Tékozló Homár

Van, aki tovább küzd az Ingatlandepoval

2010.05.11. 13:48 | jackyll | 104 komment

A Homár sem értette, hogyan lehet legálisan pénzt szedni egy soha meg nem rendelt szolgáltatás után. Az Ingatlandepo.com zsarolós szolgáltatása Krisztina szerint a Versenyhivatal véleményel szemben több pontot jogszabályba ütközik:

Olvastam az indexen az ingatlandepo.com jogtalan eljárásáról szóló cikket és az ehhez kapcsolódó kommenteket még márciusban. Azóta egy kedves jogász barátnémmal összeszedtük azokat a jogszabályi helyeket, ami alátámasztja: teljesen jogellenes a ingatlandepo.com-ot működtető cég tevékenysége, eljárása. Sajnos én is hirtdettem az oldalon, rajtam is pénzt követelnek. Mivel jogász végzettségű vagyok, érdekelni kezdett a dolog, mivel első pillanattól látszott, hogy jogellenes a honlaphoz kapcsolódó tevékenység, eljárás.

A Versenyhivatal megfogalmazott egy állásfoglalást az ügyben, ami számomra érthetetlen. A Hivatal szerint ugyanis nem jogsértő a honlapot üzemeltető cég tevékenysége.
 
Csatoltan küldöm az ingatlandepo.com oldalt üzemeltető cégnek írt levelemet. A Fogyasztóvédelmi Hatóságnál érdeklődtem, hogy mit tehetnék az ügyben, mivel a cégnek magyarországi ügyfélszolgálata nincs. Azt tanácsolták, hogy mivel a cég székhelye Seychelles-szigeteken van, írjak oda egyenesen egy levelet. A mellékletben küldöm a levelet a vonatkozó jogszabályi helyekkel, amelyből kitűnik, mennyi helyen sért jogszabályt az Exe Ltd. (Még akkor is, ha a Versenyhivatal ezt nem így látja.)
 


Alulírott……………………az Önök által megküldött „Akutális egyenleg részletezés”-re válaszul nyomatékosan felhívom Önöket, hogy:
hirdetésemet szíveskedjenek haladéktalanul törölni valamint szíveskedjenek a jogosulatlan követelések támasztásától a továbbiakban tartózkodni a következők szerint.

Az EXPENT BUSINESS CLUB Kft. (Cg. 03-09-116751) kifejezetten ingyenes hirdetésre szóló ajánlatát elfogadva – hirdetés legfeljebb 30 napra szóló, ingyenes közzétételét kezdeményeztem.

Erre hivatkozással az Önök társasága több, mint 90 nappal később – bármilyen előzetes értesítés nélkül – utólag több havi hirdetési díjról szóló fizetési felhívást küldött a részemre. 

Ennek kézhezvételét követően – ügyfélszolgálatuk nem lévén – honlapjukon jeleztem, hogy fizetett hirdetés közlésére soha nem adtam megrendelést, és arra a továbbiakban sem tartok igényt, illetve megkíséreltem a hirdetés törlését. Erre azonban a rendszer nem adott módot, hanem ehelyett arról tájékoztatott, hogy a számlázott díjak kiegyenlítéséig hirdetésemet nem törlik – ellenkezőleg, minden hónapra további hirdetési- és egyéb plussz-költségeket fognak felszámítani, mindaddig, amíg nem fizetek azért a szolgáltatásért, amelyet sohasem kértem.

Ez az eljárásuk azonban felháborító, és minden jogalapot is nélkülöz - a következők szerint. Társaságuknak soha, semmilyen megrendelést nem adtam - ingyenes hirdetés lehetőségét is egy másik cég (az EXPENT BUSINESS CLUB Kft.) ajánlotta fel.
 

Erre tekintettel már eleve értelmezhetetlen, hogy milyen alapon kívánnak Önök velem szemben bármilyen követelést támasztani. Egy más céggel közölt adataim jogosulatlan felhasználása és kezelése pedig kifejezetten jogsértő.

2.) Még a Kft.-vel kötött, ingyenes hirdetésre vonatkozó megállapodásnak sem váltak részévé azok – az szokásos szerződési gyakorlattól, illetve a szerződésre vonatkozó rendelkezésektől (így pl. Ptk. 395.§ (1) bek.) teljesen eltérő ÁSZF-beli rendelkezések, amelynek értelmében:
az ingyenes hirdetés – bármilyen külön figyelmeztetés nélkül – válhatott volna díjkötelessé illetve, hogy kérésem nélkül, sőt kifejezett tiltakozásom ellenére a hirdetést továbbra is közzétehetik, és annak ürügyén újabb és újabb díjakat kényszeríthetnének rám mindaddig, amíg a különféle (jogosulatlanul) kiszámlázott díjakat meg nem fizetek.

A Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 205/B. § (2) bek. értelmében: „külön tájékoztatni kell a másik felet arról az általános szerződési feltételről, amely a szokásos szerződési gyakorlattól, a szerződésre vonatkozó rendelkezésektől lényegesen vagy valamely korábban a felek között alkalmazott kikötéstől eltér. Ilyen feltétel csak akkor válik a szerződés részévé, ha azt a másik fél - a külön, figyelemfelhívó tájékoztatást követően - kifejezetten elfogadta.”

Minthogy ilyen külön, figyelemfelhívó tájékoztatásra – különösen pedig: arra vonatkozóan kifejezett elfogadásomra - nem került sor – ezért ezen megtévesztő, és zsaroló tartalmú rendelkezések nem váltak semmilyen, velem kapcsolatos szerződés részévé.

Ilyen szerződési megállapodás hiányában pedig – bármilyen díj-követelésük nyilvánvalóan minden jogalapot nélkülöz. Az ÁSZF számos (szükség szerint részletezendő) kikötése emellett kifejezetten jogsértő is, így különösen is sérti

- a Ptk. 209.§-át

- továbbá a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény

- valamint a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet

rendelkezéseit.

Törvénysértő  követeléseket támasztani pedig nyilvánvalóan nem lehet.

4.) Ugyanígy jogszabályba ütközik társaságuk azon gyakorlata, hogy – a valamennyi Magyarországon gazdasági tevékenységet végző társaságra irányadó, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény 1.§-át, és  17/A.§-át is sértő módon – még ügyfélszolgálattal sem rendelkezik, ahol jelen fogyasztói panaszomat módom lenne megfelelően megtenni.
Eljárásuk ellentétben áll továbbá az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény rendelkezéseivel is, így különösen sérti pl. annak 46.§ d.) pontját, valamint 55.§-ával is.
 

Mindezekre tekintettel a Velem szemben támasztott igényeiknek semmilyen jogalapja sincs, hanem azok jogsértőek, ezért ahogyan arra már több ízben sor került – ismételten - felszólítom Önöket, hogy rendszerükből szíveskedjenek törölni, és további zaklatásomtól szíveskedjek tartózkodni – hogy elkerülhetőek legyenek a további jogi lépések.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eric_Cartman 2010.05.11. 14:03:52

Így is jó, de a leiratkozásnak - mint minden homározó pontosan tudja - létezik egy kulturáltabb, egyszerűbb módja is.

Harlequin 2010.05.11. 14:10:26

Ez milyen nyelven van? Szeselszigetikiül?

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.05.11. 14:15:19

jajj, ezeket a törvényeket 2 hete végignyálaztam, amikor a fogyasztóvédelmi vizsgálódás című házi feladatot csináltam a suliba. őrjítőek ezek a szövegek!

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.05.11. 14:18:02

joógabinak üzenem, hogy szánalmas gyökérnek tartom, még mindig.

moli 2010.05.11. 14:20:03

@Krisztina: nem ertem, ha a szeselszigeteken van a ceg, milyen alapon hivatkozol a magyar jogszabalyokra? en a business club-ot sehol nem latom az aszf-ben

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.11. 14:21:25

"A Homár sem értette, hogyan lehet legálisan pénzt szedni egy soha meg nem rendelt szolgáltatás után. "
Pedig ez az igazi üzlet! Ennél már csak az jobb, amikor szolgáltatás sincs (Centrum)

"Mivel jogász végzettségű vagyok, érdekelni kezdett a dolog, mivel első pillanattól látszott, hogy jogellenes a honlaphoz kapcsolódó tevékenység, eljárás."
Simán pereld hát őket és büntit nekik :)
Amúgy meg persze tuti nem mennének el. :D

"Mindezekre tekintettel a Velem szemben támasztott igényeiknek semmilyen jogalapja sincs,"
Ez nem szokta az ilyeneket zavarni... :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.11. 14:27:38

Osztán mellik offshore-loovag/lovagina a cég valódi tulajdonosa? Szerintem Krisztina még jobban kibaszna velük, ha megszerezné és közzétenné a valódi tulajdonosok adatait...

@CatMother: Pszt, ilyet nem szabad, mert kivándorolnak!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.11. 14:29:18

@atpijkamo: Ezek közül a nbátrak közül melyik lehet Krisztina? (Azt ui. nem írta, hogy ügyvéd...)

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.05.11. 14:43:04

Annyira jó itt élni...

Láttátok a múltkor a tv-ben? A faszi azt mondta, hogy ő azért jár Cook szigeteki rendszámmal ellátott Bentley Continental GT-vel, mert ő gyöngyhalász a Cook szigeteken.

Ja, és biztos bejárós Kőbánya Felsőről, mi?

Jette (törölt) 2010.05.11. 14:49:02

azért a regisztrációs Szabályzatban van néhány érdekes olvasnivaló:

8. Egyéb rendelkezések
8.1 A Szabályzat elfogadásával létrejövő szerződések nyelve a területileg létrehozott ország nyelve szerinti, jelen estben magyar. Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Üzemeltető nem iktatja. A Szerződés megkötéséhez a Felhasználónak a regisztráció során el kell fogadnia a Szabályzatot a Szolgáltatás regisztrációs lapjának kitöltésével és elküldésével. Ezt követően az Üzemeltető a Felhasználó részére 48 órán belül visszaigazolja a regisztráció megtörténtét, amely egyben a Felhasználó szerződés kötésére vonatkozó ajánlatának elfogadását is jelenti.
8.2 Az Üzemeltető bármikor jogosult a Szerződés egyoldalú módosítására. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

stb.

Jette (törölt) 2010.05.11. 14:52:06

valamint a majdnemleírtamkivel szórakozzanak :)

9. Tiltó rendelkezések:
a. A Szolgáltatás a szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok összessége és az adatbázis előállítójának védelmét szolgáló jogok a Szolgáltatót illetik meg, és a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható, nem adható közre a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyének hiányában.
b. Tilos a felek között létrejött jogviszonyról a másik fél írásbeli beleegyezése hiányában, harmadik személynek bármilyen információt kiadni, mivel az csak a két félre tartozik.
c. Tilos a Szolgáltató jó hírnevét rontani, róla valótlanságot állítani, vagy a valóságot olyan színben feltüntetni, mely alkalmas lehet arra, hogy a Szolgáltató jó hírnevét, megítélését negatívan befolyásolja.
10. 9 pontban rögzített esetekben , ha az különösen széles körben történik, úgy a kötbér mértéke cselekményenként nem lehet kevesebb, mint 10.000 (Tízezer) Euro.
(különösen széles körnek minősül az interneten, országos médiában bárhol közreadott negatív vélemény, vagy lejáratás, vagy annak megkísérlése).

Egyéves Önkéntes 2010.05.11. 15:02:14

Ha összedobtok nekem egy Seychelle-szigeteki ólinklúzívot, akkor megigérem, hogy megpróbálom őket megkeresni és le is szidom őket. Legalább két hetes út legyen, mert alaposan be szeretnék olvasni nekik.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 15:10:55

@Harlequin:
Ügyvédiül.
Csak azok értik meg.

Bikicsunáááj!

@EÖ:
Tépd le az ajtajukat!
Beszállok a bizniszbe mondjuk 3 buznyákkal.

Skótduda 2010.05.11. 15:16:23

Erre a kormányrendeletre még lehet hivatkozni :
18/1999. (II. 5.) Korm. rendelet
a fogyasztóval kötött szerződésben tisztességtelennek minősülő feltételekről

Uriah Heep 2010.05.11. 15:16:38

Minden károsultnak: ajánlott levél a Seychelles szigetekre kb. 2000 Ft, felmondó nyilatkozat megfogalmazása 15 perc, a szolgáltatótól való megszabadulás: megfizethetetlen.
Mellesleg szerintem a jogászkodás nem abból áll, hogy ömlesztjük a törvényhelyeket. Azok értelme a lényeg. Egyrészt: az ászf módosításának jogát kiköthetik, de arról megfelelően tájékoztatni kell a fogyasztót, akinek hátrányos változás esetén joga van felmondani a szerződést. Másrészt: 10.000 EUR kötbér a jóhírnév megsértéséért :D:D:D:D
Miféle jóhírnév? Csalók!
Harmadrészt: én biztos nem fizetnék egy vasat sem, inkább beadványokat írnék az NFH-hoz, GVH-hoz, hogy vizsgálják ki az ügyemet.
Negyedrészt: a fogyasztó tartózkodási helye határozza meg az alkalmazandó jogot, (kollegína kedvéért Róma I. rendelet)
Ötödrészt: anno az egyik fogyasztóvédelmi civil szervezet már nyert pert velük szemben, aminek következtében sok fogyasztó szabadul a jogtalan követeléstől, remélem hamarosan lesz ismét valaki olyan bátor, hogy ezt a csalóbandát jogi eszközökkel ellehetetleníti (máshogy úgysem lehet).

XCat 2010.05.11. 15:21:07

@Uriah Heep: Szerintem hatalmas teljesítmény lehet úgy megtanulni ennyi szöveget, hogy nem értjük, miről szól.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 15:21:55

@Kitalátor feljegyzetei: "jogász végzettségű vagyok"

Ebbe sokminden belefér. Szerintem az ügyvédeknek van jogász végzettsége.

A végén van még egy kis fenyegetés-féle: "további zaklatásomtól szíveskedjek tartózkodni – hogy elkerülhetőek legyenek a további jogi lépések."

Nagyon finom, nagyon szűzies.

AlulírottFentemlített 2010.05.11. 15:23:09

@EÖ:
Elviszel a bőröndödbe?

Fizetem a túlsúly díjat és vigyázok a csomagodra is.

Jette (törölt) 2010.05.11. 15:23:53

@Uriah Heep:
pont ezért linkeltem be, komolytalan, pénzlehúzó banda.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 15:28:28

@Uriah Heep: "ajánlott levél a Seychelles szigetekre kb. 2000 Ft"

Nehogy már nekem kelljen fizetni. Írjanak a károsultak közös levelet!

Uriah Heep 2010.05.11. 15:31:35

@CatMother: Az a teljesítmény, ha megtanulod és érted is. Az a reális, hogy megtanulod, aztán lassan megérted. Mint egy szép vers...

Uriah Heep 2010.05.11. 15:32:35

@atpijkamo: írhatnak közösen, el ism mehetnek, találnak egy szép postaládát. Az ajánlott levél azért kell, mert bizonyítja, hogy a nyilatkozatot megtetted.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 15:35:29

@Uriah Heep: Azt bizonyítja, hogy küldtem egy ajánlott levelet. Azt, hogy mit tettem a borítékba, két tanú igazolhatja.

XCat 2010.05.11. 15:38:59

@Uriah Heep: Szerintem ha nem érted, nehezebb. Próbálj meg megtanulni egy teljes színdarabot valami olyan nyelven, amit nem ismersz.

XCat 2010.05.11. 15:40:30

@atpijkamo: No, te már rutinos vén róka vagy:)))

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 15:41:01

@atpijkamo:
Én ha ajánlott levelet küldök, mindíg tölgyfalevélből készítem.
Tartósabb.

XCat 2010.05.11. 15:51:42

@Sün‼: Az ajánlott levél az olyan, hogy azt ajánlod a postának, hogy vigye ki, de nem ér rá, akkor nem olyan fontos?

Egyéves Önkéntes 2010.05.11. 15:52:49

@Sün‼: minden svéd turistáról letépem a fűszoknyát
persze csak a kedvetekért!

XCat 2010.05.11. 15:54:21

@EÖ: Honnan fogod tudni, hogy svédek?

AlulírottFentemlített 2010.05.11. 15:55:53

@Sün‼:
Csak vigyázz ha az erdei wc mellett viszed a hollónak, mert a medve kitépheti a kezedből!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 15:56:23

@EÖ:
Helyes megoldás!
De az őstermelőkét hagyd meg!

@CatMother:
Nálunk a róka kézbesíti a leveleket, mert ő jár be a városba. Ha ajánlottan adom fel, akkor azt szoktam neki mondani, "ajánlom, hogy odaérjen"!
Eddig mindig megértette.

Egyéves Önkéntes 2010.05.11. 15:56:56

@CatMother: ÅZ ÅNYÄDÅT TÆ KØCSØG! sikoltásból

Egyéves Önkéntes 2010.05.11. 15:59:10

@Sün‼: az ALDI-ba be se megyek. nem árulnak pusápot, vagyis igen, de csak nopposat.

Uriah Heep 2010.05.11. 15:59:21

nem kell tanú.

A vállalkozás a székhelyén köteles átvenni a küldeményeit. Egy példányt viszont érdemes megtartani a levélből.

A feladóvevény (esetleg tértivevény) és a levél másolata együtt elegendő bizonyíték az elálló nyilatkozat megtételére. Nyilván, ha valóban tartalmazta a boriték.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:00:02

@CatMother: Ez a rohadt magyar bürokrácia kényszeríti rá az emberre ezeket a hülyeségeket. Az egész jogrendszerünk ezen alapul.

Néz rám a német bambán, milyen aláírási címpéldány? Hülye vagyok?

AlexWolf 2010.05.11. 16:01:09

@Sün‼: He? Még itt ülök 6-ig

Uriah Heep 2010.05.11. 16:02:21

A jogszabályszöveg akkor sem tűnik külföldi színdarab szövegkönyvének, ha nem értem. Magyarul van az még attól. Ha többszöri elolvasásra sem érted, akkor vagy az értő olvasással van probléma, vagy a magyar nyelv ismeretével :)

Na jó, azért nem cini-cini muzsika, az igaz.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:02:23

@Sün‼: Csinálj nyírfakéregből A4-es irattálcát. Bejövő levelek, kimenő levelek... Ilyenkor, tavasszal kell hántani a nyírfakérget. Frissen kell felhasználni, nehogy megszáradjon, mert akkor törik.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 16:03:06

@EÖ:
Pasapp fűszoknya minden Aldiban kapható.
Most ingyen adnak hozzá egy svéd bevándorlót.

Rosszindulatú Vászka 2010.05.11. 16:03:27

És mi van, ha egyszerűen kidobja a júzer a számlát? Be tudják hajtani rajta a pénzet?

XCat 2010.05.11. 16:05:13

BRÜHŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰHHHHHHHHHHÜGŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰHÖMfPH.

Anyuuuuuuuuu haza akarok menni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 16:06:12

@atpijkamo:
Hát akkora levelezést nem folytatok, hogy irattálca kellene hozzá.
Ebben a szakmában nem divat a leelezés.
Odamegyek, vizsgálok, oszt visszajövök.

XCat 2010.05.11. 16:06:32

Jé, kimentem a Homárból..... ilyet lehet?

@Rosszindulatú Vászka: Sztem nem. Behajtáshoz jogerős végzés kell. Meg amíg a behajtó eljut hozzád, az sem két nap. Asszem.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:08:44

@Sün‼: "oszt visszajövök" ánuszrózsán keresztül.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 16:09:02

@CatMother:
Hát hóóógyne lehetne.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:09:41

@CatMother: Vigyázz a Mátrixszal, mert rekurzívan belekeveredsz, és sose jössz ki többet.

XCat 2010.05.11. 16:10:38

@Sün‼: Húbazdmeg:) @atpijkamo: A mátrikszot, azt szeretem. Képzeljtek, az előzőben írt a bőcsészünk.

Uriah Heep 2010.05.11. 16:11:03

nem egyszerű behajtani az biztos

ezek arra mennek, hogy sok szerencsétlen fizet, csak hagyják békén

Nem is hiszitek, mekkorát kaszálnak!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:11:25

@Sün‼: Most a blogmotort cikizitek? Azt könnyű. Keress valódi ellenfelet!

AlexWolf 2010.05.11. 16:19:22

@atpijkamo: Csák Norisz megfelelő ellenfél? Vagy legyen Stól Buci?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:22:23

@AlexWolf: Chuck Norris-szal ne kezdj, mert megfog és belehajít a Napba.

És Isten mondá legyen világosság. Chuck Norris: Nana, kérd szépen!

Chuck Norris mikor véradásra megy nem tűt kér hanem egy pisztolyt és egy hordót.

Azóta van zsiráf, amióta Chuck Norris nyakonvágott egy lovat.

Chuck Norris könnye gyógyítja a rákot és az AIDS-t. Csak egy a baj: Chuck Norris sosem sír

Nostradamus megjósolta hogy lesz egyszer egy erős ember... Chuck Norris. De Chuck Norris megjósolta Nostradamus joslasait...

Chuck Norris belenyúl a konnektorba és megüti az áramot!

Csak Norris lefényképezte a holdnak a túlsó felét.

Chuck Norris nem cseréli ki a kiégett villanykörtét, mert sötétben szeret ölni.

Egy ember megeszik egy majonézes szendvicset, de Chuck Norris nem majonézzel eszi, hanem betonnal.

XCat 2010.05.11. 16:24:06

@atpijkamo: És mit csinál a stóhlbuci?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.11. 16:25:04

@atpijkamo: Szerintem több kurvának is van jogász végzettsége...
@AlexWolf: Buci nem jó, lesubaruz.

AlexWolf 2010.05.11. 16:25:45

@atpijkamo: Volt 2, amit nem hallottam eddig :D

Rosszindulatú Vászka 2010.05.11. 16:26:44

Sztem buci most az ánuszára gyúr, készül, hogy bírja a sok anáfűrészeléset

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:27:10

@CatMother: Stólbuci nem született.. Levedlette anyját.

Stólbuci találta fel a fekete színt. Sőt, az egész látható színtartományt ő találta fel - kivéve a rózsaszínt. A rózsaszínt Csonkapici találta fel.

Stólbucitól még elfogadják ez 1 és 2 forintosokat!

Stólbuci már körbe úszta a Földet...a sivatagon át

Stólbuci találta ki az összes szint.... kivéve a rózsaszint mert azt Brad Pitt.

Miért halt meg Bruce Lee? Mert kiverte Stólbuci kezéből a zsíroskenyeret.

Stólbuci az igazi apja Luke Skywalkernek.

Stólbuci ismer téged, de ne kívánd, hogy kezet fogjon veled.

Nincs evolúció...csak akiket Stólbuci életben hagyott!

Stólbuci olyan gyors, hogy nem kell udvarolnia sem, mert már mindenki meg volt neki.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:28:56

@atpijkamo: Bocsi a kettőzésért! Brad Pitt-től.

XCat 2010.05.11. 16:29:01

@atpijkamo: :DD
Most akkor ki találta fel a rózsaszínt?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:30:12

@CatMother: Csonakpici. A Brad Pitt nem tudom kicsoda, valami senki színész lehet.

Uriah Heep 2010.05.11. 16:33:08

brin pitty te tudatlan

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.05.11. 16:38:06

@atpijkamo: ejnye, stól buci nem a magyar chuck norris.

tényleg, miért ne veszik be chuck norrist bordás ezredes szerepébe? akkor talán megnézném életem első tűzvonalban epizódját.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 16:42:33

@Bikicsunáj Vicsáj: és ki az a "bordás ezredes"? Bordás krokodilról már hallottam.

XCat 2010.05.11. 16:44:32

@atpijkamo: Úgy hangzik, mint valami csúnyaperverz dolog egy pornófilmből.

Rosszindulatú Vászka 2010.05.11. 16:54:36

Remélem lenxomja a köztévé a Csillag Pizsamás Tánc- és Színkörének a tejjes évadját.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 16:55:20

Posztcunami??
Asztán a hétvége meg a sírásé

Ugyandehogy (törölt) 2010.05.11. 16:56:12

"az ingyenes hirdetés – bármilyen külön figyelmeztetés nélkül – válhatott volna díjkötelessé illetve, hogy kérésem nélkül, sőt kifejezett tiltakozásom ellenére a hirdetést továbbra is közzétehetik, és annak ürügyén újabb és újabb díjakat kényszeríthetnének rám mindaddig, amíg a különféle (jogosulatlanul) kiszámlázott díjakat meg nem fizetek."

ráadásul kifejezetten nem tesz eleget a kárenyhítési kötelezettségének....

XCat 2010.05.11. 17:13:28

Seítsetek megfejteni az élet egyik nagy kérdését; miért van az, hogy minél hülyébb valaki, annál fellengzősebb?

@Babette: hello, túlélted a hiénajárást? :D

Rosszindulatú Vászka 2010.05.11. 17:15:10

@CatMother: a Kegyed által igényelt információt nem áll módomban megosztani önnel, bármenyire zsenánt is nekem a fennálló hejzet.

Vagyishogy az ki van zárva, mert nemtudom.

AlexWolf 2010.05.11. 17:17:38

Az volt-e-é már: "aki Szesel szigeteken élő ingatlanbazárossal köt szerződést, az sikeres ember nem lehet" ?

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 17:22:25

@CatMother:
megtanulni egy teljes színdarabot valami olyan nyelven, amit nem ismersz"
Milyen nyelv az "olyan"
Amugy meg azért tanujják a szindarabot mer nem tuggyák

Nevem évértevem avaz evegévészevet

XCat 2010.05.11. 17:23:03

@Rosszindulatú Vászka: Hát mostan meg akkor mi lesz.. itt maradok bután. :'(

Legalább zavarj el valami hasznosat csinálni, elég hülyén jön ki, hogy vegyítem az upanisadokat a homárral.

XCat 2010.05.11. 17:31:02

@horex: Most összezavartál. El kell mennem megnézni a maunikasót, hogy megoldást találjak erre a problémára.

Rosszindulatú Vászka 2010.05.11. 17:32:41

@CatMother: nemnemsoha, én ijet nem állítottam. Hogy Kegyed mit tesz, annak meghatározásához jogosulcságom nincs.

XCat 2010.05.11. 17:33:42

@Rosszindulatú Vászka: Most éppen átkapcsoltam süsü farkára.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 17:53:58

@CatMother: Józsibaráton szedem a műveltségem
Mónika a múlté

XCat 2010.05.11. 17:55:56

@horex: Hiba. Mónika sokkal okosabban néz.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 18:01:10

@CatMother: Néz, pff
Kezdett tellt lenni
Igaz, Józsibarát férfi, dehát....
:)

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 18:02:47

Na , jókat, léptem egy darabig

yippyupp 2010.05.11. 18:23:37

lemaradtam valamiről? mi ez sok posztitt?

malenkij robot 2010.05.11. 19:03:41

Mivel, hogy jogász végzettségű vagy és a jogász barátnédat kérted fel segítségül, válts pályát.
Én inkább szúrkálom a nem segítő kommentelőket, de Te ezzel önmagadat bizonyítodtad.

XCat 2010.05.11. 19:20:06

Hová a fenébe lett mindenki? :(

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 19:39:11

@CatMother: 2 új poszt van, azé
Te meg itt harcolsz egyedül

yippyupp 2010.05.11. 20:06:31

@CatMother: erre mondják, hogy bazinga

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.11. 20:40:33

@CatMother: Nemtom. Nincs itt senki.

- Ki vagy?
- Tom.
- Milyen Tom?
- Nemtom.

Megyek, megnézem, hátha van új poszt...

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.11. 20:59:16

@CatMother: Jaa, az index-re gondoltam
:)
Höhö

yippyupp 2010.05.11. 21:09:15

@horex: ááá - csak bazinga volt

Thargoid 2010.05.12. 19:20:30

További információk itt:
www.panaszfal.hu/index.php/board,32.0.html

Amikor épp nem gyöngyhalászik Lakitelken van... jó munkát kedves Krisztina.

Benkő Sándor
Mobil: 30/275 3625

székhely: 6065 Lakitelek, Jókai u. 13 Cégjegyzékszáma: CG. 03-09 116751. Adószáma: 14460380-2-03
süti beállítások módosítása