Karácsony közeledtével rákeményítünk a pikkelyes vonalra, pláne hogy Kopoltyú nevű olvasónk küldte ezeket a sokkoló képeket a Knorr szegedi halászlékockájáról. Őt meglepte, hogy az egyik Olaszországból, a másik Portugáliából származik, de nyilván mindegy hogy hol gyártják, ugyanazok az ízfokozók kerülnek bele országhatártól függetlenül. Házi szakemberünk véleménye egyébként erről a termékről várható volt: ő maga még sosem nyúlt ilyesmihez, de megérti, ha valaki nem képes enélkül halászlevet főzni.
Háziasszonyok! Horgászok! Halászlét szerető társaim! Tudtátok, hogy Szegedet már többszörösen elcsatolták Magyarországtól? Ha eddig nem tudtátok, az azért van, mert nem olvassátok el az
Apróapró üzeneteket, amit a doboz oldala rejt. Üdvözlettel: a Kopoltyú
Dr. Kix 2009.12.17. 07:51:03
fiatka 2009.12.17. 08:04:20
Dr. Kix 2009.12.17. 08:05:31
faqtya 2009.12.17. 08:14:03
Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2009.12.17. 08:14:47
Gal 2009.12.17. 08:19:17
Bozdurgán 2009.12.17. 08:21:37
- alig várom az első olyan kommentet amiben valaki hosszan ecseteli , hogy mennyire elbassza az ételek ízát a vegeta, és mennyire hülye az aki ilyet használ.Aztán jönnek a magyar seggbe magyar lófaszt hívők, akik ugyan nem tesznek vegetát a kajába de ha tennének akkor az biztos magyar lenne...
Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.12.17. 08:24:38
Nyilván ebben az esetben a tiszai halakat, szegedi pirospaprikát és a makói hagymát kivitték Olaszba' ott elkészítették majd jól visszahozták ide :)
Nem értem mit kell ezen háborogni. Tegyél mellé 2-3 féle apróhalat sűrítésnek meg valami nemeshalat és főzd meg. Ja, hogy inkább akkor egy kis fűszer és nem kell az ízesítő? Igaz. De ha a kisnyugdíjas megveszi a hallé alapot olcsóért ezt meg belerakja, majdnem olyan jó levest kap.
vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.12.17. 08:28:58
A bolognai szosz sem bolognaban keszul.
Bozdurgán 2009.12.17. 08:30:10
b+ te nem vagy normális.
faqtya 2009.12.17. 08:30:25
Bozdurgán 2009.12.17. 08:33:46
vannak emberek akiknek nem központi kérdés az étel:)
természestesen túlzás, hogy mindennek ugyanolyan íze van, de a vegetától minden kap egy tipikus ízt.De valaki a főzésben teljesedik ki és az eredmény a tökéletes étel. Valaki meg csak eszik mert éhes, és másban leli örömét:)
Victoorius · http://www.konzolcenter.hu 2009.12.17. 08:41:52
Andie 2009.12.17. 08:43:07
De én a múltkor szegedi pirospaprikát akartam vón venni (hamán szögedi vagyok), erre bammeg mivan a hátuljára irva? 50% importpaprikából. Hát emennek az annyukba.
Kénytelen voltam hazamenni, azt a szomszéd utcából Maris nénitől venni 2 kilót. Megeskettem, hogy nem téglapor van benne :)
É2I 2009.12.17. 08:46:50
Hát az nem volt jó bót, ha Mariska nénit feleségül kellett venned, két kila paprikáért.
:D
Eric_Cartman 2009.12.17. 08:46:52
Én homárkockával szoktam tenger gyümölcseit csinálni. Nincs gond az ollókkal, egyszerűen fogyasztható.
Tron65 2009.12.17. 08:58:50
A napokban vettem Tihany Camamber sajtot.
Készült Lengyelországban, forgalmazza egy veszprémi cég ...
angantyr 2009.12.17. 09:04:36
* ajánlott fogyasztói áron.
Hm. Dézsa vizem van.
faqtya 2009.12.17. 09:11:54
atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2009.12.17. 09:14:55
hirtelendi 2009.12.17. 09:17:21
YZ 2009.12.17. 09:18:16
faqtya 2009.12.17. 09:19:48
Andie 2009.12.17. 09:26:55
KáposztaMedve 2009.12.17. 09:31:12
richy0609 · http://www.tengerimalacaim.sokoldal. 2009.12.17. 09:50:45
most már elment az étvágyam is, pedig most akartam reggelizni! boooáááááááááááááááá.....
Olman · http://szofejto.blog.hu/ 2009.12.17. 10:15:01
Pista bá 2009.12.17. 10:28:15
Ez igaz bármilyen leveskockára.
R.T. · http://rendszergazda.eu 2009.12.17. 10:30:37
facsipesz 2009.12.17. 10:33:27
csaknem?! · http://csaknem.blog.hu 2009.12.17. 10:52:35
É2I 2009.12.17. 10:57:50
Ellenben nem marad éhes, ha éppen főzni se tud és a Norbi ápdét förmedvényt meg nem kívánja.
;)
dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.12.17. 10:58:09
vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.12.17. 12:57:31
A leveskocka tokeletes talalmany pl kollegistak szamara, fozesben jaratlan is kepes hamar osszerittyenteni valami kajat. Aztan ezt is kinovi az ember. Ebbol a szempontbol akar a holdon is keszulhet sziriuszi halbol es trafalmadori paprikabol. Epszilon jelentosege van, hogy a junk food milyen barna vagy sarga szarbol keszul.
akos147 2009.12.17. 14:23:07
2009.12.17. 14:37:50
Erdélyiek jártak osztálykiránduláson errefelé, és elmondták, hogy általában jó kajákat kaptak, de a levesek sehol nem voltak jók. Meg is értem. Az éttermi húslevesek éppen csak húst nem látnak.
megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.12.17. 14:40:33
Antalbaba 2009.12.17. 14:40:41
Miss Marple 2009.12.17. 15:10:41
Der Beste 2009.12.17. 15:39:11
Viszont lófasz mindenkinek a seggébe, aki hozzájárult ahhoz, hogy egy import cuccot egy magyar város nevével reklámozzanak.
Aki meg a szegedi paprikába bármiféle idegen anyagot kever, azt azonnal fejbe kellene lőni.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2009.12.17. 16:53:30
Magyar halaszlebe magyar alapanyagot!
Trójai 2009.12.17. 16:57:01
Szeged es a hatar kozt meg van sok hely.
Roszken kelhetsz at a hataron.
Akkor mar Roszket is oda kell csatolni Szeged elott.
.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2009.12.17. 17:31:36
Viktus 2009.12.17. 22:06:06
labi 2009.12.18. 09:00:55
BMW135i 2009.12.18. 10:04:57
Lizolee 2009.12.20. 20:50:03
hatesz 2009.12.21. 14:44:49
hatesz 2009.12.21. 14:46:26