M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb:
Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep valamelyikére szántam. Szombat este letettem a hűtőbe, had olvadjon ki vasárnap reggelre. Vasárnap reggel nekiláttam a zúzapörinek. A kiolvadt zacskót kibontva elviselhetetlen bűz vágott pofán. Megnéztem a fagyasztót, minden kockára volt benne fagyva, és a hűtőben is megfelelő hőmérsékletű volt a párom söre, így rájöttem, hogy eleve így vettem és fagyasztottam le. Jobban belenézve a zacskóba megpillantottam egy csontit. Az volt az a pont, hogy a korábbi büdös hús visszacipelés elfelejtve, ezt már jelentem az ÁNTSZ-nek. A címkére tettem rá a kukacot, ezzel is illusztrálva, hogy bizony kifejlett példányról beszélünk.
Az ugye tény, hogy a csontit az anyukája döghúsba rejti el, és napok kellenek hozzá, hogy ekkora legyen. Tehát én konkrétan kb 5 napos döghúst vettem abban az áruházban, ahol magyar hústerméket árulnak. Miben csalódtam most? A magyarban, vagy megkérdőjelezhető, hogy ez a hús Magyarországot csak kamionról látta? Ekkora baklövést magyar hentes nem engedne meg magának. Vagy tévednék?
Az utolsó 100 komment: