Tékozló Homár

Tombolt a parasztság az Arénában

2009.05.04. 08:45 | ge | 66 komment

Zula és barátnője romantikus estére vágytak, de egy vírusnak vagy egy romlott szendvicsnek köszönhetően mozizás helyett hányás lett a program. Az Aréna pláza mozijának büfései nem bírtak adni egy üres papírzacskót a beteg asszonynak, ezért legközelebb aki ott rosszul lesz, ne is próbálkozzon, hányjon azonnal közvetlenül a pultra. A parkolóban pedig ne számítsunk a kamerák biztonságára, Zuláék autóját is simán feltörték, mert a kamerákból hiába van sok, nem látnak mindent.

Történt az, hogy három heti - a történet szempontjából most nem fontos, ámde annál nyomasztóbb okok miatti - kényszer-szobafogság után kedvesemmel végre elhatároztuk, hogy kimozdulunk és kikapcsolódunk egy kicsit. Kikapcsolódni nem nagyon sikerült, kiakadni annál inkább.

A mozit választottuk üdítő relaxációnk célpontjául, az Arénában. Parkolás, jegyek kiváltása, majd asszony részéről valami mekis kaja betermelése volt a folytatás. Ez utóbbi (is) végzetes hibának bizonyult egy amúgy sem könnyű nap megkoronázásaképpen. A moziban cirka tíz percet bírtunk ki, ebből öt perc reklám, illetve a film első kockái. Izgalmas volt. De tényleg. Olyannyira, hogy sajnos távoznunk kellett, mivel asszony nem szeretett volna az előtte ülők hajkoronájára rondítani. Szegény ugyanis rosszul lett, valószínűleg a kaja miatt, de ez mindegy is.

Nem jutottunk messzire, le kellett ülni a legközelebbi alkalmatosságra. Kedvesem jelezte, bajok vannak, a WC-ig nem fog eljutni botrány nélkül. A segítőkész férj - én, ugyebár - bal agytekervényeiben fény villan, felsejlik a megmentő ötlet szikrája. Szinte lenyűgözve fantasztikus problémamegoldó képességeimtől, izgatottan rohanok a popcornos pulthoz, lennének szivesek egy papírtasakot adni, üreset. Röviden, lihegve elmagyarázom az okokat is. A srác a pult mögött bambán néz, vonogatja a vállát, majd miközben teletölt egy hatalmas papírtasakot popcornnal, sajnálkozva tekint rám, hogy nekik csak ilyen kis papírzacskójuk van, es rámutat egy evőeszközös, kb 3cm x 10cm-es fiszfaszra. De hogy ez ugye nem elég ilyen célra. Ekkor már a mellettem állók is hangos szóval biztatták, hogy adjon már egy vacak popcornos tasakot. De hát az nem olyan egyszerű. A pult mögött sugdolózás indul: "- Ez itt azt akarja, hogy adjak neki egy tasakot...", stb. - majd folytatódik az ügyfelek kiszolgálása, minden további magyarázat nélkül. Az én fejem ekkor már lila volt. Időm viszont nem volt, hogy Volverine-hez hasonlóan - tudniillik ő lett volna filmünk főhőse - letépjem a srác fejét, vissza kellett rohanni asszonyhoz.

Miután konstatáltam, hogy nincs életveszély, vissza a pulthoz, és újabb szóváltás az ott levőkkel. De hát értsem meg, ők nem adhatnak nekem papírtasakot. Nem kell magyarázzam ugye, hogy mennyiért mérik ott a nyamvadt chachos-machost meg a robbantott kukoricát. Úgy látszik nekik sokkal elfogadhatóbb megoldás lett volna, ha a puccos VIP mozijuk lépcsőjére, a vendégek ölébe, esetleg - urambocsáss - pontosan a popcornos pult közepére produkáltunk volna egy félig feldolgozott mekis szendvicset, némi körettel díszítve. Ez egyébként szinte meg is történt, végül kedvesembe mégis szorult annyi kultúra és energia, hogy a WC-ig vonszolja magát. Háromszor ... de ez megint mindegy.

Ezek után a filmre már nem nagyon akartunk visszamenni. Gondoltam, esetleg megpróbálom visszaváltani a jegyeket, a film kb 15 perce ment már. Ah, nem lehet, a jegy már kezelve lett, ilyenkor nem jár kárpótlás. Ezen már fel sem háborodtam, számítottam rá. Arra viszont annál kevésbé, ami ezek után következett. Eldöntöttük, nagy levegőt veszünk - mármint a kedvesem -, megpróbálunk hazajutni és véget vetni az érdekes fordulatot vett esténknek. Megpróbáltatásaink itt azonban nem értek véget.

A kocsihoz érve azt látjuk, hogy a zár felfeszítve. Néhány kocsival odébb már tanakodnak a biztonságiak, újabb feltört autó. Focus mind a kettő. Kizárólag erre hajtanak, állítják a kékingesek. Kamera van? Hogyne, rengeteg. Sajnálatos módon egyik sem látja a kocsikat. Asszonyt hazaküldöm, úgy tűnik, tud már járni önállóan is. Újabb hiba. Útközben újabb rosszullét, szerencsére kerül barát, aki kisegít. Nekem muszáj volt megvárni a helyszínelőket, jegyzőkönyv miatt. Ekkor kb fél kilenc volt. Éjfél után meg is érkeztek, őket sem irigylem, reggel óta nyomták az ipart. Kiszállnak, előkerül a fényképezőgép... de sajnos... éppen lemerültek az akkuk. Itt már sírva röhögtem. Ironikus módon a másik károsultnak éppen van négy akkuja, így folyatódik a nyomozás. Természetesen nyom nincs, de nem is számított rá senki. A jegyzőkönyv, amiért fél napot vártam, nem nyomtatható: elromlott a nyomtató. Majd a kapitányságon...

A nyomozás további részletei egyébként szintén érdekesek voltak, de most nem húznám tovább a sztorit, talán egy másik levélben. Egy szebb majálist kívánva maradok tisztelettel, Zula

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.05.04. 08:48:51

"hánnyon "
Eszter, ha már nagy nyilvánosságnak írsz, nem kéne helyesírás-ellenőrizni?

1.-e?

betépett felhasználó 2009.05.04. 08:50:01

utalok elsozni
UTALOK!!!
paraszt arena.

huuuuu, ez nem jott ossze, koszonom homar, hogy nem engedtel 1 percen belul ketszer is posztolni. gratula CoIT, megeloztel es fobiamtol mentettel meg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.05.04. 08:53:42

"asszony részéről valami mekis kaja betermelése "

Ez volt a gond, látod. Attól nem csoda ha megjön Róka koma.

"Röviden, lihegve elmagyarázom az okokat is. A srác a pult mögött bambán néz, vonogatja a vállát,"
Ez viszont simán csak egy köcsög volt.
Párodnak tényleg a pultra kellett volna hányni.

"Kamera van? Hogyne, rengeteg. Sajnálatos módon egyik sem látja a kocsikat. "
Esetleg a tolvajok már tudják hogy melyik részeket nem látják nem?

Amúgy mindig mondtam hogy a biztonsági őr max. arra jó hogy a légkondi ne feleslegesen menjen, de semmi másra.

"A jegyzőkönyv, amiért fél napot vártam, nem nyomtatható: elromlott a nyomtató. Majd a kapitányságon..."
A rendőrségtől mit vártunk...
Persze ha nem lett volna nálad elsősegélycsomag egy közúti ellenőrzésnél, akkor aztán!!!

betépett felhasználó 2009.05.04. 08:54:43

ez lenni harmadik.
elobb vala masodik
3-2=1

1= ELSOO!!!
ez igy jarja?

on: tenyleg paraszt az arena

EÖ (törölt) 2009.05.04. 09:02:50

ehhez én nem szólok hozzá.

betépett felhasználó 2009.05.04. 09:02:59

ha a bal agytekervenyed igazan muxott volna, akkor nem egy szetazos vacak papirzacsira utazol, hanem kiteped a zakod ujjanak a seleym beleset, elbogozod a veget es azt dugod az asszony csore ele.
vagy lekapod a najki cipodet, es a jobblabrol lehuzott nylon-zoknidba obreztatod a pariat.
vagy, a kopasz es hiu vagy, akkor a parokad lokod a roka ele.
vagy ha ezek kozul 1ik sem hozhato ossze, egy lovagias mozdulattal megengeded a nadragod szijat es hagyod az asszonyt a lomposra ronditani.
na, tovabbisvan,mondjame?

EnZsolt 2009.05.04. 09:13:43

Tényleg az asztalra kellett volna hánytatni asszonypajtást, akkor lehet, hogy cselekednek. Nem értem, miért érzik egyesek azt, hogy nem kell segíteni? Lebaszná a főnök a papírzacskó miatt???

Eric_Cartman 2009.05.04. 09:15:33

Ez így elég bonyolult. Most akkor a fönti képen Laci bácsi műanyag tányérjába hánytatok bele, vagy mi ? Mert az úgy néz ki. De miért írta oda az index, hogy "hirdetés" ?

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2009.05.04. 09:18:19

a büben elszámoláskor összevetik a kasszában lévő pízt és a segélyezett zacskók számát, stimmelnie kell... na ezért nem osztogatják orrba szájba...

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2009.05.04. 09:19:41

az meg egy külön mise, hogyha olyan hülye vagy, hogy egy plázában, ahol "ehető" kaja is kapható, de te a mekit választod, hát meg is érdemled :o)

É2I 2009.05.04. 09:30:18

Mit mondjak, rátok járt a rúd az biztos.
Ezek a rudak ilyenek.

trónkövetelő 2009.05.04. 09:32:54

Terhes-e a Zasszony? A kamerabeállítóknak sünhalmaz!

trónkövetelő 2009.05.04. 09:35:16

Még annyit hogy a bamba gyereket nézve vettem volna egy zsáknyi pattikukit, kiszórtam volna a pultra (jajjj bocsi kiborult), és az üres zacskóval asszonyhoz vissza :P

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.05.04. 09:35:20

Adjá köcccsög 2 liter popkornot!

(kiadja - 500-as lecsap a pultra)

KÖSZBAZDMEG!

(2 liter popcorn a gyerek orcájába helyez, majd soványmalac vágtával vissza anyjukhoz, aki a telipakolja a zsákot)

NESZEBAZDMEG!

(teli popcornoszacskó 15 m-ről a pult mögé behajít)

Szóval nagyjából így működnek a baloldali agytekervényeim. Nem vagyok büszke rájuk. Nagyon... :)

helianthus 2009.05.04. 09:44:44

Popcornt még nem árultam, de nincs a zacskókban időnként selejt??? Ha nincs és egyet odaadnak ajándékba, elszámoláshoz írni egy cetlit, vagy szemtől szembe beszélni a főnökkel, hogy ez történt és 1 db zacskót odaadtam???
Valószínűleg ott kezdődhet a dolog, hogy ilyen munkát fiatal emberek (diákok) végeznek, akik magasról tesznek rá, hogy mi van, nyomják az ótomatát, meg felveszik a cash-t és este mennek kalapálni a discoba. Ezt támasztja alá szerintem " A pult mögött sugdolózás indul: "- Ez itt azt akarja, hogy adjak neki egy tasakot...", stb. - majd folytatódik az ügyfelek kiszolgálása, minden további magyarázat nélkül." részlet, azaz a kiszolgálók annyit nem voltak képesek kinyögni, hogy nem adhatok, mert el kell vele számolni?? Már ha ez igaz.

labi 2009.05.04. 09:45:19

Azért nem adtak üres zacsekot, mert az elszámolás a kasszában nem elfogyott kukoricamennyiség, hanem elfogyott zacskómennyiség alapú, ezért az alkalmazottaknak az egy zacskóadás pont egy nagy adag pattogatott kukorica árába kerülne.

Javaslom, hogy a kikapcsolódás és romantika céljára a jövőben ne a meki és az aréna pláza ugorjon be, mert a következő lépés a móunika show lesz...

Zep 2009.05.04. 09:47:26

oda kellett volna hányni a pultra, oszt röhögni egy jót

b[ALien] (törölt) 2009.05.04. 09:51:56

Egy igazi sikertelen nap:(
Árkádról nekem amúgy is süncsaládok jutnak eszembe
Már csak az érdekel, kellett-e fizetni a hányásért

b[ALien] (törölt) 2009.05.04. 09:53:22

Arénáról:)
Még nem sikerült teljesen felébredni

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.05.04. 10:03:53

@helianthus: Vagy mert annyira életképtelen gyökér hogy képetelen egy kibaszott döntést meghozni.
Én is elég félénk voltam diákkoromban (amikoris nyaranta melóztam, általában) de azért egy ilyen helyzetben csak adtam volna egy zacskót.
Még akkor is ha a főnököm egy napofájú sikeresüzletember aki terrorizál.

Na meg hogy egy PAPÍRZACSKÓN rugózzon esetleg a főnök? Mi van?

☺ágica (törölt) 2009.05.04. 10:07:31

@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0: tudod te mekkora veszteség egy papírzacskó?! Válság van!!! Amúgy tényleg gáz, ha ezen akad ki egy főnök. Nyilván ha rendszeres, az más kérdés, de 1, azaz egy zacskó...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2009.05.04. 10:07:51

Parasztok voltak, de akkor is. Megveszed a zacskót tartalmávak együtt, és kiöntöd. Pénztárnál nem sóherkedsz, hanem húzol haza. Feltört kocsinál az asszony taxiba ülteted. Ja, hogy ez pénzbe kerül...

Nem csak plázák vannak, hanem igazi mozik is. Még olcsóbb is.

gtamasl 2009.05.04. 10:29:13

Látszik, hogy a poszt írója nem olvassa rendszeresen a homárt :) Ez már nem az első poszt volt itt (és gondolom, nem is az utolsó) arról, milyen színvonalú szolgáltatást nyújt a Cinema city aréna mozija a hangzatos "mozimaximum" elnevezés alatt. Ha olvasta volna, ralán meggondolta volna, ott nézie meg a filemt vagy sem. (Az aréna mozijával kapcsolatban a színvonal és a szolgáltatás nyújtás idézőjelek között értendő)
Ennyi rossz tapasztalat után csodálkozom, hogy még járnak oda mozizni az emberek ahelyett, hogy a valóban normális hozzáállású, jó színvonalú mozikban néznék meg a filmeket.

Gera 2009.05.04. 10:29:44

Tombol a parasztság: vehettél volna egy zacskót, hagyhattad volna a francba a mozijegyet, hívhattál volna taxit az asszonynak :)

kispestipeti 2009.05.04. 10:35:36

az a baj, hogy a sok, jópofizós kommentelőnek szinte soha nem jön le a posztok eredeti lényege. mindegy a helyszín, mindegy a kaja. az általánosan tapasztalható, mindent lesz@ró, empátia nélküli hozzáállás a leírtakból a lényeg. történhetett volna jónak nevezett étteremben elfogyasztott, finom vacsora keltette hányingerrel egy "igazi" moziban. ott is ez lett volna a végső tapasztalat, szinte biztos.
atpijkamo mondj egy "igazi" mozit budapesten, légyszi, mert akkor oda fogunk járni és biztos veled is találkozhatunk ott, persze miután jól kinagyvonalúskodtad magad az általad nívósnak vélt helyeken.

borsszóró 2009.05.04. 10:36:41

hülye mozik :D


P.S.: nem "Volverine" hanem WOLVERINE

mqqq 2009.05.04. 10:36:57

Istenem de szánalmas ez a levélíró... nem sorolom miért, van vagy 10 dolog...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.05.04. 11:07:44

@mqqq: Na halljuk.
Tudod, a postolót basztatni trendi.
Csak azt nem tudom hogy miért lenne szánalmasabb a gyökér pultosoknál, és biztonsági szolgálatnál.

Milkykee 2009.05.04. 11:13:20

Velem még soha nem fordult elő ilyen, de ami nagyon felbosszant az az, hogy kijössz a moziból, és még 10 percet kell keringeni mire végre találsz egy wc-t ahol kieresztheted a 2 órája szorongatott másfél liter kólát.

mzs 2009.05.04. 11:14:48

Hát nem tom... Nekem eddig soha semmi bajom nem volt a Mekis kajától, ha olyat akarok enni, amivel nem kell kísérletezni, mert ismerem, és nem csalódom benne, akkor oda megyek...
Oké, ettünk már vacakot, az "M" pl. a párom szerint tökszáraz faggyúízű valami, a csibeburgerben meg émelyítő a majonézes öntet, de ki kell tapasztalni.
Nem terhes a kisasszony? :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.05.04. 11:21:17

Hasonló eset velem is előfordult nemrég - no nem mozibanmekitőlhányós, hanem hogy egy pultnál ülő picsától kértem valamit, ami nem a mindennap megszokott teendői közé tartozott és gondolkozás nélkül, zsigerből vágta rá, hogy NEM!
(tisztánlátás kedvéért abszolút a munkakörébe tartozó, nem megerőltető dologról volt szó, egyszerűen csak túlmutatott a robot agyán és kiváltotta a minden droidba beletáplált tiltakozást).
Naponta előfordul ez mindenkivel. Olyan, mint a viccben a vendég, aki limonádét kér az étteremben.
- Nem hozhatok, nincs az itallapon.
- És mondja, melyik hozzávaló hiányzik a konyhán: a víz, a cukor vagy a citrom?

Smacika 2009.05.04. 11:47:20

Posztolót lehet-e?
Ha 3 hétig dögrováson volt az asszonypajti, akkor az első tünetmentes napon nem tömöm meg mekis szarral, és nem ültetem be egy sötét, hangos helyre.
Nem csoda a rókabőr.

Koholmány 2009.05.04. 12:00:15

Sziasztok,
barátnőm suli mellett moziban dolgozik. Náluk úgy működik, hogy nap végén leszámolják a kukoricás zsacskókat és ha hiányzik akár 1 darab is, levonják a fizetésükből a teljes kukorica árát. És nincs mese!!! Ha nem tetszik a rendszer, akkor lehet másik állást keresni, ez a válasz a mozi részéről.
Tehát ne támadjuk szerencsétleneket, én sem vonatnék le a fizumból egy ezrest, pláne ha diák vagyok és alig lehet normális melót találni manapság...

Mekiben nem kell telezabálni magad és ennyi. SuperSizeMe-t láttad -e????

jokkmokk 2009.05.04. 12:00:54


Aréna Pláza és Meki?
Te valami panelproli lehetsz...

Koholmány 2009.05.04. 12:06:08

@☺ágica: 1 azaz egy zacskó a diáknak 1000 minusz. és nap mint nap jönnek:
-aggyámá egy zacskót, elszakadt
- aggyámá egy zacskót, hányni kell...stb.
És 3000 forintos napidijból azért 1-2 ezer forint minusz azért nem kevés...

helianthus 2009.05.04. 12:13:41

@Koholmány: köszönjük szépen, már ezt is tudjuk, de ez még mindig nem mentség arra, hogy szerencsétlen aggódó ember ott toporog a zacskóért, már a körülötte állók is zacskóért siránkoznak neki, és akkor az eladó nem képes normálisan megmondani, hogy ne haragudjon, a zacskó alapján számolok el, nem adhatok belőle, mert az 1000 mínusz. És ezt megértve az aggódó ember nem megy vissza még egyszer zacskót koldulni, hanem esetleg elrohan máshová megoldást kereseni, vagy kifizeti az ezrest vagy mit tudom én.
Ja és a 3000 ezres napidíjból persze adóznak is, ugye?

☺ágica (törölt) 2009.05.04. 12:15:26

@Koholmány: OK, nem tudtam, hogy ennyit vonnak le szerencsétlen alkalmazottól. Az ilyen főnök sz*rjon jó sok sünt! Csak az ember azt gondolná, hogy egy nyamvadt papírzacskó nem egy egetverő kiadás. Írtam is, hogy persze ne osztogassák nyakra-főre, de ilyen esetben pl a főnök megérthetné. Sehogy se jó ez:(

GZoli 2009.05.04. 12:22:14

@Koholmány: De annyit mondhatott volna, hogy nem lehet, de ahhoz ész is kéne.

Sanyi 2009.05.04. 13:08:42

Tenyleg vegigtapizzak az osszes zacskot minden nap vegen? Undorito.

vöröshigany 2009.05.04. 13:10:26

Szerintem a popcornos gyereknek igaza volt.Nekem a múltkor egy csaj telibe hányta a zacskómat.Hát nem volt egy nagy öröm.

cseresznye1 2009.05.04. 13:29:33

hmm. mindenesetre kivánok 1 hasonló szitut a papirzacsit adni nem akaró popcornárusnak persze odakivánom mellé a posztirot is amikor épp a fejére huzza és ragasztoval ügybuzgon tekeri körbe és közbe vigyorogva üvölt nesze nesze fulladj bele b@zdmeg :) Kékingeseknek sünt mert hihetetlen hogy csak az ott dolgozok és a fönökök jármüvét figyeli a kamera. a szervnek pedig részvétem.

tsimike 2009.05.04. 13:50:29

Hát én inkább megvárom míg kijön DVD-n, aztán majd hazai pályán meglesem. Mekis kaja amúgy is olyan amilyen, és a garázsban talán a kocsit sem törik fel. Bár ha túl hangosra tekerem a házimozit, lehet nem hallom meg ha mégis. Tudom tudom a moziban más, de én inkább nézem kisebb "vásznon"...

Azzi 2009.05.04. 14:09:54

Postoló írja le ezerszer, hogy WOLVERINE!

...igen, csak ennyi maradt meg...

Eastbay1 2009.05.04. 15:59:20

@Azzi: Rozsomák b+, magyarok vagyunk, neeem?

Eastbay1 2009.05.04. 16:05:36

@Koholmány: Mondjuk egy ilyen zacskó beszer ára kb 3,40Ft áfával, szóval ez így elég pofátlanság. És mi van akkor, ha új zacskót kell adnod, mer a másik nincs rendesen lehegesztve? Ja és minden nap átszámolják a zacskókat? Gondolom nem tizesével vannak csomagolva... Mekiben dolgoztam, ott 1000/2000 zacskó volt egy dobozban pluszminusz 10. Akkor nálatok "ártatlanul" is összejöhet -10000Ft?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.05.04. 16:19:57

@Eastbay1: A wolverine meg nőstény farkast jelent b+ :D

Reggie 2009.05.04. 17:08:59

@Eastbay1: És mi van akkor, ha új zacskót kell adnod, mer a másik nincs rendesen lehegesztve?

Mondjuk atonti az ujba, a hibasat meg elrakja.

neked ugatok 2009.05.04. 18:14:42

nálam ilyen egy átlagos nap
lehet át kéne gondolnom az életem :)

parabarbara 2009.05.04. 20:11:38

Szívás. Hánytam már én is Mekis kajától.

vhm 2009.05.04. 20:32:40

én mondtam volna, hogy akkor 5 liter kukoricát kérek. úriemberként kifizetem, majd teljesen véletlen szétszórom az egészet ott a pultjukra és ahová sikerül elé meg mögé is...
aztán meg lehet jegyezni, hogy köszönöm a zacskót :D

ui: ne ezek után tanakodhattak volna :D
ui2: valószínű azért nem kapott zacskót, mert a hiányzó zacskók számával arányos pénz kell legyen a kasszában. különben felmerül, hogy feketén adták el.
ui3: AZÉRT árulja Ő a kukoricát, mert nem einstein. ezért ne is várjunk minden féle magasabb színvonalú stílust mindenkitől aki egy moziban képes a zacskókba kukoricát lapátolni... (maximális tisztelettel a kivételnek persze!)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.05.04. 21:26:34

ááá erről az einsteinről eszembe jutott egy mozipénztáros sztori. Az emailcímemre rendeltem jegyet (esoparduc kukac stb) és megyek a kasszához kiváltani. Egy iszonyú szép csaj ült ott, de igazi finom szépség, mondtam is a barátomnak, hogy jézusom ez miért ül a mozipénztárban, miért nem szupermodellkedik valahol... aztán sorra kerültem és mondom az emailcímemet hogy volt egy foglalás... erre a csaj visszakérdez hogy az emailcímben (!!!!) eső az hosszú vagy rövid ö?
Távozáskor a barátom megjegyezte hogy 'na látod, ezért ül mozipénztárban'

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.05.04. 22:35:58

ez mekkora baromság. hetente többször eszek mekiben évek óta, semmi bajom nem történt még, mástól született ott meg az a koma.

amúgy röhejesek a mozibüfében, zacskó alapján számoltatják el? öcsém bakker odaviszek egy baszott nagy kukászsákot, hogy borítsa tele kukoricával, meg adjon mellé EGY DARAB zacsit...pofám leszakad, barmok.

vhm 2009.05.04. 22:58:00

@rekafoto.com: mondjuk a szupermodellkedéshez talán még annyi ész sem kell :D

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2009.05.05. 00:26:36

zseniálisan megírt poszt :) élmény volt olvasni.

redriot77 2009.05.05. 10:31:48

Ez egy annyira tipikusan XXI. századi magyar történet volt, hogy a könnyem is kicsordult. Ezek az események pontosan így sehol máshol nem történhettek volna meg, csakis Magyarországon. Legyünk rá büszkék!

belekotyogok 2009.05.05. 11:09:44

Végül is miért nem mentek el a vécére? ÉS akkor ott lehet szabadon hányni, nincs az ember kitéve mindenféle zacskótadninemakaró dolgozónak, meg egyébként se biztos, hogy ezt a fajta tevékenységet a büfében kéne végezni...ha a cifrafosás jön rá, akkor is zacskót kérsz?

ennyi idő alatt vígan el lehetett volna sietni egy illemhelyre.

}:( (törölt) 2009.05.05. 11:44:32

az összes köcsög autóval rendelkező kommentelőnek azt üzenem és kívánom, basszák szét a kocsiját valamelyik parkolóban. alaposan. gecimódon.

mashbp 2009.05.05. 12:37:14

Félelem és reszketés az Arénában... Kemény sztori.
Ja az Arénában én is voltam egyszer.
1000Ft-ért adtak egy akkora fagylaltot ami egy csecsemő kezében is miniatűrnek hat. Ezt érdemli aki odajár!

hatja 2009.05.05. 18:13:30

én többször is voltam az aréna mozijában és mindig maximálisan elégedett voltam. igaz mindig teljes árú jegyet vettem, sosem kellett hánynom és a büfében is max párdeci üdítőt veszek. megnézzük a filmet aztán hazamegyünk, ennyi.

sünt ide

hatja 2009.05.05. 18:14:32

@hatja: ja ez a válaszom arra, hogy miért jár bárki is ilyen helyekre moziba.

silent76 2009.05.06. 03:21:47

Azert nem adott zacskot, mert zacsko ill. üditö eseteben a pohar darabszama alapjan szamoltatjak el öket. (tehat nem az elfogyott cola ill. popcorn, hanem a hianyzo zacsi ill. papirpohar alapjan)
Ezert van az, hogy ha nincs vevö a lathataron egyszerüen kikukazzak a poharaka, meg a zacsikat, és ujbol eladjak.

silent76 2009.05.06. 03:24:07

Amugy meg egy sz*rrágo vagy, hogy a beteg felesegedddel valo foglalkozas helyett inkabb a jegyeket akartad visszavaltani.

simple_io 2009.06.17. 00:37:11

Én is hánytam mekis kajától.

Egyszarvu 2009.09.29. 21:05:06

Birom az ilyen címeket "Tombol a parasztság az Arénában"
Valakinek peches napja volt ennyi. Bunkó embereke vannak, peches voltál, hogy egy ilyen büfést fogtál ki, de azt nem értem, hogy a büfé mennyivel volt közelelebb, mint a WC? .....
Amennyit ott elszüttyögtél, 2x megjártátok volna az utat a WC-ig.
A feltört autó meg. Újjabb pech. Ilyenkor van, hogy a normálisabb emberek csak annyit nyugtáznak este, hogy hát igen, nem kellett volna ma kikelnem az ágyból, a pattógósabb fajta meg mindenki mást szíd...
süti beállítások módosítása