Tékozló Homár

Fészekrakóknak nehéz árfolyamot rögzíteni

2012.04.12. 11:54 | jackyll | 955 komment

Elképesztő, de vannak, akik megpróbálták igénybe venni a közalkalmazotti árfolyamgátat. Persze nem sikerült, mert fészekrakós hitellel még meg kell várni valami európaibizottságos döntést. Nem tökmindegy? Úgyis jogsértő az összes végtörlesztés/árfolyamgát/különadó, illetve úgyis a végfelhasználók/adófizetők fizetik ki a majdani büntetéseket is. Remélem már súlytalanságban edz a 2014. májusában munkába álló új elszámoltatási biztos, mert alakul egy párszázmilliárdos közmunkaprojekt, amihez kellenek majd a lelkes önkéntesek.

Párom közalkalmazott, elérkezett az idő, befáradt a bankba, hogy elindítsa az "árfolyamgát"-as ügyet. Tudni kell a történethez, hogy lakáshitelünk "Fészekrakó" konstrukcióval lett felvéve. Ennek lényege, hogy a felvett hitel egy részére az állam "kezességet" vállal. Sok bank ezt már tavaly félreértelmezte, mondván, hogy ez könnyített fizetési konstrukció, és emiatt nem alkalmazható rá az árfolyamgát. Tavaly szeptember óta törvény mondja ki, hogy a "Fészekrakó" konstrukció NEM könnyített fizetést jelent, hisz ugyanannyit fizetünk, mintha e nélkül vettük volna fel a hitelt. Amit még tudni kell, e konstrukció miatt a banknál két hitelszámla van, két helyre fizetjük az aktuális havi törlesztéseket (más-más arányban). Ezt a banki ügyintézők is már ránézésre tudják, hogy ha az ügyfélnek ilyen számlái vannak, az bizony "fészekrakós" ügyfél. Tehát párom bement a bankba, az ügyintéző hölgy egy órán keresztül számolt és egyeztetett, mindkét számlarészre vonatkozóan, külön forintosítva, mennyit fizetünk most, és mennyit kell, ha rögzített árfolyammal fogunk fizetni. Minden ponton végigmentek, minden feltételnek megfelelünk, és végén "csodálkozva" közli az ügyintéző, hogy: "ja, ez fészekrakós hitel, akkor erre nem érvényes az árfolyamrögzítés".

Párom természetesen rögtön felhívta figyelmét a több hónapja létező törvényre, hogy igenis érvényes. Ekkor előkerült egy nyomtatvány, mely mindenben megegyezik a bank honlapjáról letölthetővel, egyetlen aprócska eltéréssel: ennek bizony van hátoldala is (a neten nincs feltöltve ez a második oldal). Ott pedig többek között szerepel egy olyan szöveg, hogy a "fészekrakós" ügyfelekre vonatkozóan meg kell várni az európai bizottság határozatát (WTF????), vagyis ha aláírjuk, azzal tudomásul vesszük, hogy a határozat kimondásáig akár több hónap is eltelhet. "Természetesen" addig a bank nem indítja el az ügyintézést, az ügyfél kicsúszik a határidőkből, a bank mossa kezeit. Természetesen nem írtuk alá.

A fenti dolgok utáni érdeklődés azzal kezdődött, hogy telefonon segítséget kértem a PSZÁF-től. Az ügyintéző hölgy, amikor meghallotta, miről van szó, rögtön megmondta az igazat: valóban kell várni egy bizonyos határozatra, de az csakis azokra vonatkozó lesz, akik devizahitelüket forinthitelre váltják át ÉS mellé könnyített konstrukciót (pl. kamattámogatás) vesznek igénybe. Tehát aki "csak" az árfolyamrögzítést szeretné igénybe venni, arra ez nem vonatkozik, a bank nem utasíthatja el.

Igen ám, de ha nem írjuk alá, a bank be sem fogadja a kérelmünket. Ha aláírjuk , várhatunk hónapokat-éveket, a határidők lejárnak, a bank mossa kezeit, az ügyfél szív. Természetesen mindezeket hivatalos megfogalmazással, és az összes dokumentum másolatával elküldtem a PSZÁF-nek is. Bízom benne, hogy mihamarabb válaszolnak, és akkor nem csak mi, hanem még jó néhány ügyfél is időben be tudja adni a kérelmét.

Levelem alapján remélhetőleg más nem fut bele ebbe a csapdába és felkészülten tud kiállni igazáért a bankkal szemben.

Üdvözlettel:

N.J.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.12. 12:07:59

"Igen ám, de ha nem írjuk alá, a bank be sem fogadja a kérelmünket. Ha aláírjuk..."

Ó, monygyő! Persze az eredeti szerződést azzal a kitétellel, hogy a bank egyoldalóan megváltoztathatja a feltételeket, aláírta...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 12:34:27

ez így egy elég rendesen megkomponált szopóálarcnak tűnik, bár fogalmam sincs mit értenek árfolyamrögzítés alatt.

fészekrakó? a kakukk jár jól már megint.

Skodakék Fábia 2012.04.12. 12:43:40

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: három évig óccsón fizeti a törlesztőt a user aztán meg felvesz még egy szopóálarcot.
nagyjából

Manyecska 2012.04.12. 13:46:33

Ment volna biciklivel a bankba, meg lett mondva!!

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2012.04.12. 13:53:45

"Bízom benne, hogy mihamarabb válaszolnak..."

A mihamarabban én nem reménykednék. Mamám is írt nekik egy ügyben (mármint a PSZAF-nek), de 6 hónap átfutást ígértek.

Kíváncsi vagyok.

ferand1979 2012.04.12. 14:11:31

... tudja valaki, hogy mi a helyzet a "LakásTakarékPénztáros" hitelekkel (LTP) ilyen téren??? Ott is van "hátoldala" a nyomtatványnak??
Nekem ilyen hitelem van, itt is kétfelé kell fizetni.. Bár lassan le fog járni a hitel LTP-s része....

2012.04.12. 14:21:32

Kézzel ki kell húzni az előrenyomtatott szerződésből ezeket a pontokat, aláírni a javítást, dátumozni és beadni a banknak.
Ha nem hajlandók a fiókban átvenni, akkor ajánlott tértivevényes levélben.
Az előrenyomtatott szerződés egy un. blanketta szerződés, a feltételek elfogadása nem kötelező. Mondjuk egyik fél részére, de a törvényi szabályok alól nem vonhatja ki magát a bank.

ferand1979 2012.04.12. 14:21:41

...még egy érdekesség...
Mint fentebb említettem a hitelem LPT-s konstrukciós. Fizetem is már 2008-tól.
2 éve viszont fizetem a Városi Csatornatársulatnak is a szenyvízcsatorna kiépítés "részleteit" is... És az is LPT-s konstrukciós, mint utólag kiderült...
Az LPT lényege, hogy az Állambácsi a hitel egy részére nagy kamatkedvezményt ad, külön vezeti a pénzt, egy összegben bedobja, előhitelez, stb... Szóval talán jól járok vele... (vagy a bank majd...)
DE!!!!
LPT-s konstrukció egy időben egy személynek CSAK egy lehetséges...
Kérdezném, hogy mikor, és ki fogja egyszercsak észrevenni, hogy nekem kettőm van????

ferand1979 2012.04.12. 14:24:47

@Kulics: és majd a bank "kézzel" kihúzza amit Te írtál, és alá beírja a "saját" szövegét (újra)...
Mint tette korábban oly sokszor, ill. a feltételeket Ő szabta, mivel Ő adta a zsét... (ezzel magyarázzák a turpísságukat...

2012.04.12. 14:25:35

@ferand1979: az IP cím alapján már meg is találtak. hitelcsalás 1-3 évig terjedő fogház büntetés.

2012.04.12. 14:26:56

@ferand1979: igen, a két fél egyező akarata hozza létre a szerződést.
de a törvény magasabb rendű a banki buziságnál.

ferand1979 2012.04.12. 14:38:05

@Kulics: 1-3???
De van egy 1 lapos "szerződésem" amit a csatornatársulat a kezembe nyomott, ott egy szó sem esik az LPT-s konstrukcióról.. Az egészről csak akkor értesültem, amikor ismerősömtől a hitelfelvétel előtt a bankban megkérdezték, hogy ugye nem kötött csatornás szerződést, mert akkor nem tudják az LPT-t "aktiválni"...
Szóval azt tudom, hogy ki vétett...
Azt is tudom, hogy mi a megoldás, egyszerűen a Párom nevére kell átírni a csatonaprojektet... És akkor nincs "ütközés".
Csak érdekelne, hogy mikor és hol, és ki fog erre rájönni, ill szólni....????

ferand1979 2012.04.12. 14:39:09

@Kulics: "igazad van", de manapság általában ezt egyelőre CSAKIS peres úton tudod érvényesíteni... sajnos...

encir 2012.04.12. 14:49:00

@ferand1979:
Nekem is van ilyen....

Én szépen befizettem a részleteket, a szerződésben az volt, hogy az Önkormányzat is fizet hozzá, aztán igénybe veszi az állami támogatást.
Természetesen egy kanyit se fizettek, én meg meg akartam szüneteni az LTP-t, de azt nem lehet ám..... mert az Önkormányzatra engedményezett szerződés nagyon speciális eset...
Ha én akarnék magamnak most LTP-t kötni, nem tudnék az Önk miatt.

ferand1979 2012.04.12. 14:56:28

@encir: nade ki fogja és mikor észrevenni nálam a "turpisságot", azaz hogy nekem 2-m van ilyen...
(nálam fordított eset volt... Először hitel a banknál, majd önk. csatornás hitel LPT-s konstrukció...)

Manyecska 2012.04.12. 14:58:18

@ferand1979: "Csak érdekelne, hogy mikor és hol, és ki fog erre rájönni, ill szólni....????" szerintem tök felesleges izgulni /hidd el/ !

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.04.12. 15:14:55

@ferand1979: A NAV illetékes részlege, a konstrukció lezárását követő öt éven belül. A jogosulatlanul felvett állami támogatás büntetőkamattal megnövelt mértékén túl külön adóbírságot és büntetést is kell majd fizetned, ugyanis a szerződéskötéskor az apróbetűs rész lábjegyzetében azt is aláírtad, hogy nincs másik lakáskasszás/lakástakarékos stb. szerződésed. Ha a kettő közül az egyiket menet közben (a törlesztés időtartama alatt) valamelyik 18 éven felüli hozzátartozódra valahogy át tudod íratni, rohadt nagy szerencséd van, és megúszod az adóbírságot és az elzárást, sőt még a házadat sem árverezik talán el...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.04.12. 15:17:09

@encir: Ugyanebben a cipőben járunk mi is, ezért is kell asszony a házba (bővebben Kőmíves Kelemennél).

ferand1979 2012.04.12. 15:26:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: naezért kérdezem én is...
Mert jó lenne tudni... Ne én találjam ki, hogy mi a teendő... a kisbetűs részről pedig annyit, hogy nem volt ott semmi... Ha kell bescannelem, és elküldöm azt az egyszerű szerződést... :-)
Tök üres, semmi hivatkozás...
Persze, ha rákeresel a google-ba, és megnézed, hogy mik a "hátterek"...
tistább a sor...

fghjk · http://sorry.google.com/sorry/?continue=x 2012.04.12. 15:31:17

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: sztem meg no para:

"(2) A természetes személy lakáselőtakarékoskodó a kérelemben nyilatkozik arról, hogy az adott naptári évben saját javára, illetve ugyanazon kedvezményezett javára a legjobb tudomása szerint más szerződés után nem igényeltek állami támogatást.

(3) A kérelmező igényjogosultságát a lakástakarékpénztár köteles ellenőrizni.

(4)1 A lakástakarékpénztár a kérelmet elutasítja, ha a természetes személy lakáselőtakarékoskodó, illetve a kedvezményezett javára az adott naptári évben már átutaltak állami támogatást, illetőleg arra vonatkozóan már kérelmet nyújtottak be ugyanahhoz a lakástakarékpénztárhoz. A kérelmet Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) utasítja el, ha ugyanazon természetes személy javára az adott naptári évben már átutaltak állami támogatást egy másik lakástakarékpénztárhoz."

(2)-ben szerepel a "legjobb tudomás" azaz megengedett h valaki ne tudjon róla; (4)-ben pedig elutasítja a kincstár ha már kapott

sztem itt ez azért működhet, mert a csatornatársulat az nem természetes személy

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.04.12. 15:38:51

@ferand1979:
Jól mondtad: párod/gyermeked(kiskorú is)/szülő nevére mehet is a támogatás, sőt egyszerre többre is!

Amúgy ebbe a fészekrakóba próbáltam én is belemászni, de volt egyikünk nevén 1/16-od ingatlan örökség, szóval nem lehetett. Igazából minden jóból kimaradtunk eddig, valahogy nem nekünk írják a kedvezményeket.

(---Flúgos Buszos---) 2012.04.12. 16:04:33

Fészket rakjanak a madarak.

Hol vannak a gyerekek,mert ugye a "párom" kifejezés azt jelenti,hogy még gondolkodóban vannak,hogy egyáltalán mi legyen életük végéig.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.12. 16:18:22

@(---Flúgos Buszos---): "ugye a "párom" kifejezés azt jelenti,hogy még gondolkodóban vannak"

Ugye nem. A párom azt jelenti, hogy együtt vannak, és senkinek mi köze hozzá, hogy összeházasodnak/tak vagy sem.

Régen angolul volt a Ms. és Mrs. megjelölés, miszerint hölgy-hajadon, illetve hölgy-férjezett. Aztán megjelent a Ms. megjelölés, miszerint hölgy-semmiközödhozzá.

ferand1979 2012.04.12. 16:43:40

A Párom nálam a Feleségemet jelenti... (Remélem nem írtam le rosszul, és írhatom "Párom"-ként a feleségem...

de itt nem erről volt szó..

Jah, és gyerek is van, de minek azt megemlíteni (ugye egy 20 hónapos kisgyerkőc nem fog "csatornatulajdonossá" válni....)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.12. 16:43:53

@(---Flúgos Buszos---): Minden bizonnyal, csak mondd meg, hogy miben?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.12. 16:45:28

@ferand1979: Azt írhatod, a párodra, hogy a feleséged. És a feleségedre is, hogy a párod.

Nagybetűvel a tulajdonneveket írjuk.

Manyecska 2012.04.12. 17:30:01

No para szerintem most,..de valóban nem árthat átírni /ha lehet/ valaki nevére..

vprof 2012.04.12. 17:55:28

@ferand1979: Szerintem nincs miért aggódnod, az állami kedvezmény tudtommal csak a LakásTakarékPénztári megtakarításokra jár, a LakásPakarékTénztárira nem, így LPT-ből nyugodtan lehet kettő is a neveden. ;-)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.12. 18:11:31

@atpijkamo: Előbb volt a Ms., aztán lett a Ms.
Értem.
Mókásgombával csináltad az öreg receptjét?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.12. 18:21:39

@atpijkamo: Úgy tűnik, te is csak írni szoktad a kommentjeidet, olvasni nem.
Aztán engem oltogacc.:-p

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.12. 18:24:53

@agresszív kismalac: Ne azt nézd, amit írok, hanem amit mondani akarok. Na. Néha olyan értetlen vagy.

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.12. 18:30:06

@atpijkamo: ez a tipikus "azt irtad,amit en olvasok" cimu fejezet???
:)))

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.12. 18:37:39

@atpijkamo: Viktor király is valami ilyesmit fejtegetett.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.12. 18:44:47

@atpijkamo: De Én meg fogom. Első körben olyanra gondoltam, hogy Omak-Jipta, esetleg Jipta-Omak, de egyelőre annak se leltem még az értelmét.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.12. 18:48:37

@A félelmetes népszavazás: Pff... Mondom, hogy nincs mit megfejteni. Ez a nevem, és kész.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.12. 18:53:20

-János bácsi, magának szarkómája van.
-Honnan ismeri a doktor úr a komámat?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.12. 18:57:31

@atpijkamo: Nem baj, de ez a Jipta-Omak egészen megtetszett. Lehetne a neve egy nomád harcosnak valahol a Lófejköd környékén.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 19:08:34

kezdek aggódni a lajosért. lehet hogy alkoholmérgezést kapott.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.12. 19:10:39

egyedül én tudom apti nevét:)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.12. 19:11:41

@batgirl: Most mondta hogy ez a neve, tehát mi is tudjuk.

shaw_nyomaiban 2012.04.12. 19:21:18

Kurvára ne értem.. Valaki hitelt vett fel és sokallja a törlesztést.. Vajh' mit kel ez esetben temmi? Krokodilkönnyeket hullajtva kifizetni helyette a részleteket, avagy rászólni: "Addig nyújtózkodj, aníg a takaród ér!!" ?

shaw_nyomaiban 2012.04.12. 19:25:46

kel=kell, temmi=tenni - sorry!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.12. 19:43:12

Szerintem ha valaki az eredeti poszthoz akar hozzászólni, írja be elé, hogy <on>, meg utána, hogy <off>, hogy ne zavarja meg a többieket.

Manyecska 2012.04.12. 19:56:00

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: szerintem is!! Vagy körbefalazta magát?? Úristen bele se merek gondolni!

shaw_nyomaiban 2012.04.12. 19:57:35

Ha kapni kell, hát kapni köll...:-)
A hócipőm telve van a "hitelkárosultak" ajvékolásával - hitelt felvenni trendi, de visszafizetni ugyebár "mocsok bank!"

Manyecska 2012.04.12. 20:01:02

UFF: @atpijkamo: ja, a Homár szétoffolja itt a kommenteket:)))))..

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 20:05:27

@shaw_nyomaiban: a bank valóban mocsok, de attól még vissza kell(ene) fizetni...

@Manyecska: vagy megette a kuvasz.
Laaaaajos!!!!

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.12. 20:06:49

@Manyecska: ja,milyen izlestelen dolog mar itt jopar tarsas csacsogast mindenfele gusztustalansaggal(bogaras pekaru meg kuponok) meg ertetlen emberekkel(anyatej arus nenike) szetoffolni...

shaw_nyomaiban 2012.04.12. 20:08:41

@batgirl: Na ja!

Provokálom az embereket, hogy gondolkozzanak, számoljanak, mielőtt tetves zsidó bankoktól hitelt vesznek fel!

Szerintem te meg plázaribi vagy:)

Manyecska 2012.04.12. 20:11:52

Kérjük a burkolt sértegetések mellőzését! :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 20:17:27

@batgirl, a plázáribi: megnéztem, nincs itt. majd kifaggatom a sünt, együtt mentek kurv.... izé...kirándulni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 20:23:18

@batgirl, a plázáribi: látom. viszket is? jobb ha gyorsan végrendelkezel,biztos ami biztos.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.12. 20:23:26

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: hoppá..erre én is emlékszem, de Lájosom, azt mondta, hoyg a q..kat te szerzed nekik.

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.12. 20:26:21

upsz,mi ez a csibepiac???
:)
lehet rendelni qr...ize,lanyokat???

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.12. 20:26:38

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
Végrendelet
Ha meghalok, testemet felajánlom Furaszemnek, balzsamozás céljából. Egyetlen, kívánságom van, hogy egy független szakértői gárda, állapítsa meg, hogy tényleg elhunytam.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 20:28:23

@batgirl, a plázáribi: volt róla szó, de aztán rájöttek, hogy maguk is találnak jánykákat :D azóta nem láttam. lehet elrabolták...

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.12. 20:30:23

Amelyik denevér elkapja ezt a plázaribitiszt, annak kifehéredik az orsaja?

Manyecska 2012.04.12. 20:34:21

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: pedig egy ruedát eltáncoltam volna velük:D fél perc alatt kb 60 lépés /tegnap megszámoltam/...frísztájlban nyomjuk szóval bebaszcsizva tök jól menne!:D
Hola Lajos, hola?? :) de tényleg.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.12. 20:35:15

@agresszív kismalac: egyebek közt..
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nem, nem tudom, de remélem csak szalmával tömi ki őket, és csak egyszer

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 20:38:45

@batgirl, a plázáribi: hát b+, akinek a kedvenc filmje a nekrofília szót tartalmazza,arra én nem bíznám becses hullámat, de te tudod.

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.12. 20:40:57

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: gondolni szabad...
:)
az elme korlatozhatatlan,megha a porhuvely kihivasokkal is kuzd...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.12. 20:42:30

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: van benne valami, végül is még az sem derült ki, hogy mire gerjed.

Visszaszivom! Inkább életben maradok

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 20:44:41

@agresszív kismalac: nem, nem mindegy. ha neked igen, akkor add neki a rokonaidat. blöööö..

@oregember nem venember: ez igaz. azér fel ne izgasd magad nagyon. még a végén mehecc vissza a kórosházba.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 20:48:37

@oregember nem venember: ez jó. a pasim mindig táncolni akar vinni engem, de csak azért, mert még nem látott táncolni :D monnyuk ezt még lehet eltipegném...

@batgirl, a plázáribi: nekem elég világosan kiderült.

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.12. 20:50:03

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
nekem nem gyun be a tancizas,ezert szolgaltatom en a zenet...
:)))
bar ilyent nem jaccanek,nekem tul ecceru...
dehat izelesek meg ilyesmik...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 20:53:00

@oregember nem venember: szintén zenész? millen hangszeren teccik múlatni az időt?

Manyecska 2012.04.12. 20:53:48

@oregember nem venember: igen..mi kb. 30-an vagyunk, elég vehemensen nyomjuk:)! Tegnap valakinek a középfülébe belenyúltam laza mozdulattal..:))! megyek vízszintbe én is jó éjt mindenkinek! UFF. ja meg ON.

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.12. 20:56:02

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
man csak lemezlovaglok,de billentyu,dob,ritmusszekchio...

@Manyecska: no,akkor ez mostan tancizas vagy tomegverekedes???
:)
csoportos amortizeles???
osztan nehogy homar poszt legyen belole...
:D

jo ejt meg satubbi...

Manyecska 2012.04.12. 20:56:41

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: www.youtube.com/watch?v=rsthpn_W0gE&feature=related idesüss milyen yó pasik vannak!!!
/Mellesleg hová tűnt az előző kommentem??/

Manyecska 2012.04.12. 20:59:43

@oregember nem venember: ja, az előző linkemen láccik hogy milyen jól lehet ezt nyomni. Kértem hogy ne lőjenek ki az űrbe!! :D..ha lehet! A zenét én utáltam először de jól lehet rá rázni, mexoktam már:)

Manyecska 2012.04.12. 21:01:15

Most melyikőtök a DJ Janó/DJ Bobó..?? :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.12. 21:01:19

@Manyecska: jó pasik??? naneee..a latinókból elegem van, soha többet :D

melyik kommented?

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.12. 21:02:50

@Manyecska: nekem nagyon nem,ennel lenyegesebben szelsosegesebb zenet hallgatok,szerencsere...
:))))

Manyecska 2012.04.12. 21:08:30

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: viszont nálunk is van pár latinó a csoportban marha jól tudnak táncolni, hát komolyan 1 élmény..:) na mentem!

CID 2012.04.12. 22:00:51

@batgirl: cicafiú ?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.12. 22:02:56

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Számtalan kedvenc filmem van, az csak egy a sok közül.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.12. 22:06:37

@batgirl, a plázáribi: Tényleg olyanok vagytok mint Móricka, mindig csak ARRA tudtok gondolni. Pedig olyan sok minden másra lehetne.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.13. 02:30:10

en es a parom itt amerikaban eldobhato feszket rakunk

CID 2012.04.13. 07:12:06

@hagyma: a parom es en......

CID 2012.04.13. 07:14:20

@oregember nem venember: na, megszoktad a koránkelést ?:-)

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.13. 07:28:52

@batgirl, a plázáribi: egeszsegedre...
:)))

@CID: azert jobb igy kelni,magamtol,mint a 05:45kor menetrend szerint erkezo takinenire...

Manyecska 2012.04.13. 07:57:27

@batgirl, a plázáribi: te vedd már ki a zavatarodból ..!:)

Három barátnő megbeszéli, hogy kicsit feldobják a házasságukat. Az egyikük 1 éve házas, a másik 5 éve házas, a harmadik pedig 20 éve házas. Kitalálják, hogy este, mire a férjek hazamennek, fekete álarcot, szexis fekete fehérneműt és fekete hosszú lakkcsizmát vesznek fel. Az 1 éve házasoknál be is jön: Hatalmas szexorgia kerekedik. Az 5 éve házasoknál a nő a férj irodájában lepi meg, a siker itt is óriási! A 20 éve házas alig várja haza a férjét, aki hazajön, kivesz a hűtőből egy sört, lehuppan a tévé elé. A feleség beáll elé szexis cuccban kihívóan, izgatottan mire a férj csak ennyit mond:
- Hé, Batman mi lesz a vacsora..?
:)

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.13. 08:16:40

@Manyecska:
"- Mi az a szexrodeó?
- ???
- Miközben a barátnődnek hátulról csinálod, kapaszkodj erősen meg, és súgd a fülébe hogy a hugával tegnap milyen jó volt..."

helianthus 2012.04.13. 09:00:11

@A félelmetes népszavazás: átjöttem ide utánad. Bár még nem tisztáztuk, hogy cimbizünk-e vagy sem. ;)

Írtad: "Aztán néha Odrit látom a tükörben, és felmerül a kérdés, hogy "Ez meg micsoda???"

Kérdezem: "Ki az az Odri?"

ex-dr. vuk 2012.04.13. 09:24:41

@atpijkamo: te a Miss/Mrs-re gondolsz.
Es a Ms a "polite" elnevezes.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 11:17:24

@batgirl, a plázáribi: köcc. mán kiszedtem... lemostam. lefertőtlenítettem.

kezet mostam. négyszer. fertőtlenítettem.

hát ja. farzsebbe ne tartsatok telefont. vagy ti ezt már tudtátok eddig is???

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 11:20:05

@helianthus: Ezt senki se tudja pontosan, épp ezért merül fel a kérdés.

helianthus 2012.04.13. 11:26:51

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: igen. Saját tapaszalat. :D

@A félelmetes népszavazás: ezt most nem értem, de azt hiszem nem is fogom. Vegyük úgy, hogy megbeszéltük. Amúgy te nem vagy mániás depressziós? (náluk van szélsőséges hangulatingadozás) Vagy csak túl fiatal vagy még és keresed magad. Akkor is ingadozik az ember emlékeim szerint.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 11:28:52

háhhh. működik a telefonyom.:) kicsit még pisiszagú, de majd kirakom a napra :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.04.13. 11:30:51

@atpijkamo: A vonatkozó új többség BAZ-megyében ezt úgy mondja, hogy "éli feleségi".

2012.04.13. 11:51:00

¡¡¡¡ A HAZA NEM ELADÓÓÓÓÓ !!!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 12:17:35

álmodjak új posztról, vagy így maradunk??

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 12:22:11

@helianthus: Valóban, az Odri-kérdés általában zavart okoz, esetleg sikoltozást. De szerintem mást se értesz, ha azt írod Nekem hogy "az ember"... Itteni korom már inkább a harminchoz (vagy "harmcin"? :D) közelít mint a húszhoz, az nemtom minek számít. Pszichomókusok próbálkoztak már magyarázatokkal, de természetesen súlyos vereséget szenvedtek.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 13:04:58

@A félelmetes népszavazás:
lásd jó szívem, kerestem neked egy helyet, ahol minden bizonnyal több megértésre fogsz találni, mint itt, a homáron:

www.ufo-blogger.com/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.13. 13:28:44

@CID: nem, itt nem ugy van
itt en vagyok a gore
megyunk be valahova a feszekbol es akkor orditjak a mikrofonba, hogy es jon Mr es Mrs hagyma!!!!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 13:48:41

@ex-dr. vuk: Igen.

Nem polite, mert a másik kettő is az. Inkább politikailag korrekt. Vagy csak simán modern.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 13:57:21

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Ne tanácsold már el! Szinesíti a kínálatot. Úgyis sok jó ember hiányzik innen. Kix csak elsőzni jár, elvesztettük pszihocicát, hogy csak párat említsek. Az újak lassabban jönnek elő, mint ahogy a régieket vesztjük el.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 14:00:09

@atpijkamo: sajnos számomra élvezhetetlen :D

a vér, a hullák, valamint a velük folytatott szexuális abberrációk és bugyborgással társított nyakszeletés élvezete nem tartozik a profilomba. ne csodálkozz, ha elmennek. lassan én is úton vagyok.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 14:00:42

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

Szóval eljátszottad élőben?

Egy pasi ül az állomáson a vécében, erőlködik rettenetesen. A mellette levő fülkében is motoszkál valaki. Egyszer csak "plutty", csobbanást hall. Átszól.
- De jó magának!
- Nem annyira, ez a telefonom volt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 14:02:08

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Beszélgess mással. Akár velem. Én messziről nézve normális vagyok.

Manyecska 2012.04.13. 14:05:50

Khmmmmmm..Ja, semmi. :))))))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 14:09:44

Egy ember beül az állomás vécéjébe. A szomszédos fülkében is van valaki, megszólal:
- Szia! Mit csinálsz?
- Szarok - mondja kicsit meglepődve.
- És? Hogy megy?
- Hát... kösz, jól - válaszol kicsit akadozva már.
- Egy kicsit kemény mi?
- Nahát! Ez pofátlanság! De szó ami szó... hááát... igaza van.
- Te! Majd felhivlak később, mert itt mellettem valami idióta minden kérdésemre válaszol.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 14:11:06

@atpijkamo: ach so. na majd próbálkozom belőni a helyes távolságot.:D

jó hétvégét mindenkinek!

remélem hétfőre mán visszagyün a lajos, mer mostmár télleg kezdek aggódni érte...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 14:12:12

Bemegyek a klotyóba, odaállok a piszoárhoz. Szemem előtt a falon: "Ne ide nézz! A vicc a kezedben van."

Manyecska 2012.04.13. 14:12:20

"Milyenek a vicceim??
Szarok.
Nem azt kérdeztem mit csinálsz.." :D:D

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.04.13. 14:15:00

@Manyecska:
@batgirl, a plázáribi:
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
nageci meggyüttem! szevesztok!
durva vót akirándulás, tudnák mesélni!
a poszttolót lehet má?
árfojjamrögzítést csak az aldibúl!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 14:20:45

@Horváth Lajos,a falu bikája-SMITTPÁL 4 PREZIDENT!!: hála istennek :D mán aszittem ottartottak a kurvoidok a szobájukba végleg :D

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.04.13. 14:23:45

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
nem! az vót a baj, hogy meg akartalak locsóni, oszt becsengettem Bécsbe egy csomó helyre, hogyaszongya: "entsuldigung bite, lébt hír di Zsiráf?"
na de sehon se tanáltalak

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.04.13. 14:30:43

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
na ott nem vótam, mer egyszer vótam egy éccakát a sitten, azóta kerülöm a rácsokat.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.13. 14:31:13

@Horváth Lajos,a falu bikája-SMITTPÁL 4 PREZIDENT!!: na, már azt hittem beteg vagy! Mivel még mindig (apti!!!)nem kólázol, ezek szerint nem is vagy beteg.Hiányoltak a csajok, én nem, mert felőlem felfordulhatsz, de más hiányolt.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.04.13. 14:35:22

@batgirl, a plázáribi:
"én nem, mert felőlem felfordulhatsz"
há ahogy azt ijjen hejjzetben szoktam mondani: "akkó baszd meg!"
ha mán kólát innák mongyuk akkor mán nagy baj vóna! ott mán a papot kéne hívni

Manyecska 2012.04.13. 14:40:22

Az tökfasza hogy itt a Lájos. De hol az Atpi koma??

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 14:47:01

@Manyecska: Helló! Én ott vagyok
minden kilométerkőnél.

(A "Mi ott vagyunk minden kilométerkőnél" egy bolgár parizán tévésorozat volt, amikor ti még nem éltetek, és én sokkal, de sokkal fiatalabb voltam.)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 15:05:23

@atpijkamo: Majd visszafogom Magam, és írok a fészekrakásról. Különben is, HELIANTHUS kérdezősködött.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 15:22:46

Már a hekkerek se a régiek.

index.hu/tech/2012/04/13/csaja_csocse_csalta_csapdaba_a_csacsi_csalot/

A hekker azonban figyelmetlen volt, a fényképhez mentett GPS koordinátákat nem törölte, így az adatok alapján az FBI Melbourne külvárosában könnyedén rátalált.

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2012.04.13. 15:41:50

Ha belegondolok anno 2003 ban aposom kapacitalt, hogy 2008 ban a kamatot targyaljuk ujra a bankkal, mert addigra mar euro lesz meg minden, en meg azt gondoltam jo lesz az tiz even keresztul valtozatlanul.. de megszoptam volna.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 16:23:54

mégse műxik a teflonom... bekapcsintom, azt mondja hogy bzzzz bzzzz bzzzzz meg vibrog hozzá, aztán semmi értelmes megnyilvánulás.

ha hajszárítóval támadok rá, az használni fog neki?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 16:31:02

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Még magához térhet, nem biztos, hogy ezzel tönkretetted.

Ne kapcsold be, mielőtt teljesen ki nem szárad.

Ha szétszeded, gyorsabban szárad. Rendesen szétszedni nehéz. Nem hiszem, hogy egy héten belül kiszáradna másképp.

A hajszárító segíthet, talán 24 óra alatt is kiszáradhat így, de nincs türelmed és pénztárcád addig csinálni.

Számítógépet, billentyűzetet, bármi elektronikai dolgot nyugodtan lehet zuhany alatt tisztítani, ha a teljes kiszáradást megvárjuk utána.

venszivar 2012.04.13. 16:32:30

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Tán tedd be a sütőbe......., mert ott egyenletesen járja át a hő! A hajszárító hirtelen, túl durva. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 16:35:02

@Dr. dr.venszivar: Óvatosan a sütővel! Türelmetlen voltam, túl melegre kapcsoltam, és most van egy teljesen amorf routerem. Különben kiválóan működik.

venszivar 2012.04.13. 16:42:08

@atpijkamo: Gondolom, hogy másnak olyan nincs, tehát így lehet teljesen egyedit "gyártani". Mire gondolsz ? Mi működik kiválóan ? A sütő .....?!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 16:42:43

@atpijkamo: @Dr. dr.venszivar:

ööö... köszi. a rendesen szétszedés alatt mit értesz?

addig jutottam, hogy hátlap le, aksi ki, sim kártya ki, pisi letöröl (bocs)
ennyi elég, vagy keressek csavarhúzót és gyilkoljam le teljesen?

venszivar 2012.04.13. 16:44:58

@petrócselly: Azok még működnek ? Ha igen, akkor is úgy hatásosabb, ha a radiátort rakja a készülékre......, de ez csak egy ötlet!

venszivar 2012.04.13. 16:46:52

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Egy gumikalapács ! Csendes, de hasznos (lehet). Kaki nem ment rá ?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 16:50:26

@Dr. dr.venszivar: :D nem, csak ázott :D

a pasim nagyon megdicsért, aszonta, ilyesmire csak férfiak képesek (mármint telefont klotyóba ejteni) és hogy feljebb léptem a fejlődés lépcsőfokain :D

Manyecska 2012.04.13. 16:51:00

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: szerintem most csináltál benne zárlatot!!:( ne legyen igazam.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 16:53:47

@Manyecska: hát az meglehet. franc essen ezekbe a szar teflonokba, mér nem vízállóak alapjáraton??

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 16:58:48

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Szerintem operálj magadra egy péniszt, a párod büszke kesz rád. Sört isztok, és meccsekre jártok...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 16:59:32

@atpijkamo: a macsakfélébe a mocskos száját díjaztad, vagy a habzó száját, vagy a primkó rasszizmusát? mer jóságot én nem sokat találtam benne.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 17:01:38

@atpijkamo: kötve hiszem :D se nem sörözik, se meccsre nem jár :D monnyuk és viccesen is néznék ki egy ragasztott kukkedlivel.

venszivar 2012.04.13. 17:01:41

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: A pasid megdicsért s mondta, hogy csak pasik képesek a klotyóba ejteni......?!?
Bassza meg ! Hol a vérfarkas, hol egy meleg "talál" meg.......

Jóóózsííííííí, HOZD BE A KONYAKOM !!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 17:03:57

@atpijkamo: kötve hiszem :D se nem sörözik, se meccsre nem jár :D monnyuk és viccesen is néznék ki egy ragasztott kukkedlivel.

@Dr. dr.venszivar: ezt most nem értem. :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 17:08:37

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: "mocskos száját díjaztad"

Pszichocicára gondolsz? Egyszerűen viccess volt. Nem azt díjaztam, amit csinált, hanem ahogy csinálta. Veszekedett, de ettől nem lesz rossz ember.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 17:15:12

@atpijkamo: értem. szóval ha én téged viccesen elküldelek naponta a kurva nénikédbe, valamint azt mondom,-szigorúan csakis a példa kedvéért- hogy egy fassz*pó buzi vagy, akkor annak örülni fogsz?

értelmes emberekkel lehet vitázni, neaggyisten eszmét cserélni ha már mindenáron erre vágyunk, de ő sajnos nem volt az a kategória.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 17:27:42

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: "egy fassz*pó buzi vagy"

Túl kedves vagy hozzám. Én valójában egy zsidó cigány indián szőke buzi kutya vagyok.

A katonaságnál - nem jószántamból - megtanultam, hogy ha valaki egy centivel az arcomtől ordibál velem, fel se vegyem. Most meg már öreg is vagyok, láttam én már mindent, nehéz engem megbántani. Az építő kritikát azért meghallgatom, figyelebe veszem.

Pszichocicáról meg különbözik a véleményünk. De ez nem baj. Sokkal nagyobb baj, hogy hogy nem tudunk számot adni a világegyetem anyagának jelentős részéről, és igy nem is alkothatjuk meg a nagy egyesített elméletet. A világ nagyon bonyolult.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 17:33:39

@Dr. dr.venszivar: A routernek meg se kottyant az elmosás, szárítás, megolvasztás. És a sütőnek se ártott.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 17:36:40

@atpijkamo: mellébeszélsz, ezt te is tudod :)

engem is nehéz megbántani, mivel identitásomat nem a helyi pixelnyuszikból szereztem.... ha valaki azt mondja hogy bazdmeg te egy kibaszott krokodil vagy, akkor nem állok neki végignézni magamon, hogy valóban úgy van-e hanem a képébe röhögök :)

de azt nagyon utálom, amikor a kedvenc jáccóterem homokozójába szarnak bele, aztán még ki is kenik a padkára.

a világ nem bonyolult. csak 42. :D

venszivar 2012.04.13. 17:38:24

@atpijkamo: Egy szót se tudok szólni ! Szóhoz se tudok szólni ! Nincs igazság !
Hány éve lehet ez a pisis.....? 15 ?

Szenthomárság 2012.04.13. 18:25:26

Kakukkfészket kell építeni, annak olcsó a rezsije.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 18:43:20

@Szenthomárság: teccik a neved :D de egy kicsit gyanús vagy ezzel a frissmeleg reggel :)

CID 2012.04.13. 19:07:05

Ne emlegesd már, mert megjelenik :)

CID 2012.04.13. 19:08:32

@Szenthomárság: Nah, azért ne támogassuk már az illegális lakásfoglalókat !

CID 2012.04.13. 19:10:18

@A félelmetes népszavazás: Van egy jó hírem ! Elestem keróval és úgy néz ki a fejem, mint egy zombié :-)

CID 2012.04.13. 19:13:06

Arra esetleg nem e gondoltál, hogy elviszed szervíííízbe ? ;-) @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

CID 2012.04.13. 19:15:38

Ettől nagyon ideges lesz furaszem :-)

CID 2012.04.13. 19:17:08

Mi van már, van új prostó, csak én nem látom ?

CID 2012.04.13. 19:19:11

@atpijkamo: Azért a mobilok mosását nem javaslom, még az akku kivételével sem ! :-)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 19:25:25

@CID: höhh, ez jó. gyanítom, hogy abból nem lenne homárposzt, pedig gyúrok rá rendesen :D

két hete vettem egy ilyen csipa fülhallgatót a lányomnak, halálfejes rózsaszín, naon faszányos volt.
kipróbál, laptopba benyom, jól szól. kb. három percig, aztán síri csend, bedöglött. nosza, visszaügettem vele a boltba, aszt lebactam a pultra, hogy hát ez biza mehalt itten. jaóóó. blokkja van-e? hát az nincs, mert kidobtam. na nem baj. pénzt szeretne visszakapni, vagy utalványt, vagy szeretne egy másik fülhallgatót?

felmarkoltam a pénzt, másik szar nem kell, ugye.

szóval próbálok én homárposztravalót összehozni, de nem megy.... :(

Manyecska 2012.04.13. 19:25:39

@atpijkamo: @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: képzeld a férjem eccer nyáron lazán bement a medencébe -zsebébe a telefonnal ugye:D- és jóóót úszott..:D /Láttad volna az az arcot amikor rádöbbent hogy végig a zsebébe volt../

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 19:32:41

@Manyecska: Én Vostok karórával úsztam a Balatonban a hetvenes években. Úgy emlékszem, túlélte. A fecske nadrágon nem volt zseb. Még jó, mert akkor biztos egyszer a Sokol rádióval úsztam volna. Tudod, amire kívülről gumiztuk rá a két laposelemet.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 19:33:58

@Manyecska: és hogy szárította ki? legalább drága fon volt?

a fiam fonját eccer kimostam a gépbe, aztán meg a szárítógépbe futott egy kört. nyugodjon békében.

CID 2012.04.13. 19:35:08

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Azért, ha beviszed szervizbe, csak azt mond a szagembernek,hogy beázott. Miután kipucolta, jelezd neki miben ázott :-) mijaza csipafülhalgató ?

Manyecska 2012.04.13. 19:35:37

@atpijkamo: :D..három telefonom nyírtam ki egymás után, víz általi halállal!!:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 19:36:24

@CID: Lényeg, hogy ki tudd szárítani.

Manyecska 2012.04.13. 19:36:47

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: megkérdeztem: azt mondja Nokiafaszomtudja..típusú volt :P /6230/..összehozom a cicával:P

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 19:36:50

@atpijkamo: Hát le is ült a homár azóta erősen. Már csak batgirl elgépeléseiben lehet esetleg bízni...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 19:37:31

@Manyecska: Én elejteni szoktam. Olyan hármat ki szoktak bírni. Másfél méterről betonra. Alacsonyabb lennék, talán többet bírnának.

Manyecska 2012.04.13. 19:38:05

Hádde rizsbe kell dobni állítólag az beszívja a víztet meg nem szabad addig bekapcsolni amíg ki nem szárad..továbbá nem árt szétszedni..a miyénk nem élte túl, béke poraira..

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 19:41:01

@CID: Ennek örülök, annak már kevésbé, hogy az egész monitort ellepi az avatarod.

Manyecska 2012.04.13. 19:41:09

@atpijkamo: hát, egykilencven magasból azért bármi megtörténhet:))..

venszivar 2012.04.13. 19:41:10

@CID: az, hogy "vén", nos az barokkos túlzás ! Örülök, hogy összetörted a pofád! Szopni azért tudsz ! Van egy neked való, kint az istállóba, te állat.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 19:41:56

@CID: kúl, hipcsiszupcsi, áááálat, baró, ilyesmi :)

nem viszem szervizbe, mert egy pisiben áztatott majd kétéves telefont már mégsincs pofám a kezébe adni :D

@Manyecska: olyanom van egy a ládafiába valahun. azzal szok utazni, mert örökéletű az aksija.

CID 2012.04.13. 19:43:45

@atpijkamo: @Manyecska: Én azért inkább a szétszedésben, tisztítófolyadékban, meg a kompreszorban hiszek :-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 19:44:22

@Manyecska: Azért még nem vagyok olyan rövidlátó, hogy a fejemhez kell emelni.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.13. 19:45:16

Nekem is kéne valamit csinálni a hétéves telefonommal.
Az istennek se akar elromlani.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 19:45:34

Emberek! Azért érzitek, mekkora szégyen, hogy hetek óta nem köptem le a monitorom? Már tiszta poros, mert nem kell folyton törölgetnem a kakaót.

CID 2012.04.13. 19:45:58

@Dr. dr.venszivar: ;-) nem gondolod, hogy utánad szopok ?

Manyecska 2012.04.13. 19:46:13

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ez régen volt.., de én utálom ezeket az érintőképernyősöket. Még mindig a régi lecsukható tetejűm van:D na az azért nem ázik be olyan hamar és dobálhatom én is kedvemre:))

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 19:47:04

@Dr. dr.venszivar: @A félelmetes népszavazás:

megcsapott a parttalan mélységekbe süllyedés előszele. ha bunyóztok, megyek, légyszi szóljatok előre. máma nem bírom a konflisokat.

Manyecska 2012.04.13. 19:47:23

@atpijkamo: mint én esténként!! :)

ex-dr. vuk 2012.04.13. 19:47:46

@atpijkamo: a masik ketto mar nem az, foleg, hogy nem is feltetlenul tudod, hogy hazas-e.

CID 2012.04.13. 19:48:26

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Egyik kolégámmal ( szervizes ) megtörtént ! :-)

England win The Ashes! 2012.04.13. 19:48:54

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: A posztolót már lehet?

Ha igen:

Há' Margit!!! Nooooormális???? Kidobtad a blokkot?

Ha nem: -

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 19:49:09

@atpijkamo: igyál savanyú kakaót! attól jó nagyokat lehet pökni. ( esetleg anyatejjel is próbálkozhacc, tudok egy ingyenes beszerzőhelyet ajánlani.)

Manyecska 2012.04.13. 19:49:26

@agresszív kismalac: nekem is van Nokia 3210-em !.. de télleg ciki volt már ahogy csörög:D ..oszt tartalékban van:)

Manyecska 2012.04.13. 19:50:56

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: csatlakozom, nekem meg elapad a tejem:D ma báránybőrbe bújtam! Amúgy meg kezd határozottan érdekesen kaotikus lenni itt a kommentek izé valaki fejezze be ezt a mondatot:D

CID 2012.04.13. 19:51:26

@atpijkamo: Na, leszoktál a bedobosról ?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 19:51:59

@CID: "kompreszorban hiszek"

Azért ezt ne mondd, mert valaki satuba fogja tenni kikompresszálni belőle a vizet.

Manyecska 2012.04.13. 19:52:57

@atpijkamo: mi akadáya? Ne fogd vissza magad! KÖpd le!! :))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 19:53:05

@CID: A bedobost nem értem. De nem jó rád a vicsor, mióta nem utálatoskodsz.

venszivar 2012.04.13. 19:53:33

@CID: Én "nyalakodom". Hál ist.utoljára az oviba.......cumiztam.
Az a pára, neked s hozzád hasonlóknak van fenntartva. Ha nem jól csinálod, még az is megigazíthatja a pofádat.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 19:54:10

@Manyecska: én szeressem a tapogatósképernyőket. lehet vele rajzolni, meg minden marhaság, amire semmi szükség, de jó móka.

@Dr Jozef Vengloš: amint látod, nem oszt nem szoroz, hogy kidobom-e vagy sem...:D

ha valami drága szart veszek, annak azér megtartom a blokkját.

@agresszív kismalac: jó ötlet:D tucc valakit ajánlani esetleg?

CID 2012.04.13. 19:54:14

@Manyecska: pfff, van hozzá zsírúj előlapom meg hátlapom. Ha gondolod elküldöm, oszt villoghatsz Lajosnál :-)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 19:55:35

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Ez neked bunyó? Nem történt semmi, csak Flachzange főborút.

CID 2012.04.13. 19:56:09

@atpijkamo: baszus, lemaradt egy ékezet ?

Manyecska 2012.04.13. 19:56:24

@CID: nem gondolod, nekem is zsírúj rayta az előlap!! Sőt találtam a Dagályon eccer egy Nokia3410-est, angol menüvel, a magyart még hírből sem ismeri!! Olyan szexi kékcsilivili-villámos előlapja van, imádom csak folyton szótár kellett hozzá!:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 19:57:12

@Manyecska: :) Kezdetnek jó, de még kevés.

________________________

Ha ezt a kupont kivágod,
vehetsz egy új monitort.
________________________

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 19:57:48

@Manyecska: nem tuttam, hogy szoptacc :D:D hogy fognak ezek itt örülni neked!! :D ha a sün megjön, elalél a gondolattól is :D

CID 2012.04.13. 19:58:54

@A félelmetes népszavazás: Dehogy borúttam, csak jeleztem ledaráltam a pofám, és zombis vagyok. Próbáltam kedvedben járni ! De ha neked ez sem jó, basszon meg a molnárgyerek Csita ! :-)

Manyecska 2012.04.13. 20:00:48

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ááá csak Romolust meg Rémuszt :D dehogy..

CID 2012.04.13. 20:01:52

@Manyecska: azt megvenném, asszony imádta azt a kígyós játekot rajta ? Mennyiért adod ? Gondolom az englis kígyó is úgy mozog mint a magyar ?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 20:02:11

@A félelmetes népszavazás: mondom "előszele"...

b+, engem télleg nem szórakoztat ez. nem lehetne inkább ilyen táncitánci viccesmóka kakaósköpdösőset jáccani inkább?

ha nyilatkozol arról, hogy nem is bux a hullákra és nem szerecc torkot vágni, bizisten megfontolom hogy ufószámba veszlek. addig nem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:03:32

@CID:

bédobos
bedöbos
bedóbos
bedőbos
bedobös
bedobős
bedobós

Bedobós? Valamikor rá voltam szokva?

Manyecska 2012.04.13. 20:04:52

@CID: nemtudom, megnéztem..el van repedve a panel vagy mi és a fél képernyő fekete! Bocs! A gyerek használta utoljára..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:06:28

Szópókerezzünk! Gondoltam egy szóra. De nekem nem szabad kimondanom. Mondok helyette más szabvalat, amikról a titkos szóra lehet asszociálni, VAGY hangtanban hasonlítanak. Nektek minden szavamra válaszolni kell egy másik szóval, ami eszetekbe jut róla. Akkor kész, ha kimondtátok a titkos szót.

Kezdem:

készek

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:08:07

Féli, meg ne mukkanj!

"más szabvalat, amikról" = "más szavakat, amikről"

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.13. 20:09:07

@CID: Dehogy. Az angol kígyónál balra tarts van.

Manyecska 2012.04.13. 20:11:21

@atpijkamo: :))én csak a szópó-ig olvastam! frankón megijedtem:D

CID 2012.04.13. 20:11:43

@atpijkamo: Ja, ha valaki ért hozzá akkor szétszedi a telót a legapróbb darabokra, tiszptítóbizbasszal léfújja, aztán átdikicsöli, aztán levegővel léfújja ( megszáríjja ). Jobb heljökön, új telóknál kibasszák a szelektív gyüjtőbe :-) bedobós meg a kakaóba áztatou kenyér, kifli, kalács. Bögréből fogyasztva nagyon ízletes, és könnyen fogyasztható ! Nagyapám, nagyon szerette ( meg én is )

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:14:05

@CID: Az semmi. De mikor a fényképezőgépet dobod a tengerbe, és fél órád van, hogy optikushoz vidd. Szedtél-e szét fényképezőgépet? Olyan régimódi igazit.

England win The Ashes! 2012.04.13. 20:15:15

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Na jó, igazad van, de csak azért, mert lássuk be, eléggé szokatlan látvány, ha egy zsiráf reklamál a boltban. A csávó ettől lepetézett és gyaníthatóan ezért kaptad vissza a pesetát. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:15:30

@agresszív kismalac: "Az angol kígyónál balra tarts van."

Huh! Csináltam egy kígyót. Biztos angol volt, mert balra csavarodott. De már lehúztam.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:16:38

@Manyecska:

készek -> kiszel
otthon -> ...

Te jössz. Vagy bárki más...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:18:40

@agresszív kismalac: "Nekem is kéne valamit csinálni a hétéves telefonommal.
Az istennek se akar elromlani."

Nekem is hét éves a telóm. Csak azóta megvettem még kétszer. Először valami nyolcvanba került, a második már csak húszba, a harmadikat tizenötért vettem.

Manyecska 2012.04.13. 20:19:28

@atpijkamo: otthon->komplett diliház

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:20:36

@Manyecska: Elviccelni nem ér.

készek -> kiszel
otthon -> komplett diliház
madár -> ...

CID 2012.04.13. 20:20:57

@atpijkamo: ja, Zenit TTL ! Azóta sem működik. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 20:21:10

@Dr Jozef Vengloš: nemtom hogy ismerhettek fel. még kalapot is vettem fel meg magassarkút. francseérti.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:24:33

@CID: Fő a bátorság, és önbizalom.

Én nem mertem az opikához nyúlni. A zárszerkezetet javítottam, annak is kuka lett az eredménye.

A digitális fényképezőgépek nem olyan vészesek. Egyszer csináltam két rosszból egy jót. Nem volt egyszerű művelet, a képességeim határait feszegettem.

Manyecska 2012.04.13. 20:25:29

@atpijkamo: MÁDŐŐŐR! / nyíl: CatWoman/

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:26:00

@agresszív kismalac: Nekem egy fajta teló kellet, pontosan egy típus. Szívtam a fogam, de megvettem. Mikor széttörem már ocsóért volt ugyanaz használtba. Mikor azt is széttörtem, még annyira.

Manyecska 2012.04.13. 20:26:34

Madár -> Mádör

Most mééééé nem? :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 20:27:01

@atpijkamo: háppedigazkönnyű! a két szart eladod, az árából meg veszel egy jobbat.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:27:07

@Manyecska:

készek -> kiszel
otthon -> komplett diliház
madár -> CatWoman
kotorék -> ...

venszivar 2012.04.13. 20:27:52

@atpijkamo: mertél "nagyot álmodni" ! a mesterre hallgatsz......, no szép dolog.

Manyecska 2012.04.13. 20:28:34

@atpijkamo: ? kotorék -> kotonék Na?? He?:D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:28:45

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Két szarért nem kapok semmit. A rosszért gombokat adtam az íbéjen, és lett egy vadiúj gépem. Azért megizzadtam vele, meg szerencsém is lehetett.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:30:28

@Manyecska:

készek -> kiszel
otthon -> komplett diliház
madár -> CatWoman
kotorék -> kotonék
gallyak -> ...

CID 2012.04.13. 20:31:39

@atpijkamo: Én sem az optikahoz nyíltan, hanem a zárszerkezethez :) Van egy zorkij4-em. Na annak az optikaja szar. Megjavitod ?

Manyecska 2012.04.13. 20:32:29

@atpijkamo: most akkor nem jó a megfejtésem ezzel arra akarx célozni? játsszunk inkább Kitalált storyt az megy már nagyon :D:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:34:06

@CID: "Megjavitod?"

Viccelsz. Meg se értem. Meg szétszedni se tudom.

CID 2012.04.13. 20:34:08

Furaszem örülhet :-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:37:18

@Manyecska: "nem jó a megfejtésem"

Még nem. Egyre kevésbé. De ne add fel, ha megérzed az ízét, menni fog. Bazi nehezeket is lehet akár három lépésben kitalálni. Fontos, hogy a két oldal jól össze legyen hangolva. Most kettőnk közt ez nagyon nincs meg, de nem szabad elkeseredni.

Egy egyszerű magyar szóra gondoltam, nem kell túl bolnyolultra gondolni. Ezen az oldalon is szerepel már valahol.

Manyecska 2012.04.13. 20:39:15

Jó kis Szmena fényképezőgépek régen! Emléxem, én Moszkvicsot vezettem 17 évesen, azon tanultam meg vezetni, illetve nagyapámtól örököltem:)..aki nem tudja miyen nem élt még:D:D!....emléxem, nagyapám a Volga típusú kocsijával eccere két kamiont előzött ki eccer, hátul sikoltoztam mint Batgirl, a drága hivatásos sofőr volt:D... hüpp :D ...megyek én elvackolom magam mert muszály..

Manyecska 2012.04.13. 20:41:22

@atpijkamo: jólvan selytem:) De most már homályosan látom a monitort le köll feküdnöm:( /magammal most/..hó éjt:)!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:42:19

@Manyecska: Engem Csajkával vitt a sofőr. Azt hiszem Csajka, az a nagy luxus batár. ELEKTROMOS ablakemelője volt!!! Még utána tíz évig nem találkoztam olyannal.

Manyecska 2012.04.13. 20:45:29

@atpijkamo: óóanyám, az volt vagy Pobjeda:P..alig tudtam kiállni a Moszkviccsal mert lejtett az ucca és tolatni kellett óóóó anyám:D! majd leégett a kuplung mire először kiálltam:D

Manyecska 2012.04.13. 20:50:56

@Manyecska: oszt akkor volt hogy rámsóztak egy postásautót Sopronból Pestig kellett hazahoznom, oszt a Baross utcában hetvennel téptem már idegességemben, 18 évesen..a dobozos batár!! Istenem, imádom, kár hogy mindig részeg vagyok!! :P
Szia Betike, váltás lesz:)..

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.13. 20:52:58

@Manyecska: nem hiszem, mert ha sürgősen nem talál ki valaki valamit, akkor én is tente. Viszont cseveghetnékem is lenne, úgy hogy ez most kétesélyes

Manyecska 2012.04.13. 20:54:54

@agresszív kismalac: a miénk piros volt!..meg volt még mélyzöldben.. /az tetszett!/:)) de fogadjuk lila autója egyikőtöknek sem volt, hivatalosan ibolyakék /dehogy kék, sötétlila!!/ limitált szériás suzuki:)..asse most volt..meg almazöld Golf..:D

Manyecska 2012.04.13. 20:56:11

@batgirl, a plázáribi: húú én tente, sziasztok:) ! még kitámasztom a szemhéjamat oszt nézem a táncos megaműsort :P:)) /??/

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 20:57:25

@batgirl, a plázáribi:

készek -> kiszel
otthon -> komplett diliház
madár -> CatWoman
kotorék -> kotonék, eb
gallyak -> ...
rakó -> ...

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.13. 20:58:09

@Manyecska: Az enyém libafoszöld volt. Aztán át lett fújva feketére. Széles fehér felnikkel.
Egy mélylila Vectrám is volt.:-p

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:01:10

@Dr. dr.venszivar: "TU-154 esetek nem volt ?"

Nekem volt. Egy csapat emberrel együtt vettük bérbe a Budapest - Moszkva útvonalon, pilótával, sztyúárdesszel együtt. Na, AZ hangos volt!

A MALÉV gépen olyan porcelánra emlékeztető műanyag étkészletben adták a kaját. Mindenki lopta. Én nem. Csak pislogtam, milyen nyíltan pofátlanok az emberek. Csődbe is ment harminc év múlva.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:02:17

@batgirl, a plázáribi:

készek -> kiszel
otthon -> komplett diliház
madár -> CatWoman
kotorék -> kotonék, eb
gallyak -> gályák
rakó -> koton
hagyó -> ...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.13. 21:02:23

az én első kocsim, kék cinquecento volt, és a mostani kiwi zöld opel, kiwi zöld ülésekkel. és a neve kiwi.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.13. 21:04:43

azt mondja a pasas, hogy még nem szedte össze magát, hogy velem találkozzon.hehehe

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 21:08:35

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Már sokszor mondtam, hogy nem szexualizálok senkivel/semmivel.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:08:37

@batgirl, a plázáribi: Japánban akartam venni olyan mikrobuszt. Néztem a legolcsóbbakat. A munkatársam a hasát fogta nevettében, én abba nem fogok beleférni. Aztán szerzett nekem egy "rendes" méretűt. Hát abban is minden végpontom koppant, térdem, fenekem, fejem. Azért jó kis kocsi volt, le nem rohadt soha alattam, minden belefért. A balos közlekedést azonnal megszoktam, de a keskeny utcákat nagyon nehezen. Utána itthon nagy svunggal mentem át olyan szűk helyeken, ahol az úrvezetők csak centinként mertek áthaladni. 5-5 centi kétoldalt elég volt a bátorsághoz. Most már 15-15 is kevés.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:10:21

@batgirl, a plázáribi:

készek -> kiszel
otthon -> komplett diliház
madár -> CatWoman
kotorék -> kotonék, eb
gallyak -> gályák
rakó -> koton
hagyó -> Miklós
sasfióka -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 21:11:16

@atpijkamo: :-X

Azért az "opika" is jó volt :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:14:22

@batgirl, a plázáribi:

készek -> kiszel
otthon -> komplett diliház
madár -> CatWoman
kotorék -> kotonék, eb
gallyak -> gályák
rakó -> koton
hagyó -> Miklós
sasfióka -> Napóleon
költőhely -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 21:15:07

@atpijkamo: És ezek egymással is összefüggenek?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:19:10

@A félelmetes népszavazás: A szópókernél a kérdező és válaszoló azonos hullámhosszon kell működjön. Úgy kell feltenni a kérdéseket, hogy a válasz a mgefejtés legyen. A kérdések hangalakban vagy asszociációban mind rímelnek a titkos szóra. Most nem, de rendesen a válaszok segítik a kérdezőt abban, hogy a válaszoló milyen úton jár, hogy a következő kérdéssel helyesebb irányba terelje.

Amit most csinélunk, az csak a szópókernek a fele. A teljes játékban két pár játszik egyszerre.

venszivar 2012.04.13. 21:19:19

Köztetek BIZTOS van, kinek-kiknek szputnyik is volt....piros, lila, mélyzöld v. akármilyen, de nektek az is vóóóót !!! nekem meg csapkodós lepkém se vóóót........., már a konyakom is fogyóba van.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:21:12

@batgirl, a plázáribi:

készek -> kiszel
otthon -> komplett diliház
madár -> CatWoman
kotorék -> kotonék, eb
gallyak -> gályák
rakó -> koton
hagyó -> Miklós
sasfióka -> Napóleon
költőhely -> FÉSZEK

Bingó!

Rendes játékban a "költőhely" szabálytalan lett volna. De most az eredmény kedvéért kicsit csaltunk.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.13. 21:21:22

@atpijkamo: figyelj ezt a szbályt, még értelmezni sem tudom...mi van??????????
AZt hittem azt játszuk, hogy te mondasz egy szót, én meg elmondom , hogy milyen szó jut eszembe róla, aztán te mondod, hogy mi jut eszedbe róla..aztán..sosincs vége....
És akkor most mi van?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:23:01

Szópóker 2. Gondoltam. Nagyon könnyű. Tárgy. Bárki válaszolhat.

bolond -> ...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.13. 21:23:07

ha fészek volt a megfejtés, már az elsőszónál beakartam irni

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:25:05

@batgirl, a plázáribi: Semmi. Az egy másik játék lenne, aminek nincs célja vagy vége.

Ez meg a szópóker. Nem láncban megyünk, hanem egy konkrét cél felé, mit csak én tudok, de nem mondhatok ki. Mint az aktiviti, csak karakteres.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:26:40

@batgirl, a plázáribi:

bolond -> kolonc
hajlék -> ...

(Mikor a hajlékra asszociálsz, akkor az előző kérdés(eke)t is figyelembe kell venned. Illetve célszerű.)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:28:42

@batgirl, a plázáribi:

bolond -> kolonc
hajlék -> talan
gumiszoba -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 21:29:09

@atpijkamo: Szerintem a megfejtés elmegyógyintézet. Vagy ahogy Én mondom, őrjöngde.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:31:57

@batgirl, a plázáribi:

bolond -> kolonc
hajlék -> talan
gumiszoba -> őrültekháza!

Bingó.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:33:18

Szópóker 3. Gondoltam. Élőlény. Könnyű nagyon. Két lépésben lesz megoldás.

dalmata ->

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:35:10

@A félelmetes népszavazás: Őrültek háza, bolondok háza egyaránt jó lett volna. Hibáztam is, hogy az első kérdés a bolond volt, mert a megfejtés részét nem szabad kimondani. De rosszra gondoltam eleve, mert hangalakban nem tudtam hasonlót mondani, pedig az nagyon fontos. Na most...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 21:35:17

@atpijkamo: Szinoníma ér? Az Enyém is jó lett volna?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.13. 21:39:45

dalmata -> kutya
zacskó -> tasak

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:41:55

Szópóker 4. Gondoltam. Név. De nem mondom kinek vagy minek a neve, mert így is nagyon könnyű. Inkább csak gyakorlásképpen.

Tihany -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:47:41

Szópóker 5. Gondoltam. Egy bizonyos tárgy.

képviselő -> ...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.13. 21:48:15

ez túl könnyű volt, majd valamikor folytatjuk, elteszem magam.
huss

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:49:55

@batgirl, a plázáribi: Jóccakát! Legalább pihennek az arcizmaim, mert mindig vigyorognom kell, ha a nick-edet elolvasom véletlenül.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:53:14

@Dr. dr.venszivar:

képviselő -> fánk
palota -> pincsi
Magyarország -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:54:21

@A félelmetes népszavazás:

képviselő -> fánk
palota -> pincsi
Magyarország -> Parlament.

Bingó.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:56:15

Szópóker 6. Szégyenletesen könnyű. Név. Egy konkrét valaminek vagy valakinek a neve.

Pató -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 21:58:45

Szópóker 7. Tárgy. Aggódom, hogy egy lépésben vége.

láng -> ...

lordjim 2012.04.13. 22:00:21

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: mér van neked ijen mocskos szájad? He?!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:01:38

@A félelmetes népszavazás: Aha. A snitt lett volna a következő, ha hagyod.

venszivar 2012.04.13. 22:02:29

@atpijkamo: Ez a "menet", számomra teljesen értelmezhetetlen ! Az első kettő O.k., de azok után hogy kerül oda Hazánk- arra meg a parlament......s bingó.?
Ez nem a semmiből előrángatott VALAMI ?
Én talán párszor "mintha találtam", de akkor is, semmi logikát nem érzek benne.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 22:05:02

@atpijkamo: Ezt a szót nem ismerem. Új lapot kérek!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:05:24

@Dr. dr.venszivar: Bocsi, lehet bennem is a hiba. Régen játszottam, talán berozsdásodtam. De az, hogy Féli kitalálta engem igazol. Tulképp nincs szabály, vagy racionális ok. Én vagyok a zenész, és te a hangszer. Úgy kell csinálnom, hogy a titkos szót kimondd.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:08:16

@Dr. dr.venszivar:

láng -> szóró
fűz -> fa
rőzse -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 22:08:18

@atpijkamo: Ja hogy elgépelés volt :))

Akkor legyen fa.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 22:08:43

@lordjim: mer mán kundera is megmonta, hogy a szülőföldhöz való legerősebb kötődés a trágárság. minél inkább honvágyam van, annál rondábban beszélek.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:10:32

@A félelmetes népszavazás:

láng -> szóró
fűz -> fa
rőzse -> gyufa
varr -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:11:32

@Dr. dr.venszivar:

láng -> szóró, Vince
fűz -> fa
rőzse -> gyufa
varr -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:13:57

@A félelmetes népszavazás:

láng -> szóró, Vince
fűz -> fa
rőzse -> gyufa
varr -> boszorkány
ég -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 22:15:10

@atpijkamo: Jahogy TŰZ

Túl kézenfekvő volt...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:16:07

@atpijkamo:

láng -> szóró, Vince
fűz -> fa
rőzse -> gyufa
varr -> boszorkány
ég -> TŰZ

Bingo.

Jött volna még a gyujtós, szikra, kímomban...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:17:09

Szópóker 8. Tárgy.

autó -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 22:18:58

@atpijkamo: Azért gondoltam boszorkányt, merthogy rőzsehordó asszony, meg talán varrtak is, aztán meg elégetik őket máglyán :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:19:25

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

Idézem:

A félelmetes népszavazás 2012.04.13. 22:13:18
@atpijkamo: Boszorkány

venszivar 2012.04.13. 22:19:42

@atpijkamo: 21:58:45 7. Tárgy. A tűz az nem fogalom ?

autó-gumi

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:21:06

@Dr. dr.venszivar: Öööö bocsi. Mindig is gyenge voltam nyelvtanból. Ha fogalom, akkor én kérek elnézést!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:22:34

@A félelmetes népszavazás: @Dr. dr.venszivar:

autó -> gumi, motor
kockás -> ...

(Autógumi nem lehet, mert nem mondhatom ki részét vagy egészét.)

venszivar 2012.04.13. 22:22:56

@atpijkamo: KÉSŐ - van............
szedd össze magad, mert tökön szúrom magam ha átpalánkolsz! Igyál egy-két konyakot !

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:26:08

@Dr. dr.venszivar:

A "motor" betűsorban közt az "autó" betűsor nem szerepel.

Ha "fehérember" a titkos szó, akkor mondhatom, hogy "szív", de nem mondhatom, hogy "fehér".

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:27:06

@A félelmetes népszavazás: @Dr. dr.venszivar:

autó -> gumi, motor
kockás -> koccanás, fülű nyúl
sofőr -> ...

venszivar 2012.04.13. 22:28:27

@atpijkamo: Boxoljuk le ! Mikor s hol !?!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:29:28

@A félelmetes népszavazás: Sem fehér, sem white, sem ember, sem embi, sem homoszapiensz. De mondhatom, hogy titán. (Titán -> titánfehér -> fehér)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:30:40

@A félelmetes népszavazás:

autó -> gumi, motor
kockás -> koccanás, fülű nyúl
sofőr -> Forma 1.
maxi -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:32:46

@Dr. dr.venszivar:

autó -> gumi, motor
kockás -> koccanás, fülű nyúl
sofőr -> Forma 1.
maxi -> szoknya
fuvar -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:33:57

@A félelmetes népszavazás:

autó -> gumi, motor
kockás -> koccanás, fülű nyúl
sofőr -> Forma 1.
maxi -> szoknya, foxi
fuvar -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:35:55

@Dr. dr.venszivar:

autó -> gumi, motor
kockás -> koccanás, fülű nyúl
sofőr -> Forma 1.
maxi -> szoknya, foxi
fuvar -> TAXI

Bingó.

@A félelmetes népszavazás: Kockás taxiról eszerint még nem hallottál. A főtaxi kocsijaira volt ragasztva piros-fehér kockás jel.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:37:21

Gondoltam. Tárgy. De most tényleg.

orgona -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 22:37:48

@atpijkamo: Nálam a taxi az sárga. Kockásról a Forma 1 célszászlója ugrott be inkább...

venszivar 2012.04.13. 22:37:55

@A félelmetes népszavazás: mert, anno a Taxikon, az oldalsóüvegek alatt piros-fehér kockás matrica volt, úgy kb.8-10 cs szélesen.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 22:40:21

@Dr. dr.venszivar: Hát ez kimaradt az életemből, mint James Bond.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:42:25

@A félelmetes népszavazás:

orgona -> síp
verseny -> ZONGORA

Bingó.

Pedig Bartók lett volna a következő...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 22:42:41

Két komment elküldése között várnod kell néhány percet!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:43:34

@A félelmetes népszavazás: Ha ráguglizol a taxira, a képeket nézve egy csomó kockás jelzést fogsz látni. Nem csak magyar.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:44:43

Gondoltam. Szerintem tárgy.

pálinka -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:48:21

@Dr. dr.venszivar: Elhiszem, hogy tudod, de ki kell mondanod.

@A félelmetes népszavazás:

pálinka -> üst
víz -> pohár
kenyér -> ...

venszivar 2012.04.13. 22:48:26

Kurvára fáj a fogam !!!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:53:42

@A félelmetes népszavazás:

pálinka -> üst
víz -> pohár
kenyér -> tartó
orosz -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:55:51

@Dr. dr.venszivar:

pálinka -> üst
víz -> pohár
kenyér -> tartó
orosz -> VODKA

Bingó.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:57:16

@Dr. dr.venszivar: Az attól függ, melyikünk hogyan gondolta azt a mondatot.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:58:14

Gondoltam. Személynév.

Latinovits Zoltán -> ...

Tőlem, kezdhetitek ti is.

venszivar 2012.04.13. 22:58:29

@atpijkamo: Stimmel, jól értettük !

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 22:59:19

@Dr. dr.venszivar: :)) Akkor nem kell, hogy sajnáljuk nagyon egymást.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:01:36

@A félelmetes népszavazás:

Latinovits Zoltán -> Görög Zita
Duna -> Tisza Kálmán
mama -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 23:03:59

@atpijkamo: De most ez egy konrét személy neve, vagy csak úgy általában egy vezeték/keresztnév?

Papandreu

venszivar 2012.04.13. 23:04:17

@A félelmetes népszavazás: TE ! @atpijkamo: bepaliz minket ! Biz ist., én is Tisza Kálmánt írtam volna, hiszen személynév.

talán József Attila ?!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:04:17

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:

Latinovits Zoltán -> Görög Zita
Duna -> Tisza Kálmán, víz
mama -> ...

Mondhatod, hogy víz, az teljesen érthatő asszociáció a Dunára. De tudjuk, hogy a titkos szó egy szeménynév, úgyhogy biztos nem jöttél rá. Tulajdonképpen nem kell előre megmondani a megfejtés típusát, de mi most még tanuljuk...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:05:13

@Dr. dr.venszivar:

Latinovits Zoltán -> Görög Zita
Duna -> Tisza Kálmán
mama -> József Attila

Bingó.

Mi más lehetne?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:06:30

Kezdhettek ti is bármikor, akkor abbahagyom.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.13. 23:06:57

@atpijkamo: ja, akkor Vizidor :) a medúzámat hívtam így :)

najólvan, jáccódjatok csak szépen tovább, én meg megyek szunnyogni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:07:36

Gondoltam. Tárgy.

könyv -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:09:10

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: "medúzámat"

Az embernek nem lehet medúzája. Akváriumban tartottad? Átlátszó, azt se tudod, hogy holvan.

venszivar 2012.04.13. 23:11:54

@atpijkamo: lehetni lehet, de nincs sok értelme.......Ha csak nem az, hogy az anyós homlokára rakd !
Isten nyugosztalja.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 23:12:05

@atpijkamo: A Görög Zitánál tök biztos voltam, hogy rájöttem...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.13. 23:14:22

amugy meg hogy a faszomba lehet egy lakashitelt ilyen buzi modon elnevezni, hogy feszekrako?

venszivar 2012.04.13. 23:14:28

@A félelmetes népszavazás: fejtsd ki

Mint írtam a Tisza Kálmánnál, stimmeltünk s mégse.......az lett, de aztán "megvilágosodtam".

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:14:56

@Dr. dr.venszivar: :))

@A félelmetes népszavazás: Akkor világosíts fel, mert Görög Zita (akárki is legyen az) és Latinovits kapcsolata kimaradt a tudástáramból.

venszivar 2012.04.13. 23:15:51

NA MEGJÖTT AZ UNATKOZÓ .........

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:18:58

@Dr. dr.venszivar:

könyv -> polc
templom -> kódex
Mózes -> ...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 23:20:30

@Dr. dr.venszivar: @atpijkamo: Hát mert LATINovits és GÖRÖG, meg a Zoltán-Zita is is hasonlít kicsit... Én se tudom ki az pontosan, de ismerem a nevét, talán valami színésznő.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:22:25

@Dr. dr.venszivar:

könyv -> polc
templom -> kódex
Mózes -> BIBLIA

Bingó.

Ha kihagyom a templomot, kettőből meglett volna.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:23:30

Na, ez egy alsósnak is meg lesz kettőből.

kedd -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:25:15

@A félelmetes népszavazás: "LATINovits és GÖRÖG, meg a Zoltán-Zita"

Csatt. (Tenyerem a homlokomon csattant.)

Ehhez az kéne, hogy az én agyam is ilyen kulcsra járjon, és tudjam, hogy a tiéd is... Szégyellem magam, ez egy szuper eggyes menet lett volna.

venszivar 2012.04.13. 23:26:02

@A félelmetes népszavazás: Talán inkább szépség verseny x-edik helyezettje volt, anno, majd modell, később TV-s műsorvezető. Legutóbb pát hónapja a királyi tv-1, Ötös lottó sorsolásába volt társ vezető, de a bunkó Áron, faszozott s a Zita erre rosszul reagált, ezért a csaj repült.............

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:28:49

@Dr. dr.venszivar:

kedd -> szerda, Belgium
Robinson -> péntek

Bingó.

Mondtam, hogy meg lesz kettőből. :))

Anomalocaris (törölt) 2012.04.13. 23:30:45

@Dr. dr.venszivar: Talán Dobó Katával kevertem, annak is ilyen történelmes neve van...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:33:48

Egy bizonyos tárgy.

India -> ...

England win The Ashes! 2012.04.13. 23:34:11

@Dr. dr.venszivar: Jogos. Nehogy már ne lehessen faszozni a lottósorsolásban! V.ö.: "Hatos... A faszt! Kilences."

:)

venszivar 2012.04.13. 23:35:36

@A félelmetes népszavazás: Az egy színész nő.......anno az USÁ-ban összecuccolt a Endy Vajnával, majd hazajött. Az Endy utána, de már szana s szét, de azért itt is a hóna alá nyúlt...
Mostanában szült, fogalmam sincs, hogy kitől-kinek.

England win The Ashes! 2012.04.13. 23:36:24

@atpijkamo: Nemcsak "lenne", (állítólag) ez megtörtént. :)

venszivar 2012.04.13. 23:38:54

NA, HÁRMAN !!!! EGYSZERRE !!!

Ha most NEM BINGÓ.........

venszivar 2012.04.13. 23:41:20

@atpijkamo: No, ezért a beszólásodért az élet művésznő, tökön rúgna......TÉGED!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:41:20

Tádzs Mahal

Könnyű volt, de nem gondoltam volna kettőből.

Na, küldhettek magánba feladatot asszociációkkal, mert műveltségem határához értem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:44:09

@Dr. dr.venszivar:

India -> Tabla, szitár
Eiffel Torony -> Tádzs Mahal

Bingó.

Oké? :))

venszivar 2012.04.13. 23:45:33

@atpijkamo: A másik két srácnak IS !

csendes

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:51:47

@A félelmetes népszavazás: @Dr. dr.venszivar:

óceán -> csendes
Mount Everest -> Marianna-árok

Bingó.

Hároból? :))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:53:23

Azt hiszem, fogalom. Lehet, hogy meg fogtok verni...

baseball -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:56:02

@Dr. dr.venszivar:

baseball -> bagó rágás
fuvallat -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:57:14

@Dr Jozef Vengloš:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees
fuvallat -> ...

A tiedet nem is mutatta a gagyi blogmoci.

venszivar 2012.04.13. 23:58:08

@Dr Jozef Vengloš: NAGYON SZERETNÉK egy-két-három mezt ! Azt hiszem, hogy tőlük, de ez nem 100%, akár csak, én se........

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.13. 23:58:18

@A félelmetes népszavazás:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees, ütés
fuvallat -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:02:20

@Dr Jozef Vengloš:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees, ütés
fuvallat -> hurrikán
érelmeszesedés -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:03:52

@Dr. dr.venszivar:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees, ütés, hazafutás
fuvallat -> hurrikán
érelmeszesedés -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:06:54

@Dr. dr.venszivar:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees, ütés, hazafutás
fuvallat -> hurrikán
érelmeszesedés -> meszes lerakódás
béna -> ...

venszivar 2012.04.14. 00:08:34

@atpijkamo: az én vagyok (s van baseball ütőm)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:10:09

@Dr. dr.venszivar: :))

De ha a másik kettőt is hozzáteszed, akkor már nagyon nem szeretnél az lenni.

venszivar 2012.04.14. 00:14:49

Úgy látom, hogy a többiek itt hagytak a szahhharába.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 00:18:37

@Dr. dr.venszivar: hat szo se rola ven fasz, a homar joideje untat
eltuntek az oskori humoralistak, egy ket totem, mint en meg benez, de ez mar nem az a homar

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:23:20

@A félelmetes népszavazás:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees, ütés, hazafutás
fuvallat -> hurrikán
érelmeszesedés -> meszes lerakódás
béna -> amputáció
náspángolás -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:25:42

@Dr. dr.venszivar:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees, ütés, hazafutás
fuvallat -> hurrikán
érelmeszesedés -> meszes lerakódás
béna -> amputáció
náspángolás -> ütő
IV. Frigyes Vilmos porosz király -> ...

venszivar 2012.04.14. 00:28:27

@atpijkamo: úgy látszik, hogy tényleg "késő van, korán van" !?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:28:43

@atpijkamo:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees, ütés, hazafutás
fuvallat -> hurrikán
érelmeszesedés -> meszes lerakódás
béna -> amputáció
náspángolás -> ütő
IV. Frigyes Vilmos porosz király -> ...
Carl von Linné -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:30:03

@Dr. dr.venszivar: Meg fog ütni a guta, ha most abbahagyjuk!

Anomalocaris (törölt) 2012.04.14. 00:30:24

@atpijkamo: Asszem ehhez már fáradt az organikus burkom.

venszivar 2012.04.14. 00:34:26

@atpijkamo: inkább, ma gyere el ebédre !
Rakott krumplit csinálok, ha be nem alszom........

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:36:05

@Dr. dr.venszivar: Hétvégi ebéd csak rántotthús lehet. Rántotthús körettel. Előtte rántotthús leves, és desszertnek rántotthús.

venszivar 2012.04.14. 00:38:53

@atpijkamo: Részemről, VAN! Lenne.....!

Anomalocaris (törölt) 2012.04.14. 00:39:21

@atpijkamo: Ez olyan, mint hogy minden hétfőn 20:45-kor szardinellakonzerv?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:41:10

@Dr. dr.venszivar: Hát Magyarisztánban igen. Ja, nem, karácsonykor pontyot...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 00:43:03

@A félelmetes népszavazás: Ne csináld, összefut a számban a nyál, és nincs itthon szardinella. Mással nem igazán helyettesíthető. Na, megyek valamit enni...

venszivar 2012.04.14. 00:43:19

@atpijkamo: De nem nálunk, romáknál !!!

Anomalocaris (törölt) 2012.04.14. 00:45:14

@atpijkamo: Ha lenne is, nincsen hétfő 20:45, tehát nem is volna szabad hozzányúlni.

venszivar 2012.04.14. 00:51:30

@hagyma: talán akaszd föl magad.......

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 00:55:46

@Dr. dr.venszivar: oh, nem tervezem engedelmeddel
boldogsagban es szeretetben elek/ tudom ez neked ismeretlen fogalom, dehat ez van/
miert tennem?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 01:42:47

@Dr. dr.venszivar: amugyis mindjart jon haza a tojom, vacsorazunk es bujunk a feszekbe
most mit szolna hozza
jon haza
en meg logok a nappaliban?
tok hulyen mutatnek

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.14. 07:39:53

Jóreggelt fészekrakók!
szopogasson ciánt, mindenki aki megnehezíti a fészekrakást

venszivar 2012.04.14. 10:40:43

@batgirl, a plázáribi:Szió. Akkor én a konyakot érdemlem meg !

CID 2012.04.14. 10:52:03

@Dr. dr.venszivar: a faszba bírsz meginni ennyi konyakot ? Nekem a tegnap esti 7-8 unicum is megártott

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.14. 11:04:28

@atpijkamo:
baseball -> bagó rágás, NY Yankees,
ütés, hazafutás
fuvallat -> hurrikán
érelmeszesedés -> meszes lerakódás
béna -> amputáció
náspángolás -> ütő
IV. Frigyes Vilmos porosz király -> Bismarck
Carl von Linné -> botanika

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.14. 11:08:00

Egy türelemjátékot ide! ...DEKURVAGYORSANÁM!!!

England win The Ashes! 2012.04.14. 11:21:55

@atpijkamo: @Dr Jozef Vengloš: Bocs, még azt is akarta szólani, hogy :)))

venszivar 2012.04.14. 11:41:16

@CID: Remélem ott fulladozol a Titanik "fölött" !!! Nos ha úgy van, akkor ""megérdemled"", igaz ?! "te vén barom" !

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 11:43:24

@agresszív kismalac: @Dr Jozef Vengloš:

baseball -> bagó rágás, NY Yankees,
ütés, hazafutás
fuvallat -> hurrikán
érelmeszesedés -> meszes lerakódás
béna -> amputáció
náspángolás -> ütő
IV. Frigyes Vilmos porosz király -> Bismarck
Carl von Linné -> botanika, SZÉLÜTÉS vagy GUTAÜTÉS

Bingó.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) meghatározása szerint az agyi érkatasztrófa (gutaütés, szélütés, stroke) az agyműködés általános vagy gócos zavarával jellemezhető, gyorsan kialakuló tünetegyüttes, amely több mint 24 órán át fennáll, vagy a beteg halálához vezet és amelynek bizonyíthatóan nincs más oka, mint az agyi érrendszerben kialakult elváltozások. Az események túlnyomó többségében érelmeszesedés áll a háttérben.

CID 2012.04.14. 11:52:50

@atpijkamo: Bokros Lajos ?
@Dr. dr.venszivar:
Vén pöcs ! :-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 11:54:29

@CID:

harcsa -> Bokros Lajos
pont -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 11:55:56

@CID: "Vén pöcs !"

Nem is vén. Maximum harmincas.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 11:56:59

@CID:

harcsa -> Bokros Lajos
pont -> ponty

Bingó.

venszivar 2012.04.14. 11:59:56

@atpijkamo: Akadjon meg a TORKODON a panírozott karajból készült húsleve.....
Éjjel itt hagytál a strókkal s álló brokival. Süljön el a pöcsöd az ebédlő asztalnál !

venszivar 2012.04.14. 12:06:45

@atpijkamo: Elmentél kajálni !
Én is mindjárt tálalok. Úgy 20-25 perc.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 12:07:41

@Dr. dr.venszivar: Azért még ránéztem, van-e halaszthatatlan feladatom.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 12:09:30

villamos -> ...
Mind the gap -> ...
retró -> ...

venszivar 2012.04.14. 12:10:16

@atpijkamo: Aztán kimentél pisálni s bebújtál Miamúanyú mellé. "Fáj még a fogad" ?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 12:12:36

@Dr. dr.venszivar: Mindjárt benyögi valaki, hogy tegyek rá melegített sót.

venszivar 2012.04.14. 12:14:04

@atpijkamo: Kapsz ebédet ? Remélem spárga leves, rántott spárga s rántott spárga tortát kapsz s repetázol is !

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 12:15:18

@atpijkamo:

villamos -> ...
Mind the gap -> ...
retró -> ...
Demszki -> ...
bíz oda nem mégy -> ...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 12:16:23

@Dr. dr.venszivar: A gyenge spárga ügyesen elkészítve isteni eledel. Kár, hogy nem ismerek senkit, akinek valaha sikerült volna.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 12:19:04

villamos -> ...
Mind the gap -> ...
retró -> ...
Demszki -> ...
bíz oda nem mégy -> ...
Moszkva -> ...
Pató Pál -> ...

venszivar 2012.04.14. 12:20:09

@atpijkamo: Még soha nem forgattam a számba s nincs is szándékomba.Viszont a nyakamon már többször vóóóót......., de kibújtam a hurokból.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 12:26:16

Na megyek, eszek egy kis csirke zuzáját, velőt pirítóssal meg gesztenyetortát. A bingót oszzátok ki.

venszivar 2012.04.14. 12:33:31

@atpijkamo: Jó étvágyat ! De hazudsz....., hisz rántott leves+kétszersült+ pí víz s utána csendes pihensz.... Kitetted a NE zavarjanak , táblát ?

Csengettek ! megyek drágám ! basszus, hol a mamuszom........

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.14. 12:40:58

@agresszív kismalac: @atpijkamo: srácok! Tettem fel új receptet. Ez volt az ebédem.:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.14. 12:41:55

ja, és most keresek mákosguba receptet:) kaláccsal. majd referálok.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.14. 12:59:12

@batgirl, a plázáribi: A mákosguba kaláccsal olyan, mint a brassói rizsával.
Csaxólok.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.14. 13:14:56

@agresszív kismalac: régebben igen, jobb volt kiflivel, de mára a kifli lesilányult kenyértekerentyűvé

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.14. 14:23:37

@agresszív kismalac: te ma egy kissé agressziv vagy velem, ami nagyon szomorúan érint, de mivel a lelkem most nem vágyik szomorúságra, a mostani perctől felfüggesztem a beszélőviszonyunkat. mert.csak.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.04.14. 14:31:44

Kicsitszomorká sahangula tommáááma,
kicsitbelémszáll taboldogta lansááág.

venszivar 2012.04.14. 14:58:58

@batgirl, a plázáribi: Én még nem ettem mákos gubát, tán már erre a (talán hátralevő) 33-44 évbe még "összejön" !?!
Spóroljak rá ??? Kb. mennyit ?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.14. 16:33:08

@agresszív kismalac: Az. Metró. Vagy inkább 4-es metró.

@A félelmetes népszavazás: Én is úgy saccoltam.

@Dr. dr.venszivar: :)) Brr, csak rántott levest ne!

@batgirl, a plázáribi: Guszta.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.14. 16:43:49

@Dr. dr.venszivar: nem tudom, ttól függ hol vagy most. Ha börtönben, akkor sokat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 16:48:49

a makos guba isteni kiralyi kaja
es sokkal jobb kelt tesztabol mint kiflibol
de hat a kifli ugye sokkal egyszerubb

Makos Guba for president!

CID 2012.04.14. 17:01:08

@hagyma: Hogy lenne már jó kaja, nincs benne hús !

Manyecska 2012.04.14. 17:18:25

@Dr. dr.venszivar: az nem! De 40 tonnás hajóval lavírozgattam már:)!..a gyerek is, csak hirtelen rántotta jobbra a kormánykereket /tekerte na/..oszt akkor estem bele fejjel a tükörbe a mosdóban..gondoltam na, nem jött össze a jobbra dokkolás!

Így valahogy: www.keptelenseg.hu/keptelenseg/dokkolas-27131 :D

Anomalocaris (törölt) 2012.04.14. 17:19:52

@CID: "Nekem a tegnap esti 7-8 unicum is megártott" Flachzange :)

Manyecska 2012.04.14. 17:20:11

Jajónap minden kedves fészekrakónak!!
Is:) a nyócker vagy szópóker nem megy most?? Még nem olvastam vissza. Nem is tudok most.

staropramen 2012.04.14. 17:28:18

Sztrovacsekek!
A fészekrakó az tulajdonképpen nagykorú hajdani pocaklakó?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 17:33:43

@CID: naturlich desszertnek esszuk pl ma a csulkos kolbaszos bableves utan, de egyelore meg a baconos tojas keszul reggelire:)
@staropramen: az, de nem hajdani, mostani volt pocaklako, ul a feszekben es fizeti a csekkeket

CID 2012.04.14. 17:33:46

@A félelmetes népszavazás: Azt vágom te ostoba ! A 7_8 vagy az unicum nem tetszett te mazsong ?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 17:34:58

sokkal egyszerubb volt regen foglalt egy barlangot, hazarangatott egy jobb kinezetu not, oszt jonapot
se bank nem kellett se tigaz emasz Aldi faszom
en vagyom vissza a termeszetbe, russzoi hajlamaim vannak

CID 2012.04.14. 17:36:41

@hagyma: baBleves ? Basszus, holnap azt kell főzzek. Köszi a tippet :-)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.14. 17:51:42

@batgirl, a plázáribi:
Most nézem a nickedet!
Akarsz róla mesélni?

@CID:
Föld körüli pályára óhajtasz állni, vagy csak egyszerűen vasárnapi menü?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 17:51:46

@CID: husvetrol maradt 2 kilo sonkank
most annak ujrahasznositasa folyik
jovo heten meg lesz sonkas teszta is, azutan lencse
a zasszony 8 kilos sonkat vett kettonknek husvetra
sose vegyetek el amerikai not, kulonosen Kentuckybol

Anomalocaris (törölt) 2012.04.14. 18:03:15

@CID: Hogy 7-8 megárt belőle, Britney :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.14. 18:05:24

@hagyma:
Ezt mintha már hallottam volna.
De azért a kivételek erősítik a szabályt, óder nem?

CID 2012.04.14. 18:08:05

@D.Sc. Sün‼ ツ: babtól nem fingok annyira, ha földkörüli pályára akarnék állni, sült csic@hagyma: sókát ennék ;-)

CID 2012.04.14. 18:09:06

Na ezt itt töröltetnem kellene

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 18:11:34

@D.Sc. Sün‼ ツ: najo, maximum egyszer
@CID: amugy a sonka isteni, csak rengeteg, kisebb sonkamergezes fennallasa forog fenn

CID 2012.04.14. 18:11:41

@A félelmetes népszavazás: én spec az unicumot sörrel iszom. Ha neked nem árt meg 4dl unicum, meg 4liter sör, akkor le a kalapom !

CID 2012.04.14. 18:13:41

@hagyma: Szóval azt akartam kérdezni, megettetek 6kg sonkát??????

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 18:17:02

@CID: folyamatban van, mint mondtam, most megy a bablevesbe
utana tesztara
azutan lencsere
2 kilo korul beturtunk husvetra

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.14. 18:19:28

@CID:
Öööö, ez most így hogy? Vagy mi?

@hagyma:
Egyszer minden bűnt el lehet követni!
Van amit többször is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 18:29:49

@D.Sc. Sün‼ ツ: tobbszor nem
megmondtam Marynek, soha tobbet nem veszek el amerikai not

CID 2012.04.14. 18:36:34

@D.Sc. Sün‼ ツ: kúva androidos teló ! Hát úgy.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.14. 18:41:53

@CID: Olyat már láttam, hogy valaki összeönti a maradék sört és bort a poharakból, és belehamuzik. Valami nevet is adott ennek a koktélnak, de már nem emlékszem milyet.

venszivar 2012.04.14. 19:04:12

@batgirl, a plázáribi: Fegyházba ! Tehát annál is többet !

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.14. 19:17:54

@hagyma:
Asszem, akkor azt mondom, hogy jóvan.
Kivétel mindig (az i rövid ofkorsz) erősíti a szabájt (ez utóbbi hp ofkorsz).
Szintén zárójeles az is, hogy a hp nem azt jelenti, amit, hanem hungarian president-et.

@CID:
Nyomjad bimetálosról, az mindig (az i rövid ofkorsz) helyesen ír!

venszivar 2012.04.14. 19:26:52

Na, megjött a "messziről jött HANTÁS", ""ember"".

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 19:44:02

@Dr. dr.venszivar: Te mindig elteveszted
en nem vagyok otthon
nem messzirol jott vagyok, hanem messze vagyok
nehez ez neked, ertem en
a hantas ertelmezhetetlen szamomra
ugyanis en sosem hazudok, vagy hantazok, tudom ez is ertelmezhetetlen neked, de ez van

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 19:44:58

@D.Sc. Sün‼ ツ: a service nalunk is rovid i
a hp meg a computerem

venszivar 2012.04.14. 19:53:52

Mondásokat NEM szokás "átkölteni" ! HANTÁS

Kinek nem inge, nem veszi magára !
Milyen érdekes ! Kinek inge, az egyből magára vette ! Okosnak próbálsz lenni, de max. OKOSKODSZ ! messziről pofázó ""ember"".

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.14. 20:09:04

@Dr. dr.venszivar: mint mondtam nem vagyok hantas, nem szep dolog ez hogy ilyennel gyanusitassz, de hat ki hogy el ugy itel
ja es en nem okosokodok en alapbol okos vagyok
a genek meg az iskolak
az utobbirol nem igen hallhattal , de mukodnek vilagszerte, egyszer szombat ejjel nezzel meg legalabb kivulrol egyet

venszivar 2012.04.14. 20:17:33

Még ahhoz is hülye vagy, hogy felkösd magad ! te meg az iskola. mikor ? te hazátlan földönfutó .......a tántorgásaid alatt, iskola ?!?
Baromi, jót röhögtem ! Iszom pár konyakot s leülök ultizni (mert már VÁRNAK!!!). Idő pazarlás volt, de már bánja Kánya.

England win The Ashes! 2012.04.14. 20:55:25

@hagyma: Cseréld le a hp-t, a Dell jobb. :)

Manyecska 2012.04.15. 06:59:34

Magyarország, én így szeretlek!!!

venszivar 2012.04.15. 08:01:56

@Manyecska: "Ribanc, kujjva" . Várom a F-1 et !!! Feszült vagyok.........

CID 2012.04.15. 08:49:38

@Dr. dr.venszivar: Szopogassá áramot (iparit) :-)

venszivar 2012.04.15. 08:54:35

@CID: Üdv, te rühes barom ! az milyen ?Itt nálunk "csak" lopott van, ahhoz nem adtak műszaki leírást.

CID 2012.04.15. 08:58:44

@Dr. dr.venszivar: Milyen milyen, hát erős, nem olyan harmatgyenge, mint te. :-)

venszivar 2012.04.15. 09:31:27

@CID: megyek szarni ! kérsz ebből a harmatgyengéből 10-15 dkg.-ot ebédre ?
Shumi kiesett !

CID 2012.04.15. 09:34:00

@Dr. dr.venszivar: Köszi, éppen most produkálom a sajátot. És ez nem harmatgyenge !

venszivar 2012.04.15. 09:48:14

@CID: Ide érezni, hogy rohadsz ! Nem csoda, hiszen egy féreg vagy !
Kérdezd meg a ribidet, ő TALÁN tudja,illene neki! még csak kiképzett űrhajósi igazolványa nincs! De ez nem biztos. ő, tudni fogja, hogy ki az a lófejű német .......

CID 2012.04.15. 10:07:22

@Dr. dr.venszivar: És tényleg te pondró, nálunk az asszony nézi a forma1-et. Józsi barátnőd is azt nézi ?;-)

CID 2012.04.15. 10:09:57

@oregember nem venember: nekem csak a suméker vagy mifene rémlik ! Valami filmben volt aszteroida, abban amelyikben a frodó játszott , nem az arven !

venszivar 2012.04.15. 10:20:01

@CID: te BAROM! én a csajodra nem mondanék ilyet ( MÉG !), persze ami késik az NEM MÚLIK.
A múltkori összefogásotokkori @Manyecska: ra céloztam....., mert isten lehet, hogy megbocsát, de ÉN NEM !

Nálunk a férfi nézi a technikai sportokat ! Nálatok IS, mint írod.
Jószi, a szomszédba ás. Ígérte, hogy ma ő hozza a konyakot ! Ha már én karrba tartom a fiatal nejét. Mit csinál Alonzó....... hol az a konyak !?!

CID 2012.04.15. 10:42:22

@Dr. dr.venszivar: Milyen összefogás te meszes agyú ? Azt se tudom ki az a mamácska ? Né úrizáljál már a konyakkal, PéterPál vegyes szeszesital illik hozzád ;-)

venszivar 2012.04.15. 10:59:48

@CID: nyert a másik német, most a tejbe tök.
te sem ismered anyád ? Na, akkortájt @Manyecska: is ugyan ezt írta ! Ebből is látszik, hogy egyforma hulladékok vagytok.
Péter Pál, most Tiborokat ünnepeltünk.
Dolgom van, ellenek a kecskék, majd a legnyamvattabbakat rólatok nevezem el.
Én se sört, se bort .....CSAK (néha)házi páleszt. Viszont vitéz NAGYAPÁM javaslatára, aki 93-évet élt, csak a konyak ! Max. napi 3-4-5, néha több dl.Csak egészség legyen s "isten" óvjon meg az ilyen férgektől, mint ti !

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.15. 11:08:41

@CID: ez az a film,ahol a kis hobbit keres maganak egy uj hobbyt es utazougynok lesz egy ekszercegnel???

CID 2012.04.15. 11:22:33

@Dr. dr.venszivar: Jó átbaszott az öreg, csak xolok ! Én nagyapám, 95 volt és nem szerette a konyakot !
@oregember nem venember:
Ööö, azt hiszem nem !

CID 2012.04.15. 11:24:25

@Dr. dr.venszivar: Egyébként, ha van eladó kecskéd szójjá már ! Perkeltnek és sütve is mennyei :-)

CID 2012.04.15. 11:27:58

@oregember nem venember: ez a kis hobbit ( a zsákos ), hobbyból az eget kémlelte !

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.15. 11:51:51

@CID: ja,megvan...
de ez nem az,amikor brusz meklen hadnagy petardazik a kisbolygon,hanem a masik,amikor a kisbolygo csinal nagy hullamlovas paradicsomot nyugat izraelbol es reggeli frimen elnok bunkerbe assa a nepet???
keverem man ezeket a katarszrofafilmeket...

CID 2012.04.15. 12:17:28

Reggeli frimen ! B+:-)

CID 2012.04.15. 12:44:30

Nesztek papírkutyák, jó ebédhez szól a nóta
m.youtube.com/watch?v=gEl1xSPyOwA

Manyecska 2012.04.15. 13:51:52

Visegrádon szép az idő, süt a nap!! Valaki mondja meg ennek a buzinak..ha nem inna napi nyóc konyakot nem kéne kiállnia anyjának se többet a sarokra ribinek:D:D

CID 2012.04.15. 14:38:25

@Manyecska: anyákat nem emlegetünk, remélem !

CID 2012.04.15. 17:41:30

Úgy vélem, ez az emelkedett stílusú társalgás, nincs a nagyérdemű kedvére :-o

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.15. 17:51:55

@CID: vasarnap van,gondolom megy a gyerek osszepakolasa hetfore-mi lesz a vacsora/esti film-miert szur le a fonokom holnap cimu elorepara...
:p

CID 2012.04.15. 17:59:30

@oregember nem venember: hol van még a hétfő, annyira azért nem kellene előre tervezni ! Mi van, ha jön a suméker ?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 18:04:52

@CID: Mi ez az új avatar????? Azonnal vissza a régit!

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.15. 18:07:46

@CID: a kerdes jo...
:)
bar ahogy nezem ma mar nem sulyed tovabb,szenben a loarcu csibe dalara a nagy hajo...
:(
este megen qrvazas lesz vagy horrorfilm...
meg kitalalom...
:)

venszivar 2012.04.15. 18:21:02

@CID: Tégedet, egy kis gida közelébe nem engednélek, mert még nyársra húznád......

CID 2012.04.15. 18:22:13

@Dr. dr.venszivar: Na, csak nem vagy hülye !

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 18:25:49

@CID: A vicsor jobban illet. És mi ez? Egy Arany ászok üveg, de mi az ott mellette?

venszivar 2012.04.15. 18:28:28

@Manyecska: végül is te másodjára is igen csak túlzásba viszed ! no te rühes, tetves ribanc, mivel te írtad, hogy "nem ember anya szült" ! tehát én csak azt tudom írni, hogy ""nő"" létedre akkora barom vagy, mint pár segéd kőműves+matróz........Neked még gyerekeid is vannak ?
No most itt abbahagyom, nem tudok lemenni a szintedre, most nem ! Lesz még alkalom !!!

CID 2012.04.15. 18:29:41

@oregember nem venember: Nem tudom. Horrort sohanemse szerettem, kurvázásból meg már kinőttem. Még pár év és jöhetnek a ribancok ;-)

CID 2012.04.15. 18:31:54

@Dr. dr.venszivar: Ne már, ne hagyd abba, könnyezek a röhögéstől !

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 18:33:04

@CID: "Horrort sohanemse szerettem" Britney :)

venszivar 2012.04.15. 18:37:43

@CID: ne igyál annyi tablettást

CID 2012.04.15. 18:38:42

@A félelmetes népszavazás: Britney ? Na az pölö egy sunáznámtkategória ! Na jó, ha hiszed, ha nem, némelyik koitálás közben is visít, nem kell hozzá láncfűrész :-)

CID 2012.04.15. 18:40:25

@Dr. dr.venszivar: borból csak kannást ! Bár az is régen volt :-(

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 18:41:00

@CID: Tudok ám olyat is, aki akkor sikít, ha írok neki!

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 18:42:03

@CID: sült csic@hagyma: sókát ennék ;-)

CID 2012.04.15. 18:52:22

@A félelmetes népszavazás: Oszt azt te honnan tudod mi ? ;-)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 18:55:20

@CID: Onnan, hogy batgirl és nem batman. És hogy sikít.

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.15. 18:58:35

@CID: pedig jo is a horror maganyos estekre...
kis kocka,kis alien...
qrvanenik meg jobb hijjan,celnak megfelel elv alapjan...
most nincs erkezesem elmaszkalni ismerkedni,egyszerubb,ha valamelyik bejaratott fosulis kislany hazhoz jon...
semmi felesleges izgalom,csak az elvezet...
:D

CID 2012.04.15. 19:23:44

@oregember nem venember: wazze, szerencsés ember, én ezt a telót sem pötyögtethetem annélkül, hogy ne kotyélna bele életem értelme !

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.15. 19:30:17

@CID: azert jo az asszony a hazba,csak eleg legyen a habarcs...
:)
csokoltatom kedves nejed...
:)))

majd nyaron nekiallok en is a vadaszatnak,eleg volt a magany...de ezt az elmult fel evet konnyebb volt egyedul lenyomni...
ez van...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 19:32:19

@CID: Egy majom van az üveg mellett?

Manyecska 2012.04.15. 19:38:06

Jó látni hogy igaz magyar emberek vasárnap délelőtt mise előtt/után/helyett ribancoznak egy jót..ez igen:D:D:D!

CID 2012.04.15. 19:41:10

@Manyecska: Jah, jó magyar ember templomba jár ? Olyat írok amit megbánok :-)

Manyecska 2012.04.15. 19:44:14

@CID: ne ne monggy semmit! Képzeljétek, rohadjak meg nem fogjátok elhinni!!!: a Titanic megy most a tévébe. Megnézem, hátha most nem süllyed el.

Manyecska 2012.04.15. 19:49:21

@Dr. dr.venszivar: te vagy a pályelhagyó versenyző???:) ezzel a görény stílussal nem akarod a Föld pályáját is elhagyni??

Különben + úgy válaszolok ahogy írsz! Mi bajod a ribancokkal, akarx róla beszélni?
www.youtube.com/watch?v=NhNcPCLl61w bár szerb családból származom /féig/ nálunk ezt másképp oldják meg, általában! jó éjt, szép álmokat:)

Manyecska 2012.04.15. 19:53:05

@D.Sc. Sün‼ ツ: anyám még nem csuklik, egyenlőre!! :D

CID 2012.04.15. 19:54:53

@Manyecska: Szerb ????? Jézusom, már mindent értek ! :(

Manyecska 2012.04.15. 19:56:06

@CID: :)))))))))))))))) :D:D! gondoltam hogy ez bejön..

Manyecska 2012.04.15. 19:57:33

@CID: csak a nevem!, a qrwa esztékában nyóccor mondtam el betűzve de még így is rosszul írták :D

CID 2012.04.15. 19:59:12

@D.Sc. Sün‼ ツ: A blökit süninek becézzük ! Csak xólok :-)

Manyecska 2012.04.15. 20:03:15

@CID: ha nem haraxol..:D nagyanyámék Csíkszeredából jöttek 62-ben át, folyton a székely himnuszt énekelték esténként:(..Csaba királyfi..stb..:) apám viszont tényleg félvér de nem mondom el milyen, tökfles!!!:)

CID 2012.04.15. 20:03:39

@Manyecska: Bejön???? Szegeden élek, szerinted bármilyen szinpátia és ébred bennem a szerb szó hallatán ? Ha csak nem a pleskavica ?

Manyecska 2012.04.15. 20:04:31

@A félelmetes népszavazás: :)nemtom, de én megyek most inkább:D!!

Manyecska 2012.04.15. 20:07:11

@CID: : ja értem:( hát nem lehetett semmi annó:((.. nem szerb nyugi, ott sosem lakott senkim..nagyváradi a faterom,..bár a törökök ottfogták majdnem eccer Isztambulban :D

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 20:09:18

@CID: "Szegeden élek" Mindent értek!

Manyecska 2012.04.15. 20:12:38

Lehunyom szép kék/!/ szemeim, jó éjt! ja, meg esti ima Kelet felé na persze:P

CID 2012.04.15. 20:12:50

@A félelmetes népszavazás: Mijja bajod ? Én spec imádom :-)

venszivar 2012.04.15. 20:13:03

@Manyecska: mész, leváltod az anyákat !?!

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 20:14:26

@CID: Mivel hódmezővásárhelyi kötődésű a családom, Én is kötelességemnek érzem utálni Szegedet, bár sose voltam ott :)

CID 2012.04.15. 20:15:10

@Manyecska: kék szemeid ? Te nem lehetsz szerb :-)

CID 2012.04.15. 20:18:19

Ja, hogy úgy@A félelmetes népszavazás: szerintem egy porfészek, de azért nem útálom HMVHELYT :-)

Manyecska 2012.04.15. 20:19:16

@CID: :)..jajj nem kell rosszra gondolni, olyan görögös/olaszos /név alapján inkább/ beütés.

venszivar 2012.04.15. 20:21:54

@Manyecska: egy genyó vakarék, korcs állat vagy

Manyecska 2012.04.15. 20:22:38

@CID: kék, igen.. anyósom mindig Kováts Adélt emlegeti:)!! Még az utcán is dicsérték meg már, valami perverz állat szólt be..:)

Manyecska 2012.04.15. 20:26:41

@Dr. dr.venszivar: tudod mit, te faszparaszt?? felteszem a profilképemet most.. Márha megtalálom. Ha neked ez vakarék, akkor nagyon jó csajod lehet otthon!:D

venszivar 2012.04.15. 20:29:00

@Manyecska: degenerált állat, dögölj már le, ne csak ugass róla

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 20:31:07

@Manyecska: Hát ebből nem sok látszik, de embifomájú :-/

Manyecska 2012.04.15. 20:32:14

@A félelmetes népszavazás: kösz. Aki nálam hófehérebb festi magát:D

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 20:34:35

@Manyecska: Lehet hogy Flachzange avatarján valójában ő van az üveg mellett??

venszivar 2012.04.15. 20:36:21

@Manyecska: ja, hát ezt már láttam az ingyen szopó s kúró ribancok honlapján.
te már ott is hirdettél, ahol,ti a HIV fertőzött söpredékek, azt ígéritek, hogy 20 rongyot adtok azoknak, kik szóba elegyednek veled, úgy 3-5 percig. De még nem találtál pali madarat. Mert büdös a pofád, s rothad a tested, ezt a vak is látja. a fotón is látszik ! : DDD

CID 2012.04.15. 20:36:42

Azért jobb ha az embörfia nem rakja ki a képét ! Legalább az álmok megmaradnak :-(

Manyecska 2012.04.15. 20:37:25

@A félelmetes népszavazás: aha, én is épp azt néztem most. na megyek tente. Jó éjt:)!

Manyecska 2012.04.15. 20:39:32

@CID: :)) jajjmá:D:D:D Máshol /!!/ hallod e vénfütyi!! nincs kinnt, nem is volt:D :)))

venszivar 2012.04.15. 20:40:09

@Manyecska: szólt az ápoló, hogy dögölj már le.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 20:41:12

@Manyecska: Pápá, Én még vergődök egy jó ideig.

Manyecska 2012.04.15. 20:43:53

@Dr. dr.venszivar: ja, hát szólj neki miattam ne aggódjon!:D

Manyecska 2012.04.15. 20:47:30

SCHUMI MEG DÖGÖLJÖN MEG!! :D:D
Szép estét, szép álmokat!

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.15. 20:48:38

@Manyecska: engedelmeddel nem veszem magamra,megha nekem is szol,bar nincs cimzett...
:)
majd egyszer,ha raerek elmeselem az ok es okozatot...
de a "ne itelj,hogy ne iteltess" cimu orok igazsagot azert ajanlhatom???

jo ejt...

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 20:50:26

@CID: A vasárnap este a hét legrosszabb időszaka. Még a hétfő reggelnél is rosszabb. Odri is ilyenkor őrjöng a szekrényben.

CID 2012.04.15. 20:55:02

Na mi van már a kecskékkel, eszünk vagy mifasz van @Dr. dr.venszivar:

venszivar 2012.04.15. 21:01:22

@CID: nyersen ? te kezdesz olyanná válni, mint az a rühes ribanc állat. a héten nyúl pöri, hétvégén rántott nyúl LESZ ! a kecske az tejet ád, majd sajtot, majd eurót, abból lesz a, na mi........

venszivar 2012.04.15. 21:04:45

@A félelmetes népszavazás: tán Csaki, ha így sem ........akkor passz.( CSÁKI VAGYOK )

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 21:06:31

@CID: Mit nem lehet azon érteni, hogy a vasárnap este SZAR? Flachzange :(

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 21:07:56

@Dr Jozef Vengloš: Ez egy másik Odri lehet, bóbitája sincs.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 21:09:09

@Dr. dr.venszivar: Ja hogy az őrjöngő játékbaba? Az jóarc :)

CID 2012.04.15. 21:17:27

@Dr. dr.venszivar: milyen nyersen te agyhalott ? Egyen tejet, sajtot, túrót akinek nincs foga. Husi !

England win The Ashes! 2012.04.15. 21:17:35

@A félelmetes népszavazás: Az épp itt nincs, de időnként volt neki is. :)

CID 2012.04.15. 21:20:40

Ez a Csáki, a szippancsáki ?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 21:22:12

@Dr Jozef Vengloš: De sajnos az Én Odrimnak semmi köze hozzá. Máshonnan ered a neve. És csúf. :(

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 21:23:46

@CID: Vasárnap este/éjjel jönnek a depressziós és egyéb rohamok. Meg hétfőn. Ezért nem szeretem.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 21:32:24

@CID: Örülj, hogy nem a te szekrényedben tombol a bóbitás! Elég idegesítő.

Mylady 2012.04.15. 21:35:12

Hát, kár, hogy ide jutott a homár meg a közönsége. Sosem látott mélységek, amikor néhány barom egymást anyázza ok és ész nélkül.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 21:37:07

@Mylady: Psychocicát vissza, Én is ezt mondom! Így már csak vergődés minden.

CID 2012.04.15. 22:11:37

@Mylady: He ? Azt hittem csak poén volt :-S

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.15. 22:28:54

@Mylady: en mondtam es szoltam, pedig 2 eve meg halalra rohogtem magam naponta haromszor
most az alpari vonal megy, de ez ugy az indexre is elmondhato, az a kiraly aki nem szarozik, bazmegol, szopat dug, bunkozik
es ettol azt hiszi szabad es boldog ember:)
/nem erre a blogra vonatkozik leginkabb ez a tragedia, itt csak par posztolo koveti a " hu de bator vagyok, ezt is lemerem irni" vonalat/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.15. 22:30:01

de magukat ujsagironak tartok is ezen vannak errefele......
hat ez van ide jutott es ezert tart itt /ott/ az orszag

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 22:52:24

@hagyma: Én azon lepődtem meg, hogy SPIEGEL német hetilap fórumain milyen elképesztő szintű kommentek vannak. Pedig az egy nívós újság, de komolyan mondom, rosszabb ott a hangulat mint valami magyar bulvárújság fórumán. Tényleg ennyire idióta minden embi? (Igen.)

CID 2012.04.15. 23:06:20

@A félelmetes népszavazás: Na baszkikám ezen beszarok ! Osztod itt az észt, bomlott elméjűként, azt a tirpák gazdádat siratva, s adva alá a lovat ennek a hontalannak. Gratula ! Mondjuk annyiban igaza van, hogy 2-3 éve többet lehetett itt röhögni, de ez nem az ő, s pláne nem a je érdemed volt !

Anomalocaris (törölt) 2012.04.15. 23:20:06

@CID: Mit őrjöngesz Flachzange? Én csak a te zavaros téveszméidben vagyok "bomlott elméjű", gazdád meg legfeljebb neked van, mint már mondtam korábban. De azért jó ha tudod, hogy nem miattad volt jó a homár, sem korábban, sem most. Psychocica ugyanis veled ellentétben nem volt hülye, biztos nehéz ezt feldolgozni. Őrjöngj tovább :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.15. 23:58:02

@A félelmetes népszavazás: teljesen elfelejtettem nemetul, pedig tanultam vagy 7 evig

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 00:17:51

@hagyma: Én a franciával voltam így. Bár azt csak 4 évig tanultam. Nemigen szerettem azt a nyelvet.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 00:20:23

Flachzange eltűnt, biztos a bóbitással pogózik a szekrényben.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.04.16. 01:11:02

@A félelmetes népszavazás: azt is tanultam 2 honapig
szamolni meg el tudok 10-ig

Megdobbent 2012.04.16. 02:34:27

Kerem kapcsolja most mar ki!

CID 2012.04.16. 05:21:40

@A félelmetes népszavazás: Én örjöngeni ? :-) Alvás csita, alvás !

Manyecska 2012.04.16. 08:11:12

@hagyma: nem értem hol az admin?? ha nem anyámat ribancozza le akkor engem, 3x-ra már uncsi. Reméltem hátha engem is kitilt ezzel az állattal együtt,..két éve nem volt ilyen! Igazad van teljes mértékben.

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.16. 08:13:24

joreggelt...

ezek szerint nem csak az idojaras borongos...

England win The Ashes! 2012.04.16. 08:15:09

@Manyecska: Szóval ez az elmúlt két év hibája? Forradalmat ide is!

Manyecska 2012.04.16. 08:18:14

@Mylady: Te is megéred a pénzed! Amikor pszicoizé b...gatott mindenkit hónapokon át az talán kulturált volt?? "Akkor tetszettek volna szólni":))

Manyecska 2012.04.16. 08:25:57

@Dr Jozef Vengloš: igen. Egyesek olyan bátrak! Mások meg hallgatnak. Érdekes ez!

CID 2012.04.16. 08:28:59

Ugyan már @Manyecska: , szerintem nem gondolja komolpyan !

Manyecska 2012.04.16. 08:31:50

@oregember nem venember: átadom a terepet Nektek!:D Logikát ne keress szerintem itt..
Hajrá, én csendben figyelek!:)

Manyecska 2012.04.16. 08:33:18

@CID: hóógy? kalmopyrin??:)

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.16. 08:35:20

@Manyecska: tereprendezest tartasz???
:p
nekem meg felmentesem van fizikai munkabol...
:)

Manyecska 2012.04.16. 08:43:10

@oregember nem venember: ennyi gyökér közt, nem árthat..

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.16. 08:50:45

@Manyecska: tavasz van,a kerti munka megnyugtat...
:)
keritesfestes,gazolas,miezaz...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.16. 09:05:02

@ mindenki:

én is beleuntam ebbe a parttalan mocsokba. fájó szívvel, de adiosamigos, ha valami van, tudjátok, hol találtok. majd jövök, ha lesz miért.

Manyecska 2012.04.16. 09:14:07

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: én is! Különben meg engem a főnököm 10 éve eltiltott az indexről mint kultúrárától,..saját kezűleg állítgatta el a kezdőlapot! :D:D Szóval mindenki érezze nagyon jól magát itt..:))

Manyecska 2012.04.16. 09:16:37

@oregember nem venember: ha nem tűnt volna fel hétvégén nem vagyok itt soha.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.16. 09:49:43

@Manyecska: Az sem volt felemelő, de az ember mindig reménykedik, hogy a rossz hangulat átmeneti. Sajnos mostanra permanensé vált a dolog.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.16. 10:01:56

@agresszív kismalac: azért szerintem nem vészes. Van egy-két ősellenség, akik már megszokásból is zrikálják egymást (vénszivar-hagyma) és vannak néha beteg napok.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.16. 10:09:37

@batgirl, a plázáribi: Na, de miért is vannak ilyenek? Szerinted nem lehet, hogy épp ezért (is) tűntek el innen jópáran?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.16. 10:33:14

@agresszív kismalac: szerintem nem. Mindenkit túl lehet élni. Lsd pcica. Inkább azért tünnek el az emberek, mert maga a blog lett eléggé hogy is mondjam..szóval lejjebb van, mint kellene. Nézd meg milyen posztok vannak: telefon, net és kütyü előfizetések(többszörösen visszajáró posztok, és már a kutyát sem érdekli) kupon kriszta, ez még érdekes lehet, mert fikázni a posztolót és krisztát, még mindig jó szórakozás (csak viccelek ám!!)
ja, és a devizahitel, plussz kapcsolódó mocsok hozzá. Nos?
Ezek már nekem is unalmasak.
De bizakodom, meg a társaság 70%-át kedvelem is. Na, jó 60%
Szóval, minden anyázást lehet kezelni, ha megéri a blog.
Ja, ez az én véleményem, de mint tudjuk, én nem vagyok etalon.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.04.16. 10:33:27

Már az ortodox húsvét előtt is nehéz volt...

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.16. 11:48:17

@atpijkamo: Úgy tűnik. Tán valami jó recepten törik a fejüket.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 12:04:01

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: "elmentek felvonulni"

Már május elseje van? Hú, de szalad az idő!

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.16. 13:09:51

bekukk...

mizu???
itten mirelit...
:(
se napocs,se meleg,se semmise...
azt hiszem reklamazni fogok...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 14:48:18

Nuhopfóbia

Új betegséget fedeztek fel az orvosok: félelem attól, hogy ma már nem lesz új Homár poszt, azaz Nincs Új Homár Poszt Fóbia, röviden nuhopfóbia.

A megkérdezettek 96 százaléka mondta azt, hogy szorong a homárposzt mentes nap gondolatától. A hétvégi elvonást jobban tolerálták, ettől csak a megkérdezettek 64 százaléka rettegett. A megkérdezettek 31 százaléka vallotta be, hogy nem képes egy napot eltölteni homározás nélkül.

"Érthető, hogy az emberek függővé válnak a Homártól, hiszen benne zajlik az egész életük, s ha egy nap eltelik új poszt nélkül, a világtól teljesen elzárva érzik magukat" hangsúlyozta H. Omár pszichológus. "Megjelent egy új tünet: állandóan rajta vagyok a hálón, félóránként megnézem a Homárt, hátha…"

"A Homár elferdíti a tagok életét. A problémákat, a katarzist tálcán kapja az ember, nincs többé olyan spontaneitás vagy meglepetés, mint a hagyományos értelemben vett Életben. Kiirtunk egyfajta váratlanságot az életünkből" – vélte a szakértő.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 15:25:19

@CID: Magadon kívül, tombolva őrjöngtél. De Én megbocsátok :)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 15:27:33

@batgirl, a plázáribi: Miattam van. Ahol megjelenek, a virágok is elhervadnak.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 16:02:30

@atpijkamo: Még egy fóbia ide vagy oda, az már igazán nem számít...

CID 2012.04.16. 16:12:44

@A félelmetes népszavazás: Apád fasza örjöngött :-)

Nem tudom, ezt még lehet írni, vagy már ez is túl vulgáris ? ;-)

venszivar 2012.04.16. 16:15:52

Én is rettentően szenvedek, ezektől az alpári anyázóktól ! Szinte már elviselhetetlenek. Bezzeg régen, mikor még net sem volt, előtte meg TV.se , még előtte meg rádió SE. Akkor nem ""ISMERTTEM"",még ennyi ámerikás süket baromságait, meg "nő" létére, mocskosan anyázókat. Bezzeg azok a régi szép idők.
DE NEM KÖTELEZŐ ! Nekem se, másnak SE.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 18:55:49

@CID: Egyre mélyebbre süllyedsz az őrjöngésspirálban :(

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 19:10:27

@A félelmetes népszavazás: @CID:

Nem vicces. Egyáltalán nem vicces. Inkább csak marha fárasztóak vagytok. Abba lehet fejezni.

venszivar 2012.04.16. 19:19:38

@atpijkamo: szópóker után, "eltűntél". Vagy a hétvége TABÚ ?!

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 19:20:42

@atpijkamo: Én is unom, dehát nem hagy békén.

CID 2012.04.16. 19:34:15

@A félelmetes népszavazás: Lehet, tisztáznunk kellene, mi az az örjöngés. Ritkán szoktam "örjöngeni", de hogy te még azzal nem találkoztál, az tutti :-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 20:20:57

@CID: @A félelmetes népszavazás:

Na, ebből elég! Szét lesztek ültetve! Nem szól! Ha a másik megszólal, nem válaszol! Értem? Erre se válaszolj!

CID 2012.04.16. 20:41:43

@atpijkamo

Gyorsvonat ?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.16. 20:42:42

@atpijkamo: Jó, inkább kinyitom a szardinellakonzervet, ugyanis mindjárt itt az idő!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 20:44:42

@CID:

expressz -> ...
sorsomat > GYORSVONAT

Bingó.

Mylady 2012.04.16. 20:57:08

@Manyecska: Szerintem te nem sűrűn olvasgattad a homárt, ha ezt így látod. De mindegy. Nem érdekes.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 21:27:47

@Mylady: @Manyecska: Igen, pszichocica anyázása vicces volt. Minőségi, nem parlagi.

De nem az anyázásért járunk ide (vicces vagy nem vicces), hanem mert szenzációs beszólások születnek. Illelve születtek.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.04.16. 21:39:39

@atpijkamo: Minőségi anyázás. Aha.
A szar, az szar. Hiába tupírozod

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 22:02:34

@agresszív kismalac:

kutya -> boxer
kredenc -> lelenc
szeretem -> …

Xezs 2012.04.16. 22:13:44

Ez már a januári?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 22:41:55

@agresszív kismalac:

kutya -> boxer
kredenc -> lelenc
szeretem -> KEDVENC

Bingó.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.16. 23:00:45

@atpijkamo:

aptikám, életem, te szerelmes vagy b+, vagy hülye, vagy mindkettő???? baszki rászántam egy félórát és csipegettem nekeg az "okos" " nem alpári" "minőségi" hozzászólásokból: ( hogy fog örülni, ha látja.... :D)

te meg csak élvezkedj ezen a másik 2-3 agyamenttel együtt :D

csókoltatlak. ez kb. 1%- a kedvesed munkásságának, és még csak nem is a legcsúfabbak:

Ha a faszod áll, valamelyik nősténynél jelentkezz be vele, manyecska vagy HELIANTHUS biztosan szívesen leápolja a bajodat.
***
Szőrösek, meg büdösek, és izé... baszhatnyékjuk van.
***
Nem teljesen mindegy, milyen ürügy mentén nyalod a csajjéd picsáját?:)
***
Hogy elárultál amiatt az olcsó cigány ribanc miatt. :)
***
Te tulajdonképpen ki a faszom vagy?
***
Tényleg, ez a picsa mikor neveli a kölykeit ha folyton itt döglik? Csak úgy eszembe jutott. Már egy párszor.

namindegy, biztos eldobhatóak. :)

***
A koitálás amolyan helyi hobbi. Az embik úgy gondolják, hogy a húgycsövön keresztül egy nősténybe üríteni az ököítőtrutymójukat, majd hogy vérben és szarban úszva, nyálkásan előmászni egy széttrancsírozott picsából valami szent és csodálatos dolog, és foggal-körömmel kaparnak érte, hogy továbbra is csinálhassák. Igaz, van aki leragad az ürítés részénél....

****

Hogy te, meg az a másik két szottyadt ribanc urald itt a terepet? Na abból nem eszel, kislányom. :)

****

Nem lehet mindenki elbaszott lelkivilágú, komplexusos lúzer aki minden szakadt picsánál bepróbálkozik.

****

Ti most komolyan azt ragozzátok, hogy ez a rozzant picsusz hol dug magába valamit, és kiokádja, kiszarja, vagy kölyköt gyárt belőle? Oké hogy ő hülye mint a segg, de te?

****

Valahol a szánalmas, a nyomorék, a szánnivaló, a szerencsétlen hülye és a torz között hezitálok, de ezt kéne egy szóban összefoglalni.... jah megvan; vicsor. :)

***

különben meg hányd le magad. Szebb leszel tőle.

***

Manyecska keveri a szeret szót a baszikkal, őt ismerve ez nem olyan meglepő... a buzik meg a benzin olyasmi, amivel nem tudunk mit csinálni. Innentől.... marad a díszringyó, meg az utálkozása. Önmagán.

***

Egyébként jó ha tudod, hogy mindenki leszarná hogy cigány vagy, ha neked nem lenne az agyadra menve. És itt kommunikáció befejezve veled, mielőtt én is hányok tőled.

***

Csakazért sem tartok kiselőadást neked fehér kultúrából, ha a németeknél sem ragadt rád, akkor már nem fog.... de azzal hencegni hogy mennyiszer járt a picsánkban fasz, NEM HELYES. :)
És moss kezet szarás után, meg ne ülj terpeszben nyilvánosan, meg ilyenek.

****

Azon kívül ocsmány lesz a börös, zsírosan fénylő a hajad, lomhák a gondolataid, undorító szokások (fingás, böfögés, stb), büdöset szarsz, zavaros tekintet, szennyes gondolatok, állatias ösztönvilág... és BŰZLÖTÖK. Csak ti az eltompult szar érzékeitekkel nem veszitek észre. Egyszóval undiembik lesztek, na.

****

Fogsor egy félállati szinten tengődő, nyomorult kis pöcs. De ha valaki bántani akarná, szerintem megvédeném, ő csak éljen, megérdemli. Oszt szopjon benne jó sokat.

*****

Parasztkodás... bájos. Hiába, nem lehet mindenki cigány. Különben bandzsítani teccik a bangóbébinek.

*****

Te most komolyan a picsámban próbálsz turkálni, drága kicsi csillagom? :)

Mert akkor takarodj, fehéreknek van fenntartva. Vagy feketéknek, esetleg sárgáknak vagy vörösöknek, se semmiképpen sem a te bándádnák.

****

Úgy érti, hogy ő bátor, mert vissza mert szólni. És különbnek is érzi magát tőlünk, mert hogy merjük mi az ő fennkölt fájdalmát megkérdőjelezni. És úgy is érti, hogy nem ő a hülye kurva, hanem mi vagyunk rohadékok.

De csak egy hülye kurva, szóval szerintem szard le. :)

****

Nem baj, a lényeg hogy egy rohadék cigánykurva előbbrevaló nálam. Tudod mit, nincs is mit.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 23:08:27

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Best of pszichocica??? Szerintem távolról sem, bár van néhány jó köztük. Igazándiból a szövegkörnyezetben kell tekinteni.

El szoktam olvasni a kommenteket, de ezekből nem sokra emlékszem. Biztos, hogy a Homáron mondta ezeket? És biztos, hogy nem az egyik altergoja mondta? Vigyázz, másolják a nick-jét és az avatarját.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.16. 23:20:06

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Van aki értékel egy absztrakt festményt, van akinek Rubens a kedvence. Különbözőek vagyunk. Az Avignoni kisasszonyok kétségtelenül mestermű, múzeumban mindenképp megcsodálom, de nem szívesen akasztanám ki a falra.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.17. 06:59:07

@atpijkamo: hát igen, ezt mind ő mondta

zsiráfnál a pont

CID 2012.04.17. 07:39:54

@atpijkamo: Nem akarok belekotyélni, lévén semmi közöm hozzá, de a "nemes pej becses szerve tekeredjen fenekedbe" mégis csak arról szól, hogy lófasz a seggedbe ;)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.17. 08:13:35

Hol tartunk?
Lesz még poszt a homáron, vagy ez már a slusszpoén?
Megannyi kérdés...

oregember nem venember (törölt) · http://receptekferfiaknak.blog.hu 2012.04.17. 08:33:50

@D.Sc. Sün‼ ツ: lehet a kovetkezo mar valami maya naptaras,villanylekapcsolos,utolso emberes lesz...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.17. 08:49:38

@oregember nem venember:
Akkor az lenne a kérésem, hogy az utolsó majd kapcsolja le a villanyt.
Asszem, Hagyma kolléga a tiszteletbeli utolsó.

Manyecska 2012.04.17. 09:20:31

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :D ja, szépek, emléxem rá.. valaki megtalálta egy szívlapáttal biztos../két szívlapát, durva murva../:D:D

Manyecska 2012.04.17. 09:22:05

@Dr. dr.venszivar: te a teheneiddel szemben is elképppesztő igényeket támaszhacc de hát ez csak az én véleményem, NEM KÖTELEZŐ válaszolni..!

Manyecska 2012.04.17. 09:34:07

@atpijkamo: drága tudod milyen környezetben szeretném megtekinteni?? formalinban, 10 darabban.. nekem azt teccet annó amikor lecseszett mindenkit /munkássága kezdetén/ "mér kell a stólbucit bántani mer egyszer hibázott ééééééés?"..többen tájékoztatták hogy az eccer az mellesleg másodjára és stb..
Mindegy..:D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 09:44:02

@Manyecska: Ezekszerint akkor még nem voltam jelen, vagy lehet, hogy csak nem figyeltem.

Bucit nem kell bántani a balesetért, bárki hibázhat akár sokszor. Egyébként semmi közünk hozzá. A bucikát azért kéne bezárni, mert bűn rossz színész.

Manyecska 2012.04.17. 09:57:40

@atpijkamo: akkor még nem! azt is seytem már ki lehet...most hogy mondod..

Manyecska 2012.04.17. 10:02:48

@atpijkamo: semmi közöm hozzá egész addig amíg nem velem jön szembe!!:(.. :)

Manyecska 2012.04.17. 10:11:36

Nolólvan reggeli megvolt /rántott csirkemell -vasárnapró!!- saláta, sajt, olaszos öntet..:D ..hálistennek végre lábra tudok állni nem xarom össze magam reggelente a fájdalomtól -fél év után végre!- szóval huss!

Manyecska 2012.04.17. 10:12:37

@Manyecska: jav: lólvan?? = LOL van:D
így is jó!! Akire gondolok meg szívjon gázt de sokat.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:15:04

@Manyecska: Rengetegen jönnek veled szembe, részegek, bénák. Nézd meg, hogy hányan indexelnek. 90% nem ismeri a KRESZT. Pont a bucitól rettegsz? A halálos közúti balesetek 100%-át nem ő okozta.

A képernyőn sokkal könnyebben találkozol vele, ott gyakrabban tud ártani.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:20:15

@Manyecska: "lábra tudok állni nem xarom össze magam reggelente a fájdalomtól -fél év után végre"

Mi van veled? Mi volt veled?

Manyecska 2012.04.17. 10:20:53

@atpijkamo: én olyat nem nézek! leülni csak nyolc után tudok általában!:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:24:48

@Manyecska: Nem nézek tévét, de nem pont nyolc után vannak az ilyen műsorok?

Vagy reggel nyolc után nézel tévét?

Manyecska 2012.04.17. 10:26:23

OFF:ezt csak neked, akinek uncsi ne olvassa!! @atpijkamo: örexem!! nem bírta a terhelést mivel a térdem deformálódott /+ a szalagok/ a balesetem miatt /mindegy/..oszt én szeretek tenni-venni, akkor a másikat terhelem pluszban:(.. most is ég meg bizsereg de nem fáj. Két hónapig nem tudtam semennyire ráállni reggelente! ugráltam fél lábon. most csak csoszogok végre:D :( K..va xar! már elnézést!!

Manyecska 2012.04.17. 10:28:04

@atpijkamo: este! bőr mögül:D most viszont én el!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:29:58

@Manyecska: Könyökmankó. Nem szabad a jót túlterhelni.

Milyen bal eseted volt?

Szarazkoro 2012.04.17. 10:33:29

B+ Homar tenyleg??? Nincs uj poszt 1 hete?

Manyecska 2012.04.17. 10:34:51

@atpijkamo: fal mellett is jó + ugrál..lerepültem a bringáról kb 25 km/h-nál/?..mert elfelejtettem hogy fiúbringával vagyok és megigazítottam /volna/ a derekamra kötött izét...kerék kifordul 1 mp alatt derékszögbe, bicikli oldalra, én jobb híján felette mivel a nyakam nem szívesen törtem volna ki a betonon helyben!:( ...átszálltam mint "Szállj, szállj fel Lajoska.." a lábam meg beakadt a bringába térdnél és húztam magammal a levegőben. De jó volt mert hasra estem ahogy szerettem volna. Ennyi. :((

Manyecska 2012.04.17. 10:42:07

@atpijkamo: a salsa-teknikám elég egyedi!, de estefelé már nem fáj-merhogy már nem érzem..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:44:02

@Manyecska: Mikor tetted ezt? Mennyi ideje.

A térd az nagyon nehezen jön rendbe. Ha.

Manyecska 2012.04.17. 10:48:21

@atpijkamo: 15 éve!! a térdel nincs semmi a szalagok nem tartják ezért nem is tudok rayta úgy ahogy..máshová teszem a terhelést..van ortopéd betétem a cipőbe valamennyire használ! Na legalább sánta ribanc is lehetek már!:D különbe meg két centivel rövidebb is másér sza! Kicsit bosszant!

Manyecska 2012.04.17. 10:53:00

OFFOFFOFF! @atpijkamo: te az nem fáj..két szöget állítólag beleütnek és feszesítik a szalagot is a megoldás, de tudod akinek két anyukája volt:D egy ismerősömnek így fertőzték el:(..majdnem amputáció lett belőle.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 10:53:51

@Manyecska: Könyökmankó nem játszik? Nem kell állandóan, de az idő nagy részében elosztod a terhelést. Gondolom a súlyodat fokozottan kordában tartod. Könyökmankóval szuper trükköket lehet bemutatni. :)

Manyecska 2012.04.17. 11:04:09

@atpijkamo: verekedni? a hólapát pont jó..!!:D/a férjemnek vettem eccer névnapjára:P-nagyon megköszönte:D/

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.17. 11:07:34

@Manyecska: Nem. Forogni, kézen járni, látszólag bénázni, majdnemelesni, ...

Manyecska 2012.04.17. 11:22:20

@atpijkamo: kirúgják alólam fles!:P ! mondom mostanában sokat javult /csoda/ bár a csontjaim még bizseregnek, gyün a tavasz:P

Manyecska 2012.04.17. 11:24:43

@atpijkamo: tegyél már! 1 kötőjelet a szó után mert félreértelmezem /óénromlott stb./:D légy szíves. Szerintem. UFF /mindig a nyóckerre asszociálok!/

Manyecska 2012.04.17. 11:31:17

@atpijkamo: te olyan vagy mint a macska!:O

Manyecska 2012.04.17. 11:39:05

@atpijkamo: tényleg, te is macska vagy..:D tán nem gyűjteni teccik a macsekokat?:)

Manyecska 2012.04.17. 11:48:34

Húú gyerekek, én itt feladom :D

Xezs 2012.04.17. 22:47:54

@Manyecska: Azért vicces, ahogy ti nők itt csípitek egymást azért, hogy ki legyen a főtyúk a baromfiudvarban. Egy jó ideje csak azt látom, hogy mindegyik kiabál mindenfélét a másikra és kifejezetten a nőisége miatt. Mintha féltékenyek lennétek egymásra, vagy a tököm tudja, lehet ez genetika.

Manyecska 2012.04.18. 11:30:28

@Xezs: te neked nem túl élénk a fantáziád??

Xezs 2012.04.18. 22:08:24

@Manyecska- junkfood.blogol.hu /hantagörl/: Faszt. Látom amit látok. Főleg az a nagyszájú ilyen amelyiknek te is baszod a csőrét meg úgy az összes csaj.

De ti is megéritek a pénzeteket, mert egy posztot se hagytok ki úgy hogy ne szidnátok.

Mondjuk pont leszarom csak észrevettem hogy mi a stájsz.

XCat 2012.04.24. 17:25:04

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Örülök neki. Látom, megviselt az ittlétem. Annak is örülök. :D

XCat 2012.04.24. 17:41:16

@atpijkamo: Ezeket én mondtam, legalábbis a többségét biztosan. És jól tettem. Aki a pofájára kapott, mind megérdemelte. És alaposan meg is dolgozott érte.

@Xezs: Természetesen én. Ez sosem volt kérdés. Nekik sem, pont azért lázadnak.

@Manyecska: Neked meg nem értem mi bajod, sosem voltál partner semmiben. Túl hülye vagy hozzá. Vagy az fáj, hogy a szemedbe mondtam? Nem attól válik ténnyé...

Stóhlt meg megvédem bárhol, és nem azért, amit csinált vagy nem csinált, hanem mert undorító ahogy a csőcselék viszonyul az egész ügyhöz. Igen, jól néz ki, igen, gazdag, igen, sikeres, és igen, ebből is profitálni fog.
És igen, ti sosem értek ennek a közelébe sem, mert selejtes szarok vagytok.

A tények makacs dolgok.

Na off innen, megyek az újba. :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.24. 18:29:21

@Vedere' Lavór: látom nem vetted észre, hogy itt nem rólad volt szó, hanem atpiról. na nem baj :D jáccál tovább!

XCat 2012.04.24. 18:34:49

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Látom, te még mindig nem veszed észre, hogy itt nem rólad van szó, hanem atpiról meg féliről.
És azt sem, hogy még mindig nem kell a jóváhagyásod semmihez. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 19:36:04

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: @Vedere' Lavór: Na! Úgy érzem magam, mint a giliszta, amin a tyűkok verekednek a baromfiudvarban.

Szeretlek mindkettőtöket. Ha büntetni kell engem, találjatok ki valami valódi indokot.

Xezs 2012.04.24. 22:58:09

@Vedere' Lavór: stóllal nem az a baj hogy gazdag hanem hogy egy nyálas fasz de igazából már unom a témát, nem ér ennyit ez az ember

XCat 2012.04.25. 19:24:50

@batgirl: Itt semmi nem szólt neked. Alatta vagy annak a szintnek, hogy bármi neked szóljon, te elbaszott pina.

Mi a fasz bajod van? Vagy faszbajod van? Megint?
És ez kit érdekel?

XCat 2012.04.25. 19:26:29

@Xezs: Nekem bejön. Mint ember, mint médiaszemélyiség, mint műsorvezető. Mint színész, nem annyira, de ott sem rossz.

@atpijkamo: Félreérted. :)

XCat 2012.04.25. 19:34:43

@Vedere' Lavór: És rohaggyonmeg, megint belehúzott abba, hogy a szarkupac kis lelkébe tapicskoljak............ ááááááááááááááááááááá.4

Atpi baszod, ezért te vagy a hibás. Ezért is. A másik hülye kurváért is.
Utállak.

:DDDDDDDD

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:02:25

@Vedere' Lavór: Ezt meg minek kellet? Nagyon enyhén volt vicces, előbbre nem vagy vele, batgirlt biztos megint megbántottad. Ha a csúnyaszavas félmondatokat kihúzom belőle, ugyanúgy elmondtad amit akartál, és töredék annyira sértő.

Na, minden elhangzott már, én ezt a threadet mostantól hanyagolom, eddig se nagyon voltam lelkes.

venszivar 2012.04.25. 22:05:51

@atpijkamo: Úgy "látom", hogy a ""nagy öregek"" :DDD kinyírják egymást.:))):DDD
Vajh, mi az oka ?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:13:03

@Dr. dr.venszivar: Nálam asszem ez már a klimax. Ugye a férfiaknak is van olyan?

Xezs 2012.04.25. 22:16:28

@Vedere' Lavór: ezzel nincs baj, ezek szubjektív dolgok

a baj azzal van amikor objektívként próbálod beállítani

venszivar 2012.04.25. 22:19:44

@atpijkamo: Úgy hallottam, hogy létezik.
Csak menstruálni ne keljen ! Ugye azt te sem teszed ? Akkor inkább a hőhullám, majd soká.......

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:22:31

@Dr. dr.venszivar: A hőhullámtól nem félek, és szeretem a nyarat. Attól félek, hogy leszárad a micsodám.

XCat 2012.04.25. 22:26:27

@atpijkamo: Amikor nem bántottam meg, akkor is megbántódott. Most legalább van miért.
Kezd elegem lenni a kicsi lelkibül.

@Xezs: Szerintem objektívan is kurvajó műsorvezető. A többi tényleg ízlés dolga. :)

@Dr. dr.venszivar: Menstruálunk. Bisztos.

venszivar 2012.04.25. 22:28:01

@atpijkamo: Tegnap s ma ástam, kb. 23-25m árkot, na volt tőle hőhullámom, pedig "csak" 18-20C volt.
Nem szárad le (hacsak nem dugod "rossz" helyre!), de töpörödik, áll. az biztos.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:31:41

@Vedere' Lavór: Magyarországon van 3 nagyon rossz ripacs, akiket sokan színésznek tartanak:
a buci
Rudolf Péter
Kulka János

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.25. 22:33:28

@Dr. dr.venszivar: Nagyon hiányzik valami jó kis fizikai munka...

venszivar 2012.04.25. 22:34:16

@Vedere' Lavór: Ti, te lehet ! Ha pinásnak születtél !
Ne dezinformálj !

XCat 2012.04.25. 22:35:35

@atpijkamo: Nekem a Rudolf Péter digitévés (asszem az) reklámja bejön. Lehet hogy nem az, hogy mit reklámoz, arra nem figyeltem, csak a marhulására.

Bucit sosem láttam színpadon, Kulka szegény meg sosem fog megszabadulni a Nagy Fehér szindrómától.

venszivar 2012.04.25. 22:36:59

@atpijkamo: A holnapi nap, már túl korai ! De talán szombat,vasárnap,hétfőn vagy pont Május 1.-én a munka ünnepén ?

Bográcsba főzöm a nyúl pörit.........

XCat 2012.04.25. 22:38:51

@Dr. dr.venszivar: Megenni egy édes aranyos cuki nyuszit? Te gonosz!!!

A bundáját nekem adod? :)

venszivar 2012.04.25. 22:44:02

@Vedere' Lavór: mivel írtad, hogy menstruálsz........! Betétnek kell ?!

Megeszem a malackát, meg a halacskát, tán az őzikét, meg a VÉR NYULAT IS !!!
IGEN, SZINTE MINDENT MEGESZEM.......:)))

XCat 2012.04.25. 22:46:54

@Dr. dr.venszivar: Szeretnék könyvet kötni bele. Eredetileg az egyik ismim macskájába akartam, de ő határozottan idegenkedett az ötlettől. :(

XCat 2012.04.25. 22:49:58

@Dr. dr.venszivar: "Megeszem a malackát, meg a halacskát, tán az őzikét, meg a VÉR NYULAT IS !!!
IGEN, SZINTE MINDENT MEGESZEM.......:)))"

És a poloskát? Pisztáciásat, mondjuk.

venszivar 2012.04.25. 23:09:56

@Vedere' Lavór: Akkor ha bevesztek a bizniszbe ! megeszem ! havi nettó 444 444 fixért simán ! sütve, rántva ...., de ez egy másik blog témája.ne sumákolj !

XCat 2012.04.25. 23:15:45

@Dr. dr.venszivar: Be hát, te leszel a Cég Arca. Miért pont 444 444?
süti beállítások módosítása