Tékozló Homár

Hosszasan szívatja iPhone-os ügyfelét a T-mobile

2010.01.27. 09:37 | ge | komment

Marci egész biztosan megbánta a szolgáltatóváltást, miután a T-mobile szervize nem bírt mit kezdeni az állandóan lemerülő, garanciális iPhone-jával. Többször egymást után úgy adták vissza neki, hogy hozzá sem nyúltak, mondván a telefonnak semmi baja, végül nem kis összeget kértek volna el a mégiscsak létező hiba javításáért. Hosszú, de izgalmasan bosszantó történet.

Történt, hogy 2008 decemberében úgy döntöttem az iPhone 3G nekem megtetszett annyira amiért érdemes átmenni a T-Mobilehoz 12 év Pannon után. Tudom tudom, egyik kutya másik eb, de azért utólag úgy tűnik, hogy ez rossz ötlet volt tehát van köztük rossz meg még rosszabb. Semmi más érv nem volt a tarsolyban mint ez a telefon.

Szürke importként nem akartam behozni külföldről függetlent a garancia miatt. No a szerződés meg is köttetett, 2 év hűseggel ahogy azt ebben az országban szokás. Teljesen elégedett voltam a telefonnal, egész meglepő volt milyen sok lehetőségét sikerült kihasznalnom, a csomag amit kellett hozzá kötni, havi 10000 forint. Nem kevés de ami jár mellé (ingyenpercek, adatforgalom) azt mondom itthon Magyarországon versenyképes.

Mondhatni minden szép minden jó volt.

Egészen 2009 december elejéig amikor is gyanús lett, hogy a telefon egy feltöltéssel jóval kevesebbet hasznalható mint ezeddig. A 3-4 nap – kevés használat mellett – lerövidült 12-14 órára. Oké nincs gáz hát ez még bőven garis. Papir megnéz, hopp erre csak egy év a gari. (persze hűségből 2 évet iratattnak alá) Na még így sincs gáz van még 2 nap vissza ebből. Be is vittem a MOM T-pontba. Elmesélem mi vele a gond, átveszik jegyzőkönyv kiséretében. Mondják, hogy kb. 2 hét. Garancián nem problémáztak, elismerték, hogy ez még az. Jön az SMS ünnepek között, hogy lehet érte menni.

Bementem nagyvidáman hogy végre megint iPhone ugyanis azt a bucsúban 2 pálcán lőhető cseretelefont amit adtak helyette már untam. Fiatal szervízes srác hozza ki zacsiban a telefont, én meg kérdem na mi lett vele. Nos, a szervíz szerint ezzel a telefonnal minden oké ezért hozzá sem nyúltak. Mi van?! Még egyszer elmondom neki a gondomat és azt, hogy mivel azért a munkám és az érdeklődési köröm nem áll messze a mobiloktol, nem vagyok tök hülye akit meg lehet vezetni a témával kapcsolatban. Fapofával végighallgat, semmire nem reagál, vélemenyt nem alkot, igazi jó kis multikatona. Na mondom, nem tudok mit tenni, megnézem mi a helyzet a telefonnal. Akkumlátor kicsit 50% felett, valamit biztos maszatoltak vele, mert ennél lejjebb volt mikor idehoztam. 3 percnyi telefon, és már jön is a 20%-os akksira figyelmezteto jelzés. Na ott helyben vissza is dobtam, hogy ezt én így nem viszem el mert ez szerintem továbbra is rossz. Átvették megint, persze vélemeny vagy komment most sem jött a T-Mobile birodalmát csendesen és lojálisan epítő dolgozoktól azt illetően hogy ez normális dolog e.

2 hét múlva ismét SMS, mehetek érte.

Bemegyek ismét a MOM T-pontba, most egy 40 év körüli emberke hozza ki a telefont. Volt már egy rossz érzésem, de azért megkérdeztem, hogy na mi történt. Semmi, a telefon továbbra is tökéletes. Agyvizem – illetve gőz - ekkor már kiütötte a 150 fokot, és nehezen tudtam magamat hát hogyismondjam a civilizált viselkedés legkülső keretein belül tartani. Mondtam, hogy én ezt így nem veszem át küldjék vissza megint. Nem, azt nem lehet. Ment még az erősködés 20-25 percig – munkából jöttem ki szöval nekem még sürgős is volt – miután arra jutottam, hogy na ebből elég volt beviszem máshova. Cseretelefont vissza kellett adni, és a kollega nagyon éber volt amikor jelezte, hogy hopp ehhez adtak ám ők töltőt is! Na mondom lebuktam mert ez az egész pedig arra ment ki, hogy ingyen Nokia töltőt szerezzek, abból még úgyis csak 6-7 darab van otthon a polcon...

Egy esélyt persze adtam neki, feltöltöttem, hogy mégis mit bír. Hát órákban volt merhető, szóval egyértelműen rossz. Ekkor este fedeztem fel még valamit. A WiFi menüpont teljesen elérhetetlen, az oprendszer láthatóan tiltja. Hoppá. Irány a Google. iPhone téren nem egyedülálló a probléma, hogy a WiFi kimegy és az akku élettartama drámaian lecsökken. Ezt USA-ban szó nélkül cserélik. Na mondom akkor meglesz itt a gond.

Másnap a Budafoki úton található T főhadiszállás felé vettem az irányt az újabb info birtokában, valamint azzal a biztos tudattal, hogy amíg egy termék, legyen -bármiről is legyen szó - amíg gariban a szervízben van, nem ketyeg az óra, tehát van meg egy napom.

Szervízben ellenszenves 40 év körüli figura faarccal jön átvenni a telefont. Szervizesek hozzáértését jellemzi, hogy nem tudta az iPhone-ban hol található a SIM kártya! Na átveszi, és tolja elém a papírt irjam alá. Azért mondom elolvasom. Én az a gyűlölt tipusú vevő vagyok aki minden átolvas a szignó elött. Papiron az állt, hogy én annak ellenére kérem a készülék díjmentes javítását, hogy a garancia már lejárt. Na állj. Mondom ennek nem járt le a garija. Mondja dehogynem, már tavaly decemberben.  Ekkor január harmadik hetében jártunk. Szerintem nehezen, mert azóta végig náluk volt. Na megnézi a gépen meg a rendszerükben hogy mi az állás. Igen, kijön, hogy ez még valóban az. Új papír kinyomtat, ezen már mint garanciális telefon szerepel. Rendben is volnánk. Természetesen azt, hogy akksi hamar merül itt sem hitték el, hiába mondtam, hogy ez a telefon egész éjjel a töltőn lógott és most tessék mégis itt agonizál a kikapcsolás és a 10% között. Ugyanaz a fapofa és a totális érdektelenség a szervízes ember részéről, de a WiFi működésképtelenségét nehéz volt letagadni. Cseretelfont ismét adtak, 1000 forintos eldobhatós Nokiát. Félreértés ne essék nincs a Nokiával bajom, világéletemben azt használtam, de azért mondjuk BMW-ből sem mindegy hogy fapad 1-es vagy fullos 7-es.

SMS gyanúsan gyorsan érkezett 6 nap után.

Be is mentem, hogy na mi a helyzet. Faarcú 30as T-Katona hozza ki a telefont. Nézzük mi lett jobb. mondja, hogy hozzá sem nyúltak, mert a garancia már lejárt. Tesssssééééééééééék?? 1 hete ők vették át, hogy van gari mert „meghosszabodott” amíg szervízben állt! Akkor most? Igen ők átvették de az akksi probléma miatt ami viszont nem tapasztalható továbbra sem! A WiFit nem jeleztem még anno mint hiba – pedig egész biztos hogy volt, a két dolog összefügg – ezért arra nem vonatkozik a gari. Oké mondom akkor ennek a kocerájnak a főnőkét kérem, mert abból a gunyós stílusból amit az ember ott levágott nekem, nem kellett több. Bemegy hátra, hozza a szervíz vezetőt. Vázolom neki mi az ábra. Elsőre kompetensebbnek tűnt ez a figura, másodjára már nem. Segitőkészség vagy egyáltalan bármi jele annak hogy figyelne rám nem volt. Mondom neki, hogy kapcsoljuk be, mutassa meg, hogy ez a telefon jó, menjen fel vele egy WiFi hlálozatra. Mondja nem, mert ha most nem megy fel, és előtte sem ment fel az nem bizonyítja azt, hogy a szervízben ez nem volt jó. (!!!) Tundiillik ott vannak komplex tesztek amik ezt megmutatnák. De mondom a tényen nem változtat, hogy most nem jó! Igen az lehet, és ezt főpanelcserével lehet megoldani. Termeszetesen az én zsebemből! 70.000 forint, de ebből akár 5.000 forint kedvezménzt is tudnak adni! Ekkor az arcába röhögtem az embernek, és javasoltam, hogy vigyük fel a kedvezményt 69.000 forintra akkor mehet. Ez nem ment.

Elkezdtem vázolni neki még egyszer a problémámat.

1 év hűség még ehhez az átkozott céghez köt. Most ha ezt az iPhonet innen az üzletből elviszem, lesz egy telefonom ami kvázi használhatatlan, és havi 10.000 forintot csengetnem kell. Nem vág földhöz az összeg, de a semmire én minden forintot sajnálok kiadni! Nincs semmilyen más telefon a családban – vagy már levedlett régi – ami T-Mobileos vagy független lenne. Csak Pannon és Voda. Az egyetlen ok amiért ide jöttem, az az iPhone volt. És most ez megdöglött. Továbbra is szajkózza csak a monoton hülyeséget hogy ezzel ő nem tud mit tenni, csak a kedvezménzes javítást tudja felajánlani. Ezzel sokra megyek. Na mondom akkor én ezt a telefont itthagyom, rohadjon meg. Még javasoltam neki valamit, hogy mit csináljanak vele, és kijöttem.

Most itt tart a dolog.

A 1430on a hivatalos panaszfelvételnél azért elmeséltem a sztorit, fel is vették a jegyzőkönyvet majd még ki is vizsgálják. Cseretelefon itt van még, legalább telefonálni tudok. Nekem nincs ötletem, hogy hol lehetne megfogni őket, mert egész egyszerűen a szerívzben teljesen hajthatatlanok voltak és a konstruktivitás szikráját sem mutatták.  Egyértelmű volt, hogy a kommunikáció akkor változott meg, amikor nem tudták már azt mondani, hogy a telefon működik. Olyan nem létezik, hogy egy telefont átvesznek, elismerik, hogy garis és közben kiderül hogy mégsem az!

Ami ötletem lenne meg az meg már a BTK-ra tartozik. 

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esef 2010.01.27. 11:48:45

@hagyma:
Az én autómban ugyanezen ok miatt "csak" manuális klíma van, nem automata.
Odakint tényleg szarért-hugyért lehet manuális váltós kocsit venni?

don't 2010.01.27. 11:49:29

A T-Mobile jó!
"40 év körüli emberke hozza ki a telefont. Volt már egy rossz érzésem,"
"Szervízben ellenszenves 40 év körüli figura faarccal"
Ez sem 1szerű..../40esfóbia.../
Miért csak a garancia utolsó 1-2hetében tűnik fel a korai lemerülés? Gyanús....

igazságos 2010.01.27. 11:49:53

@Én a blogger: Az ész osztása az én specialitásom. Olvasd el a nevem, értelmezd!

Te meg inkább tanulj meg HELYESEN ÍRNI, mielőtt beszólsz másnak.

brand_boy 2010.01.27. 11:51:21

@igazságos: Nem, te nem tudsz szöveget értelmezni !:
A posztoló azt vélelmezte, hogy előbb romlott el a wifi, és ettől halt meg az akksi.

don't 2010.01.27. 11:54:39

@hagyma:
a zsigulis srácnak üzenem:a bicikliben még kevesebb az alkatrész ami elromolhat,és még a szántáson is elmegy....

spulni 2010.01.27. 11:55:21

Mi az a gunyó? :o)))

XSB 2010.01.27. 11:55:29

Kedves poszt-toló, nem tudom, olvasol-e kommentet, de elvileg a sziPhone-ra 2 év világgarinak kéne lenni. Kutasd elő a számlát, és keress fel egy alma-boltot, kérdezd meg őket, esetleg írj a gyártónak mailt. Jobbat nem tudok.

XSB 2010.01.27. 11:56:39

@don't: talán mer akkor tesz be? Velem is volt, hogy a gari lejárta előtt 2 héttel behalt a főpanel a Nokia N73-on. Cumi, ez van, cseréltetni kell. Egy telefon nem csak selejtesen tud kijönni, de meg is tud halni, képzeld.

dextercapo 2010.01.27. 11:58:27

hat mit mondhatnek : T-ahok
a hTc telefont sikeresen leboltoltak a gyartoval hogy itthon ne javitsak , a T pedig nem ad hozza alkatreszt , vagy tobbszor egymas utan rosszat hoz le , ugyanigy mestersegesen roviditik a garanciat (csak en bena voltam es mindig csak az utolso szerviz papirjat oriztem meg) mellesleg a mi esetunkben a ket ev huseg kerdes nelkul meghosszabbodott - na kb itt dolt el hogy elhagyjuk oket .
cseppet sem bantam meg .

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.27. 11:59:32

Na ezt a történetet kábé a feléig volt kedvem elolvasni azért mert egyrészt tök zagyvalék az egész másrészt meg a posztoló hiányzott az iskolából amikor a vessző használatát tanították így a mondataiban egyáltalán nincs vessző ami csak azért gáz mert így egybefolynak a tagmondatok és nem tudom őket értelmezni pár vessző elhelyezése a megfelelő helyeken jelentékenyen segítené a szöveg megérthetőségét hát röviden ennyi voltam amúgy lehet már a posztolót vagy csak én szaladtam előre egy kicsit?

igazságos 2010.01.27. 11:59:34

@brand_boy: Azt csak a posztoló véli úgy, a saját keresése alapján, nem biztos, hogy tényleg így is van.

453 2010.01.27. 12:01:45

@don't:
"Egészen 2009 december elejéig amikor is gyanús lett, hogy a telefon egy feltöltéssel jóval kevesebbet hasznalható mint ezeddig."

Ekkor adtak ki a 3-as OS-t, ami a telefonok 5-10%-nal ilyen hatast eredmenyezett. A maradek 90-95%-nal semmi problema nem jelentkezett. Nekem is ezt csinalta, bevittem, csereltek. Azota mukodik.

Ulkesh 2010.01.27. 12:02:03

A történettel két probléma van:
- Az iPhone hibáját nem a T-Mobile bírálja el, hanem az Apple, ahova kiküldik (ezért a két hét várakozás)
- Az iPhone-t nem javítják, meg sem bontják, hanem elismert hiba esetén új készülékre cserélik

Valaki nagyon hülyére vette a post íróját...

dextercapo 2010.01.27. 12:02:48

@Kandras: egy szep napon majd raszanod magad hogy valamit negy , netan ot jegyu osszegert vegyel - aztan amikor azzal szivatnak meg , akkor mindenki teged fog fikazni igy egy forumon , mert ha volt valamire penzed , akkor nyilvan kogazdag mocsok vagy aki adocsalo es becstelen allat . proletar ontudat rulez .

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.27. 12:03:27

@esef:
automatat is
dehat nem mindegy hany evest akarsz:)
az uj is olcsobb azert mint juropaban de azert annak mar van ara
veszek en neked mar 500 dollarert is uzemkepes kocsit
azt nem lehet tudni mennyit megy meg, lehet eveket lehet3 honapot

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.27. 12:03:45

@Sün‼: Nincs ebben semmi durva. A poszter legalább nem munkanélküli, mint az a múltkori hüjepicha. Tehát megengedheti magának.

Más:

Aki végigolvasta a posztot, kérem írja le 3 tőmondatban a lényeget. Köszönöm.

don't 2010.01.27. 12:03:48

@XSB:
köszönöm a felvilágosítást de itt első körben akkumulátorról van szó az+ nem 1pillanat műve.
/1995-óta használok mobilt./

igazságos 2010.01.27. 12:05:44

@Ulkesh: Vajon ki lehet az? Ez nem is kérdés. Hát persze, hogy a T - Mobile...

De úgy hallottam, nálunk is lesz Apple bolt Budapesten.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.27. 12:06:01

@don't:
mar regen hazament nem tudom atadni
csinalt parezer dollart, aszonta hazamegy veszbelole szolot

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.27. 12:06:29

@S1lver: "közöd?"

?????

Akkor mijafaszért írod le a hülye pimpelős "jajénmekkoraembervagyokkülföldönveszekmégájfontis" sztoridat, ha nincs közünk hozzá?

Tökfej!

KolomparVinetu 2010.01.27. 12:06:46

Én ma voltam a saját telefonomért a Nokia márkaboltban. Félig-boldogügyfél-poszt lesz.
Tehát 2 hete pénteken vittem be az E51-emet (független, 2év Nokia gari) azzal a panasszal, hogy nagyon halk a hangszóró. Neten utána olvastam, hogy ez bizony E51-eknél típushiba, ami abból adódik, hogy a hangszóró előtti szövet nagyon sűrű szövésű, és olyannyira el tud koszolódni, hogy alig lehet tőle hallani.
Még volt rá (azaz még elvileg most is) garancia február 4-ig, így hát gondoltam, kitisztíttatom. Ez ugye nem garanciális javítás, így nem ezt mondtam, csupán a hibajelenséget, ti., hogy halk. Bótos bólogat, mondja, hogy koszos lehet. Erre én megörültem, jó van, vágja mi van. Ráadásul a kijelző és az előlap közé került finom porszemcséket is gariba kitisztítják, 2 óra múlva mehetek érte. Na mondom, ez már Európa.
2 óra múlva visszamentem. Ember ráncolja a homlokát, azt mondja, van egy kis baj: Nem lehet bekapcsolni...
Mondom, ennek csak közepesen örülök, mert hogy a fent említetten kívül semmi baja nem volt a telefonnak. El kell küldeni a szervizbe, mert "ők már többet nem tudnak ártani neki". Mondom fasza, elbaszni én is el tudtam volna. Bármikor.
Tegnap este jött az sms, hogy ma mehetek érte.
Na mondom, szinte 100%, hogy visszadobják valami szarral, hogy nem rendeltetés szerű használat, vagy valami hasonló. Fontolgattam magamban, hogy ha ez lesz, jegyző könyv, fogy.véd., Hírközlési Hatóság, Nokia Magyarország és adott esetben a Homár is kap egy példányt az én ügyemről szóló levélről. Még a testi fenyítés gondolata is átvillant a fejemen, amit csak azért mondok, hogy kb érzékeltessem, milyen lelkiállapotban érkeztem a boltba.
Szervizlap elő, ember bólint, sarkon fordul, matat és előhozza a zacskót, amiben a telefon és egyéb papírok vannak.
Na mondom, most jöjjön aminek jönnie kell...................................
de nem jött. Ember az iratmegsemmisítőbe teszi a szervizlapot, visszaadja a gari papírt, és vigyorog. nem is értettem. Mondom álljunk meg egy szóra, kipróbálom még azért, mielőtt átvenném.
Működik! És már nem halk!
Köszönöm ezúton is, még ha nem is volt tökéletes a mutatvány, de így utólag korrekt voltak mindenképp.
(Más kérdés, hogy közben vettem egy E52-t :) )

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.27. 12:08:08

@igazságos: "Az iPhone igenis egy jó telefon. De a T - Mobile Magyarországon nem igazán egy remek szolgáltató. De külföldön attól még lehet az."

Ez oké, de miért és hogyan vigasztal ez minket, akik itt élünk?

brand_boy 2010.01.27. 12:12:49

@igazságos: Nem a hiba oka a lényeg, hanem, hogy TE nem tudsz olvasni.
Ja, és a témát is bénán tereled. :O

453 2010.01.27. 12:13:36

@don't:
"Miért csak a garancia utolsó 1-2hetében tűnik fel a korai lemerülés? Gyanús...."

Csak erre reagaltam :)

igazságos 2010.01.27. 12:15:04

@brand_boy: Menjél az oviba, kisfiú. Vagy onnan írogatsz?

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2010.01.27. 12:25:14

@anarch: A tarsoly teljesen rendben van. Az volt az omagyarok "hasitasija". Ha jol tudom a tarsolylemez diszessege, mintazata, kidolgozottsaga (es termeszetesen a szijveg es az arra huzott elemek) az illeto ember poziciojat (is) mutatta a tarsadalomban. A szofordulat is jo. De az a szenvedo szoszerkezet.. Szenvedek tole.

brand_boy 2010.01.27. 12:28:59

@igazságos: Nem, az öregek otthonából. Most üljük a századik szülinapomat, és azzal szórakozunk a többiekkel, hogy megpróbáljuk kikövetkeztetni a kommentelők értelmi, és érzelmi intelligenciáját.
A tiédet még nem sikerült bemérnünk. :(

kaosz 2010.01.27. 12:29:52

Hát..eleve feleslegesnek tartom 100-150 rugós telefonok megvételét.
ugyanúgy tönkremegy mint a 25 rongyos..

igazságos 2010.01.27. 12:31:40

@brand_boy: Hát a nevedből és az írásaidból ítélve, nem az öregek otthonából írogatsz.

Aki az értelmi és érzelmi intelligenciájával jön, okos ember nem lehet.

Az okos ember nem kérkedik az intelligenciájával.

2010.01.27. 12:32:42

@Én a blogger: egyetértek veled. Ez egy fogyasztóvédelmi blog és ultragáz, ha amiatt ekézitek a fogyasztót, hogy vett valamilyen terméket.
Miért nem a droid tmobil alkalmazottakat ekézitek ? Biztos felvételi követelmény, hogy debil és autista legyen.

AlexWolf 2010.01.27. 12:33:58

@igazságos: "Az okos ember nem kérkedik az intelligenciájával. "
Az okos ember kitölt egy celldorádó IQ tesztet és fizet érte tízezret!

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2010.01.27. 12:35:40

@igazságos: hogy menozzon. Megmutatta hogy csak kicsit rossz, de meg igy is sokkal jobb mint barmi mas. Ja, meg hogy fikazza Magyarorszagot. Mert ha a t mobil szervize tetu akkor az egesz orszag az. Logikus, jol ertheto kep. De minek?

Kandras 2010.01.27. 12:36:08

@dextercapo: ez az, proletározzatok, meg segélyezzetek, a személyeskedés tökéletesen megy továbbra is, ügyesek vagytok és jól bizonyítjátok, hogy a zsíros bankszámla mellé nem jár egyből intelligencia is. Ettől még nem változott meg a véleményem, aki 200ezrekért vesz telefont azt egy percig se tudom sajnálni, nekem ilyesmi legrészegebb pillanatomban se fordulna meg a fejemben, ergó képtelen vagyok együtt érezni egy ilyen emberrel.
Nekem is ment már tönkre mobilom, 1290 forintos, miért is kéne jobban együtt érezni egy olyan emberrel, aki annyiból vesz mobilt, mint amennyiből más ember 1 évig kajál? Inkább sajnálom, hogy ha ennyire stresszeznie kell ezen a pénzen, akkor miért olyan meggondolatlan, hogy elkölti egy mobilra, ha viszont neki ez csak pár napi csokipénz akkor nem értem miért fáradozott egy ilyen hosszú leírással.

igazságos 2010.01.27. 12:39:06

@AlexWolf: Nem, tévedsz, ez nem okos ember volt, hanem hülye.

Az okos ember ugyanis nem hirdeti ki a világnak, hogy mekkora barom volt, hogy kitöltötte a celldorádó IQ-s tesztjét, hanem csendben kussol.

Mellesleg nem értem azt, hogy miért mindenki a 10.000 forintjával jön. Ez is valami újfajta szokás itt? Az iPhone-hoz is havi 10.000 forintos csomagot kötött meg.

brand_boy 2010.01.27. 12:40:53

@igazságos: Nem hiszem el bazdmeg, hogy olyan hülye vagy, hogy egy sort sem bírsz értelmezni ! :(
Mert, hogy még egy ilyen hosszú posztot nem az hagyján.
Már háromszor égetted magad szénné, még hányszor akarod ?

AlexWolf 2010.01.27. 12:41:56

@igazságos: Nem hallottad? Az infláció miatt nemsokára a 10000-res lesz a legkisebb váltópénz....erre próbálunk már önszorgalmilag átállni.

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2010.01.27. 12:45:13

A t-mobil szervizben is csak olyan emberek dolgoznak mint masutt. Azt teszik meg, amit megtehetnek. Gondold el kapsz egy szakajto telefont, amibol mindig van par ami nem is hibas, csak a tulaj nem ert hozza ("je ez berreg??") es van egy csomo ami alapos utanajarast, szakismeretet es nyomozast igenyel, a hibaleiras pedig sokszor semmitmondo, vagy felrevezeto ("Hiba leirasa: rossz")
Naponta N darabot meg kell javitanod es a maceras darabokkal elmegy az ido. A darabszamnak pedig meg kell lennie, tehat mindenfele ocska kifogassal latatlanban visszaszor par olyan darabot, ami ranezesre is tokolos es az egyszerubb, gyorsan javithatokkal foglalkozik ("osszetort kijelzocsere"). Vagy megnezi, volt e eloelete a telefonnak, es ha ugy latja, hogy elozoleg mar volt a szervizben a keszulek, akkor a hozzanemerto kategoriaba sorolja, es szinte latatlanul dobja vissza.

Ez az a pont ahol a fonoke elkaphatna a toket, de o sem teszi, mert leamortizaljak a makacs hulyek es mar nem veszodik azzal, hogy igazsagot keressen, ezer mas dolga lenne, igy hat udvariasan bologat a reklamalonak, es visszaloki a fogaskerekek koze.

Mert a kifarasztasra mennek. Senkihaziak kezeben van a popszakma.

igazságos 2010.01.27. 12:50:53

@brand_boy: Vegyél be valami nyugtatót.

Részemről befejeztem a veled való kommunikációt. Okos enged, szamár meg szenved.

S1lver 2010.01.27. 12:57:30

@vazsmegyeigerdezsház: menozik a halal. Az elet ugy hozta, hogy itt elek es dolgozom, igy hat van osszehasonlitasi alapom.

Egyebkent azert irtam le a tortenetemet, hogy kepben legyetek azzal: ugyanaz a szolgaltato ugyanazzal a keszulekkel maskep is tud banni. Sajnos altalanossagban elmondhato, hogy egy-egy brand kulonbozo orszagokban nem ugyanazt a minoseget jelenti. Ha elolvasod a kommentemet, lathatod, hogy kevesebb penzert jobb szolgaltatast kapok - es ez minek koszonheto? Mert a fogyasztok teljesen elfelejtettek a jogaikat es lehetosegeiket, a szolgaltatok pedig visszaelnek ezzel. Ha mindenki rendesen kiallna az igazaert es nem hagyna magat megalazni, akkor elobb-utobb visszaszorulnanak ezek a dolgok.

De amig az anyukam "o szegeny postas, biztos sok helyre kell menni, ezert nem csengetett be hozzam, majd en elmegyek a postara a csomagomert", meg "o, csusztassunk a kukasnak egy otszazast a zsebebe, hogy kiuritse rendesen a kukat" felkialtassal eli a napjait, addig semmi nem fog valtozni.

S1lver 2010.01.27. 12:58:57

@vazsmegyeigerdezsház: nem erdekel, kifizettem a keszuleket, fizetek a szolgaltatasert, oldja meg a szolgaltato/szerviz/gyarto. 0 (nulla) toleranciam van, tolem kapja a fizeteset, legyen ez az o gondja.

Rot 2010.01.27. 13:03:37

страляць RPG

шмат смерць

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.01.27. 13:12:14

@igazságos: "Az okos ember nem kérkedik az intelligenciájával."

Az olyan okos ember, mint amilyen én vagyok, annyira szerény, hogy sosem kérkedne az átlagon felüli intelligenciájával.
:-DDDD

AlexWolf 2010.01.27. 14:29:56

@vazsmegyeigerdezsház: Az két nullával kevesebb IQ volt!

Kyle Broflovski (törölt) 2010.01.27. 14:44:53

még 1 ok, amié nem lesz soha szifonom.....

esef 2010.01.27. 15:57:28

Ma megyek a Pannonhoz a szervizre leadott a 0Ft-os LG és Nokia telefonokért...

keptündzsekk 2010.01.27. 16:15:38

ennyi erővel "minden elromolhat alapon" ne is éljünk tovább, úgy tuti kikerülünk minden ilyen garanciális jellegű problémát :)

ugyanúgy elcsesződhet egy butább olcsóbb telefon is, igaz, kevesebb hibalehetőség lehet (feltételezem,hogy egyenes arányban van ez a készülék funkciói számának csökkenésével, de lehet ez nem teljesen igaz így).

azt se kell lefikázni akinek van igénye iPhone-ra, mert kilehet használni, kérdés az ki mire vágyik,ennyi.

amúgy meg PPO hiányom van:(

v150r · http://soundcloud.com/v150r 2010.01.27. 16:27:19

érdekes, hogy mennyi "szagértő" kerül elő, amikor egy technikai jellegű post kerül napirendre.

keptündzsekk 2010.01.27. 16:29:23

@v150r: naná,mivel őstermelők vagyunk vagy az aldiban dolgozunk.

karolyist 2010.01.27. 17:21:09

Az iphone-t fikázni = csóró, irígy, kisfaszú köcsögség

Az iphone a telefoncsászár, nem nyitok vitát. (Persze amerikai itunes accounttal, és lóvéval a zsebben. Csórók, ne vegyétek!)

grim_Jow (törölt) 2010.01.27. 17:35:49

aki szerint a 3.0 OS 2009 december elején jött ki az vegyen egy féltéglát és üvöltsön a réten, akinek pedig fogalma sincs mert 5000HuFt os analog telefont használ az mi a lóf-tymáér írogatja ide a hőzöngős nagyképű semmitmondó arrogáns dumáját?
karolyist 2010.01.27. 17:21:09
Az iphone-t fikázni = csóró, irígy, kisfaszú köcsögség
+1

XSB 2010.01.27. 17:45:56

@don't: Téényleg? 95 óta használsz mobilt? ÉS? Hová sz*rjak?! Elég valószínű, hogy azóta ugyanazt a darabot használnád, különben tudnod kéne, hogy egy mai darab (pl az iPhone) csomó rádiókommunikációs eszközt (3G/GSM/WLAN/Bluetooth/stb) használ, amelyek működését a szoftver szabályozza. Ergo egy hirtelen fellépő szoftveres hiba haza tudja vágni az egészet (3G/GSM hálózatok közötti ugrálás, folyamatos WLAN scan, bekapcsolva "ragadó" bluetooth, stb).

Ahogy fentebb leírták, ezt előhozhatta új szoft is, de akár egy rossz menüpontra nyomás is csinálhat ilyet. Elhiszem, hogy '95 óta használsz mobilt, de attól még nem értesz hozzá. Lehetőleg ne okoskodj. Köszi

fagzal 2010.01.27. 18:09:46

Mennyi sok frusztrált kommentező észosztó mindent jobban tudó szájhős :)

A vélemény olyan, mint a segglyuk.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2010.01.27. 18:13:46

@Bolee: Akkor semmi sem maradna a károsultnak.
A homár nem végez tényfeltáró munkát, nem nyomozgat, nem vagdalkozik jogszabályokkal, tanácsot sem ad, hanem nyilvánosságra hozza néhány pórul járt fogyasztó levelét.
Erre jópár irigy, kisstílű (ál) humoros, homárszlenges hozzászólás érkezik. Ezekért nem volna kár. Rendszerint van olyan jótét hozzászóló, aki bepötyögi a károsultnak, hogy mit tehet, ha már megszívta. Őmiattuk nem jó ötlet tiltani a kommentálást.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.01.27. 20:19:36

Őszintén szólva, ha én lennék a szolgáltató, én is azokat szívatnám akik iPhone-t vesznek, mert az kiállít valamiféle bizonyítványt róluk. Ugyanis ez a drága előfizetéses csomag amúgy is 1,5-szeres áron fizeti ki a tudásához képest 2-szer annyiba kerülő telefont, ami amúgy telefonnak extra, pda-nak meg gyenge.

Matiz Papa (törölt) 2010.01.27. 20:27:34

A psoztoló csak két hibát vétett:
1. iPhone-t vett.
2. a T-Mobile-nál.
Köszönöm, ennyi.

Pron · http://pron.blog.hu 2010.01.27. 20:37:11

@forrórágógumi: Ne dumálj olyanba amihez nem értesz cica az iphoneban nem lehet aksit cserélni csak szervizben

csak john 2010.01.27. 21:05:55

A tré hozzáállása már csak ilyen. Én egy éve vettem náluk egy nokiát. Két nappal később észrevettem, hogy a telefon, ha ébresztésből indítom, nem csörög és nem teszi be a nem fogadott hivást a listába, meg egy kicsit lógott a flip. Visszavittem javítatni. Két héttel később visszakaptam javítva. A hiba ugyanúgy megvolt, csak már nagyon lógott a flip és csálén állt a borítás is. Irány egy másik szerviz. Két hét után egy kicsivel kevésbé csálé az egész. Javítási rutin újraindít. Két hét után visszakapom a telefont. ugyanaúgy, ahogy leadtam. Tovább, most már nokia szervizpont. Telefonért két héttel később mehettem, elsőre már csak a kezdeti programhiba van benn. Király, ígymarad és inkább veszek egy ébresztőórát. Másnap kiderül, hogy a fényképező nem működik. Vissza, két hét alatt javítva. Eredmény: a telefon végre szebb mint valaha (a tré feliratos boritás felirat nélkülire cserélődött), a flip szépen áll, nem lóg. A programhiba továbbra is benne van, de az a jegyzőkönyvek szerint nem létezik. Azóta vettem ébresztőórát, a telefon meg köszöni azóta is majdnem tökéletes.
Mindehhez csak a nokiát kell zaklatni levelekkel. Nem csak a magyart, hanem az eu-n belűl több vezetőt is.
Tanulság, telefont csak őstermelőtől, tré pedig a hűség lejárta után el lesz felejtve.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.01.27. 21:14:50

@Nyúúúl:
Szerintem még mindig sikeresebb ember aki a trénél vesz telefont, mint aki a vodkánál. Előbbivel azért lehet telefonálni is, amennyiben épp nincsen üzemzavar. Utóbbinál meg értelmezhetetlen az a fogalom, hogy üzemzavar.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.01.27. 21:16:12

@karolyist:
Aki iPhone-t vesz és nem HTC-t, az kispályás, mert nem a legjobbat választja. :-)

szőke bringa (törölt) 2010.01.27. 22:10:45

"Papir megnéz, hopp erre csak egy év a gari. (persze hűségből 2 évet iratattnak alá)"

A telefonra a garanciát a gyártó adja, nem a mobilszolgáltató, okostóni.

666E 2010.01.27. 22:48:50

az i-phone lett a ma létező leginkább sugárzó telefon ha jól olvastam.
kicsit off:
egyre jönnek be ezek az érintőképernyős szarok. szerintem a legjobb a klasszikus tégla-jellegűek, gombokkal azt kész. tudod kinek van kedve ott törölgetni az üveget állandóan, meg eleve az, hogy le se ejthetem..
a fenti logika alapján:
eleve rosszul vagyok azoktól akik ha leteszik valahova a seggüket, akkor valami rejtélyes okból azonnali kényszert éreznek arra, hogy letegyék a telefonjukat az asztalra... baze, eddig a zakó zsebbe volt, mi a rákért nem jó ülve is ott? oké, hogy iphone de kb leszarom

salapapa · http://salapapa.hu 2010.01.28. 08:03:13

ugye Kedves Kommerkém elolvastad a garanciális feltételeket is? van ugyi az a frissítés... tudod, amit leszedtél és szépen feltelepítettél. nos, akkor qrtad el! nem kicsit! nagyon! :P
erről már volt szó (nem is kevés) az ájfónos oldalakon, hogy 2 napot sem bír az akksi, mióta feltette a frissítést, mert folyamatosan be van kapcsolva a jailbreak:
beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/33816/
hjakérem... a bódog "tovább-tovább-tovább" telepítősök... :DDD

salapapa · http://salapapa.hu 2010.01.28. 08:05:59

@Pron: ne beszélj bugyutaságot angyalom! az ájfónba' is lehet házilag akksit cserélni, csak érteni kell hozzá! :D

makk_ász 2010.01.28. 08:31:32

ez tényleg elég hosszas, nincs valami zanzásított verzió ? így láttatlanban is, gondolom kijár a sün.

kaosz 2010.01.28. 09:58:36

Én a Pannonnál szívtam meg amikor a telómon a "közbülső" keretről lepattant egy körömvékony pöcök, ami a hátlapot rögzítette. Lényegében se a pannon se a gyártó nem akarta garanciális keretek között helyrehozni a hibát, a telefonon egy karcolás se volt, soha se ejtettem le, mondhatni "anyagfáradás"...tény hogy naponta cseréltem benne egyszer kártyát...
A vége az lett, hogy egy pannonos srác annyit mondott, hogy ha nem akarom, hogy továbbra is a semmire várjak vigyem el egy független szervizbe valszeg a munkadíj drágább lesz mint az alkatrész..hát majdnem 4 rongyot fizettem...

reunalla 2010.01.28. 19:13:03

@Sün‼: nincs, ilyet nyertem :P már csak egy telefont kéne hozzá (amúgy nem lila, hanem pink hivatalosan) .

XSB 2010.01.28. 20:07:27

@karolyist: Neked is ennyi eszed van, gratulálok. Az iPhone az újgazdag, magamutogató gyökerek legfelkapottabb terméke...

a "jó" telefon számomra kicsit mást jelent. Mondjuk jobb kamerát, ha már 3G-s, legyen benne előlapi kamera is, szakértelem nélkül is lehessen akksit cserélni benne, GYÁRTÓI garancia legyen rá az országban szar T-mo helyett,...

dov 2010.01.28. 21:27:23

Pannontól elmenni?
bolond.. :D

C. Guss (törölt) 2010.01.28. 21:45:26

1, akit nem vág földhöz a 10 ezer az bassza meg magát :D
2, fogyasztóvédelem, stb stb

Tibee33 2010.01.29. 21:34:44

Fogalmam nincs miért kell itt irigykedve alázi az iPhone-t használókat , csak mert megveszik mert tetszik nekik....Maradjon meg mindenki annál ami tetszik neki és ujgazdagnak meg mindennek nevezni az iPhone-felhasználót igencsak lepukkant panelparaszt viselkedésre vall....Tudjátok : az iPhone-t nem a gyökér kamera végett veszi az ember meg az mms-miatt amiböl egy évben max 1-et küldtem el...hanem azért mert amit csinál azt JÓL csinálja.....A kijelzöje és a multitouch páratlan felhasználoi élményt nyujt....ugyhogy gyerekek nem kell mocskolni az iPhone-usereket csak azért mert nektek nincs.....ne legyetek irigyek tuti az ilyen bunko panelparasztok karcolják meg a komolyabb autokat is irigységböl.....Fel kellene nöni és nem irigykedni a másikra.....

Tibee33 2010.01.29. 21:36:22

@karolyist meg @kandras ti meg ritka nagy irigy köcsögök vagytok.....szürke kis fasszopó egerek...

Tibee33 2010.01.29. 21:38:17

Zabalint rólad meg az egész lényed állit ki szegénységi bizonyitványt primitiv makkarcu....

toi 2010.01.30. 16:06:20

az ájfón a sznobizmus és a fellengőzés egyik jelképe.

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2010.01.30. 21:29:47

Ezt a posztot végig olvasva az az érzésem, hogy a sok irigy embert mintha mágnessel vonzották volna ide...
Én azt kívánom, hogy mindenkinek 200 de inkább 300 ezres telefonja legyen és az legyen ellenszenves aki szándékkal kíván rosszat másnak.

Mr. O'Donaghue · http://watchdog.blog.hu 2010.01.30. 23:48:58

@vazsmegyeigerdezsház: Elég gáz, hogy én külföldiként jobban ismerem a magyar nyelv grammatikáját, mint te. Hol van szenvedő szerkezet a kifogásolt mondatban? Segítek: nincs. Leülhetsz, egyes.

salapapa · http://salapapa.hu 2010.01.31. 13:31:44

@Morci úr: nem biztos. pl én HTC-fan vagyok. ;)
az irígységről csak annyit, hogy mindenki a maga szerencséjének kovácsa. van amikor én is "melléütök". :)

salapapa · http://salapapa.hu 2010.01.31. 13:34:43

@Mr. O'Donaghue: hogy Te külföldi? ezt nem nagyon értem... az, hogy külhonban élő magyar vagy, az egy dolog. annak viszont, hogy nem felejtetted el a helyesírási szabályokat, mitöbb szavakat és oda is figyelsz a szerkezetre és a helyesírásra, egy "Le a kalappal!"- érdemel! :)
sajnos vannak, akik szintén magyarnak mondják magukat és többszöri átolvasásra is értelmetlen a sok elütéstől az írásuk. azokon már rutinból csak továbbgörgetek, meg sem próbálom elolvasni.

tsrac 2010.01.31. 20:48:47

Persze könnyű a T-szervízben dolgozókat fikázni, akik nem mellesleg mérnök végzettséggel bírnak... De az ájfonnál ők csak postások... Szét sem szedhetik, bele sem nézhetnek, csak beleteszik egy dobozba és elküldik a gyártói szervizbe... Téged barátom az az imádott alma túráztat... :-(

Mr. O'Donaghue · http://watchdog.blog.hu 2010.02.01. 12:57:02

@salapapa: Hú, egy picit bonyolult, hogy miért is vagyok külföldi. Címszavakban csak annyit, hogy anyám magyar, apám ír, kint születtem, és tíz éves koromban költöztünk haza. Mindenesetre az anyanyelvem az angol, magyarul édesanyám tanított meg.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.02.01. 21:42:06

@Tibee33:
Ja, mert olyan stílusban írtam, mint ahogy az apple fanok szoktak? A smiley-t láttad?

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.02.01. 21:43:20

@Morci úr:
Az a baj, hogy a sznobizmus kritikájában mindenki csak az irigységet látja. Pedig nem erről van szó. Magamnál sokkal szegényebb embereket is irigylek ilyen alapon...

salapapa · http://salapapa.hu 2010.02.02. 08:19:39

@Mr. O'Donaghue: jaaaaaa... akkor végülis idehaza élsz jópár éve. :)
ez nem baj, csak így nem is vagy IGAZI külföldi. :D
van egy haver, akinek az egyik (anyja? apja?) nagymamája magyar. az egyik szüleje német, a másik francia. nem a Te rutinoddal használja nyelvünket, de ő tényleg külföldi hisz kint született, kint él, dolgozik. nagyon tisztelem benne, hogy próbálkozik!
csak neki is az a baja mint az összes külföldön élőnek:
magasról tojik rá, ha elír valamit és érthetetlenné teszi a mondatot. ilyenkor lecseszem mint a pengős malacot. :D

Coyote82 2010.02.02. 17:01:23

bazzeg ne paraztassatok mar, 2 honapja vettem 3GS-t. Kerem a posztolot vagy a Homar blogolot, hogy mindenkepp kozolje le a sztori folytatasat.

Amugy a tippem szerint ebbol FVH lesz, mast nem lehet... Esetleg masik szervizt probaltam volna, hatha valahol elkap egy kevesbe antiszocialis mernokot.

Coyote82 2010.02.02. 17:06:39

@Kandras: a legalja vagy oregem, a legalja. Irigykedo kis pocs. Az ilyeneket mint te ugy kepzelem el, hogy otthon savanyodtok es keseregtek a szaros kis eletetekrol, es ha kiszabadultok a panelbol a szutyuki swiftetekkel, egyfolytaban karomkodtok ha meglattok egy szep nagy hazat vagy egy BMW-t.
Valaki megteheti, mert intelligens, es a tudasat penzre tudja valtani. Az ilyen emberek viszik elobbre a vilagot, a tobbiek csak azert kellenek, hogy fenntartsak a mar meglevo allapotot.

thomy 2010.06.09. 12:02:21

karolyist 2010.01.27. 17:21:09
Az iphone-t fikázni = csóró, irígy, kisfaszú köcsögség

Az iphone a telefoncsászár, nem nyitok vitát. (Persze amerikai itunes accounttal, és lóvéval a zsebben. Csórók, ne vegyétek!)

DRÁGA MI?
20.000-ÉRT MEGVEHETED ELŐFIZUBAN, ÚGYHOGY A SÓHER (ÉS A HOZZÁSZÓLÓ SZERINT SZAR EMBER) VAGY AKKOR IS VEHETSZ ILYET ÉS MAJD GAZDAG MENŐ EMBERNEK TŰNSZ ÉS A HAVIDÍJ IS CSAK 5000 FORINT HAVONTA...

JÓ TELEFON DE ÁLTALÁBAN MINDENKI DIVATBÓL VESZI, VAGY MERT TÁJÉKOZATLAN, MINT AMIKOR OMNIA 2-T VESZNEK NÁLUNK VEZETŐK ÉS HOZZÁK VISSZA, HOGY HIBÁS, KÖZBEN NEM IS TUDTA HOGY WM6.5 VAN RAJTA, ÉS FINGJA NINCS HOGY Ő CSINÁLJA ROSSZUL...

AZ IPHONE IS EZ A KATEGÓRIA NEM TUDJÁK MI AZ DE MENŐ ÉS EZ VAN MINDEN ISTENKIRÁLYCSÁSZÁR FASZNAK...

NEM PÉNZ KÉRDÉSE HOGY AZ IPHONE NEM ÉR TÖBBET 60.000-NÉL, HISZEN EGY KÍNAI TELEFON AMIRE EGY ALMÁT RAJZOLTAK :)

VISZONT PONT AZ ILYEN STÍLUSÚ APA KEDVENCE MEGVETETEM APUVAL AZ IPHONE-T OSZT ÉN LESZEK A LEGMENŐBB FASZIKNAK TALÁLTÁK KI...

50-ÉRT A t-MOBILE PULSE (HUAWEI) IS TUDJA UGYANAZOKAT A FUNKCIÓKAT MINT AZ IPHONE, LEGALÁBB OLYAN MINŐSÉGBEN...
RÁADÁSUL MÁR UGYANAZOK A PROGRAMOK IS LETÖLTHETŐEK HOZZÁ MINT AZ APPLE STOREBAN, HISZEN A JÖVŐ NEM AZ IPHONE HANEM AZ aNDROID, MIVEL MINDEN CÉG CSAK aNDROIDOT FEJLESZT JOBB HA TUDJÁTOK,
KIVÉVE AZ IPHONE ÉS A NOKIA

GRATULÁLOK KICSIT NÉZZÉL UTÁNA HOGY MILYEN TELEFONOK VANNAK A PIACON, NETBOOK KÉPESSÉGEIVEL MEGEGYEZŐ MOBILOKAT IS LEHET KAPNI JÓ MINŐSÉGBEN IPHNOE-AL MEGEGYEZŐ ÁRBAN...
AKÁR EGY VISTÁT FUTTATÓ HTC-T IS VEHETSZ :D

thomy 2010.06.09. 12:10:39

EGYÉBKÉNT NEM VAGYOK IRÍGY,
ÖRÜLÖK, HOGY SOKAN JUTNAK HOZZÁ,
MERT TUDOM HOGY EGY OKOS ÉS JÓ TELEFON DE NEM ÉRI MEG AZ ÁRÁT AZ 100%

PERSZE TUDOM AKINEK NINCS IPHONE-JA,
AZ EGY UNINTELLIGENS BUTA SZAR EMBER, MEG IRÍGY IS, ÉS NINCS LEGALÁBB 20.000- FT-JA IPHONE-RA

JA A FASZOM MEG KB. 18 CENTI AMI NEM SZÁMÍT ANNYIRA KICSINEK, AMÚGY IS HIÁBA NAGYOBB A SZERSZÁMOD HA CINGÁR ÉS SZARUL HASZNÁLOD :D

AMÚGY MEG ÁLLÍTÓLAG AZOK VESZNEK ILYEN CUCCOKAT AKIK A KISEBBSÉGI KOMPLEXUSUKAT, VAGY A KIS MÉRETŰKET KOMPENZÁLJÁK...

ÚGYHOGY HA VALAKINEK NEM TETSZIK HOGY NEM MINDENKI ÁLMODIK IPHONERÓL AZ BE IS VEHETI AKÁR :D

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.06.09. 12:20:58

@thomy: "EGYÉBKÉNT NEM VAGYOK IRÍGY"

Az biztos nem. Legfeljebb irigy lehetsz.

Van aki az ifont használja a fasza helyett, mert kétszer akkora. ÉS VAN AKI KIABÁL!!!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.06.09. 12:25:06

@Coyote82: "a tudasat penzre tudja valtani."

Hát a BMW-sek vezetési stílusát elnézve - tisztelet a kis számú de nem elhanyagolható kivételnek - a többségük nem válthatta az intelligenciáját pénzre.

salapapa · http://salapapa.hu 2010.06.19. 01:18:44

@atpijkamo: így hajnalban jókorát derültem ezen! 10 pontos! :D

dave007 2010.09.06. 22:27:43

Sziasztok!
Szerintem a T-mobilenak ezt komment nélkül cserélnie kellett volna. Egyébként a panelen is szoktak cserét végrehajtani.
Nem értem, hogy egy 20.000 Forintos telefon 10.000-es előfizetéssel miért olyan nagy dolog? Aki dohányzik meg iszik, ennek többszörösét költi el.
Visszatérve, nem vagyok jogász, de szerintem egy ilyet már csak elvből is perre vinném, de legalább megemlíteném nekik.Hátha az segít a dolgon. Sajnos nekem is volt egy SonyEricssonom, amin meghalt a kijelző és a hangszóró, a gari lejárta előtt 3 héttel. Hozzátenném, hogy karcmentes volt a telefon, látszott, hogy nem fociztam vele és azért ment el a kép és nem fürdettem meg a reggeli teámban.
.Egyébként a Duna Plazaban a T-mobileban rendesek a szervizesek, egészen emberből készültek. Az eladók is. Nagyon meg voltam velük elégedve.
süti beállítások módosítása