Tékozló Homár

Biciklivel nem lehet bevásárolni

2012.04.04. 11:46 | jackyll | komment

A Lehel Csarnokban nem lehet biciklit tolni se, bár ez sehol nincs kiiírva. Botrány!

Tisztelt Üzemeltető! A mai reggel folyamán, 2012.04.04.-én kerékpárral közelítettem meg a csarnokot, majd a csarnok egyik Váci úti oldalsó bejáratánál leszállva, a kerékpárt magam mellett tolva bementem a csarnokba vásárolni. A vásárlás időtartama, a csarnokba be és kilépéssel együtt maximum 5 perc volt, és a kerékpárt mindvégig magam mellett tartottam, toltam. Épp a meglátogatott üzletnél szolgáltak ki, amikor odajött hozzám egy biztonsági őr és felszólított, miszerint a csarnokba nem hozhatok be kerékpárt így azt haladéktalanul vigyem ki! A biztonsági őr felszólításán az üzlet eladói velem együtt elcsodálkoztak mivel négyünkből senki nem emlékezett a bejáratoknál "kerékpárt behozni tilos" figyelmeztetésekre, de eleget téve a felszólításnak, közvetlenül a vásárolt termék kifizetése után elhagytam a csarnokot.

Olvasson tovább!

Számlázási hiba miatt gázkikapcsolás?

2012.04.04. 10:20 | jackyll | komment

SZA az Eontól ment át a GDF Suezhez, de a számlázással hogy-hogynem ott is problémák vannak. Külsős cég nyomtatja a számláikat, akik a GDF behajtási csoportjának viszont nem szólnak, amikor mégsem sikerül kiküldeniük egy kupacot. Ilyenkor megy ki egy tömeges kikapcsolási felszólítás, ami még mindig nem elég gyanús nekik, hogy valami gebasz van:

Piaci gázfogyasztóként tavaly júniusban váltottunk az Eonról Gdf-re. Aki volt már versenypiaci Eon-ügyfél, valószínűleg sejti, hogy miért. (Segítek: iszonyatosan drága, és elképesztően arrogánsak, bürokratikusak.) Sajnos a Gdf-nél csak részben feledtetik az Eonnal kapcsolatos bosszúságokat. Körülbelül két hete például küldtek egy felszólítást, hogy két számlát nem fizettünk ki, ezért fizessünk pótdíjat, illetve azt is belengették, hogy április közepén elzárják a gázt.

Olvasson tovább!

Takarékos címke az Auchanban

2012.04.03. 11:39 | jackyll | komment

Gábor sérelmezi, hogy az Auchan saját címkéjéről hiányoznak az eredeti csomagoláson még feltüntetett vegyi anyagok:

Érdekes képet fényképeztem nem régen az Auchanban Dunakeszin. Mindig megnézem az áruházakban a szeletelt és újra csomagolt sajtok összetevőjét (már ahol ráírják), hogy tényleg csak sajt legyen benne. Eddig bíztam az áruházak által nyomtatott címkékben, hogy tényleg azt írják rá, amit veszek. Ugyebár a szeleteltnél csak az áruház címkéje szerepel. Csatolom a képet, önmagáért beszél. Véletlenül pont a számomra nem kedvelt anyagok maradtak le a listáról...

egyszerusites_auchan.jpg

süti beállítások módosítása