Tékozló Homár

Pendrive-csere az Edigitalnál (frissítve)

2011.02.01. 12:09 | jackyll | 284 komment

F4f egy viszonylag egyszerű problémával kereste fel az Edigitalt, miután elromlott a náluk vásárolt pendrive-ja. Ahelyett, hogy adtak volna egy másikat, elküldték szervizbe - bár a nem javítható kategória -, és több mint egy hónapja szórakoznak vele.

Vettem egy pendrive-ot. Edigital, Mammut. Azért ott, mert nem csak hivatali órákban vannak nyitva (ennek még lesz jelentősége). Pendrive elromlott. Visszavittem.

1. Eladó közli, hogy a pendrive, nem egy javítható dolog,(gy.k- nem javítható, szét nem szedhető)  tehát adnak a készletből egy másikat. (eddig még örültem, sőt Európában éreztem magam) DE el kell küldenie a szervizbe, ahol megállapítják,. hogy nem javítható (he?), utána adhat egy másikat a készletből. Ez egy hónap.  (ekkor már csak korlátozottan éreztem magam Európában, de legalább az eladó kedves volt.


2. Eltelt több mint egy hónap. felkeresem Edigitalt. Jöttem a cserependrive-ért. Eladó kedves, mondja minden rendben (Európa érzés) DE kell, hogy a szerviz visszaigazolja, hogy én itt kívánom átvenni a pendrive-ot. (he? mégis hol kívánnám? Kínában?) Mondom oké, akkor telefon szerviz. Igenám, de a szerviz csak munkanapokon 10-17 dolgozik.  (Európa érzés végleg elillant, otthon éreztem magam). Eladó egyébként kedves,(én ekkor már annyira nem) , elnézést kér, hogy nem intézték ezt el. Oké, akkor azt lehet, hogy egy hét múlva visszajövök, addigra elintézik én meg elviszem a pendrive-ot?  Eladó kedves, persze.
 
3.  Eltelik még két hét. Bemegyek. Mammut- edigital. Pendrive? Azt mondja az eladó, hogy nekik nem szólt a szerviz, hogy kiadhatják (he?) eladó kedves, én is az vagyok, egyszerűen csak kipihentebb vagyok, mint múltkor.  Mondom, ezt most így, hogy? Hát miért nem hívtam fel a szervízt!  Hívjam fel én a szervizt, hogy én itt kívánom átvenni a cuccot. (nem értem, mert ha hivatalas igazolás, papír kell, akkor a telefon nem elég, amúgymeg ők is telefonálhattak volna.) Nagyot nyelek, nem csodálkozom, otthon érzem magam Abszurdisztánban. (párom ekkor mondta, hoyg vegyek egy másik pendrive-ot de hálistennek annyira nincs rá szükségem, meg innen ez már elvi kérdés)
 
4. Felhívom a szervizt. Mondom mi van. Válasz: (kedvesek amúgy) Persze semmi gond mehetek a pendrve-omért.. Mondom, ez eddig oké, de ezt honnan fogja tudni munkaidőn kívül az edigitalos eladó?  Majd felhívjuk az Edigitalt, hogy Ön ott fogja átvenni a pendrive-ot. Ennyi? Ennyi. Papír? Nem kell.
 
5. Ha arra járok ismét, beugrom megkérdezem mi van a pendrive-ommal. Lehet találgatni, hogy mi lesz a válasz.
a, nem mondott a szervíz semmit
b, miért nem jött korábban
c, valami újjal állnak elő
 
Normálisak? Az én olvasatomban ennek úgy kellett volna kinézni:
 
-Jónapot. Pendrve- elromlott. Tessék itt egy új, a többit mi intézzük. Szerviz: - Józsikám, itt egy pendrive, elromlott, küldöm, majd dobj egy emailt, hogy tényleg rossz. Köszi.
 
Ennek ellenére szeretek ebben az országban élni. Persze néha jobb lenne, ha nem így működnének a dolgok, dehát meg kell szokni, hogy ez ehhez az országhoz hozzátartozik.

UPDATE: Hepiend. De, hogy mi tartott ilyen sokáig?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molnar.krav.daniel 2011.02.02. 14:45:34

@enamel: nyilván a homár csak egy blog. Pl. azon is érdemes elgondolkodni, hogy ide bárki bármit leír, az szentírás. Most gondold végig: lehet, hogy az egész történet kamu. De mindegy is. Azért irogatok most ide, mert már karácsony előtt végeztem a vizsgáimmal és kurvára unatkozok, viszont nagyon vicces dolog ilyen emberekkel vitatkozni, akik ekkora feneket tudnak keríteni egy pár ezer forintos pendrive-nak :D lol

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.02. 14:45:40

@molnar.krav.daniel: A 240 V-os váltóáramot pillanatokra sem bírják tolerálni, tehát intoleránsak, ebből kifolyólag (neked: kifojólag) rasszisták is, tehát @Pittykapitány: hiányérzete is beteljesülhet...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.02. 14:45:52

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nekem múltkor egy kiskorú hímpéldány próbálta megmagyarázni, hogy nézzem végig ahogy egy másik kiskorú hímpéldányt szoptat. De amikor afelől érdeklődtem, hogy rögzíthetem-e, és az exhibicionozmusa elér-e a jútúbig, vagy szeretné-e ő hogy elérjen, akkor zavarba jött. Kendőről nem volt szó.

Hol van a cicimen, meg a többiek?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.02. 14:46:58

@molnar.krav.daniel: Ezek az emberek általában meg azt találják viccesnek, hogy te vérkomolyan vitatkozol velük, miközben azt hiszed, hogy azt hiszik, hogy te azt hiszed.
Ettől szép az élet. :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.02. 14:50:55

@enamel: Maga a szituáció nem lelkesít, de az, hogy hogy lehet ilyen helyzetbe kerülni, roppantul furdalja az oldalamat! (Idős szüleim egy, a Borsod megyei, közelmúltban elhíresült Lakkal szomszédos faluban laknak, bár hál' Istennek oda nincs közvetlen útkapcsolat.)

molnar.krav.daniel 2011.02.02. 14:58:09

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Egyszerűen egyik hozzászólásodnak sem értem, hogy mi értelme van. Szerintem rossz blogra írogatsz. De mindegy is. Részemről nem kívánok tovább foglalkozni ezzel a "problémával", hogy valami hülye parasztnak elkúródott a 200Ft-os pendrive-ja. De ha nagyon nem tud mit kezdeni a helyzettel, írje meg a bankszámlaszámát, és azt is, hogy mennyibe került, és akkor átutalom neki az összeget, nehogy e miatt menjen már tönkre az élete.@enamel: te meg magyarázd már meg nekem, hogy hogyan kell valakit középvezetői pozícióból lebuktatni. Egyébként a büdös életben nem voltam (még) középvezető, mivel idén végzek egyetemi tanulmányaimmal. De majd leszek.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.02. 15:01:58

@molnar.krav.daniel: Tudod, ez olyan szleng itt. A régiek értik, majd valaki felvilágosít. :D

molnar.krav.daniel 2011.02.02. 15:08:39

Ok. Sziasztok! Nekem erre se időm, se energiám, van dolgom bőven, és életem is :).

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.02. 15:11:00

@molnar.krav.daniel: Persze, hogy nem érted a finomságokat, amikor a mi édes anyanyelvünkkel kapcsolatban ekkora kihívásokkal küzdesz. Ne félj, nem vagy egyedül, a középső lányom egyik osztálytársa most kér felmentést nyelvtanból, érettségi előtt jó egy évvel. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy hol és milyen szakon lehet csonka hazánkban a legelemibb magyar nyelvi ismeretek nélkül is diplomát szerezni...

Egyéves Önkéntes 2011.02.02. 15:14:15

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: már ilyen is van? felmentést lehet kérni, ha valami nem megy?
már megyek is az orvosira, csak kérek előtte anatómiából felmentést.
vagy Anatóliából? ezt a kettőt mindig keverem.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.02. 15:24:51

@molnar.krav.daniel: Ezek a mai fiatalok.. "nekik életük van". Az ész megáll.

@EÖ: Körzeti orvosnak attól még jó leszel. :)

Egyéves Önkéntes 2011.02.02. 15:28:31

@enamel: már az vagyok! :D

SZET-es, előtte esztergályos voltam

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.02. 15:42:14

@EÖ: Granulálok! Ha így folytatod, egyszer még középvezető is lehetsz! Csak idegállapotba ne kerülj, mer az veszélyes!

Franky4fingers 2011.02.02. 16:34:27

@molnar.krav.daniel:

Szia! Én vagyok a hülye paraszt, akinek "elkúródott" a pendrájvja.

Azt szeretném megkérdezni, hogy ma Magyarországon melyik az az egyetem aki olyan embernek ad diplomát, aki:
1. Feleslegesen ocsmányul beszél
2. Funkcionális analfabéta (ha figyelmesen olvasol, kijön a történetből, hogy egy párezres pendrájvért nekem sem éri meg befutkosni a Mammutba ezért csak akkor intéztem, ah arra jártam amúgy is, másrészt meg az is benne volt a szövegben, hogy elvből viszem végig a dolgot, pont nem érdekel a pendrájv, csak én is kíváncsi vagyok, hogy meddig szórakoznak. Pont azért írtam meg a történetet, mert annyira tanulságos, kis magyar sztori.
3. Annyira öntelt kis majom, hogy amikor mások szemmel láthatóan rávilágítanak arra, hogy nem tud olvasni- értelmezni, még neki áll feljebb.

Persze a kérdésem költői. Végzel az egyetemen, középvezető leszel, hiszen ez a stílus ma menő. Én csak annyit kívánok a beosztottaidnak,(no meg a főnökeidnek), hogy változz idővel.

(ja. És a bankszámlaszámom megadnám, ha nem aggónék a net nyilvánossága miatt, mert bár elég jól keresek, de minden pénz, pénz, de ezt szemmel láthatóan nem tudod, mert anyádék tartanak el.)

Üdv

F4F

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.02. 16:38:27

@EÖ: Aha! Ugyan nem megy egyszerűen, de matekból és magyarból lehet. Nekem írásból és rajzból kellett volna, de akkor a Kossuth* Akadémián ez nem volt lehetséges, a körmös, a tenyeres és a "Fogd meg a cipőd orrát!" viszont napi gyakorlat volt. Összevont osztályok, első + harmadik, aztán második + negyedik, aztán a négy osztály együtt sem tett ki 30 főt. Mi hatan voltunk, hámunknak van vagy hat diplomája, egyikünk egy revizorkodással leélt fél élet után dzsesszdobos lett (de nem multimilliomos), a maradék kettőnek meg már a nagyapja elitta az eszét a direkttermőből "csinált" csigerrel, ma már tisztes özvegyasszonyok.

*Kossuth Lajos személyesen tanított minket. Na jó, nem az, aki lenyúlta az árvák pénzét kezdő jogász korában, de az a család. Felmentést a fenekelés után kaphattunk - az egyenesen és mozdulatlanul ülésből. Nem az alföldi puhány tanítómesterek és lisztes seggű gyerekek mogyorófa-vesszőcskéjét táncoltatta, hanem az acélos somfabotot, a szittyák íjának az alapanyagát...

England win The Ashes! 2011.02.02. 16:46:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Na most szakadt le a pofám! Felmentést magyarból meg matekból??? Mondd (ill. írd), hogy csak viccelsz!

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.02. 16:51:17

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Le ne írd hogy kell, még kedvet kapnak hozzá.. mondjuk ahogy elnézem a végzett példányokat, vagy kurvasokan kapnak felmentést, vagy felmentésmentes követelményi is a bányászbéka segge alatt van pár emelettel.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.02. 16:57:52

@Dr Jozef Vengloš: Nem. Amúgy túloztam, nem a tantárgy, hanem csak az osztályozás alól menthetnek fel, mindenféle szakvélemények alapján. A fent említett kiscsaj pl. szinte minden másból ötös, nyelvtanból kettes. A 10 millió Ft feletti árú sötét színű, német (esetleg amerikai) gyártmányú autókhoz szériafelszerelésként járó rokkantigazolványt másoknak állítólag könnyebb és olcsóbb megszerezni. Kissé olyasmoi ez, mint a "mi időnkben" egyes részegen csinált elvtársfiak katonaság alóli felmentése. Nekem is volt olyan évfolyamtársam, aki felnőtt csapatban vízilabdázott, de általános testi gyengeség miatt mentették fel...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.02. 17:04:12

@enamel: Erről apám tudna nyilatkozni. Ő ugyan tényleg diszlexiásan elvégezte a számára már nem kötelező 7. - 8. osztályt és megszerezte a "gépkezelő", a "segédvájár" ("segédvajár alva jár") és a "vájár") szakmunkás-bizonyítványokat, úgy, hogy édesanyámmal és a nővéremmel felváltva olvastuk fel neki a tananyagot. Ő elég járatosságot volt a bányák mélyén, az ott ledolgozott 30 év alatt. Megjegyzem, patkányokról és kommunistákról sokat mesélt, de békákról nem...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.02. 17:05:32

@Franky4fingers: "mert anyádék tartanak el."
Jó messzire, mert büdös?

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.02. 17:12:33

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hát igen, aki akar valamit, az megoldást keres (talál), aki nem, az kifogást..

Középvezetőnek egyébként kurvaszar lehet lenni. Aki alatta melózik, az rühelli és fúrja, a felette meg állók egy darab szarnak sem nézik és megvetik. Sosem értettem hogy lehet valakinek ez az életcélja. Na de nem vagyunk egyformák.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.02. 17:23:36

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Ezt úgy hívják, hogy cocijálmédijaoptimalizáción.. vagy valamiilyesmi. Arról szól, hogy látogatottságot kell csinálni, akármilyen módszerekkel, talán a gyilkosságot leszámítva, de az s csak akkor baj, ha valaki észreveszi. Ez most éppen egy primitívebb próbálkozása volt az iparnak.

Bodzaszedő Manager (törölt) 2011.02.02. 19:56:10

A seggfej franciák az őrmesterünk autójával játszották el ugyanezt. Igaz, úgy kell neki, mondta neki mindenki, hogy ne vegyen citroent.

Megdobbent 2011.02.02. 21:58:06

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nagyon elabrandoztal :) tan csak nem egy pendrive-on tartod emlekirataid? ;>>>

A medve mit szol ehhez, hogy sztorizgatsz a kocsma elott ahelyett, hogy kinyitnad? A NYUL eveben?! Bator vagy, vagy...?

Megdobbent 2011.02.02. 21:59:32

@enamel: Nem tunt el, csak hozzam kerult szegrol-vegrol, es oszinten mondom: jobb, hogy nem jelent itt meg, mert a szemelyes adataidon tul az a kilinkelt fenykep sem okozott volna maradektalan oromot az olvasokoznseg szeles tomegeinek :(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.02.03. 00:05:46

mi van a karacsonyi borondokkel?

England win The Ashes! 2011.02.03. 01:01:35

@hagyma: A Santa Claus beszorult vele a kéménybe.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.02.03. 02:15:56

bazmeg karacsony ota mar negyszer csinaltam tuzet a fajjerpleszba
a borondos mivel fut?

Beaver100 2011.02.03. 04:41:14

Meg mindig nincs meg az a kib@szott borond??

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 08:36:13

@enamel: Ja, ha a szocik is benne vannak, akkor nem csodálkozom. Eddig csak a jobbikosok küldték minden spambejelentés után más-más címről a hirdetéseiket, meg a viagrások, a faszhosszabbítók, gyógyszernek álcázott kábítószereket küldő kici szárgák, és néha értesülök, hogy a nevemre írtak egy-egy bankot, csak...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.03. 08:41:45

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Ezek nem azok a szocik. Ez ilyen zsizsik, meg faszbúk, meg közösségimiegyebek főleg, amit manapság élet helyett használnak az okos fiatalok.

Te meg nézd a jó oldalát; ha ennyi vackot kapsz, akkor nagyon hazafias vagy, nagyon hosszú és folyton erektált fasszal, valamint gazdag és boldog. Összejött neked az élet, akárhogy nézzük. :D

@Megdobbent: No igen, az a meztelen néger kicsit túlzás volt, elismerem.. pedig a kertitörpét ki is retusáltuk.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 08:46:57

@enamel: Egykutya az mind!
A kéretlen reklámokról: "Gyenge inger vonz, erős inger taszít." A "szupernormális" engem szinte mindig elrettent, kivéve talán a természetes állapotában az annak a határán ringó női kebleket...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.03. 09:13:30

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Korán van még nekem cicikhez, kérlek térjünk vissza a témára 11 felé. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.02.03. 09:48:47

Még mindig nem cserélték ki azt a nyomoronc pendrájvot?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 09:54:53

@enamel: Ez valami elfajzott nemzedék anglomán módija, mint az, hogy dél előtt nem isznak töményet (ellentétben hagyományainkkal, mert Szent Cirill és Metód munkássága nyomán, illetve annak hatókörében a reggeli töményfogyasztás természetes)?
(Arról sajnos nincs tudomásom, hogy a szlávok fent említett apostolai, illetőleg még korábban Szent András, a szittyák apostola a csöcsörészésre vonatkozóan milyen utóhatást váltottak ki.)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 09:57:27

@Sün‼: Nem, mert nincs leszakítva az ajtaja.

Apropó!
Cigányozzon már valaki, mert jackyll csak attól kap ihletet új posztra!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 10:39:59

@Sün‼: Láttam valahol egy fotót, amin pendrive-házba beszabott USB-kábeldarab volt. Olyan kellene a kereskedőknek bónuszként...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.03. 10:43:31

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Hát a szittyák saját bevallásuk szerint el vannak fogyva. Úgyhogy csecserészésben nemigen jeleskedhettek vala.

@Sün‼: Vannak fa borítású penek, elég jól is néznek ki. Valahol láttam fa billentyűzetet is, jódrága lehetett. Hogy milyen fa, az nem láccott. Lesz ma dél?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 10:51:14

@enamel: Csak szikheknek el ne áruld, mert képesek ide kergetni a többi "indoárját" is mérgükben, hogy kihaltak...

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.03. 11:01:02

@Sün‼: Nagyon korrekt. Mennyibe fáj ez?

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nem beszélek én ilyen mindenféle népekkel..

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 11:07:59

@enamel: Én sem, amióta megtudtam, hogy mai napig karddal járnak. Elég volt nekem, hogy egy jóindulatú, de kissé beszédhibás pont "indoárja" egy machetével a kezében igazított útba (éppen falopás közben érdeklődtünk nála) szélesen gesztikulálva, csak úgy suhogott a borotvaéles, 60 centis acélpenge, ahogy elmagyarázta és el is mutogatta, melyik kereszteződésben merre forduljunk. Az útbaigazítás tökéletes volt, pedig egyszer sem mertem visszakérdezni...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.02.03. 11:17:14

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Ott is lesz, az tuti.

@enamel:
Ha kivágod a képet a monitorból, akkor grátisz!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 11:20:38

@enamel: Nem, inkább tüzelőnek. Csak úgy csapkodta le a tövüknél 10-15 centi átmérőjű ágakat az ártéri műút mellett és darabolta olyan 2 méteresekre, a rányi meg a purdék kötegelték és kötözték föl a kerékpárokra. na, az a megújuló energia hasznosulása!

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.03. 11:24:02

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Szerintem valójában kerékpárt akartak lopni, ez csak elterelés volt.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 12:01:34

@enamel: Már nem annyira, mint régen*, de....

*Kalocsán, a Forradalmi Ezrednél az eskü előtti karantén végén már az újságárus bácsi női kerékpárjának látványa is erekciót váltott ki többünkből.

cicmen (törölt) 2011.02.03. 12:36:50

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: újságárus bácsi női kerékpárjának látványa is erekciót váltott ki
Szegény bácsi! Mit gondolhatott amikor álló f.sszal vettétek a szabad földet.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 12:43:51

@enamel: Speciel akkor és ott ők loptak a legkevesebbet. Volt olyan szolgálatvezető. aki az egész faluját katonai gyakorlóba öltöztette, olyan lovas szekeres fuvaros meg nem volt az egész Bács-Kiskun megyében, akinek ne lett volna VV-ruhája, jó az eső ellen is...

@cicmen: Nem is mehettünk oda az esküig, csak menetelés közben láttuk!

cicmen (törölt) 2011.02.03. 12:45:31

@enamel: Minden okézsoké? Rég nem voltam mert szar a homár! Meg tisem nagyon vagytok aktívak. Mizu?

cicmen (törölt) 2011.02.03. 12:47:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Akkor ott is volt: faszt elrakni, ébresztőőőőőő!

cicmen (törölt) 2011.02.03. 12:50:03

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: menetelés közben láttuk!
Mit kellett énekelni?
Mi valami bátor távirászosat nyomtunk, mert híradós laktanya voltunk.

cicmen (törölt) 2011.02.03. 12:52:40

olyan lovas szekeres fuvaros meg nem volt az egész Bács-Kiskun megyében, akinek ne lett volna VV-ruhája, jó az eső ellen is...
A laktanyából elkaptak egy srácot, mert rohamsisakban motorozott.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2011.02.03. 12:56:41

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Jóvanmán, na.. szegény honvéd védi a hazát, egy kis mellékes csak essék mánle nekije is.. Legalább annyi védenivaló akkor is volt rajta, mint most, és hát most sem kell őket félteni. Nézd meg, egyből nemzeti gyász lesz, ha egyet elfognak.

@cicmen: Én sem nagyon vagyok, most vagy két napja aktiválódtam megint. Mer szükségét éreztem. Még nem tudom mi sül ki belőle...

cicmen (törölt) 2011.02.03. 12:59:16

@enamel: Igazságos puncimancit molesztálhatnánk!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 13:00:17

@cicmen: Nem, csak sima ébresztő. Mi intelligens előfelvételisek voltunk, és kezeskedtünk róla, hogy kellő időben elrakódjon.
Énekelni? Nekünk csak a "munkásmozgalmi" indulókká átlényegült egykori jiddis népdalokat volt szabad énekelni, meg a "Tüzérek, tüzérek"-et, Hofi nyomán. Bezzeg az oroszok! Egyszer őrségben hallottam, amikor a mintegy 2-3000 frissen érkezett újonc énekelt, hogy a többek, legalább ötezren, jól szórakozzanak. Volt vagy 3 km-re a laktanyájuktól az őrtorony, de beleremegett az egész, attól tartottam, hogy kihullanak az üvegek...

cicmen (törölt) 2011.02.03. 13:23:12

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: munkásmozgalmi" indulókká átlényegült egykori jiddis népdalok

Akkor ezt ismered! Schwartzenfeld Izidor, az élenjáró vájár.
Lesulyt csákányával a kőszán halomra (eocén program (progrom) )
Ettől lesz meleg a proliotthonba!

Ezért szerettem a homárt! Adtok ötleteket!

cicmen (törölt) 2011.02.03. 13:27:14

@enamel: Azt nem tudom, mert a régieket sem láttam. De ha nőttek, akkor a segge is nőtt! (ez részemről mondjuk előny)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 13:46:50

@cicmen: "Jobbra nyúlok, ott is asszony, balra nyúlok, ott is asszony"...

cicmen (törölt) 2011.02.03. 13:52:06

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
Mielőtt igénytelennek kezdenék látszani, azért az úgy van hogy formásnak kell lennie. A bojlertestű nem jön be csak az arányosan telt.

cicmen (törölt) 2011.02.03. 13:53:38

Jobbra nyúlok, ott is asszony, balra nyúlok, ott is asszony"
Az meg a bigámia! Büntetése több anyós!

cicmen (törölt) 2011.02.03. 14:17:45

@Dr Jozef Vengloš: A keze hiányzott a sántaság az új cipőtől volt! Heil führer!

cicmen (törölt) 2011.02.03. 14:19:58

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: intelligens előfelvételisek
Erre inkább nem reagálok. :))))))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 14:29:15

@Dr Jozef Vengloš: Ezért ünnepli az egész angolszász világ Mikulás és Karácsony helyett is?

@cicmen: Mi igenis, diszkréten, a pokróc alatt rendeztük s.k. a feszültségeinket, nem úgy, mint a sima sorosok, akik gyakran körletszintű nyilvános hokiversenyeket rendeztek...

cicmen (törölt) 2011.02.03. 14:53:41

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
diszkréten, a pokróc alatt rendeztük

Barna pokróc? Mi? Én kimostam a saját pokrócomat. Kb 6 mosás után lett rendes színe a víznek. Tanulságos volt, bár szolgálat után aludtam én is surranóban, annyira fáradt voltam.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 15:01:17

@cicmen: Nekünk olajzöld volt és viszonylag új. Én a szivaccsal töltött párnát hypóztam ki, mert nagyon rasszista módon éreztem magam, amikor megszagoltam.

cicmen (törölt) 2011.02.03. 15:03:05

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: körletszintű nyilvános hokiversenyeket rendeztek...
Liberális alegység lehetett!

cicmen (törölt) 2011.02.03. 15:06:59

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Azt ne mondd, hogy az előtted szolgáló előfelvételisnek niggerszaga volt! Bár, lehet, hogy Obama Kalocsán szolgálta le a Harward előtti penzumát.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 15:07:54

@cicmen: A hangadóik mondjuk a sitten szocializálódtak a fészekmeleghez...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 15:14:47

@cicmen: Inkább indoárja szaga volt, némi hányásszaggal megspékelve. Amúgy a mi surranóinkat a fideszes vezérkar húzta fel '81-ben. Hál' Istennek a mi ütegünkben csak gazdász- és közgazdász "önkéntesek"* voltak, meg a sofőrök. (Az oly gyakran érdekes, markáns arcélű jogászoktól megmenekültünk.) A mi parancsnokunk a híres-hírhedt Bleszák (többszörösen) százados lett volna, ha nem töri össze magát a bevonulásunk előtt.

*Minket meggyőztek, hogy önkéntesek vagyunk, elvégre senki nem kényszerített minket arra, hogy olyan egyetemre menjünk, ahová az egészségesebb fiúk csak előfelvételivel juthattak be.

cicmen (törölt) 2011.02.03. 16:04:46

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: mi ütegünkben csak gazdász- és közgazdász "önkéntesek"* voltak, meg a sofőrök. (Az oly gyakran érdekes, markáns arcélű jogászoktól megmenekültünk.

Pedig összejöhettetek volna. Manapság amit a közgazdászok összebasznak azt a jogászok tovább fokozzák.

cicmen (törölt) 2011.02.03. 16:04:46

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: mi ütegünkben csak gazdász- és közgazdász "önkéntesek"* voltak, meg a sofőrök. (Az oly gyakran érdekes, markáns arcélű jogászoktól megmenekültünk.

Pedig összejöhettetek volna. Manapság amit a közgazdászok összebasznak azt a jogászok tovább fokozzák.

cicmen (törölt) 2011.02.03. 16:06:55

markáns arcélű jogászok
A tábori rabbi előfutárai.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.03. 16:37:23

@cicmen: Én csak simán gazdásznak készültem, aztán itt kötöttem ki...

England win The Ashes! 2011.02.03. 17:20:41

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Igen. Feltehetőleg abból a tévhitből ered, hogy von Stauffenberg a kéményen át lopózott be Hitlerhez, és a karácsonyfája alá rakta a bombát. Pedig nem. :)

salapapa · http://salapapa.hu 2011.02.04. 00:18:59

"...dehát meg kell szokni, hogy ez ehhez az országhoz hozzátartozik."

egy ideje drága barátom, egy ideje! pár éve még nem így volt ez, csak elkurvultak az eladók a nagy jólétben.
rég bezárhatnám a műhelyem, ha mosolyogva bár, de hülyére venném az ügyfeleimet.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.02.04. 09:21:14

@salapapa: A nagyja surranóban, és a KISZ-ben, az apraja az apja f...ában...

Anti Anyag (törölt) 2011.02.04. 09:56:38

Ugyanígy jártam régebben winchesterrel.

Pontosan tudom, hogy a hibás HDD-t a gyártó visszaveszi. Ennek ellenére fél évig vártam a másikra. Mivel a kisebb üzletekkel sok rossz tapasztalatom volt, viszont igen gyakran kell vásárolnom, át is álltam a multikra.

Sajnos itt igaz, informatikai cuccokat multinál kell vásárolni. Pedig nem szeretem a multikat.

salapapa · http://salapapa.hu 2011.02.05. 11:26:11

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: jaaaaaaaaaaa... így már OK! 8-)
különbenmeg ne az apja faszában, hanem liftesfiú a gerincében. nem kell pontozni! ;)
süti beállítások módosítása