Tékozló Homár

Ha megvertek, a BKV nem enged a föld alá

2010.01.18. 00:08 | ge | 208 komment

A lenti sztori főszereplője egy kulturáltan átszórakozott éjszaka utána kórházban köt ki, ahol ellátják, majd hazaindul. A városban tombol a sztrájk, de a metró szerencsére jár, ám a biztonsági őr nem engedi felszállni, szerinte ilyen állapotban csak a felszíni közlekedést veheti igénybe. Az utazási feltételekben ugyan szerepel, hogy nem lehet a járműveken "tisztátalan ruhában tartózkodni", de ezt tapasztalatunk szerint soha még senki nem ellenőrizte a hugyszagú metróban. Úgy látszik az kivétel, ha valakit megvernek és véres lesz a kabátja.

Üdvözletem!

A minap bulizni voltam barátaimmal, és kicsit többet ittam a kelleténél. Balhéba keveredtem, elég csúnyán néztem ki, bevittek a kórházba, nagyjából rendberaktak de azért még tiszta vér és folt voltam. Megesik az ilyen. De az nem fér a fejembe hogy a kora reggeli órákban a Déli-pályaudvarnál ilyen állapotban a metróellenőr miért nem enged le a metróra hogy hazajussak?! Mennék le jön a kétajtós szekrény és kijelenti hogy ilyen állapotban nem mehetek le, menjek felszíni járattal. Az nem zavarta hogy kórházból jöttem (mutattam a papírokat), és hogy sztrájk miatt felszíni járat NINCS. Kérdem én: A BKV honnan tud ilyen intelligens és rendes embereket találni erre a munkára?

Tisztelettel:
Egy Utas

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messidor 2010.01.18. 10:12:49

@Kitalátor feljegyzetei:@Rékuc: Persze,van olyan az utazási feltételekben,hogy "undort keltő betegség" meg "utastársak zavarása","tisztátalan öltözék".És ha látok egy taknyát nyelő gyereket,mellettem telefonáló nőt,festékes ruhást dobassam ki a szerelvényből?(Másik kérdés,hogy kivel?)
Múltkor egy vidám-hangos-gyerekseregre szólt rá egy öreg nő,hogy őt mennyire zavarják.A szerelvény menet közben sokkal hangosabb volt...

Bröci 2010.01.18. 10:13:47

@Kandras: Abban igazad van, hogy közvetlen érintettje az utas.
Viszont ha a sofőrök nyelik a bércsökkentést és a gyorsan romló munkakörülményeket-már ha a jelenlegi állapotot munkakörülménynek lehetne nevezni-akkor hol a vége?
Az nem szint, hogy
-nem működik a retarder,
-kinyílnak az ajtók menet közben
-lerobbannak a buszok
-és hosszasan sorolhatnám

Itt elsősorban nem utasok és sofőrök vannak, hanem dolgozó-adózó emberek és szocialista bűnözők.

Ezt kéne már végre észrevenni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 10:15:18

@Messidor: "Múltkor egy vidám-hangos-gyerekseregre szólt rá egy öreg nő,hogy őt mennyire zavarják.A szerelvény menet közben sokkal hangosabb volt..."

Szerelvényt nem kapartatott ki magából fiatal korában...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 10:16:38

@Bröci: Egy rendes BKV-sofőrnek ég a keze alatt a munka. Meg a busz...

Kandras 2010.01.18. 10:19:42

@Bröci: ja, azt hittem itt érdemi vita lesz, közben te is csak egy szocizó mindennel elégedetlen mélymagyar vagy, részemről a téma lezárva.

Csak a te kedvedért a fenti témára reagálva én Bajnait vinném ágyba addig se tudná lopni szegénysorsú buszsofőrök pénzét, a mocskos kizzsákmányoló szoci mindenit!

Nem baj, már csak párat kell aludni és jön a szebb jövő! Vagy nem... :)

2010.01.18. 10:23:11

@Kitalátor feljegyzetei: ez nagyon durva, de tetszik. Egyebekben sok itt a bunkó, remélem majd ha (neadisten, de tényleg) valamelyik nagyszájú pofáraesik a járdán és dől a vér az orrából, és elhajtják a metróból, majd azt mondja: hát igen, igazuk van, nem vagyok tömegközlekedésképes, és hazabattyog gyalog a Deákról Budaörsre.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.01.18. 10:25:09

@Messidor: az is megér egy misét, hogy nem mindenkivel ennyire kemények az orkok, no de egy véres ruházatú embert csak nem engednek le a metróhoz, legalábbis szerintem más kategória, mint a telefonáló nő vagy a taknyos gyerek...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.18. 10:29:22

@akikaztmondjákni: Nem, ő már hívta volna a kigyúrt józsefvárosi meg távolkeleti haverokat.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 10:30:28

@Rékuc: Elég, ha egyetlen tömeggyártott jogászhoz hozzálökik a szerencsétlent; az, ha egy-két éven belül kijönnek rajta pl. a hepatitis tünetei, garantáltan kipereli egy metrószerelvény árát a BKV-ból, ha van két tanúja. Annyiért meg még több is lenne...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.18. 10:31:54

@Kitalátor feljegyzetei: "Múltkor egy vidám-hangos-gyerekseregre szólt rá egy öreg nő,hogy őt mennyire zavarják.A szerelvény menet közben sokkal hangosabb volt..."

Szerelvényt nem kapartatott ki magából fiatal korában..."

Én se ezt, se azt nem kapartattam ki, de kurvára zavarnak engem is az ordítozó kölykök, akikre az idióta szülők b.sznak rászólni. Jobban zavarnak, mint egy büdi hajléktalan, mert a csöves csak büdös, de a fejem nem fájdul meg tőle.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 10:34:47

@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: Pedig Te is voltál gyerek, és még bármikor lehetsz hajléktalan is, bár mintha utóbbit jobban is éreznéd...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.01.18. 10:36:35

@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: a gyerekek hangosak, ez van, eléggé ijesztő lenne, ha úgy ülnének ott, mint a kis zombik. A gyerekzsivajt hatékonyan kiszűröm egy fülhallgatóval, az orrfacsaró bűzt viszont nem tudom kikerülni, sem a véres ruhás embert.

bgp 2010.01.18. 10:39:26

Tehát egy balhés, koszos részeget nem engedtek a metróba. És most ezen csodálkozik. És ezt a Homár megírja.
Én már semmin se csodálkozom.

Az utazási feltételek szerint részeget vagy koszos ruházatú egyént nem szabad felengedni a járműre.

akikaztmondjákni 2010.01.18. 10:39:27

Sün!Alig vártam, h elmondhassam: ESIK a hó!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.18. 10:42:15

@Kitalátor feljegyzetei: Voltam gyerek, de nem ordibáltam ész nélkül. Nem azt mondtam, hogy kussban üljenek, de ne zavarják a többi embert.

Gondolom te is így "neveled" a gyerekedet...Csináljon amit akar...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 10:44:49

@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: ... biztos csodagyerek vagy, és négy évesen már úgy viselkedtél, mint most ...
Amúgy a gyerekeimet nem úgy neveltem, DE AZ UNOKÁIMAT IGEN!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.18. 10:50:33

@Kitalátor feljegyzetei:
Nem hinném, hogy csodagyereknek kell lenni ahhoz, hogy ne ordítson valaki állandóan, mint egy eszement. Ezek a mai gyerekek nagyrészt nem komplettek. Gyerekkoromban még nem így viselkedtünk. Igaz, akkor még többnyire nevelték is az emberek a gyereküket. Mamár csak tartják őket, mint egy állatot. És a sok hülye azt hiszi, hogy ez így jó. Nekik áll feljebb, ha céloznak rá, hogy talán nem ártana fegyelmezni is őket néha.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 10:52:56

@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: Tévedés: "Mamár csak tartják őket, mint egy állatot." Az állatok valós biológiai és pszichés igényeire sokkal jobban odafigyelnek, pl. nem bomlasztják tv-vel napos koruktól az agyukat.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.18. 10:54:58

@Kitalátor feljegyzetei: Ez igaz. De mennyivel egyszerűbb a tv elé beb.. a gyereket, mint nevelni.

Hú, mit fogok ezért megint kapni!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 10:59:41

@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: Beszéltem olyan "kismamával" aki büszke volt rá, hogy az ő gyereke hamarabb tudta a távirányítót kezelni, mint ahogy kapaszkodás nélkül megtanult volna járni. Persze nincs is semmi szükség arra, hogy tele legyen az ország Nobel-díj várományosokkal, valakinek a BKV-ellenőri feladatokat is el kell látnia...

Kandras 2010.01.18. 10:59:51

Ezaz, az egyik témából, amiben mindenki kimutathatja, hogy mennyire felsőbbrendű másoknál (eddig a postolónál) most átnyargaltunk egy másikba, ahol továbbra is mindenki elmondhatja, hogy mennyire sz*r hozzá képest mindenki... :D

Lehet, hogy nem fog hangoskodni a gyereketek a buszon, de ha a szülőre üt, akkor egy nagyképű szerencsétlen lesz, aki imádni fogja felülről osztani az észt és akit előszeretettel fognak b*szogatni azok a srácok, akik vannak olyan neveletlen parasztok, hogy hangoskodnak a buszon de esetleg nem nézik le embertársaikat.

akikaztmondjákni 2010.01.18. 11:02:09

@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: Azt kell, h mondjam:teljesen egyet értek Veled:)
Ha csak a párom rokonának a gyerekeit nézzük...egyáltalán nem szolnak rájuk semmiért sem.Ebböl kifolyólag egész nap ordítanak-de komolyan, megfájdul a fejem ha aközelükben vagyok-pörögnek, lassan ott tartanak, h elküldik az anyjukat a picsába.A nagyfiu ugy beszél az anyjával, mintha a csicskája lenne...Megkapnak mindent, hála semmi érte.
Én bazz ugy örültem minden kis aproságnak kiskoromban...Ezek meg mindent természetesnek vesznek.
Amikor én jártam suliba, hol volt olyan, h fenyegettük a tanárokat vagy beszoltunk nekik?Sztem sehol."Féltünk" tölük.Most meg?...

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.18. 11:07:46

@Kandras: Jaj istenem, hát ha felsőbbrendű vagyok azért, mert zavar az ordibálás, amitőlmegfájdul a fejem, akkor az vagyok.

Én felsőbbrendű vagyok, te meg empátiát nélkülöző, udvariatlan, neveletlen.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.01.18. 11:07:47

@akikaztmondjákni: én azt látom, hogy a mostani kisgyerekeket túlstimulálják. Megállás nélkül foglalkoztatják őket: játék, csilingelő aktivitás, ének, tévé, folyamatosan érik őket a hangos, rikító benyomások, és ugye ezt mind túl kell ordítani, hogy őket is hallja valaki. Nem tanulnak meg pl. csendben (tv háttérzaj nélkül) rajzolni, gyurmázni, piszmogni. Ahogy mondod, már nem érik be a apróságokkal. Aztán ha egy percre megszűnik a stimulálás, akkor teljesen kétségbeesnek és elkezdenek ordítani, a felnőtteket rugdosni egy kis figyelemért.

Első mohikán 2010.01.18. 11:09:32

@Comandante en Jefe: "ha túl jól sikerült a buli, lehet menni taxival"
Nehogy azt hidd, hogy én beengedtem volna az autómba!
Gondolom Te sem szívesen ülnél be egy olyan taxiba, amiből épp egy ilyen fazon száll ki.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.18. 11:10:03

@akikaztmondjákni: Erről beszélek. Én is ezt látom szinte mindenhol. Korlát minden gyereknek kell. Ők maguk is igénylik. Természetesen nem ésszerűtlen keretek között.
Jól eltértünk a témától...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 11:10:49

@akikaztmondjákni: Az csak egy felszínes tapasztalat, hogy a mai gyerekek egy - legkönnyebben megismerhető - rétegének mindent megengednek a szüleik, talán csak a gázt nem, de azt meg lehet, hogy a csendes többség fogja egyszer. A probléma fő oka az a főleg nagyvárosi matriarchális családmodell, amelyben a nőknek több férfitól vannak gyerekei, és mivel tényleg csak az anya biztos, az apai nevelésnek nincs sem jogalapja, sem tere...

Eric_Cartman 2010.01.18. 11:11:02

Vajon egy csapat részeg, kötekedő, véresfejű óvódást felengednek-e a metróra ?

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.18. 11:11:43

Amit még nem értek: az ember lépten-nyomon azt hallja, hogy a legnagyobb boldogság a gyerek, az élet értelme a pocaklakó manócska. Ehhez képest alig foglalkoznak velük. Akkor hogy is van ez?

akikaztmondjákni 2010.01.18. 11:17:00

@Rékuc: Jó, nyilván az "én idömben" nem volt PS meg sminkelös játék a neten stb.Meg net se.Volt a csirkeszar az udvaron meg a kopaszbaba meg a Moncsicsi.És milyen kurva jol el voltam velük!
Na jo, volt Barbiem is:)Meg Legom!Azt de imádtam!:)
Tölem játszon,meg pörögjön, de miért kell ordítani hozzá??Meg miért nem lehet rászólni, h viselkedjen pl. ugye tömegközlekedési eszközön.Az ilyen gyrekböl lesz az a tináger, aki zavarja az öreg nénit a buszon-mert kambodzsai katonáknak nem mert beszolni-.Rám, rám szoltak,tök érdekes, tudok viselkedni!
Az én gyrekem se fog a sarokban ülni, de azért...hát na:)
A házunkban is van egy idiota, néha jönnek csak le...áááá, hagyjuk.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 11:27:09

@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: Ha jobban szétnézel, egy kisebbség gyermekei az ország nagy résén már többséget alkotnak, de ahol még nem, ott is az ő kulturális hegemóniájuk érvényesül, hála a kereskedelmi televíziózás szennycsatornáinak és a bálványként imádott integrációnak.
A másik tényező, hogy a "munka világa" ma abszolút gyerekellenes. Aki nem a gyerekeiből akar megélni, az - ha tud - dolgozik, sokszor erőn felül is, miközben a régi haverok és a reklámok a szabadidő remek eltöltési lehetőségeivel csábítgatnak, amire szüksége is van egy jól teljesítő munkaerőnek. No de akkor meg nem marad idő a gyerek(ek)re, tehát akkor kárpótlásul vegyünk neki(k) "valamit" és engedjünk meg neki(k) mindent...

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2010.01.18. 11:29:22

1. Mit várhatsz el egy bkv ellenőrtől?
Empátiát???
Akkor valószínűleg más beosztásban tevékenykedne.

2.Egyszerűen lementem volna, aztán mehet a fenébe.

3. Ha meg erőszakkal megpróbál visszatartani kihívom a rendőrséget.

Garantálom, hogy nem kerülne rá sor.

akikaztmondjákni 2010.01.18. 11:30:47

@Kitalátor feljegyzetei: :D Szép...fitogtatod egy nő korát...:)
Mijaz, h idösebbnek?Mégis mennyinek?:)

Páneurópai Harci Kos 2010.01.18. 11:37:26

Két dolog:

# összehányt véres ruhájú emberek hadd ne utazzanak már a metrón.

# valakinek meg kell csinálnia az ellenőri munkát is -ha nem lenne annyi emberke akik nem akarnak fizetni.
u.i.
3. nagyon helyesen tette hogy nem engedett le.

Páneurópai Harci Kos 2010.01.18. 11:38:45

@Morci úr: akik simán előállítottak volna garázdaságért.

facsipesz 2010.01.18. 11:42:20

- Ó, gyerekek, halljátok? Tegnap beb.sztam, mint a szamár, szóváltás volt, aztán megreccsent az orrom, a balesetin valahogy összeraktak, de közben, baz, olyan szarul voltam, alig láttam a pi(p)ától, erre még a metrós bkv-s majmok is köcsögösködtek velem, mehettem haza gyalog, na jó, tényleg ocsmányszarul néztem ki, de akkor is..
- Sebaj, Tibi, igyál egy fröccsöt, vendégem vagy.

Miért nem hívtál taxit?

nyílméregbéka 2010.01.18. 11:45:46

@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: én is ezt tapasztalom, és én sem értem. De nem is azt kell figyelni, hogy mit _mondanak_, hanem hogy foglalkoznak-e vele és hogyan, az mindent elárul.

A poszthoz. Mi van akkor, ha önhibámon kívül vagyok megverve, mondjuk, nem részeg buli után, hanem csak úgy simán kitépik a táskát a kezemből és ráadásként még pofán is basznak? Én pedig a tízezer forintos bérletemmel haza akarok menni a Délitől az Örsre? Pedig tisztes életű zongoratanárnő vagyok, absztinens és légynek sem ártó, viszont a pofám össze van verve. Akkor?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 11:47:57

@akikaztmondjákni: A csirkeszarig és a kopaszbabáig akár kortárs is lehettél volna. A mai gyerekek ugyanis már nem tudják, hogy a fáról lepergett epret gyorsan kell felenni, amíg nincsenek ott a kacsák. A kacsán már áthaladt eper ugyanis látszólag pont olyan, mint a frissen hullott, csak az íze teljesen más...
A moncsicsi - ha jól emlékszem - közvetlenül a tikitaki nevű hallásgátló ujjperctörő után jött divatba, és én akkor már szerintem gimis voltam. Lego (nem szovjet/csehszlovák utánzat, hanem valódi) meg talán csak a '80-as években került itthon legális forgalomba, addig kreativitásunkat a fém építőjátékokon és valódi munkával élhettük ki, meg távolabb a falutól felduzzasztottuk a kis patakocska vizét, Rakacán nyaralva egész "strandot" csináltunk, szülőfalumban meg paticsból és sárból egész formás gátrendszereket építettem, odahaza meg csodálkoztak, hogy ilyen porzó aszályban hol lehettem tetőtől talpig sáros...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 11:49:22

@nyílméregbéka: Táska nélkül bérleted, igazolványod sincs, örülj, ha nem térdeltetnek le igazoltatáskor...

Első mohikán 2010.01.18. 11:50:16

@facsipesz: Mert lehet, hogy tudta oda sem engednék beszállni?

pepikebaba (törölt) 2010.01.18. 11:53:06

A húgyszagú csöveseket sem engedik fel a metróra, ugye??? Meg részeg, épp piáló, kötözködő bandák sem szoktak randalírozni az éjszakai járatokon? És még soha sem láttunk húgytócsát vagy hányást metróaluljáróban, BKV-busz padlóján, ülésén? Na meg, ha a ruhája miatt nem szalonképes a metróra, akkor miért lenne az a villamosra? Azon talán igénytelenebbek utaznak? Még ha jogos is a kitiltás, sok sebből vérzik ez a történet...

Első mohikán 2010.01.18. 11:55:45

Vajon miért hiszik azt az emberek, hogy az átitalozott éjszaka (vagy nap) után a másnapos vagy félrészeg tántorgó ruppótlan kötekedő parasztot (mivel a tömegközlekedés derogál neki) evidens, hogy nekünk, a taxisoknak dolgunk hazavinni? Hát nem.

akikaztmondjákni 2010.01.18. 11:56:03

@Kitalátor feljegyzetei: Hát kérlek alássan, nálam már B oldal van:)
Olyan tikitakim nem volt viszont.
Most azon gondolkodom, mik voltak még?:O

orient 2010.01.18. 12:00:32

így jár az aki szembetalálkozik egy agyatlan kis hatalmat kapott emberrel. Azonnal meg is fogja mutatni hogy neki aztán van hatalma eldönteni ki megy le és ki nem. Biztos rajta röhögtek mindig a suliban hogy hülye mamlasz, aztán kigyúrta magát és LETT BELŐLE VALAKI!

Démonmac1 2010.01.18. 12:09:24

Szerintem, nagyon helyesen cselekedett a biztonsági ember.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 12:09:43

@taxi33: Pénzért. Nincs mindig ajándék BKV-sztrájk.
@akikaztmondjákni: Szovjet alvóbaba, amerikai/szovjet sétáló-beszélő (na jó, gagyogó) baba (burzsujoknak), lemez kisautó, csúzlival fellőhető ejtőernyős, zseblemezjátszó, a lemez egyik oldalán sírással, a másikon röhögéssel, engedély a Cicavízió megtekintésére (ha kész a házi), ólomkatonák és indiánok PVC-ből (mint azóta megtudtam, a más célra alkalmatlan növényvédőszeres hordókból készültek a gyermekjátékok), fehér műanyagcica ragyogó kék szemekkel, similabda, seggen fütyülős lemezkakas, faszárú nyalóka (volt, aki azért kapta), és Ramada bácsi Sajószentpéterről, aki a kezdetekben még gyalog tekert el fagyival megrakott triciklijével nyáron hetente Rakacára, fel a Meszesi-parton (50 fillér/gömb), aztán a fia már oldalkocsis motorba épített fagyigéppel jött (1Ft/gömb), de pár év után átváltott Moszkvicsra, annak a csomagtartójából mérték, ui. már akkor az asszony is jött (2Ft/gömb)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 12:11:17

@orient: Most kiről van szó? A feljelentő poszt tolóról vagy a biztonsági őrről?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 12:16:00

@Démonmac1: Szerintem meg a szerintem után nem kellett volna vessző...

Első mohikán 2010.01.18. 12:22:29

@Kitalátor feljegyzetei: Ha Te részegen vagy véresen akarnál hozzám beszállni hiába nyújtogatnád a pénzedet.
(Ahol én dolgozom nem volt BKV-sztrájk.)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 12:28:55

@taxi33: Ha én be akarnék szállni, Te is véres lennél...

orient 2010.01.18. 12:29:44

@Kitalátor feljegyzetei: hát talán az agyamputált biztonsági emberről, aki érvényes jeggyel nem enged le egy embert a metróba orvosi papírokkal a kezében. Én se állnék mellette szívesen de nem tünt hülyének hogy össze vissza kenjen mindenkit a vérével. Mi a különbség a metró és busz között mellesleg? Metrón több a hely még el is tud jobban különülni. A csövesek bezzeg fent vannak és 3 kocsin keresztül lehet érezni a hugy szagot és ha nincs maszkod akkorj örülj nem szedsz össze valami jó kis TBC-t, vagy mást tőlük, azoknak lehet ott lenni. Szégyen mint az BKV nevü förmedvény!

druszap 2010.01.18. 12:31:58

kulturált szórakozás közben az embert nem verik péppé. ha baráti körben bulizott a posztoló akkor a kedves barátoknak lehetett volna annyi esze, hogy nem hagyják, hogy verekedjen, vagy ha már kipattant a szikra megpróbálják szétválasztani a feleket és nem nézik tapsolva, hogy "ezaz üssed". de az a legundorítóbb, hogy miután megverték otthagyták, hogy menjen magának kórházba meg aztán ahogy tud haza... na ez szánalmas. pechje volt, hogy nem engedték tömeg közlekedni, de inkább azért volt rossz napja mert ilyen barátai vannak.

különben meg minek iszik aki nem bírja? ha tudja az ember, hogy piásan hajlamos az agresszióra akkor nem iszik annyit, hogy ne tudjon magáról.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.01.18. 12:32:16

Baszki takonyrészegen, véresen, szakadtan nem engedtek le a metróba, és még neked áll feljebb?

Peetee 2010.01.18. 12:43:49

Ez durva, kórházi leletekkel Strájk alatt NEM leengedni valakit a metróba!
Na ehhez kell intelligencia...büdös bunkók!!!

Démonmac1 2010.01.18. 12:57:09

@Kitalátor feljegyzetei:
S_z_e_r_i_n_t_y_e_m_m_m_n, N_a_t_t_y_o_n, H_e_l_l_J_e_s_e_n_n, TŐR_tényt.

'nyád, hogy van, nem fulladt még bele a reggeli kávéjába?

Démonmac1 2010.01.18. 12:59:32

ámbátorr, szegénny, nemm, tehhet, rólla, hotty, a fijacskája, mamlaxx.

no, ez mindkettőtökre igazz:)

akikaztmondjákni 2010.01.18. 13:02:48

@Kitalátor feljegyzetei: Akkor én burzsuj gyerek voltam, mert volt ( és megvan vhol a süllyesztöben a mai napig )járó babám!:D
Meg olyan is, h a hátában volt egy lemez-> sírt meg nevetett.
Csattogós lepke?:)
Meg az a bigyula, volt rajta két gomb, azokat kellett tekergetni és rajzoltál vele.Aszem homok volt benne.
Télifagyi?:D

akikaztmondjákni 2010.01.18. 13:04:28

@akikaztmondjákni: Ja!És volt olyan cabrio:) Moszkvicsom(?)!Sárga volt, két pedállal...Mentem vele, mint a fény.

salapapa · http://salapapa.hu 2010.01.18. 13:05:55

@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal: ha tudok, én magam is segítek az embereken. de ha retkes, bizony az autómba be nem engedem!
ugyanezt tette az általam is többnyire rühellt bkv alkalmazott. talán első eset, hogy igazat adok neki.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 13:24:32

@Démonmac1: Vegyél térdvédőt, ha ennyit térdelsz a kapualjban! Lenyomorodsz és fizethetjük a rokkantnyugdíjadat.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 13:27:44

@akikaztmondjákni: Az a tekerős-mágneses homokizét, ami kb. egyszerre jött a moncsicsivel, azt szerettem, de azzal sem tanultam meg játszani.A téli fagyit már akkor utáltam, de most is gyártják, viszont amíg nem kezdtem kamaszodni, szerettem a Mese sajtot.

akikaztmondjákni 2010.01.18. 13:34:21

@Kitalátor feljegyzetei:
www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=26500&a_id=398547&page=2

Idené'!:)
Azt a "szines rudak készletét" de utáltam...Az az űrbúvár nagyon merész:d Én megijedtem volna töle.
Meg a kvarcjáték, vagy mi volt a neve?!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 13:34:47

@akikaztmondjákni: Nekem olyan nem volt, csak zöld az unokaöcséméknek, de nem sokat bírt. Nem tudtak vele sem az udvaron, sem a döcögős járdán menni, a hosszú tornácon meg begyorsultak, és nem bírtak soha megállni a vége előtt...

keptündzsekk 2010.01.18. 13:35:18

szégyellje magát,akit ha ok nélkül összevernek és megpróbál hazautazni metróval...

amúgy meg egy többéves csövelési tapasztalattal rendelkező hajléktalan bűze ne legyen már egyenértékű egy alapból normális higéniai körülmények között élő alkalmanként alkozolt fogyasztó emberével, aki volt olyan balszerencsés,hogy megverték...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 13:40:34

@akikaztmondjákni: A '80-as években én azért már nem ilyenekkel játszottam, hülyén jött volna ki a katonaságnál vagy az egyetemen. Az "űrbúvár" nagyon hasonlít a csúzlival fellőhető, szépen lassan visszahulló ejtőernyősre, amitől többeknek káderpolitikai (ma: humánpolitikai) asszociációik támadtak.

orient 2010.01.18. 13:44:12

@Kitalátor feljegyzetei: Mit, kit? Főhősünket vagy a csöveseket? Főhősünket nem, de a csöveseket igen. :))

akikaztmondjákni 2010.01.18. 13:55:43

@Kitalátor feljegyzetei: Óóó, akkor Te sokkal öregebb vagy, mint én:P

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 14:11:05

@orient: Főhősönket. Nem biztos, hogy szignifikánsan különbözött egy átlagos tubifextől.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 14:15:14

@akikaztmondjákni: Erre jöttem rá már fentebb (bár amúgy meg csodagyerek vagyok, 13 évesen szinte annyit tudtam, mint most, bár a 2m magas palánknak a túloldalára akkor még nem csak a lukon tudtam átpisilni).Ezért nem értettem az a B oldalt sem, mert szerintem én is túl vagyok "az emberélet útjának felénél"...

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.01.18. 14:47:41

Nyilván van az az artériás vérzés aminél erős az esélye a jármű- és az utastársak ruháinak szennyezésére.

Aztán van az az orrvérzés ami pár perc csillapítás után rendbe jön. Jobb EÜ intézményből gondolom nem engednek úgy ki, hogy vértócsát húzol magad után (bár ki tudja) Pláne, ha papír van róla, sztem fel kellett volna engedni.

Amikor motorbalesetem volt én pl. simán haza akartam menni motorral, csak a fickó akit leintettem (telefonálni, hogy 10 percet kések, csak kimosom magam a vérből) ragaszkodott hozzá, hogy mentőt hívjon. Aztán 5 órát késtem mert a sürgősségiben dugó volt a pesti csövesekből (őket hamarabb látták el)

csak john 2010.01.18. 15:56:57

@tony zionist: Nem! Rád, meg a hozzád hasonlókra! Meg az anyátokra is!
Pár köcsög paraszt baszik dolgozni, rinyál pár forintért. Akkor miért nem sztrájkoltak amikor a nyugdíjasoktól vettek el pénzt? Azt meg nagy ívben leszarták, hogy másoknak mekkora veszteségeket okoztak. A bkv vezetése most, hogy a sztrájk ideje alatt nem termeltek veszteséget és így megspórolták a saját plusz költségüket, simán rábolintott.
A buszokat meg közben mind megjavították, hogy ma szép rendben ki tudtak jönni?
Igen? Nem? Szarházi naplopók!

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.01.18. 16:03:53

ha az ellenőrt megverik, akkor ő sem tartózkodhat a metróban?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.18. 16:56:36

@Don Bandi: Őt külön kezelik, mint a szóvégi hangsúlyozásért golyóérett Kocsis ejtőernyős titánt (most átpasszoljuk nektek, mert sokat tud rólunk, TI TÁN tudtok vele valamit kezdeni), aki kis híján felrobbantatta Paksot, most meg a BKV-t vágja szarrá...

2010.01.18. 17:10:13

@Kitalátor feljegyzetei: nálam alap, hogy nem szavaznék olyan politikusra akivel nem feküdnék le szívesen, én már öreg vagyok, ezért nekem már nehéz a választás.

2010.01.18. 19:17:08

@Kitalátor feljegyzetei: nekem igen, mert én nő vagyok

salamong 2010.01.18. 20:00:12

BKV ügyfélszolgálatára elment a panasz?

BKV Ügyfélszolgálat
1980 Budapest Pf. 11.

E-mail: : ugyfelszolgalat@bkv.hu

Első mohikán 2010.01.18. 21:20:57

@Kitalátor feljegyzetei: Agresszív parasztokat meg pláne nem viszek...

salapapa · http://salapapa.hu 2010.01.19. 01:42:50

@Kitalátor feljegyzetei: szerintem hamarabb fáradsz ki, mint az üzemanyag elfogyna. ;) :D

salapapa · http://salapapa.hu 2010.01.19. 01:47:05

@taxi33: mert ebből élsz. aztán a bevételt szépen ráköltöd a kárpittisztításra.
sógórom a citynél van és ő is válogat. igazat adok neki.

akkor volt gáz, amikor nekem rohadt le (villamosságisnak is lehet villamossági gondja) az autóm... én szerelőcuccban közlekedem és elég ciki úgy taxiba ülni.

Törteli Tivadar 2010.01.19. 14:51:49

Hát már ne is haragudj, ha ott van a feltételek közt, hogy nem lehet "tisztátalan ruhában" utazni, akkor hol itt a probléma? Az ellenőr csak a dolgát tette, ha nem tetszik, mehetsz a sóhivatalba panaszkodni. Örüljünk már, hogy legalább a metrón úgy-ahogy rend van...

A Tyne folyó déli partja 2010.01.19. 21:03:39

@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal: hát nem tudom, nekem sose sikerült olyan bulin részt venni, h. kórházban kössek ki. jó, én lányok vagyok, de pl. öcsém se járt még így, és nem igazán tudok most kapásból mondani olyan ismerőst, aki igen...tényleg kultúrált szórakozás az, ahol kórházban köt ki az ember...

A Tyne folyó déli partja 2010.01.19. 21:07:28

@Frengi: mert nem akarnának egy koszos, véres, ivásban határt nem ismerő emberkével együttutazni? gondolom, te kizárólag ilyenekkel akarnál, biztos nálad is "megesik az ilyen".

A Tyne folyó déli partja 2010.01.19. 21:10:09

@shitgun: csakhogy leírta, h. bizony ez volt az oka. hogy totál berúgott, az volt az első. azért ez nem tartozik egy kategóriába azzal, h. valaki csak úgy ártatlanul rámtámad. (érdekes, azt se szoktak. nem is értem, miért...)

A Tyne folyó déli partja 2010.01.19. 21:13:57

@Kandras: ennek elkerülése pl. az lett volna, h. nem rúg be annyira, h. nincs is magánál. akkor tán nem kéne magát szégyellnie család, barátok előtt. és valószínűleg még a verekedésbe se keveredett volna bele...

El_Gato 2010.02.10. 17:40:16

na most ha jol ertem, az van itten leirva, hogy a posztolo jol bebaszott, alkoholmamoros on-tul-ertekeleseben seriffkedni probalt, am a vegen o jart porul..ketszer is, mert a vegen mehetett verzo fejjel gyalog haza. ennek az esetnek ket tanulsaga van:
1, vagy csak akkor kotekedek, ha en vagyok az erosebb,
2, vagy....ja, akkor csak ez az egy van
süti beállítások módosítása