...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.29. 23:34:54

@megélhetési sünöző - Ede for president! ------->: Jajj, jó dolgok ezek :D
Persze aki nem olvas Homárt az úgysem érti :D

Bár barátnőm már szokja a hülyeségeket, és a sünszarást is erősen emlegeti különböző dolgokkal és emberekkel kapcsolatban...


A hétvégén nem hittem el hogy nagyanyám kínai rádiója kigyulladt.
Hazavittem, szétszedtem.
Nem az volt a meglapő hogy elektronika volt benne!!!!!!
Hanem hogy a trafó felett ott lengedezett a letört antenna egy darabja, ami oly'szép rövidzárat csinált hogy máris tudtam az okát a szénné égett trafónak + a burkolaton látható égésnyomoknak :D :D :D


Szóval tényleg óvakodjatok a kínai elektronyos termékektől...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.03.29. 23:36:06

@megélhetési sünöző - Ede for president! ------->: A pesti fiók. Van ilyen terjeszkEDni kEll. Ez tényleg FONTOS! Pár év és az egész világ tele lesz velük!!!!

Jájj na jó éjt :)

aardwark 2009.03.29. 23:40:53

@megélhetési sünöző - Ede for president! ------->: merre van az a bót?:)
akartam nyitni egy ilyet (árukészlet: kisfaszenes sok féle méretben, üvegasztal minden méretben, kékszalag a kék minden árnyalatában és hitelesített müemléki környezet tábla (amit ha kiakasztasz bárhova akkor az már műemléki környezetnek számít) ja és üvegasztal egy méretben de összetörve)
és nem is tudom a teraszom nem műemléki de rá látok a citadellára, ez mentesít vajh-e, sünöző?:)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.03.30. 00:09:29

@aardwark: a kerepesi úton van, de már az árkádtól kifelé! (ahol tegnap ingyen wcztem, és nem törődtem a néni szúrós pillantásaival)

facsipesz 2009.03.30. 01:57:42

Bakker, hát én ezt nem olvasom el, valaki összefoglalná 3 mondatban? Humor is legyen benne.

Magam_a_Mondomét! 2009.03.30. 14:37:45

@ColT: "A hétvégén nem hittem el hogy nagyanyám kínai rádiója kigyulladt.
Hazavittem, szétszedtem.
Nem az volt a meglapő hogy elektronika volt benne!!!!!!
"

Mit vittél haza, szedtél szét, miben volt elektronika? Nagyanyádban? Nem értem!!!! Ez FONTOS!!!!

Breki77 (törölt) 2009.03.31. 09:54:34

Aki albérletben lakik, sikeres ember nem lehet.
süti beállítások módosítása