Tékozló Homár

Felszámolta a járatomat a Ryanair

2012.03.21. 10:14 | jackyll | 596 komment

Péter nem annyira örül a Ryanair magyarországi járatbővítéseinek, mert cserébe még a Pozsonyból induló Gran Canaria-járatot is felszámolták, pedig ő már januárban kifizette. Tud valaki vmi alternatívát vagy tényleg felduplázódott a nyaralás ára?

Végső elkeseredésemben írok nektek, mert úgy megszopatott a Ryanair, hogy az csak ihaj. A történet ott kezdődött, hogy üdülési joggal kaptunk idén július közepére egy hét üdülést 6 főre a Kanári-szigetekre, pontosabban Gran Canaria szigetére egy négycsillagos hotelben. Ez azért nem mindenkinek adatik meg. No, gyors keresgélés a neten, hogy ki is repül Gran Canariára. Január közepére sikerült is kideríteni, hogy a Ryanair repül Las Palmasba, igaz nem Budapestről, hanem Pozsonyból, de hát kit érdekel, amikor oda-vissza a repülőjegy csak 75.000,-Ft fejenként úgy, hogy a csomagokért és az ülőhelyért is külön pénzt fizettünk. Ha még transzfert fogadok innen a déli határvidékről, még úgyis jó vagyok (egy Travel Service jegy budapesti indulással a duplájába kerül). Le is foglaltam gyorsan, ki is fizettem majd 1500 eurót érte (azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ha az ember nem figyel a foglalásnál, bizony vagy 20 Ft-al drágább, saját árfolyamon számolják át az eurót). Még az sem zavart, hogy egy nappal korábban érkezünk és távozunk, majd keresek egy napra szállást. Ezek után a szállás megerősítésre került, lefoglaltam az autót is, amivel ott furikázunk, majd nyugodtan hátradőltem.

Március elején jött egy e-mail, amiben közölte a Ryanair, hogy ők május 4-től nem repülnek többé Gran Canariara.

Két lehetőségem volt: vagy átfoglalok más járatokra vagy a pénzt visszaadják. No telefon a Ryanair pesti főhadiszállására, ahol közölték, hogy sajnos nem tudnak segíteni, mert maximum azt tudják tenni, hogy a foglalásomat átrakják egy másik reptérre, de csak olyanra, ahonnan szintén közvetlenül repülnek Gran Canariara. Megjegyezték azt is, hogy a cég nem foglalkozik csatlakozó járatokkal, ők fapadosok, mit képzelek. A kifizetett kilométerek elvesztek volna. Na keresgéltem, de sajnos nem volt semmilyen olyan reptér, ami számunkra jó lett volna. Vagy a gép ért Budapestről későn a csatlakozáshoz vagy egy napot kellett volna várni.

Újabb telefon után javasolták, hogy írjak egy méltányossági kérelmet a Ryanairnek és küldjem ki Dublinba faxon, hátha. Én megtettem, szívhezszólóan leírtam, hogy mi is a bánatom és pénzt és energiát nem kímélve kiküldtem. Másnap e-mailban jött a válasz angol nyelven: elutasítva.

Így most az maradt, hogy vagy megveszem a sokkal drágább Travel Service jegyet vagy négy foglalással (foglalásonként 36euró foglalási díjjal) és egy-egy átszállással megpróbálok azzal a Ryanairrel eljutni Gran Canariara, ami így megszopatott. Mindezt 1200 euróval drágább áron és némi ideggel fűszerezve, hogy reméljük, a gép nem késik, mert vehetek új jegyet. Mivel a cég Magyarországon bejelentve nincs, panaszt tenni nem tudok.

Azt nem értem csak az egészben, hogy volt egy jól üzemelő, kihasznált járat, amit pont a nyári csúcsra kellett megszüntetni. Annyira nem volt ennek az útvonalnak konkurenciája itt Közép-európában, hogy maga a döntés teljesen ésszerűtlennek tűnik. Én pedig itt állok megfürödve, kb 4000 eurós kárral a nyakamba (ha csak a szállást veszem). Vajon mit lehetne tenni? Nekem már nincs ötletem... csak az elkeseredés maradt számunkra és a keresztfiam számára, aki úgy készült már, hogy végre repülhessen.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 12:57:22

@Rosszindulatú Vászka: "szeretnél a hun fogyasztói társadalom hasznos és értékes tagjává válni"

Én igyekszem magyar árut venni, ha csak lehet.

De gengsztereket nem támogatok önkéntes adományokkal.

Kuvik 2012.03.22. 12:58:54

Szerintem Ryanairrel sosem szabad utazni. Aki azzal utazik, az bevállalja, hogy gyakran megszívja. Én is jártam ugyanígy Ryanairrel. Azóta tudom, hogy olyan cégnél, amelyik azon gondolkozik, hogy wc-pénzt vezessen be, már az üzletpolitikából látszik, hogy meg fogod szívni. Ha a pénzedért mégy nem fogsz semmit kapni. Ryanair egy rablóbanda. ès még csodálkozol, hogy olcsó? Abból élnek, hogy nem adnak semmilyen pénzt vissza. Ha nagyon jó napjuk van, kapsz valami utalványt egy másik járatra. Nincs is ügyfélszolgálatuk, csak Dublinban, hívhatod magas percdíjjal. Email elérhetöség nincs, a honlapjukon menüvel jutsz tovább, ha számodra nincs menüpont és beírod valahova, hogy mit akarsz, közlik, hogy nem tartozik hozzájuk. Faxot lehet az internetöl böngészni, elutasítják. Szánalmas szutyok banda.

Kuvik 2012.03.22. 13:00:23

Nem is beszélve arról, hogy tele van vele az internet, hányan megszívták...

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 13:00:57

@atpijkamo: akkó adót se fizecc? Meg a békávén se? Meg a kupoldába? Meg a kocsmába?

Hehehe

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 13:03:45

@Rosszindulatú Vászka: "kikopott és feltörekvő mutatványosok anyagi jólétét."

Az alapötletet támogatnám: Az adathordozókra rakott plusz adóból támogassák a művészeket.

Csak mikor tényleg a mutatványosok kapják, akkor felforr az agyvizem. Meg az elosztó profitál belőle. Az alapítványokkal is ez a bajom. A befizetett adomány 10%-a megy reklámra, 50% működésre, mint pl. az igazgató bentlijére, hogy legyen a szegénynek valamivel közlekedni, és max 40% a meghírdetett célra, akkor elgondolkodom, hogy mit is támogatok valójában.

2012.03.22. 13:04:24

Az folyton változó összegekbe beleszédültem de mindegy is, nem számolok utána.
De - habár ezt biztos már írta valaki - ha az ember Ryanair jegyet vesz akkor ne lepődjön meg ilyesmiken.
Az összes fapados cég szar, és a Ryanair kitűnik közülük mint kb a legszarabb. Ülőhelyjegy? Mi? Lehet állójegyet is venni ezeknél? Mint a személyvonaton?
A hírekből ítélve ez egy nagyon tróger cég, az a tulaj egy verést megérdemelne amekkora egy suttyó paraszt (elnézést a mezőgazdasági dolgozóktól).

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 13:06:26

@atpijkamo: támogassák a művészeket. háthogyne. zavarnám ki kapálni a szőlőbe mindet.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.03.22. 13:09:33

@atpijkamo: Állítólag az után is fizetni kell, ha a saját koncerteden saját számaidat játszod. Aztán majd a visszaosztásnál kapsz valamit.
Vagy nem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 13:10:20

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: @Rosszindulatú Vászka: Jogos a kérdés.

Ha megválaszthatnám, nem fizetnék. Illetve szívesen választanám meg, hogy mire költsék, akkor szívesen is fizetném. Arra fizessem, hogy MOL részvényekkel tőzsdézzék el? A korányzópárt-közeli cégek extraprofitját növeljem vele? Befizessem az EU-ba, hogy cserébe az EU-ból jövő pénzeket mások lenyúlják? Hogy a BKV egyik ajtaján beönsem, a hátsó ajtón meg talicskaszámra tolják ki? Hogy semmire nem kellő csak púp a hátunkon Kirányi-Nemzeti-Méida-Hatóság dolgozóit fizessék belőle, hogy jobban nyomorgassanak minket? ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 13:13:20

@Rosszindulatú Vászka: A kupoldában meg a kocsmában pontosan tudom, kinek megy a pénz.

Án támogatom az anarchiát, a minél kevesebbet újraosztó államot.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 13:15:14

@atpijkamo: a striciknek, mg a jövedéki adó beszedőinek, meg a maffiának. Bizonyám.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 13:22:47

@atpijkamo: akkó ezt megdumcsiztuk, ugorgyunk :)

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nekem nem. Én szeretem a rendet.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 13:24:47

@agresszív kismalac: Pontosan. Ez annyira baszurd, hogy csak Abszurdisztánban történhet meg.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 13:27:15

@Rosszindulatú Vászka: én is. nagyon. éppen ezért, az én anarchiámban rend lenne. bár.. lehet kicsit unalmas lesz ott egyedül. francba bele, hogy még semmi okosabbat nem találtak ki.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 13:30:48

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ó, dehognem. A diktatúrába sok fantáziát látok, feltéve, hogy én vagyok a tápláléklánc csúcsán.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 13:31:55

@Rosszindulatú Vászka: "Én szeretem a rendet."

Én is. Az én vágyálmom egy olyan állam, ami gondoskodik az elesettekről, fenntartja a rendet, de az egyéb beavatkozást minimum szinten tartja.

hu.wikipedia.org/wiki/Anarchia

Az anarchizmus célja a szociális igazságtalanságok kiküszöbölése az egyenlő lehetőségek megteremtésével. Az anarchizmus legátfogóbb értelemben uralomnélküliség, amely alatt "azon társadalmi rendet kell értenünk, mely minden külső hatalom és erőszak nélkül, tisztán az emberek szabad, testvéri együttélésén alapszik.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 13:35:23

@atpijkamo: neked meg mi bajod van ma?

Színtiszta utópia, miszerint böcslészrinya.

Nincs kedved bónuszként feltalálni a komenista embertípiust? Esetleg az ügy néküli igaz embert? Vagy az übermanust?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 13:36:26

@Rosszindulatú Vászka: az nekem nem jó. még ezt a kurva kutyát se tudom leszoktatni az ugrálásról.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 13:44:55

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nem is kell, abba nincs is öröm, ha érző, gondolkodó lényeket kínozunk, csakis embiket.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 13:46:15

@Rosszindulatú Vászka: Az utópiákkal nincs semmi baj. Csak tisztában kell azzal lenni, hogy törekedni lehet felé, elérni nem.

A kommunizmus, mit utópia jó dolog. Lásd kibuc. De ami diktatúrát eddig kommunizmusnak vagy szocializmusnak neveztek, azok nem voltak azok.

Érdeklődéssel nézem a kínai modelt. Még nem jöttem rá, hogy az mi.

halaloszto 2012.03.22. 13:51:07

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

mit fejtsek ki?

a devizas hitel azert olcso, mert kockazatos. van valamekkora szazalek esely ra, hogy felmegy duplara a torleszto. persze a forintos hitel torlesztoje eleve a duplaja volt, tehat a devizas ember meg mindig jobban jart! a baj az, hogy valojaban a duplat ki sem tudja fizetni. tehat nem az van, hogy vagy nyer az uzleten, vagy nem, hanem vagy ki tudja fizetni, vagy becsodol es viszi a bank a hazat.

ha nekem van 1 millam arra, hogy elmenjek az asszonnyal nyaralni, de talalok egy szuper ajanlatot, amivel ez csak 500ezerbe kerul, akkor sporoltam 500ezret. ha kozben ugrik az ajanlat, akkor sincs semmi gond, nem sporoltam, de marad az eredeti terv, hogy az erre szant millabol elmegyunk. ha viszont felmillam van csak, akkor a kanari szigetekrol csak almodhatok. akkor jon a baj, ha a szuper ajanlatot latvan azt hiszem, hogy ezt nekem talaltak ki, mert a felmillabol is mehetunk kanariszigetekre. es ha a kozepen kiderul hogy megsem olyan olcso, akkor szopas van, hiszen lukas a zsebem, nem tudom bedobni a masik felmillat, mehetek a homarra irogatni.

ha nekem suzukira futja, de ajanlanak suzuki arban egy alkalmi vetel mercedeszt, akkor tudom hogy nem vehetem meg, mert en az az ember vagyok, akinek suzukira futja, max horvatba megy nyaralni, es nincs devizahitelem sem.

vajk

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 13:55:57

@atpijkamo: a kínai modell meg eléggé fles, de pont ojan kizsákmányoló, mint az összes eddigi komcsi próbálkozás. Ellembe az érdekes kérdés, hogy van-e szükségük ránk, vagy elvannak a saját világukba, mint az indiaiak, vagy az arabusok. Ez valóba érdekes kísérlet.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 14:03:05

@Rosszindulatú Vászka: Nekem az okozza legnagyobb dilemmát, hogy ez egy szemét elnyomó rendszer, és liberalizálni kéne, vagy ez az egyetlen rendszer, amivel egy ekkora országot vezetni lehet, és minden liberalizációs próbálkozás káoszba vezetne.

Ilyenkor sajnálom, hogy a társadalomtudományos és közgazdasági kísérletek nem ismételhetők meg vegytisztán ugyanabban a környezetben. Kipróbálnék mindenféle felállást, és megnézném, mi jön ki belőle.

De az a sejtésem, hogy egyszemélyes globális diktatúra nélkül mindenképpen az jön ki, hogy megesszük a Földet.

regapó 2012.03.22. 14:10:32

Üdülési jog 6 személyre kanári szigetekre, na persze.
Ez nem az a történet ahol kimész üdülni és kint szembesülsz azzal, hogy senki nem tud az üdülési jogodról?

Punxsutawney Mormota 2012.03.22. 14:18:51

Nem t'om mire jó a sopánkodás. Olcsó a Ryan Air? Olcsó. Kibaszottul olcsó? Az. Cserébe el kell fogadnod a játékszabályaikat és szivatást. Sokan, sokszor próbálták őket perelni a geciskedésért, de a legtöbbje elbukott. Ha meg akarod magad kímélni a kellemetlenségektől, akkor repülj tisztességes légitársasággal. Nekem az elmúlt három évben két afférom volt: az Air France volt az egyik elkövető a másik pedig a Qatar Airways. Az Air France-nál a harmadik levélváltásnál felajánlották a remit, míg a Qatar-nál már az első panaszlevél után után jött a kompenzációs javaslat.

Manyecska 2012.03.22. 14:25:09

@Rosszindulatú Vászka: ja, hát változás volt, de ez exhumálásos sztori is hosszú:(..!! Oszt meg kell rendesen csinyáltatni. Bocs közben elugrottam a gyerekért mert asszonta majdnem belehányt a kukába óra után, most is itt nyervákol:)..

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.03.22. 14:28:07

@Rosszindulatú Vászka: Kína sem tudta volna saját hajánál fogva kihúzni magát a Mao-féle pangásból.
Nyilvánvaló, hogy valamilyen módon a saját erőforrásait, és a külvilágot egyaránt ki kellett zsákmányolnia, hogy a maga gazdasági csodáját bemutathassa.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 14:33:15

@agresszív kismalac: igazából arra céloztam, hogy mostanság senincsenek toppon, a szociális háló erősen foghíjas és maximega nagytételben művelik a természetrongálós kizsákmányolást és szemetelést. Szal abból még frankón lehet apokalipszis. Vagy még az is életszerű, hogy pár évtized múlva mink is mandarin nyelven csetelünk.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 14:33:45

@Manyecska: matekóra után ez természetes jelenség, ne aggódj.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.03.22. 14:58:45

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
Ez szép vót!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 15:17:01

@Dr. Phyl. Sün‼ ツ: meg nehéz is. mire azt a sok kis krikszkraszot rápingáltam a monitorra...pfff.

te figyi. mond az neked valamit, hogy amadeus? ha igen, akkor eressz füstjeleket.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.03.22. 15:18:43

@regapó:
Nem, itt az a történet, hogy kimennek és egy napon keresztül kínozzák őket, hogy vegyenek 99 évre üdülési jogot.
Mondjuk vannak nem kevesen akiknek így is megéri és jól jönnek ki a rendszerből (és vásárlók, nem üzletkötők).

Csak épp kevés, mióta MLM rendszerből megy és válogatott tréningek vannak az olyan vevők meggyőzősére akik nem is akarnak venni semmit (beleértve a fenyegetőzést, nyilvános alázást stb.)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.03.22. 15:24:34

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
Hát én is elég nehezen bírtam lekaparni.
Zsilettpengével jött csak le.

Mint tuggyuk, Beethoven a zene Mozartja.
De ez így most hogy?
⊙﹏⊙

Kérném is Falcotól az Amadeust!
Tankesün.

Trackback 2012.03.22. 15:29:24

Felszámolták a járatodat?

Azok után, hogy csődbe ment a légitársaságod?

És nem tudtál elmenni a Kanári-szigeteidre?

Nem baj, ülj be a taxidba, aztán menj el a Balatonodhoz, egy hoteledbe, az sem rossz szerintem.

Előtte persze ugorj be a fodrászodhoz, a bevásárlóközpontodba.

Aztán majd írd meg az itt az Interneteden, milyen volt.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.03.22. 15:38:51

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
Füstjeleket tudok ám ereszteni, csak olyankor kicsit büdi van a környéken.
(•ω•)

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.03.22. 15:39:20

@atpijkamo: Amíg a kajádat, vagy a gyerek tornazsákját menetből ki nem dobod helyette, nincs nagy baj. Legfeljebb hajléktalannak néznek (szagolnak).

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 16:13:37

@Kuvik: "Nincs is ügyfélszolgálatuk, csak Dublinban, hívhatod magas percdíjjal."

Dublini földi számot hívhatsz €0.005-ért. Az kevesebb, mint 2 forint percenként. Nem érzem kirívóan magasnak.

www.actionvoip.com/rates

(Ugyanezen az áron hívhatod Magyarországot is.)

Ha van egy számítógéped internettel, vagy egy VOIP telefonod, vagy okostelefonod wifivel vagy mobilnettel, akkor pár perces regisztráció után már használhatod is.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2012.03.22. 16:22:17

@Kuvik: @atpijkamo:
Don't want to pay for a telephone call?
New Booking/General queries:
To make a new booking remember you can do so by going online to www.ryanair.com/. To change a booking, add items of baggage, sports equipment, priority boarding, this can all be done on the web using Manage My Booking (only before online check-in takes place). If you have a question why not check out our frequently asked questions.

However if you still want to speak to an agent you can call on the following number:

018154429 - Hungarian speaking. Local Hungarian number.
Calls from mobiles and other networks may cost more.
Our lines are open Mon - Fri, 08:00 - 20:00 CET, Sat 10:00 – 19:00 CET and Sun 10:00 – 18:00 CET.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 16:32:20

@kekecke: Az nagyon drága. De figyeleztet is: "Calls from mobiles and other networks may cost more." Akát percenként több száz forinttal is nőhet a mobilszámlád.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.22. 16:44:10

@atpijkamo: Hát nem tudom hova ment, de az Én emilemre nem érkezett meg. :-/

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2012.03.22. 16:46:43

@atpijkamo: nyilvan igazad van, ez csak bizonyitek arra, hogy van magyar (bp-i) szam.
Fuggoen az elofizetesedtol persze a percdijak elteroek lehetnek.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 16:48:33

@kekecke: "van magyar (bp-i) szam."

Ha kekecke-ni akarnék: 018154429, ilyen szám a világon nincs. :))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.03.22. 16:53:07

@A félelmetes népszavazás: Meg szokott érkezni. Újraküldtem. Egy e-mail-t is küldtem, hogy lássam, tudod-e használni. :))

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2012.03.22. 16:53:08

@atpijkamo: pedig van. ha hivni akarod:
Bprol: 815-4429
videkrol: 06-1-815-4429

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.03.22. 17:26:22

É a disznó is, aki agressziv, az is ki van rúgva

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 19:14:24

@Rosszindulatú Vászka: te vászka valami beragadt a billentyűzetedbe :D de ha ennyire akarod tudni, hát legyen: az van odaírva, hogy "van aki már most is" persze garanciát nem vállalok rá.

amúgy meg ha az erkélyem alatt levő játszótéren mégegyszer elkezdi valaki énekelni azt hogy nossza nossza, akkor fejbelövöm magam.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 19:24:59

@Rosszindulatú Vászka: bahh. nem értékelik az erőfeszítéseimet, pedig igazán pontosan tájékoztatást nyújtottam.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 19:30:11

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: értem én, hogy neked zsenánt meg viccforrás is az az ősi és szent mandarin nyelv, de azért engem kicsit zavar, mikor annyi sok nyelvi slendriánságot hordnak össze egy párszavas tőmondatba, nem beszélve arról, hogy honnan tuggyam, hogy direkt emlegetted azt a testrészt, vagy csak véletlenül.

Pedig én meg egész nap nyalnákoltam neked meg minden :(

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 19:36:34

@Rosszindulatú Vászka: melyik testrészet? monnyuk sejtem. hát izé, szóval a félreértés biztos abból fakadt, hogy én mandarinul is csak egy bizonyos Lianping környéki tájszólást beszélek, aztán ebből lehet kavarodás.

nyalnákolás, na... hát a dorombolás az tán kutyaf*sza vót??? :D

CID 2012.03.22. 19:42:36

@batgirl: lefordítom neked. Dugunk vagy nem dugunk ? :)

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 19:49:18

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: no mindegy, fátylat rá. Már csak akkor fáj, ha eszembe jut.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 19:53:20

@Rosszindulatú Vászka: na, ne sírj. küldtem neked kukabúvárkodott izgi cégreklámokat :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 19:56:33

@batgirl: micsináltál velük?? ez igen. két napot töltesz velük és mind halottak.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.03.22. 19:58:10

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: megláttak fürdőruhában..aztán már csak ásnom kellett

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 20:01:36

@batgirl: amatőr vagy :)én tuti nem ástam volna annyit. kő a nyakba kötve, zsupsz a jó kis termálvízbe bele, egy hét múlva már csak kicsit zavaros a víz.

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 20:09:40

@batgirl: @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: minnyájan amatőrök vagytok.

Gyesznó, az a tuti. Pár jól fejlett hízó fél óra alatt totál elpusztít egy hullát, csak a fogakat szarják ki. És tökre bió meg ökó is.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.03.22. 20:15:02

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ááá, jól esett az ásás.
A termál vizben amúgy is láttam hullákat, aztán egyszer csak felkelletek és kimentek a medencéből.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 20:15:03

@Rosszindulatú Vászka: ez valami buggyant filmbe volt, emléxem hogy láttam, csak elfelejtettem a címét.

persze ha van disznó, ez is jó. de a szoboszlói strandon legfejebb perverz taták vannak.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.03.22. 20:16:37

@Rosszindulatú Vászka: aztán honnan a fészkes fenéből szereznék disznyót???
Egyet ismerek, de őt kitagadtam. Gyesznóóóó

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 20:21:14

@Rosszindulatú Vászka: nemnem. tisztán emléxek. várjál. valami orbitális nagy hodály volt, tele disznókkal, aztán valami csúnya bácsi magyarázott benne erről. az a címe hogy snatch, megvan. :D

Rosszindulatú Vászka 2012.03.22. 20:23:11

@batgirl: ijet én is gyűjtöttem.

Egy hölgyismerősöm tkérdeztük, mikor panaszkodott, hogy eldugult a lefojó náluk, hogy van-e csőgörénye. Aszonta volt, de két éve elvált.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 20:24:15

@Rosszindulatú Vászka: @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

najóvan, most legalább kiderült hogy nem nézek filmeket magyarul... :D igen, rájöttem, megnéztem hogy mi a magyar címe, hülyevagyok logót is kiraktam már a fejemre.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.03.22. 20:39:56

@Rosszindulatú Vászka: mondjuk a 4 évvel ezelőtti állapothoz képest sokat javultak a mentális képességeim, ez igaz. mostmár elértem a 40%-ot is :)

@batgirl: eccer régen, amikor még otthon laktam, látom hogy a szomszéd néni felpattan a biciklire aztán indul valahova.
én meg gondolom szmólltólk, kérdem tőle: hova megy mari néni?
aszongya : mék, hozok a disznónak ződet.

hádde mondom: nincs is disznója.
erre aszongya: dehogynem, bent ül a nagyszobába, nézi a híradót.

és vigyorogva megmutatja a szatyrát, ami tele volt visszaváltanivaló üres zöldászok sörösüvegekkel.

Anomalocaris (törölt) 2012.03.22. 22:28:38

Az MVM csoport gratulált Mohammed Merahnak
süti beállítások módosítása