Tékozló Homár

Félretájékoztatta ügyfelét a Cetelem

2010.05.28. 08:10 | ge | 260 komment

P. baromi kitartó és alapos, jó előre megérdeklődött mindent, aztán mégis pofára esett a Cetelem jóvoltából. Az Extreme Digitalnak és a banknak írt sirámaira csak a ED válaszolt, így velük próbált meg dűlőre jutni, de talán a bank is megerőltethette volna magát, végülis ők tájékoztatták félre az áruhitel igénylésének folyamatáról. Hosszú, részletes, kimerítő de egyben tanulságos a levelezés: banki telefonos ügyfélszolgálat szavában nem bízunk!


Magyar Cetelem Bank Zrt.

Ügyfélszolgálat részére

Tisztelt Hölgyem/Uram,

A minap kézhez kaptam az Önök levelét, amelyben a részemre biztosított Cetelem hitelkártyával kapcsolatos akciós felhasználási feltételekről tájékoztattak (ügyfélazonosító: 4314737620, kártyaszám: 5495421800003369). A hitelkártyát ugyan a közeljövőben nem kívánom használni, de szívesen vennék igénybe ismét árukölcsönt az Extreme Digital alábbi hírlevelében szereplő feltételekkel.

Figyelemmel arra, hogy az elmúlt időszakban egy vagy több alkalommal vettem igénybe az Önök szolgáltatásait, és megbízható adósnak bizonyultam, ezúton szeretnék tájékoztatást kérni, hogy van-e lehetőség az alábbi konstrukcióban a hitelképességem külön igazolása nélkül részt venni, vagy szükséges mindenképpen valamennyi igazolás benyújtása? (lehetséges-e, hogy csupán a személyes irataimmal, hitelbírálat nélkül vegyem igénybe az árukölcsönt)

Amennyiben a hitelbírálattól nem tudnak eltekinteni, elegendő-e, hogy ahhoz csupán az elmúlt 2 vagy 3 hónap bankszámlakivonatait mutassam be (amelyek igazolják a havi rendszeres jövedelmemet), figyelemmel arra, hogy a jövedelmem jelentős része a saját tulajdonomban álló, EVÁ-s társaságtól folyik be, amelyhez tudtommal számos igazolást, így APEH igazolást és/vagy benyújtott mérleget is be kellene nyújtani, amihez nem spórolható meg a saját vagy kollégám hosszas sorban állása.

Szíves tájékoztatásukat előre is megköszönve, üdvözlettel,

P.

***Magyar Cetelem Bank Zrt.

Ügyfélszolgálat részére

 

Extreme Digital

Ügyfélszolgálat részére

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Alábbi levelemet mind a két társaság felé szeretném egyidejűleg megküldeni, kérve Önöket, hogy a saját társaságaik vonatkozásában szíveskedjenek az abban foglaltakat kivizsgálni és ennek eredményéről tájékoztatni!

Múlt hét hétfőn - az Extreme Digital (EDigital) alábbi hitelakciójára konkrétan hivatkozva - levelet küldtem az áruhitelt biztosító Magyar Cetelem Bank Zrt. (Cetelem) részére, kérve benne, hogy mint korábbi ügyfelüknek, biztosítanak-e számomra áruhitelt újbóli részletes hitelvizsgálat, munkáltatói igazolás és bankszámlakivonat bemutatása nélkül. A levélre egy automatikus válaszüzenetet kaptam, majd napokkal később - csütörtökön vagy pénteken - telefonon felhívott a Cetelemtől egy hölgy, aki - rutinosan nem leírta, utóbb már értem, hogy miért - elmondta, hogy amennyiben a hitelképességem, munkahelyem, lakcímem nem változott meg, úgy a személyes irataim bemutatásával (személyi igazolvány, lakcímkártya, adóazonosító jel) felvehetem az alábbi áruhitelt. Hangsúlyozom, hogy pontosan elmondtam/leírtam, hogy az EDigitalnál szeretném ezt a konkrét áruhitelt felvenni és a kérdésem kifejezetten arra irányult, hogy szükséges-e valamennyi papírt újra bevinnem, mert ha igen, akkor kétszer is meggondolom, hogy elindítsam-e az egész folyamatot, ugyanakkor az elmúlt három hónapban három megkeresést is kaptam a Cetelemtől, hogy vegyem igénybe egy akciós kóddal vagy nem tudom én mivel hitelbírálat nélkül a hitelüket.

Ezt követően ma délután bementem az EDigital Mammut üzletházban lévő üzletében, megrendeltem a 199.000 Ft-nyi árut, amit meg szerettem volna vásárolni, kivártam a majdnem 50 perces sort, ami délután 5 órakor az egyetlen hitelügyintéző kollégához sorban állt, majd azzal szembesültem, hogy munkáltatói igazolás és/vagy bankszámla kivonat nélkül nem adnak áruhitelt, hiába beszéltük ezt meg a Cetelem ügyfélszolgálatával (persze leírva nincs semmi, erre vigyáztak, de nyilván van annyira zárt a rendszerük, hogy lekövethető, hogy ki és mikor hívott engem föl). A hosszú hajú, copfos fiatalember elmondta, hogy a Cetelem és az EDigital szerződése szerint neki kötelessége kérni a munkáltatói igazolást és/vagy bankszámla kivonatot, enélkül a hitelkérelmet nem küldheti be, vagy azt a saját fizetéséből vonják le - utóbbit persze nem hiszem, de én is azt javaslom az alkalmazottaimnak, hogy mondják ezt a kellemetlenkedő ügyfeleinknek. Kértem végül, hogy vagy küldje be hiányosan a hitelkérelmet, és legfeljebb visszautasítják (nem szokták, ilyenre már volt más hitelfelvételemnél példa ott, ahol már rendesen törlesztettem - Merkantil Bank Zrt.) vagy legyen olyan kedves és hívja fel a Cetelemet, hogy a nevem és adataim alapján engedélyezik-e a hitelt. Mind a két kérésemet - nem egyértelműen udvariatlanul, de nem is túl udvariasan - visszautasította, nyilván a ránk váró hosszú sor miatt is (mondjuk előttem is vagy 20 percig voltak bent nála).

Kérdéseim ezek után a következők. Tisztelt Cetelem Bank Zrt.: mennyire érzik magukra kötelezőnek, illetve korrektnek, ha az ügyfélszolgálatuk munkatársa ad egy tájékoztatást, ami a helyszínen nem állja meg a helyét? Tisztelt Extreme Digital: biztosan korrektül járt-e el az Önök egyenruháját viselő, feltehetően az alkalmazásukban álló kolléga, amikor esze ágában sem volt megoldást keresni a kérésemre, hanem könnyedén kitért az ügy megoldása elől? Mindkettejükhöz: kívánják-e orvosolni a kialakult helyzetet?

Természetesen se kedvem, se időm nincs a jelen levél megírásán túl további köröket futni ebben a kérdésben, csupán előrehoztam volna a televízió és GPS-navigáció vásárlásomat, és mind a kettejük társaságával a múltban jó tapasztalatom volt. Fogyasztóként ilyen esetben nem tehetek mást, mint hogy soha többet nem vásárolok Önöknél, illetve nem veszek fel hitelt a társaságuktól, és az ismeretségi körömben is terjesztem a rossz tapasztalatomat - utóbbi óhatatlan, nem a személyes hozzáállásomon múlik, nyilván ezt tudják. Azt is gondolom, hogy egyikük társasága sem fog beleremegni egy 200.000 Ft értékű vásárlás elmaradásába, még akkor se, ha a jövőben nehezen tervezhető mennyiségű további vásárlásom valósult is volna meg. Nyilvánvalóan egy fogyasztó vagyok a nagyon sokból, akiknek a túlnyomó része biztosan jogosan elégedett.

Mindezek alapján tisztelettel kérem Önöket, hogy az EDigital és a Cetelem közös akciója lejártát, azaz 2010. május 27-ét követően is biztosítsák részemre ugyanilyen feltételekkel az áruhitel felvételét, illetőleg azoknak a termékeknek az ilyen formában való megvásárlását, amiket a mai napon megvettem volna, helyrehozandó a fenti tévedés-sorozatot.

Amennyiben a kérésemet nem áll módjukban pozitívan elbírálni, úgy egyaránt kérem Önöket, hogy egyidejűleg szíveskedjenek törölni a levelező- és hírlistájukról, mert nem szeretnék többet a vásárlójuk lenni, és tudomásom szerint ezt elegendő ilyen formában kérni.

Szíves közreműködésüket előre is megköszönve, tisztelettel,

P.

***Tisztelt P. Úr!

Köszönjük, hogy megosztotta cégünkkel tapasztalatait.

Tájékoztatjuk, hogy társaságunk a hiteltermékeknek csak értékesítője, a hitelfelvétel feltételeinek meghatározása és a kérelem elbírálása minden esetben a Cetelem Bank Zrt. jogosultsága. A hitel felvételéhez szükséges dokumentumok listáját szintén a bank állítja össze, ebbe sajnos társaságunknak semmilyen beleszólása nincs. Társaságunknak nincs rálátása arra sem, hogy a banknak vannak –e kiemelt, megbízható ügyfelei, és hogy ezekre az ügyfelekre egyéni elbírálás lenne alkalmazható. Természetesen, ha a Cetelem Bank írásban rögzíti számunkra, hogy Ön a kötelezően előírt dokumentumok benyújtása nélkül is igényelheti a 0%THM hitelt, akár az akció lejártát követően is, cégünk készséggel áll a rendelkezésére a hiteligénylés rögzítésével és a termék értékesítésével kapcsolatosan.   

A fentiekkel kapcsolatosan számítunk szíves megértésére.

Amennyiben cégünkkel kapcsolatosan további észrevételt szeretne tenni, kérjük keressen elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel

Cs. | Értékesítési vezető

Extreme Digital Zrt.

***

Tisztelt Cs. Úr,

Köszönöm a gyors válaszát, és hogy foglalkozott az általam vázolt üggyel. Kérdőjel az Ön által írottakkal bennem mindössze azzal kapcsolatban maradt, hogy a "hitelügyintézést" végző kolléga - aki egyebekben a Cetelem Bank szabályai szerint járt el - az Önök alkalmazottja volt-e, és hogy ha igen, akkor nem lett volna-e helyes, ha a kérésemnek megfelelően felveszi a kapcsolatot a bankkal, amely esetben talán ez az egész nem így történik (ha már annyit vártam/vártunk, akkor azzal a 2 perccel többet mindenki - ő is, én is - kibírt volna)?

Szíves válaszát előre is megköszönve, üdvözlettel,

P.

***

Tisztelt P. Úr!

Köszönjük levelét.

A hitelakció alatt nem csak társaságunk, hanem a Cetelem központja is meglehetősen túlterhelt volt, ebből következően az Ön által kért telefonos egyeztetés vélhetően lényegesen több időt vett volna igénybe, mint két perc. Gyakorlati eredménye pedig nem lett volna, lévén szóbeli ígéretre hitelügyintéző kollégáink nem térhetnek el a számukra előírt kötelező dokumentáció bekérésétől. Erre, és a várakozók magas számára való tekintettel álláspontunk szerint értékesítő kollégánk helyesen járt el, amikor az Ön rendkívüli státuszára vonatkozó telefonos egyeztetést udvariasan, de visszautasította.

Köszönjük megértését.

Üdvözlettel

Cs. | Értékesítési vezető   

Extreme Digital Zrt.

***

Tisztelt Cs. Úr,
 
Ígérem utoljára írok Önnek, ezután már csak a Tékozló Homárnak küldöm el a levelezésünket, hátha mások röhögnek a kínomon - csak azt a végleges tapasztalatomat és a keserű szájíz okát szeretném Önnel megosztani, amire persze az eleje óta lehetett számítani, amikor a Mammut-béli üzletük kis félreeső hangulattalan helyiségében próbáltam jobb belátásra bírni a kedves kollégáját: Önök mindent a lehető legjobban csináltak, így volt minden helyes, mint ahogy Ön is kíválóan udvariasan megmagyarázta nekem, hogy jobban nem is lehetett volna, én kértem hülyeséget, ráadásul a lehető legrosszabbkor, végső soron magam is beláthattam volna, hogy alkalmatlankodom, feltarthatom akár a sort is. Mindezért akkor elnézést kérek, ígérem nem teszek többet ilyet.
 
Köszönöm a leveleit, és minden jót kívánok a továbbiakhoz.
 
Üdvözlettel,
P.


 

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicmen (törölt) 2010.05.28. 20:28:20

@yippyupp: Röhögni fogsz, de van egy babettám, csak rozsdás a tankja, ás mindig eldugúl. Meg elég nagy darab vagyok, és nem győzöm megverni a rajtam röhögőket amikor motorozok sörért a CBA-ba.

cicmen (törölt) 2010.05.28. 20:37:25

@atpijkamo: Bedugja egy zacskóba a fejét... Házibuliban nem játszottatok térdelj le, csukd be a szemed és találd ki, mit tesznek a szádba játékot?

yippyupp 2010.05.28. 20:42:36

@cicmen: basszus, elfelejtettem sörér menni, most, hogy így mondod...

yippyupp 2010.05.28. 20:44:21

motorról jut eszembe: BLOGMOTOR, na

kolbaszbol a kerites 2010.05.28. 20:49:47

Nem ovastam el az összes kommentet, de ha még nem volt eddig, akkor én most leírnám:

- a postoló hülye, mert minden kihelyezett áruhitel ügyintézéshez általában szükségesek a kötelező papírok, mégha a bank nem is fogja kérni, hiszen az ügyintéző ránézésből nem fogja tudni, hogy az előtte ülő sok száz emberből vajon az épp soron következő ügyfele e a banknak vagy sem...
- a bank minden esetben fenntartja a jogot a hitelbírálatra.
- az ügyintéző hülye, mert felrögzíthette volna hitelt papírok nélkül, és a bank majd eldönti, hogy így megkapja e vagy nem! 0% thm-nél lehet, hogy papírok nélkül nem kapta volna meg...

Credigennél van hitelem, ők szó nélkül elfogadták papír nélkül is a kérelmemet.
Az ügyintéző kérte, mert honnan tudta volna, hogy nem kell, a bank meg telefonon válaszolt, hogy egyszerűsített akármivel elvihetem, nem kell munkáltatói sem bankszámla kivonat.
Azért hozzáteszem, hogy a rendszer rögtön jelezte, hogy hitelem van, és hogy 2 hitelnél többet nem is vehetek fel egyszerre... csak ha a többi lejárt.

cicmen (törölt) 2010.05.28. 20:56:58

@yippyupp: Blogmotor kétütemű! Na jóéjszakát! Igyál két sört, és tekerd meg anyut!

Megdobbent 2010.05.28. 21:51:20

@atpijkamo: nagyon nem esik kezre az angol billentyumon, es bizom a kedves olvasotarsak asszociacios keszsegeben.

Az elet kegyetlen, a kommentjeim olvasasa pedig szabadon elhagyhato :)

Megdobbent 2010.05.28. 21:56:36

@hagyma: hehe, itt az autokra is kijottek a 0%-os onero nelkuli hitelek, ugyhogy a tajtmagyarok be is vasaroltak esznelkul, aztan persze most megy a casco-s csalas, meg a mindent kiszedek belole es ugy adom vissza a banknak jatek.

Nekem meg nincs is autom, mert egyszeruen nem kell a hetkoznapjaimhoz.

Utoljara 1995-ben volt egy akkor 27 eves trabantom :)

Persze hitelem semmire nincs felveve, es igyekszem el is kerulni, merugye meg abban a korszakban nevelkedtem, amikor a fo credo az "addig nyujtozkodj" volt :>

Napersze nem mintha nem akarnek most venni egy projektort, de eszervek es praktikus ervek szolnak ellene, ugyhogy nagy onmegtartoztasrol tanubizonysagot teve egyelore hanyagolom :)

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.28. 22:00:09

@cicmen: A blogmotor együtemű. Sőt, együgyű.

"eldugúl"

Elég volt! Ezennel megtiltom, hogy a hosszú ú betűt használd. Tépd le a billentyűt, és szolgáltasd be!

Megdobbent 2010.05.29. 00:47:00

@romesz: oho, a fo gond, hogy nekem auto nem kell, mindegy, hogy hitelre adjak-e vagy sem, mert hitelt nem veszek fel. Viszont ez a remek auto szepen mutat, bar van par kindertojasos oldtimer-em a szekrenyben, nem tudom, hogy nem tiltja-e az APEH, hogy ennyit tartsak :(

romesz 2010.05.29. 00:57:42

@Megdobbent: ez egy kicsivel nagyobb mint a kindertojas :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.29. 01:42:50

@Megdobbent:
hat itt nem akarat kerdese
itt kell venni
mellettunk van valami cadillac szalon
igaz majdnem megszuntek
3 eve meg televolt a parkolo a kocsikkal, mar kettot eladtak a harombol public parkolonak
mar 10 dollarert hirdettek olajcseret
es 0 dollar indulo, fel evig semmit se kell fizetni es utana is igen alacsony kamat
de nem veszunk uj kocsit
bar neha nagy a csabitas
creditunk van
neha hasznaljuk
ilyen haztartasi dolgokat meg tudunk venni kp-ert de en nem vagyok hitelellenes
ha valaki biztos belathato idon beluli fix jovedelmeben es belefer, akkor miert ne

romesz 2010.05.29. 01:46:15

@hagyma: en 0%os hitelre vettem mar autot, pedig meg volt a kp-m ra. De inkabb a befektetesben jovedelmezzen, mig en hasznalom a bank penzet.

indafoto.hu/mromvari/image/7940625-49013d02/287243

Megdobbent 2010.05.29. 03:33:15

@hagyma: Najo, hat az usaban nyilvan en is vennek egyet, mert hat nem varhatok a 7-es buszra a kurva sivatag szelen :)

Ugy tunik a hitel is olyan izles kerdes, hogy van akinek bejon, van aki idegenkedik.

Az utobbi en vagyok, utalok elkotelezodni barhogy is, plane anyagilag :)

Nade a lenyeg, hogy nem cipelek lcd tv-ket foldig gornyedve a buszhoz vagy a lepukkant skodahoz, mint itt oly sokan.

Vazze tavaly karacsonykor, amikor mar reg tombolt a valsag meg az emberek a hitelek miatt, egyszeruen nem tudtam szinte ugy bemenni a kozeli plazaba, hogy ne kelljen kerulgetni a sok hitel lcd-s igazi parasztot.

Mar ilyen nagyhasu, szemre erosen foldmuves tipusokrol beszelunk, ilyen anyjuk gyere oszt vigyuk esztet a tevete, ebben szep nagy a gombosedina.

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2010.05.29. 04:37:26

Picsaba a gyoker cetelemmel, akkora Europa Kiado koncert volt, amilyet vagy hat eve nem lattam, es ugyanazokkal a szamokkal, amiket 25 eve ismerek. Na emelle hegesszel biszbasz hoboszammotjohanggalkupacfost. Ezt magyarazza ki a sajat/lopott/mindigbudos/foskenegeto lgt vagy a cseppatengerben*napisok leadjukaradioban nivotlan nyunnyoges.

Spartai eso!! Fiatal magyarok megraztak az utcat. Mindegy hogy ki szereti, erti aki erteni birja. Es nem tudom ki volt a szoke bringa a billentyunel, oszinte melyseges tisztelet, amit tud, nem azert tudja, mert egy plaketten olvasta, hanem mert egy zseni, megtanukta, eljatszotta. Olyan volt. Csodalat neki, szegyenkezes nekem, hogy azt sem tudom mi a neve. Takkra. Egy igazi hos. Az Europa Kiado magabiztosan kiforrottan (nem keresett uj kifejezo eszkozoket meg e tobbi dilettans muvesz altal szonokolt szar kifogas: uj kifejezo eszkozoket keresgeltek = meg nem erett meg a szam) eljatszota a szamaikat ugy ahogy azt kitalaltak annak idejen, hallotad kazettan, annak a masolt masolmanyanak a masolmanyan es igy tovabb, amit valtoztattak jobb lett, a tobbin meg makulanyit sem.
Tiszta szivembol gratualok Menyhárt Jenőnek, amit levezényelt, az egy csoda volt, katarzis, egy új kor ugyanazzal, amit mar sok eve mondott: vedd komolyan magad.

cicmen (törölt) 2010.05.29. 08:17:36

Nocsak! Mégis ez a hétvégi!

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.29. 08:22:23

@Don Bandi:
kik azok az evások? "
Anno ÁVH-soknak hivták őket

És nálunk Láng Vince mindig hajnalban szedi a szemetet

yippyupp 2010.05.29. 08:28:08

@cicmen: ebbilyon, jó reggelt a zoo-nak. valaki lökje oldalba atpijkamót, nehogy már ő aludjon legtovább

cicmen (törölt) 2010.05.29. 09:17:05

@horex: Ja! Láng úr és Spiller nevű asszisztense!

cicmen (törölt) 2010.05.29. 09:25:59

@horex: Az Evások kérlekszépen azok az Adamok, akik nem buzik! Az első meleg pár Ádám és Béla volt!

cicmen (törölt) 2010.05.29. 09:32:14

Sün kimúlt? A cirmos még alszik gondolom.

yippyupp 2010.05.29. 09:48:52

@cicmen: szia macs! elbámultam egy kicsit, Sünike biztos a kerekerdőt rója

yippyupp 2010.05.29. 09:55:52

@cicmen: ehh, szerintem lesifotót akar megint csinálni szexelő állatokról (lásd: sunews.blog.hu/2010/05/25/bikicsunaj_tanc )fura egy hobbi, na de én meg kiskutyákat fotózok, még jó, hogy az állatvédők nem nyomtak fel pedofilia gyanújával

cicmen (törölt) 2010.05.29. 10:04:22

@yippyupp: Értem! Ő egy paparazzi! És megzsarolta őket?

yippyupp 2010.05.29. 10:07:08

@cicmen: szerintem inkább eladta jó áron a playsünnek, a zoo nyuszis magazinja biztos jó árat fizetett érte

yippyupp 2010.05.29. 10:12:49

@cicmen: megélhetési sünöző

cicmen (törölt) 2010.05.29. 10:14:02

@cicmen: A mezei pockok erkölcstelen életet élnek, biztos nyereséges az üzlet!

cicmen (törölt) 2010.05.29. 10:15:44

@yippyupp: Ő egy kis leskelődő sunázó!

cicmen (törölt) 2010.05.29. 10:17:20

Tavasszal könnyű dolga van! Itt egy fűszál! Ott egy fasz áll!

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.29. 11:30:27

@horex: Élnek még olyanok, akik tudják, ki az a Láng Vince???

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.05.29. 12:04:54

majdnem dél van, azaz már nem. hol a sün? meg a többi jóarc? megannyi aggasztó kérdés...

cicmen (törölt) 2010.05.29. 17:35:58

@atpijkamo: Arany pici bogaram! Láng Vince, alias Vincent Flame sorozatsztár volt a 70-es évek táján! Átmenetet képezett a ninja korszak és a partizán filmek között! Másik jellegzetes figura volt Katica bácsi, a gonosz, de igyekvő detektív, aki sajátos pedagógiai módszereket alkalmazva próbálta hősünket jó útra téríteni!

Megdobbent 2010.05.29. 18:56:43

Szereti a tik a meggyet.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.29. 19:50:56

@Megdobbent:
ketten szeretunk mi egyet
de most melo

Megdobbent 2010.05.29. 20:11:43

@hagyma: Jajistenem, milyen fura....

Csak ovatosan a meloval :)

yippyupp 2010.05.29. 20:18:36

ritkulunk, ritkulunk?

yippyupp 2010.05.29. 21:36:31

basszus, látott már valaki fehér halált a win7-en? darabokra hullott minden...
aztamindenit neki
3. újraindításra magához tért : )

Mylady 2010.05.29. 21:57:28

Mit érdemel az a csököttagyú primitív állat, aki egy panelszerű lakóházban szombat este 8 órakor kezd el falat fúrni?
És amikor szólnak neki, még ő van felháborodva. Nagy, ártatlan szemekkel csodálkozik rá az emberre, hogy nahát, itt szabályok vannak??? És miközben beszél hozzá az ember, hátraszól a fiának: "Lacikám, fúrjad közben"

yippyupp 2010.05.29. 22:42:22

@Mylady: megérdemelné, hogy stohlbuci lesubaruzza... érdekes, hogy a panel ennyi lyukat elbír. az unokáink majd biztos olvasnak róla a homáron, hogy lakónegyedek dőlnek össze a sok fúrt lik miatt

apuc 2010.05.29. 23:10:11

@hagyma: Pedíg Tunéziára megéri!!Szuper hely!!Biztos sz@rt sem fizet a munkahelyed..

yippyupp 2010.05.29. 23:45:38

basszus, lemaradtam a lottószámokról...
viszont itt egy kis video, ha megtaláltok rajta, küldök egy bocicsokit:
www.youtube.com/watch?v=C18p7QIbWqc

yippyupp 2010.05.29. 23:47:51

a számot sokat fogjátok még hallani, az mtv most karolta fel

yippyupp 2010.05.29. 23:50:00

kellene egy homár flash mob is... a parlament előtt. megszervezzük?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.29. 23:52:58

@apuc:
ez meg otthon volt es nem en vettem fel, hanem egy kolleganom
amugy nem is keresett rosszul, ha nem is annyit mint en
ja es nem va'gyok tuneziaba
oda aztan abszolut nem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.29. 23:55:19

@apuc:
Apeh-nal meloztunk, nem volt az rosszpenz, sot most se rossz
nekem fura volt elmegy 2 hetre nyaralni, mar regen elfelejtette es meg mindig fizeti
szerintem baromsag
ingatlanra, ingosagra OK
de nyaralasra...............

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.30. 00:11:15

@atpijkamo:
Höhö, ma benéztem egy autós blog.hu-ra és egy Stirlitz nevű posztolt
Elnidultak a Stirlitz viccek, mire valaki azt kérdi, mi ez a stirlicezés
Elmondták neki, biztos fiatalka volt
:)
Nem is tudom Spiller ki volt, Brenner felügyelő Kállai Ferenc
A csaj Vencel Vera, édes Istenem, de megöregedett

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.05.30. 00:15:52

@cicmen: Höhö, szépemlékű
Katica úr, akinek fájt a válla és már nem tudott úgy ütni, mint fénykorában

yippyupp 2010.05.30. 00:27:58

@horex: : ) nem nyert - ő shaytard, kb másfélszer akkora mint én, de azért kösz. asszem ideje lefogyni

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.30. 00:28:38

@horex: Anyegin, Háború és béke, Stirlitz: alapműveltség. Akkor még nem éltem, mégis tudok az Íliászról.

--

A Bors klasszikus. Az Egy óra múlva itt vagyok gagyi a köbön.

--

A négy páncélos és a kutya...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.30. 01:16:50

@yippyupp: Az igazi homárfüggő alvajárva is tud kommentelni. Alvakommentelő.

yippyupp 2010.05.30. 01:25:54

@atpijkamo: nos akkor én is csatlakozom az alvaírók táborához

Megdobbent 2010.05.30. 01:30:41

Eljenek a sajtkeszitok!

romesz 2010.05.30. 02:26:00

@atpijkamo: ott vagyunk minden kilóméterkőnél és akkor is győzni fogunk.......

eml 2010.05.30. 02:57:35

A múlt hétvégi jobban tetszett.

Most jöttem haza a szomszédból, a cetelem ügyfelei. Ki akartam kérdezni inkognítóban, aztán kérdezés helyett sörözés lett, inkognító helyett terasz.

Holnap lehet fejfájásom lesz, bár jól bírom.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.30. 05:04:19

@atpijkamo:
stirlic jo volt
es a Bors Mate is
en birtam

apuc 2010.05.30. 06:41:41

@hagyma: Kinek mi a fontos ugye..
Ott aztán úgy feltöltődött hogy szárnyalt az APEH tőle!
;o)

apuc 2010.05.30. 06:43:15

@hagyma: Pedíg jó hely, 3-szor voltam, idén is megyek- nem hitelból persze..
Na azért Bora-Bora jobb..

cicmen (törölt) 2010.05.30. 06:59:51

@horex: Spillert Gyenge Árpád játszotta. Szerepe szerint szemeteskocsi mitfahrerként tevékenykedet. Aztán még a Besenyei is játszott benne, ő volt a szeméttelep főnöke és az ellenállás vezetője! Igazi Top Manager!

cicmen (törölt) 2010.05.30. 08:35:43

Cet elem= bálna duracellel

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.05.30. 13:00:21

sportgeza.hu/forma1/2010/05/30/a_ferrari_leeg_800._versenyen/
mekkora egy barom ez a joó gábor! hogy lehet képes ennyi faszságot összeírni a f1-ről? van pofája ilyen geciségeket kiírni főcímnek! rúgják már ki a pcsába a zindexből!

eml 2010.05.30. 13:34:14

@Don Bandi: Még kb 2 óra, és kiderül igaza volt-e?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.05.30. 15:17:23

@Don Bandi: Nemtom mit akarsz. A fasz jogabi kivételesen jól fordította le a cikket.

eml 2010.05.30. 16:19:17

@Don Bandi: Hát mindenesetre nem remekeltek, azt a McLaren tette.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.30. 16:46:46

@apuc: en elhiszem, en nem vagyok az a nyaralos
inkabb elmegyek 1 hetre horgaszni, vagy valami programa Universal studio ilyesmi
meg alaszkara faj a fogam
de most nincs ra keret
na meg meg 40 allamban egyaltalan nem voltam
ugyhogy ha nem hazon belul akkor csakis kis szulohazam

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.30. 16:49:56

az volt mar, hogy a cetelem az az mikor a furdokadban jatszo gyerekem balnajaban kicserelem a duracellt?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.30. 16:51:34

@cicmen:
bazmeg doogoljek meg ha lattam:)
apucig jutottam

boomonk 2010.05.30. 19:06:33

a tűzoltóparancsnok bemegy a pihenőbe, iszik egy kávét a fotelban ülve, majd azt mondja:
- na, fiúk, ideje lassan szedelődszködni. ég az APEH.

apuc 2010.05.30. 19:15:37

@hagyma: Na igen- én is megnéznék pár államot nálatok!
;o)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.30. 19:32:47

@apuc:
hat KY-ba ne gyere nem egy nagy etwas
a derbybol meg louisvillebol el
nem egy gazdag allam

eml 2010.05.30. 19:41:07

@hagyma: És Jim Beam? Ő nem ott lakik?

apuc 2010.05.30. 19:41:10

@hagyma: USA-ban a Sziklás hegységet nagyon megnézném meg a Yellowstone-t!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.30. 20:50:43

@eml: naja a whiskey meg
a kentucky burbon
meg van itt egy baseballuto gyaruk, kisuzemuk, es arra is buszkek
@apuc:
hat vannak szep helyek
es van olya allam is ahol nem igazan szeretnek elni

.lll. 2010.05.30. 20:57:14

@hagyma:
alaszkára én is beneveznék,de ha nem marad a ráckevei ds

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.05.30. 21:08:10

@lófő:
en most nagyon beneveznek egy szigethalmi horgaszasra
olyan 10 evig minden nyaron ott horgasztam, de az teny az utolso evekben halat nem lattam
meg hat az en regi regi vagyam, vegigmenni a regi 66-oson
most mar nem motorral de akkoris

.lll. 2010.05.30. 21:42:26

@hagyma:
szigetmártonba járok,vanogat süllő,harcsa,sőt ponty is

king4aday 2010.05.31. 12:42:03

Lehet hogy írtátok már, de szabad olyat hogy egy bankkártyaszámot ilyen helyen kipublikálunk?

subbazoo 2010.06.02. 12:29:21

Én az egyik számítástechnikai láncban jártam ugyanígy, telefonos ígéret, hogy nem kell semmi csak személyi + adószám + lakcímkártya.
Boltban kérték a többi papírt, mondtam, hogy arról tegyenek le. Emberünket sikerült meggyőzni, felküldte a hiteligénylést és pár percen belül elbírálták pozitívan. Az eladó is tanult belőle, nekem is igazam lett.

szerintem az ED ügyintézőjének fel kellett volna küldeni az egész cuccot. Max megvonja a vállát, hogy "bocs, de elutasították"

wartaz 2010.06.04. 16:26:30

kedves, @vatamadafaka ! Én általában nyugodt ember vagyok, de te és a hozzád hasonló társaid, akik rendszeresen idejárnak fikázni a posztolókat, nem gondolkoztok el rajta, hogy talán azért tartunk itt, azért lehet mindent megcsinálni velünk, magyarokkal, mert ilyen emberek vannak, mint te. Már próbáltam ezt elmagyarázni nektek az Aerovivás, elhíresült ügyben is, de nem értettetek meg.

Azért mert idejön hozzánk egy multicég valahonnan, nem jelenti azt, hogy rabszolgaként megvásárolt volna minket, vagy az ország az övék lenne. Nem ők vannak értünk, barátom ! Milyen alapon veszed te a bátorságot, hogy amikor halvány fogalmad sincs az egészről, akkor itt bírálgass egy másik embert, hogy kamu sztorikat ad itt le. Honnan tudod ? Ott voltál ?

Én konkrétan TUDOM, hogy minden szó igaz, ami ide le van írva, annak ellenére, hogy nem én vagyok P.

A többieknek : miért nem vehet fel valaki hitelt (pláne 0 %-osat), ha valakinek vannak alkalmazottai vagy vállalkozó. Mert csípi az irigy szemeteket.

Persze, inkább ugorjunk egymás torkának, aztán hagyjuk, hogy ilyen hozzáállás legyen a cégeknél. Ti nem fogtok sírni, amikor veletek történik ? Vagy csak akkor fáj, amikor a ti golyótokat szorongatják ! Szégyen.

A Homárnak az lenne a célja, hogy segítsen tisztábbá tenni a mindennapi életünket, de az ilyen kommentelők belecsinálnak (nem akartam csúnyább szót használni) ennek a nemes célnak a közepébe. Gratulálok !

Neked, meg vatamadafaka ! Nyilván nálatok, amikor te ülsz ott, ugyanilyen korlátoltan intézed, mint az ED ügyintézője. Neked is gratulálok !

wartaz 2010.06.04. 16:32:57

Ja, még egy kis személyeskedés, de te kezdted, ha nem is velem ! A "vatamadafaka" név is sokat elmond.

wartaz 2010.06.04. 16:36:31

@drill_: köszi ! mindig is idegesített a sok idióta, aki szerint az a hibás, akit átvernek, meg sikeres ember nem lehet. Már leírtam ezt az Aerovivás ügyben is, hogy nem kellene mindig fikázni a posztolót, de ezek után ez a nevében is intelligens, kiverte a biztosítékot.

kakos 2010.06.29. 09:26:08

Kedves P.

Ha lett volna a banktól bónusz leveled, akkor egyszerűbb lett volna minden. Ha állításod igaz, akkor kaptál ilyen levelet a banktól, szerintem. Ezt a Cetelem HitelNet rendszere minden egyes hitelrögzítés kezdetén megkérdezi a hitelt rögzítő (nem bankos) eladótól. Hiányosan beküldött hitel dosszié esetén a bank felszólítja az eladót, a hiánypótlásra. Ha ez záros határidőn belül nem történik meg, akkor nem fizet az eladónak. Ergo Te ingyen kaptál készüléket. Ezt megelőzendő nem szokás belevágni egy hiányos dokumentumokkal érkező ügyfél hitelrögzítésébe. A bankok csak akkor szoktak könnyítést adni, ha aktív ügyfelük vagy (oda érkezik a fizetésed) ez a Cetelemnél nem lehetséges, vagy a korábbi hitelhez képest SEMMILYEN változás nem történt Nálad. Tehát szerezz bónuszlevelet a Cetelemtől és egyszerűbb lesz a hitelfelvételed. Egyébként az írásban beadott panasz esetén 30 napon belül kötelesek válaszolni. Ennek elmaradása esetén fordulhatsz az NFH-hoz és a bank esetén a PSZÁF-hez is. Bár a hitelfelvételedet ez nem befolyásolja. Legfeljebb negatív módon, hiszen a bank nem köteles a kérelmed elutasítását megindokolni. Ezért csak óvatosan, ha a jövőben szeretnél tőlük hitelt.
Én egyébként nem vagyok se ED se Cetelem alkalmazott, csak szoktam Cetelemes hiteleket rögzíteni. A telefon tényleg segíthetett volna, de ebben a helyzetben szerintem sem várható el. Most már értem, hogy mitől vált bonyolultá május végén a bank elérése. Nekem sem mindig ment könnyen, hát még a hitelek bírálása.