Tékozló Homár

Az OBI szabálytalan rakodása miatt szívott az autós

2010.06.10. 15:20 | ge | 140 komment

Károlyt csak az állapotos neje tudta visszafogni attól, hogy nekiessen az idióta kamionsofőrnek és az OBI biztonsági őreinek, akik miatt fél órát kellett várnia, mivel a rakodás miatt csak úgy simán lezártak egy utat. A rendőrséget is hiába hívta ki, úgyhogy úgy érzi, egyetlen eszköze a nyilvánosság. Rajtunk ne múljon.

Tisztelt OBI Magyarország Vezetősség!

Ezúton panasszal élek a tatabányai áruházuk vezetősége és biztonsági szolgálatával szemben, melynek részleteit lejjebb találják.Egyúttal jelzem, hogy levelem eljuttatom a Tékozló Homár nevű weboldalra, az általam elérhető közösségi oldalak üzenőfalára, továbbá minden olyan ismerősömnek, akiknek ismerem személyes e-mail címét.

Tegnap (2010.06.09.) 16.30 és 17.00 között egy, az áruházukba árut szállító kamion, az áruátvevők és a biztonsági szolgálat embere jelenlétében és közreműködésével önhatalmúlag lezárt egy közutat. Felvilágosítanám Önöket, mivel a vezetőség felelőssége, hogy a beosztottak tisztában legyenek a szabályokkal – a helyszínen ezt a jelenlevőknek is előadtam –, hogy az árut fogadó felelőssége az, hogy a lepakolás szabályosan történjen, adott esetben felhívja a figyelmet ennek hiányára és megszüntesse a szabálytalanságot. Tatabányán e helyett az áru- átvevők kérdésemre, hogy miért nem tesznek semmit a szabálytalanság megszüntetésére, csak laza kar szét-tárogatással és váll-húzogattással értelemhiányos tekintet mellett jelezték felém, hogy ők nem tehetnek semmi, mivel a sofőr nem beszél magyarul. (Lengyel kamion, szaniter áruval.) Megjegyzem a fenti felelősség alól ez a tényező nem jelent felmentést! Az áru-átvevőkkel szemben a túliskolázott biztonsági szolgálat embere, már hangot is adott érhetetlenségének: minősíthetetlen hangnemben, tiszteletlenül a tudomásomra hozta, hogy nem érti, hogy mi a baj ezzel az áruátvevéssel/lepakolással. Mindez történt az állapotos feleségem jelenlétében, akinek nem esett jól a 30 fokos melegben a várakozás, amíg az Önök alkalmazottainak a közreműködésével létrehozott úttorlasz meg nem szűnt. (Megjegyzem, hogy csak a feleségem csillapító szavainak köszönhetően nem fajult tettlegességig a kialakult vita.)

Bízom benne, hogy levonják a megfelelő konzekvenciákat, én megtettem: soha többé nem fogok az Önök áruházában vásárolni, még akkor sem, ha a közelben nincs konkurenciájuk – talán éppen ez miatt engednek meg az alkalmazottaik ilyen viselkedést – és bízom benne, hogy az esetről tudomást szerezve ezt egyre többen fogják így gondolni városszerte.


Üdvözlettel:

Károly
Tatabánya

Kiegészítés csak itt: mivel az úttorlasz mielőbbi megszüntetésére az önbíráskodás mellett csak a jogkövető magatartás maradt, hívtam a rendőröket, hogy tegyenek valamit. A „rend-őrei” (nevetnem kell) természetesen kezüket-lábukat törték, hogy mihamarabb a helyszínre érjenek, olyannyira, hogy szerintem még most is ott várhatnám őket... Mindez pár száz méterre a kapitányságtól, a központban, egy megyei jogú városban, ahol tudtommal nincs ember hiány. Hiába sürgettem őket többször is telefonon, csak egyre morcosabbak lettek. Úgy látszik egy lengyel kamionosnak több joga van, mint nekem. Abszurdisztán. No comment.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 16:16:44

Mellesleg úgy tűnik, hogy a kedves kommenttársak nem kis hányadát valami gép préselte a világra és az apja szoptatta.

"Kendőben, diszkréten"...

Mitévő Légy 2010.06.10. 16:17:27

emberünk ilyen gyúrúnk vazze tipus lehet, ő nem keres alternativákat, mint visszafordulás, kerülő út. Olyan nincs hogy nincs, neki meg pláne, "na nehogymár ne tudjak itt elmenni, pont én, nem tudják ezek ki vagyok"
Ha épp a grand canyon van előtte akkor azt feltölteti betonnal.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.10. 16:19:56

@Mitévő Légy: komment is számít?
Ma volt szerencsém bringával közlekedni. Nem láttam egy terhes nőt sem. sikeres e vagyok ?

Taurusz 2010.06.10. 16:21:50

Nem ismerem a helyet, lehet, hogy zsákutca? Mert ha nem, akkor mint előttem írták. Ha meg zsákutca, kényelmesen előveszek egy könyvet, beülök a kamion elé, és mikor úgy gondolom, hogy eleget olvastam mára, hazamegyek.

MrZed001 2010.06.10. 16:22:53

Forduljon vissza ???
És ha a külső sávba van (megesett velem pesten, 4 sávos út, rakodott a drága), mellette belsőben meg mögötte már ameddig ellátni feltornyosultak az autók ... akkor hova ? Nagy a patka, Demsky(walker)bunkók ...
Nem tolerálom, ha feleslegesen feltartanak úgy, hogy nem lenne rá szükség, csak egy kis figyelmesség kérdése.

De volt jobb is, amikor kerepesin kifelé minden megállt (örsnél lámpa lekapcs, sok hülye meg textilmintába egymásba ragadt hála egy agyament ősnőnek, szóval senki sehova). Belső sávból aki terepjáróval volt fel a füves részre, másnak esélye sincs, mert magas a padka.
Egyszóval legtöbb esetben NINCSENEK menekülési útvonalak. A rendőrnek meg KÖTELESSÉGE biztosítani az utakat, megszüntetni az útakadályokat (vagy ugyan ki más kötelessége lenne, hogy eltüntesse a kocsimat, ha lerakom keresztbe az Erzsébet hídon ??)

Amúgy meg a lengyel kamionos, az áruátvevő, a (hűde)bizosOrk, meg a helyi rendőrkapitányság szarjon már sünt büntetésből !

Abszurdisztán, az ország, amely liberálisabb a liberalizmus naaaagy őshazájánál !

mortalwombat 2010.06.10. 16:23:50

Szerintem a dudára hasalás, meg a középső ujj lelkes lengetése üvöltések közepette lengyelül is értelmezhető. Ha mégsem, akkor egy fémrúddal való hadonászás kifejezetten egyértelművé teszi a helyzetet.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.06.10. 16:25:27

"Felvilágosítanám Önöket"...

Cekcuálissan, óder ez így hogy?
Szerintem Dr Veres Pál lehetett a mestere a poszt tolónak.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.10. 16:28:09

@Mitévő Légy: "...nem a terhes nőkkel van bajom, sőt örülök nekik, mert kell a gyerek..."

kell, de nem mindenáron. Nézz körül kik szaporodnak mint a nyulak. Iskolába nem jár, max. tanárt vagy tanulót verni. Végzettség 8 ált. (3 első + 5 második). Máshoz meg nem ért (mármint a szaporodáson kívül).
Véggzettséghez vagy IQ teszthez kötném a gyerekvállalást. Sok olyan "pár" vállal gyereket, akiknek az értelmi szinvonala ... há' hogy mongyam magának hogy megisércse ... ha az iq kettővel több lenne, már lehetne sültkrumpli (lásd poszt toló). Ezek nem tudnak úgy felnevelni egy gyereket, hogy ő később a társadalom hasznos tagja legyen. Én az ilyennek valahogy nem tudok örülni

elwood 2010.06.10. 16:30:46

Lichtensteinben a terhes nővel pillanatra megálló autók elé friss betont öntenek.

A betonkeverők sofőrjei lengyelül, szuahéliül, és siketnéma jelnyelven tárogatják a kezüket, és szaniterárukat pakolnak ide-oda.

A rendőrség csak a következő évben jön ki.

A helyiek ilyenkor ravaszul megfordulnak, és masik utat választanak.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.10. 16:32:42

@elwood: ha mégsem, akkor helyi fűszoknyás lányok hideg ételt/italt fel szolgálnak e ?

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2010.06.10. 16:33:11

Klíma, meg türelem, meg mittudomén...

A lényeg meg elsikkad. Az OBI emberei NEM ZÁRHATNAK LE közutat! Nincs hozzá joguk. Ezért lett volna kutya kötelességük kijönni a rend lusta disznó őreinek.

Amikor valaki tolatgat nagy kamionnal kis úton és valami fickó feltartott karral jelez, hogy állj meg, az SZÍVESSÉG-et kér maximum.
DE NEM ÁLLÍTHAT MEG, AZ UTAT NEM ZÁRHATJA LE.

foto háber 2010.06.10. 16:37:19

a kedves posztolo egy igazi fasz simán kitolat megfordul és huz a picsába haza mások is igy csinálják

nyomi 2010.06.10. 16:37:21

Sok ember irta itt a emgfordulast, akkor irjanak megoldast a nem arra jarnin kivul a kvassai utnal levo OBI-ra, ahol ugyanez van, annyi kulonbseggel, hogy nem lehet(?) megfordulni, es a muveszetek palotajatol indul az ut. Sokat az OBI nem tud, es fog tenni, mert mashol nem tud rakodni. Annak kellene esernyot dugni a seggebe, es kinyitni, aki kiadta az engdekyeket, hogy ott rakodot letesithessen az aruhaz.

hehehehe 2010.06.10. 16:38:05

@bonifac: nem sikkad el semmi, mert ez nem közlekedési, parkolási, logisztikai blog, hm? :)
Egyáltalán ki az az ostoba, aki ilyen miatt képes írni egy fogyasztóvédelmi blogra?!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 16:38:16

@donfuligjimmy: A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) debreceni tagegyesülete, a "Mosolyvirág" Nagycsaládosok Debreceni Egyesületének tagjaként külön köszönöm a véleményedet, főleg az egyesületünk tagcsaládjainak többséget kitevő (több)diplomások, különösen az értelmiségiként a relatív szegénységet önzetlenül önként vállaló édesanyák nevében.

Kedves Sün! Ha vizsgálatoddal esetleg az általánosítások átértékelésére rá tudnád venni elképzelhetően atyai nedveken felnőtt barátunkat, aki úgy tűnik, hogy még/már nem képes szaporodásra...

(Még úgy sem, mint ama neves cukros blogger, aki legalább - a híradások szerint - rendőrségi előállítás útján szaporodik.)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 16:39:57

@bonifac: Mi lett volna, ha a magánzsarut "nem veszi észre" a poszt toló, és beletapossa az aszfaltba?

hehehehe 2010.06.10. 16:41:39

@Kitalátor feljegyzetei: akkor szaniter erdőben piknikezhetett volna :)

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.10. 16:42:13

"..a feleségem csillapító szavainak köszönhetően nem fajult tettlegességig..."
örülj neki vaze. Becsüld meg. Okosabb mint te. Több obi-s volt ott (a kamionost nem számítva), te meg egyedül voltál. Szerinted ki húzta volna a rövidebbet ?

"...Mindez pár száz méterre a kapitányságtól..."
Autó lezár (opció : asszony a kocsin belül tartózkodik, így legalább nem kell a nyavajgását hallgatnod, és vigyázhat az autóra), kétlábon lesétálod azt a pár száz métert, és előadod magad a rend délceg őreinek is. Aztán vagy történik valami, vagy történik valami

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.10. 16:42:55

@Mitévő Légy:

"akik a terhesség mögé bújva "

Most kekeckecc?
Ha egyszer elöl van a gyerek a testben!
Elvárnád a mutációt és hátul domborodjon a has, hogy ne lehessen mögé bujni?
:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 16:47:40

A megoldás kender nélkül is kikövetkeztethető: OBI -> OBOA -> OBOÁZÁS -> SZÍVÁS.
Obi van, Kenobi!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 16:50:16

@horex: "Miért jó a várandós nőnek? Mert nem veri orrba a lengőajtó."

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.10. 16:54:00

@Kitalátor feljegyzetei: köszönöm, de nem tartok igényt sün vizsgálatra. Teljesen jól vagyok. Feltételezésed nem álja meg a helyét, nem atyám nedvein nevelkedtem. A véleményem pedig a rengeteg köztük töltött év, valamint fészkesfővárosunkban naponta tapasztaltak miatt olyan amilyen. Az, hogy valakinek a saját tapasztalatai alapján más a véleménye valamiről, még nem jelenti azt, hogy elmebeteg/rasszista/atyainedvekennevelkedett lenne. Unalmas lenne a világ, ha mindenkinek ugyan az lenne a véleménye mindenről mint Neked. (vagy nekem)

Sákif za morro? 2010.06.10. 16:54:05

"Egyúttal jelzem, hogy levelem eljuttatom a Tékozló Homár nevű weboldalra, az általam elérhető közösségi oldalak üzenőfalára, továbbá minden olyan ismerősömnek, akiknek ismerem személyes e-mail címét."

Picsogós fasz. Nagyon fognak szeretni az ismerőseid. Szerintem pont leszarják hogy hol rohadtál a napon a feleségeddel.

"váll-húzogattással értelemhiányos tekintet mellett jelezték felém, hogy ők nem tehetnek semmi"

Szerintem faszhúzogatással a szád irányába megmagyarázták volna a dolgot.

Egyébként miért nem mentél másfelé? Vagy tolattál volna vissza... De te neeeem, itt árulkodsz mint valami pisis ovis.

Ja, amúgy megvan már hogy kitől terhes az asszony? Mert az biztos hogy nem tőled.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.10. 16:54:41

@donfuligjimmy:
Én még az önkielégitést is egy bizonyos IQ-hoz kötném, de tudom már, hogy ez rasszizmus
:)

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.10. 16:57:20

@horex: - Józsi bácsi, abba kéne hagyni a maszturbálást, rossz vége lehet..
- Megvakulok, doktornő??
- Nem, de nagyon zavarja a többi beteget...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 16:58:32

@donfuligjimmy: Attól, hogy te csak kis szines purgyékat látsz, még másfélék is születnek. A gyerekek nagy többsége 3 és több gyerekes családban jön a világra. Igen, erre.

hehehehe 2010.06.10. 17:00:37

@Kitalátor feljegyzetei: szerintem azért csak azokat látja, mert a normális emberek nem tűnnek ki a tömegből a minősíthetetlen magatartásukkal...

Most akkor rasszista vagyok? :)

hehehehe 2010.06.10. 17:02:01

Oooops, 5-öt ütött már az óra, megkezdem a hazatérő pályára állást :)

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.10. 17:03:04

- Há' kérem, ez mind a enyimé!
- Csak úgy kíváncsiságból: ki csinálta ezeket a gyerekeket?
- Há' a nagyját az apja, az apraját meg a nagyja.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 17:04:12

@donfuligjimmy: Nemcsak 8-10 gyerekes családjaink, hanem mi is a csak öt gyerekkel hányszor kapjuk meg a nyúl-hasonlatot! Kevésbé durva, de markáns volt a 15 éves évfolyamtalálkozón, hogy "tévétek nincs?"

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.10. 17:05:45

@Nigab: És az okos iPod-ot még még is emlitetted, ami válogatott lengyel káromkodásokst tud/na, ha a bolt kicserélné/

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 17:05:56

@donfuligjimmy: A XX. század kb. ötmillió magyarországi magzatölése után már ennak is örülni kell...

Rosszindulatú Vászka 2010.06.10. 17:07:43

Nekem meg nem köszöntek eccer a teszkóba. Meg is írom úgy kábé 6000 karakterbe.

rezsöatya 2010.06.10. 17:08:40

Tolatósoknak: a tatabányai OBI áruszállító kapujánál van egy parkoló öböl, ahonnan egyfelé tud csak kijönni az ótós. Ha monnyuk odaállt a polák kamionos, akkor nincs kikerülés, nincs tolatás. A többiben egyetértek a kommentelőkkel.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.10. 17:11:06

@horex: Az attól függ, hogy mi a neve és a pozíciója...

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.10. 17:20:56

@hehehehe:
Oooops,"
Vigyázz, nehogy ott alugyá!

Monták tegnap itt, a svédek ugy dolgoznak, hogy már haza is mennek
Hogy homároznak azok?

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2010.06.10. 17:21:32

@Kitalátor feljegyzetei: magamat tudnám csak ismételni, azt pedig nagyon utálom.
Sajnálom, hogy nem értesz. Azt is, hogy magadra veszed.
_NEM_ a nagycsaládosokkal van bajom (általában).

pl. a poszt toló. Megszületik a kölök (sajnos ez egy ilyen ... ha már elindult jön, akár tetszik, akár nem, hacsak időben közbe nem avatkoznak, de ők ezt nem tették). Cseperedik. Mit fog látni apucitól? Izomból-erővel oldja meg (vagy legalábbis tesz rá kísérletet) a problémákat. Mit lesz alkalma otthon tapasztalni? Milyen viselkedésmintát fog megtanulni? A Tiédet biztos nem. Mennyi esélye van annak, hogy egy ilyen környezetben cseperedő gyerekből _normális_ ember lesz?

Lehetsz nagycsaládos. Egészségedre. Nekem attól nem lesz jobb vagy rosszabb (remélem) ha neked még néhány gyereked születik. Nemérdekel. Szereted a gyerekeket. Egészségedre (mégegyszer:)). Csak neveld is fel őket becsülettel! Semmi bajom a nagycsaládosokkal, ha _EMBERT_ nevelnek a gyerekből.

koaladia 2010.06.10. 17:42:42

@horex:
Nem kapkodja el, majd őszre várható, de még így is hamarabb jön, mint a pénz. Pedig be se fektettem 1000 éves életbiztosításba. :)

Manci néni, a szomszéd 2010.06.10. 17:46:17

Hát ez hülye!

Annyi esze nem volt neki, hogy visszatolasson és kimenjen a másik kijáraton? Én még meg is fordultam volna a 26 éves trabantommal (kék színű), letojnám hogy egyirányú az út.

Drága posztoló, azért megkérdezném, hogy a többi vásárló az mégis hogyan ment ki? Azt nem hiszem el, hogy nem volt senki más.

Miss Marple 2010.06.10. 18:42:53

Basszus mérmindenki a genya szabályszegőknek ad igazat?!!! Mérmindenki hiszi, hogy a szabályszegők okozta bajt tolerálni kell meg megoldani?
Mérmindig nekem kelljen visszalapátolni a trágyát a tehénbe?!!!

T2006 2010.06.10. 18:46:13

@Manci néni, a szomszéd: Tényleg hülye! Miért nem épített új kijáratot! Ugyanis ez egy parkoló és csak egy ki-bejárata van. Pont a rakodókapu mellett! Ha a kamion nem áll be az udvarba teljesen lezárja a parkolót! Azért 30 fokos melegben tűző napon (terhesen) fél órát várakozni nem kellemes. És ez nem hasonlítható a dugóban várakozáshoz, mert ott nem sok választásod van. Itt egy kis emberség kellett volna.

Semper Fidelis 2010.06.10. 19:15:27

Az itt kommentelők 90 százaléka suttyó barom. Húgyagyú tizenéves nyikhajok vagytok, akiknek a mama fizeti az internetet, a testmozgás meg maximum a tv távirányító nyomogatásából áll. Empátiahiányos fotelhuszárok vagytok mind.
Az én feleségem 3 hét múlva fog szülni. Bele tudom magam érezni a posztíró helyzetébe. A különbség csak annyi, hogy engem nem tudna lecsillapítani az asszony hasonló helyzetben.

Kívánom, hogy akkor állja el az utat egy kamion, ha mondjuk szívinfarktussal agonizáltok a földön otthon. Sudribunkók!

eml 2010.06.10. 19:17:22

@bonifac: 13 cm átmérőjű piros tárcsa van a kezében, akkor onnantól jelzőőr, akinek a jelzéseit KÖTELEZŐ BETARTANI. Akkor zárhat.

Útépítéseknél ha integet a vadparaszt, de nincs nála tárcsa, akkor letojom.

Semper Fidelis 2010.06.10. 19:18:20

@donfuligjimmy: "Izomból-erővel oldja meg "

Nem fiacskám. Azt látja, hogy egyesek szarnak a szabályokra, mások meg habzó szájjal a szabályszegőknek adnak igazat.

eml 2010.06.10. 19:24:53

@Semper Fidelis: A mentő ki tud jönni más úton is.

Amúgy prosztó dolog volz lezárni (nem ismerem a helyet), de sok Bp-i teccsó is olyan, hogy a kamionnak le kell zárni az utat, sőt Tatabányán az egyik Teccsóba is az áruszállító csak úgy tud betolatni, ha lezárják az utat.

De a teccsó legalább betolattatja a kamiont.

Itt ha jól értem akkor utcán történt az áruátvétel. Érdekes.

Az hogy valakinek maholnap szülni fog a felesége, ne haragudj, de letojom kategória, mondjuk a postán és hasonló helyen számíthat rá a pocakos kismama hogy előreengedem, aki ez ellen szót emel, azt leverem, de ha a kismama kocsiban ül, onnantól sorry apám, de forgalmi ok.

Tudom hogy a kismamának a 30 fok nem jó, de hidd el nekem sem tett jót ma a 37, és nem csal a hőmérőm!

misitcom 2010.06.10. 19:36:43

"Úgy látszik egy lengyel kamionosnak több joga van, mint nekem. Abszurdisztán. No comment."

Akkor most mégis comment?Vagy Nem ?Vagy mi?Hogy van ez?

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.10. 19:40:26

@eml:
"Útépítéseknél ha integet a vadparaszt, de nincs nála tárcsa, akkor letojom."
Én meg kiröhöglek amikor az utépitési árokban kitörik a kereked stb
Bátor vagy, a templomban is mersz fütyülni

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.10. 19:42:05

@Semper Fidelis:
Köszönjük Emese!
Kamatláb, futamidőcsökkentő működik?

eml 2010.06.10. 19:54:33

@horex: Nem eszik olyan forrón a fagyit!

Amikor van egy gödör, esetleg egy hosszabb árok és integet valamit össze-vissza, akkor van úgy beslisszolok a sor mögé, akár még úgy is, hogy előttem 4-en megállnak.

Egyszerűen nem bírom elviselni, hogy mellényben hadonászik, ellenben ha tárcsával van, akkor betartom.

ArmandoBertolucci · http://nincsszabaly.blog.hu 2010.06.10. 20:02:23

Hol a fénykép??? Ja, nekem ideállt egy igazi sün (tüskés, szúrós, nem túl nagy darab gázszprével(sic!) az ajtó elé, ezért most feljelentem az összes sünt és Sünt! Igaz, visszafordulhattam volna, de Tatabánya olyan kis város, hogy csak egy 'főucca' van rajta és kész. Nincs menekülőút :( :))

Vagy a sztorit a terhes feleség mesélte a férjnek, mert ő fel volt háborodva, hiszen nem tud megfordulni 2x1 sávos úton.

Ui.: Laktam olyan helyen, ami zsákutca volt, és vagy ki, vagy be; De egy 'kedves' szomszéd képtelen volt tolatni, tehát te hiába tolattál kifelé az utcából, amikor ő befordult, csak villogott, meg dudált, meg anyázott. Túl sokan laktak ott, azért nem esett szét az autója...

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.10. 20:08:51

@eml: Szerinted miért hadonászik?
Persze ha bátor vagy...

Xezs 2010.06.10. 20:39:09

Csak nem a UPC-s Ágika ücsörgött az anyósülésen? :)

Tény, hogy az OBI-sok szarjanak sünt. De hogy valaki ilyen kispolgári mentalitású legyen mint a poszttoló az hihetetlen. Nem ám hogy megfordul, ááá, lófaszt, NEKI IGAZA VAN! AKKOR IS OTT FOG ÁTMENNI HA TÖRIK, HA SZAKAD!

Van mikor az embernek ragaszkodnia kell az igazához, de ez pont nem az a helyzet.

Na, örültem, aviszonlátásra!

Xezs 2010.06.10. 20:51:28

@Kitalátor feljegyzetei: Te szándékosan nem érted amit donfuligjimmy mond. Nem minden nagycsaládost szólt le, hanem azokat, akik ész nélkül és nevelés nélkül csinálják a gyerekeiket, netán még bűnöző életmódra is szoktatják. Ne mondd hogy ilyen nincs mert akkor nincs helyed az általad említett egyesületekben.

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.06.10. 20:56:42

@Don Bandi: Már rég akartam mondani én is
:)

laskagomba 2010.06.10. 21:31:34

@nyomi: Akár a Müpától akarsz Csepelre menni, akár Csepelről jössz szórakozni, javaslom a Soroksári utat. Minden igényt kielégít! Persze ott azért a kamionok általában (amikor arra jártam) úgy állnak meg, hogy a kettőből egy sáv megmarad, a gyér forgalomnak az meg elég.

2010.06.11. 00:11:12

50 méterre van a légkondícionált pláza, ha a kismamának melege van, a polák töketlen, a rendőr meg éppen ebédel.

zrzr 2010.06.11. 00:30:03

1 baj van csak, hogy a rendör nem volt 5 percen belül ott. Az ö dolguk lenne hogy egy ilyen esetben megszüntessék a jogsértést ha van, és mindenki lehiggad-megy tovább az élet. Ezzel szemben a fele otthon sakkozik 40 évesen nyugdíjban.

romesz 2010.06.11. 00:59:14

Legközelebb ne a rendőrt hivd, hanem a tűzoltókat meg a mentőket, azoknak szabad utat adnak.

DeeDee84 2010.06.11. 07:33:45

@romesz:
Nálunk egy szű kisutcába nagy péküzemet építettek. Minden nap délután 3-4 óra között kamionok, teherautók foglalják el az utat. A másik irányba földutakon lehet csak kijutni, így ha nagy esőzések vannak, arra járhatatlan az út.
Hiába jeleztük a rendőrségnek többször is, mire kiérnek (kb. este 5), persze, hogy nincs már úttorlasz.
Amikor a fiamnak betört a feje, akkor a mentő is kb. 10 percig dumált nekik, hogy át tudjanak jönni. Rendőr akkor is szart a helyzetre.
Szerintem ezek külön védelmi pénzt fizetnek a helyi zsaruknak, hogy ne kelljen szabályosan működniük.

Afi 2010.06.11. 07:43:52

A Tatabányai obinál ez régóta probléma. A parkoló általában 95%-ban tele van. Az emberek nagy része mikor végez akkor a hátsó úton szokott elmenni, mivel jó formán végig lehet menni tatabányán lámpák nélkül. De ha beáll a kamion rakodni akkor megáll az élet mivel a a másik oldalról folyamatosan érkeznek az autók és persze mennének is. Valamikor még a fő útvonalat is lebénítja mivel az autók egyszerűen beragadnak feltorlódnak. Ha az elsők között vagy nem mocorogsz nincs hova.

2010.06.11. 09:35:34

A mentősök elé is egy kamion állt az alpokban mert még nem értek haza.

Ja és abszurdisztánozni ősi román szokás.

Bikicsunáj !

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.06.11. 09:53:23

@Kulics: Az abszurdisztáni induló megalkotója nem is román, bár az tény, hogy dupladoktor...

2010.06.11. 09:59:11

@Afi: namostan, ha ez régóta probléma, akkor a posztoló ezt miért nem tudta? besétált a kelepcébe és ez fáj neki. hogy lúzer volt.

hawkeye 2010.06.11. 10:14:05

Az OBI orkjai miatt több mint 10 éve nem járok az áruházaikba.

Az oda elkölteni vitt több millió forintot tartalmazó kis hátizsákomat be akarták velem tetetni a csomagmegörzőbe.

Persze, felelősség nélkül.

Úgyhogy a kispesti OBI helyett elmentem egy Bricostore-ba, ott senkit se érdekelt a bevitt táska.

Egy órán belül beljebb is voltak majd' 10 millióval.

Az OBI -ba pedig azóta sem tettem be a lábam. Se a kispestibe, se másikba.

mi nem foglalt még 2010.06.11. 10:21:53

szépen feljeéenteni az intézkedő rendőröket is.
mi az, hogy közutat lezár valaki önhatalmúlag és azt a rendőrség nem szünteti meg.

bekbórd! 2010.06.11. 10:39:08

Én nem kaptam tőled meg az emailt a magzatgyilkos lengyel kamionosról, ezek szerint -szerencsére- nem vagyunk ismerősök.

Dudálj, ha műkörmöd van! 2010.06.11. 10:40:52

Má' megint egy állapotos nej? A kamionsofőr nem volt az esetleg?

Dudálj, ha műkörmöd van! 2010.06.11. 10:59:26

@Afi: ingyen adnak valamit, hogy dugót okoz az áruház?

blogkommenter 2010.06.11. 11:14:05

A tbányai OBI-nál mindig ez van, a kamionok sokszor fél napig lezárják az egyik sávot, hátul az áruátvételnél pedig soha nem lehet be-, kikanyarodni a parkolóhoz....

ODIV 2010.06.11. 11:29:33

Hát mikor mögém került hirtelen a betörő, el akartam futni, de jobbra néztem fal, balra néztem fal, előttem meg már fel volt mosva. ...

Afi 2010.06.11. 14:59:42

@Kulics:

Az a gond,, hogy kiszámíthatatlan. És tényleg kellemtelen, mert se előre se hátra. És egy barom mindig akad hátúlról aki nyomja azt a k... dudát. Persze hogy mergával van.

Xezs 2010.06.11. 18:38:48

@hawkeye: Hahaha, két dolog lehetséges:

1) hazudsz

2) feketén szerzett bevételt próbáltál elkölteni, máskülönben miért nem számlán volt a pénz

Beaver100 2010.06.12. 16:35:24

Talan a varosi hivatalnal kene reklomalni akik kiadtak az engedelyt az OBI epitesere. A teherauto sofor csak oda tud menni ahova befer meg foleg oda ahonnan majd ki tud jonni. Nagyon konnyu reklomalni egy kiss fos autobol, talan ha megfordult volna a nyavajas 3 meteres suzukijaval akkor nem akadt volna el olyan sokaig a reklomalo.

SÜN 2010.06.13. 01:57:11

sanca pattog mer nincsen klimaja :s(

Waxolo 2010.06.13. 12:47:38

Faszkalapos !!! Mi köze ennek az egészhez ahhoz,. hogy LENGYEL a kamionos? Szerencsétlen ott áll meg ahol mondják neki. El tudod azt képzelni, hogy ilyen esetben azt mondja, hogy nem, akkor nem pakolnak le és pont. Jah !!! Szerencsétlen minnél előbb szeretne már szabadulni és már akkor amikor hallja hogy úticél Tatabánya OBI összeugrik a gyomra.

nyjozsi2 2010.06.14. 08:31:11

Kocsi otthagy, bezár, bótba visszamegy, mer ottan van ám légkondi, ott hűsöl a kiállított kertifotelban míg a polák el nem áll az útból.

Oszt jónapot.

camaron 2010.06.14. 09:03:30

Létezik másik kijárat is az OBI parkolóból. Szintén tatabányai vagyok, így tudom. Egy jól sikerült Y manőverrel megfordulsz és elhagyod a parkolót. Nem kell ugrálni rögtön. Én is jártam már így ott. Ez van, szarul lett megtervezve az OBI áruátvevő része. De lehet ezért van 2 kijárat?!

camaron 2010.06.14. 09:09:38

@rezsöatya: és ki áll abba a legtávolibb, eldugott parkolóba? szerintem emberünk a várandós feleségével nem ott keresett helyet, hanem inkább a mozgáskorlátozott helyek környékén.

Kingfischer 2010.06.14. 20:07:53

Akkor lássuk a másik oldalról a szitut.

Tény a lengyel kamion tényleg hosszában állt a szokásos "keresztben" állás helyett a kapu előtt, de nagyon sok autós eltudott menni, úgy hogy megfordult és kerülő úton ment. /ami kb egy ötszáz méteres többlet táv mindkét irányba/. Kedves Károlyunk az állapotos feleségét kicsapta az útra, csakhogy dühének nyomatékot adjon. Gondolom nem érezte magát jól a férje viselkedése láttán. Aki mindent elkövetett hogy a figyelem középpontjába kerüljön, sértegette az áruátvételt végző dolgozót, a biztonsági őrt, és a rendőröket is elmondta mindenféle f...szopóknak. A többi autós megértette a problémát és nem értelemhiányos nézéssel megfordult és elment dolgára. Károlyunk még a kamionos távozása után is az úton állva toporzékolt, feltartva a többi járókelőt, igazát bizonygatva ordibálta, hogy "csak annak köszönhető, hogy nem lett komolyabb atrocitás hogy a "f...szopó" rendőrök nem jöttek ki, itt is van egy kis ellentmondás". Tehát ha a rendőr kijön akkor nagyobb botrány lesz? Hogy is van ez? De ebbe inkább ne, menjünk bele....

A kedves feleség ezt némán nézte végig, s ezek után biztos nem a meleg miatt érezte magát kellemetlenül.

Egy értelemhiányos nézéssel bíró áruátvevő.

Kingfischer 2010.06.14. 20:18:37

@rezsöatya: De a másik oldalról "gyütt"

Beaver100 2010.06.15. 02:55:46

A masikoldal megvillagitasa vilagossa tett mindent , de alapjaraton gondoltam csak egy nagypofaju taho lehetett a reklomalo, feleseg biztos egett mint a Reichstag (szegeny)

nyomi 2010.06.15. 09:50:07

@eml: A lackovicz utcarol irtam

nyomi 2010.06.15. 09:52:51

Laczkovich utca, csak sikerul :) mielott razumolsz, menj arra "eloben" :P Persze, nem muszaj, lehet menni a soroksarin is. Viszont akkor holnap kitolom a telek keriteset 5 metert, ha valaki beszol, akkro szolok neki, hogy lehet menni a szomszed utcaban is.

benora 2010.06.15. 10:06:39

Ebben az egészben az a szomorú hogy Károly kihagyta a történetböl hogy milyen ordenálé modon viselkedett.Válogatott trágálságokat mondott az ott dolgozoknak.Pedig ha belegondol nem is ök álták el az utat hanem a kamionos.Kérdezném Károlytol ha az utcán igy viselkedik mit müvel otthon?Azon kivül hogy csori felesége kint száradt a tüzö napon csak azért hogy ö megmutassa mekkora férfi.Pedig marha messze van töle.Azal meg hogy nem megy be az áruházba jól kib..... mindenkivel.Csak sajnálni lehet mert egy idiota.Ha meg fenyegetözik a tetlegességel közlöm vele hogy ott férfiak dolgoznak és jobban jár ha legközelleb szur egy y aztán csendben eltakarodik.

DW73 2010.06.15. 13:05:54

Ennyi faszkalap barmot! Onnan nem jut ki másképp. Nincs tolatás, kikerülés.

eml 2010.06.15. 13:10:26

@nyomi: Rég voltam arra. Utoljára 3-4 éve, akkor is éjjel. Baleset volt, és a rendőr mondta, hogy arra lehet kerülni.

knopper 2010.06.15. 16:00:20

Karcsikám!

Lehetne annyi eszed, hogy a várandós feleségedet nem az év legmelegebb napján teszed ki ilyen körülményeknek. Az nem írtad, hogy mért pont arra közlekedtél, ugyanis az az út az Obihoz tartozó parkolóból vezet ki az egyik irányba. De mehettél volna a másikba is. Van egy olyan érzésem, hogy te is a plázában voltál, de az Obis parkolóban parkoltál, mint a többi idióta aki nem tud vezetni és képtelen a pláza kialakított parkolójába beparkolni. Az ilyenek miatt nem találok parkolót mikor az Obiba megyek vásárolni.

Xezs 2010.06.15. 18:36:42

@Kingfischer: Mindenki sejtette hogy valami hasonló volt, de így már világosabb, kösz.

@benora: Viszont te meg írhatnál értelmesebben is, alig lehet elolvasni amit írsz.

@DW73: Olvass fentebb, Kingfischer az előbb írta hogy van. Karcsika egyszerűen kisebbségi komplexusban szenved, ennyi probléma volt itt és nem több.
süti beállítások módosítása