Tékozló Homár

Csonti a Tescóból

2012.05.03. 17:28 | jackyll | komment

tescocsonti.jpgM.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb:

Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep valamelyikére szántam. Szombat este letettem a hűtőbe, had olvadjon ki vasárnap reggelre. Vasárnap reggel nekiláttam a zúzapörinek. A kiolvadt zacskót kibontva elviselhetetlen bűz vágott pofán. Megnéztem a fagyasztót, minden kockára volt benne fagyva, és a hűtőben is megfelelő hőmérsékletű volt a párom söre, így rájöttem, hogy eleve így vettem és  fagyasztottam le. Jobban belenézve a zacskóba megpillantottam egy csontit. Az volt az a pont, hogy a korábbi büdös hús visszacipelés elfelejtve, ezt már jelentem az ÁNTSZ-nek. A címkére tettem rá a kukacot, ezzel is illusztrálva, hogy bizony kifejlett példányról beszélünk.

Olvasson tovább!

Betörőcsalogató az Alditól

2012.05.02. 17:31 | jackyll | komment

aldikilincsreklam.jpgIsmételten felhívjuk a kedves reklámszakemberek figyelmét, hogy a négynapos ünnepek elején a lakások kilincsére kihelyezett reklámhordozókkal magukra haragíthatják a lakosságot:

Korábban már írtam egy ilyen kapcsán. Most elutaztam a négynapos hétvégére, mint bizonyára többen is. Mire jövök haza ma (kedden)? Megint egy ilyen szar lóg a kilincsen (lásd csatolt kép), ezúttal az Aldi jóvoltából. Tökjó. Jó hogy ki nem írják, hogy "nincs itthon senki a hosszú ünnep alatt, szabad a préda".

Annyira boldoggá tettek, hogy ezentúl még annyit sem vásárolok ott, amennyit eddig. (Az sem volt sok.) És ha egyszer elkapok valakit ilyen kilincsreaggatós vackokkal a lépcsőházban, a torkán nyomom le az egész köteget. Mindenesetre ezt a levelet csatolom a biztosítónak is - hátha kapok választ -, mert érdekel, milyen eséllyel perelhetném be a reklámozó céget, ha egy ilyen "akciójuk" alatt/miatt betörnek hozzám.

süti beállítások módosítása