Tékozló Homár

A postások nem szeretik Beethovent

2011.05.10. 11:32 | jackyll | 301 komment

Tulajdonképpen örülhetnénk is, hogy Magyarországon a postások nem értékelik a magaskultúrát. A Hollandiában feladott Beethoven-cédégyűjteménynek így csak a díszcsomagolása veszett el:

Hollandiában élek, húsvéti üdvözletként Budapesten élő idős nőrokonaimnak kis csomagot küldtem, benne képeslap, fényképek, gyerekrajzok és egy 5 CD-s Beethoven válogatás. Ajánlva adtam fel, mert ugye az ördög nem alszik, a masszív, buborékos borítékot alaposan körbetekertem ragasztószalaggal, nehogy megsérüljön. A csomag kicsit késett és csak Húsvét hétfő utáni kedden érkezett meg, érdekes módon egy nejlonzacskóban, benne kis levélke a Magyar Postától, miszerint a csomag sajnálatos módon megsérült, ezért kénytelenek voltak újrafóliázni. Ami érdekes, minden hibátlanul benne volt. Csak éppen a professzionálisan díszcsomagolt CD díszcsomagolása tűnt el...

Olvasson tovább!

Még mindig pénzt akar az Ingatlanbazár.com

2011.05.09. 15:48 | jackyll | 137 komment

Még mindig elég sokan hirdetnek az ingatlanbazár.com-on, aztán csodálkoznak, ha az ingyenes időszak után fizetési felszólítást kapnak. Minthogy a felhasználóknak emailezgetett dokumentum neve "díjbekérő", és nem számla, nyugodtan töröljék a spamekkel együtt:

Pár hónapja feladtam 2 ingyenes hirdetést az ingatlanbazar.com-on, mire most váratlanul, utólag, bárminemű szerződés nélkül, egy Seyshelles-szigetekre bejegyzett cég 13.500 Ft-os "díjbekérőt" küldözget nekem. (csatolva) A két ingatlanból csak az egyik miatt követelnek pénzt, nem értem miért. Az emailjükre nem lehet válaszolni, a válaszhoz a honlapjukon kell belépni, a jelszót már rég elfelejtettük, a "elfelejtettem a jelszavamra" kattintva nem küldenek új jelszót az emailcímemre (pedig azt írja ki a lapjuk).

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása