Tékozló Homár

A UPC-nél még elő lehet fizetni a semmire

2009.06.22. 12:33 | jackyll | 50 komment

Ki gondolná, hogy az ország egyik legnagyobb internetszolgáltatójánál még mindig előfordul, hogy a) szerződést kötnek olyan helyre, ahol nem szolgáltatnak, b) nem tudják, hol szolgáltatnak, vagy kivel milyen szerződést kötöttek, c) nem bírnak szerelőt kiküldeni hetek óta, aki odatalál és képes is bekötni a kábeleket:

Új építésű társasházba költöztem, monopol helyzetben a UPC, mivel egyelőre csak ők szolgáltatnak, de úgy gondoltam hogy a XXI. században már nem feltétlenül luxusigény, hogy minél hamarabb legyen tv és internetcsatlakozás. Ha már ott vannak és nincs hűségszerződés, akkor ugorjunk neki amíg más szolgáltatók megérkeznek. Szerződéskötéshez olyan kényelemben volt részem, hogy házhoz jött a képviselőjük! Az apróság, hogy a szolgáltatásokkal, még az internet sávszélességével sem volt tisztában (még szerencse, hogy előtte átnéztem a honlapjukon, hogy felkészült legyek). A személy egyébként egy szerelőből lett szerződő, akinek saját elmondása szerint a cég nem biztosított megfelelő tanfolyamot, ezért nincs tisztában mindennel. Megegyeztünk a beszerelés időpontjában is következő péntekre.

Eljött a várva várt nap, ismét készülten, használatra kész wifi routerrel és tv-vel várom a megbeszélt időpontban a szerelőt. 2 óra eltelik mikor egy kedves hölgy a UPC központjából felhív, hogy miért nem vagyok otthon és miért nem veszem fel a telefont, a szerelő több mint fél órát várt a kapuban, de már elment a város másik pontjára, mert ott van a következő címe. Meglepetten tudattam vele, hogy igenis otthon vagyok, és semmilyen hívásom nem volt, és tulajdonképpen most is felvettem a telefont rögtön nemde? Picit már kedvesebben reagált, hogy igen, tényleg elsőre válaszoltam, beszél a szerelővel.

Visszahív, hogy ha aznap már nem lesz alkalmas a beszerelés, mert nagyon messzi címre ment a szerelő, és szükségük lesz egy közmű szekrény kulcsra is, mert anélkül amúgy sem menne - ezt az információt akkor hallottam először. Még mindig segítőkész ügyfélként végigjárom az összes kulcsommal az összes szekrényt az épületben, természetesen semelyiket nem tudom kinyitni, de egy lakónak miért is kellene ezekhez hozzáférnie??

Már dühösebben felhívom az ügyfélszolgálatukat, hogy panaszt tegyek. Az eredmény nem lep meg, tökéletes inkompetencia fogadott: nevemet és szerződésemet nem találták, és közölték, hogy tulajdonképpen az utcának erre a részére még nem is szolgáltatnak! Én mint naiv ügyfél még mindig ragaszkodok hozzá, hogy aláírtam a szerződést és várnám a szerelőt, aki nem fér hozzá a saját dobozukhoz!  Javaslatuk, hogy hívjam fel azt akivel a szerződést kötöttem.

Lelkesen folytattam a telefonhívásokat, vissza a történet első szereplőjéhez, a szerelőből lett szerződő. Biztosított együttérzéséről és hogy megoldjuk a problémát. Javasolta, hogy ha még kijön a beosztott szerelő akkor próbáljuk meg a közműszekrény kinyitása nélkül bekötni a szolgáltatásukat, hátha már a lakásomra van kötve a kábel. De vigyázzak a szerelővel, mert ő szokott kiszállási díjat kérni, és nehogy adjak neki mert ez ingyenes! Rendben...

Szerelő felhív később, hogy most jönne hozzám, és sikerült-e közműkulcsot szerezni. Természetesen nem. Így fölösleges hogy odajöjjön, internet és tv ebből már nem lesz aznap. Érezte a hangomon a nemtetszésemet, próbálta menteni a menthetőt, hogy ha szeretném akár hétvégén is bármikor kiszáll és megcsinálja ha szerzek addig kulcsot. Válaszom immár nagyon egyszerű volt: kellemesebb hétvégénk lesz mindkettőnknek, ha elfelejtjük egymást. (Ez egy péntek esti időpont volt.)

Ma hétfő van, felhívtam ismét a kiszálló kezdő szerződőt: megegyeztünk, hogy holnap ő fog személyesen kijönni mivel szerelő is és megcsinálja.

Kérdéseim:
-Miért állította a szerelő, hogy ott várt fél órát és többször is hívott mikor nem is?
-A központi UPC ügyfélszolgálat nincs tisztában a saját szolgáltatási területéről?
-Ha a központi UPC-nek van igaza és valóban nem szolgáltatnak még oda, akkor miért írtak alá szerződést?
-A közműszekrény és saját dobozukhoz miért az ügyfélnek kell hozzáférést biztosítania?
-A UPC-sek tudják egymásról, hogy feketén szednek sarcot a naiv ügyféltől?

A levelet másolatban a UPC-nek is elküldöm, ha valaki felveszi velem a kapcsolatot, szívesen adok nekik nevet címet adatokat, hogy a végére járnak a történetnek. Egy biztos: amint pár hónapon belül új szolgáltatók érkeznek a társasházba, búcsút mondhatnak egy újonann szerzett ügyfelüknek. (Amennyiben egyáltalán sikerül addig bekötniük a szolgáltatást.)


Zsombor

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2009.06.22. 12:35:18

Nem fizetek elő, azértse!

☺ágica (törölt) 2009.06.22. 12:40:50

Ha nem lenne igaz, még vicces is lenne...

betépett felhasználó 2009.06.22. 12:46:36

macimicko ota tudjuk, hogy
"Minden a semmi manifesztációja"

a semmiert en is oromest elofizetnek

Palkovics Ede 2009.06.22. 12:47:38

@milyen_Péter?: Marton Krisztián. (első 10-ben?)

É2I 2009.06.22. 12:51:02

Közmű kulcsnak meg ott a tűzoltó szekerce.

betépett felhasználó 2009.06.22. 12:53:18

A UPC ajanlatat figyelembe veve, rajottem, (na jo,beismerem, picit hatassal voltak ram Hegel, Husserl, Sartre és Heidegger transzcendentális én kutatásai is), szoval vegre megertettem, hogy a nem-valós dolgok fenomenológiai leírása életcélo is lehetne. Fenomenológiai indíttatású késztetésem egyben az egzisztencializmus irányába való továbblépésem nyitányát is jelenthetné. Köztudott hogy dologi létezőkre jellemző, csakis önmagával egyező önmagában-való és (az emberre jellemző), az önmagával nem azonosat is magába foglaló önmagáért-való szembeállításával juthatunk csak el a filozófiai és irodalmi életművekben oly fontos szerepet játszó Semmi fogalmához mint az emberi szabadság kulcsához.

Ó istenem,
a SEMMI minden, a MINDEN semmi
hol kell UPCbérletet kötni?

vape 2009.06.22. 12:53:20

"Egy biztos: amint pár hónapon belül új szolgáltatók érkeznek a társasházba, búcsút mondhatnak egy újonann szerzett ügyfelüknek."

Nem akarlak elkeseríteni: ADSL-re szerződhetsz most is biztos (pl. a jó hírű T-csoporttal), ennél több szolgáltatót ne nagyon várj a házatokba. A Digi és hasonló kábelesek csak a lakótelepeken vannak, máshová még jó ideig nem éri meg nekik kihűzni a kábelt.

dextercapo 2009.06.22. 12:55:33

a UPC felenk sem a korrekt hozzaallasukrol voltak hiresek .
kotottunk egy szerzodest - benne net , kabel - es telefon teljesen foloslegesen , de csak csomagban lehetett elofizetni .
megbeszeltuk az egy eves huseget (alberlet) de kettot irtam ala (miutan tobbszor rakerdeztem , nem ellenoriztem hogy az arcomba hazudik-e az uzletkoto)
ezutan meglepetesszeruen megszuntettek a dekoderes , analog szolgaltatast - es ezt kivettek a husegszerzodesbol , mert rendesek - egyoldaluan . termeszetesen ettol meg honapokig kiszamlaztak az hbo pakkot , fuggetlenul attol hogy nem szolgaltattak . amikor ezert telefonaltam , akkor azonnal keszsegesen felajanlottak hogy atirnak egy bronz csomagra es minden rendben lesz - hosszas kerdezoskodes utan kiderult hogy ez _csapda_: ha telefonon beleegyezek , akkor ujabb ket evre megnyulik a husegszerzodesem - a telefon napjatol .
ezutan kertem hogy vagy mondjak fel az egeszet , vagy szolgaltassanak - nem mondjak fel a harmas csomagot , mert ha felmondjak akkor a kedvezmenyeket ki kene fizessem - ez valami hetvenezer ft lett volna . szolgaltatni meg nem tudnak , mert ertsem meg analogban mar nem ... de ki is vettek mar a husegbol ertsem meg . ekkor kerdeztem hogy ha a nettel kapcsolatban lesz problemajuk , akkor azt is megszuntetik majd , csak a telefont kell majd fizetnem - ami soha nem volt bekotve ? a valasz igen volt .
ekkor mondtam hogy a huseg az ketoldalu - vagy szolgaltatnak azt es addig amit elofizettem , vagy ha nem , es ok ezt nyilvan tudtak hogy a szerzodes utan nehany honap mulva megszunik - akkor takarodjanak a lakasombol .
vegul megtettek es nem kellett tobbtizezer ft-ot fizetnem .
atmentem a konkurrens szolgatatohoz : D!@! - a net nagysagrenddel gyorsabb , nincs problema , a tv mukodik , nincs huseg , nincs kotelezo telefon - az ara pedig a fele a husegszerzodeses , tarsashaz i kedvezmenyes UPC-hez kepest .

Frucsasz 2009.06.22. 12:56:06

öööööh...

Most én jól értem, hogy az ügyfélnek kellett volna rendelkeznie egy olyan kulccsal, ami a UPC szekrénykéjét nyitja? WTF??? Mégis miért kéne, hogy legyen kulcsa?
Ennyi erővel azt is kérhették volna, hogy lépjen be az ő hálózatukba, az ő jelszavukkal, és kösse fel magát a rendszerre.

Secnir 2009.06.22. 12:59:13

khm
a TV-d hátuljában van egy koaxiális csatlakozó.
oda vagy bedugsz egy szalagantennát vagy egy modern anal intrudert (3500 ft)
és lőn M1, TV2, RTL klub (esetileg hálózat, budapesttv cseh1 cseh2).
és döntsd el a látottakból, hogy akarsz-e TV-t nézni.

az eredmény: NEM
vegyél egy dix lejátszót 5ezerér, meg egy kövér ADSL-t, és gugli keress rá a nemfizető (vagy fizetős) torrentsiteokra. ne lepődj meg, hogyha a TV-ben látott sorozatoknál 4-el több évadot találsz. letöltöd, és nem unatkozol.

a katona fehérben 2009.06.22. 13:00:11

A szerelőnek maradt szerelők némelyike sokkal rosszabb. Nekem a múltkor a csóka késett másfél órát (miután aznap reggel ő hívott fel, hogy előbb szeretne jönni, tehát hanyatt-homlok rohantam haza), elnézést se kért, végig teljesen fogalmatlan volt a számítógéppel - kezdve azzal, hogy megpróbálta bezárni az éppen futó Winampot (default classic skin, nem rakétatudomány), és értetlenül nézett, amikor a jobb felső sarokban lévő x-re kattintva csak a playlistablak zárult be... Kizárólag az Internet Explorerről tudta, hogy az böngésző, ami meg nálam használaton kívüli, tehát semmi nincs beállítva benne, és ez is teljesen összezavarta, úgy kellett kisegíteni. Ezután előzetes kérdezés nélkül törölte az összes hálózati beállítást a Windows-ban, pedig van egypár a routerkonfig miatt. Amikor szóvá tettem ezt, közölte, hogy anélkül nem tudja beállítani a modemet (akkor értsél hozzá, bazmeg), és úgyis vissza tudom állítani, nem? (Ja, hát ha beverem az orrod, az is összeforr, nem?) Végül otthagyta a tévés set-top boxot félkészen, szünetjelképernyővel, hogy majd egy fél óra múlva lesz rajta adás (nem lett), és elhúzott. Be is panaszoltam utána telefonon, és két hónap múlva kaptam a UPC-től bocsánatért esedező levelet...

É2I 2009.06.22. 13:02:58

Ha most jól belegondolok a semmit én is szolgáltatom.

Lehet nálam előfizetni rá.

Csak 150 év hűségidő, szélessávú semmi már csak havi tízmillió forint. (A hüLYének is megéri, hát még neked :)
Az ajálat augusztus 1-ig érvényes, azután már csak 250 év hűségidővel tudom adni.
Részletek letölthetők a semmi honlapjáról; a harmadik lenyíló menü, ászf pontjában. (A dobi ríder szükséges az elolvasásához)

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2009.06.22. 13:03:02

Mikor nálunk kötötték, a területen dolgozó két kollégának egy kulcs-csomója volt, a nálunk lévő szerelő vagy fél órát várt, míg a másiknál szabadult a kulcs és át tudta hozni ebbe a házba. Nevetséges.

Editor Bob 2009.06.22. 13:13:13

Furcsa, nekünk 4 lakásunkban van UPC, mindenhova lelkesen kijöttek bekötni, és jól is működik a TV és a net is. A szekrényhez meg kell legyen kulcsuk, feltéve, hogy egyáltalán létezik a házban UPC-s doboz.

Ettől még sajnálom a postolót, ha így járt, de szerintem ellenőríznie kellett volna a közös képviselőnél vagy az építőnél, hogy lett-e egyáltalán bármilyen kábelTV bevezetve a házba és csak akkor szerződni, ha van ilyen.

É2I 2009.06.22. 13:13:32

@É2I:
Majd elfelejtettem:

Mostani akcióm keretébem mindenkinek ajándékba adok egy kiszáradt görényt!
Figyelem már csak másfél hónap!
Ne késklekedj! Fizess elő most!

Pocaklakóknak extra kedvezmény!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.06.22. 13:14:26

"tökéletes inkompetencia fogadott"

Én még nem találkoztam ezzel az illetővel. Igaz, tv sincs az odumban. Lehet, h ezért?

a katona fehérben 2009.06.22. 13:20:09

@Secnir: Mire te letöltöd az esti meccset torrentről, abban már én fogok előrébb járni egy évaddal.

ave 2009.06.22. 13:24:39

Mivel a szerelok nem UPC alkalmazottak, mutyiznak ezerrel.

Szar ez a rendszer.

En megbeszeltem vele, hogy 5 elott ne jojjon, erre persze 3-kor jon.

Persze mert menne haza. De kit erdekel mit akar? Miutan megcsinalta a dolgat, azt csinal, amit akar, de addig nehogymar!

hetech 2009.06.22. 13:34:04

Kellett nekem az előző posztnál emlegetni a UPC-t.
Hát itt van.

kutymorgo 2009.06.22. 13:38:53

nem tudom, ismerős-e itt valakinek a comunique nevű cég, de persze monopol helyzetben voltak jó ideig több lakóparkban. június 1-től átváltottak analógról digitális kábelre. na azóta nem lehet tv-t nézni, mert negyedórákra megszakad az adás, egyes csatornákon meg szakadozik a hang. stb. persze emeltek egy ezrest, mondván, új rendszer, + több csatornát is adtak (ezt aláírom, ok, mert előtte a kb. 50 csatornából 3-at lehetett nézni, a többi sz*r volt.) úgyhogy júl. 1-től átváltok júpícíre, mert a hűségidőm most 25-én végre lejár. nem is kérdeztek semmit, miért mondom fel a szerződést, mikor telefonon érdeklődtem a felmondás menetéről. ja és a upc olcsóbb lesz, mint az emelés előtt a comunique...

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.06.22. 13:46:32

www.mke.hu/lyka/12/171-178-semmi.htm

javaslom mindenkinek, aki mazochista, hogy ezt olvassa el.

a semmi átéléséről szól.

ezt érezheti a posztoló is.

Nikotin 2009.06.22. 14:02:13

az upc nettel az a baj, hogy csúnyán korlátoz. Én pl. nem érzek semmi különbséget egy 3 megás és a jelenlegi 15 megás netem között. Sőt néha még így is lassan töltődnek egyes oldalak. Az upc tv nem rossz, bár a szerződésben megkötött csatornákon időnként változtatni szoktak. Nálunk szerencsére korrektek voltak a net bekötésekor anno..Amikor még nem tudtuk, hogy csak upc lehet a házban mert nincs a t-comnak digitális akármije mi is megjártuk. A t-commal telefonon szerződést kötöttünk és hasonlóan ahogy a cikk beküldője vártuk a beszerelés napját.. hiába.. a chello a szerződés megkötése után pár nappal már ki is jött és üzemelt a net

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.06.22. 14:10:00

@betépett felhasználó: nem mondod, hogy végigolvastad?

igazából lmpega-nak kéne elolvasni, ő valamelyik nap filozofálási betegségtől szenvedett, nem volt hajlandó normálisan gondolkodni.
szerintem ettől az írástól gyógyulna:))

É2I 2009.06.22. 14:10:27

@már nem annyira szomorú mamapicilánya/mpl:
Ismerem az Ottót. Itt van mellettem kettővel. Olyan, hogy nem is látszik.
Azt mondják róla, hogy nagyon öreg. Biztos, én nem látom rajta, de hát hogy is láthatnám.

betépett felhasználó 2009.06.22. 14:14:02

@már nem annyira szomorú mamapicilánya/mpl: de igen, vegigolvastam de gyengus
semmi kek, meg semmi piros meg hasonlo szajbaragos mankozassal.
mondtam 8.ik hozzaszolas(omban), hogy kik az en mestereim.

na meg persze csáknorrisz, de ezzel nem szoktam hivalkodni.
szerenysegbol

Impega 2009.06.22. 14:21:11

@már nem annyira szomorú mamapicilánya/mpl: :)) mar mele vagyok merulve, de egyelore semmi hozzafuzni valom.

a katona fehérben 2009.06.22. 14:26:07

@Secnir: Azt is, amelyiket a Sport1 vagy az Eurosport2 adja?

Secnir 2009.06.22. 14:27:48

@hetech:
"Kellett nekem az előző posztnál emlegetni a UPC-t.
Hát itt van."

öhm.

sok pénz, sok pénz.

@a katona fehérben:
kiutazok ha kell. van egy csomó ingyen Skynet jegyem.

Impega 2009.06.22. 14:29:45

"A pirosban átéljük a nem-zöldet, a nem-sárgát, a nem-hangot és így tovább, és mindez megvan a kék átélésében is. "

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.06.22. 14:40:38

@Impega: sárgában is? ez phontosch!!

nagyon remélem, különben cart sem ér az elmélet!

hetech 2009.06.22. 14:51:24

@Secnir: Nem értem mire gondolsz...

Nekem a közmondás jutott eszembe:

"Emlegetett szamár megjelenik.
Minél hamarabb, annál szamarabb!"

Végül is a rákövetkező poszt mindjárt ez is volt.

◄ViZion 2009.06.22. 14:52:19

A kommentek nagyobb fájdalmat okoztak, mint a fenti semmi, na ez A nem semmi...

Impega 2009.06.22. 14:55:45

@már nem annyira szomorú mamapicilánya/mpl: A sargaban a sarget eljuk at, ezen felul ateljuk meg a nem-keket es a nem zoldet. A hangokrol mar nem is beszelek, ezzel semmive valik, mely elottunk meg eddig uj es ismeretlen erzeseket, elmenyeket nyit meg.

moli 2009.06.22. 15:16:00

@Zsombor: a kozmuszekrenyt a gondnokod tudja kinyitni ~3 perccel a telefonhivasod utan.

ugynokkel SOHA nem szabad szerzodni, el kell faradni a -lehetoleg kozponti- irodaba. utolag ki fog derulni, hogy sokkal tobbet sporolsz mar az elejen.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.06.22. 15:26:14

@moli: relatíve

anyáméknál már nics gondnok.

volt liftügyeletes, aki persze soha nem volt elérhető, ha valaki beszorult, ezért lett távfelügyelet, akik nem hallják, mit ordibál a pánikba került beszorult lakó:))))

náluk a gondnok az, aki a közös képviseletet is ellátja. tehát írásban kellene kérni a szekrénnyitást, és harminc napon belül válaszolnak rá:))

LV426 (törölt) 2009.06.22. 16:31:06

Aki megteheti az meneküljön a UPC-tól. Ott max üzleti luvnyák dolgoznak akik túlórába szopnak térdelve az asztal alatt, semmihez nem értenek, de műköröm, műcici, szőkített haj és bukszaszáj az van!

amugy36 · http://hetevutan.blog.hu 2009.06.22. 16:56:24


UPC?
Én most kötöttem egy újabb csomagot, mert nem voltam igaz "hűséges" és így nem is járhatott le. Kb. 5000-el lett kevesebb a tv, net, telefon. Kérdezték is tőlem, hogy maguktól miért nem ajánlják magukat...???? ha..ha..ha.. hát senki nem hülye, hogy a 15000-es össz. előfizetést lecserélteti egy jobb és olcsóbb előfizetésre? NEM?
Mondjuk velem korrektek voltak, pedig telefonon intéztem mindent. A szerelő is akkor jött amikorra megígérték.

privateer 2009.06.22. 17:00:03

@Nikotin: korlát itt kelenföldön nem nagyon van. néha torrent ami lassú (csesszék meg a forgalommanagelésüket)

minden más jön kellemes 4 megával

Bugyi Expo (törölt) 2009.06.22. 19:15:22

Az UPCnél már csak a gagyi reklámjaik szarabbak, minden reklámblokkban benne van 2 önreklám, egymás után, kibaszott idegesítő újra meg újra látni meg hallgatni azokat a szar zenéket amiket beleválogatnak ezekbe az audiovizuális szennyekbe. Viszont a legjobb az, hogy előfizetsz egy csomagra, és menet közben kiszednek belőle csatornákat, AMIKRE ELŐFIZETTÉL, csakúgy, és szart nyomnak a helyükbe. És nem szólnak. Valaki kitakaríthatná már ezeket az országból, és több, normális szolgáltató kellene, legyen már miből választani, basszameg.

pazola 2009.06.23. 07:58:46

Honap elejen bementem, mondtak, hogy meg nem tudok semmit csinalni, mert honap vegen jar le a husegem, ami nem is az, jojjek vissza ket het mulva. Visszamentem ket het mulva, mondtak, hogy jo, hogy jovok, mert mar meg is hosszabbitottak ugyanazokkal a feltetelekkel, mint eddig. Mondom, jojo, de a mostani dij olcsobb, mint amit eddig fizettem, inkabb olcsobbat akarok ezutan, mint eddig. Mondtak, akkor legyen annyi.

Ha nem figyelsz, ott is atvernek, kapjak be.

Advocatus Diaboli 2009.06.23. 11:12:58

Nálam Digi van, 30 Mbit, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Alig vártam én is, hogy szabaduljak az UPC-től.
Digiék is önkényesen változtatják a csatornákat, de ennek kivételesen örülök, mert belekerült egy olyan is, amire régen vártam, és eddig csak a lavóros Digin volt meg.

moli 2009.06.23. 11:50:24

@Advocatus Diaboli: nekem digikabeles net mellett lavoros digitv-m van, mert sokkal jobbak a lavoron erkezo csatornak.

emlekszem meg a kabeltevesek reklamkampanyara, hogy milyen osdi a muhold, a reklamban mindenki szerelte lefele a lavort. hat, ehhez kepest mar a matav is belepett erre a piacra.

galicius 2009.06.23. 12:33:53

Ad 1.)A semmiért nálam is elő lehet fizetni.Aki erre a bejegyzésre hivatkozik,rögtön megspórolhat 10%-ot.
Ad 2.)A UPC egy nagyon érdekes csapat.
Ad 3.)mindegyik ilyen szolgáltató egyenként is nagyon érdekes csapat.
Ad 4.)Aki erre is hivatkozik,adok még 10% kedvezményt.

Nem akarom dícsérni a T-Home-ot,de pl.nekem külön volt a T-nél a vezetékes telefonom,a mobilom,az internetem.Aztán teleszaladt a tököm a UPC-vel kirúgtam őket és bementem a T boltba,hogy rendeljek egy műholdas TV-t.Nagyon kellemesek voltak,sőt,tájékoztatott a csóka,ha összevonjuk a dolgokat,akkor adnak kedvezményt.Na,azóta,írd és mondd,a felét fizetem a régebbi összegnek.Azért annyi szőr volt a dolgokban,hogy a szerelő ember az a droid fajta volt,mert két napig nem találta a műholdat és káromkodott,hogy biztos arrébb rakták a múlt héten.Na,de aztán jött a kollégája,kb.1600 telefon és meglett a hold.Azóta minden happy.
süti beállítások módosítása