Tékozló Homár

Kiszívta a postás a likőrt a töltött Mikulásból!

2010.12.03. 13:01 | szily | 232 komment

A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges bizonyíték erre Tuskólady története, ami ezennel kiérdemli a Valaha Volt Legjobb Postáslopás a Homáron díját!. Nevetés hajtás után:

Olvasson tovább!

Újracsomagolja az Auchan a lejárt kenyeret és drágábban adja

2010.12.01. 12:38 | szily | 230 komment


Tökéletes üzleti modellről készített fényképes bizonyítékot R. köszönet érte, ha lesz egy kis indító tőként, mi is hipermarketláncot alapítunk. A lényeget R. szavainál tömörebben mi sem tudnánk visszaadni:

Ezt ma fényképeztem az Auchanban, a pénteken lejáró kenyeret felszeletelik, becsomagolják és már szombatig is jó lesz persze dupla annyiért. Nemhogy veszteséget, hanem nyereséget könyvelhetnek el.

 

Keményen spammol a magyar ügyvédnő

2010.12.01. 12:33 | szily | 50 komment

Most már biztos, hogy a legkisebb magyar ügyvéd Dr Papp Anett, aki 6-7 centis, sokat beszélő verzióban sokkolja a vendégeket a weboldalán. Tréfás dolog, hogy a szájtra egy spam révén jutottunk el. Paradigmaváltás a magyar netes kultúrában, hogy az ügyvédeket innentől nem a szemét spammerek megfingatására használjuk, hanem éppen ellenkezőleg. Extra bónusz, hogy Dr Pappnak van képe meg is magyarázni, hogy a spamja a törvények szerint nem spam. A naiv Homár abban a tudatban élt eddig, hogy a magyar törvények szerint egy ügyvéd igen szigorú keretek között reklámozhatja csak magát, ha egyáltalán. Dr Papp felnyitotta a szemünket, köszönjük neki! SZA levele alant olvasható:

Olvasson tovább!

Lángos a nagyvilágban 3. - A csehek imádják, istenítik, de nem tudnak jót sütni

2010.11.29. 00:04 | szily | 90 komment

Már az itt következő vendégposzt miatt megérte a lángos (meg más magyar ételek) a világban-sorozat. Csehszlovák Kém, akinek van egy Sercsecs nevű, frankó prágai kocsmablogja, ugyanis nagyszerű, hangulatos összefoglalót írt nekünk a csehek és a lángos szenvedélyes viszonyáról. Nem is pofázok többet, jöjjön a kelttésztás szakértelem, remek fotókkal!

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása