Tékozló Homár

'Te csak rabszolga lehetsz' - The Very Best of Capital Partners

2009.04.15. 10:03 | szily | 115 komment

Egyik kedvenc telefonos zaklatócégünk, a Capital Partners ismét meg tudta váltani a paradigmát. Korábban az ő üzletkötőjük nevezte először "szar alaknak" a saját ügyfelét telefonon, most pedig a tréfásan fenyegető-gyalázkodó SMS-ek kultúráját probálják meghonosítani a magyar pénzügyi szektorban. Szerda délelőtti borzongásnak íme "keresztnévke" akció- és idézetdús levele arról a napról, amikor a Capital Partners ügynökei megkapták a veszettséget, és hordákban támadva, habzó szájjal nyomkodták a gombot. Igen mulatságos!

Ismét Capital Partners, de a sztori eltér az eddigiektől, remélem érdemes lesz átböngészni :-)

10:43-kor felhív a 30 699 2751  (titkos szám). Amin hívott, az is titkos amúgy, a cégemé. Legális adatbázisban aligha lehet benne, a gugli nem ismeri. Vállalkozó vagyok, könyvelőnél ültem, beugrott a sokszoros zaklatásuk, az utolsó háborgató kollégájuk anno megigérte(!), hogy elintézi, nem hívnak többet. Szóval nem örültem, meghallgattam a szokásos (üzletkötésre eleve alkalmatlan háttérzajból alig kivehető) bemutatkozást, és visszakapcsoltam oda, ahol a legutóbbival abbahagytam:
Kösz, ne hívjanak többet, mert beperlem a céget! - és letettem. Na, könyveljünk, első negyedéves zárás, gazdasági válság és miegymás, azt hittem, vége a dalnak. De nem, és innen lesz érdekes a dolog! :-)) Érkezik egy SMS (!!!) (10:46-kor) a 30 699 2751-ről, igyekszem szó- és írásjelhűen bemásolni: "Mi jogon akarod te beperelni a céget keresztnévkém!??!,legalább hülyeségeket ne mondjál,ha már okosat nem tudsz!"  A keresztnevemet kisbetűvel írta, és sms-ben persze elcsúszik pár helyesírási hiba és elrontott szóköz is, de a "!??!," jelkombináció, és a kisbetűvel kezdett új mondat igen-igen tetszetős :-)

(OFF, ez a jó rész: 10:47-kor felhív a 06 30 536 2319  - WTF, mi a cöcért hívogatnak ketten egyszerre?? Persze tikos ez is.  Én: "Már beszéltem a "kollégával" stbstb!! " A muki egész normális volt, megadott egy számot, ahol én tilthatom le a számomat: 06 30 528 7979 Titkos persze ez is. A számon Elvirát kellett volna keresnem, de rögzítő volt, korrekten elmondva, hogy be kell diktálni a lemondandó számot. Rámondtam - OFF vége) Hökk, de inkább dolgoznék, azért felbosszantott a kis nyikhaj, 11:13-kor ezt válaszoltam: "Peched lesz..". 11:58, jön a furfangos visszavágás (megvan a vicc Nyikolaj Nyikolajevicsről, a Furfangos Visszavágások Mesteréről? :-) ) Itt azért már a személyes névmások szelektív nagybetűvel írása freudi mélységeket tár az arra fogékony olvasó elé, és külön élvezet a társadalmi piramisban történő elhelyzkedési különbségünkre való direkt utalás (a vessző után nem tesz szóközt, de ez ebben a kontextusban apróság persze):
"Zárjuk rövidre a témát,nem fogok vitatkozni,kicsit többre tartom Magam,tőled!,egyszóval nem vagyunk 1 szinten,ca. te csak rabszolga lehetsz!" Sajnos a "ca" nem tudom, mi lehet, fejtse meg valaki :-) ! Mondjuk, ezek szerint a rabszolga pénzét azért nem vetnék meg, majd jól előkeresek egy taoista mesét a királyról, aki a rabszolga pénzét akarja :-)))
A "nálad" helytt "tőled"-et ír, de ez elmegy népnyelvi változatnak, sátoraljaújhelyi haverina is így mondja. Ja, az anyósom is :-)

Szünet, szussz, válaszom 12:08: "Peched lesz, mondom"

12:39, gondolom addig a Capital Partners megkötött néhány zsíros üzletet, és emberünk ismét elővett. "Látom nem értettél meg, talán a szüleid nem tanítottak meg "peches" szón kívül semmi mást!?,  annyira tanultak, mint te, felakadt a lemez!, és remélem most már megértettél peches,írj a szüleidnek!,átirányítottalak" Hiányzó névelő, "!?," ismételt kisbetűvel kezdett mondat, stb. És jól befenyített, "átirányította" az SMSt, cöcö. Az alanyok is keverednek, debaj.

Nem válaszoltam, de közhírré tenném. A leiratkozó számuk nyilván hasznos infó... Nem egy nagy sztori, adalék a többi taplóságukhoz. Azért, ha rossz napom lesz, rákérdezek az ügyvédemnél, mennyi személyeskedést engedélyez a törvény SMS-ben. Bár, ha ezt már így összeszedtem, nem nagy mesterség elküldeni a fogyasztóvédelemnek... PSZÁF vajon játszik? Remélem ők azért komolyabb dolgokkal foglalkoznak.

Apropó, ha valaki bekommentelne egy kapitálispartneres locsolóverset, az széép lenne :-)))

Ja, önvédelem. Nyitni kék egy fórumot, ahol összeírhatnánk az összes számukat...

Sok szép nyulat-sonkát és locsolót és hasonlót!

"keresztnévke"

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judithboszi 2009.04.15. 10:49:38

Sokat gondolkodtam már azon, hogy a kisvállalkozások miért nem alkalmaznak marketinges, ugy ahogy van könyvelőjük, lenne reklámhoz értő emberük is. Még mindig kevesebbe kerülne, mint a sok időpocsékolás, bosszankodás, nem a megfelelő helyen történő reklámozás, stb

punpa 2009.04.15. 10:50:04

Zöld erdőben durva a nád
Kapi partni, a ***** *****.

Locsolhatok?

a rekettyés 2009.04.15. 10:50:07

Nem is értem mit foglalkozol velük én az elsö hivásnál mikor az agytekervényeim felfogják hogy minden hülyeséget akarnak rámtumálni egyszerüen csak lerakom. Bunko modon beszéd közben ha ujrahiv kinyomom. Idáig mind felfogta...
Biztos nem elemezgetném a helyesirását meg nem sms-eznék vele. Talán akkor ha nagy mellei vannak... na mindegy...

Kaliff (törölt) 2009.04.15. 10:53:14

Minek az ilyennek válaszolni?
Olvasás nélkül törlés. Az újabb típusú mobilokon már van erre lehetőség.

Nem tudom ki hogy van vele, de ha ismeretlen számról jön nekem sms, gyakran el sem olvason. Delete oszt rendben van.
2 percre már nem is emlékszem, hogy mi volt az sms-ben.

pizsama 2009.04.15. 10:56:19

Rabszolga? LOL! Mert egy kapitálisan barom cég nevében embereket zaklatni telefonon, az mi?

papamaci1 2009.04.15. 10:56:58

Van egy biztos módszer: ne használj mobilt..... :-)

papamaci1 2009.04.15. 10:57:03

Van egy biztos módszer: ne használj mobilt..... :-)

sprenczl 2009.04.15. 10:57:19

Szutyok cég. Egyszer behívtak állásintejúra. A kollegina azt hazudta, hogy kapcsolattartó kell nekik, fix partnerekhez, bejelentett állás,bla-bla.
Aztán kiderült ott, egy csomó várakozás után, hogy brókert keresnek, 30 milla fölötti ügyfelek befogására, nincs fix, csak prémium, meg hasonlók. Úgyhogy köszöntem, és el.
Ja a legszebb, a várakozás közben fültanúja voltam annak, amint egy főnökszerű agymosott ott osztotta a kb 40 droidot: "nyílj meg!" "tisztítsd ki az agyad!", meg hasonló baromságokat üvöltözött nekik telefonálási szünetként. Minimum 1 (!) kötést vár el mindenkitől (mekkora fizu lehet, mi?) az évzárásig.... Azóta is ezen röhögök, és mindenhol el is mesélem. Ennyit arról, kik a vesztesek.

aGerald 2009.04.15. 11:02:30

Hagy/hadd/faszom... álljon itt néhány emailjük is nekik, nagyonnagy spílereknek, szerintem egy word randomgenerátorral írva. Esetleg Google transzlátorral:

1.
Tehát az igért adatok:

philip morris a.s.
A világ legnagyobb dohánytermékgyártó és forgalmazó vállalata.
Minden évben fizet osztalékot. Következő várható osztalék
minimum 9%-os osztalékhozamot jelent.
Várható ideje hamarosan, a köz gyűlés időpontja.
Jelenlegi árfolyam: 5869 czk/ 1 db részvény
cél ár: 7300czk (24%) nyerség rövid idő alatt
1czk= 10 Ft k.b.
Most vásárolhatók meg a részvények.
De természetesen, van más lehetőség is.
Személyes találkozót javaslok, mert sok lehetőség közül lehet választani és a személyes kapcsolat fontos a számomra.
Irodám Debrecen Piac utca 42-48. De előtte időpont egyeztetés szükséges.

Tisztelettel és üdvözlettel:


A legnagyobb dohány cég a földön.

160 országban forgalmazzák termékeit, mint pl: marlboro, stb…

2007 01.27. a részvény ára ekkor volt jegyezhető: 5869czk
Tehát 1db részvény ennyi.

2009 01.31. a részvény ára most jegyezhető: 6335 czk

3 nap alatt emelkedett ennyit. És mivel osztalék kifizetés lesz nem csökken, mert mindenki benne tartja a pénzét a fix 9%-tól nyereség miatt. Mivel a bankok egy év alatt tudnak ennyi kamatot produkálni.

FEBRUÁR 3-IG JEGYEZHETŐK:


2.

Végül is említettem tavaly karácsony körül, hogy Keresztapám kint él Németországban és ő is elemzőm.

Ami fontos az, hogy délután hívom telefonon szokott időben 17 óra után és akkorra az itteni elemzőimmel egyeztetek egy fontos információt, aminek birtokában vagyok Keresztapámnak köszönhetően. De ezt csak személyesen telefonban.
Addig is egy pár adat:


A Daimler vagyis a Mercedes vásárolja fel a részvényeit egy kitűzött... emelkedés miatt.
Eisenacht-i Opel üzemet megveszi (1700 dolgozó) és hozzá tőkeinjekciót kér a kormánytól.
Megvette az orosz MAN vagy Kamaz(?) egy részét is .

A Daimler 2008 évi bevétele 95,9 milliárd euró

betépett felhasználó 2009.04.15. 11:02:34

nyilj meg - szolt a fonok Anuskahoz
elobb tisztitsd ki az ágyad - felelte Anosuka.

aztan ebben meg1eztek
ma is elnek, ha meg nem haltak

betépett felhasználó 2009.04.15. 11:04:26

homar!!! me nem instaltolodnak potyormenyeim???
ejsze oreg mar cenzné?

Mária 2009.04.15. 11:12:26

@Judithboszi:

"Sokat gondolkodtam már azon, hogy a kisvállalkozások miért nem alkalmaznak marketingest, úgy, ahogy van könyvelőjük, lenne reklámhoz értő emberük is."

Azért, mert a kisvállalkozók többnyire mindehhez maguk is értenek.

Itt tanítják őket:

www.marketingcommando.hu/konferencia/bq1.php

A Capital Partners Droidok is nyilván itt tanultak.

:)))

Szippantós 2009.04.15. 11:13:05

A múltkor egymás után min. 4-szer hívott egyazon üzletkötő, természetesen jeleztem hogy nem kérek belőle.

Most már rögzítek a telefonomom minden beszélgetést ezekkel a tórgerekkel, majd ha összegyűlik a kis húsvéti csomag, betipegek az ügyvédhez, ő majd rendez mindent.

Ezek után majd talán rájön a CP, hogy ki lehet a rabszolga...

YZ 2009.04.15. 11:14:17

@aGerald: "2007 01.27. a részvény ára ekkor volt jegyezhető: 5869czk
Tehát 1db részvény ennyi.

2009 01.31. a részvény ára most jegyezhető: 6335 czk

3 nap alatt emelkedett ennyit. "

Jó hosszú három nap lehetett...

greggrant 2009.04.15. 11:15:52

@sprenczl: Én is voltam, mert nem igazán tudtam még akkor róluk, és nekem is hasonló tapasztalatom volt, nem kértem belőlük. Erre egy hónapra rá felhívnak, hogy fel vagyok véve! Krédezem, hogy mennyit kapok akkor, azt mondja, az majd a szerződés aláírása után lesz fixálva. Mondom, ez így nem jó, mondja meg most, erre aggresszíven azt mondja, ez nem úgy megy, döntsem el, kell a munka vagy sem.
Hát nem mentem hozzájuk dolgozni :)

ivanolsen 2009.04.15. 11:18:08

"Zöld erdőben hó van, szopjál le azt jól van!"

Judithboszi 2009.04.15. 11:23:21

@Mária: Ha értenének hozzá akkor 1 db mini hirdetéstől nem várbák a csodát ölbe tett kézzel, és egy középszerü saját honlapjukról nem hinnék, hogy majd magától hozza az ügyfeleket.

É2I 2009.04.15. 11:24:35

@ivanolsen:
Na mondjuk ezt az üzenetet kellett volna ELSŐre elküldeni.
Ha már annyira válaszolni volt kedve a posztolónak.

Bár erre is kapott volna egy kioktató üzenetet, hogy:
"zöld erdőben nem is lehet hó, ezt benézted, keresztnévke rabszolga".

Tightend 2009.04.15. 11:26:47

Egy időben engem is hívogattak a cégnél vezetékesen. Heti 2-szer, mindig más. Addig míg az egyiket el nem küldtem a büdös qva anyjába. Azóta ritkábban hívnak.

Aki látta a Brókerarcokat tudja mi folyik ezeknél, a háttérzaj is stimmel. Egyszer kérdeztem az egyiket látta-e a filmet, erre megörült és azt mondta igen, alapfilm. No comment.

Némi napalm megoldaná ezt a problémát.

É2I 2009.04.15. 11:29:23

@Tightend:
Erre beszoltam volna, hogy nekem meg az Összeomlás.
Bár nem vette volna a lapot, mert azt nem mutogatják nekik alapműként ;)

movhu 2009.04.15. 11:39:03

Azt nem tudom, hogy miért nincs mobilszolgáltatóknál olyan opció, hogy én egy weboldalon beírhatom, hogy melyik számról nem akarok sem sms-t, sem hívást kapni??? És legyen olyan opció is, hogy akkor is működjön, ha nem jött hívószám, mert és be lehessen klikkelni, hogy aki utoljára hívott, attól, sőt az ahhoz az előfizetőhöz tartozó összes számról nem akarok hívást kapni?
Hasznos volna, és e szolgáltatás végre egy értelmes újdonság volna.

nadivereb 2009.04.15. 11:39:20

@papamaci1: Nem jó, mert még a végén jön egy platósifa és ellopja a telefonfülkéjét.

Csore60 2009.04.15. 11:47:51

Csodás történetke... Mostantól kezdve még magamban sem fogok azért pörcögni, mert a szolgáltatóm a nekem kéretlenül küldözgetett sms-ekben simán letegez. Pedig megérne az is egy misét....
Sajna az össznépi bunkóság korát éljük. Az már a vég kezdete, ha azok sem tudnak udvariasak lenni, akik a pénzünkre hajtanak. :) Ide a lóvéd vazze!!!!

Énbagoly 2009.04.15. 11:49:32

Nekem a sárga kijelölés tetszett. Olyan derűs a színe.
FONTOSCH információ! Hülyékre egy fillért sem dobunk ki az ablakon! Még 1-2 sms árát sem.

Leadfoot 2009.04.15. 11:49:54

Annyira úúúútálom, mikor valaki azt írja mondja, hogy pl. "XY nagyobb Z-től".

Esetünkben "tőled többre tartom magam". Tőlem...

Robzon 2009.04.15. 11:52:59

@movhu: es ez miert lenne jo a mobilszolgältatonak? Hät ezert nincsen.

mojszika 2009.04.15. 12:05:01

Ez durva....egyik barátom ott dolgozik, tudtam h telefonálgatniuk kell megadott számokat, de h ekkora parszt köcsögök legyenek! Itt szeretném azonban megvédeni a barátomhoz hasonlókat akik tisztelettudóan és nem ilyen alpári módon kommunikálnak az ügyfelekkel!

Sickret Service (törölt) 2009.04.15. 12:05:19

@Mária:

Megnéztem a nagyívű honlapot.
Azért azzal a Ritával elmarketingelnék pár órát... :)

Balance Of Power 2009.04.15. 12:05:56

Ez az sms-valtas legalabb olyan jo, mint a Hanyas vagy ;))))

"Te csak rabszolga lehetsz", vesd ossze "Te ilyen buzi lehetsz". Kerni kellett volna a csoportvezetot, hatha nem aluszik.

nervus 2009.04.15. 12:08:03

Húsvét napját sosem felEd-e,
mikor a nyulad sünt tol fel Neked.
Mondom nyulamnak, Magam, tőled caca,
ha Capital Partners mobilomra akad.
Hiába minden, nyulam tolja sünt,
Peched lesz, mondom s BOGRATSCH-ban
a sün. Izzadság szagú lett eme versike, de FONTOSCH, hogy Húsvétkor csak rabszolga lehetsz. :-))))))))

titan 2009.04.15. 12:09:44

Legalább már tudom, honnan ered a "Kapitális baromság" kifejezés :)

szmoker (Homo Trollicus) 2009.04.15. 12:21:43

@Judithboszi: "Sokat gondolkodtam már azon, hogy a kisvállalkozások miért nem alkalmaznak marketinges"

Mert a kisvállalkozásoknak nincs költségvetésük egy teljesen értelmetlen pozícióra egy semmihez sem értő, de igen önérzetes és nagyarcú hülyét feleslegesen fizetni.

pantomimes · http://ennyirefutja.blog.hu/ 2009.04.15. 12:25:31

én is voltam náluk állásinterjun, kis köcsög fogadott előre jelezte h nincs tegeződés, mondom okés. Megkérdezte, hogy ki a pénzügyminiszter, mi a dow jones, mennyi az euro és a dollár jelenlegi árfolyama, válaszoltam rájuk majd mondta h akkor fel vagyok véve. Hazamentem aztán felhívtam, hogy bocsi mégsem érdekel a dolog, rábeszélt, hogy a 2 napos (!!!) oktatásra menjek már el, hátha mégis megtetszik, egy napot bírtam, szétröhögtem az agyam. Egyrészt a többi majmon aki beszopta amit ott mondtak, másrészt az előadón, aki alig tudott magyarul és ráadásul látszott, hogy ő a főparaszt. 100e dolláros portfóliókat kellene értékesíteni mondja, telefonon, kérdeztem, hogy ha én holnap felhívok valakit az nyilván megkérdezi, hogy mióta vagyok "bróker" meg egyéb kérdéseket tesz majd fel amiből majd kiderül, hogy nem értek hozzá és nem fog üzletet kötni. Azt mondta pedig fog, mert ez így működik. A legviccesebb az volt, hogy oktatás közben bejött egy csóka, sugdolóztak nemmagyar főparaszttal, kiment, majd odabökte nekünk, hogy az ürge most keresett egyetlen telefohívással 4 millió forintot, aha, nyilván. Azóta még hívtak, hogy menjek interjúra, mondom már voltam, azt mondja az ügyintéző csajszika, de most lehet, hogy sikerülne :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2009.04.15. 12:27:27

@Judithboszi: te nemrég végezhettél el egy marketinges tanfolyamot és még lelkes vagy, de saját kisvállalkozásod még nem volt, az tuti!

Crash- 2009.04.15. 12:29:05

Én 2 évvel ezelőtt dolgoztam náluk 2 kemény napot. :P Ezt megelőzte egy 3 napos tréning, amit az egyik főnök tartott, aki eredetileg cseh származású (merthogy a cég is az). Kaptunk egy telefont és egy listát amin cégvezetők nevei voltak és mehettek a hideghívások. Mikor megkérdeztem, honnan van ilyen adatbázisuk, annyit mondtak, hogy sok pénzt fizetnek érte, gondolom nem is legálisan szerzik..
A főnök felvilágosított minket már a "tanfolyamon" (ha ezt annak lehet nevezni, 3 nap alatt brókert képeznek vkiből, no comment), hogy itt nyugodtan el lehet küldeni a ...-ba az ügyfelet, ha nem tetszik nekünk, és egyébként is "mi brókerek" felsőbb rendűek vagyunk :) Amikor a fix alapfizunkról kérdeztük, hogy az mennyi mégis, mert munkaszerződést azt ugyebár nem írtunk, azt mondta a srác, hogy mit érdekel az minket? Milliókat akarunk keresni vagy a szaros alapbér izgat :)Végül úgy döntöttem, hogy épp eleget láttam 1 nap alatt is ebből az egészből, a 2. nap meg nem láttam értelmét tovább folytatni, és ennyi volt a "bróker" karrierem. :) Egyébként itt a honlapjuk ahol rajta van az irodájuk címe, ha valakit esetleg érdekel.

Judithboszi 2009.04.15. 12:33:14

@szmoker: Sokkal többet veszitenek a rossz helyre feladott reklámjaikkal, a rengeteg telefonos ajánlat meghallgatásával, stb. Különben sem alkalmazottra kell gondolni. Egy könyvelő sem egy cégnek könyvel. Havi egy napi munkát - mikor a marketinges referál, megbeszéli a teendőket, stb. minden pici cég ki tudna fizetni.

Judithboszi 2009.04.15. 12:37:44

@BGy: Jó nagy tévedés. 1972.-ben a Magyar Hirdetőnél kezdtem 18 évesen. 1991. óta foglalkozom ismét reklámmal. A reklámra mindig szükség volt, és lesz is, csak nem mindegy, hogy hol reklámoznak. Az igen nagy pédányzámu Metropol ujságban pl. kimondottan nagy hülyeség ipari takaritógépet hirdetni, mégis megteszik.

abc987 2009.04.15. 12:45:51

Hihi megint a kapitális nagy partnerock? Ez egy horror !! Becsülöm a hentes szakmát azért nem mondom rájuk hogy hentes banda !! Alapvetően nem értem mit akarnak elérni a kb koncertdühöngő háttérzajjal, paraszt modorral és 2 szó után hozzá nem értést sugárzó "bróker" brigáddal. Engem egy időben hetente 8 x hívtak, 10 x küldtem el őket aszba, persze először udvariasan. Majd az egyik csóka miután udvarisan mondtam most nincs időm rá visszkérdezett, hogy akko mindek veszed fö zmeg ?? Na itt lett tele a cipő és levezettem a csókának ha még 1 x felhívnak ablakba teszem a csapatot, megvan hozzá a szerszám. Azóta vhogy nem hívtak. A nagy kérdés: hogy lehet az, hogy ilyen csapat egyáltalán létezhet? PSZÁF? 400 % -os hozamokat hogy lehet ígérni stb.... Mágjára velük !!

É2I 2009.04.15. 12:47:10

@Judithboszi:
Most a deszkszélsz a menő, mer valaki, valahol azt mondta. És az az _Igazi_ felsővezető, aki ezt így csinyájja.
És különben is marketing osztály kell, nem csak egy mezei bérelhető markecos. Az snassz.

Judithboszi 2009.04.15. 12:52:39

@É2I: Vagy menő akarsz lenni, vagy hosszútávon nyereséggel műlödő. Vagy növeled az adminköltséget körmötlakkozó marketingesekkel, vagy nem. Ezzel az erővel ne bérkönyvelővel dolgoztass, hanem legyen könyvelési , munkaügyi, stb osztályod.

É2I 2009.04.15. 12:52:56

@abc987:

Gondolom, a legtöbbjük nem több egy kallernál. Ha, már három nap alatt nem esik le neki, hogy kutyasz.r se lesz ott belőle, nemhogy bróker.

Tisztelet a kényszerpályás kivételeknek.

É2I 2009.04.15. 12:55:18

@Judithboszi:
Hát olyan helyen dolgozok, ahol mindez van.
Csak sokszor nem tudom minek.

abc987 2009.04.15. 12:59:39

Na okés, de gondolom a srácok azért nem ingyen dolgoznak, van telefon, iroda stb.. működési rezsijük. Nincs a cégnél egy fej aki legalább egyszer megnézi mire megy el ez a pénz? A cápa partners sokak fejében a baromság logója, nemhogy pénzt bízni rájuk sszus. Ez a király marketing :) Így kell arculatot teremteni jó drágán !

Judithboszi 2009.04.15. 13:03:32

@É2I: Nagy igazság! Az a szép, mikor 1 dolgozó termelő emberre 5 admin jut eltartani.

É2I 2009.04.15. 13:09:50

@abc987:
Én megnézném, azt, hogy ki kap ott normális fizetést a nagyvezíreken kívül.

Ez a jól megteremtett arculatuk már nekem is feltünt. Nem tudom ki még az, aki szóba áll velük.
De biztos van mégy egy-két szerencsétlen, aki fut a pénze után, hátha visszakap még belőle valamit ;)

Mondjuk az is lehet, hogy kapnak pénzt a weboldalukra való kattintásért is.
Úgyhogy heti egy poszt a homáron és már dől is a lé ;P

Yeto 2009.04.15. 13:11:47

Kell egy blacklist app a telóra oszt jóvan.

soseleszekelső 2009.04.15. 13:18:18

Én ezt az e-mail címet kaptam a központi telszámukon:

nagy.elvira@prioritas.hu

Állítólag itt is fel lehet iratkozni a tiltólistájukra.
Írtam egy szívhezszólót a némbernek, kértem visszaigazolást, hogy letiltottak.

Na persze nem válaszolt a parasztja.

De legalább azóta nem is hívtak (egy hete...)

soseleszekelső 2009.04.15. 13:20:25

De itt van Elvíra száma: 30 528 7979
És egy korábbi homáros posztból: 30 816-4646

Ez állítólag egy igazgatóé. Egy időben, ha hívtak, mindig megadtam az utóbbit, és kértem, hogy azon keressenek egy picit később.

nyílméregbéka 2009.04.15. 13:25:14

Azt a qrva élet!... Miféle cég ez? (A büdös életben nem hallotam róluk, biztos fontosak lehetnek.) Jól jártak, hogy nem engem hívtak fel, mert egészen pontosan megmondtam volna, hogy hová menjenek és ott mit csináljanak.
Egy Citibankost már lekoptattam, hogy soha többé nem mert hívni, szóval otthon vagyok a műfajban.

Atika!!! 2009.04.15. 13:25:34

Uhh, ez a cég... Felhívnak (cég vezetékes száma), hogy ő a CP-től van, befektetések, stb. Mondom nem érdekel. Mást sem a cégnél, mert ismerem a kollégákat. De ő küldene e-mailben tájékoztató anyagot. Mondom jó, leszarom, küldjön. E-mail: "Kollégájuk kérésére...". Arra. Aztán újra hívtak, hogy megkaptuk-e. Mondom nem emlékszek. Valószinűleg fennakadt a spamszűrőn...

abc987 2009.04.15. 13:34:43

Huh csörög a telefon, lehet hogy ŐK azok !!?? :)

strish 2009.04.15. 13:40:19

Nem olvastam el az előttem szólók kommentjeit, de délutánonként én is eljárok sajnos egy ilyen telefononzaklatós céghez, mert nincs más munka most.
Lényeg, hogy attól, hogy a számod titkos, még "nyílt" adatbázisban szerepelhet, ez biztos le van valahol írva kis betűvel. Ezt nekünk sem magyarázták, csak elmondták, h a "hogy hívhatsz, ha titkos vagyok" kérdésre a helyesválasz ez.
Más. Gyanítom, ez a cég is külső eberekkel dolgoztat, csak őket épp nem hallgatják le, ezért személyesen írt neked a tag, nem a cég nevében, mert egy utolsó paraszt. Javaslom, ha van egy kis időd, hívd fel őket (mondjuk itt: capitalpartnerskft.kozuleti.com/ - tipp), és tegyél panaszt, keressék ki, h ki hívhatott téged, és majd jól ki fogják rúgni, mert ha a megrendelőik megtudnák, mekkora parasztok dolgoznak ott, akkor nem lesz munkájuk.

Judithboszi 2009.04.15. 13:45:58

@strish: Titkos szám semmilyen nyilt adatbázisban nem szerepelhet, ha csak te magad nem követsz el hibát és kiadod. Engem is zaklattak titkos számon, felhivtam a szolgáltatót: azt a választ kaptam, hogy véletlen adták ki marketing célra, majd felajánlották az ingyenes számcserét és elnézést kértek.

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2009.04.15. 13:48:15

@Judithboszi:
Azért nincsen marketinges, mert a foci és a politika mellett ez a harmadik dolog amihez mindenki ért. (Legalábbis azt hiszi)

VAlójában meg a rossz beidegződés / tapasztalat / szakmai tudás hiánya. Kiadáskén, és nem befektetésként tekintenek rá.
( Ha érdekel Ebből írtam a szakdolgozatomat :))

strish 2009.04.15. 13:49:58

akkor ez így működik, de én rengeteg titkos számot hívtam már mind az 1 hónapos pályafutásom alatt. Valamilyen adatbázisban biztosan szerepelhet, mert ennyit nem nézhetnk el. Lehet, hogy a cég nem marketing célra kapja a számod, csak aztán mondhatják, hogy a más tevékenységel közös adatbázist használnak, nem tudom, de nincs is kedvem utána járni ennek. A lényeg, a titkos számokat ugyanúgy kiadják, elhiheted.

Gringо · http://www.youtube.com/watch?v=5Bz8GyTrUxw 2009.04.15. 13:54:23

@strish: Na pont erről szól a Glengarry Glen Ross c film Al Pacino, Jack Lemmon, Kevin Spacey... Tudom ajánlani, nagyon jó.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.04.15. 13:57:34

@Nelson Mandula: A tapírok nevében kikérem ezt az alpári tapírozást!

strish 2009.04.15. 13:59:58

Még nem láttam, de hallottam már róla, és tényleg hasonló a helyzet. A lényeg (amiért ez az oldal létrejött), h kishazánkban ott b@**nak át téged, ahol tudnak. Én tuti felhívnám a céget, és visszakerestetném azt a kis görényt, h kerüljön csak ki most a munkaerőpiacra, és ott legyen nagy a pofája.

Judithboszi 2009.04.15. 14:01:08

@Bajnok: Pedig egy jól felépitett marketing bőven nyereséges tud lenni.

Sanyi 2009.04.15. 14:01:23

En dolgoztam 1999-ben egy honapig egy hasonlo cegnel ami egy holland csokae volt. En hamar eljottem, par ismerosom maradt. Aztan egy szep napon jottek a rendorok, megbilincseltek a fazont es elvittek - se PSzAF engedely, semmi es ugy tunt, hogy a kontraktokat ugy csinalta, hogy nem is volt kotes csak egy fecni arrol, hogy megvette-eladta, tozsdet nem is latott a dolog. Azt hiszem 3 evet kapott a tulaj. Legalabb volt ideje megtanulni magyarul...

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.04.15. 14:03:25

@strish: akkor sünszarás, de nem a kopaszfajtából

ha engem felhívnátok, rácsellóztatok. letiltottam magam és a családom, hivatalosan. nem adjuk meg sehol a mobilszámot. ez alap,még a gyerek is tudja, amióta van mobil. marketing célból meg pláne nem.

nem is hív senki, csak a kötsög bankom, meg a pgsm, de ez annyira nem zavar, őket sajnos nem tudom letiltani, szerződéses kapcsolatban állunk. de ők már nem adhatják tovább marketing célra, mert sajnos így rendelkeztem, és ebben több hivatalos szerv is megerősített utólag, miután elsőre nem értették.

setétjánosok, akiknek fingjuk nincs arról, mire akarnak rábeszélni, azok qvára ne hívogassanak.

"Lehet, hogy a cég nem marketing célra kapja a számod, csak aztán mondhatják, hogy a más tevékenységel közös adatbázist használnak, nem tudom, de nincs is kedvem utána járni ennek. A lényeg, a titkos számokat ugyanúgy kiadják, elhiheted."

adatkezelésből, adatvédelemből szép óradíjért szívesen adok cégeknek és magánszemélyeknek is tanácsot. simán vissza lehet fejteni, ki honnan a pélóból kapta, de gondolom nem szívesen engednének nekem egy rápillantást a "nyílt adatbázisukra".


őszintén kívánok neked jobb állást.

ha esetleg valami fatális véletlen folytán felhívnál, szólj, hogy a homárról vagy, és akkor igen finoman fejezem ki majd a nemtetszésem.

azért remélem, megfizetnek.

Sanyi 2009.04.15. 14:03:55

A hatterzajt azert csinaljak, hogy a hivott azt higgye, hogy porog a biznic. Annak idejen ezt mondta a holland. Amugy aki borkernek akar menni annak a Bankarkepzohoz illik menni es ezt a tanfolyamot elvegezni: brokerkepzo.hu.

EG0 2009.04.15. 14:06:25

@pantomimes:
Hehe, én is voltam náluk interjún jó rég.. :-) Kérdések ugyanezek, ja és valami filmből lopott hülyeség, hogy el tudnám-e neki adni a tollat, amit épp tart. Mondtam, hogy nem biztos, hogy mérnöki végzettséggel tollat szeretnék árulni... Aztán bedobta a két napos tanfolyamot is, de többet már sosem találkoztunk.
Viszont láttam azt a zajforrást, amit ti hallotok a háttérben, mikor hívnak. Egyetlen légtér, hosszú asztal mellett ülnek tucatjával, egymás mellett és ordítanak a telefonba. Az a munkahelyi környezet se volt begyere nekem (most épp egyedül ülök egy irodában, kaja utáni rövid pihenő).

Meséltem egyik barátomnak róluk, mikor meghallotta a cégnevet, annyit mondott, hogy náluk a főnök már kirúgással fenyegette meg azt, aki még egyszer bekapcsolja hozzá a hívásukat.

Aztán pár héttel később felhívott valaki tőlük telefonon, hogy ugye velem beszélték, hogy rögtön szólnak, ha szenzációs befektetési lehetőség adódik. Aztán mondtam, hogy nem, én interjúm voltam nálatok.. :) (Annyira sok pénzt nem fizethettek a listáért, amire szépen rákerült az én számom is :-D )

Ja igen, azért mentem el hozzájuk anno, mert érdekel tőzsdei technikai elemzés, folyamatok, és hát brókeri állást hirdette (Ok, az más némileg.) De rájöttem, hogy valójában telemarketingesek hadát keresik hideghívásra.

Az alapbért mondták, de már nem emlékszem.. olyan max 100e körül volt.. abból amúgy se éltem volna meg. (Most felszisszenhetnek néhányan, hogy az egy cég belső ügye, hogy mennyi fizut ad pl. egy "brókernek" és miért írom ezt le, de szerintem megalázó, nevetséges dolgokról lehet írni. Ha nem így van, akkor majd kijavít valaki, hogy pl. most már bruttó 500k az alap, vagy ilyesmi.. )

Arra a kérdésre, hogy mekkora fluktuáció, nem válaszolt, de a nem válasz is információ volt nekem.

Szóval.. hát ja, arc(ulat) az van. A pénzem mindenestre másik cégre bíztam.

Judithboszi 2009.04.15. 14:09:26

@Sanyi: Én már munkaajánlatot is kaptam hasonló cégtől. Sok szépet mondott magáról a cégtulaj. Beballagtam a Cégbiróságra, kiderült, hogy ilyen cég nem is létezik, nemhogy 5 éve, de egy perce sem. Na ennyi.

strish 2009.04.15. 14:17:41

@EG0: nem fizetnek meg egyáltalán, de így legalább van pénzem kajára, amúgy nem lenne. Amúgy nekem is érnöki végzettségem lesz hamarost, csak most nem a legszerencsésebb az időzítés. Amúgy minket le is hallgatnak, de legalább van olyan opció, h "ne hívjuk többet". (megjegyzem, nem minden esetben, a legnagyobb retek megbízók addig hívogatattnak, amíg meg nem unod, és vásárolsz vagy fel nem jelented őket ===> ezért keresek állati keveset, m én nem tudok eladni, és "nem kezelek kifogást elég jól")

abc987 2009.04.15. 14:37:41

Nemtom én két dolog nem lennék : bkv ellenőr és telemarketinges. Az is igaz: a kényszer nagy úr, no meg mint mindent ezt is lehet valamennyire jól és nagyon rosszul csinálni. Van úgy, hogy az embernek elmondom értelmesen NEM ÉRDEKEL, ő megköszöni a türelmet, elnézést kér a zavarásért és nem hív többet. Na ebből van kevesebb. A CáPánál ilyennel még nem találkoztam. Ha ezt olvassa egy ottani csúcsfej akkor talán eljutnak odáig, hogy elviszik a brigádot egy csapatépítő tréningre egy köfejtőbe és ott kihullik a férgese. Másként a cégnek lőttek.

hawkeye 2009.04.15. 15:40:38

Valódi történet, idén márciusból.

Capital Partners hív.

Én:
- Köszönöm, ne fáradjon, nem kívánunk élni az ajánlatával, különben is, már többször kértük, hogy töröljenek híváslistájukról.

Capital Partners:
- Legalább hallgass végig, te barom!

Telefon le.

Aznap még legalább 10 hívás tőlük, a végén már ordítva fenyegetőztem a Homárral.
Erre csend lett...

Ki érti ezt...???

i hate the police (törölt) 2009.04.15. 16:00:09

Posztolónak:első olvasatra megáll a becsületsértés,esetleg rágalmazás+személyes adatokkal való visszaélés

satho 2009.04.15. 16:04:48

Robinson lista ?

Vagy a Gyurcsányi taktika?

Nem veszek fel számkijelzés nélküli hivást, ill. olyat ami nincs benne a telefonomban !

Szerintem, ennyi.

Sok embernek javasoltam már, hogy jó ötlet tartani 2db telefont vagy 2db simkártyát. Egyik a nyilvános, munkaidő végeztével ki kell kapcsolni. Aztán utánna használni a másikat, ami egy feltöltő krátyás legyen, pl. tacskóban vett telóból kivett simkártya, ami nincs egyetlen adatbázisban sem.

Balance Of Power 2009.04.15. 16:07:07

@hawkeye: Ez most mar az x-edik ilyen tortenet, eskuszom, szivesen mondanam, hogy nem hiszem el. Tenyleg hihetetlen.

Ezek siman felvesznek frusztralt elmebetegeket? Egyaltalan mibol el a ceg, hiszen a CP mar ugy ismert orszagszerte, hogy a minosithetetlen hangnemben targyalo ugynokok gyulekezete. Ki uzletet veluk? Tegyuk fel, hogy 100-bol egy hivott vegighallgatja az ajanlatot es meg erdekli is. De a Homart ez az egy ember is olvasta es emiatt nem fog veluk leallni. Vagy...?

2009.04.15. 16:20:28

Nem értem a dolgot: a posztoló belement a párbeszédbe egy ilyen lófaszjóskával. Lesüllyedt a szintjére. Ennyi. Meg egy bambi.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2009.04.15. 20:33:39

Nekem is megjelent már egy CP-s posztom itt a Homáron, ez:
homar.blog.hu/2009/02/03/az_ontudatos_ugyfel_visszazaklatja_a_capital_partnerst#more919868
A posztban leírtak ellenére (mindig felhívtam a telefonos zaklatás után a cégvezetőt, azaz Lehotkai Pétert) nagyon nehéz volt megszabadulnom tőlük, de úgy tűnik sikerült. Ezt a módszert ajánlom mindenkinek.

ciluvagyok 2009.04.15. 20:43:46

Nálam bevált módszer:
- XY vagy ok a Capital Partn...
- Pillanat, kapcsolom a kollégámat.
félrerakom, lehalkítom
3 perc múlva leteszi
5 perc múlva ismételjük a blokkot
(meg esetleg még 1x)
ezt kb 3x megcsináltam, azóta semmi :-)

ghck 2009.04.15. 21:09:37

ó engem is hívogatnak... ha ráérek épp, kifejezetten szórakoztatóak a beszélgetések. Ez az én perverzióm...

virtualparticle (törölt) 2009.04.16. 10:18:44

Egy hete álláskereső vagyok. Ma reggel felhívott és behívott egy beszélgetésre a CP. Felkúsztam az internetre, hogy valami infót szerezzek róluk. Az internet egy áldás. Ebből a szempontból.
Végig olvasva a hozzászólásokat, eléggé elgondolkodtam azon, hogy megjelenjek azon a beszélgetésen vagy mondjam le.
Nem akarok droid lenni:)

soseleszekelső 2009.04.16. 10:23:53

Mondd le.

Van rengeteg telefonos cég, és sok közülük korrekt.
A CP nem az. Amennyire olvastam, sem a potenciális ügyfeleivel, sem az alkalmazottaival.

Palkovicsné 2009.04.16. 10:33:16

szájbaszarás jár nekik... pontleszarom!

Gyűjtőjegyes 2009.04.16. 13:08:26

2-3 évvel ezelőtt volt szerencsém hozzájuk. Akkoriban Affin Brokers Kft néven futottak. Egy kis műhelytitkot mondok onnan. Volt egy hetes oktatás is, ahol "tanácsokat" adtak, hogy is kell csinálni.
Először is: Fogtuk a telefonkönyvet-aranyoldalakat-csókosok kaptak valami egyéb listát, aztán onnan lehetett hívni, mint a güzü. Délelőtt 11től jött amikor a múlt héten felhívott ügyfeleket újra hívtuk. Aztán a harmadik héten ismét hívtuk őket. Itt jött elő az, hogy a nyakukra kellett tukmálni az eladni való energetikai részvényeket.
Az oktatáson megtanították, hogy akármelyik stádiumban az ügyfél le akar rázni, erőszakosnak kell lenni, hogy megmutassuk, komolyan kell venni minket. Az oktatónk ("vezető brokerek") elmondta, hogy ha az ügyfél lecsapja, hívjuk vissza és küldjük el a jó édes anyjába, olyan szöveggel, hogy: "küldjünk magának egy adag gyurmát? Gyurhat belőle egy f*szt és üljön rá, majd szopja körbe".
Ami meglepő, egy kis erőszakosság VALÓBAN előrehozta a keményebb ügyfeleknél a vásárlást, hiszen egy ideig nagyon hitetlenkedve álltak hozzánk, de mikor nem hagytuk magunkat lerázni, még vásároltak is. Persze jópáran túlzásokba estek, esnek. Én ezért léptem ki, nem bírta a gyomrom:)
A csatazajra: Kiadják az ukázt, hogy most kell harmadik lépésben lévő ügyfelet hívni: A feladat, hogy túlkiabáljuk az egész bagázst, ezzel is serketve a..."vérszomjunkat".
Azóta nevet váltottak, gondolom a sok per miatt :)

mackóka (törölt) 2009.04.16. 14:49:49

Nee...óriási a megkönnyebbülésem. Tavaly én is voltam náluk interjún, mert hasonló területen dolgozom (nem vagyok bróker, mielőtt bárki nekem esne :) ) és érdekelt...csak hát a br.100.000 tartott vissza, na meg az, hogy távol áll tőlem az effajta parasztvakítás. De hogy ekkora mocskok, ezt nem hittem volna!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.16. 19:41:11

Bruttó 100? Álmodik a nyomor. sohasem fogsz te ott annyit kapni.

mackóka (törölt) 2009.04.17. 10:21:38

@megélhetési sünöző ♀ - the bloody hedgehog:
Ők ajánlottak annyit...szóban legalábbis. Hát gigászi összeg, mit ne mondjak. De ha még ez is kamu, akkor végképp. Sün, sün, sün nekik.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.04.17. 15:26:35

Ha az szarral harcolsz: ha megbírod is, ha megbír is szaros leszel. (Bornemisza Péter, 1579)

Most komolyan minek ilyenekkel szóbaállni? Csak bátorítod őket.

ciluvagyok 2009.04.17. 22:23:44

OFF
Mai kedvenc spam hívásom:
-... Kft., jó reggelt kívánok!
-Szia, kapcsold má' a marketingest!!
-(én kicsit meglepve) Elnézést, ismerjük egymást? Mármint a tegezés miatt...
-Ó, neem, csak t'od én KÉPTELEN vagyok magázódni!
-Pedig könnyű. (telefon leb@sz)
ON

mai nap ünnep, NEM kaptam CP hívást! :-)

sziger · http://malker.blog.hu 2009.04.21. 14:25:25

Én is voltam nálunk, még a munkaerőpiacon való megjelenésemkor.

Hát keményen kaptuk a "stílus tanácsadást", végül is az volt a lényeg, hogy azok akiket hívsz örülnek, hogy végre valaki be mer szólni nekik, meg hogy már az első beszélgetésnél tisztázni kell, hogy nem ő a főnök..
Persze, én kis "csóró" megkérdeztem, hogy ezt hogy gondolja, amikor milliókat ad az a "nem főnök", szóval, hogy csenget, és kussoljon?! Erre az volt a válasz, hogy mi teszünk neki szívességet, mivel forgatjuk a pénzét..
Én is kiszálltam ezen a ponton, ugyanis ez úgy nézett ki, hogy velem is üvöltöttek, ha nem úgy beszéltem bárkivel is, mint a kutyával..

Ja és egy apró megjegyzés még, hogy a próbaidő alatt nem jár fizetés, aztán meg vagy kötnek veled szerződést vagy nem....

Panaszlevél 2009.08.30. 16:23:32

Engem is behívtak interjúra, és mivel nem tudtam diplomám ellenére sehol elhelyezkedni, gondoltam szerencsét próbálok....

Leírom mi volt, hátha vkit ezzel megvédek a történtektől:

-bemész interjúra, akkro még semmi bajt nem észlesz, halk moraj van a háttérben, néha nagy hangzavar, mindenki rohan....gondolod: tőzsde, mi mást várnál...

- visszahívnak: felvételt nyertél a tanfolyamra - ami elvileg ingyenes.

- elolvasod alaposan a szerződésed: felnőttképzési tanulmányi szerződés....ok, ebben nem lehet zűr, aláírod....amúgy 300ezer felett lenne a tanfolyam, ha ki kéne fizetned....

- elkezdődik a tanfolyam és már ott furcsa minden: arrogáns és nagyképű emberek osszák az "észt", leanyáznak, és elküldenek a p××ba ha műár most úgy érzed, hogy ez a munka nem neked való...és úgy érzed....

- 3 nap alatt felére kopott a társaság....

- ráköv. héten vizsga....gondoltam magamban, kijárom, a fne tudja, ragad rám vmi hasznos infó....de azon kívül h anyázni kell a telefonba és h elküldeni az ügyfelet a p×ba semmi új infó nem ragadt meg bennem...max 1-2 infó az értékpapírokról...ennyi

- "munka" elkezdődik: próba csersznye alapon tele kétellyel elkezdtem a zajos melót: mindenki kiabál, örjöng és rácsapja az ügyfélre a telefont...hát ez nekem nem hiányzik és lelépnék....
Főnök visszatart: ha bunkók veled legyél te is bunkó....mondom ennél több szem van...na itt rontottam el a dolgot: több eszem van.....

Ennél a munkánál az nyer, akinek az agyát kimoshatják....akinek nem mossák ki, az mehet a f××ba szerintük..sose lesz belőlük jó rabszolga.....szal ki is a rabszolga? Az akinek van a zsebében 100000milla, vagy aki kikönyörgi belőle a pénzt, és üvöltve ráb××sza a telefont?

Hát ennyi az én tapasztalatom velük....leszámítva h rm is rámcsapták már a telefont...és nem is csodálom, pedig én messz enem oylan stílusban beszéltem senkivel, ahogy előírás volt.....

Panaszlevél 2009.08.30. 16:24:49

@Panaszlevél: Azt hiszem kicsit felháborodtam.....ha engem felhívnának, én is lecsapnám....akkor ez most hogy is van?

1 mezei utas 2009.09.01. 17:23:55

@Panaszlevél:

Kedves panaszlevél, hasonló cipőben járunk én 6 hónapja képtelen vagyok elhelyezkedni a diplomámmal. Felregeltem a cvonline-ra, másnap felhívnak a CP-től, hogy látják a CV-met és állást kínálnak pályakezdők részére. Én már itt gyanút fogtam, mert normális cég, nem telefonálgat rá emberekre, meg kell pályázni egy adott pozíciót.
Jó, gondoltam magamban, elmegyek az interjúra hadd röhögjek egy jót, nem csalódtam.
Belép az ember, tényleg az az érzése, hogy egy broker cégnél van, több óra, kül. időzónákkal, nagy plazmatv fenn a falon, rajta CNN. Aztán lenéztem, egy nagy terem egy nagy asztal, körötte székek, számítógép (ami egy modern brokernél alap).
A dolgozókról: ennyi üres droid tekintetet rég láttam, de komolyan. Fekete egyen öltöny, nyakkendő, mindez egy telemarkentinges melóra, vicc.
No hívnak interjúra, bemegyek, egy vöröshajú parasztgyerek vázolja fel nekem a témát, elején még nem jön a l, de ha ügyes vagyok 600 ezret is kereshetek, aha..
Jót röhögtem magamban :)

Tittincs 2009.09.18. 15:03:13

Én dolgoztam is ott.. 500.000Ft volt a fizetésem...Persze nem kétnap után...És kötöttem 20.000.000 Ft-os üzletet.

davidkecsedi 2009.09.21. 19:33:11

Na, olvastam sok szép beírás, néhány eszetlent is, de nem bírtam ki, h hozzá ne szóljak. 3 kemény hónapig dolgoztam a fent említett csoda cégnél. Nagy hiba volt, nem is értem, h miért nem hagytam őket ott azonnal.

Aki bedől nekik, az meg is érdemli. A kereskedés első szabálya náluk, hogy "inkább legyen mínuszban az ügyfél, mert akkor nem veszi ki a pénzét"... Azt hiszem ehhez nem kell hozzáfűznöm semmit.

A második, h néhány magát menedzsernek nevező személy úgy beszél azokkal a szerencsétlen brókernek nevezett idiótákkal, h az csuda. Csodálom, h nem rántottak még kést bent. Nekem szerencsém volt m egy igazán normális figura "menedzsel".

Az adatbázisok viszont nyilvános adatbázisok,. Bárki hozzájuk férhet a neten (adatbank.hu és társai), uh ha valaki meg akar szabadulni tőlük, akkor a probléma forrását kell kiiktatni.

A fizetésre annyit, h aki ügyes, az valóban rengeteget tud keresni (havi minimum fél milla) de nem pár srác (22-23évesek) aki 2-3 millát raknak zsebre. Ők az igazi droidok, de sajnos mégis bedőlnek nekik jó páran.

Viszont amit a legfontosabbnak tartok. Valószínű, hogy az ott "Dolgozók" 90% csapkodja a telefont és anyázik", de azért annak a 10%-nak a nevében had kérjem már ki, hogy NEM mind egy paraszt barom!!! Azóta elhelyezkedtem egy másik cégnél, ugyan csak értékesítőként és rá kellett jönnöm, h a CP-nél nem azért nem ment, m rossz vagyok, hanem mert a cég egy f*s. Szerencsére (és gyorsan le is kopogom) igen sikeres üzletkötő lettem és az egyik legjobban megbecsült a munkahelyemen. Am a tevékenység hasonló, csak nem értékpapír, hanem forex. És Nálunk MINDEN ügyfél keres, emrt a cég CSAK és KIZÁRÓLAG a megtermelt profitból részesül!!! Cégnevet nem írok, mert nem reklám. Nem hittem el, h lehet, de mégis.

Na mind1, kicsit lekanyarodtam a témától.
Aki szeretne megszabadulni a CP népes hadseregétől, annak tényleg csak azt tudom ajánlani, h keresse fel a cégadatbázisok üzemeltetőjét és töröltesse onnan magát. Sok kellemetlenségtől megkímélheti magát!!!

gnme 2009.10.01. 17:28:49

Pénzért megvenném a cégnél dolgozók adatait, brókerek nevei, telszámait stb.

Minden érdekel ami ezzel a céggel kapcsolatos.

Ha vki ott dolgozik és feldobná a kollégákat, szóljon!

Az adatok feljelentéshez kellenek alátámasztásnak.

Homárer 2009.12.22. 10:23:03

@Tittincs: Bizonyítékot! Bérpapírt, banki utalást a cp-től, vagy valamit mutass, mert ez a félmondat így elég karcsú!
(homar.blog.hu! ip alapján 100%ig biztos vagyok, hogy Tittincs beíró a CP szerverén át küldte az üzenetet :))
engem sajnos nem hívogatnak. nem vagyok milliomos...
viszont voltam azon a bizonyos tanfolyamon. egyetlen egy dolog tartott vissza, hogy felálljak és kimenjek röhögve az pedig a jólneveltségem. miután elénk rakták, hogy hogy lehet kiszámolni a fizut. a lapon szereplő összegek és százalékok alapján konkrétan semennyi pénzt nem lehetett keresni. "Titttincs" ha dolgoztál ott, akkor tudod hogy 20milliós ügyfélből ha napi szinten adsz veszel akkor sem tudsz kiszedni havi 5kilót. nem csak azért, mert napi szinten adni venni nyereséggel nem lehet. egész egyszerűen lehetetlen, hanem mert a kapott "bértáblázat" alapján egy 20m-s ügyfélből egy adok-veszek után kiszedsz kb 4ezer forintot.
nem mellesleg: a 3havi fix 80 amit ígérnek az apehnak is tetszene, mert mint mondták idézem: borítékba megy kéz alatt de csak az első x millás ügyfél után 3 hónapig.
lerázni a cp-t pedig igen egyszerű:
felhív. közlöd, hogy a beszélgetést rögzíted. (fontos!) első körben megkérdezed a nevét hogy mondj érthetően. másodjára pedig kéred a felettesét. ha nem adja akkor megmondod, hogy büntetőjogi felelősségének tudatában jelentse ki, hogy tudomásul veszi, hogy amennyiben nem törlik az adatbázisból a számod, zaklatás vádjával feljelented a céget, és hogy őt fogják elővenni. megmondod, hogy tudod, hogy adott telefonszámot adott napon hogy ki kap rögzítve van. így könnyedén előkereshető a felelős személy és hogy a büntetés a btk alapján 5 évig terjedő letöltendő szabadságvesztéssel jár. majd mégegyszer megkéred udvariasan, hogy a főnökével szeretnél beszélni. innentől pedig loopolva az előző beszélgetés amíg sűrű elnézések közt nem törlik a számod.

qqwweerrttyy 2010.02.25. 23:06:19

Érdekes cég, az az egy biztos. Nekem is volt hozzájuk "szerencsém", dolgoztam ott. Nem tudom, hogy nagyon jó volt-e a dumájuk, vagy én voltam naiv, mindenesetre meggyőztek, és egy hónapot lehúztam ott. Nem vagyok az a vérmes, rámenős, „mindenrerádumállak” típus, valószínű ezért nem voltak velem megelégedve, és cseszegettek is állandóan. Én nem ordítottam senkivel, és nem voltam erőszakos, és ha nem kértek a mondandómból, megköszöntem a türelmüket. A vicc az volt, hogy szerencsétlen embereket már annyit zaklatták (mert minden „bróker” ugyanolyan cégjegyzékeket kapott), hogy elfogyott a türelmük, és már az első napomon üvöltöttek velem, mert már milliószor hívta őket a C P. A legtöbb ott dolgozó pályakezdő hasonlóan utálta, mint én, de persze akadtak kivételek. Arról pedig fogalmam sem volt, hogy nem csak a módszerük gusztustalan, amivel az embereket hívogatták, de csalás is az egész. Ja, és egy forintot sem kerestem, de mégsem ezért ért véget a „munkaviszony”, elküldtek, mert nem váltam olyanná, mint ők.
süti beállítások módosítása