Tékozló Homár

Használtautós csalás a neten

2012.11.21. 15:06 | jackyll | 452 komment

ford_csalas1.jpg

Katusék találtak egy gyanúsan olcsó idei Ford modellt a neten, amiről egy gyors kereséssel kiderült, hogy természetesen kamu. Méghozzá annyira kamu, hogy egy nemzetközileg széles körben ismert csalót sikerült kiszúrniuk:

Néhány héttel ezelőtt autóvásárlásra adtuk a fejünket a családommal. A szokásos használtautó oldalakat kezdtük el böngészni, expressz.hu, apród.hu, használtautó.hu…stb Meg is akadt a szemünk egy 2012-es Ford S-MAX gépjárművön, melyért az eladója mindössze 2932000Ft-t kért. Megcsillant a szemünk, mivel álmunkban nem gondoltuk volna, hogy a megtakarított pénzünkből egy ilyen csodaautóra is futhatja. (2.0 TDCi DPF Titanium S eredeti ára kb 8millió FT) Fel is vettük a kedves eladóval a kapcsolatot e-mailben. Már az első válasz e-mailjében kiderült, hogy nem magyar állampolgár a tulajdonos. De mivel sokszor utazunk, valamint családon belül is van olyan személy aki külföldön dolgozik és él, még mindig lehetségesnek tartottuk, hogy ha ennyi pénzért megkapnánk ezt az autót, akkor bőven megérné kiutazni érte. Igencsak meglepődtünk azonban, hogy tiszta magyarsággal válaszolt e-mailünkre, gondoltuk magyar hozzátartozója segített neki, mivel állítólagosan a Magyar Rendőrséggel dolgozott együtt nemrégiben és magyarországi tartózkodása alatt vásárolta az autót.

Mellékletben küldött magáról gyönyörű képeket családdal, gyerekkel?? WTF, személyigazolvány, útlevél, jogosítvány és a Cleveland-i rendőrségi igazolványát. Igencsak gyanússá vált, miért mutogat magáról fényképet (ha nem azért , hogy megbízzunk benne), valamint az, hogy nem volt hajlandó további adatokat közölni az autóról. (pl rendszám)

ford_csalas2.jpg

Ezen felbuzdulva nekiálltunk keresgélni az interneten, ahol legnagyobb meglepetésünkre az alábbi nevekkel ugyanazon arc nézett velünk farkasszemet, melyet a „KEDVES” eladónk küldött „MAGÁRÓL”. Paul Lawle, Wale Lello, Raul Hightowler , Peter Lightowler, Paul Light ,Peter Reiter

Mivel sablon e-mailekkel válaszolnak akár a vevő legyen lengyel, amerikai, vagy bármilyen nemzetiségű, bemásolom a kapott e-mail szövegét, tanulságos lehet.

ford_csalas3.jpg

Szia!

Elôször is, elnézést kérek a késôi válaszért, de nagyon el voltam foglalva a munkámmal. Mivel nem beszélek magyarul, ezért angolul válaszolok, remélem megérted.

Köszönöm az érdeklôdést a 2012 Ford S-Max 2.0 TDCi DPF Titanium S (14.300 km). Az autó ára csak 10.400 Euro Az autó nagyon jó kondicióban van. Semilyen hibája nincs. A motor tökéletes. Nincs megkarcolva, behorpadva és semmi rejtett hibája sincs.

Ez egy magyar autó, minden adó fizetve van és a papirok készen állnak az eladásra. Magyarországon vettem, amikor a rendôrségen, egy program körében dolgoztam. Mielôtt visszakötöztem Észak-Írországba, nem volt idôm eladni a kocsit, ezért csak most hirdetem. Az autó Belfast-ban, Észak-Írországban van.

Ha meg szeretnéd venni az autót, biztosithatom, hogy egyszerű és biztonságos lesz a tranzakció.

Képeket a következô oldalon találsz:

http://postimage.org/gallery/a6kumsag/

LégyszÍves add a tudásomra, ha még mindig érdekel az autó és mindent
pontosan megbeszélünk.

Üdvözlettel!

Paul

Helló!

Megküldeném az autó felülvizsgálati könyvei és iratait. Ezek mindegyike a szállító társaság megorzésében van, az autóval együtt egy konténerbe zárva. A szállítási költségeket én állom, így nem kell aggódnia e miatt. Az autó tökéletes állapotban van, sohasem bántam rosszul vele, munkába járásra és bevásárolni használtam.

Az ügylet megkezdésekor a kézbesíto cég harmadik félként jár el mindkettonk felé (feltétel teljesüléséhez kötött szolgáltatás). Tájékoztatják a szállítás és a fizetés minden részletérol. A fizetés egy az Ön számára biztonságos módon történik, ez egy nyomon követheto módszer (a cég saját bankszámláján), nem Western Union vagy más hasonló. Már ezelott is használtam ezt a szolgáltatást és minden rendben volt. Csak azután kapom meg a pénzt a bankszámlámra, ha úgy dönt, megvásárolja az autót és átveszi a nevére. Amennyiben nem tartja meg az autót, az összes pénz visszautalásra kerül a számlájára és a cég visszaveszi az autót, ami visszaszállításra kerül Egyesült Királyság. Azért vállalom be ezt a kockázatot, mert több mint 100 %-ra biztos vagyok abban, hogy Önnek tetszeni fog az autó és meg fogja tartani.

Az autó tökéletes állapotban van, ahogy a fényképeken is látszik. Mielott teljesítené a kifizetést a szállító társaság felé, megküldik Önnek a tranzakció számláját, a nyomon követési számot és a tranzakció szerzodését, hogy online ellenorizni tudja a tranzakció állapotát. Na, most, ha meg szeretné kötni az ügyletet és elfogadja a feltételeket, kérem, küldje el nekem a következoket:

- Teljes név:
- Szállítási cím:
- Város:
- Irányítószám:
- Telefonszám:
- Szkennelt személyi azonosító

Üdvözlettel!

Ui:. Csatoltam néhány fotót magamról és a családomról, valamint az útlevelem, jogosítványom, biztosítási kártyám és rendorségi személyi igazolványom másolatait, hogy láthassa, hogy kivel is van dolga

ford_csalas4.jpg

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atörökk 2012.11.21. 15:14:13

Ehh... Biztos nem nézett Police Academyt, ezért nem tudja, hogy az nem Hightowler, hanem Hightower.

CBF 2012.11.21. 15:17:21

A Ford gagyi szar, kiég az M0-áson, ha tesztelni viszik, sose vegyél trágyadombot.

vape 2012.11.21. 15:18:44

Én nemrég egy laptoptáskát hirdettem meg a neten (csak magyar oldalakon).
Erre jelentkezett egy elég hibás angolsággal író ember, hogy őt érdekli a táska. Rágugliztam a nevére és a mail címére a neten. Másokat is keresett már korábban, apróhirdetésre jeletkezve. A történet szerint egy tengeri olajfúró tornyon dolgozó mérnöknek adja ki magát az illető. Hihető történet...
Behalás, hogy milyen kis vackoknál is felmerül már a nigériai csalás effekt.

Dr. Kix 2012.11.21. 15:18:44

Lovat nem árul ez a szimpatikus fiatalember?

helianthus 2012.11.21. 15:20:16

@atörökk: :DD
Amúgy nem értem. Az lett volna a csalás, hogy utalják a pénzt és mégsem kapnak kocsit? De hát annyi eszük lett volna, hogy nem utalnak, amíg nincs kocsi, nem? Vagy ennyire jóhiszeműek az embik?

Atörökk 2012.11.21. 15:24:17

@helianthus:
Nem jóhiszeműek, hanem ostobák. Vagyis attól függ, honnan nézzük. Ami ennyire olcsó, az általában nagyon drága szok lenni a végére, hallott is már mindenki ilyen sztorit, nade pont ezér vagyunk embik mert az évszázad vétellyét mékse hagyhattyuk ki. :D

Atörökk 2012.11.21. 15:25:56

@helianthus:
Amúgy igen, az lett volna, hogy küldenek kamu papírokat, pénz megy, kocsi nem jön.

miro132 2012.11.21. 15:26:20

Ebbe a történetbe én is belefutottam, akkor audi A3 volt a hirdetés a hasznaltauto.hu oldalon.
Ott Spanyolországban volt az autó de elég gyanús lett az egész történet azzal hogy közvetítőt vont bele az eladó. Kicsit jobban utánanézve a neten, van ilyen kategória hogy letéti csalások.
Hirdetnek általában autót, nagyon olcsón de külföldön. A szállításhoz be kell fizetni pénzt egy a letétet kezelő cégnek. Te befizeted a pénzt de autót nem kapsz illetve a letétet sem kapod vissza..
Rendőrségnél lehet feljelentést tenni csalásra való kísérlet miatt még akkor is ha nem történt befizetés. Én végül nem tettem feljelentést de mindenkinek elmesélem a történetet, nehogy bedőljenek....

Manyecska 2012.11.21. 15:28:07

@Dr. Kix: de, kolbász formájában..

Manyecska 2012.11.21. 15:29:31

@CBF: nekünk még nem volt bajunk vele, igaz nem az M0-on mentünk..:))))

Manyecska 2012.11.21. 15:31:36

Hiányolom a kutyája és a szeretője képét.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 15:32:26

" egy nemzetközileg széles körben ismert csalót sikerült kiszúrniuk:"
De ha nemzetközileg ismert, akkor miért nem a rendőrség szúrja ki? Ha már ismert, akkor miért nem ül?

Illetve használtautós csalás? Hasznaltauto.hu -n van egy csomó...

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 15:32:28

Monnyuk ott kezd büdös lenni a sztori, hogy a Magyarországon üzembe hejezett balkormányos autót hazavitte Írroszágba. Meg hüje lett volna kifizetni a regadót meg magyar rendszámot, ha fél évre jön ide dolgozni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 15:33:57

@miro132: Nagy értékűt előre fizetni, megnézés nélkül, ősi felszállási mód a szopórollerre...

@Rosszindulatú Vászka: Haza még vihette is, csak mit kezd vele? :D

Leadfoot 2012.11.21. 15:41:58

Max. 1 éves S-Max 3millió alatt? És ugye ha valós lenne, az ilyet még véletlen se adnák el 0,00000001 másodperccel a hirdetés megjelenése után?

Ez a csodavárás, hogy majd 3 misiért adnak egy tökéletes, szinte új, 8+ milliós autót, na ez a kemény.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 15:43:50

@Leadfoot: Figyu, ha a legkisebb esély lenne, hogy valóban eladó, és létezik, akkor helyből megvennék a legtöbben... Én is elfogadnám...
Csak ugye az ilyen extrém dolgokat még a szokásosnál is jobban kell ellenőrizni, mert 99%-ban csalás...

É2I 2012.11.21. 15:54:09

Teljesen off, de a budi bilder csákó itt veri magát:

edzoterem.blog.hu/2012/11/20/edzoterem_az_meg_mi

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 15:57:11

@É2I: Ez melyik? Amelyik beszólt, vagy akinek beszóltek?

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 16:00:56

@ColT: ez egy nagyon jó kérdés. Az nem a poszterünk, hanem a gyúroskapszulás.

É2I 2012.11.21. 16:02:10

@É2I: Ja hozzászólni nem lehet, mert netalántán megszóljuk a bikanyakú, agyra gyúró széplelkét.
Éljenek a büdös, olajszagú gyúróklubok Einsteinjei.
/Úgy sejtem nem megy az elit klub, oszt' köll a zingyen reklám./

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 16:02:16

@Rosszindulatú Vászka: Mondjuk mindegy is, egyik hülyébb volt, mint a másik...

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 16:07:03

@ColT: nono! Legyünk nekik hálásak, azért lássuk be, nyomokban visszaköszönt egy kicsit Ede, a Viszkis Kaller meg a Karfiolbúboló. De Dezsőmél feltétlenül.

bazsi_4 2012.11.21. 16:09:24

Nekem is megvolt, egy Mazda 6-nál volt ugyanez a szöveg:

Szia!

Elôször is, elnézést kérek a késôi válaszért, de nagyon el voltam foglalva a munkámmal.
Mivel nem beszélek magyarul, ezért angolul válaszolok, remélem megérted.

Köszönöm az érdeklôdést a 2003 Mazda 6 Sportbreak 2.0 Executive (129.381 km).
Az autó ára csak 3.300 Euro

Az autó nagyon jó kondicióban van. Semilyen hibája nincs. A motor tökéletes.
Nincs megkarcolva, behorpadva és semmi rejtett hibája sincs.

Ez egy magyar autó, minden adó fizetve van és a papirok készen állnak az eladásra.
Magyarországon vettem, amikor a rendôrségen, egy program körében dolgoztam.
Mielôtt visszakötöztem Észak-Írországba, nem volt idôm eladni a kocsit, ezért csak most hirdetem.
Az autó Belfast-ban, Észak-Írországban van.

Ha meg szeretnéd venni az autót, biztosithatom, hogy egyszerû és biztonságos lesz a tranzakció.

Képeket a következô oldalon találsz:

postimage.org/gallery/10gqexzw/

LégyszÍves add a tudásomra, ha még mindig érdekel az autó és mindent pontosan megbeszélünk.

Üdvözlettel!

Paul

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2012.11.21. 16:09:50

@helianthus: A kapzsiság elvakítja az embereket, és a legalapvetőbb óvintézkedéseket sem teszik meg, mert reménykednek, az ölükbe hull valami töredékáron.

Egyébként vótmán:

homar.blog.hu/2009/11/24/sima_nigeriai_csalas_a_gyanusan_olcson_kinalt_auto_vagy_valami_mas

homar.blog.hu/2009/11/25/hogyan_mukodik_a_nigeriai_autohirdetes_a_gyakorlatban

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2012.11.21. 16:11:00

@bazsi_4: Ez a legviccesebb: >>Mivel nem beszélek magyarul, ezért angolul válaszolok, remélem megérted.<<

bazsi_4 2012.11.21. 16:12:56

@Szárnyati Gézа: Igen, nekem ennél a sornál már gyanús volt, a többit mosolyogva olvastam végig :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 16:13:05

@Szárnyati Gézа: Nem mondott hülyeséget. Nem tud beszélni, de írni még tudhat :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 16:14:31

@É2I: megnéztem a másik blogját. azzal dicsekszik, hogy heti 4 kiló csirkemellet esznek meg az asszonnyal. itt leblokkolt a pici kis agyvelőm, megyek is porszívózni, most éppen felkarra gyúrok.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 16:15:52

Én az ijenekkel, ha épp nagyon uncsizok szoktam levelezni, szigorúan homérmagyarul. A Vászkaszlengbe vélhetően beletörik a gúglifordító bicskája, de némejikük elég elszánt.

βασιλιάς Λεωνίδας 2012.11.21. 16:22:33

niggert Nigériából, autót az autósboltból...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 16:39:57

@Rosszindulatú Vászka: Ki kéne próbálni, mit lépnek, ha válaszolsz nekik, hogy OK, befizetem a pénzt, csak előbb küldjön 10 ezer Ft-ot, mert épp meg vagy szorulva...
(Vagy ellenőrzöd a bankszámláját...)

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 16:42:37

@ColT: az a baj ezzel, hogy csak pár percig röhögsz rajta, mint a gyúros cseten, meg a kobelás vircsaftom.

Miután ezek télleg eléggé kizsákmányolt, párcentes klikkemberek vagy kényszerlevelezők, mint a távmunkásos netes pénzkeresős szpemmerek, nem pedig a valódi szélhámosok. Innen kezdve meg nem ér pont.

zbzbzb 2012.11.21. 16:43:02

na végre, valakinek gyanús lett a túl jó üzlet, jegyezzétek meg, ha valami túl jól hangzik, akkor az átverés.
persze remélem ezt minden homározó baccpapucsos ede-rém tudja :)

zbzbzb 2012.11.21. 16:44:02

@ColT: nem lépnek semmit. tudják, hogy rájöttél, hogy csalók. nem hülyék azért :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 16:45:16

ehh, fax a porszívóba, inkább kipolírozom a billenytűzetet.

clsdclsd 2012.11.21. 16:46:00

Marha egyszerű már az első képről kiszúrni ezt a típusú csalást: van a szélvédőn regisztrációs matrica?

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 16:46:09

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: nekem eccer beszorul a nyelvem a billentyűzetbe, pedig éppen majdnem becsajoztam. Nagyon kínos volt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 16:54:07

@Rosszindulatú Vászka: Sok év állandó spammelődése után néha jó a visszanyaló fagyinak lenni...

@zbzbzb: Eh hátha :D

Zabaalint (törölt) 2012.11.21. 16:55:01

Én azt nem értem az ilyenekben, hogy végül hogyan verne át. A kocsi nem lenne kóser, vagy előre kérné a pénzt, majd aztán az autó? Utóbbiba ki menne bele? Előbbi is necces, ha a vevő autószerelő ismerőssel érkezik, márpedig használt autót így szokás venni. Vagy esetleg megbeszélne egy adott helyszínt, adott időpontot, hogy hozd a pénzt, én meg a kocsit, ott pedig verőlegények várnák a vevőt, és távoznának a pénzzel? Esetleg a saját ügyvédjével papírozná az egészet, majd a végén a pénz a kocsi is a csalóé maradna, meg a pénzt is megkapná, majd a bejelentené, hogy ellopta a vevő? Vagy hogy? Tényleg érdekelne, hogy hogyan tudná átverni a vevőt ez a csaló.

Zabaalint (törölt) 2012.11.21. 16:56:34

Mondjuk olvastam azt a sztorit, amikor a bölcsész hallgató konkrétan elutazott Nigériába, miközben milliókat fizetett ki az őt hitegető csalóknak.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 16:57:17

@ColT: átvágni a csalókat az csúnya dolog vagy sem?

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 16:58:30

@ColT: hát ja, de az pont annyira értelmetlen, mint az ügyfélszolgálaton gizikézni meg asztalt borogatni.

@Zabaalint: mer az a következő, hogy foglalót vagy előleget kérnek. Na az a bukta.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 16:59:04

@Zabaalint: önmagában az adataiddal + a személyid másolatával is bombaüzletet kötött.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.21. 17:04:54

@Zabaalint: "konkrétan elutazott Nigériába"

Az még egy kitűnően rossz ötlet volt. Páran otthagyták már a fogukat.

Secnir 2012.11.21. 17:05:17

@Zabaalint:
hali. olvasd ezt: @Szárnyati Gézа:
vagy kiguglizod: nigériai csalás használtauto
különben a legegyszerűbb dolog, hogy amikor levelet ír, visszaválaszolsz:
nahát! belfasti vagy? de jó! kint dolgozik fater a forster Green Hospitalban. legyen már olyan kedves, adjon egy időpontot, meg egy címet,. hogy apuka mikor tud elmenni megnézni az autót, köszi.

nem küld több levelet.

zbzbzb 2012.11.21. 17:07:05

@Zabaalint: hát úgy, hogy TÉNYLEG vannak olyanok akik előre kifizetik a foglalót. és tudod mit? nem is kevesen, sőt, nagyon sokan!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.21. 17:07:16

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: "átvágni a csalókat az csúnya dolog vagy sem?"

Az menő dolog. Úgy hívják, hogy scam baiting.

www.419hell.com/

www.419eater.com/

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 17:09:18

@atpijkamo: igazán releváns link.

A FFox ezt monnya róla:

Bejelentett támadó weboldal!

A(z) www.419eater.com címen működő weboldalról bejelentés érkezett, hogy támadó weboldal, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.

A támadó weboldalak megpróbálnak olyan programokat telepíteni, amelyek személyes adatokat lopnak el, a számítógépet mások megtámadására használják, vagy károsítják a rendszertEgyes támadó weboldalak szándékosan terjesztenek ártó szoftvereket, de sok olyan van, amelyet a tulajdonosa tudta vagy engedélye nélkül használnak ilyen célra.

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2012.11.21. 17:11:58

@ColT: A thescambaiter.com fórumjaiban olvasható, hogyan küldtek a nigériai csalóknak tönkrement mosógépeket, természetesen a címzett költségére.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.21. 17:12:49

@Rosszindulatú Vászka: Megnéztem, két ártalmatlan script van rajta. Egyébként meg pont te használod a noscriptet, hát ne engedd végrahajtani, úgy 100% lesz a biztonságod.

FDToth 2012.11.21. 17:18:13

Ezt a hirdetést én is láttam pár hete, csak én nem vagyok annyira hülye, hogy örüljek az alacsony ár/új autó kombónak.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 17:19:37

@atpijkamo: nem is engedtem. Nem is láttam épp ezért :)

Amúgy nekem még nem sikerült meglátni az általad firtatott vircsaftok szépségét.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.21. 17:20:00

@Zabaalint: "az ilyenekben, hogy végül hogyan verne át."

Két módszert tudok kapásból.

A spanyol rab szerint először kérnek egy kisebb összeget valami indokkal. A palimadár belemegy a várható nagy haszon reményében. Aztán egy kicsit nagyobb összeget kérnek, ami még mindig tűrhető, és így tovább. a delikvens már csak fut a pénze után. Tiszta pszichológia.

Vagy kérnek egy nagyobb összeget, az autó árának jelentős részét, letétbe helyezi, és a letétes eltűnik a pénzzel együtt.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 17:21:17

@atpijkamo: ááh, akkor jó. már majdnem megesett a szívem rajtuk. jó ez az oldal, például mostmár tudom, hogy jobb vigyázni velük, mer sikertelenség esetén úgy megvuduznak vagy dzsudzsuznak hogy arrulkódulok: I USE BLACK JUJU POWERS ON U STUPID SO CALL MORIS PATERSON... ...
asszem rendelek is gyorsan valami kakasvéres amulettot, bisztosamiziher.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.21. 17:22:13

@Rosszindulatú Vászka: "nem is engedtem. Nem is láttam épp ezért"

Figyejj tesó! Vagy gumit húzol (noscript), vagy nem hatolsz be (nem nézel be az oldalra). A kettő együtt óverkill.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.21. 17:26:02

@FDToth: "vagyok annyira hülye, hogy örüljek az alacsony ár/új autó kombónak."

Okos ember szart vesz drágán, akkor tuti nem basszák át a fejét.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 17:26:53

@atpijkamo: nekem fontos a bisztonság. Értem?

Amúgy ez két független eset. Mármint a noszktipt, meg a böngésző hisztije. Amúgy még Eset is fut.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 17:28:30

@Rosszindulatú Vászka: ne féjjél, én már rákattintottam, oszt semmi bajom se e... /%<<ˇ^˘5................................aaaaahxhh%%6

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.21. 17:30:42

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Valamit elronthattál a linken.

Emberek! Megtaláltam az internet végét.
dev0.hu/

☺ágica (törölt) 2012.11.21. 17:32:13

khm, jelzem, hogy szokás szerint le vagyok maradva, most olvasom a budibilderes posztot... fiszont felhomályosítana vki honnan jött a buzidémon? félek nem tudok majd aludni, ha nem derül ki...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 17:34:36

@☺ágica: a buzidémon? az egy nagyon csúf sztori, kérdezd meg vászkát, ő szeret ijesztgetni néha :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.21. 17:35:37

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: :))

SOME IMAGES CONTAIN MATURE LANGUAGE
(or immature depending on how you look at it!)

Kenderice 2012.11.21. 17:37:15

Tipikus nigériai csalás. El sem olvastam.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 17:37:47

@☺ágica: semmise, netes vicc, mint a Pedómaci, meg a Panda, meg az Edézés.

www.youtube.com/watch?v=hSQeqk5YzbM&feature=youtu.be

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 17:39:26

@atpijkamo: XD!!!!
avagy lásd még a hatékony fogamzásgátlás kategória győzteseit: nő beveszi a bogyót, pasi felhúzza a gumit és megnézik együtt a startreket :)

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 17:46:54

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: te is lezbikus vagy? Lehetünk barinők? Amúgy nekem Dzséjdéj kapitány is bejön, meg Tpol is.

Manyecska 2012.11.21. 17:49:31

@☺ágica: járjál többet fekvenyomni, valamelyik jaszkary hímbe, izé, gymbe..!!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 17:51:14

@Rosszindulatú Vászka: nem szeressem magam ilyen merev (érted bévisz: merev!!) kategóriákba szorítani. de ha elég nagy a mellyed, akkor nem bánom :D

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 17:58:20

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: nem akarnák nagyon túlzóan dicsexeni, de ami azt illeti, még a méretére sohasenem volt eddig panasz, sőtmitöbb!

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.21. 18:09:00

Feljelentis az Ismert Csalót, akik belefutnak a feltűnően olcsó verdákba, hm?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 18:11:11

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Sztem nem... Amit főzött...

@Szárnyati Gézа: Jee :)

@Rosszindulatú Vászka: Az attól függ, mit követett el az ügyfélszolgálat. Néha az vezet eredményre...

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Jó kérdés... Különben továbbra is ismert csaló marad...

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.21. 18:13:04

@ColT: Sőt, lassan közismert. A végén meg a Haza Hőse.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.21. 18:18:41

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: Benne? Egy mamutéban?
Hűseggesen küldözgetem a blogodra a Commnet:com gyöngyszemeit.
hogyvolt.blog.hu/2012/11/21/terapia_1x22_kedd_reggel_10_ora_mate
1. mondat: Szerda van. Hihi.

Egyéves Önkéntes 2012.11.21. 18:23:29

Csisztu is beszopott egy hasonlót.
Meg egy nem hasonlót is (ezt filmen is láttam)

elwood 2012.11.21. 18:24:10

én ismerek egy faszit aki minden évben megígéri, hogy jövőre óriási növekedés lesz, csak most adjak neki egy kis pénzt.

aztán jövőre megint ígéri.

a fénykép amit látok róla kicsit bandzsi.

már kezdek nem hinni neki.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 18:30:27

@Rosszindulatú Vászka: irigyellek:(

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: csak ha feltétlenül szükséges.....

@Egyéves Önkéntes: és publice vinyított róla. na eszt kéne az iskolában tanítani, nem a differenciálszámítást.

Egyéves Önkéntes 2012.11.21. 18:33:22

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Csisztu jogász, úgyhogy ő speciel nem sok differenciálszámtás könyvet lapozott rongyosra.
De vágom, hogy mit akarsz mondani.

Anomalocaris (törölt) 2012.11.21. 18:34:51

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Köszönöm! Nemrég értem csak haza, de az elgépelésteufel persze nem nyugszik napközben sem.

Egyéves Önkéntes 2012.11.21. 18:34:55

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Egy kollégám is jött, hogy bitangolcsó audit lehet venni angliában és hiába mondtam neki, hogy átverés, futott egy kört benne.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 18:35:24

www.creativepecs.hu/fotopalyazat-galeria.html

Lehet szavazni :)
3 kép az enyém belőle, de nemmondommegmelyikek :P :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 18:36:39

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: A nigériaié biztos :D

@elwood: Jaja, miden csalók királya! 4 évenként másikat választunk...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 18:36:45

@Egyéves Önkéntes: akkorjóvan, már aszittem ki akarod forgatni a szavaimat :)

egész sor szarságot ki lehetne húzni a tantervből és értelmes dolgokat tanítani helyette, monnyuk némi alapvető jogi ismeretek éppen hasznosak lennének.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 18:37:56

@Egyéves Önkéntes: Ez mondjuk igaz (hogy bitangolcsó), mert mivel elég nehéz eadni őket, elég olcsók ott a használt autók. Jobbkormány ugyebár :) Mondjuk a bitangolcsó is viszonyítás kérdése.

Egyéves Önkéntes 2012.11.21. 18:38:30

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Igaziból ki akarom forgatni, csak nem vagyok elég művelt hozzá. :)

Egyéves Önkéntes 2012.11.21. 18:39:53

@ColT: De ez egy átverés volt, pont mint a posztbeli.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 18:40:12

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: hehh, ezekről videjóm is van. ezek azok a vicces kis bizgerentyűk, amik folyton kidugják a fejüket a homokból, aztán meg vissza, ugye? a múltkor láttam őket a zállllatkertben, mókásak.

Egyéves Önkéntes 2012.11.21. 18:41:15

Nekem van discoverym.
Mi ez a diszkrimináció?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 18:43:55

@Egyéves Önkéntes: a művelcség túl van dimenzionálva, szerintem ne fáraszd magad vele. látod, én is mekkora paraszt vagyok, oszt mégis jó nekem. hátnemhátde? _D

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 18:44:00

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: eh... nem nagy ügy. Nekem az a trükköm, hogy zabálok, amennyit csak tudok, de nemám diétás sazrokat, hanem zsírt meg ijesmit és semmit senem mozgok. Így aztán szépen dagadnak meg nőnek a melleim. Még arra nem jöttem rá, hogy hogy lehet úgy, hogy ne lógjon, mint Torrentének, meg monnyuk a hasam meg az úszógumim mégjobban növexik. De a pozitív irányú fejlődés lenyűgözően vitathatatlan.

Anomalocaris (törölt) 2012.11.21. 18:45:52

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: A Velvet szerint ez angolna, de már akkor sejtettem, hogy valami nem stimmel.

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/09/25/angolna_szorult_egy_ausztral_ferfi_seggebe/

De az biztos hogy pajkos tekintete van.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 18:49:40

@Rosszindulatú Vászka: ühüm. ezt a móccert már én is teszteltem, de valami hiba csúszhatott az alvóritmusba, mer csak a seggem nőtt meg tőle, ellenbe a mellyem meg sehova se, sőtmitöbb. mostmár muszáj leszek (!) mekkérdezni igit a titokrul, mer kezdem magam rosszulérezni ilyen 190 kilósan meg két földimogyorónyi mellyel. :(:(

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 18:52:31

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: még az leeht, hogy nem jó a tápaynagbeviteled, meg nem elégég tudományos. Sztem szeggyél még napont a étkezés előtt zsírtablettát, meg porerőport, bárlazásító kenőcsöt, meg cukoroldat mionnél többet, például kólát. De nehohy hánnyál meg vécézzél, mer az ront a hatékonyságon.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 18:52:44

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: ez nem angolna. nemtom mia neve, de ilyen kis ceruzavékony szarságok, a homokba fúrják magukat és kikukkantanak pár másodpercenként, mint valami aprócska vízibohócok.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.21. 18:56:43

@Egyéves Önkéntes: Mint jogász, ismerhette volna (igen, a jogi tanulmányaiból) a nigériai szisztémát.

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat:

Ezt akkoriban is kitárgyaltuk, volt egy másik angolnás is, ott "eredeti" angolhalat raktak be. Képnek. Meg a szecsuáni szakácsnak.
shanghaiist.com/2010/05/01/man_in_sichuan_dies_after_friends_i.php

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.21. 18:57:04

hihetetlen dolog történt most velem. a 12 éves kutyám oda kapott a kezemhez. többször. Hívtam vacsorázni, de nem jött, odamentem az ágyához, és noszogatni kezdtem. (hozzá nyúltam a nyakához, hátához) na ekkor kapta meg a kezemet. nem hittem el, ezért többször megpróbáltam. majd simogatni kezdtem, és pont a fényfelé volt, és nem volt szeme, csak opálos szemgolyók. Hívtam az állatorvost, holnap viszem. Azt már többször észre vettem, hogy mintha süket lenne, és a szeme is néha fura volt. ennyire megöregedett???? van olyan , hogy időszakos hályog, vakság? vagy csak pánikolok?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 18:58:16

@Egyéves Önkéntes: Elsőre is értettem, ezért van ott a végén, hogy a bitangolcsó viszonyítás kérdése.

Különben tényleg az a cumi nekik, ha van aki elmenjen megnézni az autót :D

Egyéves Önkéntes 2012.11.21. 18:58:49

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Sportoló jogász, tugyukjól, hogy a sportolók hogy kapnak diplomát...

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 18:59:05

@batgirl: van, nekem már volt félszemű kutyám, meg macskám is van, amejiknek időszakosan beoploz az egyik szeme, osztán meg elmúlik neki.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 18:59:45

@batgirl: Szegény :( Remélem nem lesz baja.
12 év az már nagy kor kutyáknál, de még nem kellene ennyire lerobbannia...

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Ők amúgy mik?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 19:02:02

@batgirl: ha fáj valamije, akkor megeshet. 12 évesen már fájhat neki ezaz :(

@Rosszindulatú Vászka: no, majd luggatok pár extra likat magamra oszt megtanulok diffúzzabb lenni :(

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 19:03:10

@Egyéves Önkéntes: fantáziadúsan beírtam, hogy little sand worms in sea, oszt minnyár tutta a kis huncut!

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.21. 19:03:49

@Egyéves Önkéntes: Volt egyszer egy csapat. Egy focicsapat, ahol minden passz dr x-től ment dr y-nak. nem tudom, mikor és melyik banda volt, de jót lehetett röhögni a közvetítésen.

Egyéves Önkéntes 2012.11.21. 19:05:33

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Márasszittemhogy!! :)

Láttam őket amúgy az eel gardenben, faszák, nagyon faszák.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 19:06:10

@ColT: nemtom. iyen vízibiszbaszovicsok :D

amúgy télleg valami angolféle, de kb annyira rokonok, mint a tengerimalac meg az elefánt, asszem. a magyar nevét nem találom.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.21. 19:07:24

@Rosszindulatú Vászka: azt hittem hogy félre látok, mert csak néha volt opálos. Ezek szerint létezik ilyen. Remélem a doki, holnap ki fog röhögni, hogy micsoda hüje gondolataim vannak, és semmi baja.@ColT: nincs is lerobbanva! fitt, szalad, kerítést mászik, (igaz, most már hetek óta nem csinálta) alapból nincs semmi baja. Talán annyi, hogy reggelenként nagyon nehezen kel fel, húzza a tagjait, de aztán belejön. De a mostani dolog megrémített.@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: mintha nemismert volna meg, és azért kapott a kezemhez.
:(

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 19:08:38

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: pfff!!! alattomos buznyákok, megpróbálnak beépülni. de azis lehet, hogy ez a felhasználási területükre utal, mint a kiborgunk fentebb linkolta :P

kűttem neked zemilt, mekkaptad?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 19:10:05

@batgirl: akkor is megismerne, ha teljesen vak lenne. az orruk romlik el utoljára :) ha morog vagy agresszív, akkor elsősorban fájdalomra gyanakodnék.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.21. 19:14:51

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:12 év alatt rengeteg mindenen mentünk együtt keresztül. sokszor volt olyan , hoyg sebeit kellett kimosnom , törölgetnem,és ezzel fájdalmat okoztam neki, de soha nem kapott a kezemhez.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.21. 19:17:46

@batgirl: passz. majd az orvos megmondja mi van vele :(

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: pedig nemis nigériából küldtem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 19:35:06

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: :D

@batgirl: Hát mondjuk 12 évesen már nem olyan meglepőek a rozsdás ízületek :)
De a hályog nem jó :(

Xezs 2012.11.21. 20:11:15

Nagyon tetszik a posztoló öntudatos és gyanakvó hozzáállása. Karácsonyra azt kérem a jézuskától, hogy még több ilyen ember legyen, és akkor az ilyen szélhámos gecik végre bevétel nélkül maradnak.

Szép fogás, tényleg ügyes!

Xezs 2012.11.21. 20:14:48

Mondjuk a posztert nem akarom elkeseríteni, de a hasznaltauto.hu-n a legdrágább S-MAX is 5 millió akárhányszáz-ezer Ft, szóval nem lesz az 8 milla. De van rengeteg 2 milláért is, az viszont valszeg hibás, mindjárt elolvasgatom.

Xezs 2012.11.21. 20:17:11

Bocs, megvannak a 8 millások, de az 4 a 130 db-ból.

Ugyandehogy (törölt) 2012.11.21. 20:17:21

@Xezs: nekem azért az a mosógépes trükk tetszik.

Manyecska 2012.11.21. 20:21:40

@batgirl: épp akartam mesélni, van egy tizenkét éves kutyus a környéken, megsüketült! Ő sem hallja meg amit mondok csak összerezzen ha hozzáérek!:(( de a tiéd nem hiszem!!

Manyecska 2012.11.21. 20:23:23

@batgirl: talán csak fáj neki valamilyen ízület, nemtudom, a miénk reumás lett öregkorára.. azért is kaphatott oda esetleg. Majd kiderül.
Én meg beborulok az ágyba, jó éjt.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.21. 20:24:38

@Manyecska: azér kapott oda, mer a rossz szeme miatt a látóterén kívül közeledtek felé. Sztem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 20:27:57

@Babette_: Jáh. Kíváncsi volnék.
Mondjuk Nigériában (höhö) a yard valszeg nem üldözi az ilyeneket...

badboy70 2012.11.21. 20:30:44

Gyerekek!
Onnét lehet tudni,hogy kamu,hogy a harmadik fél(jelen esetben a "szállító cég")bevonása az ügyletebe feltétele volt a vásárlásnak.
"Az ügylet megkezdésekor a kézbesíto cég harmadik félként jár el mindkettonk felé (feltétel teljesüléséhez kötött szolgáltatás)."
Mert mi van akkor,ha én kirepülök Írországba(fapadossal) és meg akarom nézni a kocsit.Ne adj Isten ki is fizetném és "lábon" hazahoznám.Mi ezt nem lehet,így autó sincs. Téma lezárva.

Manyecska 2012.11.21. 20:34:14

@Rosszindulatú Vászka: gondolod? Akár az is lehet. Szerintem valamilyét fájlalja, ebben a sz..r időben..nem lenne csoda. enyémet ölbe vittem fel a lépcsőn, csak 20 kg volt:)

badboy70 2012.11.21. 20:37:23

Ha én ír csávó lennék és mondjuk egy noname országba kellene mennem fél évre,akkor inkább ott bérelnék egy autót.Kevesebbe kerülne,mint amennyit egy
fél éves autón buknék.nem beszélve,hogy csak leadom és nem szopok az eladással.

1kutya 2012.11.21. 20:37:27

kollega unokaöccse ugyanebbe futott bele pár éve.
600k forintja bánta...

gyugyó 2012.11.21. 20:39:41

Kedves posztoló eddig csak pornó letöltésre használhatta a zinternetet, ha egy 'nigériai levél' típusú csalásra így rácsodálkozik. Az első ilyen történetet talán fütyülős modem korszakban olvastam egy jpg-re várva.

Manyecska 2012.11.21. 20:40:51

Najó én elhúzom a tust:P a fürdőszobába..

Ugyandehogy (törölt) 2012.11.21. 20:42:15

@ColT:
mi egyszer felhívtunk egy klasszikus nigériai levelest. appám, tök hihetően és talpraesetten adta elő magát.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.21. 20:44:14

@Babette_: Most gondolj bele, lehet, hogy az pont nem csaló volt :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.21. 20:47:39

@Babette_: a bátyám egyszer feleségül akart venni egy nigériai menekültet, aki valamilyen menekült táborba lakott, állítólag kivégzik, ha ha nem veszi feleségül.

ahhhhhhhhhhhhhh
Mondom neki: és hogy talált meg téged. Azt mondja, hogy egy régi haverja ismerőse. Mondom, hüje vagy, egy bandában jártunk mindig, és soha nem volt néger ismerősünk. Erre, azt mondja, hoyg ő is úgy emlékszik, de hátha elfelejtette és tényleg volt nigériai ismerőse. Mondtam neki.Barom.
Na, ennyiben maradtunk.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.21. 20:51:12

@batgirl: Ej, fogadjunk nem hívott meg a lagzira.
Nyolcemeletes torta a bitó árnyékában;)

Manyecska 2012.11.21. 20:54:12

@ColT: :D:D:D yyyeee..na mentem. Drukkoljatok:P:D..

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.21. 20:54:56

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: valahogy elfelejtődött az ügy, de most hogy eszembe jutott ráfogok kérdezni:)) Úgy jutott a tudomásomra, hoyg engem akart tolmácsnak.

TML 2012.11.21. 20:56:16

Haverom tavaly télen ugyanígy járt egy motorral, a hasznaltmotor.hu-n... Az ő esetében - ez volt a duma - egy szlovák orvos ment dolgozni Angliába, de előtte itt is volt egy évet, akkor vette a motort, magyar rendszámmal árulja, forintért, Magyarországra... Ugyanez: mindenféle papírok, másolatok, állítólagos angol közjegyzői papír, aztán jött a szállító cég, egy ember kezdett rátelefonálgatni, hogy gyorsan utaljon, mert az egész hajó miatta vár... na itt már elég komoly szaga volt az egésznek. Mindazonáltal nagyon kis híja volt, hogy megúszta a szívást - de szerencsére sikerült...

Ugyandehogy (törölt) 2012.11.21. 20:58:42

@ColT: ez mekkora szemét szöveg, ellophatom?:D

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2012.11.21. 21:02:14

Nem pontosan értem a dolgot. Oké, kamu a hirdetés, de ki lett itt megkárosítva? A reménybeli vevő nem küldött pénzt, a kocsi nem tudjuk megvan-e, ha megvan jó-e, ha nincs, akkor miért nincs vagy ha megvan akkor vajon elküldték-e volna vagy sem ha fizet vki. (nyilván előre nem fizet senki)

Itt még egy fapados repjegy ára meg egy nap szabi sem lett elbukva.

Szóval hol a bibi? A poszter talált pár szkennelt fotót, ami elvileg ugyanaz, de kiderült, h mégsem. Erről szól?

Pussy Riot (törölt) 2012.11.21. 21:14:46

Becsülöm aki saját hülyeségét megosztja... okulásul másnak.

Ludovikás Levente 2012.11.21. 21:14:58

Én is kaptam hasonló választ mailban, amikor kb. 1 éve érdeklődtem az Expresszben megjelent egyik műszaki cikkről. De az nagyon gyatra magyarsággal volt megírva, tele a fordítóprogramokra jellemző hibákkal. Lehet röhögni rajta.

Van még valaki aki beveszi az ilyet?

fda 2012.11.21. 21:20:50

Hihető történet, a rendőröket olyan jól fizetik, hogyha valamiért kiküldetésben vannak, ott azonnal vesznek egy vadiúj kocsit, nehogy már rendőrautóval kelljen járniuk, az olyan pórias. Aztán meg elsózzák harmadáron, csak vigye valaki gyorsan, mert áll benne a pénz.

M. Péter 2012.11.21. 21:40:30

Ha már azt hazudja, hogy Észak-Írországban van, akkor legalább északír rendőrigazolványt hamisítson.

Xezs 2012.11.21. 21:47:22

@klarky: A bibi az barátom, hogy ilyen gecifejű csalókkal van tele az internet és nagyon sokan nem tudják, vagy nem ismerik fel kellő időben. Ezért kell kiposztolni, hogy az emberek felfogják, hogy az interneten nem minden igaz.

Persze ott az érem másik oldala, hogy aki hülye az meg is érdemli, de van a pofátlanságnak is egy határa.

A szerelő 2012.11.21. 21:48:34

De most akkor megvetted az autót vagy nem? :)

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2012.11.21. 21:49:48

A scambaiter.com megszűnt, de itt a képes összefoglalója a mosógépes ügynek:

www.youtube.com/watch?v=jzz1tNppsIM

Ki is dekorálták neki szépen az elküldött háztartási gépeket. Több meneten keresztül szívatták, összesen legalább 8000 dollárt költött futárra :-)

czjanos 2012.11.21. 22:00:56

Ha valaki egy 8 millás autót 2 milláért megkaphatónak tart, az mielőbb menjen orvoshoz vagy a Rendőrségre. Van egyébként a vaterán is olyan hirdetés, amiben több tucat új terméket kínálnak eladásra, számla, garancia nincs jeligével.

bati67 2012.11.21. 22:21:26

Én szeptember elején 2000 Euro-t utaltam ki Németországba, egy internetes autókereskedőnek, előlegbe...

Xezs 2012.11.21. 22:23:36

@bati67: Nem hiszem el hogy nem fogsz ilyenkor gyanút, mégis mit vártál egy ilyen üzlettől? Na mindegy nem baszogatlak, megkaptad már a leckét, jó áron.

nyehehe 2012.11.21. 22:53:13

Ha lenne 8 millám, biztos nem Fordot vennék. De ég hatból se!

Az volt már, hogy a hasznaltato.hu miért nem szűri ki ezeket a csalókat?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.11.21. 22:58:34

Én is vettem a Vaterán egy eredeti, több százmillió értékű olajfestményt tizenötezer forintért. Az volt a szignó, hogy: Kolompár Rembrántt.

:))

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.21. 22:59:25

Ez egyébként egy naonjó óttó, ezt csak úgy mondom.
Nekem nincs óttóm, mer minek.
De ez ez télleg jó!

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2012.11.21. 23:13:37

tehat van egy kiscsoka aki azt allitja hogy van egy paypal-szeru ceg aki lenge 3 millat barmikor bevallal hogy vitas eseteknel jotall?
helyesen ertelmeztem ezt? szoval 3 millio forintra betolja a vevo a paypal rendeszert elvarva egy ismeretlen cegtol? normalis ez?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.21. 23:34:15

Meg a poszt is naonjó.
Kötsög eladója...
Palkovicsnét vajon ismeri-e?

jégcsákány 2012.11.21. 23:44:31

@Xezs: Az eredeti ára 8 milla. Amikor még új. nem a használtauto.hu-n.
"2.0 TDCi DPF Titanium S eredeti ára kb 8millió FT"

BudSpencer 2012.11.22. 02:26:55

az vegyél használtautót egy írtől... főleg ha észak-ír.

Ugyandehogy (törölt) 2012.11.22. 06:33:37

@nyehehe: hogy kéne neki szűrnie?
nem elég, hogy minden autó fölött pirossal ki van rva, hogy ne utalj előre semmit?
meg a józan ész?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.22. 06:41:57

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: OK, ingyen majd add nekem :) Az enyém már 20 éves, és teljesen jó :)
A kókler szerelőkkel több bajom van, mint az autóval :D

@negondolkozz!majdénmegmondom!: Fú az majd 30 év múlva k*va sokat fog érni... Igaz akkor műár a miniszterelnököt is Lakatosnak fogják hívni :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.22. 06:54:08

@ColT: szerintem meg nem lakatos, hanem Gáspár

Borpince 2012.11.22. 06:58:26

Melyik hülye állat barom nyomorék vesz neten külfölditől autót 3 kép alapján?
Balkánban vagyunk, csak személyesen, itthonit, rendezett papírokkal, szerelővel menni. 2012-set meg vegyél szalonból, ha már van rá lóvéd

hms362 2012.11.22. 07:03:38

Nekem is volt vele dolgom többször. Azt írta nem tud magyarul, ha lehet írjak angolul. Azt tettem, erre kiderült, hogy az angol tudása is csak a Google fordító használatában merül ki. Miután rájöttem hogy csaló, szándékosan etettem mindenféle ígérettel, mézesmadzaggal.
Szóltam a rendőrségnek is. Nagy ívben leszarták

kutya vacsorája 2012.11.22. 07:31:36

a közzétevőnek nincsen felelőssége? (jogilag: dehogynincs.) vagy ők csak beszedik a reklámbevételeket, oszt jó napot?

nekem nívát kínáltak vagy két éve, akkor még guglimagyarul. azóta fejlődtek szerencsére.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.22. 08:00:06

@batgirl: Akár.
Különben is bocs. Lákátoss.

@kutya vacsorája: Ha oda van írva, hogy nem vállal?

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.22. 08:13:53

"hms362 2012.11.22. 07:03:38
... Szóltam a rendőrségnek is. Nagy ívben leszarták."
Na, ez a legnagyobb gond.
Ismerik a csókát, néhány neve kering a neten, ám a hirdetésnek helyet adó oldal, a rendőrséggel együtt tesz rá.

Oké, nem vállalhat felelősséget minden egyes hirdető minden egyes hirdetéséért, de legaláb akkor kitehetné őket, ha megindul ellenük a panaszáradat.
Ha nem, akkor előbb-utóbb elputrisodik az oldal és a komoly hirdetők / vevők messze elkerülik.

Manyecska 2012.11.22. 08:36:23

Szeretem a rendőrséget, most pl. pont akkor jöttek a bótba amikor vénszivar rokonai erősen kötözködtek nagyjából mindenkivel..:D:D:D Basszus bejön a csávó két kg kenyérrel a hóna alatt:p /gyúrtak vazze/ oszt bőőőőg, mer ő a jani:OO ..mit lehet ilyenkor mondani, mondom KUÚÚUSS../:D:D/...idegesítenek kora reggel..

BitPork 2012.11.22. 08:37:34

Ez rohadtul nem új fajta bűnözés. Már iszonyat régóta csinálják, max annyi hogy kicsit jobb a fordított válasz levél. Messze a tökéletes magyarságtól de sokkal jobb mint volt régen.

Szumi 2012.11.22. 08:49:30

elannyira nem újkeletű módszer, hogy pl:
évekkel ezelőtt jetskit vettem vón...ebay-os hirdetés - nem gyanúsan olcsó, de mégis csak 2-3 ezer euró spórt jelentő ár. Írok embernek - s a válasz jő: spanyolhonban van a cucc, utaljam el a lóvét, őkelme meg küldi a tárgyat. Írom nékijje, hogy micsoda szerencse, jövő héten megyek pont spanyolba, nagy autóval, nem kell küldözgetni, fizetem kp és berakodom. Még egy gyenge kísérletet tett az utalásra, aztán feladta és egyúttal letiltott.

Szenthomárság 2012.11.22. 09:05:14

A hasznaltkutya.hu-n ( a kutyatár hungary csoport tagja) most láttam egy gyanús vételt, 4 eurót kér a csivaváért a faszi, ami londonban van, de a cím, ha megguglizom egy kínai vendéglőé.

Netuddki. 2012.11.22. 09:06:05

Ez hülye! Annyira hülye, hogy a csaló csak magyar lehet.
Írországba minek vinné ki magával a balkormányos ótót? Aztán ha megveszed akkor mivel jön majd? Royal airmaillal B+?

biohazard 2012.11.22. 09:07:20

Tavaly kinéztem egy motort mobile-n, írtam a csókának, megegyeztünk az árban, küldött egy szkennelt szerződést aláírva, és felajánlotta a hogy a határig elhozatja a motort. Átutaltam a pénzt, kiment egy motorszállító tréler, és hazahozta. A gép kiváló, eredeti szervizkönyves, nagyszervizen kívül nem kellett semmit sem csinálni.

Ja, német ember volt, Németországból.

Netuddki. 2012.11.22. 09:07:34

@Szenthomárság: Hát akkor sietni kell nehogy a csivava a végén még a lábosban végezze...

waze 2012.11.22. 09:08:25

Ez elég régi sztori, én kb. 3 évvel ezelött találkoztam ezzel az autóeladásos módszerrel.
Szórakozáskép leveleztem egy darabig velük aztán elhajtottam őket ahova valók.

Volt egy kamu oldaluk is a szállító cégről ahol nyomon lehett volna követni az autó kiszállítását...ötletes de elég bénán csinálták meg. Annyit tudtam ellenük tenni hogy ugyanott feladtam egy hirdetést róluk (expressz.hu) hogy csalók...nem tudom hányan dőltek be nekik. Annak idején megírtam ezt a Totálkáros Winkleréknek de nem is válaszoltak rá.
Erre a sztorira is áll: ami túl szép ahoz hogy igaz legyen az nem is igaz.

Netuddki. 2012.11.22. 09:09:31

@Szumi: Az ilyeneket fel kell jelenteni. Már csak azért is mert megpróbált átqrni...

grin 2012.11.22. 09:09:50

„Szóltam a rendőröknek, nagy ívben leszarták.”

Két lehetőségre tudok gondolni, az egyik hogy hazudsz, a másik, hogy úgy szóltál, hogy nem lehetett vele mást kezdeni. (Nem zárható ki, persze, hogy van olyan rendőr aki „leszarja”, de a többieknek tanács, hogy ne ebből induljanak ki, jelentsék fel, ha van elég adat akkor utánanéznek.)

Konkrétan tucatjával vannak ilyen futó nyomozások, épp tegnap mesélte a rendőr zalában hogy már előzetesben ül a páciens (amúgy ukrán, bár akármi lehetne) és csak a bizonyítékokat gyűjtögetik.

Ez az én magánvéleményem.

Netuddki. 2012.11.22. 09:11:58

@klarky: Arról szól kisfácán, hogy a csalás nem jó dolog! Éééérteeem?

A Spanyol Inkvizíció 2012.11.22. 09:13:34

@grin: na persze, hiszen a rendőrök arról híresek, hogy erőn felül segítik és védik az állampolgárt.

ja és még udvariasak is.
mesélj még, Andersen. LOL

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2012.11.22. 09:13:43

@Xezs: Azt hiszem, azon aki képes (lenne) látatlanba kiadni ~3 millió Ft-ot arra, hogy majd talán, egyszer kopogtat a postásbácsi és lerak a ház elé egy konténert benne egy szalon állapotú autóval, azon nem segít az internet. Azon semmi nem segít...

A Spanyol Inkvizíció 2012.11.22. 09:14:52

@klarky: Te nem vagy túl értelmes, ugye?
Vagy pedig te kifejezetten igényled, hogy átverjenek?
Te barom!

golyóstroll 2012.11.22. 09:18:59

@klarky: Te tényleg ilyen ökör vagy? Nem érted, hogy ez miért nem jó dolog, hogy át akarnak verni?

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2012.11.22. 09:19:12

@A Spanyol Inkvizíció: Kedves édesanyáddal, max vele beszélhetsz így! Megvagyok értve?

Manyecska 2012.11.22. 09:19:21

@Szenthomárság: kedves rokonnak van egy yorkija, Macsónak hívják..de Köcsög néven is szerepel pár fotón:D:D..!:)

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2012.11.22. 09:22:04

@golyóstroll: Véletlenül nem az az ökör, aki - esetleg - bedől egy ilyen trükknek?

De ki dőlt itt be bárminek is?

Ezzel az erővel minden spam emailről lehetne írni egy homár posztot, naponta kapok vagy 10-et belőle.

Múltkor épp állítólag meghalt egy ausztrál rokonom és kerestek, hogy jelentkezzek már, mert ott a sok-sok pénzem.

Akkor küldjek erről egy írást?

A Spanyol Inkvizíció 2012.11.22. 09:22:17

@klarky: miért, mi lesz? Elütsz a LEGO autóddal kispajtás? :DD

Szenthomárság 2012.11.22. 09:23:55

@Manyecska: Én egyik néven se szereplek semilyen képen.
Hál' istennek! :)

golyóstroll 2012.11.22. 09:25:43

@klarky: nem, te vagy az! Mert nem érted, hogy átverésről van szó, amit illik megosztani, hogy más ne járjon úgy.
És hiába hiszed magad nagy királynak, téged is át lehet verni.
Azon kívül vannak öregek, betegek, gyerekek, buták, akiket szintén át lehet verni.

atörökk fater 2012.11.22. 09:29:44

@klarky: Ott a csalás, hogy ráírják bazmeg a zacskóra, hogy kell bele szalonna, és hiába olvasod a leírást, szalonna sehol benne.
Képzeld, van aki még erről is képes posztot írni! De hát nyilván ez nagyobb horderejű dolog, mint pár ezer euró.

Szenthomárság 2012.11.22. 09:36:07

@Manyecska: az előbb kutyáról beszéltél, de véletlenül macskás képet tettél be

Manyecska 2012.11.22. 09:40:16

@Szenthomárság: néha nyírják azér:)) amúgy aranyos kuty, szelíd, gyerekkel kompatibilis!:)

Netuddki. 2012.11.22. 09:44:38

@A Spanyol Inkvizíció: Szerintem ő szokott átverni másokat...

Netuddki. 2012.11.22. 09:46:52

@Manyecska: A kutya nem gyerek kompatibilis. Betegségeket terjeszt. Bocs...

Anyátok picsája! 2012.11.22. 09:52:32

A Szerencsejáték ZRt is egy csaló maffia. Elcsalták tegnap Sopronban az Euroliga kosármeccset és hiába írtam nekik, hogy tiltsák le a fogadást, töröljék az eredmény, nem tették. Pedig égbekiáltó volt a bírók működése. Az edzők és a játékosok is döbbenten nyilatkoztak:
www.wb-sopron.com/news/?id=21300

Atörökk 2012.11.22. 09:53:50

@kovi1970:
A felnőtt nem gyerekkompatibilis. Betegségeket terjeszt. Megfertőzi hülyeséggel.

Atörökk 2012.11.22. 09:58:26

@Manyecska:
Nekem semmi bajom kutyákkal. Jó, lakásban nem tartanék, mert nem akarok vele se kiszúrni, ezért nincs kutyám. Kb. 99%-uk amúgy tisztább és illedelmesebb a BKV utazókönségesség kb. felénél. :)

Dr. Körömlakk ® 2012.11.22. 10:06:55

jónap!
első!
ja nem.
a poszter meg... ja nem. késő.
kihogy?

Manyecska 2012.11.22. 10:11:12

@atörökk: ja, nem neked mondtam:))!@Dr. Körömlakk ®: szasz, lehetek K.-Örömlány..? nikk?

Dr. Körömlakk ® 2012.11.22. 10:12:38

@Manyecska: hogyne, szabad országban é... vagyis perszehogy :D

Manyecska 2012.11.22. 10:18:59

@atörökk: :) ez így van, én meg felszedtem otthon az összes szőnyeget mer utáltam, most korcsolyapálya van:((..kutyánk csúszkál rajta rendesen:)) viszont nem szőröz!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 10:21:56

@atörökk: van olyan kutya is, amelyikkel akkor szúrsz ki, ha kint tartod :D

2012.11.22. 10:24:43

@Xezs: Bocs, megvannak a 8 millások, de az 4 a 130 db-ból.

De azokat nem négerek árulják, hanem valszeg.... jaj, ne írom ide mert most keltem és még korai lenne zsidózni!
Szóval na!!

2012.11.22. 10:25:51

@Szenthomárság: az előbb kutyáról beszéltél, de véletlenül macskás képet tettél be

Az egy nigériai S-Max kutya!

Atörökk 2012.11.22. 10:26:06

@Manyecska:
Aggyá' rá zoknit legalább a két első lábára. :D

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Az nem kutya, én kérek elnézést. :)
Jó, tudom, egy-két rövid szőrű fajta, vizsla pl. télen nagyon tud kint fázni szegény éjjel.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 10:35:31

@atörökk: de igen, kutya. próbálj meg egy afgán agarat kertben tartani, lehetetlen- és nem azért mert fázik :D

monnyuk abban egyetértünk, hogy valami kertaljai korcs az ideális kutya :)

Atörökk 2012.11.22. 10:37:38

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Annak tényleg kutya formája van, nagyon szép állatok, de őt pl. miért nem lehet kertben tartani? Kutyászatban csak annyira vagyok járatos, hogy elolvastam itten múltkor a csivavás posztot :D

2012.11.22. 10:37:41

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: próbálj meg egy afgán agarat kertben tartani, lehetetlen- és nem azért mert fázik :D

Miért kitör belőle a tálib? :))

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 10:40:36

@atörökk: @cirróka: a hosszú selymes szőrét még lakásban tartás esetén is nehéz rendbentartani, ha kinn lenne a kertben, sárban,koszban, akkor naponta kéne fürdetni, az meg lehetetlen. a szomszédnak van kettő ilyen kutyája, napi három óra fésülés van. vagy megkopasztani őket...

2012.11.22. 10:43:57

Szerelvényt igazíts!
Kint van ez a szar az indexen. Ne zsidózzatok ne cigányozzatok, ne cseteljetek, ne paráználkodjatok,
(hallod Manyecska? semmi virtuális cerkafelállítás! )!

2012.11.22. 10:46:07

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Vagy úgy! Szép kutya, de amúgy nem jött be soha, németjuhász párti vagyok!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 10:48:21

@cirróka: a határátkelősbe lehet ma zsidózni/palesztinozni élesben. pörög a buli!

a németjuhásztól én félek. nemtom miért.

Manyecska 2012.11.22. 10:54:33

@ColT: itt azt mondják ha magától nem áll fel akkor a déli szél se fogja:))

2012.11.22. 10:55:01

@ColT: @Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Németjuhásztól félsz? Én a dobermannoktól fosok. Azok tényleg kóstolással ismerkednek!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.22. 10:57:16

@cirróka: Az agresszív idióta kutyáktól félek, nem fajtáktól :)
Németjuhászunk volt, az nagyon okos volt :)

Dobermannal még nem taálkoztam :(
De pl. találkoztam barátságos rottweilerrel, aki 2 lábra állva és az áldozatnak támaszkodva ismerkedett, az nem zavarta, hogy ettől az alany hanyatt esik :D De nem bántott senkit.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 11:00:18

@dr. phil. Sün‼ ツ: láttam. gyanítom, hogy nem kavartunk túl nagy hullámokat a lelkük sima tengerén....

@cirróka: magam se értem magamat, mert tudom, hogy nem a fajta a hibás soha, hanem a nvelelés mikéntye, de akkoris. amúgy volt egy dobermannom egyszer, olyan félős volt, hogy mindig elbújt mögém, ha jött egy biciklis :D az uccáról szettem össze kiskutyaként.

Atörökk 2012.11.22. 11:00:31

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Mostan lehet hülyeséget gondolok, de afgán agár bundája gondolom azért olyan hosszú, eredeti élőhelyén hideg volt, viszont általában száraz idő, szóval nem ide lett kitalálva. Arról, hogy kirángatják onnét, ahová természet ősanyánk a kabátját kitalálta, és ott télleg alkalmas, arról nem a kutya tehet. :)

Manyecska 2012.11.22. 11:00:34

@ColT: se:)))!! @cirróka: a dobermann csak egy virtuális pincsi. Véleményem szerint. Most ez nem vicces de valamit akartam írni..

Tindi 2012.11.22. 11:01:50

Tavasszal kezdtünk mi is autót keresni, legalább 5 ilyennel találkoztunk. Az elsővel mi is levezésbe kezdtünk, rájöttünk hogy kamu, utána még vagy kettővel csak azért hogy másoknak is jelezzük. főként az expressz.hu-n vannak ezek a hirdetések. Rendszeresen jelentgettük az expressznek hogy töröljék mert kamu. Sok cikk is született róla pl.
www.autonavigator.hu/sztori/trukkos_csalasok_hasznalt_autokkal-3145

Jó ha minél többen tudnak róla, ne essen senki ebbe a csapdába bele!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 11:05:56

@atörökk: passz. valószínűleg, de asszem a mai kuttyok már nem az "ősi" kutyák pontos utánzatai, pár kivételtől eltekintve. ezt találtam az afgánokról:

www.zug.hu/hir/az-afgan-agar-tortenete_152.php

nagyon szép, de kéne a francnak :)

Manyecska 2012.11.22. 11:10:07

@Tindi: kár, mert így az Expressz lesz hiteltelen...@cirróka: szomszédnak volt, folyton egrecíroztatta izé nevelte, mindig azon röhögtünk hogy rángatja a kutya -repült utána- közben azt hajtogatta a gazdi: "Panka!!!! LASSSSSSSSAAAN! LASSSAAAAAAAAAAAN! ...AAAAAAAAAAAA..." /és elszálltak más dimenziókba/ :)))

Manyecska 2012.11.22. 11:11:19

A dobermann tök jó ha nem vágják vissza a fülét, baráccságos képe lészen!!:) De standard sajnos:( még ilyen marrhaságot.

Atörökk 2012.11.22. 11:13:47

@Manyecska: @cirróka:
Virtuális csivava az. De butákok vagytok. :)

Atörökk 2012.11.22. 11:15:36

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Na. Tálib vahur kitárgyalva. Csetelhetünk? :D

helianthus 2012.11.22. 11:16:17

@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: ki ez? Ugye nem a barátnőd? Mert tudtommal az én vagyok.

2012.11.22. 11:18:04

@Manyecska: Már tilos a fülét vágni. Pedig attól elég killer búrája van, így macifüllel meg azt hiszed hogy oda lehet menni hozzá simikézni, aztán nagyot nézel! :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.22. 11:18:21

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Hát nem váltyuk meg a világot, az eccer héccencség.

A dobermann nem pincsi.
A pincsi nem dobermann.
Minden kutyának földig ér a lába.

Ezek alaptézisek.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 11:18:25

@atörökk: háppersze!!!! bármikor szívesen! váltsunk az uszkárokra? :P

Mérges 1234 2012.11.22. 11:19:04

Mondjuk aki reálisnak tartja, hogy egy autóhoz értéke 25 %-ért jut hozzá az hülye.

Ha valmi túl szép, hogy igaz legyen, akkor nem igaz!

Atörökk 2012.11.22. 11:20:40

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Inkább a cuki, ellenállhatatlan, kék meztelencsigákra. :)

Manyecska 2012.11.22. 11:20:59

@cirróka: és a khmm /ne izgasd fel magad!/ a farkát??? most egy bullterrier a "haverunk", csak féléves még..:)

Manyecska 2012.11.22. 11:22:44

@cirróka: van ilyen itt a környéken /rengeteg állat van, de a kutya is sok!/..azt hittem erdélyi kopó és simogattam a kicsike fejét nekije:)

2012.11.22. 11:27:53

@dr. phil. Sün‼ ツ: Ezek alaptézisek.

Aztán vannak antitéziek is! Meg protézisek! Na akinek olyan van, az nem fogaz!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 11:30:01

@atörökk: hát fújjj. azokból errefelé narancssárgák vannak, mint a kukásmellények.

dehamár csetelünk: miért lett a nicked atörökk? csak ha publice az infó, no kényszer!

Atörökk 2012.11.22. 11:31:24

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Felnéztem a szoba bal sarkába, és ez jutott eszembe. :)
Télleg semmi különösebb oka nincs.

2012.11.22. 11:32:34

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: dehamár csetelünk: miért lett a nicked atörökk? csak ha publice az infó, no kényszer!

Na kíváncsi vagyok a válaszra! Már kérdezték, hogy miért nem látszik a keze a képen és arra is kitérő választ adott!

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 11:36:33

@cirróka: vélhetően vonzódik annak a híres magyar moralista humanistának a törzsanyagba tartozó szentenciáihoz, továbbá a hejessírása miatt. De ez csak spekuláció.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 11:38:56

@Manyecska: én a múltkor olvastam, hogy bárholis vagy, legfeljebb két méterre tőled mindig van egy patkány....ijesztő.

@atörökk: lyóvan akkor. már megint nem lehet akkor kombinálni, pedig néha jólesne... :)uyge? @cirróka: :D

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 11:40:18

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: badarság. Nézzél több Diszkóverit, abba nagyon tudákos filmek vannak, nem köll ijen hüjeségeket olvasni.

Atörökk 2012.11.22. 11:40:52

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Kombinélni mindig lehet, legfejjebb felesleges ;-)
Legalábbis én inkább kérdezni szoktam, tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.22. 11:44:01

@cirróka:
Aki fogaz, az nem beszél!
Ezt szögezzük le gyorsan.

Manyecska 2012.11.22. 11:44:19

@cirróka: te, a Diszkóvery szót sem használhatom itt??? Virtuálisan./tudod!/?

Manyecska 2012.11.22. 11:47:04

@Rosszindulatú Vászka: de azért te is körbenéztél, mi?:)

Manyecska 2012.11.22. 11:48:22

@dr. phil. Sün‼ ツ: látom itt mindenki a Telyveryn nőtt fel?

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 11:50:37

@Manyecska: ugyanmár Kirájlány, én macskát tartok. Hacsak nem embiztek, mer akkor valóba de.

Manyecska 2012.11.22. 11:50:40

Szerintem lépjen be mindenki a fészbúkkjával, MÓÓÓST! /kezdjétek ti/:)

Atörökk 2012.11.22. 11:51:09

@batgirl:
Valaki, aki állandóan hüjeségeket írogat ;-)

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 11:51:38

Amúgy csaxólok.

Ismretterjesztó félperc. Hamár diszkóveri nem veri.

de2.eu.apcdn.com/full/89443.jpg

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 11:52:14

@atörökk: pedig éppen most gyakorlom a kombinálást a határátkelős posztban. tuttad, hogy a gyerekeidet le kell lövetned, ha boldogan és biztonságban akarsz élni?? ugyehogynem, pedig igen! a kurvaéletbe, de felbactam magam megen.

@Rosszindulatú Vászka: majd ha günther bácsi beszél ott is, akkor esetleg. amúgy láttad a múltkor a csajszit, aki simán elvihette volna a félmillát, oszt mégis otthagyta? akár a millióra is volt esélye, nonem az esze miatt, de akkoris.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.22. 11:53:46

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: ebben lehet valami. Itt ülök az irodámban és a titkárságra begyütt egy patkány. Na, jó ez csak 3 méter. Akkor keresek tovább. Viszont ha azt veszem hogy a folyosón a falam mellett ment el, akkor tényleg 2 méter.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 11:54:03

@grin: A harmadik lehetőség, hogy "bűncselekmény alapos gyanújának hiánya miatt" megtagadták a nyomozást. Amúgy rendes vagy, hogy véded a cégeteket.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.22. 11:55:49

@atörökk: ezt már rejtőbácsitól is tudom

haza megyek és elátkozott partot fogok olvasni

Atörökk 2012.11.22. 11:56:11

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Ezt nem tuttam. De nincsenek is gyerekeim. Egy se. Így nem tudom őket lelövetni. Akkor ha jól kombinálok, esélyem sincs, hogy boldog legyek? ;-)

Az a határátkelős blog nem rossz egyébként, de a mai posztot spec. tök felesleges trolletetőnek és ízléstelennek tartom amúgy.

Atörökk 2012.11.22. 11:57:12

@batgirl:
Az jó. Potemkin a bűnös, meg ilyenek. :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 11:59:51

@batgirl: bezony, nem olyan hülyeség ez, szerintem se.

@atörökk: jól kombinálsz. namost tételezzük fel, hogy a posztoló úgy írta le a dolgokat, ahogy az történt valóban. ettől a ponttól kezdve ez egy valós történet, mégcsak nem is egyedi vagy különleges, és pont emiatt fájdalmas az egész.

2012.11.22. 12:03:34

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Szerintem azért utasították el, mert nem történt semmi. Akkor nyomoznak csak, ha befizeti a pézt és lófütyit sem kap! Az mondjuk más kérdés, hogy a büdös életben nem találják meg azt aki csinálta, bár ahogy leírta abból úgy néz ki hogy magyar is van benne.

lazarjozsef75 2012.11.22. 12:04:32

@Manyecska: Te, ez a fugázás lehetne szebb is! :)

Manyecska 2012.11.22. 12:05:19

@atörökk: akkor itt egy: www.kepfeltoltes.hu/view/121122/bab_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg a kiscsákó a konditerembe nőtt fel /rokony/, a futópadon tanult meg járni, besza-behu, láttam!!:) Cukiság! Ez nem Jaszkary Gym...:P

2012.11.22. 12:07:03

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Tudod, ha elvisznek 2-3 milládat, az pech! Ha beszólsz a főrabbinak, hogy takony lóg az orrából, az bűncselekmény és mire a mondat végére érsz, már meg is vagy bilincselve! :)

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 12:07:22

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: nem emléxek, majd mekkérdem este a véleményemet. Asszem pár napja most néztük. Egyre emléxek, amikor a Fidel Kasztró szeretőjét kellett kitalálni. Elég genya kérdés amúgy.

Manyecska 2012.11.22. 12:08:20

@cirróka: nem akarx beszólni a jaszkary hímeknek valamit? kezdem azt hinni hogy tiéd a kóceráj..:) Még mindig aktivitás van..

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 12:08:24

@Manyecska: papucsos rinyagép núdlipöcs, rendes terembe nem való :)

afazekas 2012.11.22. 12:10:46

Nekem is irogatott külföldről egy érdeklődő elég sokáig.
Az egyik addig ment h rakjak le valamennyi euro-t h a szállítási cége megkeressen...

Annyiba hagytam az üzletet.

Manyecska 2012.11.22. 12:12:24

@Rosszindulatú Vászka: ja, de tolta rendesen a futópadon, a két kezét kellett fogni))))!! nagyon cuki kis srác lett már belőle azóta!:)@dr. phil. Sün‼ ツ: ja, bocs!:D

2012.11.22. 12:14:37

@Manyecska: Láttam! Egyfolytában bizonygatják, hogy mekkora egy jó arc az a Bunny! Ha ők mondják, tőlem legyen úgy. Az más kérdés, hogy ilyenekkel nem szoktam kibírni fél percet sem egy légtérben.

Atörökk 2012.11.22. 12:22:13

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Nem azt vonom kétségbe, amit a posztoló leírt. Igazából az ott élőket, mint embereket sajnálom, lévén tök mindegy, palesztin, vagy zsidó, szokásos gusztustalan nagyhatalmi játszmák áldozatai.
Persze a zegységsugarú kommentelőknek meg nyilván köll a gumicsont, amit rághatnak, elvégre ha itten kedvére kirohadtzsidózza / kibüdösarabozza magát, legalább nem a zasszonyt veri otthon este nyakon.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 12:24:25

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: az a igasság, hogy valójába a Gazdám nézi, én csak annyiból vagyok benne, mikor szól, ha vicceset lát benne, vagy ojan kérdést vél látni, amibe besegítek kicsit.

Illetve monnyuk a jódlis még háttal a tévének is annyira intenzív élmény volt, hogy beleégett a agylebenyembe.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 12:31:18

@atörökk: van nekem erről egy elméletem. Miszerint vannak a Földgolóbison u.n. békétlenségi gócpontok. Hát a Szentföld is pont egy ojanra épült. Mint Jugoszlávia egyes részei is. Nézzed csak meg, ezeken a hejeken évezredes sérelmeket ápolgatnak permanensen aktívan mindenféle népségek és úgy, hogy valójába már senki senem emléxik az eredeti hirigre, csak arra, hogy a másik a hibás. Más logikus magyarázat nincs.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 12:32:48

@Rosszindulatú Vászka: tudom! kikombináltam a hatásmehanizmusbul :D:D én meg úgy szoktam nézni, hogy az ölembe van a láptop, oszt gyorsan mekkeresem a választ arra, amit egyikünk se tud, hát így. na ilyen nem sok van, mer ugye ő a lexikon én meg a zintuícijó, oszt szinte mindig összehozzuk a választ.

@atörökk: nem jó ez sehogyse, de igen, kb. így gondolom én is, bár én a gyerekeket sajnálom jobban. ők nem dönthetik el, hogy kell-e nekik ez a szar vagy sem.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 12:39:18

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: hát azért ahhoz kell nem kevés absztrakt hazafias vagy mittoménmijen érzés, hogy valaki csakazért is ott maradjon a harcok közelébe. Már csak azért is abszurd a dolog, mert még csak nincsenek is úgy röghöz kötve, mint a megannyi sok komcsi és volt szoci polgár. Szal eléggé bizarr a vircsaft és nem mentes a rosszízű hangulatkeltéstől minden érintett fél részéről. Asszem, de nem biztos.

Atörökk 2012.11.22. 12:40:49

@Rosszindulatú Vászka:
Majdnem. Azok a békétlenségi gócpontok , ahol nagyhatalmak nem akarják, hogy egységes, és erős gazdasági, és ebből fakadó politikai érdekközösségek létre tudjanak jönni.

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.:
Igen. Ennyiben a szülőket nem értem, tudják, ott ez van, erre odamennek. Szóval nekem van némi odamentem felháborodni fílingje a dolognak.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 12:44:50

@Rosszindulatú Vászka: kalandvágybul otthonmaradtak, mi? én nehezen találok szavakat erre az egészre, de a bizzar meg az abszurd jól fedi. megmég gusztustalannak is találom.

ott is beírtam, hogy én tuti gyökkettő vagyok, de sehogyse értem az ilyesfajta patriótaságot, illetve ez annyibul fincsibb, hogy belekavarják az atyaúristent az egészbe, pedig neki aztán éppen pont semmi köze sincs a lokális szarkavarásukhoz.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 12:46:46

@atörökk: nem feltétlenül gazdasági okai vannak, inkább a gyarmatos örökség fekete levese, hamár materialista dialektikába visszük a bölcselkedést.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 12:50:41

Éééés? Akkor most a poszttoló feldobta a rendőröknek, TEKnek, Interpolnak? Vagy csak a homározók lesznek ennyire jól informáltak?

Amúgy van egy kis gógyi a pasiban. Szerencsésebb országokban az állampolgárok szó nélkül megbíznak a rendőrökben. Más kérdés, hogy a világ szerencsétlenebbik végén nem szívesen küldözgetik a népek személyes irataikat, családi fotókat (WTF!) vadidegeneknek.

Én kértem volna még anyakönyvi kivonatot, és bejelentettem volna igényemet a gyerekei feletti keresztanyaságra. Ha már annyira összemelegedtünk, hogy a családi fotóalbumból szemezgetünk.

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 12:51:37

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: az Arte-t szoktad nézni? Hát beszabehu. Vannak ojan tematikus napok, hogy példaul egyik nap izraeli, de másnap palesztin szemszögbűl, meg ijenek. Döbbenet. És akkor egész nap tematikába doku, meg játékfilm, meg riportok.

Volt ojan, hogy orvosi esetek blokk, hogy miszerint egy terrortúlélők kezelésére szakosodott picsiáter kalandjai. Ojan pl., hogy tök csini kiscsaj, hogy még a kaját is neten rendeli, mer megmakkant a diszkórobbantásba és nem mer kimozdulni. Meg ijenek.

Atörökk 2012.11.22. 12:52:55

@Rosszindulatú Vászka:
De, eredendően azok, más kérdés, a zeccerű emberhez ebből már csak az jut el, hogy a másik visszalőtt. Mármint azon a környéken, Afrikában inkább lándzsáznak meg elrabojják egymást meg gyújtogatnak, ilyesmi.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.11.22. 12:54:24

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: Én meg alapból buta vagyok. Nekem mindegy, hogy cigány, zsidó, palesztin, nigériai, a lényege, hoyg emberi jó tulajdonságokkal rendelkezzen.Ezért nem is értem én az ilyeneket.
Azt hiszem helyében én is felpakolnám a gyerekeket és még sem állnék Mo-ig. Aztán, ha véget ér a zsivaj, akkor haza mehetek. A lényeg a gyerekem biztonsága.

Manyecska 2012.11.22. 12:57:04

@neccharisnyás útonálló: Végre valaki hozzászól a poszthoz is:)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 12:57:36

@cirróka:
Na, ettől már biztosan nem paráznék. Az a bajom a dobermannal, hogy őrzőkutynak tenyésztették, ergo izmos, ruganyos, agresszív, de emellett borzasztóan intelligens is. Igazán eldönthették volna annak idején, hogy az ész a fontos vagy egy izmos állkapocs, mert ez a kettő így együtt....

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 12:58:27

@atörökk: nem értek egyet. Lehet kultúrális különbözőség is oka (pl. vallási), simán a terjeszkedési törekvések - ez monnyuk lehet gazdasági átfedéses is, de nem feltétlen).

De leginkább, hogy mikor elkezd a rendelkezésre álló terület fogyni a Földgojón, akkor mejik kultúra mejik megoldást tarcsa ésszerűnek: gyilok-rablás, vagy békés megoldás(nem valószínű). Talán ezt nem kéne gazdaságinak nevezni, holott igazad van, lehet, mert végülis a javak halmozásáról és elosztásáról szól.

Azazhogy neked is igazad van (de szar érzés ezt leírni, többet nem teszem).

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 12:59:34

@batgirl: :D:D nohát szerintem a buta az nem te vagy. sőt.

@Rosszindulatú Vászka: néha, de nem bírom az ilyen doksikat megnézni, mer mindig elbőgöm magam oszt elkenődik a sminkem, ugye :(

de az okto csatornát igen, ott vicces dógok vannak nekemvaló szinten :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 13:01:44

@Manyecska: :))) Nem a címlap miatt jöttem!
(még mielőtt hiú reményeket kezdtek táplálni a trojkák képességeit illetően) Ez az egészséges napi betevő homér-adagom. Ilyen csúnya novemberi időben kell a vidámság.

2012.11.22. 13:04:06

@neccharisnyás útonálló: Gyönyörű kutya, csak könnyen harap. A vigyázatlan hülyék könnyen megjárják akik elájulnak a szépségétől. Ezért vagyok németjuhász párti, mert az azért az esetek többségében előbb kérdez aztán harap típus!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 13:07:47

@cirróka: pedig a statisztikák szerint a legtöbb kutyaharapást német juhászok követik el. mármint emberharapást... :) legalábbis azt óvastam itt a múltkor valami szakújságban.

Atörökk 2012.11.22. 13:10:32

@Rosszindulatú Vászka:
Ha egy kicsit belebújsz a történelembe (nem tudom, mennyire vagy benne otthon), és nem csak tényeket, hanem összefüggéseket is látsz, akkor elég nyilvánvaló, gyak. az őskor óta a gazdaság mozgatta a politikát és ezen keresztül a történelmet, és nem fordítva. A vallás, egyéb tényezők mind csak ezek után jönnek / jöttek.

2012.11.22. 13:20:17

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: pedig a statisztikák szerint a legtöbb kutyaharapást német juhászok követik el. mármint emberharapást... :) legalábbis azt óvastam itt a múltkor valami szakújságban.

Az lehet, de nem százalékos adat volt szerintem! Németjuhász rengeteg van, ha sétálsz az utcán, biztosan látsz párat. Dobermannt nagyon régen láttam. Egyébként az ölebek harapnak messze a legtöbbször, csak a méreteik miatt az könnyű kimenetelű. Én idegen kutyához nem nyúlok, engem is csivava támadott meg utoljára! :)))

Atörökk 2012.11.22. 13:21:47

@cirróka:
Biztosan mert elvetted a galambját!!! ;-)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 13:23:50

@cirróka: sajnos nem tudom megmondani, de tény, hogy többször láttam neveletlen kis szarságokat agresszíven viselkedni, mint németjuhászt.

Manyecska 2012.11.22. 13:23:56

@cirróka: akarx róla beszélni??:)))

Manyecska 2012.11.22. 13:25:02

@Prof. Giraffa Camelopardalis Phd.: általában egy németjuhásznál nem felejti el a t. gazdi hogy kutyával van dolga!..:)))

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.11.22. 13:29:46

@Manyecska: valószínűleg. amikor meg igen, annak sajnos megvan az eredménye is :(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 13:31:27

@Manyecska: Ja. Ni, az én kis babócám! (a malamut meg segítségkérőn vizslatja a környezetét)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 13:39:51

@Rosszindulatú Vászka:
Mostanság akadt a kezembe Amin Maalouf könyve a keresztes háborúkról. Szépen árnyalja a dolgokat. Arabok helyében én is pislogtam volna, mikor a szakadt csürhe se szó se beszéd feltűnik a falu határában, betelepszik a lugasba, és kijelenti, hogy ez mostmár Csóriföld, szal innentől kuss van. Ja, várj, volt ilyen. Francia revolúció óta egyfolytában itt-ott, amott.

Manyecska 2012.11.22. 13:42:49

Ja, most én jövök..:D! @neccharisnyás útonálló: az enyémnek időnként a fejére kell koppintani mer rámorog a gyerekre ha az túl erősen/hirtelen fogja meg...napersze amíg apa azt tanítja egy gyereknek hogyan simogassunk /simi, simi az arcra,és puff!,benyom magának egyet, a gyerek kezével..:D:D / addig a gyerek is macerázni fogja a szerencsétlen ebet..
:)) Néha nem tudom melyikre szóljak rá, olyankor mindenkit megrendszabályozok..:D

Manyecska 2012.11.22. 13:44:31

Az onlány debilszűrők nem lankadtan. Micsoda enerdzsí!!!:D:D /ki van a teremben??/

Manyecska 2012.11.22. 13:45:42

Na mindegy, értitek, fene.

Manyecska 2012.11.22. 14:09:51

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem, ezt a cuccot másképp hívja a köznyelv:)..

Manyecska 2012.11.22. 14:13:09

Gyerekek, futópad+strandtörölköző csak 149.900 foringyó most!!!! ne hagyja ki, ne verje ki, izé, na!!

Atörökk 2012.11.22. 14:15:30

@Manyecska:
Ne rázza, Erika, stb. :D

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:20:50

@atörökk: hüje vagy, most, hogy lecsavarták a diszkóverit?

És mondom, nem feltétlenül, mer pl. a keresztes háborúkra nem mencség a garázdaság. Se sok másra, meg a háború soxor többet visz, mint hoz. Bonyolultabb képlet az annál. Már persze, ha nem csak káppitalista szemszögből értekezünk.

@neccharisnyás útonálló: hát ja, az ejrópai cilivizációt többnyire túébecsülik

Atörökk 2012.11.22. 14:25:01

@Rosszindulatú Vászka:
Nem, előtte is hüJe vótam.

Nem feltétlenül, de kb. 99%-ban. Na jó, régebben talán elég lehetett hozzá nehány uralkodó nagyzási hóbortya / torzult személyisége, más kérdés, nem igen hallani olyan háborúról, ahol a győztes ne fosztotta volna ki a civil lakosságot is. Mármost ha háború közbe rájöttek, van mit elvinni, azt el is vitték, meg általában vissza is mentek érte. Azt, hogy van mit elvinni, azt meg általában tudták, lévén a kurválkodással egyidejűleg keletkezett munka a kémkedés is. Érdekes mód a Szaharát vagy a Déli-Sarkot még senki nem igyekezett mexerezni magának.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:26:20

Tisztelt Homározók!
- Otthon maradt az egyik debiltelefonom. Magánügy.
- Kerestem, megcsörgettem. Vonalasra hazacsörögtem, lányom felvette. Megvan a mobilom, van rajta 3 nem fogadott hívás. Egy az enyém a másikról, kettő "Andi"-tól.
Bediktáltatom a számát.
- Andi a kolléganőm a szomszéd szobában, szám stimmel, de annak a telefonomnak nem is tudja a számát, és végképp nem hívott, alig van vagy 100 forint egyenlege.

No ilyenkor mi van? Meg van hekkelve a kolleginám, vagy csak a telefonja?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 14:27:29

Elcsaljátok életetek óráit Homárdozással. Szerintem még fácebukoztok is. Az ilyenektől minden kitelik. A kép ún. fejsúlyos. Ami elég szerencsétlen.

Szenthomárság 2012.11.22. 14:28:24

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: amikor a nejem talált nem fogadott hívást a kolléganőmtől én akkor tagadtam mindent és bevált. Javaslom, hogy te is tégy így! :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:28:52

@atörökk: "Érdekes mód a Szaharát vagy a Déli-Sarkot még senki nem igyekezett mexerezni magának."
De.
Mármint azokat a területeit, ahol van valami ásványkincs. A barlangrajzok nem vonzóak a világ urai számára (Emberábrázolás tilalma?).

Atörökk 2012.11.22. 14:29:25

@batgirl:
Állítólag a Föld idén kikép a nullsíkból és a zerdőbe kell menekülni mer vagy két hónapig sötét lesz. Esztetet monta a NÁZA. Bizony.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:30:46

@Szenthomárság: Addig még nem fejlődött a dolog, de telefonszexre sehogy sem lennék hajlandó, a többire meg ott (lenne) a raktár...

Manyecska 2012.11.22. 14:31:17

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: !!! faszom, anyám mobilján meg a Zolit keresik, és???:D Szokjál hozzá!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 14:31:20

@Rosszindulatú Vászka: lázsd Húsvét-Szigetek. Ott mekkora öldöklőparti lehetett. Próbáljuk csak meg elképzelni? Ugyemilyenizgalmas? Mindnki hajja a fülivel a csatahangokat?

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:31:32

@atörökk: dehogyisnem. Még a Holdat is.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: akkor fox majd csendbe törpölni, ha ezt a nejednek is elmeséli. Meg a kanapén aludni :)

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:34:05

@Kellemes Zérókomponista: namost az tioszta gazdasági ügylet lehetett. Mekkora nagy zsíros biznic volt azokat a böhöm kööveket oda hurcolni? Az tuti nem közbeszerzéses tender volt.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:34:43

@Manyecska: Azt értem, de azt nem, hogy egy olyan számot hogy tud kijelezni, amiről valójában nem is hívtak?
@Rosszindulatú Vászka: Szerintem már rájött, hogy nem kopna, csak edződne...

Manyecska 2012.11.22. 14:35:44

@Rosszindulatú Vászka: :)) hát igen.

Különben meg beírtam a Google-ba /beírtam volna!/ hogy: erdélyi kopó, erre feljött rögtön Erdélyi Mónika..!:)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 14:36:48

@Manyecska: Én is tanítottam már meg gyereknek, hogy a macska simogatása nem azt jelenti, hogy marokra fogjuk a gerincét. Mentségére legyen mondva még abban a korban volt, mikor még nem finomodtak precízióssá a motorikus mozdulatai.

Manyecska 2012.11.22. 14:37:39

@atörökk: csakis azt szeretném utolsó lehelletemmel megtudni: ki az a barom aki azért vesz futópadot hogy strandtörölközőt kapjon hozzá?:))

Atörökk 2012.11.22. 14:39:03

@Kellemes Zérókomponista: Hú, arról pont volt pár hónapja egy tök érdekes film. Valójában ott a kaja fölött ment az öldöklés, ha jól emlékszem. Ami szombat reggel 9 óra körül kétséges.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 14:39:12

@Kellemes Zérókomponista:
Azok a zufók voltak, értem? Olyan jól csinálták, még Daeniken se tudta őket leleplezni. Pedig az öreg aztán nagy tehetség ilyenben.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 14:41:03

@Rosszindulatú Vászka: a pufók segítettek. Mindenki tudja. Amúgy meg lehet, hogy nem passziánszoztak képviselői pult megett, viszont a kornak is megvolt a maga kis főnökösősdije, részrehajlósdija mindigis. Szerintem.
Most ehetne mindenki túrósbuktát. Online flashmobb. Csak ellenőrízhetetlen így meg.

Manyecska 2012.11.22. 14:42:22

@Kellemes Zérókomponista: én olyat igazán nem!!!!:) egy-kéthetente, véletlenül!!

Atörökk 2012.11.22. 14:42:30

@Manyecska:
Kerítés, állatkert, stb. A lehetőségek száma végtelen. Lehet egy törülközőgyár ügyes marketinghúzásával állunk szemben. :D

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:43:44

@Kellemes Zérókomponista: értem én, hogy az Attis haverjai, de kinek állt ez érdekében ugye?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.11.22. 14:44:07

@atörökk:
Én má itt vagyok, ide nem érdemes jönni!!!4!

Manyecska 2012.11.22. 14:44:16

@atörökk: állatkertbe futópad??:D:P:) szerintem a Hím Gymből hagyták ott a készletet!! @neccharisnyás útonálló: hát igen. Viszont ha itt a világvége veszek a cirrókának egy dobermannt rohadjak meg!
:))))

Manyecska 2012.11.22. 14:45:36

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: az a legegyszerűbb!! átparaméterezik stb.:D ../?/

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 14:45:55

@Manyecska:
Lehet, nem is igazi futópad, csak egy fénykép vagy makett.
Egyszer szempillaspirálhoz ingyé adtak egy fényes szájkencét. Ott is nem rendes méretűt, hanem csak ilyen picinkét.

Atörökk 2012.11.22. 14:45:56

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Pedig de.

@Manyecska:
Hát hogy ezzésbe maraggyon a gepárd. Vagy valami ilyesmi.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 14:47:46

@atörökk: hol volt? Mármint a film. Ja, végsősoron. Merugye hajóra se tellett már, mert felhasználták/eltüzelték a palomafákat vagy mik voltak ott, aztán se hal, se semmi. Meg 2 csoportra oszlottak még eletükben, ahogy az lenni szokott, aztán war. Naésakkor kibaszásból is volt ott fatüzelés. De ez milyen már, hogy ott vagy a nagytenger közepén, aztán addig baszakodtok egymással, míg feléltek mindnt, néztek bambán egymásra majd, legvégül meg game over.:D Az utolsó idők hogy telhettek? Kibékültek? Netán morcosan haltak éhen? Áááá, megőrülés, hogy soha meg nem tudhatás.
@neccharisnyás útonálló: naja. Ettől a legszebb ez. Felállítunk alternatív elméleteket, amiket nem tudunk igazából aggyal rendelkező embertársaink előtt alátámasztani, de a népek meg pont emiatt hisznek benne. Kellenek a (nép)mesék, no.

Manyecska 2012.11.22. 14:47:57

@neccharisnyás útonálló: :D:D:D??? elképzeltem!!!!@atörökk: 16 km/h a max. rajta! :))))

Atörökk 2012.11.22. 14:50:41

@Kellemes Zérókomponista:
Igazából most is ez történik, csak nagyban. Mondom, szombat délelőtt volt, éppen támattam fel poraimból.

@Manyecska:
Akkor teknősbékának. Vagy lajhárnak. VAgy rinocerosznak zsírt égetni. Mittomén. :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 14:56:49

@Rosszindulatú Vászka: Az igazán nagy gazdasági bűncselekményekhez közbeszerzés kell:
1. Alapítanak egy aktatáskás projektcéget hangzatos nevű tőkeerős vállalatok.
2. Mindannyian eladják Büdöslábú Géza tubifexnek a részüket, de nem vezetik át a cégbíróságokon.
3. Az anyagköltség alatti árajánlattal megnyerik a nagy építési pályázatot. Közben hetente kétszer költöztetik a székhelyet, és átvezetik a tulajdonos-váltást.
4. Elvégeztetik a munkákat az alvállalkozókkal, azok viszik az anyagot is. Kapnak előleget, örülnek, mint majom a farkának, részegen aláírják, hogy átvették az egész alvállalkozói díjat.
5. Benyújtják a Kifizetési Kérelmet, amit eus pályázat esetén a közreműködő szervezet rutin szemétkedéssel fél-egy év múlva kifizet egy olyan számlára, amiről az azonnal átutalódik a Bajna-szigetre.
6. Közben az alvállalkozók elkezdenek háborogni, amiből az előlegre hitelt adó bank megvesztegetett ügyintézői kénytelenek beismerni, hogy szar van a palacsintában, tehát inkasszót jelentenek be a hivatalos számlára, és zálogjogot az el nem adott és ki sem fizetett anyagokra. Így sem a szállítók, sem a kivitelezők, sem a NAV nem juthat a pénzéhez.
7. beindul a csődeljárás.
8. Eklárverezik Büdöslábú Géza zsinórfülű szatyorját, a benne lévő alig használt, hagyatéki kukából turizott 1973-as gyártmányú nájloninggel, a kukázott fél kenyérrel és a két liter pillepalackos műborral együtt, az így kapott pénzt szétosztják a szállítók és a valódi kivitelezők között.

Manyecska 2012.11.22. 14:58:42

@dr. phil. Sün‼ ツ: ez neked való a fész/erb/en találtam most:D:
Kiírás egy kapualjban:

"Tisztelt bujálkodó!
Szeretkezés közben fogd már be a pofád, hülye p..a! Nem kíváncsi egy város arra hogy éppen széthajintanak. Más is él nemi életet de HALKAN /vattafakk?:D/
Ha pedig azért ordítasz mert vernek közben akkor meg ne hagyd magad!! "
:))))

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 14:59:53

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: merugye mér is hívják panamázásnak ugye.

Meg még hagyományosan a hadiellátás is elég nagy vircaft.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 15:02:08

@Kellemes Zérókomponista:
Húsvét-ügyben én azt hallottam legutóbb, hogy nem elég, hogy rengetegnek teste is van, de ráadásul találtak egy csomót, ami csak fej, félig ki sincs faragva, elhagyva a bányában. Meg olyat, aminek betörték az arcát, fejre állították. Azt rebesgették, vallási vita lehetett, tán szakítottak a totemimádattal.
Szerintem jöttek jól a katkó térítők, azt mindenki jézusevő lett, csak hogy átköltözhessen egy normálisabb infrastruktúrával bíró szigetre.

Poén ez a francia hegy, amiből űrhajó fog kiemelkedni a világvégekor. Xenu meets Mélység titka. Egyáltalán honnan tudják, hogy ott van belül? Van egy titkos szekta, ami évezredek óta őrzi a titkot? Tudtommal Szent Lajosék becsületes, rendes munkát végeztek eretnek-kiebrudalás címén.

Manyecska 2012.11.22. 15:02:27

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: szoftver?? Talán. Manapság ez a legegyszerűbb szerintem!
Nos, én léptem mer mennem kell..

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 15:03:43

@Rosszindulatú Vászka: Miért? Történelmi okból. A Panama-csatorna jóval régebben épült, mint a 4-es metró, az autópályáink, vagy a debreceni 2-es villamos. Kíváncsi lennék a Szuezi-csatorna építéstörténetére is...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 15:06:46

@neccharisnyás útonálló: Lehet, hogy az a fehérmájú pszichológus csaj, akit olyan 84-85 körül kefélt a (másik) fél agrárkoli?

Rosszindulatú Vászka 2012.11.22. 15:07:13

@neccharisnyás útonálló: ja szekta, mint a frigyládás negrók. Az is fles, én bírom őket.

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: akkor mekkorát röhögünk majd, ha kitor a négyes metró nemzetközi incidencs és háború, mint a szuezi csatorna miatt. Sztem hagyni kéne magunkat gyarmatosítani. Monnyuk nem mindegy kivel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 15:08:51

@Manyecska: ?

Közben eszembe jutott. Újság mellé ingyen tolják a Kisnagysága(nem reklámozok, akkose!) általam csak "na ki van még életben" hetilapnak csúfolt izét. A minap nőce az olvasói levelek szekcióban panaszkodott, hogy együtt él a lányával, akihez járogat az udvarlója. És ugye ilyenkor megy a légyott. Amit ő nehezen visel, mert hangosak, és néha olyan dolgok mennek, amit ő?! a kicsi lányáról?! Mit csináljon? Szóljon rá, hogy ne szexeljenek?

Manyecska 2012.11.22. 15:09:10

@neccharisnyás útonálló: lehet, bár ez egy lakótelepi kapualj volt, ha jól emlékszem az a csaj meg valami régi házban lakott. mindegy:D:D párnát a fejére oszt jó van:P

Manyecska 2012.11.22. 15:10:18

@dr. phil. Sün‼ ツ: te ugye ismered a mélység titkát??? :D:D:D ??

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2012.11.22. 15:11:39

@neccharisnyás útonálló: Xenu lol. Becsületesség ellenére is: pelyva mindig marad!:(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.22. 15:13:55

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nő vagyok, már az első mondat se igaz, innentől kit érdekel? :D
És amíg olyanokkal mentegetnek, hogy több kommentet olvasok, mint amennyit megírok, addig mit aggódjak? :P

Atörökk 2012.11.22. 15:18:13

@neccharisnyás útonálló:
Menjen sétálni. Micsinájjon. Ehh...
Egyébként a Marina-parton is baromi vékonyak falak. Nem vicc.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.22. 15:19:05

Két búj poszt is van. Csaxólok. Mondjuk mindkettő elég lapos.

Szenthomárság 2012.11.22. 15:19:47

@neccharisnyás útonálló: szerintem anyaként (bár még sose voltam anya) szar lehet hallani, hogy dugják a lányát.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.11.22. 15:22:30

@Szenthomárság: Lehet csak irigy :D
Illetve, hát igen, ennyit a szende, ártatlan nőkről szóló sztereotípiákról.

Lehet jelzésértékű lenne ha elkezdené hangszigetelni a szobáját :D

Atörökk 2012.11.22. 15:23:36

@neccharisnyás útonálló:
Egyszer elcsalogattak. Egykori érdekeltség ideiglenesen ott állomásozott, na. ;-)

Atörökk 2012.11.22. 15:41:39

@neccharisnyás útonálló:
Mondom. Az előző albérletét felmondták, a másikba még nem tudott beköltözni, így a kettő között átmenetileg ott állomásozott. Ennyi. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:42:29

@neccharisnyás útonálló: "Szóljon rá, hogy ne szexeljenek?"

Szóljon rá, jogy ne szexeljenek, hanem szeretkezzenek.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:44:16

Ki milyen járműben szeretkezett?

Nekem megvan az autó, busz, hajó és vitorlás.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:47:07

@dr. phil. Sün‼ ツ:

"az anonimitás megszüntetése (pl. Facebook-profil becsatornázásával)"

Ha. Ha. Ha.

Atörökk 2012.11.22. 15:49:31

@atpijkamo:
:)
Régi szép idők. Ja, és mikrobusz is volt, már ha az nem számít autónak.

Manyecska 2012.11.22. 15:50:43

@atpijkamo: és ha IFA lenne????
:D:D:D:D
na huss tovább! pá:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:52:02

@atörökk: Nem, nem, azért jár a pont.

És azért is, ha közben ment a jármű, és két pont, ha én vezettem. Mondjuk vitorláson közepesen bonyolult dolog volt kikötni a kormányt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 15:53:21

@Manyecska: Jár a pont, a teherautó külön kategória.

Csajoknak eleve 50%-al több pont jár mindenért.

Atörökk 2012.11.22. 15:59:32

@atpijkamo:
Nem, minden jármű állt közben.

Atörökk 2012.11.22. 16:02:51

@atpijkamo:
Az egyik viszont fent a Várban, télen, hóesésben, a Szentháromság téren. Azért jár plusz pont?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:04:08

@atörökk: Részletezd, így nem tudom eldönteni. Pl. hóval teljesen betakart kocsiban könnyű.

Atörökk 2012.11.22. 16:09:23

@atpijkamo:
A szélvédő meg a hátsó ablak az havas volt, a zoldalablakról beszálláskor legyött a hó, asztat csak beleheltük.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:15:08

@atörökk: Egy embertől azért vált el a felesége, mert egyszer kicsit bepárásodott az autó ablaka, és tisztán kirajzolódott egy pár meztelen talp lenyomata. Törölgetni kell utána.

Atörökk 2012.11.22. 16:17:03

@atpijkamo:
Ilyen veszély nem állt fent. Nem volt feleségem. A hölgynek sem.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:18:26

@atörökk: "A hölgynek sem."

:))

Nő-férfi párbeszéd:
- Még nem voltam férfivel!
- Én sem.

Atörökk 2012.11.22. 16:21:22

@atpijkamo:
Ezt még nem halottam, de jó :)

Manyecska 2012.11.22. 16:21:45

@atörökk: Hősök tere ér?:D

Különben: betértem a kedvenc bótomba na nem soppingolni hanem a kissebbségnek:P bélelt gatyát venni..vót ott egy család, válogattak gatyát, eladót nyasztatták...asszongya nekem a csaj miután lekapcsoltam /már az eladó/.."olyan ciki nem tudom fiú-e vagy lány a gyerek!!...gyerek volt 175 cm, valami emós fércmű volt:D:D

Atörökk 2012.11.22. 16:25:03

@Manyecska:
Hősök tere? Nem tudom, Atpi pontoz. ;)

Ez olyan, mint amikor a liberális anyuka szül:
-Anyuka, gratulálunk. Most akkor a gyerek neme fiú, vagy lány?
-Majd eldönti.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:27:50

@Manyecska: "@atörökk: Hősök tere ér?:D"

A Hősök tere, Szentháromság tér külön pontot érdemel a helyszín miatt.

Atörökk 2012.11.22. 16:32:21

@atpijkamo:
Akkor a Régiposta utca-Apáczai Cs. J. utca torkolatában lévő parkoló is. ;-)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.11.22. 16:35:24

@atörökk: Sőt! Ha az autós szeretkezéseidet a térképen jelölő pontokat összekötve valami érdekes ábra alakul ki...

grin 2012.11.22. 16:48:53

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: A cégünket? Ez még a „minden rendőr gonosz” hozzászólónál is több pontot érdemelt. Nem beszélve arról, hogy én a saját nevem alatt írok, és egy féleszű makimajom is meg tudja nézni hogy „mi a cégem”, de most már ezért nem érdemes a guglira szaladnod, irreleváns.

A hsz nem nektek szólt, akik a homárra jöttök kiverni... a biztosítékotokat, hogy mindenki gonosz, titeket üldöz, és amúgy is elesett szegény gyermekekkén bolyongtok egy ellenséges óriásokkal telt világban.

Annyit akartam mondani (a normálisabb olvasóknak, bár aki itt kommenteket olvasgat az nem biztos, hogy lehet normális, magamat is beleértve persze), hogy mivel ez egyértelműen csalás, nyugodtan lehet feljelentést tenni, ingyen van. Viszont, elfogadom, időbe kerül, de ezt mindenki magának méri fel, hogy mennyire cseszi fel magát azon, hogy át akarták vágni.

Persze lehet nekem könnyű, rendszeresen beszélek értelmes, becsületes rendőrökkel, és vélhetően ha gondom van tőlük fogom először megkérdezni, hogy hogyan érdemes feljelentést tenni hogy ne sikkadjon el... de még az is lehet, hogy a teve utcai telefonos hölgy is hajlandó erre válaszolni egy akárki betelefonálónak, ha épp jobb passzban van (nem szokott :) de megértem, amennyi idiótával kell naponta beszélnie).

Rólam meg azt gondolsz vagy írsz, amit akarsz, konkrétan. Értelmes ember érti, hogy miről írok, a többi meg menjen a kocsmába dühöngeni hogy átverték de csakazértse megy a rendőrhöz mer az úgyis gci, na önts még egy pohárral gézám oszt megváltjuk a világot, bsszameg.

Atörökk 2012.11.22. 16:59:53

@atpijkamo:
Úgy, mint a göncölszekér? Vagy a fiastyúk?

Anomalocaris (törölt) 2012.11.22. 18:01:06

@helianthus: A logikai halmazból az következik, hogy akkor ez te vagy.

2012.11.23. 02:33:41

@atpijkamo: Ki milyen járműben szeretkezett?

Nekem megvan az autó, busz, hajó és vitorlás.

19-es villamos a Lánchíd alatt betéve a cerkát, de nem csináltuk viszont végig! Az jó? :))))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.11.23. 11:10:13

@grin: Hű de könnyen felkapta a vizet valaki! Ez a tulajdonság jól jöhet még, belvizes időkben, szivattyúknál. "én a saját nevem alatt írok" - elhiszem, csak nem tudom, hogy ez a "grin" a vezeték- vagy az utóneved. Hogy a Guglin össze lehet párosítani valamivel vagy valakivel, nos az le van sajnálva, ha egy kicsit is fontos, netán releváns lennél, akkor esetleg érdekelne.

Hogy értsd: nincs üldözési mániám, nem járok soha kocsmába (szórakozóhelyen utoljára vagy tíz éve voltam), ismerek rendes rendőröket is, de olyanokat is, akikre áram alatti bebetonozott rézvezetéket sem bíznék, mert ellopná. Semmivel nem jobbak, mint az őket környező társadalom, és átlagosan talán nem is rosszabbak, bár a fegyverhez, egyenruhához, hatalomhoz való vonzódás gyakran mutatja valaminek a túlkompenzálását. A rendőrségnél is azok a mechanizmusok uralkodnak, amelyek a társadalomban. Az utóbbi kb. 30 évben nyilvánvalóvá vált ugyanis, hogy szorgalommal, tehetséggel, kitartó munkával, tisztességesen nemhogy előre jutni, meggazdagodni, karriert befutni lehetetlen szinte, de a túlnyomó többség számára az empátia, a beleérző képesség megléte és a szocializációs és/vagy természetes gátlások (más néven erkölcsösség és jogkövetés) még a szinten maradást is rendkívüli módon megnehezítik. Ezzel szemben a gátlástalan, ellentmondást nem ismerő arrogancia kellő kitartással hihetetlenül eredményes. Ez egyaránt vonatkozik a vállalkozói- és a közszférára, sőt a megélhetési civil szervezetek és bizonyos egyházak sem mentesek ez alól, hogy a politikai szervezetekről úgy általában ne is beszéljünk.

Lehet, hogy abban tévedtem, hogy most rendőr vagy, de "az eszed megvan hozzá". Meg az általad leírtak alapján a stílusod és a kapcsolatrendszered is, beszőtt már téged a kék pók.

(Amúgy mégis rádgugliztam. Nem tudom eldönteni, hogy melyik vagy. A nyugdíjas fotós vagy az aktatáskás fővállalkozó "asztalos"? Esetleg a kerékpár(orgazda)-átalakítóművész?)

grin 2012.11.23. 13:34:48

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Köszönöm, jól szórakozom rajtad. Amúgy köszönöm azt is hogy igazat adtál nekem, hogy tudod te, hogy nem minden rendőr köcsög, csak azért csinálsz úgy mintha hogy itt népszerűbb legyél. Nem is gondoltam ám, hogy alapból lennél te hülye, inkább csak ezzel tudsz itt valaki lenni. De ne haragudj hogy megzavartalak, kérlek, folytasd az utálkozást, mert így sosem jutsz el a célodhoz.

(Amúgy igen, igazad van abban is hogy amennyire visszagondolok a normális rendőrök egyike sincs vezető pozícióban; a korreláció tagadhatatlan.)

Manyecska 2012.11.23. 13:51:36

@cirróka: hová tetted be? a jegykezelő-készülékbe??? :D bocs.@atpijkamo: JOGOS!

2012.11.24. 12:01:53

@atpijkamo: @Manyecska: Még a régi szerelvény volt, három kocsis, középső faülésekkel.Azt nem szerette senki, a proliknak csak a műbőr volt jó. Este mentünk békásra a aktuálissal és miután kissé sok volt bennem a maligán az üres kocsiban beléhelyeztem a bizalmamat!

Manyecska 2012.11.24. 12:19:26

@cirróka: te nagyon rendes ember vagy!:D Igazán.

Manyecska 2012.11.24. 12:22:04

@cirróka: :D a férjem mesélte, udvarolt egy lánynak még nagyon fiatalon, asszongya lekísérte őt a kocsihoz a csaj, oszt elkezdett füvet tépni..megkérdezte tőle mit csinálsz?? Asszongya szedek füvet a hörcsögeimnek. Asszondja najóvan b..+.:D oszt akkor látták egymást utoljára..:D:D

Kutyafitty · http://komplexauto.hu 2013.10.25. 16:17:14

Hát igen, beadhatta volna Magyarországon egy kereskedésbe bizományiba, ha igaz lenne a sztorija. Sokkal logikusabb lenne, mint elvinni külföldre, hogy aztán újra visszahozzák. Persze hogy az ember szeretne hinni neki, hisz álmai használt autóját kínálják piros szalaggal, megbízható rendőrtől aki a rend éber őre, potom harmad áron.
Minden esetre tanulságos, és hasznos volt a beillesztett levelezés.
süti beállítások módosítása