Tékozló Homár

Nem sikerült kiírtani a Magyar Köztársaságot!

2012.01.23. 00:01 | jackyll | 303 komment

Tapintatlan magyarságtudatlanságáról tesz tanubizonyságot a Belügyminisztérium immár 3. hete. Az idén kiadott útlevelek ugyanis egyáltalán nem tükrözik az Alkotmányban Alaptörvényben meghatározott elnevezést. Lehet, hogy Dr. Schmitt Pál aláírása miatt érvénytelen az egész? Naiv állampolgár megtört:

Tisztelt Belügyminisztérium! A mai napon (2012-01-20) rendkívül szomorúan vettem tudomásul a frissen átvett útlevelem kapcsán, hogy bár mind az igénylés, mind az átvétel már 2012-ben történt, a MAGYAR KÖZTÁRSÁG mint országunk megnevezése ugyanolyan állapotban megtalálható a borítón. Különös szomorúsággal tölt el, hogy amíg pártunk és kormányunk, valamint a nép akarata érvényesülni tud az ország határainak átlépésekor minden táblán, addig Önök a minisztériumon belül képtelenek a legalsóbb szintekig érvényesíteni a népkaratot.

Ez akor lesz különösen kínos, ha végre az EU-ból is kilépünk/kitesznek.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenderice 2012.01.23. 13:02:45

@KopaszMercis: Te azt írtad, hogy aki okos, az visszaigényli. Egy-két élelmiszert kivéve MINDENNEK emelkedett az áfa-ja, teljesen mindegy, hogy mit veszel.
Visszaigényelni meg nem lehet.
Megértetted?
Más.
Az egész országban drága a benzin, nem csak budapesten. BKV meg csak a fővárosban van (tudod nem csak fővárosból áll az ország).
Nyugdíjpénztár ügyben meg gyakorlatilag megzsarolt mindenkit az állam. Ha nem lépsz át akkor neked annyi, semmit nem kapsz ha nyugdíjba mész és semmi jóra ne számíts.
Az értékesítő ügynökhöz meg csak annyit, hogy ha nem adsz el semmit (nem vesz senki semmit) akkor nem kapsz egy fillért sem. Én ezt nem nevezném munkának/állásnak.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.23. 13:06:41

@Rosszindulatú Vászka: vászka te kivétel vagy. neked már születésed után a kórházban rávezették a lapodra, hogy önmata módon mán automatice profnak születtél :D:D

@PsychoCica (4zsiráf): ezzel nem is lenne gond, ha a demokrácia lenne az ideális államforma. pedig nem. aki nem ért egyet a demokráciával, annak is csak ez jut, basszus.

XCat 2012.01.23. 13:08:22

@Prof. akiazsiráfotszereti PhD.: Nem a legjobb, de állítólag nincsen jobb. Igaz aki állította, az is belehótt.
Mondjuk én tudok egy csomót. De az mindegy.

XCat 2012.01.23. 13:10:15

@Kenderice: Miért, hogy betolod a seggedet valahova, és ha egész nap a körmöcskédet reszelgeted, akkor is fizetést kapsz, azt munkának neveznéd?
A munkaadód meg agyon van terrorizálva, hogy nehogy el merjen zavarni a francba... legalábbis eddig agyon volt, még nem olvastam az új törvényeket.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 13:17:50

@KopaszMercis: "- Nálunk a legmagasabb az áfa. / legalabb a hulye gazdagokat egy kicsit megadoztatjak (Az okos visszaigenyli), nincsen ezzel semmi baj."
Mondd, a nyugdíjasok hogyan tudják visszaigényelni? Egy jó, okos tippnek biztosan örülnének.

KopaszMercis 2012.01.23. 13:17:56

@Kenderice:

"Te azt írtad, hogy aki okos, az visszaigényli. Egy-két élelmiszert kivéve MINDENNEK emelkedett az áfa-ja, teljesen mindegy, hogy mit veszel.
Visszaigényelni meg nem lehet.
Megértetted?"
De lehet, ha van ceged stb lehet.. a gazdagok megoldjak a szegenyek meg igy jartak. Tetszettek volna forradalmat csinalni :)

"Más.
Az egész országban drága a benzin, nem csak budapesten. BKV meg csak a fővárosban van (tudod nem csak fővárosból áll az ország)."

Elhitted, hogy attol, hogy a kormany olyan videki mint a gemeskut, majd gondol masra is a fovaroson kivul. Amugy meg videken nyugi van lehet nyugodtan biciklivel meg robogoval jarni, nem tol le a sok parasztgeci vezetni nem tudo ujgazdag takonyparaszt rozsadombi a szar terepjarojaval meg pikapjaval...

"Nyugdíjpénztár ügyben meg gyakorlatilag megzsarolt mindenkit az állam. Ha nem lépsz át akkor neked annyi, semmit nem kapsz ha nyugdíjba mész és semmi jóra ne számíts."

Az is jo nagy hulye volt aki egy percig is elhitte.. mar most visszacsinaltak akkor sem gondoltak komolyan. Ha ennyire debil valaki hogy ezen nem lat at, azzal sok mindent nem lehet csinalni.

"Az értékesítő ügynökhöz meg csak annyit, hogy ha nem adsz el semmit (nem vesz senki semmit) akkor nem kapsz egy fillért sem. Én ezt nem nevezném munkának/állásnak."

Allas az, ahol termelsz es abbol reszesulsz.. az ertekesito ugynok a legigazsagosabb.. annyit kapsz amennyit ersz. Ha nem ersz egy fillertse... annyi jar, es ez igy van rendjen! Mondom en hogy budos a munka!

XCat 2012.01.23. 13:21:59

@Dr.Betépett felhasználó: Ne rontsuk itt a hangulatot mindenféle túlzó felhanggal, kérem. Az nem szar, hanem nemzeti összmatéria, mondhatni termék.
Tüzeljél vele. Vagy rá. Vagy mittudomén.

XCat 2012.01.23. 13:23:13

@KopaszMercis: "Tetszettek volna forradalmat csinalni :)" Te meg beszéljél még hülyeségeket, hátha a te kölyköd lövik le először benne. Vagy utólag, valami észlény békefenntartó.

KopaszMercis 2012.01.23. 13:24:31

@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
Csinaljon vallalkozast. Komolyan volt itt olyan aki azt hitte, hogy a szegenyeknek segit majd egy jobboldali kormany. Az a dolguk, hogy a gazdagokat tamogassak, meggyozodesuk hogy ez vezet a boldogsaghoz, es en ezt maximalisan tamogatom. A szegenyek meg tanuljanak mar meg meltosaggal lesullyedni, faraszto ez az allando obegatas.

Dr.Betépett felhasználó 2012.01.23. 13:29:49

@PsychoCica (4zsiráf): gyugjam bele a gázkonvektorba?és tüzeljek rá?megtesznek ellenem úgyis mindent,még segíccsem is őket?

XCat 2012.01.23. 13:32:25

@Dr.Betépett felhasználó: Természetesen! Segíteni kell őket.
Itt amit segítettek, még minden szarrá ment. :)

Egyéves Önkéntes 2012.01.23. 13:33:02

@KopaszMercis: Jaja, ha nincs pénzük kenyérre, akkor egyenek kalácsot!
Annak úgyis most csökkent az ÁFÁ-ja 25%-ról 27%-ra!

XCat 2012.01.23. 13:33:36

@PsychoCica (4zsiráf): Mostanmán hátmán változikám mindenmán, oszt végre ez is, úgy értem. Na.

@Dr. Olimp. EÖ: A kalácsot nem szeretem.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 13:34:08

@KopaszMercis: Nagyon sajnállak, amennyiben az utolsó mondatodat komolyan is gondoltad.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 13:36:58

@KopaszMercis: Még egy kérdésem. Mégis hogyan gondoltad, hogy egy 70 éves, vagy a feletti csináljon vállalkozást?

XCat 2012.01.23. 13:38:19

@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Komolyan gondolta. Mindenki komolyan gondolja, tényleg kurvára idegesítő. Abba kéne végre hagyni, és átgondolni, hogy hol voltál benne te a felelős, és mit tudsz vele csinálni hogy kevésbé legyen szar. Nem, az óbégatástól nem lesz kevésbé szar.

Az más kérdés, hogy ha ezt a szemetekbe mondja valaki, még többet óbégattok ahelyett, hogy megfogadnátok.

Ezért tartunk ott, hogy már senki nem mondja. Meguntuk. Foglalkozunk önmagunkkal, ti meg rohadjatok meg ott, ahol vagytok.

Schmitt Plág 2012.01.23. 13:39:50

@hagyma: pedig egyszerű, az első jan magyarul van, a másodikat meg lefordították angolra.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 13:46:04

@PsychoCica (4zsiráf): Nagyon kedvesen tudsz levelezni. Tiszteltetem a szüleidet, és a nevelőidet. Komoly egzisztenciára tettél szert. Amennyiben esetleg mégis szeretnél valamit tanulni attól, akiket megrohadásra ítélsz, ajánlom olvasd el a mellékelt link tartalmát.Llehet, hogy esetleg másként látod majd a világot:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
Bár lehet, hogy Te csak azért jársz a blogokra, hogy mocskolódási igényedet kielégíthesd.

KopaszMercis 2012.01.23. 13:48:25

@Dr. Olimp. EÖ: @Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
Ne haragudjatok mar ram, azert mert realista vagyok. A mostani helyzetben ezek az opciok es lehetosegek.. mindenki mindig csak a rosszat latja mindenben. Elkerulheto lett volna ez? Igen... de nem kerultuk el. Ezt foztuk magunknak. Nekem izlik, van akinek nem.

Lehetne mas vilag, ha 2004-5-6 korul nem kaszaltuk volna el azokat a dolgokat, amiket most fog bevezetni az Orbankormany. Nem tettuk, most megfizetjuk az arat. Ebben mindannyian bunosek vagyunk, csak van aki rabaszik van aki nem. En nem. Emiatt mar ne en legyek a szarhazi. Aki meg rosszul jart azzal hogy elhitte, hogy lofaszbol lesz a kerites az meg igenis sullyedjen lefele meltosaggal. O tehet rola. Most sem tiltakozik, akkor meg mit hisztizik?

XCat 2012.01.23. 13:50:20

@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: A szüleimet nem veszed az idióta picsa szádra, mert kitaposom azt a hülyeproli beledet.

Sajátítsd el inkább a 8 általános tananyagát, hogy képes legyél alapszinten helyesen írni és fogalmazni. És most takarodj. Amíg kedves vagyok.

XCat 2012.01.23. 13:52:37

Remélem a következő kormányintézkedés az internet korlátozása lesz.. vagy legalábbis kizárólag a valódi névvel és címmel való felhasználás. Nagyobb rend lenne. Valamivel.

XCat 2012.01.23. 13:55:30

Gondolhattam volna, jobbikos kutya... ugass, nyomorult. Másra úgysem vagy jó.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 13:56:55

@KopaszMercis: Nem haragszom rád. Csak nem pontosan látod a helyzetet. Nem 2004-ben lett elszúrva a dolog, hanem 1989-ben. Ugyanis akkor nem volt rendszerváltás, mi pedig mindnyájanm bevettük a cumit. Ez részben értehető, hiszen nem voltak ismereteink a valós demokráciáról. Akkor az MSZMP, megtudva Gorbacsovtól, hogy kivonulnak, egy kicsit bekakilt és létrehozta a saját ellenzékét, természetesen a megbízható emberekből. Nos ezért kerülték el a felelősségre vonást, és ezért van még mindig rengeteg dolog titkosítva előttünk. Az egyik oldal 19a másik egy híján 20. Azóta felváltva rabolják le az országot. Nagyon kevesen vannak akik ezt már átlátják, de amíg a többség ezt fel nem fogja, addig nem lesz nálunk igazi demokrácia, és jobblétről sem reménykedhetünk. Az előzőekben már közzétettem Bereznay András linkjét. Érdemes elolvasni, mert a "Kibulizott ország"-ban részletesen leírja az elmúlt ötven év történelmét.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.23. 13:57:20

@PsychoCica (4zsiráf): Éppen most vezetik be. ... Ja, te nem Kínáról beszélsz?

Egyébként Olaszországban nem kapsz névtelenül internet kapcsolatot, mindenképpen meg kell adnond a nevedet. Nincs ingyen wifi. Illetve lehet, de akkor is regisztrálni kell.

XCat 2012.01.23. 13:58:00

@KopaszMercis: Nekem nem. De az az acsargás, amit itt - meg máshol - megenged magának a plebs, legalább olyan undorító. Vagy jobban.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.23. 13:59:24

@KopaszMercis: "ha 2004-5-6 korul nem kaszaltuk volna el"

2002: 13. Havi nyugdíj. Hitelből.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 13:59:26

@PsychoCica (4zsiráf): EZT NEVEZEM INTELLIGENCIÁNAK. GRATULÁLOK A NEVELÉSEDHEZ.

-JzK- 2012.01.23. 13:59:34

Magyarország Alaptörvényének Átmeneti Rendelkezései - 7. cikk
„Magyarországra való utalásként a Magyar Köztársaságra utaló elnevezés a 2011. december 31-én hatályos jogszabályi rendelkezések szerint az Alaptörvény hatálybalépését követően is használható mindaddig, amíg az Alaptörvény szerinti megnevezés használatára való áttérés a felelős gazdálkodás elvei szerint meg nem valósítható.”

XCat 2012.01.23. 13:59:34

@atpijkamo: Én? Beszélek valamiről?.. :)
Van egy rakás tökjó ötletem új adókra, ha felidegesítetek, elküldöm Orbánnak facebookon:D

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.23. 14:02:11

Szombaton mi ellen vagy mellet volt a birkamenet?
Szidták az Uniót és az IMF-et! Holnap a törpediktátor főbóvlista meg könyörögni megy pénzért az Eu-ba.

Maaargit, normális ez a banda?

Leállt a pécsi egyetem, az ország egyik legnagyobb egyetemének számítógépes rendszere - akadozó vizsga- és betegfelvétel!

Leállt az egyetemen a vizsgára jelentkezés, a klinikákon a betegfelvételt papíron adminisztrálják.
Hétfő délelőtt összeomlott a Pécsi Tudományegyetem számítógépes rendszere.

Ez várható volt a "nem hívők" tudták előre, a káosz , a fejetlenség, a bóvli.
Márciustól orvos, gyógyszer, személyzet hiány, ha marad rezidens azok fognak rendelni!

Magyarország térj észhez!

Éljen a seggszájú, nemzeti, bóvli kormány?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.01.23. 14:02:37

@PsychoCica (4zsiráf): Köszönjük, nem. Az előző posztban már ötleteltünk párszászmilliárd új adót, de aztán lebeszéltük egymást.

A tízmillió fociszakértő és adóötletelő országa vagyunk.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.23. 14:04:42

@atpijkamo: aszonta orbánnak küldi, nem neked :D

vagy....????? jaaaaaajjjjjj!!!!

XCat 2012.01.23. 14:05:15

@atpijkamo: Fenébe. Pedig azt hittem, eredeti voltam. :(
Melyik előző poszt?

XCat 2012.01.23. 14:06:40

@Prof. akiazsiráfotszereti PhD.: Gondolod, hogy személyesen?...
Húbaszdmeg:)

@atpijkamo: Nyilatkozzál csillagom, aze vagy, vagy nemvagyaze?

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2012.01.23. 14:08:26

@KopaszMercis: te egy fasz vagy

facepalm

.. elbasztal az eletedbol tobb orat, hogy feloklendezd ezt a halom szart, es remelem szetbasz az ideg, hogy reakcionak negy kurta szot kaptal. Ami reszemrol pontosaqn neggyel tobb, mint amennyit erdemelsz.

KopaszMercis 2012.01.23. 14:10:53

@Bóvli kormány, Bóvli Orbán takarodj!:
Te hulye vagy.. milyen kerdes mar ez, hogy szombaton mi ellen vagy mellett volt a menet.

Szombaton volt a melegfelvonulas te nagyon hulye!

XCat 2012.01.23. 14:12:29

@KopaszMercis: Na az kellett is, kurvahideg volt. Hova vonultak?

KopaszMercis 2012.01.23. 14:13:15

@vazsmegyeigerdezsház:
neked meg semmi humorod nincsen te majompenisz :)

XCat 2012.01.23. 14:20:39

@Prof. akiazsiráfotszereti PhD.: Most miért? Összességében véve igaza van, pár marhaságot kivéve, pl a forradalmasat.

És ő legalább még elmondja, mi a probléma. A többség már nem nagyon. Elmondták elégszer, aki nem óhajtja felfogni, az bele fog dögleni.

Ennyi, és nincs tovább.

KopaszMercis 2012.01.23. 14:25:59

Amugy ha felreteszem a hulyeseget, a baj, hogy mar nincsen mas ut nekunk, mint ezt elfogadni.. errol tehetunk sok oknal fogva. Bokros utan indult el a lejtmenet, nehany melypont:

-98-2002 kozott melynovesu frusztralt cigany, aki olyan videki mint a gemeskut a miniszterelnok, nem csinal semmit mint rabol es koronat usztat es habzsidozsi bokros love-jabol meg a kedvezo nemzetkozi hangulatbol
-2002-2006, megyo betartja az igereteit - akkor kellett volna meglincselni es feldarabolni, hogy mit kepzel 50%-os beremeles a kozszferaban, nyugdijasoknak maganrepulo faszom, persze
-2006-2009: Gyurcsanyt a sajat szimpatizasai nem mondatjak le, mert a bonszaj ugy obegatja, hogy takarodjon, hogy az ellentetes hatasat eri el
-2010- elzavarjuk a bajnait es egy felvallatan teljesen felkeszuletlen amator, elsofilmes 1.0 brigadra bizzuk az orszagot 2/3-dal.

Ennyi dilletantizmus utan csodalkozol, hogy ugy kell gondolkozni ahogy leirtam.

Itt sok szegeny van halalraitelve, csak nem kepesek ezt felfogni.. raadasul a sajat hibajukbol.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.23. 14:29:34

@PsychoCica (4zsiráf): XD

az a bibi, hogy sajnos nem fogok itt azon elmélkedni, hogy szeressük-ejazorbánt vagy sem, itt meg különösen nem. te szereted, én meg nem, igaz én a többit se komálom, sőt, szal jól van ez így.

meg nem is vagyok nagyon képbe arról, hogy mi folyik, hozzám csak az jut el, amit az újságok írnak, de nem látom mi történik otthon.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 14:40:50

@KopaszMercis: Nagyon sok mindenben igazad van, csak a kezdet, és végkövetkeztetésed sántit. Kezdem a végkövetkeztetéseddel "raadasul a sajat hibajukbol". Ez csak részben igaz, mivel nem voltak semminemű tapasztalataik, így hiszékenyek voltak. Sőt még ma is azok. A kezdet pedig nem 98-ban, hanem 89-ben kezdődött. Ahogy az előző írásomban leírtam az MSZMP létrehozta a saját ellenzékét. Egyetlen párt volt, amelyikre ez nem volt igaz, az pedig a Krassó féle párt volt. Annak viszont Mark Palmer (akkori amerikai nagykövet) segítségével befogták a száját, majd ellehetítlenitették.
A szegények, hogy nem csak a saját hibájukból tartanak ott, ahol, és hiszékenyek, ebben nagyon nagy szerepe van a hallgató értelmiségnek is.

XCat 2012.01.23. 14:41:55

@Prof. akiazsiráfotszereti PhD.: Szereti a pestis. Bár most éppen olyasmiket csinál ami tetszik, úgyhogy kapott nálam +1 esélyt, de úgy összességében véve szerintem nem kellett volna megválasztani. Hogy helyette kit, azt nem tudom, mert nem volt jobb.

De momentán ő a miniszterelnök, és ez a sok barom aki jelenleg teli szájjal óbégat ellene, a választások idején érte óbégatott. Előtte meg gyurcsánytakarodjozott. Meg azelőtt sem volt jó nekik.

Egy ország vezetőjénél teljesen mellékes hogy szereted vagy nem szereted, ő a vezető, és kész, neki ez jutott, te meg egy senki vagy. Meg én is. Attól hogy ez tetszik a proliknak vagy nem, még ő parancsol. Jóreggelt.

Attól meg, hogy magad alatt is vágod a fát, semmivel nem vagy előbbre.
A magyarok ezt valami furcsa, és számomra teljesen érthetetlen okból nem képesek felfogni.
Az meg itt tradíció, hogy senki nem hibás semmiért, viszont mindenkinek minden alanyi jogon jár, és ha a seggét körbenyalják, akkor is üvölt mint a fába szorult féreg, hogy miért csak annyi.

Bármi, ami ebből kilöki a népet, az csak jó lehet. A bibi, hogy szerintem nem fogja kilökni, deellembe belepusztul majd. Jelenleg éppen azon gondolkodom, hogy ez most pozitívum-e.

KopaszMercis 2012.01.23. 14:46:49

@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
Magyarorszagon ertelmiseg... ugye megbocsatasz, ha kirohoglek.

Az elozo koztarsasagi elnokunk eveken at volt az alkotmanybirosag elnoke, megsem volt fogalma arrol, hogy egy koztarsasagi elnoknek mi a jogkore.. folyton folyvast kenytelen volt ki kerni az alkotmanybirosagot, hogy tajekoztassak mar azokrol a jogszabalyokrol, amiket amugy o talalt ki.

A mostanirol aki a sajat nevet sem tudja lassan 2-nel kevesebb hibaval leirni meg mar tenyleg ne beszeljunk.

A hit idestova 5000 eve donti romba az emberiseget... aki meg mindig hisz az megerdemli.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.23. 14:48:55

@PsychoCica (4zsiráf): ja hogy így. értem. hát végülis ilyen vérforralónak valóban jó az orbán. van mirűl beszélni.

de ezt a népet sajnos semmi sem fogja kilökni onnan ahol van. ezt be kell látni. igazából én se tudom eldönteni, hogy ez a lázadásra képtelenség az oka, vagy mi. hiába csavarják a nyakát haccor 360 fokkal, akkor se mondja azt, hogy elég volt. se a pártnak, se gyurcsánnyak, se orbánnak, se senkinek. olyan politikus meg még nem termett, aki ide kéne. amerre vezetik a marhát , arra mén. ugye.

XCat 2012.01.23. 14:49:24

@KopaszMercis: "Magyarorszagon ertelmiseg"

Létezik. Ne keverd a politikai elittel, az más.

XCat 2012.01.23. 14:51:32

@Prof. akiazsiráfotszereti PhD.: "de ezt a népet sajnos semmi sem fogja kilökni onnan ahol van. ezt be kell látni."

Akkor majd jelöljük kollektív darwin díjra, ha van olyan.. ha nincs, műfajt teremtünk, és legalább az emlékünk fennmarad. :)

XCat 2012.01.23. 14:52:50

@Prof. akiazsiráfotszereti PhD.: De úgyamúgy mindenhol arra megy a bambanép, amerre vezetik őket. És ezen valamiért sehol nem problémázik senki. Mi több, eszébe sem jut.

Hogy ez mitől lehet.....

KopaszMercis 2012.01.23. 14:56:15

@PsychoCica (4zsiráf):
hat nagyon nagyon el vannak bujva.. konkretan en meg egy igazan ertelmes embert nem hallottam magyarorszagon nyilatkozni.. Hol van egy Steve Jobs vagy egy George Carlin szintu gondolkodo itt koztunk?

XCat 2012.01.23. 14:58:58

@KopaszMercis: Értelmes ember manapság nem nagyon nyilatkozgat. Nemhogy értelmiségi. :)
El vannak foglalva a saját dolgukkal. Nekünk is azt kellene.

XCat 2012.01.23. 15:03:10

@atpijkamo: Aki nem létezik, az csak ne kombináljon. :)

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.23. 15:05:40

@PsychoCica (4zsiráf): na ez egy jó ötlet. eszt kűdd el az orbánnak. XD

Roy 2012.01.23. 15:12:54

Még nem volt idejük megváltoztatni a köztársaság feliratot királyságra.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 15:14:04

@pom pom: Mondd, Te miért adtad vissza a doktoridat, hiszen a múlt héten még volt. Amennyiben jól emlékszem legalább kettő!

Szittyakürt 2012.01.23. 15:14:50

@KopaszMercis: Nem Magyarországon. Már elköltöztek pár éve és eszükbe sem jut visszaköltözni.

pom pom 2012.01.23. 15:17:05

@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: :(

sajnos lebuktam... így könnyezve (tudod mint fleto) töredelmesen bevalottam nem is az enyém volt a 3 doktori...

agysebész vagyok, de papírom nincs róla... bocsika magyarok!

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 15:21:09

@pom pom: No és? Tudósabb vagy, mint Schmitt plagi. Különben is, mi az, hogy bevallottad! Mivel vettek rá? Mondd el, lehet, hogy segítene Scmittnél is. A helyedben én még visszavenném addig, amíg plagi nem vall!

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 15:23:06

@pom pom: Azért pedig elnézésedet kérem, hogy csak kettőre emlékeztem. Nem akartalak megrövidíteni.

pom pom 2012.01.23. 15:27:17

@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: 3 volt igen... mindhármat palizáltam...

apropó dr. sitt pálesz ne ki se fenékig (Heinemann) majonéz az élete

tessék itt ez a rohatt labanc... erre se lehet alapozni. hazudik mind...
méghogy nem ismeri a világhíres álamfőnket... pedig részéről a megtiszteltetés...

index.hu/belfold/2012/01/23/heinemann_nem_dolgozott_egyutt_schmittel/

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 15:28:50

@pom pom: ...no pont ezért kérdeztem Tőled, hogy mi kell a lebukáshoz, ha még ez sem elég.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 15:31:50

@pom pom: Látod, én kitartóbb vagyok, nem adom be olyan hamar a derekam. Én a palizálásomat majd csak az álamfővel együtt ismerem el.

ezüstérem 2012.01.23. 16:07:01

Képzeljétek, egy fiatalnak, akik a rendszerváltás után születtek, még az előző címer van az anyakönyvi kivonatán. Köztük nekem is. Pedig az több, mint hat nap volt. Ezekből legyártanak egy csomót, majd ha elfogyott a régi, lesz új. Vagy szeretnéd ha még többet kéne fizetni a benzinért, hogy ezt kicseréljék?

potyus 2012.01.23. 16:15:20

Szerintem akkora a káosz, hogy a Belügyérek sem tudják, ki kivel és merre van. Nem mindegy mi van az útlevélre írva. Senki a világon nem érti, csak azt, hogy HUNGARY. Márpedig az ott van, de nagyon.
Egyáltalán, hova kell útlevél? Erópában, csak Törökországba, aztán Európán kívül mindenhova. De kinek van pénze mindenhova utazni?

venszivar 2012.01.23. 16:25:43

@ezüstérem: Nyugodt legyél! A benyó így is drágább lesz s te, meg mi kifizetjük:
- a kötelező 5db téli gumit (pedig se hó se tél)
- a kötelező rendszám cserét.....
- a kötelező okirat cserét.....
ennyit írok "csak" le, mert itt CLUBBA páran ötleteltünk, még pár száz "milliárdot összetudnánk dobni" . De arra nekik is meg van a ""eszük"", csak pár hónap s olvashatod az újabb sarcot.

Dr.Betépett felhasználó 2012.01.23. 16:47:36

@Dr. dr. venszivar: nem kell ahhoz eszüknek lenni,itt óvasgatni ők is tudnak.
Asztán majd lyól leplagizálnak minket.H a nem jön össze mégse,akkó meg rákenyik a homárra.

Jokkura 2012.01.23. 16:58:24

@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára:
hagyd ezt a tar háromágúcsillagost. Az okos haj már elhagyta. A mercije meg egyszer kirohad alóla...egyébként egyet felejt el,hogy a többség--aki elvileg választ(?) - egyre lejjebb süllyed, és nem fogja tolerálni a fejére taposókat...
Vagy már tud valamit ( tán a narncscédulás választások után már nem lesz több )

venszivar 2012.01.23. 17:00:39

@Dr.Betépett felhasználó: Úgy-úgy ! én is többes macskaköröm alá tettem. a kormány egy húgy agyú banda ! Éppen azért nem is "köptem be szerző társaimat, meg nem írtam le újra "ragyogó ötleteinket". Aztán lehet, hogy így is jön a TEK féle igazság osztó bagázs..... :):D

Dr.Betépett felhasználó 2012.01.23. 17:03:43

@Dr. dr. venszivar: jaja meg mén a fekete függönyös autó......még emléxem ilyesmire :-(((((

venszivar 2012.01.23. 17:07:30

@Dr.Betépett felhasználó: Komoly ? Akkor te még láttad Lenint is ......?
Én már Sztálint s Rustyovot SE ! :)))

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 17:21:12

@Jokkura: Természetesen tudom, hogy igazad van. Csak próbálkoztam jobb belátásra bírni. Tudod, én nem a másikat ócsárolni járok ide, mint a többség, hanem megpróbálom az embereket rábeszélni arra, hogy nyitott szemmel járjanak a világban. Amennyiben 100 eset közül egyszer érek el eredményt, már akkor is tettem valamit a változás érdekében.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 17:25:31

@Dr. dr. venszivar: Én még láttam Sztálint, Hruscsovot, és természetesen Orbán elődjét, Rákosit is.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 17:26:34

@Dr. dr. venszivar: Ezek után, képzeld el, én milyen "vén szivar" vagyok.

venszivar 2012.01.23. 17:44:33

@Dr. butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Anyósnak nagyon fiatal vagy még :D
Szerinted valagba rúgnak a volt KISZ titkárok (a fél fityisz), hogy rosszul tudtam Rustyov nevét. A kereszt fiát Rakosit, meg el is felejtettem. Ajjaj bajom lehet még ebből is.:) TE butus !Te kinek vagy az állampolgára ? köztársaság......? Vigyázz magadra !:)))

vega2 2012.01.23. 18:09:10

Valamit nem értek.
Ahogy elnézem az útlevelet:
1. Se nem kék, se nem piros.
2. Érvényes a Világ összes országába.
3. A legtöbb országba nem kell vizum.
4. Az Unión belül még útlevél sem kell.
5. Nem 3 évente lehet vele Nyugatra utazni, feltéve ha kapsz bele "ablakot".
6. Nem max. 30 dollár valutát adnak rá 3 évente a bankból.
7. Mehetsz vele keletre is.

Akkor nem mindegy mi van ráírva?

Valami rémlik valakinek abból amit leírtam?

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.23. 18:25:16

@Dr. dr. venszivar: ...hát igen, bajod lehet még ebből. Nem árt ha elmormolsz néhány imát a "térdre imára csuhások" előtt.

holdlányka 2012.01.24. 11:59:42

@Prof. akiazsiráfotszereti PhD.:

Így azért jó, mert még bármi lehet az államforma. Királyság, császárság, Fejedelemség, amit akartok. A nevet már nem lesz muszáj megváltoztatni.
Egyébként sem sok köze van már a köztársasághoz, úgyhogy ideje volt lecserélni az ilyen divatjamúlt megnevezéseket/államformákat.
Előre a haladás útján!
Egyébkéntis ez jobban mutassa elhatárlódásunkat a zunjótól, mer mijen gyó lesz nekünk itten magunkba ejrópa közepin.Mémajd Viktorkirájunk (Isten sokáig étessse nevit) eléri aztishogy visszakaptyuk erdéjtis meg leszitten tengerpartunk megent. Dejólesz!

(Én is doktor lettem, ha smittpali lehet, akkorénmiértisne?)

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.24. 12:59:48

@Dr. holdlányka: smittpalit és viktort csakis az aldibul. ez itt a tanulság.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.01.24. 14:54:18

Az volt már, hogy én Magyar Királyság feliratú útlevelet szeretnék?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.01.24. 15:28:21

@Dr. holdlányka: ... mert az EU-ban nincsen is kirájság, se nagyhencegség, nemdebár?

mohopasi 2012.01.24. 16:48:05

@Rosszindulatú Vászka: köszi. @Dr. dr. venszivar: tőled nem gáz. te annyira szánalmas vagy, hogy neked minden megengedett.

venszivar 2012.01.24. 17:21:00

@mohopasi: Mi a bibi, büdös bogár ?!?
Még soha nem kokettáltunk, de te "jól" kezded ! Miről böfögsz pupák !? :)))

venszivar 2012.01.24. 18:23:46

@mohopasi: Most (vissza) olvadtam s te 23. 12:06:46 kor írtál, fölötted Kopasz Mercis írt nekem s én VÉLETLEN rád kattintottam ! nekiszántam ! tehát tévesztettem ! nem neked szántam, de te másfél nappal később sértődsz meg !
Tudod mit "tőled ez igen is gáz ! te annyira szánalmas vagy, hogy neked semmi nem megengedett" . nincs elnézés, mert nekem minden megengedett ! Sírva ne fakadj........ :))):D

Kifordított kacagány 2012.01.25. 08:09:40

a minap azt mertem állítani, hogy azért lettünk magyarország, mert ez már nem a magyarok köztársasága. lám, alig telt el két nap és már alá is támasztották az állításomat.
"Új neve lett a Roma Polgárjogi Mozgalomnak. Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért néven működik tovább a Roma Polgárjogi Mozgalom - közölte Horváth Aladár, a szervezet vezetője."

index.hu/belfold/2012/01/24/uj_neve_lett_a_roma_polgarjogi_mozgalomnak/

venszivar 2012.01.25. 08:59:35

@Kifordított kacagány: Tán azért, mert úgy 6 éve a KÖZ lakás állományból kapott egy kb.100 m2-es lakást, melyet úgy 16 milláért eladott. Mikor picit megfikázták,ő azt mondta, hogy nááágy a csááálád s így egy kertes házba kellett költözni.......
Így én is számítanék a KÖZTÁRSASÁGRA !Csak én kis cigány vagyok s a többi 9 millió meg kis magyar, kiknek nem jár a KÖZ-ből. Úgy látszik pár pulyájának, már saját lakásra lenne szüksége, tán ezért akar ő KÖZ-társaságot.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.01.25. 10:43:38

@PsychoCica (4zsiráf): Vagyunk jó sokan, akik már meg is lettünk koronázva.

Az esküvőnkön.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.01.25. 10:57:55

Nem tudom, hogy a "Nem sikerült kiírtani a Magyar Köztársaságot!" címet "jackyll" vagy a poszt toló adta -e, de a jó édes anyanyelvének az anális és nazális megerőszakolása miatt felkérem Sün kollégát részletes, feltáró jellegű és többször oda-vissza ismételt ánuszvizsgálat megtartására.
Van olyan só, hogy "írt", ez újságírókról gyakran elmondható. Az is megesik, hogy valami traumát úgy dolgoz fel valaki, hogy kiírja magából, de "kiírtani" (Sic(c a kurva anyád)!)nincs. Tehát ez a poszt nem is létezik.

EgyébIRÁNt:
"A) cikk
HAZÁNK neve Magyarország.
B) cikk
(1) Magyarország független, demokratikus jogállam.
(2) Magyarország államformája köztársaság.
(3) A közhatalom forrása a nép."

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.25. 12:10:23

@Kifordított kacagány: Akkor én viszont már nem is akarok köztársaságot. Még valaki azt gondolhatná, hogy bármiben is egy platformon állok ezzel a megélhetési kisebbségivel.

Kifordított kacagány 2012.01.26. 12:04:03

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

"(3) A közhatalom forrása a nép."

ezen ismét jót kacagtunk

3dom'f'speech 2012.02.02. 11:02:45

szájbarágás, használati utasítással az agyatlan balliberráltaknak:

mno.hu/belfold/folyamatos-az-elnevezessel-kapcsolatos-atallas-1048087

Fokozatosan vezetik be a Magyarország elnevezéssel ellátott állami közokiratokat, mivel a január 1-jén hatályba lépett, új alaptörvény szerint az ország hivatalos megnevezése Magyar Köztársaság helyett Magyarország lett; a korábban kiadott okmányok továbbra is használhatóak a feltüntetett érvényességi időn belül – közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében.

A hivatal közleménye szerint december 31-ig folyamatos az elnevezéssel kapcsolatos átállás. A hivatal megtette az előkészületeket, hogy az okmányokat – útlevél, személyazonosító igazolvány, lakcímigazolvány, vezetői engedély, magyarigazolvány, forgalmi engedély és egyéni vállalkozói igazolvány – Magyarország megnevezéssel ellátva adják ki.

A költségek csökkentése miatt azonban a meglévő okmánykészletek felhasználását követően – okmánytípusonként a rendelkezésre álló készlettől függően – különböző időpontokban, fokozatosan történik majd a Magyarország elnevezéssel ellátott okmányok kiadásának bevezetése, de december 31-ig minden esetben megtörténik az átállás – olvasható a közleményben.

A KEK KH hangsúlyozta: az ország hivatalos elnevezésének megváltozása miatt nem szükséges lecserélni a korábbi években Magyar Köztársaság felirattal kiadott okmányokat, azok továbbra is használhatóak a feltüntetett érvényességi időn belül.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.02. 11:57:35

@3dom'f'speech: Aki úgy gondolja, hogy az észbeli képesség összefügg a politikai nézetekkel, az igazi idióta lehet.

venszivar 2012.02.02. 15:04:34

@estrella negra: Jaj, de megértőek lettünk....:)
süti beállítások módosítása