Tékozló Homár

Elhagyta az ajándékos bőröndöt a Lufthansa

2010.12.27. 11:46 | jackyll | 351 komment

Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:

Egy jó ki repülős történetet szeretnék megosztani mindenkivel. Amerikában a nyugati parton élek és Karácsonyra jöttem haza a San Francisco-Calgray-Frankfurt útvonalon December 15-16-án. A jegyet az Air Canadánál vettem, de az utolsó járatot a Lufthansa üzemeltette. Én épphogy megérkeztem (egy kis délutáni futás közbeiktatásával), de a két bőröndöm az összes karácsonyi ajándékkal nem jött meg. Gondoltam ez teljesen normális, hogy lemaradt a rövidre sikerült átszállás miatt és rögtön meg is találták Frankfurtban. Ezután ígérték 16-án este és 17-re is. Ma December 27-e van és az egyik bőröndöm még mindíg hiányzik (a fele ajándékkal), a másik pont 24-én jött meg. A hó miatt néhány járatot ugyan töröltek, de mire az első csomag megjött addig 16db Lufthansa gép jött Frankfurtból (ami tényleg meg is érkezett).

Olvasson tovább!

Kiadja a régi dominósok adatait a T-Mobile

2010.12.27. 10:20 | jackyll | 105 komment

István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:

Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó adatait találtuk meg! Azt gondolom ez elképesztő, mert az még rendben van, hogy a régi nem használt dominós telefonszámokat újra értékesítik, de hogy az előző szám tulajdonosának minden adata megtalálható, úgy gondolom ez adatvádelmi szempontból aggályos, példátlan és felháborító ez a nemtörődömség.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása