Tékozló Homár

Fárahugyozásért büntetnek Siófokon

2010.08.09. 16:31 | jackyll | 318 komment

Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó vonatjukat:

Újabb nyári rendőrkalanddal szeretném gazdagítani a leltárt, ami a napokban esett meg barátommal és velem Siófokon egy görbe este után. Azért annyira nem volt görbe az este, mert haza akartunk érni az utolsó vonattal, ami 23:30 körül indult az állomásról.
 

Kényelmes tempóban vágtunk át a Jókai parkon, jókedvű, bulira inhaláló fiatalok között. Utunkat a park egyik fájánál diszkrét fáradtolaj-csapolással szakítottuk meg, amit azonban nem tudtunk teljesen véghezvinni, mert egy járőrkocsi fényei tűntek fel mögöttünk. A sétaösvényen érkezett gépjárműből három tettre kész, fiatal rendőr pattant ki, akik vérbeli balatoni zsaruhumorral indítottak:
Jó estét uraim! Személyi igazolványokat kérünk, de tiszta kézzel!
Odaadtuk, mire a szokásos eljárás keretében ellenőrizték adatainkat a központon keresztül, s midőn megállapítást nyert, hogy nem állunk körözés alatt, szabálysértési bírságot róttak ki ránk. Persze, élhettünk volna a tagadás lehetőségével (ez esetben feljelentés következett volna), ám mögöttünk a fán még ott csillogott a frissen odahelyezett corpus delicti. Azért megkérdeztem, hogy a feljelentés mivel jár, mire közölte a szemüveges, bagolyfejű járőr, hogy „három másodperced van eldönteni”. Maradtunk tehát a biztos bírságnál. Közben megtudakoltuk még, hogy a vonatunkat elérhetjük-e, ám kiderült, hogy még hosszú percekig tart a büntetési igazolások és a csekk kiállítása.
 
A helyzet majdnem válságosra fordult, de ekkor jött az erősítés! Feltűnt ugyanis másik három, gyalogosan érkező rendőr, akik közül az egyik tahósági viszketegségben szenvedett. NB II-es zsarufilmeket idéző mozdulatokkal szívta a cigarettáját az orrunk előtt, és vicceskedő megjegyzésekkel kommentálta a helyzetet. A nevüket illetően nem voltak ilyen közlékenyek(!), mindössze annyit tudtam kivenni, hogy a büntetést szorgos diáklányként körmölő rendőrnő Szili Mónika névre hallgat, a járőr rendszáma pedig LRL-304.
 
Ekkor váratlan incidens zavarta meg a precízen zajló szabálysértési eljárást, megcsörrent a mobiltelefonom. Barátaink érdeklődtek, hogy hazamegyünk-e a vonattal vagy sem, hiszen a következő 5 órával később indult. Én röviden közöltem, hogy nem valószínű, ám ekkor a dohányfőtörzs idegesen ordítani kezdett, hogy tegyem le azonnal, ez hatósági eljárás. Nem lehettem elég gyors, mert rángatni kezdte a kezem, és recitálta a „hatóságieljárásközbentilos” mantrát.
 
Újabb tíz perc várakozás következett, ami roppant kellemetlen volt, mert a vonat elment, és nekem igencsak vécéznem kellett volna. (Ezt természetesen jobbnak láttam nem közölni J) Végül a filigrán rendőrnő átnyújtotta aláírásra a cetliket, amin már kínomban mosolyogva konstatáltam, hogy helytelenül szerepel a nevem. Pedig becsületére legyen mondva, húsz percig is dolgozott rajta… Mindegy, emiatt már nem akartam szólni. Ja, idézem róla a tényállás rövid leírását: „köztisztasági szabálysértés. Vizel a Jókai parkban”.
 
Ezt követően hanyag eleganciával aláfirkantottuk a nevünket, és távozhattunk. Ennyi a sztori, s a kommentelők kedvéért hozzátenném, hogy a faöntözés pőre tényét és szabályellenességét nem tagadjuk, de érthetetlen számunkra, hogy a majdnem fél órás procedúrához miért kellett a fél kapitányság. Siófok ennyire tiszta terület lenne, hogy féltucat közeg is ráér két veszélyes köztéri vizelőt szívatni? Azt a populista és igazságtalan kérdést fel sem teszem, hogy az enyingiek erődemonstrációjánál hol voltak a rend vitéz őrei… (Egyébként ezen az éjjelen lőtték szitává Alsóörsön egy kollégájukat. R.I.P.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aeren 2010.08.10. 12:18:24

Amig bűntettek a rendőrök, elment a vonat. És a gyereknek nagyon kellett, de a rendőrök előtt nem folytatta. Ezek szerint kibirta volna a vonat indulásáig... A vonaton pedig van budi, ha viz is van csak jó, ha nincs még mindig ugyanott vannak, mint itt a fánál.

Mr.Brooks 2010.08.10. 12:55:39

na, bezzeg amikor vonulnak a kancigok tobb szazan, akkor hol vannak...

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 13:19:11

@Mr.Brooks: Ez a demagóg duma már baromi unalmas. Ez a mentség a köztéren vizelésre, az adócsalásra, lopásra, tilosban parkolásra, gyoshajtásra, mindenre ebben az országban. Mert a cigóknak, meg a fehérgallérosoknak bezzeg lehet! Észre kellene már térni, visszaadni a szlovák rendszámokat, és kicsiben, magunkon kezdeni a rendrakást.

2010.08.10. 13:25:14

@venszivar: Evelin cica: nem kussolok a cigány bűnözésről, de én azt szeretném ha MINDEN bűnözőt üldöznének, nem csak a cigányt. Persze ők létszám arányukhoz képest többet bűnöznek. De ezen mit is kéne megbeszélnünk ?
A rendőrökről írt furcsa hadovázásodat nem értem. Próbálj értelmes alany, állítmánnyal ellátott és ponttal lezárt magyar mondatokat írni. Ha akarsz. De inkább pihenj le, fárasztó napod volt, sok embert kellett megleckéztetned itt a neten.

2010.08.10. 13:27:41

@total eclipse: gondolod, hogy a visszatartás mértéke a húgycső hosszától függ? Nem a húgyhólyagban tartja az ember vissza ? Ha már a csőben van akkor az ki is jön :-) bár a negyvencentis négereknek sokkal később mint a kisfarkú pasiknak :)))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.10. 13:29:29

@Kulics: A legkisebb néger is legalább 70 centi magas volt, legalábbis akit én láttam.

heldentor 2010.08.10. 13:34:05

@Ártatlan Méz Előd: Mr.Brooks valszeg az emlékezetes 2008-as siófoki bodzagyüjtő felvonulásra utalt, mikor többek közt Cozma gyilkosai is a késekkel, kardokkal felfegyverkezett tömeggel vonultak, persze 0 rendőri ellenőrzés mellett. Valszeg bátor rendőreink akkor is épp hatos csoportokban a parkban rejtőztek és orvul vizelőkre vadásztak, ami jóval veszélytelenebb, mint az utcán szamurájkardot lóbáló kisebbségtől megérdeklődni, h mi a rákot is keresnek ott felfegyverkezve.

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 13:39:25

@heldentor: Erre magamtól is rájöttem. Csak nem látom az ok-okozati összefüggést a maffia kivonulása, és a (képletesen szólva) magunk alá vizelés között..

heldentor 2010.08.10. 13:46:07

@Ártatlan Méz Előd: lehet, h volt összefüggés, mikor az orkfelvonulás volt, dicső rendőreink vélhetően maguk alá vizeltek és az utcára sem mertek lépni.
Félre ne érts, nem helyes dolog a közpark fáit levizelni, csak azt vélem kicsit furának, h ebben az esetben n+1 rendőr előront a bozótból a köztéri orvpisilőt egreciroztatni, mig a a bodzagyüjtő-karneválnál egy darab se merészkedett elő.

staropramen 2010.08.10. 13:46:14

heldentor 2010.08.10. 13:34:05
Ha elmondanád kérlek, hogy hol látsz összefüggést egy félelemkeltő demonstráció és egy kisdolog szabadtéri előadás keretében történő elintézése között?(elnézést Rejtő Jenő!)

2010.08.10. 13:50:16

@Mr.Brooks: jóreggelt, fel tetszett ébredni? már többen benyögték ezt a demagóg dumát, de köszönjük, hogy te is megtetted. hiányzott. és kérlek maradj soká még körünkben és értékes hozzászólásaiddal emeld az ünnep fényét.

2010.08.10. 13:52:41

@heldentor: elmondom, hogy a rendőrség egy hierarchikus, katonai szervezet. A beosztott azt teszi amit a főnökei parancsolnak. A 2008as demonstráció nyilván a rendőri fejesek tudtával történt. Senki sem lehet olyan naiv, hogy ha több milliós/milliárdos fekete üzletről van szó, akkor ott nincs korrupció.

heldentor 2010.08.10. 14:03:17

@Kulics: nem kétlem, teljesen igazad van, de , mint egyszerű állampolgárban felmerült a kérdés, h lehet, h rosszul sáfárkodnak az adófilléreinkkel,ha a siófoki rendőrség ekkora erőket mozgósit egy olyan borzalmas- és a társadalom számára veszélyes büncselekményre, mint az éjszakai brunyálás a parkban, akkor igazán küldhetett volna egy járört a felvonulásra is. Ha másért nem, legalább, h integessenek a felvonulóknak, mivel a helyi lakosok közül elég kevesen tették.

Másrészt elég nehéz lehet olyan férfit találni, aki még nem vizelt egy buli után a közterületen...az más kérdés, h ilyenkor azért körbe is kellene nézni, h van -e közönség

pelikán* 2010.08.10. 14:05:10

Pintér Sándor korszakában én inkább elmenNÁk egy rohadt nyilvános vécéig.

staropramen 2010.08.10. 14:56:35

horex 2010.08.10. 14:04:31
Ez nem idézet, nincs is idézőjelben.A 14 karátos autó című örökbecsű műben hangzik el ez a szófordulat, miután Gorcsev némi verekedés után reggeli nélkül hagyja el az éttermet Nizzában, majd ujdonsült titkárával kihozata parkba a padjához egy válogatott ételsort.A rendőr érdeklődik imígyen:

"- Alázatosan érdeklődöm, hogy miért méltóztatik jóízű villásreggelijét szabadtéri előadás keretében elfogyasztani?

Ugyanez a forrása egy másik veretes mondásnak is:
tanulja meg kérem, hogy épelméjű vendégekre nem lehet világfürdőhelyet blazírozni

Szívesen segítettem.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.10. 14:56:38

@Pelikán József *: Akkor inkább éljen és virágozzék Pintér Sándor, minthogy még te is körbeszard az életteredet!

Én meg Nynfus vagyok. 2010.08.10. 15:33:53

@venszivar:te egy igazi fasz vagy. nem vagyok meleg, nem is csipem oket az az igazsag, de senkinek (neked sem ) sincs semmi koze egy masik ember nemi beallitottsagahoz. Ha esetleg egyszer eletveszelyes helyzetbe kerulnel es egy meleg rendor jarna arra, akkor vissza utasitanad a segitseget? te, te gyoker, okos, megmondo ember.

Én meg Nynfus vagyok. 2010.08.10. 15:41:24

@venszivar: te tenyleg nem tudsz egy ertelmes magyar mondatot osszerakni, alannyal, allitmannyal es targgyal. De akkor minek irsz? Csak magadat jaratod le.

venszivar 2010.08.10. 15:55:14

@Kulics: Pihentem !!Látom,hogy a tetves büdös gumi csizmás barommal tele a sor.
Osztod az észt ? Te állat,én már 11:51:08 -kor leírtam azt mit te 13:27:41-kor.Csak te belevetted a buziságodat is.Én nem pofázom feleslegesen,engem fél szavakból is megértenek, @ossuser1: Had írjak !! Engedd meg . Még csak nem is hallottam rólad te barom.Ki szólt hozzád,te unatkozó köcsög, Dadogsz is.Büdösbogár.

pakesz (törölt) 2010.08.10. 16:18:28

amugy a diszes rendorseg a Kssuth teri vizeldenel is ott volt?
hiszen az mar az ujsagokban is megjelent, vagy az meg plitikai indittatasu lett volna?

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 16:29:08

@venszivar: Gratulálok! Ilyen bőlcsességet sugárzó, megfontolt, jövőbe mutató gondolatok viszik előre az emberiséget. Igaz, rossz irányba, de az ilyen véglényeknek mindegy is..

venszivar 2010.08.10. 16:39:16

@Kulics: @ossuser1: @Ártatlan Méz Előd: Mi van köcsög buzik, letettétek a szolgálatot ??? Mert munkáról nem beszélhettek.Szolt a szolgálat vezető,hogy roham !? Csak nehogy sérvet kapjatok,szarjankók.Ott sem lehettek a hősötök temetésén,mivel a család zártkörűvé tette.Félnek,hogy több lenne a léhűtő s a buzi,mint a "rendes" ember.

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 16:43:38

@venszivar: Nem tudsz felbosszantani, te szerencsétlen hülye.. Már csak egy óra van hátra a munkámból, és mehetek a családomhoz, nem hagyom, hogy egy ilyen iq-zero csődtömeg elrontsa a kedvem.. Fortyogj csak a gyűlöletedben, az lesz a veszted.. :)

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 16:48:06

Csak azt tudnám, hogy jutottunk a parkban vizeléstől a melegekig.. Tán csak nem valami huncut álmod volt, s attól lettél ilyen feszült, homofób? Az ilyen hangoskodók nekem mindig gyanúsak.. :)

2010.08.10. 16:52:18

@Ártatlan Méz Előd: mennyire jó már az Amerikai Szépségben is, hogy pont a buzi katonatiszt ócsárolta a buzikat. Nyilván venszivar is közéjük tartozik. Szegény ! mennyi energia állandóan bizonygatni, hogy ő nem is az.

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 16:54:26

@Kulics: Nekem is épp ez a film jutott eszembe..

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 16:55:35

@Kulics: Nekem is épp az Amerikai Szépség jutott eszembe..

venszivar 2010.08.10. 17:02:32

@Ártatlan Méz Előd: Nagyon feszült vagy,pedig a"munkád",helyett itt játszol,te rohadék.Még guta ütést kapsz !!Legalább egy nem dolgozó féreggel kevesebb lenne.Menj haza s köpj le otthon mindenkit.

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 17:21:46

@venszivar: Hát téged tényleg csak szánni lehet..

venszivar 2010.08.10. 17:27:13

@Ártatlan Méz Előd: Le telt már az "örző" szolgálatod ? Degenerált nyugger.

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 17:28:32

@venszivar: Egyébként szinte ez a munkám, belefér, hogy néha egy-egy retardálttal csevegjek, ettől még nem esek ki a lendületből. Téged talán a társadalom tart segélyen, hogy ezt irigyled tőlem? :)

venszivar 2010.08.10. 17:39:03

@Ártatlan Méz Előd: Csak ki bújt a szar a zsákodból,büdös naplopó,milyen lendületben vagy? Segg nyalásban !?Tudsz levegőt venni te nagypofájú szopó gép.NE légy dühös ! mosolyogj,én mára elértem amit szerettem volna,na csá ,ti baromi nagy köcsög semmittevő,rohadt buzik.Egymásra leltetek,könnyítsetek egymáson,mielőtt guta ütést kaptok.Na csá !! Nekem tényleg lejárt a szolim.....

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.10. 17:48:40

Már nagyon egyedül érzem magam itt, a sok buzi rendőr között...

Xezs 2010.08.10. 19:14:04

Cigányozás, buzizás megvolt, most én jövök, én románozni fogok. A mi környékünkön van egy busztelep ahova román buszok érkeznek, ott meg a románok hugyozzák szét a környéket, olyan pöceszag van hogy megzavarodsz.

És még csodálkoznak hogy szőröstalpú balkáni faszkalapnak nézzük őket (tisztelet a kivételnek ami nem sok van).

Xezs 2010.08.10. 19:19:10

Nem azért hogy venszivart védjem mert azt se tudom ki ő, de felejtsük már el ezt a faszságot, hogy az szidja a legjobban a buzikat aki ő maga is az csak nem meri bevallani. Volt az Amerikai Szépségben? Ó, hogy oda ne rohanjak, a Harry Potterben meg varázsvonattal utaznak abba az elbaszott varázslóiskolába, agyalágyultak.

A társadalom egészséges része mindig is kinézte maga közül a buzikat és ez ellen lehet kézzel-lábbal tiltakozni, ez így is marad örökre. Vajon miért célpontjai egy csomó viccnek vagy vígjátéknak a buzik? Talán mert nem teljesen normális amit művelnek?

A Tyne folyó déli partja 2010.08.10. 19:31:03

@hagyma: én elég sokszor jártam olyan helyen, ahol a vécé szeparált részben volt, és el se kellett menni a pultig (értsd, nem veszik észre, h. csak pisilni mentél be).
másrészt, egy tömött kocsmában fel se tűnik,h. nem fogyasztasz, csak pisilsz.

A Tyne folyó déli partja 2010.08.10. 19:34:18

@hagyma: hova kiírni, amúgy? elvileg ez a törvény, vagy rendelet, vay hogy hívják hivatalosan, h. nyilvános helyen nem lehet pisilni.

A Tyne folyó déli partja 2010.08.10. 19:45:05

@Luie Lepke: bizony. én pl. kb. egész életemben rendszeresen jártam, májustól szeptemberig, (kivéve, mióta külföldönlakom) és az életben nem jött szembe szardarab.

ja, egy hullát egyszer találtak, szerencsére nem találkoztam vele, épp akkor értem oda, mikor mindenkit kiküldtek a vízből.

viszont jut eszembe, az uszodában már jártam úgy, h. mindenkit kitessékeltek, mert valami marha belekakilt.

Ártatlan Méz Előd 2010.08.10. 20:54:22

@Xezs: Persze, hogy hülyeség, nem is gondoltam komolyan. Csak nem fér a fejembe, hogy mitől lettünk egycsapásra homokosok, aztán "nyuggerek" nem is értem, milyen elme az, amiben bűn nyugdíjasnak lenni.. Én sem csípem a melegeket, ha rajtam múlna, nem lennének felvonulásaik. De nem értem, miért kell minden témába - mint ebbe is - belekeverni ezeket a baromságokat. Ennyi. Abban viszont viszont biztos vagyok -bár nem szakmám, csak egy informatikus vagyok- hogy bárki aki veszi a - felesleges - fáradtságot, hogy visszaolvassa venszivar hozzászólásait, arra a következtetésre kell jusson, valami defekt húzódik a háttérben, normális ember nem így kezeli a konfliktusait.

2010.08.10. 23:06:03

@Ártatlan Méz Előd: persze, a kommentjeiben csak trágárul tud üvöltözni. Beteg ember szegény.

Xezs 2010.08.11. 00:59:05

@Ártatlan Méz Előd: Persze, nem normális a srác, ebben egyetértünk. Nem is lehet normális ennyi felkiáltójellel a mondatai végén.

De a cigányokkal kapcsolatban igaza van, csak túl hülye ahhoz hogy rendesen kifejtse a gondolatait.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.11. 11:40:27

A másik helyen már említett saját gyűjtésemmel szeretném lezárni a vitát:

Bál volt a faluban, a tanácselnök kissé kapatosan felmászott a színpadra, elráncigálta a mikrofont és beleszólt:
"Nóta állj! Csak azt akarom mondani, hogy ne hugyozzanak a falra, a fene a faszát! Szerenád!"

kory.famoso 2010.08.11. 13:11:20

aláírást kellene gyűjteni és népszavazásra bocsátani, hogy az utcán pisálni igenis alapvető emberi jog, tisztességes magyar embernek joga van egy tisztességes adagot hugyoznia a utcán

GatyaPityu 2010.08.11. 16:48:30

Itt a fővárosban mennyi retkes csövest meg lehetne bírságolni, amiért össze-vissza hugyozzák, szarják a közterületeket... Nem is olyan régen a saját szememmel láttam, ahogy egy hajléktalan külsejű erősen ittas állapotban lévő fazon halál nyugodtan hugyozza oldalba az Örs vezér téren a 45-ös buszmegálló utasváró pavilonját.

GatyaPityu 2010.08.11. 16:50:45

Ja, egyébként azt kár hogy nem írta le, mennyibe került neki ez a fára brunyálás.

Amúgy kíváncsi leszek, hogyan fogják betartatni a budapesti aluljárókban való dohányzási tilalmat.

Coyote82 2010.08.11. 19:21:07

Siófoki vagyok, és ma kimegyek, és odaszarok a park közepére.

Kasya 2010.08.12. 05:07:42

@Coyote82:

Nem kívánok olyan rosszat, csak vigyenek kutyát az ajtód elé szaratni! Meglátjuk, hogy javul a kedély állapotod...

Mint Siófoki, nehezen tudom elhinni, hogy a rendőrök a leírtak alapján cselekedtek, de legyen. Ahogy látom itt az a nagyobb gond, hogy megbüntettek pisilésért...megérdemled. Szeretem a Jókai parkot és ki nem állhatom, mikor mögöttem is hugyoznak, miközben párommal ücsörgönk.

Amugy illik e az egyik legforgalmasabb ponton vizelni?

Brácsa 2010.08.12. 10:20:52

Oda pisikéltél a parkba, vállald a következményeit és pont. Ne siránkozz!
Miért, mit kellett volna tennie rendőrnek szerinted? Meg kellett volna köszönnie, hogy Te meg a hozzád hasonló faszok minden éjjel tele hugyozzák a parkot, amikor ott van a nyilvános Wc. Sok a 200 Ft?! Hát aki a Petőfi sétányra megy bulizni annak nem hiszem, hogy gondot jelent 200 Ft.

Láttam már olyant is, hogy a hülyegyerek pont pislantja le a Wc falát!

Gratula!!!

Senior Zozo 2010.08.12. 13:25:03

Szerintem ezzel semmi gond nincs, külföldön is büntetik.

rexter 2010.08.12. 17:42:32

az osszes rendor hulye.

Caprica99 2010.08.13. 11:32:23

Ezt a faszkalapot!
Közterületen hugyozik és felháborodik a büntin!
Homár, homár - te meg kutyához hasonlítod?
Póráz volt-e ezen a szerencsétlenen?

Dolly87 2010.08.13. 13:31:05

1: Gratulálok ehhez az elmés,irónikus kissé groteszk alkotáshoz, professzionális a sztiliztikailag gondosan megszerkesztett történet. A gond ott van, hogy én jelen voltam az incidensnél, és biztosan állíthatom, nem így történt. A kedves Úriemberek, akik ugyebár szabálysértést követtek el és nincs okuk felháborodásra, nem azért vártak ott olyan borzasztóan sok időt, mert a böszme rendőrök, meg a szorgos íródeák rendőrnő, nem tud írni, pláne helyesen írni, hanem mert az ügyelet amin keresztül priorálnak leterhelt és csak hosszú percek múltán tudnak válszt adni arra, hogy a delikvens körözött-e vagy sem.
2: Az, hogy a végén ennek a szösszenetnek, mint egy fináléként, adavágja a kedves fiatalember, hogy aznap este történt, hogy egy rendőrt kivégeztek Alsóörsön, nagyon találékony volt, hiszen a történteket elbagatelizálhatta ezzel. Csak éppen azt felejti el, hogy ő nem rendőr, fogalma nincs arról, hogy aznap este mi ment végbe azokban, akik viszont azok. Fogalma nincs arról, milyen az amikor az ember csak a társára számíthat, az életét bízza rá. Fogalma nincs arról, milyen az amikor többet vannak a társaikkal,mint a családjukkal. Egyetlen nyomorult firkász sem tudhatja ezt...hisz a laptop mögül nem kell emberéletet megmenteni, gyerekeket a tíz körmükkel kivakarni a löszfalból, vagy a saját testi épségét veszélyeztetve kisgyereket kimenteni az örjöngő, alkoholista apja kezei közül.
Talán ezzel arra is válaszoltam, amit egy nagyon magasan kvalififált kommentár író pötyögött, mi szerint: ,,Láttatok már rendőrt dolgozni?"! Neki is gratulálok!Oda meg vissza van iskolázva!
3: Nah meg a pisilésnek ugyebár nincs köze sem a cigányokhoz, sem az arabokhoz, sem akármilyen nációhoz, aki Magyarországon él.

Egy szó mint száz, mindenkinek gratulálok aki aszisztált a rendőrlejáratáshoz, hiszen ez a lényeg, mindig a másikban keresni a hibát...Ez a magyar mentalitás!

Xezs 2010.08.13. 18:36:58

@Dolly87: Én még mindig hajlamos vagyok tisztelni némelyikőtöket, de egyre kevésbé megy.

Miért? Mert minden nap ezt látom:

- saját hugyában fetrengő csöves
- randalírozó cigány
- zsebtolvajok, kurvák
- lopott zöldséget áruló cigány

Igaz, ez Budapest, de ott a Balatonnál is megvannak azok a bűnöző (maffiózó) körök akik rettegésben tartanak egyeseket (nem is olyan rég még fel is vonultak, hol voltatok akkor?).

Azt értsétek meg, hogy azért van mindenki ellenetek, mert a komoly problémákat magasról szarjátok le. Persze a hugyozás is probléma de messze nem a legnagyobb.

Champ 2010.08.15. 10:38:27

rendőrállam, mi?

majd ha egy coke club buli után te is térdig jársz a húgyban mikor véletlenül lelépsz a járdáról akkor majd megérted miért is nem általánosan elfogadott dolog ez a mindenhovapisálás...

Zsaruka 2010.08.15. 12:57:56

Nem korrekt dolog, hogy TE név nélkül publikálod nyári élményeid, míg a kollegina nevét meg közzéteszed ország-világ előtt!

Mit szólnál hozzá, hogy a Te nevedet is közzétenném a neten, egy-két közösségi oldalon, esetleg blogon?!

Az egy dolog, hogy nem szimpatizálsz a hatósággal, de a személyeskedés egy kicsit erős, szerintem.

GatyaPityu 2010.08.15. 18:59:23

@Dolly87:

Az pisálós esettől teljesen függetlenül elmondható, hogy a rendőrség lejáratásához nagymértékben az elmúlt nyolc évig regnáló ballib politika, és nem utolsósorban maguk a zsernyákok is erősen hozzájárultak. Az eset is jól bizonyítja, hogy csip-csup piti ügyekkel piszmognak a zsaruk, jellemzően olyanokkal, amelyekből könnyen lehet bevételt szedni - ide tartozik a trafipaxozás, meg az ilyen természetesen elítélendő, de valahogy a társadalomra mégis elhanyagolhatóan veszélyes emberek üldözése, mint néhány bulizós suhanc, akik könnyíteni próbáltak magukon a parkban. Vajon amíg ezek a "derék, szorgos" rendőrök mialatt a bulizós fiatalokkal foglalkoztak, ez idő alatt mennyi komolyabb, társadalomra veszélyesebb bűncselekmény történt Siófokon, a körzetükben (nyilván az alsóörsi példa rossz volt, mert az nem az ő körzetük).
A rendőrök ráadásul korruptak, romlottak, a részletek taglalása nélkül elmondhatom, hogy a munkahelyemen a munkagép kezelő kollégámat úgy akarták megbüntetni tilosban parkolásért (járdára állt a munkagéppel mert előbb ért oda mint a többi kolléga a tehergépkocsival), miközben érvényes burkolat bontási engedélyünk volt azon a címen a munka elvégzéséhez. A szemétláda felajánlotta a kollégámnak, hogy "másképp is el lehet intézni a dolgot, ő nem ragaszkodik a feljelentéshez". Igen, ezt a rendőr mondta. Persze a kolléga az érvényes bontási engedély birtokában ezt visszautasította. És vajon még mennyi ilyen és ehhez hasonló eset történik naponta? Nem tudom sajnálni a rendőröket, ők sem éppen ártatatlan bárányok. És ahogy előttem is írták, az igazán komoly dolgokkal nem foglalkoznak, le sem szarják. Persze, mert a bűnözök üldözésével nem lehet bírságot szedni, saját zsebre dolgozni.

A végére egy szakállas, de ide vágó vicc:
" Minden ember rendőrnek születik, de a többség továbbtanul ". :-)

GatyaPityu 2010.08.15. 19:06:42

@Dolly87: " Fogalma nincs arról, milyen az amikor többet vannak a társaikkal,mint a családjukkal "
Erre csak annyit reagálnék még zárszóként, hogy ez a jelenség (az ember több időt tölt a munkahelyén a munkatársaival, mint a családjával otthon) nem egyedülálló jelenségként pusztán csak a rendőrségnél létezik. Megsúgom neked a nagy titkot, hogy ez általában minden, a munkahelyek 99%-nál így van, hogy a dolgozó sajnos több időt tölt a munkahelyén a családjától távol. Sőt, nálatok legalább a túlórákat rendesen kifizetik. Ez a privát szférában (ahol nincs semmiféle szakszervezet, pusztán csak az erősebb kutya b*szik alapon diktálnak erőből a munkaadók, a munkavállaló neve pedig a legtöbb esetben kuss!) sok esetben nem jellemző, megy a simliskedés, kettős nyilvántartásik, ilyesmi. Lásd: tesco, aminek ügyében már a rendőrség is nyomoz - elvileg. (Kíváncsi leszek, jutnak-e valamire...)

CID 2010.08.15. 19:42:07

Imádom ezt az oldalt olvasgatni, s nem az egyre idiótább "cikkekért", hanem a kommentekért.
Na, de hogy jogosan megbüntetik a sutyerákot, amikor közterületen pisál, mi köze van a fogyasztói társadalomhoz ? A Rendőrség nem szolgáltató, megbüntetik( ha tudják ) aki a hatályos törvények, jogszabályok ellen vét, ennyi.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.16. 11:30:25

@Dolly87: "2: Az, hogy a végén ennek a szösszenetnek, mint egy fináléként, adavágja a kedves fiatalember, hogy aznap este történt, hogy egy rendőrt kivégeztek Alsóörsön, nagyon találékony volt, hiszen a történteket elbagatelizálhatta ezzel. Csak éppen azt felejti el, hogy ő nem rendőr, fogalma nincs arról, hogy aznap este mi ment végbe azokban, akik viszont azok. "

Kedves Dolly87!
És neked van valami fogalmad arról, hogy mi megy végbe a letartóztatottakban ezek után? Eddig "csak" attól kellett félnünk, hogy elhangzik az ominózus "Térdelj le és szopj!" felszólítás, de mostantól attól is kell rettegnie mindenkinek, hogy az igazoltató rendőr szextársa is odapörköl, irigységből, haragból, bosszúból, féltékenységből stb., és semmi garancia nincs arra, hogy pontosan céloz, a golyónak meg nincs szeme...
Persze más lenne a helyzet, ha a szemkilövőket, a szadistákat, a kurvákat "bliccelve" megerőszakolókat, a bűnözőkkel közeli kapcsolatot fenntartókat, hím- és nőivarú prostituáltakat, a drogozókat, a vámorgazdákat, a fegyverbuzikat, a tárgyi bizonyítékok elrejtőit és meghamisítóit, a járőrtársak nadrágját összegecizőket is kivetné magából a testület.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.16. 11:45:29

Nem csak a posztok haltak le, hanem a blogmotor is?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.16. 11:53:45

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Pontosítás: nem csak a letartóztatottakban, hanem az igazoltatottakban is.

CID 2010.08.16. 12:28:20

"És neked van valami fogalmad arról, hogy mi megy végbe a letartóztatottakban ezek után? Eddig "csak" attól kellett félnünk, hogy elhangzik az ominózus "Térdelj le és szopj!"

És, térdeltél és szoptál ? :)))))

CID 2010.08.16. 17:01:10

"de de Dollyt sem lőtték le... "
Már hogyan lőtték volna le, hisz nem kicsi pénzért klónozott birka volt.

Zsaruka 2010.08.16. 19:46:10

"Vajon amíg ezek a "derék, szorgos" rendőrök mialatt a bulizós fiatalokkal foglalkoztak, ez idő alatt mennyi komolyabb, társadalomra veszélyesebb bűncselekmény történt Siófokon, a körzetükben"

Ezt szeretem! A "becsületes" állampolgárok csak ezt tudják felhozni mentségükre, hogy miért nem inkább a betörőkkel foglakozunk! Főleg mikor egy közlekedési rendőrnek mondják aki éppen a nem használt biztonságiöv miatt figyelmezteti a delikvenst! Igen a közlekedési kollégának pont az a feladata, hogy mondjuk civilben betörőket figyeljen. Majd ha a háromszor megpördült autódból kirepülve, kitöröd a nyakad - pedig az a fránya öv, de jó lett volna - na akkor lehet siránkozni.
Vissza térve a Jókai parkhoz, az a 2 fős gyalogos járőr aki mondjuk a nevezett park és körzetébe van beoszztva (pl 12 órát) hatalmas és rengeteg bűnügyet fog felgöngyölíteni.

Említetted hogy a munkahelyeden a munkagép kezelő kollégáddal szemben hogyan intézkedtek. Tegyük fel, hogy Te is ilyen munkagép kezelő vagy ( bár ezt nem tudom). Te mit szólnál hozzá, ha én is beleszólnék a munkádba, hogy ezt a burkolatot nem így kell feltörni, inkább azt a másik kart húzd meg a munkagépeden?!

Ez nem egyszerű!!!!

De legkönnyebb a rendőrt fikázni!

Pedig szerintem a sok fárahugyozó közül sokan meguszták volna egy figyelmeztetéssel, ha nem arrogánsan, flegmán állnak a dolgokhoz.

Zsaruka 2010.08.16. 19:49:00

"Vajon amíg ezek a "derék, szorgos" rendőrök mialatt a bulizós fiatalokkal foglalkoztak, ez idő alatt mennyi komolyabb, társadalomra veszélyesebb bűncselekmény történt Siófokon, a körzetükben"

Ezt szeretem! A "becsületes" állampolgárok csak ezt tudják felhozni mentségükre, hogy miért nem inkább a betörőkkel foglakozunk! Főleg mikor egy közlekedési rendőrnek mondják aki éppen a nem használt biztonsági öv miatt figyelmezteti a delikvenst! Igen a közlekedési kollégának pont az a feladata, hogy mondjuk civilben betörőket figyeljen. Majd ha a háromszor megpördült autódból kirepülve, kitöröd a nyakad - pedig az a fránya öv, de jó lett volna - na akkor lehet siránkozni.
Vissza térve a Jókai parkhoz, az a 2 fős gyalogos járőr aki mondjuk a nevezett park és körzetébe van beosztva (pl 12 órát) hatalmas és rengeteg bűnügyet fog felgöngyölíteni.

Említetted, hogy a munkahelyeden a munkagép kezelő kollégáddal szemben hogyan intézkedtek. Tegyük fel, hogy Te is ilyen munkagép kezelő vagy ( bár ezt nem tudom). Te mit szólnál hozzá, ha én is beleszólnék a munkádba, hogy ezt a burkolatot nem így kell feltörni, inkább azt a másik kart húzd meg a munkagépeden?!

Ez nem egyszerű!!!!

De legkönnyebb a rendőrt fikázni!

Pedig szerintem a sok fárahugyozó közül sokan megúszták volna egy figyelmeztetéssel, ha nem arrogánsan, flegmán állnak a dolgokhoz.

Zsaruka 2010.08.16. 19:50:01

Sikerült 2x....ez van

venszivar 2010.08.16. 20:05:51

@Zsaruka: Bizony EZ !Meg az,hogy egy részeget üldözve a józan rendőrök egymásnak,meg a negyed utcának mennek neki.A piás gazember meg Niki Laudaként tud vezetni.A kárt,mi közösen KIFIZETJÜK.Inkább a hugyálókkal foglalkozzanak,mivel azok meg is érdemlik s akkor talán kárt sem tesznek egymásba s a közösen "összedobott" javakban.

Zsaruka 2010.08.17. 16:05:45

@venszivar: Most akkor melyik lenne jobb?
Mert ha nem üldöznek akkor az a baj, ha meg igen hát abból is baj lesz!

venszivar 2010.08.17. 19:06:15

@Zsaruka: Jó értelmesen válaszoltál,de azért a katyvasz mondandód végében megírod,hogy tudod te a választ !Akkor,ha ők belekezdenek Ötvös Csöpit játszani,abból baj lesz.Üljenek s várják a nyugdíjazásukat ( 40-42-45 évesen )!Mi meg majd dolgozunk 65 éves korunkig.Miért gondoltam azt,hogy tovább kel tanulni !? HAAAAAA újra kezdhetném...Akkor SEM mennék rendőrnek !

Dolly87 2010.08.17. 19:15:36

Kedves Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger · http://kitalator.blog.hu!
Tudod az alpári mocskos szöveggel még nem szoktak az emberek vitát nyerni, ahhoz érvek kellenek,cccc persze , de én honnan is tudnám a retorika alapvető szabályait, hisz én csak egy ostoba rendőr vagyok, felsőfokú végzettséggel, de természetesen (" Minden ember rendőrnek születik, de a többség továbbtanul ".)
Ennyit rólatok, én megpróbáltam kultúráltan,de sajnos mivel túl alulkvalifikált vagyok a magasröptű "szopásos" jellegű, mély gondolatokat tartalmazó reakcióitokhoz, így inkább nem veszem fel a kesztyűt, ehhez a szuperintelligenciához én kevés vagyok.:)

Dolly87 2010.08.17. 19:18:25

Kedves @venszivar!
Még jó, hogy nincs is Rád szüksége a Magyar Királyi rendőrségnek:)
Egyébként, meg annak az ügyeskezű blogírónak,pedig üzenem, hogy lehet a nevekkel csínnyán kellett volna bánni...

venszivar 2010.08.17. 20:52:54

@Dolly87: Bizony nagyon ostoba vagy ,akárhány felsőfokúd is van.NINCS olyan,hogy Magyar királyi rendőrség.NINCS !Igaz,ti azt hiszitek s úgy tesztek mintha lenne.Valamint azért örültök a zűrzavarnak,mert akkor könnyebben lavíroztok a zavarosba s elhitetitek,hogy mekkora nagy szükség van rátok,sírjatok csak ! Mi majd fizetünk........ U.I.: Én alig értek a blogoláshoz vagy fórumozáshoz,még azt sem tudom pontosan,hogy most fórumba írok be vagy blogba.Ez komoly !Viszont gondolom,hogy ez nem oszt nem szoroz....Viszont azt nem tudni,hogy úgy szólunk a másiknak,hogy a Válasz erre felszólításra kattintok,mert akkor az illető nevét kijelöli s akkor az megtalálja a neki írt kommentet.FELSŐFOKÚ RENDŐRKÉNT tudhatnád..!?Vagy azt hiszed,hogy minden hozzászólást elolvasok ? Ha én is rendőr lennék,szoli alatt ráérnék !Te a Magyar királyi rendőrségnél vagy ? NINCS olyan ! Vagy nektek már AZT MONDTÁK,ÚGY TANÍTOTTÁK ? A te felsőfokúd OKJ-s ???Na,ha királyi lesz,akkor beállok én is,már növesztem a Hosimint megszégyenítő szőrzetet. No pá....

Zsaruka 2010.08.17. 20:58:53

@venszivar:
Hogy ki hogy ír szerintem ne menjünk bele! ;Đ
Tudod, én csak egy ostoba rendőr vagyok!

Viszont az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyetértek! Szerintem sokáig nem is bírnád!!!

Irigykedsz a korai nyugdíj miatt? Mindeninek adva vagyon a lehetőség. Bár szerintem Te már lecsúsztál a korhatár miatt!!! :)

Szívesen cserélnék veled munkahelyet egy napra.

venszivar 2010.08.17. 21:24:09

@Zsaruka: Nagyon jól nyomod.........Csak egy napra?Fosol, mi ?? Mi van akkor,ha egy nap alatt én is tudnék csinálni,úgy uszkve 1-2-3 Millás kárt vagy sebesre tudnám vakarni a puncimat (MEGLEPŐDTÉL?).Látod ezek a "melók",mindenkinek mennének,nem kéne ezekért rendőrt fizetni ....A másik,meg ha te dolgoznál az én helyemen,nos te tudsz valamit.Sejtésed lehet !!!,hogy bárkinek a helyére mennél DOLGOZNI ! te már előre CSAK egy napot mersz bevállalni! Mindig,mindenbe,rendőrként is ilyen bevállalós nagy menő voltál !?Akkor te is megérdemelnéd a HŐS plecsnit .......... EGY NAPRA ,ÍGY VAKON BE MERNÉD VÁLLALNI?HOGY ÉLETEDBE ELŐSZÖR S NYUGDÍJASKÉNT ? DOLGOZZ !Ezt még gondold át,ugye csak vicceltél. Igaz 25-évig rápihentél. Nagyon bevállalós vagy.......

Zsaruka 2010.08.17. 22:37:29

Már az előző hozzászólásokból sejtettem, hogy nálad komoly problémák vannak, de ez most be is igazolódott. Beteg az agyad egy kicsit! :)
Neked 1 nap sem kellene, mert Te vagy a nagy a "kár" a társadalom részére!!!

Az ilyen vén nyugdíjas buzikkal van tele faxom!!!

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy különben már találkoztunk! Juli 10-én, azon a MELEG nyári napon, csak én a kordonon kívül voltam, TE meg belül a szivárványos tangáddal a szőrös valagadban!

Cuuppp!!!!

Zsaruka 2010.08.17. 22:42:02

Már az előző hozzászólásokból sejtettem, hogy nálad komoly problémák vannak, de ez most be is igazolódott. Beteg az agyad egy kicsit! :)
Neked 1 nap sem kellene, mert Te vagy a nagy a "kár" a társadalom részére!!!

Az ilyen vén nyugdíjas buzikkal van tele faxom!!!

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy különben már találkoztunk! Juli 10-én, azon a MELEG nyári napon, csak én a kordonon kívül voltam, TE meg belül a szivárványos tangáddal a szőrös valagadban!

Cuuppp!!

Xezs 2010.08.18. 01:15:34

@Zsaruka: Mármint a kopasz rendbontókkal voltál kint van a sündőrséggel?

venszivar 2010.08.18. 04:08:12

@Zsaruka: Hé te RENDŐR !! Abból is látszik ,hogy idióta rendőr vagy,hogy már teljesen érthetetlen zagyvaságokat írsz s még nyomatékként MINDIG kétszer küldöd el.Hozod a tőletek várható maximumot.Kínodba már vagdalkozol,kimaradt a mocskos komcsi!Nagyon gyenge ellenfél vagy !Fa kardod volt szoli alatt ?SZERENCSÉTLEN....

Zsaruka 2010.08.18. 14:32:32

@Xezs: Igen, a sündőrsereggel!!!

Zsaruka 2010.08.18. 14:38:56

@venszivar:
Én írok zagyvaságokat?!
Olvasd csak vissza a kommentjeidet! :D
Ja, hogy Te már ellenfélnek tekintesz?!
Szerintem Te abszolút NEM vagy ellenfél!!!

Zsaruka 2010.08.18. 14:42:48

Egyébként jó elkanyarodtunk a témától.

Azt hiszem, hogy én itt be is fejeztem az értelmetlen "vagdalkozást"! :D

Mindenkinek szebb jövőt!

Müszijő Csirke 2010.08.18. 14:55:04

A témához szólnék hozzá.
Tavaly, kispest szurkolóként részt vettem a győri Magyar Kupa döntőjén. Vonulgatott a csorda,mindnek kezében természetesen szesz, üvegben,dobozban,stb...A sok sörtől persze rámjött a pisálhatnék, ezért a főhídról lejőve, egy eléggé ramaty állapotú "parkban", doboz sörrel a kezemben félrehúzódtam,és egy jó húgyszagú, összeszart bokorba húgyoztam. Az incidens felénél üvegcsörömpölés és ordibálás- a szurkolótáborok egymásnak és a rend őreinek estek. Mire éppen tettem el a brét, 3 rendőr körbeállt, igazoltatott, közölte a szabálysértés tényállását.Hiába kérdeztem, hogy kit zavarok, valamint, hogy az üveges dobálózás nem fontosabb-e, mint egy félreeső területen húgyozás, nem kaptam választ.
Azóta már persze küldték a 10000 Ft-os csekket,többször is.Konzekvensen nem fizetem be.Majd megyek közmunkára, természetesen festek egy egyedi pólót,csak,hogy mindenki megtudhassa,mit nem lehet.
(ui: a közelben sem wc,sem vendéglátó-hely nem volt, valamint a dobálózók közül senkit nem kaptak el).

Xezs 2010.08.19. 18:56:53

@Zsaruka: Csak tudnám minek véditek azt a sok buzit. Ha valaki provokál másokat, ne csodálkozzon ha beverik a képét.

@Müszijő Csirke: Attól még törvénybe ütköző amit csináltál. A csürhe haverjaidat is elkapták ne aggódj, sőt, jól meg is verték őket (helyesen).

A huliganizmus nem menő.

Dolly87 2010.08.21. 19:20:34

Annyira szánalmas ami itt megy, beteg emberek név és arc nélkül küzdenek a komplexusaikkal. vénszivar! Én lehet felkeresnék egy orvost a helyedben, mert az ilyenek szoktak családokat kiírtani és gyerekeket erőszakolni, jobb esetben önkezükkel véget vetni az életüknek. Ha gondolod segítek keresni egy jó szakembert:),tényleg önzetlenül, hisz tudod:Szolgálunk és védünk:)
A tanultság témakörét meg inkább ne feszegessük, mert ha visszaolvasod a reakcióidat, meg az enyémeket van némi különbség, én nem irogatok ordenáré és mocskos szöveget, szépen próbálom prezentálni a gondolataimat, egy intelligens emberhez mérten.
Zsarukának köszönöm a támogatást, de azt hiszem vannak olyan emberek, akik menthetetlenek, sajnos ezt be kell látnunk.
De azt hiszem rájöttem kivel állhatunk szemben, lehet, hogy magával Zsanettal folytatunk ilyen kultúrált eszmecserét:)
Szép napot!

Dolly87 2010.08.21. 19:33:09

Egyébként meg el tudom képzelni, ki ülhet a másik oldalon, egy 20 kilós, pattanásos, szemüveges, kicsit csúnyácska delikvens, aki abban éli ki magát, hogy nagyon combosan beolvasgat a rendőrbácsiknak, ezzel kompenzálja, hogy elbánt vele a természet. Persze itt ilyen formbában ez bárkinek megy, mert ehhez kell ám a puca, micsoda erős jellem...
De el kell, hogy keserítselek, az ilyenek sírnak a leghangosabban az előállítóban:)

Xezs 2010.08.21. 22:03:09

@Dolly87:
Már bocs hogy beleugatok, de ha te annyira intelligensnek tartod magad, akkor miért van az, hogy gúnyt űzöl a Zsanett-ügyből, illetve a vitapartneredet egy pattanásos-szemüveges hülyegyereknek állítod be? Természetesen vénszivar kommentjei közelébe se kerülnek az intelligens megnyilvánulásnak, viszont ne ringasd magad abban a hitben hogy a tieid különbek.

Na köszöntem, marjátok egymást tovább. Bár inkább a tolvaj cigányokat kapnád el ilyen vehemenciával mint ahogy válaszolgatsz a fórumon.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.23. 10:20:00

@Dolly87: "Persze más lenne a helyzet, ha a szemkilövőket, a szadistákat, a kurvákat "bliccelve" megerőszakolókat, a bűnözőkkel közeli kapcsolatot fenntartókat, hím- és nőivarú prostituáltakat, a drogozókat, a vámorgazdákat, a fegyverbuzikat, a tárgyi bizonyítékok elrejtőit és meghamisítóit, a járőrtársak nadrágját összegecizőket is kivetné magából a testület."

Te melyik vagy?

hatesz 2010.08.23. 11:30:54

Valaki azért elmondhatná, hogy mit keres ez a poszt egy fogyasztóvédelmi blogon...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.08.23. 13:37:38

@Xezs:
"Szolgálunk és védünk, szolgálunk és védünk
Tucatnyi cigánytól mégis nagyon félünk,
Bűnözőkkel szemben két fillért nem érünk,
Miért lennénk bátrak, hisz' kevés a bérünk!"

Abszurdiszáni induló, by Molnárgörény (C)

Xezs 2010.08.23. 21:10:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hát ja. Én amúgy szívből kivánom a tisztelt egyenruhás testületnek hogy kapjanak több bért és edződjön meg a lelkük (meg a testük) annyira hogy oda merjenek menni bármilyen bűnözőhöz és ne a fárahugyozás büntetése legyen a napi hőstett.

Ha budapesti vagy, napi szinten láthatod, mi megy az aluljárókban vagy a parkokban. Röhej, hogy mindenki, még a civilek is tudják hogy kik a kurvák, kik a stricik, kik azok akik órát akarnak elsózni, kik azok akik bár elmondásuk szerint a szívbeteg gyerekeknek gyűjtenek, igazából tolvaj csalók. A saját szarukban fetrengő csövesekről még nem is beszéltem. Ezeket úgy kéne agyonverni gumibottal hogy soha többé ne akarjanak visszamenni oda. Ehelyett elnézik őket leszarják.

erdi 2010.08.30. 11:23:08

Ilyen rendőrok miért nincsenek Budapesten? A belváros totál húgyszagú, és nem igazán tesznek ellene...

Szerencsések a Siófokiak!

Bobby Newmark 2010.08.30. 13:29:52

@HideousGenius: "Amúgy ingyen sehol nem vécézel. Még otthon sem, mert vízdíjat fizetsz :D"

Dehogynem, a munkahelyen még fizetnek is érte. :P Évi szinten a napi tíz perc szarás az kb egy egyhetes fizetett szabadsággal egyenértékű! :D

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2010.10.18. 23:48:39

Bankban azért nincs wc mert rizikófaktor b+!!!
Ezt a nyugger őr mondta a Deák Ferenc u-i OTP-ben: mert mi van ha vki bevisz oda 1 bombát, mondta.
És ha az ügyféltérbe viszi be és otthagyja???????????????????
Hüjék orcága vogyvuk
süti beállítások módosítása