Tékozló Homár

Mindenre készüljön föl, aki behajt a Csepel-szigetre

2009.04.29. 10:43 | szily | 133 komment

Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket. Igaz ők kezdték, mert kést tartottak a suzukis nyakához. A tanulság? Ha arra van dolgunk, vigyük magunkkal nindzsa származású unokaöcsénket. Véres-fenyegetős road movie alant:


Szeretném elmesélni Önöknek az én történetemet, ami nem is olyan messze történt a tegnapi tetthelytől, pontosabban Szigetcsépen!
Vasárnap hajnalban 02:00 körül indultunk haza Tökölre Ráckevéről egy szórakozó helyről. Épp Szigetcsépen haladtunk keresztül, amikor láttam, hogy egy fekete autóval (BMW), akarnak kikanyarodni egy ottani szórakozó helyről. Mivel már távolról észrevettem így korábban elkezdtem lassítani, hogy kényelmesen el tudja intézni a sofőr a manővert. Amikor mögé csorogtam és vártam, hogy elinduljon egyszer csak megállt és kiszállt a kocsiból két fiatal férfi és elindultak felénk. Nem sokat tétováztam, kikerültem őket és folytattam tovább az utunkat hazafelé, amikor a visszapillantó tükörből láttam, ahogy gyorsan bepattantak a kocsiba, és el kezdtek követni! Persze teljesen rám tapadtak és villogtak, majd kielőztek! Aztán megint megálltak előttünk, és én is megálltam. Volt mellettünk pont egy földút arra rákanyarodtam és visszafordultam. Hát mit ne mondjak, most már beletapostam a gázba, városban mentem 140-el, amikor ismét utolértek, persze mit akarok én az 1.3-as Suzukimmal egy zsír új 5-ös BMW ellen. Mellém álltak és kipattantak a kocsiból persze már nem üres kézzel, hanem valami olyan késsel, amivel az amerikai filmekben, a dzsungelban vágják a gazt. Persze egyből a torkomhoz nyomták, meg a sógoroméhoz, aki csak 16 éves.
Aztán valami olyan ürüggyel jöttek, hogy nem kell őket siettetni, tudnak ők haladni, mert, hogy én rájuk villogtam. Persze nem így történt, ahogy Szigethalmon sem a mentősök voltak a hibásak, amiért lassan mentek! Aztán a sógorom kiszállt a Suzukiból a kormányzárral és leütött egyet az egyiknek, amikor igencsak meglepődtek a fiuk. Majd még egy kicsit dulakodtunk meg szóváltás is volt, amikor sikerült széthúznom őket! Majd beszálltak a kocsiba és elmentek, mert addigra már mögénk ért még valaki, aki persze végig mozizta az egészet! Már csak egy, egy literes popcorn kellett volna a kezébe és egy kis Cola! Hát ennyit arról, hogy mi magyarok milyen összetartóak vagyunk! Egyébként sikerült kideríteni, hogy ki volt a két "józan életű" úrigazdag fiatalember. És elbeszélgetni az édes apjukkal! Persze volt ám tagadás meg félrebeszélés! Meg, hogy a páromat csak átkarolták. Szóval ment a magyarázkodás! Persze nem csak ők élnek itt a Csepel szigeten, akiknek az apjuk vessz egy Mercit vagy BMW-t és azt hiszik magukról, hogy ők a helyi királyok! És, hogy nekik mindent lehet!
Hát csak ennyit szerettem volna mondani, hogy nem olyan nyugis ez a Csepel-sziget, mint amilyennek látszik!

Ui: Persze a Szigetszentmiklósi rendőrkapitányság megint nem tesz majd semmit a Szigethalmi esetben sem! Ahogy ez lenni szokott! És ennél van még egy durvább sztorim is, ha érdekli önöket.
Üdvözlettel:
Egy békés polgár

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.04.29. 11:23:17

gondolom a kamu rokkantkártya ebben a szarban is szériafelszereltség. csak a srácoknak nehogy egyszer tényleg a kezükbe nyomjanak egy-egy igazit.

mokas_gizi 2009.04.29. 11:25:21

@Gringо:
Én nem kevertem ide a cigányozást én a KETTŐS MÉRCÉT kevertem ide semmi mást...
És nem azzal van baj ha valaki cigány, hanem azzal amiket származásuk mögé bújva megtesznek egyesek lásd érdi esetet, nézzél meg 1-2 videót róla...
/Bocsánat meglöte-t akartam írni.../

elwood 2009.04.29. 11:25:54

nem akarok cigányozni, mert a sztoriban nem szúrtam ki hogy cigányok lettek volna.

jó sok kigyúrt fehér köcsögöt lehet bmw-ben látni ahogy letol az útról

az autózz blogon meg minden nap van egy ilyen, általában úgy kezdődik hogy a másik visszaüt

én 105 kiló vagyok, de nem jutna eszembe két bozótvágó kés ellen indulni, a 16 éves sógor meg kormányzárral szétcsap, ki ő, Bruce Willis gyereke ?

Andie 2009.04.29. 11:28:01

Ha a sógornak kést fogtak a nyakához, hogy ugrott ki (ismét) a kocsiból, és ütött le egyet egyiknek egyből egyszercsak?
Amúgy az egész sztori ott sántit, hogy "jóóó messziröl lassitottam, hogy legyen idejük a manőverre", meg hogy "mögéjük csorogtam lassan". Persze, nem villogtál, nem dudáltál, nem mutogattál. A béemvés srácok egy tök előzékeny, udvarias suzukist kezdtek bántalmazni.
Na akkor elmondom, szerintem hogy történt. Mentetek 100-al üveghangon hazafele, tucctucc, meg minden. A bmw-s srácok kidrifteltek elétek, ti meg faszán villogtatok, dudáltatok meg kurvaanyáztatok. Ezt nyilván nem vették jónéven, igy aztán jól a nyakatokra léptek. Semmiféle kormányzáras nyakonbaszós dolog nem volt itt, az már csak a magatok megnyugtatására jött a sztorihoz :)
Bepattantatok a szutyiba azt elhúztátok a büdöst vinnyogva :)

elektromos gyalogos 2009.04.29. 11:29:46

Én tegnap a 17es villamos végállomásánál láttam majdnem hasonlót. Ott beelőzte a piros lámpánál a sort egy autós, majd amikor szóltak neki, akkor az onnan 10-20 méterre lévő kávézó/söröző elől már futott oda valami csicskása aki egyből köpött a másik autós felé. Szóval vigyázzon mindenki az ilyen sarki brikettekkel.

Gringо · http://www.youtube.com/watch?v=5Bz8GyTrUxw 2009.04.29. 11:30:33

@mokas_gizi: Oké, de ebben az esetben még nem jött elő a kettős mérce, hiszen sem a feljelentésről, sem a következményekről nem tudunk semmit. Persze ettől még könnyen lehet, hogy megússzák egy ejnye-bejnyével.

ermelinda 2009.04.29. 11:31:30

Szigethalmon minden autós idegbeteg... Vidéki létemre sokkal jobban szeretek a pesti dugóban araszolni, mint Szigethalmon akár néhány száz métert is megtenni a helységnévtáblán túl. Mindenki dudál, integet, rákanyarodok a magasabb rendű útra, messze a parasztja, lassítani sem kell miattam, nem hogy fékezni, de dudál, integet.

stulquec 2009.04.29. 11:32:32

Azt lehet tudni, hogy a BMW-s HVCS-k melyik etnikumhoz tartoznak?
Mert, ha ahhoz amire én tippelek, akkor náluk ez a bozotvágó késes dolog nemzeti sport.
Vagy ahogy drága cociológus barátom szokta mondani: a kultúrájuk része, amit támogatni kell. Ettől sokszínű az ország.. (hányingerem van)

janikahhh (törölt) 2009.04.29. 11:33:12

Na, eddig azt a csápos kormányzárat se tartottam semmire se jónak. De lehet, hogy beszerzek egyet azért :) Egyébként sokkolón gondolkodom, de reohatt drága, a kínai piacos, meg semmire se jó...

alturl.com/fwvr :)

hottentotta 2009.04.29. 11:33:52

most akkor a párod, vagy a sógorod ült melletted?

villogtál vagy nem villogtál?

ha engem késsel fenyegetnének bmw-sek a szar is összeállna bennem, nemhogy 16évesen kiszállnék emberkedni.

gáz. kamu. fos.

bolhaplaza.hu 2009.04.29. 11:34:15

Megettem egy csomag popcornt,jöhet a véresebb sztori.DD

ColT · https://www.boredpanda.com/author/hcl/ 2009.04.29. 11:37:23

Ahogy így olvastam a postot, még az is megfordult a fejemben hogy kamu... Túl jól van megírva és túl mesterkélten rossz a helyesírása.
De sajnos nem meglepőek az ilyen esetek... Igaz is simán lehet...


Az meg a non plus ultra hogy a kibaszott füstösek még (másik eset a napokban) felháborodtak hogy a rendőr miért lő az ösccük vagy mijük után, amikor az jogsi nélkül vezet és megpróbálja elütni a rendőrt...?
Abszurdisztán bazmeg...

EnZsolt 2009.04.29. 11:38:12

@mokas_gizi: örülök, hogy ide kevered a roma kérdést. Gratulálok!

bolhaplaza.hu 2009.04.29. 11:38:30

@hottentotta: De miért?Melletted az anyósülésen nincs bézbólütő?@Andie:

Az első verzió jobban tetszett mint ez.Ez nagyon tömörített változat.Ugye nem vagy forgatókönyv író?))

ColT · https://www.boredpanda.com/author/hcl/ 2009.04.29. 11:40:00

@hottentotta: Szerintem simán füstifecske volt mind a 2, azoknak 16 évesen sem gond az emberkedés :/

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2009.04.29. 11:41:22

@Andie: tehát ha volt üveghang, meg villogás, akkor jogos a bozótvágó? hülyéskedsz, ugye? :)

Netuddki. 2009.04.29. 11:41:32

Mi van, megszűnt az "Autózz" blog?

orv 2009.04.29. 11:41:39

Szegény Sziget!Itt csak ilyesmi történik?Csak itt történik ilyesmi?Nana. Az én visszapillantómat pl. Kelenföldön törte le egy örjöngő gyalogos.Amúgy itt Ráckevén,nem jellemző az ilyesmi, bár van egy feltűnő külső jegyekkel önmagát kiemelő népcsoport, amelynek képviselőit mindenki messze elkerül, hacsak nem a saját házában találkozik velük, amint épp rontják a bűnügyi statisztikát.
Ám ez már rasszizmus, úgyhogy abbahagyom.

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.04.29. 11:42:07

A történet folytatásáért kérjük fáradjanak a kurucinfóra - legalábbis én majd ott keresem. :-D

hurkada 2009.04.29. 11:43:12

Ez vajon mit keres a HOMÁR-on. Különben is nem olyan FONTOSH. Biztos siettek a Kék Szalag versenyre te meg feltartotatd őket.

Andie 2009.04.29. 11:45:37

@rrroka: Hol írtam ilyet, hogy jogos?

égafater 2009.04.29. 11:47:10

Valaki magyarázza már meg nekem, hogy ha a cigányokat verik akkor azt le lehet írni, de ha a cigányok verik mondjuk a mentősöket azt miért nem lehet leírni.

Láttam egy szép képet az RTLKlub-TV2 csatornán ami a cigányok ellen elkövetett bűncselekményeket mutatta (volt rajta kb 8), azt viszont hol rejtegetik amin a cigányok magyarok elleni bűncselekményeit mutatja?

EnZsolt 2009.04.29. 11:49:06

@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0: itt a postoló rokona volt 16 éves, nem pedig a BMW-s arcok.

A sztori meg zavaros, és színezettnek is tűnik, másrészt meg mi a lófütyit keres itt?

Nem baj, legalább lehet acsarkodni, elmondhatja mindenki, hogy biztos romák voltak, azok ilyenek. Mert fehér ember nem csinál ilyet ááá dehogy. Biztos én is rosszul láttam, amikor nekem arcoskodott 4 fülesbagoly a kombiból.

ZZZZ 2009.04.29. 11:50:19

loobirka...pont ott pont ez tortent meg velem is..csak nem opelben ultem es meg le is huzodtam...

májgeriberi 2009.04.29. 11:51:31

rendőrség mit tenne? nem folyt vér vazze.
Max gyorshajtásért tudnák elvenni a jogsijukat, de meg arra nincs bizonyíték.
tiszta ámeriká...döbbenet ült orcámra

májgeriberi 2009.04.29. 11:53:32

posztolót lehet-e már..?
az mondjuk djanús, hogy másik sztori is van. Nekem pl nincs egy sem.
Ami persze nem túl nagy baj :)

Stubb 2009.04.29. 11:54:14

A 16 éves sógort megdicsérni és azonnal venni neki egy új bringát!

szépmező 2009.04.29. 12:00:36

Csepel mindig is tré hely volt.

papamaci1 2009.04.29. 12:00:58

Megoldások: nyílpuska, machete,vipera....

májgeriberi 2009.04.29. 12:01:57

@mokas_gizi: ja, meg a cigók. a rend derék őrei kivonulnak a balhé helyszínére a kreolokhoz hozzá sem mernek nyúlni, mert mindjárt jön, hogy ŐK a kissebbség, meg el vannak nyomva meg a szokásos szöveg.
Ezért tart itt az ország..

szajberpiraty 2009.04.29. 12:02:38

Ónémet komódot kell hozzájuk vágni.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.04.29. 12:04:20

Én eddig a váltózárban hittem, de most már belátom, hogy azzal nehéz verekedni.
Veszek is egy kormányzárat, mert délután Csepelre kell mennem. (Tényleg.)

changebug (törölt) 2009.04.29. 12:04:41

Szerintem a megoldás ami mindenkinek jó lenne - el kéne kezdeni felgyújtani ezeket a szar kocsikat... fellendítené az autóipart, megtartaná a munkahelyeket, és a többi és a többi, a köcsögök is szerényednének - és az adómból meg hajlandó vagyok támogatni a molotov-koktélt.
===
amúgy az ennyire beteg embereket nem lehet gyámság alá vonni? mert körülbelül ez már az a szint. nem bűnöző ez egyszerűen beteg. pszichoszomatikus :)

moli 2009.04.29. 12:05:32

@Egy békés polgár: """És ennél van még egy durvább sztorim is, ha érdekli önöket."""

nem, senkit sem erdekel.

(mondjuk ez egyszer mar nem jott be itt a homaron, mert nem ertette a gyerek, azt hitte ugy is gondolom.)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.29. 12:07:34

@májgeriberi:
ez mitol is tiszta amerika?

itt meg trafipax se kell ha a sheriff bemer es utanad megy/egyedul/ es azt mondja gyorsan mentel akkor fizetsz mint katonatiszt
itt oszt mondhatod hogy bizonyitsa be
hehe

ildsisy 2009.04.29. 12:10:45

Eddig életem során szerettem a nálam fiatalabbakat,ill. a mai fiatalokat,de sajnos nagyon-nagyon haragszom rájuk, mint pl. ezek a csepeliek, ezek jó dolgukban ilyesmivel foglalkoznak, itt van a dolog: mindent megkapnak és unalomból, brahiból valami durvát kell csinálniuk. És ez most már jellemző manapság a fiatalokra, persze tisztelet a kivételnek!Szeretik, ha félelmet okoznak másoknak...

májgeriberi 2009.04.29. 12:11:38

@hagyma: mert azt szokták mondani

AlulírottFentemlített 2009.04.29. 12:13:59

És ilyen "békés polgárok" járnak ráckevére szórakozni?

Remélem a strandra nem jönnek, mert ha igen akkor én nem.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.04.29. 12:14:57

@hurkada: Alighanem azért került fel, mert egyes hírek szerint a péniszhosszabbító prémiumautók gyártói a jövő évtől a Magyarországra szánt modelljeikbe egy, a speciális vásárlóközönséggel harmonizáló extrát is be kívánnak szerelni. Egy köcsögdudát.

Netuddki. 2009.04.29. 12:17:13

@hagyma: Mér, lelű? ;)

Sajnos most már se a "tiszta amerika"-t (ami mellesleg egy filmcím volt), se a "tiszta balkán"-t nem lehet mondani. Lassan mindenhol jobb a helyzet.
Javaslom helyette a "tiszta magyarország"-ot.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.29. 12:17:21

@májgeriberi:
ja akkor OK
amugy ha a tortenet igaz, hasonlo helyzetben hivnam a 911-et es 5 percen belul ott lennnek ez tuti
hacsak nem a Nevada sivatag kozepen tortenne
bar akkor meg helikopter jonne

Smacika 2009.04.29. 12:17:38

Pontleszarni az ekkora faszkorbácsokat.
Aztán, hogy a posztoló vagy a béemvés veszi magára az már az ő dolguk.

Netuddki. 2009.04.29. 12:18:26

@Kitalátor feljegyzete: Minek. Duda van a köcsög meg úgyis beül.

scsaba1 2009.04.29. 12:20:20

@staropramen:

Pont arra... A "balta" tipusú meglehetősen használható, nyolc napon túl gyógyuló, esetleg maradandó egézségkárosodást okozó...

Netuddki. 2009.04.29. 12:20:55

@hagyma: Nem hinném, hogy ott van térerő, hacsak nem műholdas telefonod van.

Nálunk meg inkább a segélykérőt szokták megbüntetni, mert vezetés közben telefonált. :(((

Tsabi 2009.04.29. 12:21:24

Igay jartam, ez van, ha keson kel az ember, de azert elmondom en is, rosszul osszefotoshopolt sztori, rossz blogba. A vegerol meg hianyzott, hogy egy kiegett merciben ami negy kerekesbekan volt, vegig kovetett! Meg meg par felkiajtojel! Ugy hianyzott! Volna! Ez mar a hetvegi poszt?

májgeriberi 2009.04.29. 12:23:47

@kovi1970: ja, volt ilyenre is példa.
Egyébként meg azt a legkönnyebb. Azt kell baszogatni akit lehet. IQ kérdése.
Sajna..

csigatej 2009.04.29. 12:24:42

Csepel NEM(!!!) egyenlő Csepel-szigettel, sem Szigetcséppel, pláne nem Szigetszentmiklóssal és egyéb, a szigeten lévő várossal, községgel.
Szövegértés/földrajz...
off:
Csepelen élek amióta világrajöttem, közel sem olyan szar itt a helyzet, mint ahogy azt sokan hiszik, túlzás az egész. Persze van trágya itt is, kb annyi mint máshol. A kerület 20%-át lehet bajosabbnak nevezni, a többi rendben van.

-egy patrióta :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.29. 12:25:34

@kovi1970: pedig de
itt mindenki telefonal mindenhol
elet a veszely
en meg embert nem lattam vezetni aki nem telefonal kozben

mutti0710 2009.04.29. 12:27:54

Kedves szily!

Gratulálok a minden előítéletet, általánosítást, sztereotipizálást nélkülöző bevezetődhöz! Köszönöm szépen minden békés, illetve "legbékésebb" szigeti polgár nevében, sőt az összes, bármilyen indokból akármilyen jelzővel illetett ember nevében is, akik nem tartoznak bele egyik baszott sztereotip kalapba sem, amiket te, mint az objektív tájékoztatást és véleményformálást szem előtt tartó, ebből élő, erre nagyon büszkének levő irka-firka valamilyen oknál fogva mégis csak megpróbálsz teletömni jó sok és leginkább is felháborító baromsággal.

További szép napot!

mutter

májgeriberi 2009.04.29. 12:32:02

@mutti0710: miért gondolod, hogy az itt jelenlévők hülyék?

májgeriberi 2009.04.29. 12:34:25

@mutti0710: ja, meg humorérzéked=00.00

V. 2009.04.29. 12:36:02

Atomot Csepelre:))))))))

quarelin 2009.04.29. 12:36:22

szigetcsépet mindig is úgy emlegettük, hogy hülyefalu..annyi baleset meg hülyeség volt ott amióta (szerencsére csak) átutazóban járok arra, cirka 20 éve...

vivax 2009.04.29. 12:42:24

vót az általánosban egy osztálytársam, az tudott ilyen sztorikat rögtönözni tízórai szünetben. a tanárnéni meg pont olyan komolyan vette magát mint mutti0710.
lassan összegyün itt az egész osztály;)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.29. 12:43:36

amugy szigethalmon ott a dunasoron volt vikkendhazunk
na ott fogtam olyan szep sullot...
imadtam ejjel horgazni
mondjuka sullot dog melegben fogtam delelott 10-kor

ColT · https://www.boredpanda.com/author/hcl/ 2009.04.29. 12:50:24

@hagyma: Ja csak az 20000km-mel arrébb van, ahol a rendőrök nem csak porcelándíszek...
Itt elhúztak volna, nehogy bajuk essen véletlenül.

Gilderoy 2009.04.29. 12:51:07

ez szerintem kamu, legalábbis igenigen zavaros

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.04.29. 12:57:03

jó a fantáziája a beküldőnek, bár kicsit sok benne a hálivúdi elem.

16 évesen éjjel kettőkor meg otthon nézze a cool night extrát, ne kormányzárral rambózzon csepel szívében, basszájba!

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.04.29. 12:58:10

@hagyma: én pár éve angolnát fogtam gilisztával a dunakanyarban.

bgp 2009.04.29. 12:58:16

"Mellém álltak és kipattantak a kocsiból persze már nem üres kézzel, hanem valami olyan késsel, amivel az amerikai filmekben, a dzsungelban vágják a gazt. Persze egyből a torkomhoz nyomták, meg a sógoroméhoz, aki csak 16 éves.
Aztán valami olyan ürüggyel jöttek, hogy nem kell őket siettetni, tudnak ők haladni, mert, hogy én rájuk villogtam. Persze nem így történt, ahogy Szigethalmon sem a mentősök voltak a hibásak, amiért lassan mentek! Aztán a sógorom kiszállt a Suzukiból a kormányzárral és leütött egyet az egyiknek, amikor igencsak meglepődtek a fiuk"

Kamu.
A nindzsa unokaöccs még ki sem szállt hogy leüsse a fickót, de már kést nyomtak a nyakához.

svejk_a_derék_katona 2009.04.29. 12:59:18

ebből látszik, hogy szigeten nem jó élni a magas beltenyészet veszély miatt.
ilen az amikor a gyerek az anyjával az apa a lányával és a testvérek egymással hálnak

mutti0710 2009.04.29. 13:05:18

@májgeriberi: Nem értem a felvetést, hogy én azt gondolom, hogy az itt jelenlévők hülyék. Megjegyzésem kizárólag szilynek szólt, nem pedig az itt jelenlévőknek, akiknek ezúton is pussz. Ha pedig úgy gondolod, hogy azért nincs humorérzékem, mert meglátásom szerint az, hogy két-három, akár négy-öt tenyeres-talpas paraszt miatt egy egész sziget lakosságát tenyeres-talpas parasztnak nevezni nem vicces, akkor vállalom: humorérzékem 00.00.
Neked is pussz:
mutter

ave 2009.04.29. 13:18:22

Mivan??? Kiver kit?

i hate the police (törölt) 2009.04.29. 13:20:09

A poszt vagy teljesen kamu vagy nem egészen igy történhetett.Az autozz.hu bloggra való, nem ide.Már látom, hogy holnap valaki majd az oroszlánok nemi életéről ir ide egy posztot:))

i hate the police (törölt) 2009.04.29. 13:23:47

@bgp: ja, na ezért is kamu.A sógor meg ,,Több, mint testőr,,..

jesszumpepi (törölt) 2009.04.29. 13:36:30

Ez nem a Homárra való téma.

moli 2009.04.29. 13:50:18

@mutti0710: """Megjegyzésem kizárólag szilynek szólt, nem pedig az itt jelenlévőknek"""

akkor mailt kellett volna irni. de szerintem inkabb hazudsz, es direkt irtad ide.

Sz0M|45 2009.04.29. 13:55:34

Mar tobbszor elokerult a bkv blogon is ez a "mindenki csak all es nez, nemhogy segitene ..es a magyarok... blabla"

Felhivnam a figyelmet, hogy ez egy teljesen altalanos emberi viselkedesforma amit tobb szocialpszichologiai kiserlet is igazolt.

Gringо · http://www.youtube.com/watch?v=5Bz8GyTrUxw 2009.04.29. 14:01:01

Eszembe jutott a sztoriról a régi zsigulis vicc.

A hír igaz, az eset valóban megtörtént.

Csak nem bmw, hanem dömper; nem szuzuki hanem roller, nem bozótvágó, hanem homokozólapát; nem éjjel 2kor hanem délelőtt 10kor és nem az utcán hanem a játszótéren...

changebug (törölt) 2009.04.29. 14:03:47

@pipedog2: téves - kutyákkal hálnak. :) ha ránézel a fejükre látod a vonásokból

betépett felhasználó 2009.04.29. 14:04:27

1 bekes polgar aki:

-140el szaguldozik a varos utcain
-izomagyu sogorral kozosen harakiriznek a kormanyzarral
-tuti ralampazott a bombosre, de most tagadja
-jol elhuztak a notajat a helyi vaganyok, de most tagadja
-hiszem az egesz sztorit, ha latoma trailerjet, de szerintem kamu a filmezeses resz is.

1 bmw-s soha nem artana a legynek se. egy 1.3as szuzukisbol barmit kinezek.

Dixie.Flatline 2009.04.29. 14:32:44

Csak tán nem norvégok voltak a BMW-ben utazó igen szimpatikus fiatalemberek?

drotbeka 2009.04.29. 14:33:17

hát ez majdnem olyan jó, mint ez az oldal

drotbeka.uw.hu/

InterFace 2009.04.29. 14:35:54

Az a baj, hogy ha az autósok (meg az emberek úgy általában) már a rendőröket sem tisztelik idehaza, akkor egymást meg pláne nem fogják. Én nem szeretem az amerikaiakat,mert buták,de ott pl. (tapasztalat) úgy van,hogy ha egy 2 sávos út külső sávja MELLETT!! lehúzódva igazoltatnak egy autóst, és Te, mint közlekedő másik autós nem a belső sávban mész el mellettük (ha van hely), vagy ha ott nincs hely akkor a külsőben,de jelentősen csökkentve a sebességedet,akkor utánad mennek és Baromira nagy büntetést kapsz. Mind pénzbeni,mind jogi alapon. Ez nem kamu, tapasztalat. Kinti kolléga a megengedett sebességgel ment el mellettük és alig lehetett kimagyarázni a dolgot. Mert ugye ott közszolgálatot ellátó személy veszélyeztetéséért be is kasztliznak szó nélkül. Mivel minden kocsiban kamera van, így bizonyítani is tudják. Nemhogy el is ütöd majdnem (direkt) aztán semmi következménye sincs. Az alapvető lépés itt az lenne,hogy szigorítsák a valóban bizonyítható esetekre rótt büntetést,de úgy,hogy 100szor meggondolják a kis csicska újgazdagok,hogy mit tesznek. Addig az én kocsimban is ott marad a Vipera:)

eklar 2009.04.29. 14:42:11

"És ennél van még egy durvább sztorim is, ha érdekli önöket."

Nem érdekel.

Ön.

Host 2009.04.29. 15:28:37

Ez a cikk mi a túrót keres a homáron?

hawkeye 2009.04.29. 16:22:43

Hát a Rafael család már csak ilyen...

Megdobbent 2009.04.29. 20:52:49

A bozotvago kes nyilvan a bodzahoz kell, mert dolgozni voltak a markos kanciganyok. Az viszont, hogy kaptak a kormanyzarral dicseretes, tok mind1 mi modon jutott odaig a dolog :)))

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.04.29. 23:46:57

Ha van durvább sztorija is, miért nem azzal kezdte?

Kamu.

johndoe83 (törölt) 2009.04.30. 02:04:20

@égafater: mer lefagyott volna tőle a szgép annyi adat jött volna ki!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.30. 02:34:06

@InterFace: a buta amerikaiaknak koszonheted, hogy leirhatod ide amit gondolsz
errol ennyit

SzaLacika 2009.04.30. 03:02:00

@hagyma: Jajj ne mán
Lehet, hogy az internetet kialakulása pont az amcsik érdeme, de azért nem kell elszállni.
A világ történelmének legnagyobb találmányai többségében nem ott születtek.
Viszont nekik köszönhetjük például az atombombát is, erre legyél büszke

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.30. 04:47:58

@SzaLacika:
senki nincs elszallva en kulonosen nem
kicsit unalma a " minden amerikai hulye"
foleg hogy mar en is az vagyok
aranyaiban van otthon is annyi okor mint itt
/a legtobb nobel-dijas innem jott aze'/
a kereket nem tudtuk feltalalni mert akko meg nem voltunk felfedeve

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.30. 04:51:10

@SzaLacika:
az atombomba jo pelda mert azt leginkabb magyarok csinaltak meg
es itt
es buszke is vagyok ra, mar sok-sok amerikainak elmondtam, hogy magyarok csinaltak, es Rubik kocka is magyar meg Gabor Zsazsa
rolam nem is beszelve

SzaLacika 2009.04.30. 08:47:13

@hagyma:
Hát elnézést. A kommentjeidből nekem csak annyi jött le, hogy kint élsz és azt hittem önjelölt patriótaként kelsz a kintiek védelmére. De ha állampolgár vagy érthető, hogy személyesnek veszed.

Tudok róla, hogy az a-bomb kifejlesztésében részt vettek magyar származásúak, de az amerikaiak mégis valamiért saját találmányuknak tekintik emlékeim szerint. Talán azért, mert valóban ott rakták össze, ők pénzelték és ők használták először... Viszont ha már itt tartunk, az egyik magyar "bombagyártásban" közreműködő, Neumann János nélkül internet sem lenne. Legalábbis nem úgy ahogy ma ismerjük

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.04.30. 12:58:45

@SzaLacika:
no pronlem
persze hogy maguknak tekintik mert akkor Ok mar amerikaiak voltak
es hat ide, az indianokon kivul, mindenki jott valahonnan, vagy hoztak

Secnir 2009.04.30. 20:12:36

csepel-szigeti vagyok.

simán el tudom képzelni azt, hogy igaz a történet - sajnos.
és nem kell magyar-cigány kérdést csinálni az ügyből, mert kb 30 éve itt az van. Normális ember Szigethalom belterületén nem próbál meg lerobbanni, mert mihelyst kiszállsz, jönnek a farkasemberek, és szétszedik az autót, mire elszámolsz a mobilodon 107-ig.

mokas_gizi 2009.05.01. 07:52:24

@mokas_gizi:
Lehet, hogy nem kellett volna, csak valóban idegesít az elmúlt napok-hetek-hónapok eseményei... Furcsa hogy nekik mindent szabad, nekünk meg lassan már semmit sem...de itt lezárnám a témát mert annyira nincs jelentősége, már csak idők kérdése és az embereknél betelik az a bizonyos pohár...

Joe Forster/STA · http://sta.c64.org 2009.05.09. 15:50:13

@SzaLacika: "Viszont ha már itt tartunk, az egyik magyar "bombagyártásban" közreműködő, Neumann János nélkül internet sem lenne. Legalábbis nem úgy ahogy ma ismerjük"

Sőt, ugyanez igaz a számítógépekre is.
süti beállítások módosítása