Tékozló Homár

A valódi rokkantakat is megbírságolják Miskolcon

2012.07.12. 10:54 | jackyll | 382 komment

Isten majd szétválogataja, nemigaz? Meg ha tényleg rokkant, akkor úgyse fog nagyon ugrálni, haha, bemutatni utólag a mozgáskorlátozott igazolnyán a dátumot? Amit a helyszínen nem hagytak neki a Régió Park parkolóőrei. Jófejség.

Tisztelt Cím! A mai napon a mozgáskorlátozott nagymamát szállító járművet megbírságolták Miskolcon, mivel nem volt jól olvasható a mozgáskorlátozott igazolványon a dátum. Ezek után a jármű sofőrje az irodájukban bemutatta az igazolványt és jelezte az ügyintéző, hogy a bírságot 2000 Ft ellenében tudja törölni. Kérem adják meg a pontos rendelkezés megnevezését és közzétételének helyét, mely alapján ezt a díjat beszedték, mert jogtalannak tűnik egy olyan bírságot díj ellenében törölni, melynek a kiszabása is igazoltan alaptalan volt. Sajnos a honlapjuk ezen információ megszerzéséhez teljesen alkalmatlan.

Megjegyzem a „Minden kedves ügyfelünknek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendot kívánunk!” mondat sem feltétlenül aktuális júliusban. Nem gondolom, hogy az Önök szlogenjével („A miskolci közlekedési kultúráért.") ez az eljárás összhangban lenne.

Köszönöm:
Ivett


Tisztelt Címzett!
Mellékletben küldöm a kért Rendeletet.
Üdvözlettel: Régió Park ügyfélszolgálat


Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Köszönöm szépen az információt. Én a rendeletben azt látom, hogy „A parkolóbérlet, parkolójegy, illetve a parkolási igazolvány utólagos bemutatásának kezelési költsége 2000 Ft.” Ebben az esetben az autóban volt a helyszínen a kártya. Így továbbra sem tartom jogosnak a díj megfizettetését. Sőt testvérem a fotó elkészítése előtt jelezte a kollégáiknak, hogy kiveszi a szélvédő mögül és megmutatja, de ők ezelől elzárkóztak. Elkészítették a fotót, kiszabták a bírságot. Tehát egyértelműen arra utaztak, hogy a bírságolási heti/havi terv teljesüljön.

Sajnos mivel megfizetésre került, így az utólagos visszaszerzése nagyobb költséget vonna maga után, de erkölcsileg elég aggályos, hogy a hasonló esetekben díjat szednek be, bízva az egyszerű emberek tudatlanságában, jóhiszeműségében. Elég nagy baj az igazolvány tulajdonosának, hogy másra van utalva a „szabad” mozgás gyakorlásakor. Nem szükséges, hogy ilyen bírságokkal indokolatlanul terheljék a pénztárcáját. Szomorú, hogy ebben az országban a jogosultnak bizonygatnia kell a jogosultságát, míg a jogosulatlan, csak mert pl. városi vezető, ingyen és bérmentve ott és akkor parkol, ahol és amikor akar. Az ilyen magatartással egész jó kis negatív kampányt elérni a médiában.

Ezzel a mentalitással tényleg csak Unió szeméttelepének vagyunk jók.
 
Üdvözlettel:
Ivett

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 11:05:04

Tehát 2000Ft bírságot mindenképpen beszednek - ingyen lóvé, mert a város, vagy az adófizetők pénzéből amúgy is ott ülnek.

Dr Gregory House 2012.07.12. 11:09:03

Hamár homár, legyen kövér!

Leadfoot 2012.07.12. 11:10:40

@ColT: Fene tudja. Szerintem valahol jogos a dolog. Ha feledékeny / béna vagy, és úgy rakod ki az igazolványt/jegyet/bérletet, hogy ne lehessen látni, és megbírságolnak, utána pedig törölteted a büntit, azzal munkát adsz a cég embereinek. Ingyen meg senki nem dolgozik.

Az összegen lehet vitatkozni.

Amúgy gyanús az egész sztori, főleg innentől fogva: "testvérem a fotó elkészítése előtt jelezte a kollégáiknak, hogy kiveszi a szélvédő mögül és megmutatja".
Életszerűtlen.

Mylady 2012.07.12. 11:17:34

Minden kedves ügyfelünknek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendot kívánunk!
az aláírás lemaradt: a Pocsay család

Tölgyasztal 2012.07.12. 11:20:16

van olyan, aki valamelyik közlekedési vállalatot szereti?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 11:22:04

monnyuk én már régóta propagálom, hogy mindenki fizessen büntit, havonta monnyuk egy tízest kötelezően, oszt be lehetne fejezni ezt a bohóckodást a bírságolással.

havonta volna egy sorsolás, ahol öt kedves állampolgár mentesülne a havi bünti-díj megfizetése alól, na ilyenkor kellene örülni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 11:23:04

@Leadfoot: Khm, ha jogszerűtlenül, alap nélkül büntettek meg, akkor nyeljék le a hülyeségükért járó "plusz munkát" - Mancikának kellett még hármat kattintania? Ó jaj!

De ennyi erővel bármikor megbüntet bármiért akármelyik hatóság, majd közlik, hogy ja, bocs, hát téves, de azért még fizess egy ötezrest...?

KecskeDotyi 2012.07.12. 11:30:54

@Leadfoot: Eccer legyen dolgot a régió parkkal, nem fogsz utána semmi jogosat se találni az eljárásaikban. Egy mocskos, szemét banda.
Nem egyszer és nem kétszer voltam szemtanúja (mögöttünk egy park van, körülötte parkoló, szóval a teraszról egész nap ezt látom) annak, h akkor büntették meg delikvenst, amikor az elment pénzt váltani.

Azt nem szokták büntetni, aki ott parkol a zsidesz iroda előtt, holott VÉGIG megállni tilos tábla van, de akinek nincs aprója, az fizessen 6ezer valamennyit.

KAWAszaki 2012.07.12. 11:38:19

Persze a parkolóőrök az ötven kilós rokikártyás nőkkel szívóznak... a hurkanyakút az emmöttel békén hagyják.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2012.07.12. 11:38:32

miért nem lehet úgy kirakni, hogy jól látszódjon a dátum?

Leadfoot 2012.07.12. 11:40:27

@xaba99: Erről van szó.

@ColT: "ha jogszerűtlenül, alap nélkül büntettek meg"

Szerintem itt nem ez volt a helyzet. Nem látszott rendesen az igazolvány. Aztán az nem a parkolótársaság hibája, ha a gazdája nem rakja ki normálisan.

Leadfoot 2012.07.12. 11:43:29

@KecskeDotyi: A parkolóőr nem büntetheti a megállni tilos alatt állókat, ha jól tudom.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 11:44:38

a címet javítani kéne. A valódi rokkantak bírságolnak Miskolcon.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 11:45:53

@Leadfoot: Ha a parkolóőr nem lát, akkor vegyenek neki céges szemüveget.
Ha este van, és azért nem látszik, akkor meg zseblámpát.
Ha utána bemutatja, hogy van neki, és akkor is volt, amikor megvágták, akkor az továbbra sem jogszerű.
Az ilyen buzi cégek miatt tart itt a magyar közigazgatás.

KecskeDotyi 2012.07.12. 11:50:43

@Leadfoot: index.hu/belfold/budapest/2009/06/26/bujtatott_hatosagi_jogkor_a_parkolooroknek/

"Június 1-től a parkolóőröknek lehetőségük van azokat az autósokat is bírságolni, akik nem a fizetős parkolóhelyen, hanem a járdán, vagy a Megállni tilos tábla alatt állnak."

HA igazad lenne, akkor az is jogszerűtlen lenne h azokat bírságolják végig, akik a P előtt állnak és nem utána.

Hetente van színház nap (mármint minden héten van egy bazi népszerű előadás a többi mellett), olyankor az előadás ideje alatt (de csak és kizárólag akkor) meg szokott jelenni egy sokszemélyes kisbusz, kiszáll belőle egy csomó közteres meg rendőr és ahol egy pici hiba is van, ott módszeresen büntetnek.
Van valami olyen szabály (nem tudom, nicns jogsim, nem ismerek minden szabályt) h a sarkon lévő táblától 5 méterre kell lenni. Múltkor elővettek valami mérőbigyót és lemérték h mennyire van a táblától a kocsi eleje...

Az viszont nem baj, h a parkban lévő sok suttyó (nem, nem a hajléktalanok, hanem a sok 16-19 éves részeg majom) a park mellett lévő étterem falát és bokrait használja WC-nek .

Leadfoot 2012.07.12. 11:52:35

@ColT: Oké, ebben nem értünk teljesen egyet, de ne ragozzuk tovább.

Amúgy meg lehet köszönni az egészet azoknak, akik a rokkant nagymama nevére szóló kártyájával parkolnak vagy szépen levajazták a háziorvossal, és makk egészségesen kártyájuk van.

Mert ők azok, akik miatt kialakult a bizalmatlanság és az előítéletek a rokikártyásokkal szemben. Ameddig 10 kártyásból legalább 8 ilyen jogosulatlan féreg, addig ne csodálkozzunk ezen.

Leadfoot 2012.07.12. 11:57:51

@KecskeDotyi: Ha nem akarod, hogy megbüntessenek, szabályosan kell megállni, ennyi. Aztán persze lehet sértődötten mondani, hogy miért nem azt büntetik, aki... Én pl. el tudtam közlekedni 13 évig úgy, hogy ne büntessenek meg parkolásért (sem), aztán nem döglöttem bele.

Ha elkezdenék büntetni a köztéri vizelőket, akkor meg jönne valaki, és szitkozódna, hogy miért azokat kell piszkálni, miért nem pl. a tilosban parkolókat.

Egyébként az 5 méteres szabály nem a táblától, hanem a kereszteződéstől érvényes, és bizony veszélyes/bosszantó tud lenni, mikor ki akarnál kanyarodni, és nem látsz semmit, mert ott parkol valami majom. Arról már nem is szólva, hogy általában a járdák azon az 5 méteren belül vannak, ahova elvileg nem szabadna parkolni.

Leadfoot 2012.07.12. 11:58:54

@KecskeDotyi: Ha jól olvasom, ezzel a lehetőséggel egyedül BP-n élnek. Tehát Miskolcon változatlanul nem büntethet a parkolóőr tilosban parkolót.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 12:00:03

@Leadfoot: Ez így van.

Legnagyobbat akkor röhögtem, amikor haver meséli, hogy a főnökének (cégtulaj) beszóltak a parkolóőrök valahol, hogy takarodjon a rokkanthelyről, ha nem rokkant, vagy feljelentik.
Csávó nagyon puffogott.
Következtetés : Akinek jól menő cége van, és rokkantkártyával cigánykodik, azt én nem tekinteném pl. komoly üzleti partnernek.

Különben a fizetőparkolást magát sem tartom egy nagyon jó ötletnek, de jelen pillanatban ezt kell szeretni. Eddig rendben.Viszont a rokkantkártyával trükközők nem csak a fizetőparkolás hackelése miatt undorítóak, ilyesmivel egyszerűen elvből nem élünk vissza.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 12:00:53

Miért ilyenek a szüleim? Tegnap ki akartam menni a meleg fesztiválra, de nem engedtek el. Aszongyák az én érdekemben, mert féltenek. De kérdem én mitől? Megvédik a melegeket, és ráadásul még sosem voltam ilyenen. Sosem tudom megbocsájtani ezt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 12:01:11

@Leadfoot: " Ha nem akarod, hogy megbüntessenek, szabályosan kell megállni, ennyi. Aztán persze lehet sértődötten mondani, hogy miért nem azt büntetik, aki... "

Ebben is igazad van, hasonlóképpen járok el én is.

KecskeDotyi 2012.07.12. 12:15:00

@Leadfoot: Itt a térkép, h hol merre lehet menni.
kephost.hu/share-A6A7_4FFEA30A.html
Az út olyan, h amikor valaki balról jön befelé, és jönnének ki szemből, sajnos nem látja a kifelé jövő h ki jön, mert több, mint 45 fokos a kanyar. Nagyon csok majdnem csattanást láttam már.
Mivel egy komplett betonfaltól nem lehet látni a balról jövőket, így nem értem h miért baj h valaki áll a sarkon.
Értem én h non-sotp, csak meddig van nyitva?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 12:18:41

@KecskeDotyi: Egyéb helyeken sem szabad a sarkon állni, ez független attól, hogy hány fokos a kereszteződés.

Egyébként rühellem az ilyen kereszteződéseket, sok helyen van hasonló. Tényleg nagyon balesetveszélyes.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2012.07.12. 12:20:53

"Lucskos gané folyik rá a csiklódra. Gyere velem káromkodni Miskolcra "

Sokorai_Atala 2012.07.12. 12:36:59

@KecskeDotyi: ó itt a fővárosban ez megszokott, mármint színház körül parkolók bírságolása. Sőt bevezették, hogy este 8-ig kell fizetni (régen du. 6 volt)

Leadfoot 2012.07.12. 12:41:10

@ColT: Mondjuk ilyen helyeken ki kéne tenni egy tükröt, sokat segítene.

@KecskeDotyi: Ahogy ColT mondja. A szabály az szabály. Ettől persze még lehet úgy parkolni, csak ha ezután valakit jogosan megbüntetnek, nem szólhat egy szót se, mert tudnia kellett, hogy rossz helyen parkol le.

helianthus 2012.07.12. 12:46:01

@Tölgyasztal: igen. Én imádom a londoni piros emeletes buszos társaságot. Láttam a tévében, olyan szépek, tiszták azok a járgányok, hogy az valami csodálatos!

Manyecska 2012.07.12. 13:00:16

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ezzel most mia baja, én már múltkor gondolkoztam mit vegyek karácsonyra. Hiszen mindjárt itt lesz::D :)

Manyecska 2012.07.12. 13:04:17

@Kellemes Zérókomponista: Rendezz egyet otthon, sajátot! Ha hívsz megyek ellentüntetni!!

esef 2012.07.12. 13:06:11

@xaba99: @Leadfoot:
azért eléggé művészet úgy kitenni, hogy ne látszódjon a száma. tudom, mert mindkét gyerekemnek volt.
szóval a miskolci közeg szarjon kerekesszéket

FDToth 2012.07.12. 13:08:20

Egy abszurd, de jogos bünti a Bp. III. kerületi közteresektől:
Kertváros, Rozgonyi P. utca, minimális autó forgalommal, széles utca 2 autó bőven elfér egymás mellett, sőt akár 3 is szorosan:)
Nagyapám a régi Matizával megáll a saját háza előtt, ahogy már jó 30 éve teszi.
Kimegy pár óra múlva, ott egy csekk az ablaktörlőn, 10 rugó. mivel nagy többségében olvashatatlanul írják rá a bünti okát, így kénytelen volt telefonálni. Ott közölték vele, hogy csak a menetirány szerinti jobb oldalon lehet parkolni, ő pedig a bal oldalon parkolt, kvázi szemben a forgalommal.
Jogos, no vita, de kimenni a kertvárosba a munkaidő vége felé és bírságolni egy olyan helyen, ahol nincs is forgalom és a kutyát sem zavar az autó?
Lényeg: azon lakók, akik a III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Közteresek által "felügyelt" helyeken laknak, azok figyeljenek oda nagyon, és parkoljanak a menet irány szerinti jobb oldalon. Még akkor is, ha az a szomszéd háza előtt van.
Nem lenne ideje már nálunk is bevezetni h a kertvárosi utcák lakói egyik héten jobb oldalon parkoljanak, másik héten pedig bal oldalon???

Manyecska 2012.07.12. 13:12:45

@FDToth: köszi. Tudjuk, ismerjük. Anyámat is megvágták ugyanígy múltkor..:(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 13:15:32

@Leadfoot: Azt meg vagy nézik a gyökerek, vagy nem :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 13:17:39

@Leadfoot: Jah, a másik

"Tisztelt Címzett!
Mellékletben küldöm a kért Rendeletet.
Üdvözlettel: Régió Park ügyfélszolgálat"

Tehát ez a faszság egy önkormányzati rendelet, és nem a parkolótársaság saját kitalációja. Ez még rosszabb.

@FDToth: A melóhelyem utcájában is hirtelen megállni tilos lett az egyik oldal. Jó széles utca, forgalom alig. Senkit nem zavartak eddig a két oldalon parkolók.

FDToth 2012.07.12. 13:19:16

@Manyecska: akkor nem egyedi az eset, hanem erre mennek rá. Szégyenletes dolog... Bezzeg Békásmegyer felé nem nagyon mászkálnak...
Csak kíváncsiságból: merre fele büntették anyukádat? Csak készítenék egy térképet h hol, merre, milyen sűrűn járnak:)

Sokorai_Atala 2012.07.12. 13:20:47

@FDToth: fagyos télen este fél 10 Pasarét, állítólag nem voltam 1,5 m-re a faltól (lehetett járdán). Na rajtam kívül kb. senki nem volt az utcán, nemhogy babkocsit tologató egyének. Ja egy csöves mondta autóval jöttek, megálltak, büntettek és tovahajtottak. Nyilván haza, csak még ezt behúzták:)

FDToth 2012.07.12. 13:21:38

@ColT: Én eddig azt hittem h pl. forgalmas helyeken, középen felfestett utakon, főleg belvárosban "ellenőrzik" ez a menetiránnyal ellentétes megállást... Fejlődik a közterület, csak baromi rossz irányba...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 13:24:06

@FDToth: Ha menetiránnyal szemben tilos parkolni, akkor mindenhol az. Mondjuk lehetne engedélyező tábla, mert elég sok helyen nem lenne gáz. KRESZ tanfolyamon amúgy ezt tanítják.

Mondjuk egyirányú utcákban különben szabad mind a két oldalon parkolni, mert ugye csak egy menetirány van :)

Manyecska 2012.07.12. 13:25:05

@FDToth: utca-és házszámot mondjak?:D lejjebb. Nem Békás felé, de mindenhol járnak sokszor ötösével, nyugi!

Manyecska 2012.07.12. 13:28:32

@FDToth: ismered a Nánási út elején azt a jó kis cukrászdát? jobboldalt?:) Különben már nem sokáig lakok itt nem tom sajnáljam-e?:)....
:)

VIC20 2012.07.12. 13:32:36

Mindennek (úgy értem mind-ennek) legyen írásos nyoma. Aztán ha 2.000,-Ft-ért fizetési meghagyást bocsáttatnának ki, mondjatok ellent, aztán "pereljétek le a gatyájukat is" (ez alatt nyilván nem milliókat, csak a 2.000,-Ft sokszorosát) értve.

FDToth 2012.07.12. 13:47:44

@Manyecska: már hne ismerném! Azért az túlzás h jó kis cukrászda:) a hosszú sorban a X ezredik mű-cukrászda:)
A "térképem" szerint főleg a Rómain (mátyás király út - monostori út között) járkálnak, cshegy és békás fele nem jönnek, max a duna part közelében lelhetőek fel a "közterületfelügyelők"
köszi a pontos címet:)
Egyébként meg római jó hely, jó átlagos:)

Manyecska 2012.07.12. 13:51:06

@FDToth: Cziniel..vagy az a patika??:P

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 13:55:52

@Manyecska: Én kiskoromban mindig azt hittem, hogy cukráZda, és sose értettem miért rázzák ott az embiket, hogy kihányják a sütiket?

FDToth 2012.07.12. 13:56:30

@Manyecska: Patika? Ott nincs süti meg fagyi:) uh előbbi. sztem 10/6:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 13:57:15

@FDToth: "Egyébként meg római jó hely"

Igenis, jó hely. Túl jó, és túl közel van a városhoz. Régen voltak csónakházak, viziélet, vizisport, minden. A csónakházakat felszámolták, lakóházakat építenek a víkendházak helyett, teljesen elrontják. Aztán a "nayralóba" költöző állandó lakók vinnyognak, hogy csónakkal kell közlekedni, mert kiaárad a Duna. Hát az a dolga, kezitcsókolom, azért folyó.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 13:58:23

@Emberiségellenes háztartási gép: Cukrázda, mikor megsérül a fagylaltgép kábelének a szigetelése.

ketroot 2012.07.12. 13:59:35

Szegeden is büntettek meg amiatt, mert nem volt rendesen leolvasható a parkolójegy. (az már más téma, hogy ez nem így volt).

Irodába be->megmutatni a jegyről a számlát-> büntetés eltörlése ~500.-

Ja és fellebbezni azért lehetett.

Manyecska 2012.07.12. 13:59:52

@atpijkamo: hát vetődnél ki te a mfszt-ről a gumimatracba, gumicsizmában.!! :P épül a gát különben nemsoká.

Manyecska 2012.07.12. 14:01:57

@FDToth: nem én vagyok kivételesen a cukrászdafüggő a családban!:P viszont ma láttam a Bem-rakparton /turisták kedvelt útvonala!/ limonádé: 540 Ft... egy kis alagsori kocsma ajtaján kiírva...hát komolyan mondom, az árak színvonalasak!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 14:03:00

@Manyecska: Hát nyáron a nyaralóba pont ezt csináltuk.

Téged akkor még ki se találtak.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 14:04:33

@atpijkamo: Akkor még a szörnyűségek nem jutottak eszembe! De a mai napig mignont okádó embik képe jelenik meg előttem, ha meglátom valahol a cukrászda feliratot.

Manyecska 2012.07.12. 14:05:19

@atpijkamo: hát basszus lakjál te ott ahol az ágyad mellett pár méterre halak úszkálnak:D !! oszt utána meg mocsárszag van, szúnyoggal!:( a pincében meg térdig érő víz, meglepetés ha lemész és loccs:D

helianthus 2012.07.12. 14:10:12

@Emberiségellenes háztartási gép: miért pont mingont? Ez a legrémisztőbb süti neked? Próbáltad már krémessel vagy gesztenyepürével elképzelni?

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 14:13:42

@helianthus: Nekem minden édesség rémes (plána a krémes, ahhahahah), de azt a rózsaszín izét különösen antigusztusos összerágott, kicsit emésztett állapotban elképzelni.

Manyecska 2012.07.12. 14:13:44

@helianthus: :D:D:D! az talán látványosabb...!:))

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 14:15:02

@Manyecska: arra gondoltam, mindenki kap egy tábla csokit, oszt csá. idénre fantáziadúsan ajándékozok.

helianthus 2012.07.12. 14:15:57

@Manyecska: ugyehogyugye! szerintem is. :)

@Emberiségellenes háztartási gép: van ám fehér és sárga sőőőőt! barna mignon is. Akkor legalább a színét képzeld másnak.

Manyecska 2012.07.12. 14:16:50

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: én meg arra hogy lófa..a seggükbe, dehát...
:D:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 14:19:24

@Manyecska: esse rossz ötlet. veszek ilyen giccses képeslapokat aranyozott gömbökkel, meg piros szaténszalaggal, oszt beleírom: lófact a seggedbe! azér videózni csak kéne, mikor kibontyák :D

Manyecska 2012.07.12. 14:21:13

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :D:D :D volt egy ilyen videó pár éve, egy kísérlet, hülye ajándékokat adtak karira a gyerekeknek,....ugye hogyan reagálnak rá...volt amelyik sírt, vagy odavágta:D...szegínyek!:D Valamelyik lelketlen fejlettebb országban..

Manyecska 2012.07.12. 14:23:46

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: az, de milyen jót röhögtünk, áááhh...:) megpróbálom megkeresni.

Manyecska 2012.07.12. 14:24:54

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ilyenek hogy kalapács,..kiló kenyér, 3-10 éves korosztály húúhhh:D !

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 14:25:09

@Emberiségellenes háztartási gép: De.

Viszont amelyikben nincs a rendes rumos-tésztás-mazsolás mignon-töltemény, az nem is érdemli meg, hogy foglalkozzunk vele.

Ettem már sárgát, meg punccsal töltött rózsaszínt, de felejthetőek. Könnyen.

replayxx 2012.07.12. 14:26:19

@Leadfoot: Te bizonyára egy ostoba nyárspolgár lehetsz.. Komolyan nem veszed észre, hogy mi folyik ebben az országban? Nem tűnik fel, hogy a betarthatatlan szabályok teljesen megfojtják az itt élő szerencsétleneket? Két lehetőség maradt: vagy kivándorolnak, vagy beállnak a nyájba és pontosan ilyen magadfajta degeneráltakká válnak ők is.. Bezzeg az nem háborít fel, hogy díjat fizetettnek minden autóssal valamiért, amiért nem is szolgáltatnak semmit - csak kegyesen megengedik hogy parkolhass az utcán, azaz közterületen - ami ahogy a nevében is szerepel elvileg mindenkié.. És te ezeket véded te féreg?

helianthus 2012.07.12. 14:28:31

@Emberiségellenes háztartási gép: szebbnél szebbek, válogass:
m.blog.hu/ke/ketcicakonyhaja/image/Nov_2-7_/mignon2_kicsi.jpg

@Manyecska: kalapács mondjuk háromévesen nem rossz ajándék, márha nem gond, hogy mindenre ráüt vele a gyermek.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 14:37:12

@Manyecska: Lassan már kezdődnek a karácsonyi akciók :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 14:39:30

@replayxx: Hát igen... A fizetőparkoló hivatalosan ugye azért van, hogy cserélődjenek az autók.

Na most a valóságban ugye az van, hogy ha dolgod van, odaállsz. Ha 3 órát van dolgod, akkor 3 órát állsz ott, aztán mászol tovább.
Ha tovább van dolgod, akkor többet fizetsz.

Mondjuk ezt már azért megszoktuk, lehúzás, ennyi, tudod, hogy ha parkolsz, fizetsz.
De a téves bírság törléséért kért plusz lóvé, azért már több a soknál.

bekbórd! 2012.07.12. 14:41:44

Mert utolsó szarházi férgeket vesznek föl az ellenőri állásokba, persze más nem is jelentkezik. Ő fotóz, ha kell, ha nem, és nem érdekli, hogy az "ügyfélnek" ezt elrendezni esetleg egy (vagy több) napos tortúra lesz. Mert így is megkapja érte a 20 forintját. Úgy várom már a hírt, hogy egyet megcsapkodtak a kamerájával, amiből valahogy a kártya is kihullott a fogakkal együtt.
Jaj, a vérnyomásom...

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2012.07.12. 14:42:35

Durva a sztori, nem mondom, de nekem már a szemem se rebben...Itt kb. mindegyik poszt ennél x-szer súlyosabb esetekről szól:
arokkantisember.blog.hu/

Leadfoot 2012.07.12. 14:43:28

@replayxx: Európa szinte minden nagyobb városában van fizetőparkolás. Ezek szerint mindenhol degeneráltak élnek.

Amúgy kíváncsi lennék, mi a történetben a betarthatatlan szabály. Hogy láthatóan, olvashatóan kell kitenni a rokikártyát/parkolójegyet/bérletet? Mert ez tényleg kivitelezhetetlen feladatnak tűnik. Már ha 20-on aluli az IQ-d...

C200UF 2012.07.12. 14:44:29

@Leadfoot: Látszik, hogy nem miskolci vagy. Én megálltam az autóval, még kis sem szálltam, a gyerek is még bekötve amikor odajött a két jó képességű, hogy hol a jegyem. Mondtam, hogy még nincs, mivel most álltam meg. Erre nekiáll gépészkedni a készüléken, hogy megbüntet, én meg közöltem, hogy rendőrt hívok. 11 már be volt ütve a mobilomba és a kettesen volt az ujjam amikor feladták. Ehhez mondjuk tudtam, hogy van ott térfigyelő kamera. Ha nem lett volna vesztes vagyok. Na, ilyen a régió park.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 14:45:00

@Leadfoot: Hogy mindenhol van, nem azt jelenti, hogy jó dolog.
Különben nem is lenne hülyeség, ha szolgáltatás is járna érte. Pl. a parkolóőrök őriznék az autókat. Vagy ilyesmi.

Ruce Lee 2012.07.12. 14:47:38

Mocskos szlovákok!
Vagy Miskolc hol van?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 14:51:05

@Leadfoot: és ha megmutatja az őrnek, hogy érvényes, nem hamis, satöbbi ott a helyszínen, akkor mégis mia lópikuláért kell mégis megbüntetni? azért büntetünk, mert nem jogosult? jogosult. akkor? izgalmas kérdések ezek.

Leadfoot 2012.07.12. 14:54:20

@ColT: Persze, nem mindenképpen jó dolog. Csak mégse próbáljuk már úgy beállítani a fizetőparkolást, mint valami sátáni dolgot, amivel a szerencsétlen magyarokat sanyargatják. Ha normálisan üzemel a rendszer, szerintem forgalomszabályozási eszközként működik.

Nálunk Pécsen a jelenlegi polgármester kb. egyetlen értelmes húzása volt, hogy visszavette városi kézbe a parkolást, nem magáncéghez megy a lóvé nagy része.
Persze ígérgette, hogy a szolgáltatás javulni fog, és abból nem lett semmi, de ha ettől eltekintünk (nem túl jó az automata-lefedettség, viszonylag gyakran nem működnek az automaták, csak érmét fogadnak el, stb.), sok baj nincs vele.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 14:56:48

@ColT: @helianthus: Ezeket tényleg van aki beviszi az organizmusába?? Tejóég.

Leadfoot 2012.07.12. 15:01:02

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Erre mondtam, hogy életszerűtlen. Nem tudjuk, pontosan hogy és mi történt a helyszínen. Élek a gyanúperrel, hogy a poszt toló jótékonyan kifelejt pár mozzanatot a sztoriból.

fda 2012.07.12. 15:02:21

OK-ok, ki megy parkolóőrnek, aki büntetőcédulát akar osztani.

DE. Ha egy igazolványon problémás a dátum, vagy bármi más bibi van vele, akkor az bizony nem igazolvány, és logikus hogy nem fogadják el.

Különösen olyan esetekben, ahol mindenki tudja, hogy a fél ország innen-onnan szerzett hamis, vagy épp a 300 km-el arrébb lakó nagymama nevére szóló valódi igazolvánnyal igyekszik előnyökre szert tenni. Még szép, hogy komolyan veszik az ellenőrzését...

bazseydoktor 2012.07.12. 15:02:44

Erről van nekem is sztorim, csak hogy lássuk a Régijó Park hozzáállását. Miskolc Rákóczi utcáról szabadtéri parkolóba megáltam. Kicsit hülyén sikerült, pont egy kereszteződés kanyarjába mert csak ott van hely. Kiszállok látom ott a két ork, éppen büntetnek. Egyiket kérdem, hogy maradhatok-e ott, mert végülis mindenki elfér.
- Csak ha van rá engedélyem.
- ???
- Jegy.
Persze veszem is a jegyet, kb. 5 méterre van az automata a kocsitól, az ork éppen onnan válaszol. Ő hátrébb áll, én pénzt bedob, kocsihoz visszasétál, jegy szélvédőre bedob. Másik csávó odajön, ablak leteker, mondja, hogy álljak be a belső udvarba most van ott egy hely. Kocsi indít 20 métert gurul, beáll. Ez volt 12:51-kor. Kiszálltam, mentem haverhoz. 13:31-ig volt érvényes a jegy, 13:30-kor megváltottam a másikat, megyek a kocsihoz, rajta a cédula 12:58-as!!! idővel, nincs érvényes jegyem. Nézem kocsit, jegy fejjel lefelé szélvédőn. Nyár van, meleg van, mondom saját hülyeség, biztos a klíma megtekerte a pappert, nem is ez ba***ott fel. Hanem csóka látja megveszem a jegyet, tudja minimum idő 20 perc, erre 7 perc után megbüntet. Lehet szakmailag jogos, de emberileg meg kívánom, hogy napról napra tágabb legyen az ánuszrózsája. Ennyit a korrektségről. Ha 20 perc után büntet meg azt mondom igaza van mert nem látja meddig vettem meg, na de 7 perc után?? Levelet elkültem, elmondtam a tényeket, kértem mérlegelést.Visszajön a sablon, nem volt érvényes jegyem, levél vissza, Tisztelt Uram!
Köszönöm, hogy levelem megkapták és elolvasták, látom értelmezni nem sikerült, sebaj küldöm a 2.000 Ft-os csekket, remélem hasznos dologra költik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 15:03:00

@Emberiségellenes háztartási gép: Egynél többször nem.
A mignon az az, ami rumos cuccal van töltve ;) Abból viszont BÁRMENNYIT

@Leadfoot: Itthon sehol nem üzemel forgalomszabályozási eszközként.
A pécsi takeovernek én is örültem, de gondolj bele : amikor 1 vagy 2 hétig nem kellett fizetni a parkolásért, ugyanannyi hely volt, mint máskor.

Ezen k=vül, "szolgáltatás". Szolgáltatás nincs, jelen formájában.

Vagy mondjuk szolgáltatás az,hogy megállhatok a Jókai utcában a 6-os mellett azon a placcon, ahol néha bokáig érő tócsák vannak a földes "parkolóban"? Mert azt Páva sem aszfaltoztatta le.

végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll · http://engesztelhetetlen.blog.hu/ 2012.07.12. 15:05:14

Talán nem kellene csalni a roki kártyával kedves postolo!!! Valahogyan mindenkinek elege van már az ilyen trükközőkből!!!

fda 2012.07.12. 15:08:30

"Sőt testvérem a fotó elkészítése előtt jelezte a kollégáiknak, hogy kiveszi a szélvédő mögül és megmutatja, de ők ezelől elzárkóztak"

Tehát ott álltatok legalább hárman (Te, a testvéred és ugye a nagymama" az autó mellett, de odaugrottak az őrök, ti tiltakoztatok hogy nézzék meg jobban a kártyát, de ők csak némán fotózták a rossz helyre csúszott kártyát. Ti meg csak azért se húztátok olvasható helyre, nehogy ne sikerüljön a fotó?

VT Man 2012.07.12. 15:27:16

@FDToth:
"Nagyapám a régi Matizával megáll a saját háza előtt, ahogy már jó 30 éve teszi.
Kimegy pár óra múlva, ott egy csekk az ablaktörlőn, 10 rugó. mivel nagy többségében olvashatatlanul írják rá a bünti okát, így kénytelen volt telefonálni. Ott közölték vele, hogy csak a menetirány szerinti jobb oldalon lehet parkolni, ő pedig a bal oldalon parkolt, kvázi szemben a forgalommal."

Na igen, ez a divat a 8. ker-ben is. Szégyelljék magukat a parkolóőrök és rendőrök!

Ez már a kekeckedés csúcsa!
(Vagy inkább: pénzbehajtás.)

tede 2012.07.12. 15:33:50

Egyszerübb lenne, ha mindenki fizetni havi 5-10 ezer forintot bírság adó néven és akkor nem kéne a sok semmirekellőt alkalmazni, hanem befolyna a pénz egyből. Maximum a nagyon durva eseteket lehetne büntetni utána.

Don Quixote de la Ferko 2012.07.12. 15:36:33

@FDToth:

"a munkaidő vége felé és bírságolni egy olyan helyen, ahol nincs is forgalom és a kutyát sem zavar az autó?"

Tudom, nagyon nehéz megérteni, és a sok troll ismét ki fog borulni, mert le merem írni az igazat, és nem együtt bégetek a birkákkal, de a KRESZ-ben sehol nincs olyan, hogy ha kicsi a forgalom, akkor meg szabad szegni.

Ismét csak azt tudom mondani, hogy nagyon sok fejben kéne rendet tenni, akkor tán nem hisztériázna mindenki, ha szabályt szeg, és zsigerből magyarázkodni kezd.

wmitty · http://utanamsracok.blogspot.com 2012.07.12. 15:52:00

Régió Parkkal volt egy kísérletünk: volt olyan panasz (újságszerkesztőséghez futott be), hogy egy percen belül, ahogy az ember beáll, már büntetnek.

Lemértük, hogy átlagos belvárosi helyen megállás után kábé mennyi idő, míg parkolójeggyel az ember visszaér és "szabályossá" válik.
Másfél perc volt a legjobb eredmény, de jeleztük, hogy egy ilyen hétköznapi szolgáltatás igénybevétele talán nem az a dolog, ami miatt ki kell köpni még a tüdőnket is, szóval simán belefér, hogy lassan megyek, közben beszélgetek, VAGY valamit a kocsiban hagyok és visszaszaladok, VAGY nincs a pénztárcámban megfelelő pénzérme és téblábolnom kell miatt VAGY stb.

És ezek még mind csupa olyan dolgok, amitől az ember nem válik "aljas szabálytalankodóvá", sőt, maximálisan szabálykövető jó állampolgár - és mégis, az illető szerv szó nélkül gazemberré minősíti, secperc alatt (szó szerint).
Miért? De hiába kérdeztük az illetékes vezetőt, nem adott érdemi választ, csak kötötte az ebet a karóhoz: bírságolunk, oszt jónapot.

Peetee 2012.07.12. 15:55:45

Miskolcnak is ugye állampolgárbarát Fideszes polgármester van???
Várhatóan 2013. január 1től ez a díj 20.000 forintra emelkedik!!!
Erről ennyit.

Don Quixote de la Ferko 2012.07.12. 16:10:00

@wmitty:

Jól hangzanak ezek a magyarázkodások.

Próbáld ki azt, amit az én egyszerű gondolkodásom kialakított.

Körülnézel megállás után. Látod hol a nyerőgép, és látod, hogy van bakter a környéken, vagy nincs.

Ennyire egyszerű. Bocs, hogy én a hülye ötleteket merészelek adni a nálam okosabbnak, de ha elbandukolok a géphez, és látom, hogy közben befordul a közteres a sarkon, és nézegeti az autókat, akkor odaüvöltök neki, ha látom, hogy próbálkozni kezd.

De ez az én hülyeségem, mivel mindenki okosabb nálam, csináljátok úgy, ahogy a rengeteg ész diktálja, oszt fizessetek.

Ennyire egyszerű.

wmitty · http://utanamsracok.blogspot.com 2012.07.12. 16:18:32

@Don Quixote de la Ferko:
túlbonyolítod szerintem

nem szükséges, hogy az emberek egy parkolási - és másfajta, mindenhol, akin éppen - szolgáltatónak maximálisan alárendelve éljék az életüket

megoldható ez sokkal egyszerűbben és emberibben is
igaz, nem nekünk kell megoldani

vape 2012.07.12. 16:20:12

@replayxx:
"Bezzeg az nem háborít fel, hogy díjat fizetettnek minden autóssal valamiért, amiért nem is szolgáltatnak semmit - csak kegyesen megengedik hogy parkolhass az utcán, azaz közterületen - ami ahogy a nevében is szerepel elvileg mindenkié.."

Jártál már te az országhatáron kívül is valaha?
Csak szólok: még a fejlett nyugaton is kell fizetni a belvárosokban a közterületen parkolásért.

Don Quixote de la Ferko 2012.07.12. 16:22:05

@wmitty:

Lehet, hogy túlbonyolítom, viszont nem fizetek büntetést.

Ennyit megér. Akinek ez bonyolult, az meg fizessen. Egyéni szociális probléma.

Manyecska 2012.07.12. 16:33:33

@VT Man: mondd mi a fasz köze van a parkolótársaságnak hogy menetiránynak szemben áll?? Lehet hogy csak úgy tetszik neki?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 16:38:20

@vape: valóban fizetni kell. de ha megveszed/meg akarod venni a jegyedet, akkor nem fognak megbüntetni olyan indokkal, hogy

a, nem arra néz az autód segge amerre ők akarják

b, ez nem a mi kerületünkhöz tartozik (vaddöfakk???)

c, még ki se szállsz a kocsidból, de bünti már van (anyádbüntesd)

d, ja, elromlott az óra, de azér fizessél.

ésatöbbi.

nofish 2012.07.12. 16:39:34

járó motorral, a kocsiban bent ülve akarták elvitetni a kocsimat amikor megálltam egy kiszállás + táska kivétel idejére 'megállni tilos' táblánál, tehát simán megbüntetik a parkolósok is, ha ott áll a tulaj, akkor is.

szgyula 2012.07.12. 16:47:51

@vape: Azért csak halkan megjegyezném, hogy nyugaton sokkal kevesebb a fiyetős övezet (ay tényleg csak a belváros). Ayon kívül időkorlát van, de fiyetni nem kell érte. Magad rakod ki a kis órácskát. Nálunk elgé sok helyen a lenyúlásról syól. Ld. budai lakóövezetben, ráadásul lakásonként egy kocsira adva csak matricát...

USA-ban fizettem évi 20 dolcsit, ezért én parkolhattam és volt hétközben egy, hétvégén 5 kocsihoz (vendégeim) "műszerfalra kirakható" engedélyem.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.07.12. 16:56:37

@KecskeDotyi: Ez nem MÁV-telefon, ne szólj bele!
A közterület-felügyelő a megállni tilosban nem büntethet, rendőrségi hatáskör. (Ha már Homáron zsideszezel, mint bva kenderszívástól elhülyült ifjúinternáci (egy)BIT-esek, akkor csöndesen kérdezném, hogy igaz-e, hogy a borsodi jobbikosok vezetésébe a karvaly töke már betette a lábát?)

Balint Gyuri bacsi 2012.07.12. 17:05:57

Szarjon sunt a parkoloor es a ceg meg az az allat aki kiadta koncesszioba!
Egyertelmuen penzlehuzas az egesz.

nergo 2012.07.12. 17:19:31

Khm... a sztori karcos itt-ott. A ki nem rakott kártya ugyebár nem kártya. A fotó elkészülte előtt nem kérlelni kell, hanem egy csípőmozdulattal odahelyezni (egyébként nem akkor, hanem a várakozás megkezdésekor) és máris látható lesz a fotón. Vagy beállni a képbe a feltartott kártyával. Éppoly kétes sztori, mint a röhej országa nav-os története, ahol a történet hihetetlen abszurditása miatti előzményeket firtató kérdések kimoderálást kaptak. tudom én, hogy nem szeretjük ezeket a szerveket, de ha valaki csúnya, arra ne azt mondjuk, hogy hülye. haragudjunk azért, amiért érdemes. ez itt épp ua a szitu, mint a bkv bérlet utólagos bemutatásának díja. fáj, de bizony nem jogtalan. sajnos a megitélés a rokikártya visszaélések miatt van és én jelen esetben sem vagyok meggyőzve a jogos használatról. több ismerősöm van, aki átlagpolgár, de visszaél ezzel az aduval, de ha kérdeznék, a nagyit szállította épp.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 17:56:26

@nergo: "ez itt épp ua a szitu, mint a bkv bérlet utólagos bemutatásának díja."

Pontosan. Az is egy faszság, hiszen ha volt bérleted, akkor mire büntettek meg, meg mire veszik le az utólagos bemutatás díját?

Shopping 2012.07.12. 18:00:36

Velem is megtörtént.
Próbálkoznak a nyomorultak!!!!!!!!

LenaLondon 2012.07.12. 18:43:33

@helianthus: A brightoni tisztább és szebb, ráadásul van olyan járat ami a tengerparton megy végig kelet felé. Na az csúcs a felső szinten ülve.

Én szeretem a londoni metrót, bármilyen zsúfolt, gyakran jár (ha nem felújítják éppen).

Szeretem a Southern-vonatokat, csak ne késnének folyton a rohadt jelzőrendszer-meghibásodás miatt, de az nem a társaság hibája.

Pesten imádom a kisföldalattit, meg amúgy tömegközlekedni is.

LenaLondon 2012.07.12. 18:44:56

Engem az érdekel, hogy volt-e nagyi vagy sem. Vagy csak gizdáztak a kártyájával, míg ő otthon kényelmesen kötögetett.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 19:17:43

Leküzdhetetlen vágyat éreztem arra, hogy rákeressek arra hogy "Miksolc" meg "Miskocl".

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 19:19:36

@LenaLondon: Tv-teleshoppingot nézett. Legyünk már naprakészek.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 19:20:51

@Emberiségellenes háztartási gép: iMiskolc! Már megint nagybetűvel írta valamelyik a melléknevet? Feljelenteném!! (4x!)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 19:22:15

@LenaLondon: te, igénytelenek az angolok? Mit tudsz elmondani a tömegközlekedésen kívül az ottani nyomásokról? Benyomásokról pl.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 19:29:57

@ColT: És igen, még erre is van találat. Ez csodálatos!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 19:38:53

@szgyula: azert azt megneznem itt hol van evi 20 dollaros parkolohely
ingyenes van
havi 50 dollaros van
belvarosban 1 dollar egy ora altalaban
parkolohazban tobb
bar minden allamot nem ismerek, de 20 dolcsi egy evre az necces

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 19:45:05

@hagyma: Itt is van olyan, ahol ki van írva, mennyi egy hónapra. Évre nem szokták.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 19:59:50

@ColT: foleg az osszeggel volt bajom
konstrukciok leteznek
pl. volt ahol a berelt lakasomhoz meg kellett havi 50 ha parkolot is akartam
volt ahol benne volt a rentben, mint itt pl
idegen helyen napi 5 alatt nappalra meg nem lattam

telkoe 2012.07.12. 20:05:29

@replayxx: Legkozelebb mielott elkezded fujni az elnyomott magyar hisztit, tajekozodj hogy kulfoldon adoztatjak-e az autozast, kell-e fizetni parkolasert stb. Ha nincs eleg penzed autozas koltsegeire, nem hoborogni kell hanem massal kozlekedni.

@szgyula: Budan par ezer forintert kapsz egy eves matricat. Mi ebben a lenyulas?

@ColT: Arra hogy irodat / alkalmazottat tartsanak fel ahol / akiket szorakoztathatsz a berlet bemutatasaval. Egyebkent a vilagon mindenutt igy mukodik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 20:13:40

@telkoe: Attól még faszságnak tartom, hogy máshol is így van.

telkoe 2012.07.12. 20:23:40

@ColT: Az emberek tobbsege azt tartja faszsagnak ha az utazas araba epitenek be nehany utas hulyesegenek koltseget.

LenaLondon 2012.07.12. 20:24:59

@Kellemes Zérókomponista: Te én tele tudnék írni erről oldalakat. Itt még él a láthatatlan de érzékelhető kasztrendszer. Ja, úgy általánosan igénytelenek bizonyos szempontból. Nagyjából fosnak arra, hogy sáros-szaros csizmában végigcaplatnak az óvoda szőnyegén. A szemetet elhajigálják, a ruháikat úgy veszik fel, hogy lóg rajtuk mint tehénen a gatya.

De ennyi év után már nem érdekel ez az apróság.

England win The Ashes! 2012.07.12. 20:28:21

A poszterről a július 1-i képsor jut az eszembe:

hungarfield.freeblog.hu/

Manyecska 2012.07.12. 20:30:48

Ha így folytatják jövőre már a Kékszalagon is bírságolni fognak!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 20:33:10

@Manyecska: ott azert nem, ne tulozzunk
megfelelo hutto van es kis faszenes

igazságos 2012.07.12. 20:35:55

Valamiből mindenkinek élni kell.

Egyébként szomorú dolog, és tényleg faszság, de hát ha megdöglesz, feldobod a talpad, akkor se úszod meg, hogy ne fizesd be a gázt és villanyszámlát.

Ez nálunk a természetes, sajnos, nem is látok ez irányban változást, javulást.

Itt, nem a betarthatatlan szabályok, hanem a mindenáron való lehúzás, bőr lenyúzás a probléma, na meg az, hogy senki, semmiért nem fog felelősséget vállalni.

igazságos 2012.07.12. 20:37:30

@hagyma: ebben az országban minden előfordulhat. Ha másért nem, kitalálják, hogy nem lehet üvegasztalt vinni a vitorlásra, fizess adót érte.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 20:38:19

@telkoe: Miért van költsége annak, hogy egy otthon felejtett bérletet bemutatsz az ügyfélszolgálaton, ami amúgy is nyitva lenne?
Megvetted a bérletet, kifizetted - innentől kezdve csak azt kell bizonyítanod, hogy megvan. És ha jogosan használtad a szolgáltatást, akkor szerintem lehúzás még plusz pénzt kérni.

A köcsög BKV-t és egyéb busztársaságokat meg különben is a mi adónkból tartják fent, mert a saját bevételeikből, saját szolgáltatásukbólé csődbe menni se lenne elég pénzük, tehát talán jogosaz elvárás, hogy ne húzzanak le.

KecskeDotyi 2012.07.12. 20:40:12

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Itt akkor is büntet drága barátom!
És kérdésedre válaszolva fogalmam sincs, mivel nem vagyok jobbikos...

igazságos 2012.07.12. 20:40:38

"mivel nem volt jól olvasható a mozgáskorlátozott igazolványon a dátum."

Tényleg szemüveg kell ebben az országban már mindenkinek!!!!!

Manyecska 2012.07.12. 20:41:23

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: a karvaly töke vagy tőke, mer nem mindegy:)) ??

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 20:41:45

@KecskeDotyi: Leszarja ő... A büntit meg majd később visszaadják. VAgy nem, gondolom.

Manyecska 2012.07.12. 20:43:16

@hagyma: mit ér vele egy fasza üvegasztal nélkül?? :))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 20:43:17

@Manyecska: "lakjál te ott ahol az ágyad mellett pár méterre halak úszkálnak"

Ott NYARALOK, egyetlenem.

Basszus, költözz be a városba vagy egy faluba, ha nem akarsz nyaralóhelyen lakni.

igazságos 2012.07.12. 20:44:45

Még megérteném, ha az orvos, vagy egyéb aláírás, szöveges adat nem lenne jól olvasható, na de egy dátumon, mit nem lehet olvasni?

Az év, 2012, nyilván nem lehet 3012, 2011, meg 1012, mert az nem passzol.

A hónapok, ugye 1-től 12-ig terjednek, ott csak a 9-est a 6-ossal, 8-ast esetleg a 0-val, az egyest a hetessel lehet keverni, napok száma meg ugye nem lehet harmincegynél nagyobb.

Fotoshop nélkül meg nem hiszem én el ezt, hogy nem tudták jól olvasni a dátumot, egyébként az miért nem nyomtatottal van írva?

Manyecska 2012.07.12. 20:46:19

@atpijkamo: DE A HALAK DUGNAK A VÍZBEN!!! :O

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 20:48:36

@Emberiségellenes háztartási gép: Cukrászda... óóóó... Vasárnap délután... Nyugalom...

cukrászda
kisasztal
tonett székek
pohár hideg csapvíz
parfé
fagyi
tejszínhab
feketeerdő
dobostorta
málnaszörp
szalmaszál (gyk. szalmából szívószál)

Ó, ha én megint 50 évvel fiatalabb lehetnék! Tőlem lehetne szocializmus.

telkoe 2012.07.12. 20:49:50

@ColT: Vegul is semmibe sem kerul az ellenor munkaja aki felveszi a buntetespapirt mert nincs ott a berleted, ugyfelszolgalati iroda sem kerul semmibe ahova be lehet menni, nem kell fizetni az embernek aki megnezi ujra a berletet, elokotorja papirt es elintezi hogy ne induljon el a behajtas a buntetesre. Jogosan akkor hasznaltad a szolgaltatst ha ott van a berleted.

Az is jogos elvaras, hogy a kozlekedesi tarsasag a kozlekedesre koltse a penzt, ne faszkodok kenyelmi szolgaltatasaira. Aki faszkodik a berletevel az fizesse ki a tobbletkoltseget, meg ha nem is fogja fel hogy a faszkodasa penzbe kerul.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 20:50:37

@Manyecska: Akkor nem iszol a csatornából.

Az ivóvízben meg fogamzásgátló van. (Nem a halak dugták bele, hanem az embik.)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 20:51:29

@igazságos: @Manyecska: ne felejtsuk el, hogy total veletlen lett osszetorve
ez fontosh
@ColT: viszont, ha nem hagyod otthon, mehetsz hajokazni

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 20:54:16

@telkoe: Figyu.
Semmibe.
Az ellenőrt órabérben fizetik, tehát ugyananyiba kerül, ha szarrábüntet mindenkit, mint ha nem. Az ügyfélszolgálatos is ugyanannyit kap, bármit csinál egész nap.
Mondjuk itt Pécsett többnyire nyugdíjas nénik dolgoznak a PKRT jegypénztárakban.
Az ügyfélszolgálati irodát is mindenképp fenn kell tartani, mivel 99%-ban ugyanaz a hely, mint a jegy/bérletpénztár.
Ezeket kifizetted a bérlettel.

Miért kényelmi szolgáltatás, hogy bemutathatod a bérleted? Vagy akkor már az is kényelmi szolgáltatás, hogy elvisz a busz? Vagy hogy nem rugdoshat meg az ellenőr?

Birka-e vagy?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 20:55:13

@Dr Jozef Vengloš: jo ide is en birom Garfiledet, tulajdonkeppen a sunday comics miatt jaratom az ujsagpt

LenaLondon 2012.07.12. 20:55:31

@ColT: Azért kérnek pénzt érte, hogy érezd: büntiben vagy. Csúnya, rosszgyerek voltál, fizess.

igazságos 2012.07.12. 20:56:27

@Manyecska: irigykedsz rájuk? Dugjál te is előttük!!!!

@hagyma: a nem tudás nem mentesít, véletlenek meg nincsenek.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 20:58:03

@igazságos: "Dugjál te is előttük!"

Kipróbáltam. Nem sértődtek meg.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 20:58:35

én egyszer megállni tilos tábla alatt parkoltam. Valaki kiállt onnan, én meg gyorsan beálltam , aztán örültem mint majom a farkának, hogy letudtam parkolni. A bírságnak már nem annyira.

England win The Ashes! 2012.07.12. 20:58:57

@hagyma: De a Balatont átúszó csávónak akartam küldeni. :)

igazságos 2012.07.12. 21:00:03

@atpijkamo: ugye! Tudod, mindenkit az szokott zavarni, amit ő nem csinálhat. Fontosch, hogy éppen ezt emelte ki.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:00:17

@atpijkamo: szalmaszál!!!!!!!!!!!!!!!!Yes...
de öreg vagyok

és lehetett vizet is inni!

Manyecska 2012.07.12. 21:00:26

@atpijkamo: ja, én is kipróbáltam. Állva tapsikoltak! Frankó volt!!

igazságos 2012.07.12. 21:02:30

@Dr Jozef Vengloš: hallod, miket hallottam, hogy emelik a cigi és a söröcskétek árát!

@batgirl: amíg el tudsz botorkálni a cukrászdába, akár járókerettel is, pláne lenyelni a fagyit, vagy harapni egy süteménybe, addig nem vagy öreg. :)

Annál rosszabbat még nem láttam, amikor egy, a nyakadon levő lyukba, pépes ételekkel tömnek. A cigi meg a pia okozta mellékhatás miatt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 21:02:36

@LenaLondon: Ennyi.

@Manyecska: Ezért kell sört inni.

@batgirl: Ez így szoott lenni.
Ha véletlen van hely, akkor tuti tilosban van

igazságos 2012.07.12. 21:03:56

@Manyecska: Kutyákkal is kipróbálhatnád, amint azt Kelemen Anna is tette.

Manyecska 2012.07.12. 21:06:04

@igazságos: tényleg, tette???:D Mesélj még!!! Nocsak. Kit érdekel az a nyomorult szuka..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:07:29

@Manyecska: Nem bokáig érő vízben kellett volna csinálnod. Így az embik is látják.

Mikor nyáron a nyitott ablaknál a szomszédasszony végre elment, gondolatban azt is megtapsoltam. Olyan jólelkű vagyok, nem is értem...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 21:07:33

@Dr Jozef Vengloš: az szarjon sunt
ult volna a parton, rendelt volna 2 hamburgert, vett volna egy polot, ivott volna 3 sort es most tok elegedett lenne, de hat ugye a kenyszer, hogy megmutassam
ez bazmeg jovore nekivag a himalajanak
@igazságos: a poszxtolo megeskudott hogy veletlenul torte ossze, en amugy faasztal parti vagyok
@ColT: hat akkor leuszom a tavot , mit nekem egy boraros-moszkva?

Manyecska 2012.07.12. 21:08:31

@atpijkamo: BASSZUS, ne áruld már el hogy én vagyok a szomszédod!!:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:08:41

@batgirl: :))

"és lehetett vizet is inni!"

Mondom. Különben most is jár a kispohár hidegvíz.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 21:08:55

be kell valljam, egyszer en is atusztam, de mentsegemre szoljon, akkor meg kommunizmus volt
es nem is igertek ilyen naptejet, meg polot
orultuk hogy tuleltuk

Manyecska 2012.07.12. 21:09:33

Kutyákkal b+.. hülye.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:10:30

@Manyecska: Jó pár éve volt, és nem volt ilyen jó humora. Na nem mintha olyan sokat beszélgettünk volna. Fekete kaukázusi.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:12:55

@Manyecska: A férjét sose hallottuk, de gondolom sose egyedül csinálta.

telkoe 2012.07.12. 21:13:18

@ColT: Nem baj kicsim, fogd fel ugy ez a gonosz csunya vilag megint csunyan kitolt az olyan nagyeszu fasza gyerekkel mint te.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:13:43

@atpijkamo: már ahol. szállodákban nem, soha, semmihez, de rendelhetsz a vacsorához, a reggelihez, az ebédhez.580 forintért fél litert. Jelzem a csapolt sör 400 forint.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:15:08

@batgirl: "már ahol"

Jobb cukrászdákban.

Éttermben tényleg az italfogyasztásból van a fő bevételük. Nem szeretem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:15:17

@igazságos: keress mán egy pasit magadnak. már kutyás-szexről álmodozol nyilvánosan, azérmánmégis.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:16:30

@batgirl: "már ahol"

Jobb cukrászdákban.

Étteremben tényleg az italfogyasztásból van a fő bevételük. Nem szeretem. Kihoznak egy ilyen kéddecis kólát, hát mire megízlelem, már vége. Az is aranyárban van.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:16:53

@atpijkamo: nyakig érőbe meg rövid úton belefulladnánk. pláne ha pocsolyás az alja.

igazságos 2012.07.12. 21:18:16

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: olvass vissza kicsikét, hogy te is egyből engem találtál meg, miközbe nem nekem van hiányom a dugásból.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:18:35

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: El kell valamivel foglalnia magát addig is, míg rendes pasit talál. Olyanok mint én meg nem szaladgálnak tömegével.

igazságos 2012.07.12. 21:19:59

@telkoe: juj, ez itten a gyilkos, és hatásos odavágás, kérem szépen. Tanuljatok és okuljatok belőle! XD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:20:22

@igazságos: azt látom.

@atpijkamo: hát már éppen találhatott volna. te meg amúgy is foglalt vagy, vagy már nem? :P

Manyecska 2012.07.12. 21:20:55

@atpijkamo: :D:D:P gondolom minden reggel te is megsimogatod a tükörképed?:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:21:06

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: A pasi magasab, neki érhet nyakig, a högyet úgyis ő tarja. Illetve nagyon nem kell tartani, csimpaszkodik az eleget. Csak a fürdőruhát el ne veszítsék a nagy forgatagan.

igazságos 2012.07.12. 21:21:18

@atpijkamo: de hát te Manyecska szomszédja vagy, vagy mi van???? Tökre elkavarodtam a halas dugástól, amit irigyeltetek, és szájtátva néztek az ablakotokból....

Manyecska 2012.07.12. 21:23:20

@igazságos: nem, én a vízilovakkal vagyok. Azt hiszem ezt elég érthetően kifejtettem /még múltkor/ punktum.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:23:51

@Manyecska: Csókolgatom.

Nem vagyok beképzelt, csak van egy egészséges éntudatom. Vagy öntudatom?

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Nem AZ, hanem OLYAN. Meg pár generációval fiatalabb.

(Egyébként egy férfinál nem értelmezhető az, hogy "foglalt".)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:23:53

@atpijkamo: van ám ezzel a vízi-szexuálással még egy problematika. próbáltál te már vizes testre szűk farmert felhúzni? na kb. olyan egy aquadugás is. vagy valamire nem gyöttem rá :P

igazságos 2012.07.12. 21:24:21

@Manyecska: két hétig nem voltam, nyaraltam a Balaton poshadt vizében.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:26:07

@atpijkamo: mijezaszex???

azt mondtam már, hogy napok óta töröm a fejem, hoyg mért ilyenkor gurítja az étterem a söröshordókat valahova? órákon keresztül! Persze éjjel 11-ig.
Ma megvilágosodtam. A bowling terem fölötti szobát nyertem meg. de jó nekem! Erről a nyaralásról akkor homárt tudnék írni!!!

igazságos 2012.07.12. 21:26:30

Igényes ember folyamatosan csekkolja magát a tükörben. Pláne a sztáralkat, aki még meztelenül is járkál a saját lakásában, magában gyönyörködve néz mindenhová, mivel mindent tükör borít. Erre tényleg csak irigykedni lehet.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:27:09

@batgirl: rajta, írjad bátoran :D ez a poszt már úgyis ..... meg: ......

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 21:29:49

@atpijkamo: Ez elég szörnyen hangzik. Főleg a vasárnapos része.

Manyecska 2012.07.12. 21:32:13

Na közben átmentem pofánvagdosni Aptit, itt vok..!!
:P

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:32:29

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nem posztolok, de egy-két érdekesség:
hétfőn jöttem, a lépcsőházban döglött darázs és döglött szöcske, + még egy kis szemét. Ma csütörtök van, az elhalálozottak ugyanúgy vannak ..+ a szemét is.
Takarítás nincs a szobákba . sem.
a zuhanytálca inog alattam, nem merek ráállni...
a konyhából étkezés közben kiszokott jönni egy hót dzsuvás ruháju egyén..ma rájöttem, hoyg ő a szakács.

Manyecska 2012.07.12. 21:34:17

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: mondjuk az úszó vízihullák is kiakasztóak!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:35:21

@batgirl: ez mindenképpen homárra kívánkozik :D ez ilyen bio-szálloda lehet. nem báncsuk az élőlényeket, még a bacikat se. a szakács meg lehet, hogy hajlékony, oszt a konyhába lakik, azér olyan dzsuvás.

igazságos 2012.07.12. 21:35:55

@batgirl: az nem, mert apti magában gyönyörködött a tükör előtt.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 21:37:12

@igazságos: Akkor már jobb meg sem állni a delirium tremensig.

igazságos 2012.07.12. 21:37:22

@batgirl: az nem igazi szálloda, ahol nincs minimum spermafolt a törülköződön... Mert ott már eleve nem érzik jól magukat az emberek.

Tényleg valami biohely lehetett, amire azt hitted, szálloda...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:38:36

@Manyecska: hát a múltkor volt pár eldobált rongy a tó körül, én már a hullát kerestem, de a kutya nyugis volt, szal nem aggóttam nagyon :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:40:23

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Szerintem nagyon nem vagy képben. Két síkos test, nagyon patentos dolog. Mondjuk én nagyon lusta és konzervatív vagyok, legjobban ágyban szeretem, de a következő legjobb dolog a vízben.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:40:53

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: hát a kinézete meg volt hozzá:)))
Én még ilyen retkes szállodában soha nem laktam. Azt hittem ****-os, de láttam, hogy valaki a negyedik csillagot leverte a falról. helyes. holnap megpróbálkozom, hátha sikerül a harmadikat levernem.

Manyecska 2012.07.12. 21:41:06

@batgirl: ja, nem, azt mindenki intézze magának:D!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 21:41:13

@Dr Jozef Vengloš: az hat, a szakacsno ,
meg egy random pincer

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:41:34

@Emberiségellenes háztartási gép: Én rólad nagyon pozitív véleménnyel vagyok. De néha ilyenkor megakadok. Lazujj már el!

England win The Ashes! 2012.07.12. 21:42:31

@hagyma: Még jó, hogy bele nem lépett!

Manyecska 2012.07.12. 21:43:00

@hagyma: fejlettebb országokban szexelnek-e a vízben???:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 21:44:41

@Dr Jozef Vengloš: miert lepett volna bele ha meg is kostolhatja?
@Manyecska: a halak mindenkeppen, en es Mary mar nem ferunk el a kadban egyutt...

Manyecska 2012.07.12. 21:45:41

@batgirl: ez kiakasztó lehet:( eszembe jutott amikor a Merci csillagát vertem le - véletlen - amikor Szoboszlón kihajítottam a kétliteres üdítőt.
Akkor a férjem mondta hogy lazujjak már el túl feszült vagyok..:D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 21:46:08

meg mindig azon ment a vita ki uljon a dugos felen
vettem inkabb egy jo nagy agyat, random jol nez ki

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:46:12

@atpijkamo: életem, hát hiába vagy síkos előtte, ha belemégy a vízbe, az lemosódik. legalábbis saját empírijáim ezt igazolták. igaz, az még a múlt évezredbe volt, azóta mán bisztos fejlődött a tudomány meg a tekknika :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:47:24

@Emberiségellenes háztartási gép: Téged nem értelek. Mi a baj a vasárnap délutánnal? Országos nyugalom, lazulás, mélázás.

Manyecska 2012.07.12. 21:47:37

@hagyma: :D kádban nem is lehet. Pedig a miénk két méter hosszú!!!!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:48:09

@Dr Jozef Vengloš: nincs bajsza. szerencsére. viszont a bajuszról és a múltkori posztról jutott eszembe:
Vacsora. normális emberek, aránylag normális öltözékben. ott eszegetek, egyszer csak belibben egy buddha termetű , csak rondább és butább egyén. 1/4-des gatyában, ami le van csúszva, a köldöke alá, és belátok a seggelxukáig. majdnem. felül a bozontos szőrén kivül semmit nem hordott. szerencsére nem ült le, de kétszer is ellibbent az asztalom mellett. Jóétvágyat kivánt, de ez már sok volt nekem. Abban a percben elkezdtem fogyókúrázni, és közben vigyáztam hogy ne öklendezzek.basszus. előző este még fel volt öltözve, és közölte, hogy az NBH-nál dolgozik. Az mi a lószar? Milyen hivatal ez ahol ilyen gusztustalan állatokat beengednek?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 21:48:14

@telkoe: Senki nem mondta, hogy nagyeszű fasza csávó lennék. Csak hogy felesleges dolgokra nem szívesen fizet az ember, főleg úgy, hogy már fizetett érte.
Ha szerinted jól van így, akkor remélem majd te is kapsz olyan parkolóbüntit, ami nem jogos, aztán fizethetsz még azért is, hogy ne kelljen annyit fizetned.
Világ hülyéi, egyesüljetek.

@batgirl: Hol lax?

Manyecska 2012.07.12. 21:48:44

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :D ki tudja, lehet egy farönk van a csaj alatt, mókusfészekkel, érted-e??

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 21:48:47

A SÖR ÁRÁT NEM EMELHETIK! Élhetetlen ez az ország. Ez volt az utolsó csepp, elmegyek! Hova is? Parkolás ne legyen sör legyen. Mi ez a hely?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 21:48:48

@Manyecska: nekem egy kocsog tenyleg lekurta a chrysler emblemat a kocsimrol
voltatok ashveill fele is, uditokkel felvertezve?

Manyecska 2012.07.12. 21:50:34

@hagyma: nem:D nálunk én vagyok a vadabb temperamentumra, aber fát lehetne vágni a hátamon, a férjem viszont a sunyi nyugalom:P, degeci lakos..:D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 21:50:46

@Manyecska: ifjukoromban nem volt problema...
@Kellemes Zérókomponista: blaha lujza ter

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:51:39

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Nem. A vízben mindketten vizesek, síkosak vagyunk. Legalábbis nyilt vízben természetes körülmények között. Lehet, hogy fertőtlenített testtel, desztillált vízben más a helyzet, azt nem próbáltam. Nem kéne a mosdást túlzásba vinned!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 21:51:46

@Kellemes Zérókomponista: Na igen. Az igazi forradalom viszont attól törne ki, ha lelőnék a netet.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:52:04

@batgirl: szerintem az volt az intim-masszőr :D

másodállásba meg óriás dekorációs-plüssállattként dolgozik a játékosztály kirakatába.

@Manyecska: nem, de elmagyarázhatnád :P

lazarjozsef75 2012.07.12. 21:52:34

@hagyma: tényleg, a random 9000 dollárod visszakaptad?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 21:52:46

@hagyma: Kicsi a kád.
Vegyél egy kurva nagyot :)
VAgy vegyél egy rohadt nagy kocsit, és alakíttasd káddá :D:D:D:D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:52:55

@ColT: a nevet most még nem írom le, mert még két napot itt vagyok, aztán, még beleteszik a döglött bogarat a kajámba, vagy reggelig fognak bowlingozni alattam. amúgy meg nem messze a tiszatótol.

Manyecska 2012.07.12. 21:52:57

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: igazságos jobban tudná, ő kreatinabb vagy izé kreatívabb!:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 21:53:06

@Kellemes Zérókomponista: "Parkolás ne legyen sör legyen. Mi ez a hely? "

Cseh falu.

Manyecska 2012.07.12. 21:54:39

@batgirl: hát én se! csak mondtam! :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:55:08

@Prof. GiraffaCamelopardalis : soha többé nem venne senki plüsmacit

Manyecska 2012.07.12. 21:55:36

@ColT: ja, ezek b+ eg még a fürdőkádat is megbírságolnák..!!:D:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 21:55:51

@batgirl: A döglött bogártól bajod lesz, és maradsz még pár napot :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 21:56:10

@atpijkamo: hádde nyikorog minden.... :P mostan gondjaim vannak az mekkfelelő szavak használatával, mer mégse mondunk olyanokat, hogy izé... :P

na szóval, ha megmosod a kezed(....) oszt összedörzsölöd a másikkal (.....) akkor nem csúszik, hanem nyiszog, csikog, pont azért mert vizes. ha szappanos, vagy olajos, akkor csúszik.

monnyuk ezt se gondoltam volna, hogy a homáron ezt fogjuk fejtegetni eccer :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 21:58:56

Én csak annyit értek, hogy Manyecskának van egy nagyadag temperás momentuma és yobb lesz vigyázni. Vele.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 21:59:07

@ColT: tudod, én vega vagyok..ezért duplán tiltakozom:)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:00:32

@atpijkamo: ó, azt demegnézem, ha megtalálom! Nincskegyelem. Köszönöm a tippt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 22:00:40

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Mondom, hogy túlzása viszed a mosdást.

Nyáron, napolajos, természetes (azt mondanád, hogy koszos), izzadt testek a Balatonban csúsznak, mint az olajoshal. Nem kell szex, csak vedd a vízben az öledbe a párodat, vagy fordítva. Kurvajó érzés.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 22:00:48

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: elfelejted azt, hogy mennyire szennyezettek a vizeink.)) lehet, hogy aptinál csúszott..pl.olaj..

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 22:01:33

@lazarjozsef75: vissza hat, nem volt mas valasztasa@ColT: ah nem erdemes itt altalaban -fejlettebb orszagokban- eldobhato furdokadat hasznalunk
de en mar amugyis oreg vagyok legenykedni furdes kozben
nem megy mar nekem minden vasarnap

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:02:33

@atpijkamo: Mert vasárnap kimenni a lakásból nagyon nem jó. Mert nyomasztó nap.

A másik ez az egész cukrászda/kávézó/stb jelenség. Sose volt világos, mire jó beülni egy ilyen helyre, vagyonért inni a kis kupica kávét meg ilyet, aztán ücsörögni ott órákig, mint a filmekben. Már fölmerült Bennem, hogy nem arról van-e szó, hogy leleményes embik kitalálnak ilyen értelmetlen vendéglátó egységeket, ezeket aztán a filmeken keresztül reklámozzák, hogy Hugh Grant meg Julia Roberts ott romantikázik, mire az embipárok hirtelen úgy érzik, nekik is ezt kell csinálniuk, hogy náluk is happy end legyen, a szervezők meg röhögnek a markukba.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:03:39

@ColT: szerinted azé hívott? Fel is veszem a keringôszerelésem. Felhívás volt ez. Köszi, hogy szóltál. Megyek!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 22:05:15

@atpijkamo: @batgirl:

vagy úgy. tudtam én, hogy valami hibádzik :D akkó nemfürgyök le, akkó csúszik :D:D jóóóó :D

igazságos 2012.07.12. 22:05:58

@hagyma: hát basszus, 160 cm vagyok, de Amerikában alig bírtam felmászni az ágyakra.

Manyecska 2012.07.12. 22:06:44

@atpijkamo: ja, két férfinak. F..szom menjen ezekután a Balatonba!
:D:D

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:07:16

@Kellemes Zérókomponista: Józanul aztán tényleg nem lehet majd itt sokáig megmaradni.

igazságos 2012.07.12. 22:08:35

168, bocs. Látjátok, nekem is szemüveg kell!!!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.12. 22:09:05

Jó éjt, jó kefélést :D
Én csak a melóhelyre megyek holnap :S - ha már a szexnél tartunk, valószínű szopás lesz :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 22:09:06

@Emberiségellenes háztartási gép: Nem kéne, hogy nyomasztó legyen. A hiba az ön készülékében van.

A cukrászda meg jó. Most is szeretek néha beülni, olvasgatni, tortát majszolni. Rigójancsi a Böszörményi úton.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 22:09:48

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: például, az itt feltörő gyógyvíz is olajos. vagyis olajosnak látszik.
de lehet, hoyg csak mocskos.
már nem is tudom.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.07.12. 22:09:51

@igazságos: hat az teny itt inkabb a magas agyakat kedvelik
ez van

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.07.12. 22:11:29

@Emberiségellenes háztartási gép: Miért, a krimó jobb? Sose értettem, mi a jó abban, hogy húsz büdös alkesz társaságában igyam meg a sörömet, egy olyan korsóból, amelyikből már mindegyikük ivott aznap.

England win The Ashes! 2012.07.12. 22:11:45

@igazságos: Iggy drága, egyrészt nem cigizem, mert a) egészségtelen, b) a legolcsóbb, a PM is £5.50 felett van, a jobb típusokat meg meg sem mutatják £6 alatt. Sörötöt meg nem iszom, mert nem akarok nagyobb pocakot, mint ami van. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 22:11:46

@ColT: Jó neked! Másoknak munka van. :))

@Manyecska: A két férfit nem értem. De te csinálhatod két férfivel, nem fogunk megbotránkozni.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:11:50

@atpijkamo: Azért nyomasztó, mert ilyen vége-a-hétvégének-holnap-hétfő-hangulata van.

Túl sok Hugh Grant filmet láttál!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.07.12. 22:13:04

A folyóbornak csúfolt azonosíthatatlan létyóról már nem is beszélve.

Manyecska 2012.07.12. 22:14:55

@atpijkamo: akkó jó. Mer kikérem az egész utca véleményét előtte:D :) jó éjt.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:14:56

@agresszív kismalac: Csak annyiban jobb, hogy legalább sört iszol, és nem csillagászati áron. Már persze ha tudod hova kell menni. De sörözni is otthon a legjobb, ez persze nem kérdés, csak lehet olyan helyzet, hogy nem megoldható.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 22:16:03

@Emberiségellenes háztartási gép: hogyne! még szeretnék egy kicsit élni, és nem akarok beköltözni a vitrinedbe.

nergo 2012.07.12. 22:16:45

@ColT: nem azért büntetnek, mert utólag bemutatod. azért büntetnek, mert a szabály úgy szól, hogy az utazás alkalmával KELL bemutatnod, amennyiben kérik. ha erre képtelen vagy, megszegted a szabályt. ha nem így lenne, a kutya sem hordaná magával a bérletet. így megy ez.

igazságos 2012.07.12. 22:17:17

@Dr Jozef Vengloš: amúgy a sört nem értem, most abba van alkoholmentes, van ízesített is. Nem feltétlen egészségtelen, mindig a mérték az, amit túlzásba lehet vinni.

@Emberiségellenes háztartási gép: én nem bírom a hétvégét, de a legutálatosabb nap, az a vasárnap. Tudod, hogy mindjárt hétfő, le kell feküdni előbb, mert munka, vasárnap dögunalom van, rendes műsor nincs a tévében (amúgy se, de vasárnap különösen).

Még a hétfő is elviselhetőbb olyan szempontból, hogy tudod, hétköznap van, olyankor mindjárt több élet van.

A cukrászda tényleg jó, de én inkább csak a tortákat veszem ott, meg a krémest, egyébként mindent sütök itthon, habrolót is (néha krémest is, de ilyen melegben nem). Örök kedvencem a Dobos torta, na meg a csoki. :) Nem szeretek tortákkal bíbelődni, egyébként vidéken olcsóbb a cukrászda, fele árban van minden, Budapesthez képest, pl. egy szelet dobos torta 190 forint.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 22:17:26

@atpijkamo: van teneked gmail-os emailcímed is esetleg? el akartam küldeni valamit, de aszongya, hogy a boxod nem tud fogadni ekkora fájlokat.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:19:34

@batgirl: Csak felbukkanok majd hirtelen az ablakban mint a horrorokban, te sikítasz, aztán eltűnök nyomtalanul.

igazságos 2012.07.12. 22:20:06

De szerintem a tortát is jobb otthon enni.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:21:16

@igazságos: A vasárnapot jól összefoglaltad. A borzalmas tévéműsor meg csak tényleg rátesz még egy lapáttal.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:22:30

@igazságos: Szerintem tortát egyáltalán nem kell enni, de ennyire azért nem leszek kötözködős. Toleráns vagyok, lehet ez másoknak a szardinellakonzerv.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 22:22:35

@Emberiségellenes háztartási gép: hogy ez mért lenne jó neked , nem tudom. És nekem???????????? fIGYUSZ , JÁTSZ EGY KICSIT ODRIVAL..kezdesz megint kivetkőzni magadból.is.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.07.12. 22:23:37

na, ma korábban abbahagyták a bowlingot..hurrá. megyek lefeküdni

igazságos 2012.07.12. 22:24:07

@Emberiségellenes háztartási gép: miért, csipegeted, vagy egészben lenyeled?

Egyébként meg jégkrémet tudom megenni, fagyit nem. Kedvencem a Romero,
Nem lehet elég nagyra tátani hozzá a szádat. :)

England win The Ashes! 2012.07.12. 22:24:48

@igazságos: A sörrel kapcsolatban hol beszéltem az egészségről meg a mértéktelenségről?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:24:49

@Emberiségellenes háztartási gép: teljesen valószerűtlen! Hogy is gondolhatod? Ja és! Vedd hozzá, hogy SPONTÁN ülnek be! Legalábbis ők annak érzik.:) Gondoltam a hétfői halkonzervrítusodra. Kedden. Stilszerű voltam?

"csak lehet olyan helyzet, hogy nem megoldható. "
Áhhá! Te a pénzről beszélsz.

@atpijkamo: már van. Újat, egzotikust mondj.

@igazságos: én már azt hittem most is onnanst pötyögünk. Hovatovább.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 22:28:57

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Nagyon király! Ne mondd, hogy ezt délután fényképezted.

Tedd föl valahova.

igazságos 2012.07.12. 22:29:08

@agresszív kismalac: jobb megenni a tortát otthon, újságolvasás, internetezés és filmnézés közben, mint egy cukrászdában, ahol többen vannak. Nem szeretek mások előtt enni, mert folyton úgy érzem, kinézik a számból a kaját.

ott nem jó tortát enni, ahol 400-500 forint egy szelet torta.

igazságos 2012.07.12. 22:30:15

@Kellemes Zérókomponista: az csak az IMF - tárgyalások, meg Matolcsy nyaralásról való hazaérkezése után fog eljönni. :(

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:31:10

@igazságos: megjelent háztartásigép előttem amint egyben lenyel egy tortát. Félelmetes. Most pedig essék szó Odri néhány szupertulajdonságáról. Vajon ő hogy lát minket? Mentes minden emberi allűrtől. Milyen jó lehet neki..

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:32:08

@batgirl: Odri már ott ólálkodik a környéken.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:33:14

@atpijkamo: köszönöm, kaméleont fogyasztottam ma már. Tudnál még írni yó filmeket? Mármint nem szükséges az egész forgatókönyvet, elég a cím is.
:)

igazságos 2012.07.12. 22:33:58

@Kellemes Zérókomponista: csak nem tudom ezt értelmezni: Szerintem tortát egyáltalán nem kell enni. Már miért ne, a torta egészségesebb, mint egy tábla csokoládé, pláne, ha mondjuk cukormentes, satöbbi....

Amúgy nekem is kezd már gyanús lenni.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:34:30

@igazságos: Romero az tényleg jó. Legalábbis a Dawn of the dead bejövős.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:35:50

@igazságos: no para, de komolyan. EU van, elmenési lehetőség van. Tekintsd meg pölö hány blogtársunk van elmenve? Naugye. Mit félsz már? Nyelvet kell tudni. Azt meg nem nehéz. És nekik miért jó extrára? Mert távolabb vannak Kiszel Tündétől, mint mink. Eszondom: csak jó sülhet ki.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.12. 22:36:43

@atpijkamo: ugyehogyugye? na ezért megéri kiköpni a tüdőmet :D majd ha eccer nyugdíjas leszek, odamegyek lakni.

majd felpakolom őket, de mindet át kell méreteznem, mert túl nagyok.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:38:34

@igazságos: ja, gyanús. Közben eszembe ötlött, én gyerekként voltam utoljára cukiban. No de.. lát-e valaki 2 havert/barátot beülni ilyen fehérszékes-fehérasztalos helyekre? Ugye hogy buzis lenne. Mindegy, teljes életet élek.. Azthiszem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 22:38:47

@Kellemes Zérókomponista:

Alien, Aliens
Halálos fegyver 1-4
Die Hard 1...
5. elem
Rush Hour 1 2 3
48 Hrs., Another 48 Hrs.
Kuroszava összes filmje, pl. A vihar kapujában
Szárnyas fejvadász
Beverlihillszi zsaru 1 2
Miami Vice sorozat, szigorúan angolul

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:39:35

@Kellemes Zérókomponista: Hát a spontánság a másik förtelem, azt kombinálni a vasárnappal, az már tényleg mindennek a teteje.

"Gondoltam a hétfői halkonzervrítusodra."
Kedden nyugodtan gondolhatsz rá, mert kedden is szabad szardinellát enni, de akkor már nem kötelező, mint hétfőn.

"Áhhá! Te a pénzről beszélsz."
Az is lehet, de mondjuk a szülők is, ha éppen olyan korban leledzik az illető lény.

igazságos 2012.07.12. 22:41:12

De várjatok! Holnap PÉNTEK 13!!!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:46:53

@Emberiségellenes háztartási gép: a szülők is voltak lények. Csak mostmár szülők.
Világvége hanyadikára esik, azt mondjátok meg leginkább!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:52:53

Die Hard 1-2-3 nagyon ott volt. Vajon mai fejjel is ugyanazt nyújtaná? Nemmerem megnézni, nehogy elrojtosodjon az emlék.:(

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 22:53:18

@Kellemes Zérókomponista: Nekem volt osztálytársam, aki már akkor olyan volt, mint egy undok anyuka. Milyen lehet most??

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.12. 22:59:53

@Emberiségellenes háztartási gép: hát.. anyjára ütött, tuti. Vigyázni kell a nőkkel. Így kitenyésztik egymást, aztán jól veszélyesek lesznek ránk.:(
Más: akkor te egy gyerek vagy? Írtad itt ezt a szülős dolgot..

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 23:00:22

@Emberiségellenes háztartási gép: Akkor pótold Kuroszavát! Rush Hour, halálos fegyver, mi a baj velük?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.12. 23:01:54

@Kellemes Zérókomponista: Fiatalember, aki emléxik még a gyerekkorára. Ne nyektesd.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 23:18:37

@Kellemes Zérókomponista: Nem, csak nem volt az olyan régen, elevenek még az emlékképek.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.12. 23:19:58

@atpijkamo: Hát Én meg nem bírnám őket még egyszer nézni... Az ARD-n amúgy pont most megy egy egész jó német thriller. :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.13. 00:01:42

@Emberiségellenes háztartási gép: Triller unalmas. Akciófilm kell.

@Kellemes Zérókomponista:

Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Crank

A Crank nagyon szar volt első látásra. Aztán újranézve tetszeni kezdett.

Anomalocaris (törölt) 2012.07.13. 00:38:06

@atpijkamo: Nálam hangulatfüggő. Van amikor Én is csak repülő végtagokat meg fröccsenő vért szeretnék látni, máskor jobban bejön inkább valami mélyebb pszichóizé. Csak nyomasztó legyen, ilyen akcióvígjátékokhoz szükséges hangulatom nem szokott lenni. Tényleg, asszem megnézem hétvégén az Angst-ot, már rég láttam.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.13. 06:15:42

@atpijkamo: Nekem másodikra is.
A második része meg még szarabb.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.13. 06:18:57

@nergo: Ha utólag nem kellene fizetni a bérlet bemutatásakor, akkor is vinnék az emberek a bérletet. Ki akarja önként azt a macerát, hogy folyamatosan be kelljen mászkálnia az ügyfélyzolgálatra, ha nem akar valódi büntit fizetni?

@atpijkamo: :D:D:D:D
Gondoltam, hogy ezt valaki leüti :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.13. 06:39:38

@nergo: Jah, és attól még, hogy az a szbály - amit különben betartok - még lehet, hogy a szabály baromság. A közlekedési társaságok sem hülyék, még jó, hogy szeretnének plusz lóvét.

Manyecska 2012.07.13. 08:19:29

@Manyecska: tudtam hogy ha hozzányúlok a Hungáriához tönkremegy!!!:D azt kormányoztam régebben..@ColT: aha, és én most sütöttem pizzát + lekváros buktát. Lassan elsüllyedek ha így folytatom!!:(
:)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.07.13. 08:34:22

@Manyecska: hogy örül neki:D Mik kerültek ama pizzára? Biztosan nagyon jóó.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.13. 08:39:22

Matolcsi megy. :)))))))
.
.
.
.
.
Nyaralni. :(((((((((

Manyecska 2012.07.13. 09:01:16

@Kellemes Zérókomponista: :) hagyma, sok tejföl, szalámi, sonka!! Ropogós a széle:)

Manyecska 2012.07.13. 09:02:52

@Kellemes Zérókomponista: hát két férfi segít itt reggel, ..gondolhatod!!! :P :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.13. 09:25:06

@Manyecska: Szerintem kirobbanthatatlan. Talán majd a forradalom...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.13. 09:27:18

A zindexesek beszopták a szélnél gyorsabb hátszelezést.

index.hu/tech/2012/07/13/ketszer_gyorsabb_a_szelnel_a_szelhajtotta_auto/

...hátszélben sikerült a szél sebességének 2,86-szorosát elérni...

Most április 1-je van, vagy péntek 13?

Manyecska 2012.07.13. 09:27:28

@Emberiségellenes háztartási gép: na jó, csótány is meg moly is volt benne. Pár.
Ez volt itthon, ember! :P

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.13. 09:29:05

@ColT: Ennek hallatán egy ideg mindig rángani kezd bennem valahol.

Manyecska 2012.07.13. 09:34:03

@atpijkamo: :D ijen embert én is ysmerek. Úgy qrwaanyázik a híradó közben sokszor hogy kimegyek inkább /röhögni/..

cicmen (törölt) 2012.07.13. 09:34:08

@atpijkamo: izzadt testek a Balatonban csúsznak, mint az olajoshal. Nem kell szex, csak vedd a vízben az öledbe a párodat, vagy fordítva. Kurvajó érzés.

Biztosan jó úgy is. Viszont ha a vízben ilyen beleülős mutatványokat adtok elő, akkor mindenképpen azt hiszik hogy keféltek. Az meg tök ciki! Viszont ha már úgyis azt hiszik......

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.13. 09:37:30

@cicmen: Akkor meg ne tarson vissza semmi, ha úgyis azt hiszik.

Hosszú sor volt hajnalban, mikor a budapesti Queen konzert jegyeiért álltunk sorba. Volt sok hálózsákos versenyző is. Az egyik pár ott űzte az ipart, a többiek szurkoltak. A szerelemnek nem lehet parancsolni.

cicmen (törölt) 2012.07.13. 09:39:29

@Manyecska: hát két férfi segít itt reggel, ..gondolhatod!!! :P :)

Ez elég lenézőnek hangzik! A férfinép nevében! Abbahagyni a gúnyolódást!

Manyecska 2012.07.13. 09:43:41

@cicmen: "De te csinálhatod két férfivel, nem fogunk megbotránkozni." ezt írta apti tegnap, érted..

cicmen (törölt) 2012.07.13. 10:04:00

@Manyecska: "De te csinálhatod két férfivel, nem fogunk megbotránkozni

Kösz.

cicmen (törölt) 2012.07.13. 10:15:37

@atpijkamo: Hosszú sor volt hajnalban, mikor a budapesti Queen konzert jegyeiért álltunk sorba. Volt sok hálózsákos versenyző is. Az egyik pár ott űzte az ipart, a többiek szurkoltak. A szerelemnek nem lehet parancsolni.

Ahogy haladt a sor húztátok őket? Sorban állás közbeni szex! Nem rossz ötlet! Előttem a múltkor hajolt le egy picsa hogy felvegyen valamit. El kellett lépnem oldalra nehogy félreértés legyen.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.07.13. 10:18:58

@cicmen: :)) Ja, ha neked "tisztességesek" a szándékaid...

"haladt a sor"

Haladt??? Álltunk órákat. Volt, aki este kiült. Én hajnali 5-kor messze a sokadik voltam.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.13. 10:24:42

@atpijkamo: Fullhádéra.
utána eladni valami jól menő pornószájtnak.

Apropó pornószájt, lesz ma post?

cicmen (törölt) 2012.07.13. 10:26:52

@atpijkamo: )) Ja, ha neked "tisztességesek" a szándékaid..

Nem, csak későn kapcsoltam! Különben már csak egy ember volt előttünk. Nem lett volna egy nagy menet!

Manyecska 2012.07.13. 10:35:02

Éhes disznó/dísznő makkal álmodik!! :D:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.13. 10:39:30

vannak itten budapestiek? van valami dugóra utaló jel ma az m1-m0-m5 bermuda háromszögben?

cicmen (törölt) 2012.07.13. 10:46:53

@Manyecska: Éhes disznó/dísznő makkal álmodik!! :D:D

esetedben először beszélgetnek! :)

Anomalocaris (törölt) 2012.07.13. 10:52:12

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Mindjárt felfutok a tetőre, hátha látok valamit.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.13. 10:57:54

@Emberiségellenes háztartási gép: Köszi :)

ott is esik az eső amúgyiránt? itt hirtelen kurva hideg lett és zuhog. persze nemjónekemsemmise.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.07.13. 11:06:02

@KecskeDotyi: Pedig az is jobb, mint az (egy) bites!
@Manyecska: A karvalytőke a tökét.
@Sokorai_Atala: Az ilyenek miatt kell kitolni az iker.babakocsikat csimotákkal együtt az úttestre! Ezért tart itt az ország!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.13. 11:18:00

@Manyecska: erre mondta egyik igen bölcs ősöm mindég, hogy megbaszhatnák már az időjárást is eccer, hátha kisimulna végre :D

Manyecska 2012.07.13. 11:21:47

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: valamit tudhatott:D! hehe:))) vagy az ipari áram tössza meg ezt a napot, fáj a torkom /elkaphattam tőled../

Manyecska 2012.07.13. 11:35:40

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: azoknak nincs tökük. ..Azért tart itt az ország! :D

Anomalocaris (törölt) 2012.07.13. 11:45:11

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Hát borult, és Én fázom. Kánikulát vissza de azonnal.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.07.13. 11:47:51

@Manyecska: igyál mézes citromos teát, nekem se használt, de hátha...

@Emberiségellenes háztartási gép:

ezér jobb mexikóba, ott mindég jó az idő, 25-56-27 fok, oszt kész.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.07.13. 12:20:37

@cicmen: Éhes makkal disznókat álmodunk.
@Manyecska: Csak ők töke erősek! Attól, hogy a kapcsolódó függelékből idejekorán elkezdtek részvény-szelvényeket vágni, még ugyancsak bőven van mit aprítani a tejbe. Vagy a másik edényben a húsba...

Manyecska 2012.07.13. 12:23:44

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: és rálya dásul ki kell mennem dugót venni:P!! Istenem!!!! :)
süti beállítások módosítása